2010/08/17

حلقه عدس پلو ایتالیایی



عدس سبز 100 گرم
برنج 300 گرم
روغن زیتون 5 ق غ
برگ بو 3 عدد
پیاز 1 عدد
ترخون 1 ق چ
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
هویج 2 عدد
نخود فرنگی نصف لیوان
جعفری خورد شده 3 ق غ
گوجه فرنگی 4 عدد
آرد سوخاری
زعفران
نمک
فلفل سیاه





عدس و برنج رو برای حداقل یک ساعت خیس میدیم. عدس رو با 4 ق غ روغن زیتون و پیاز و برگ بو و ترخون و رب گوجه تفت میدیم. جالبه که تنها ادویه ای که داره همین برگ بو و ترخونه ولی عطر غذا در نهایت خوب و متفاوت خواهد بود.




حالا بهش دو لیوان آب اضافه میکنیم و زعفران و نمک و فلفل. درش رو نیمه روش قرار میدیم و میذاریم تا بپزه. مرتب چکش میکنیم که آبش کم نشه. من نمیتونم زمان بهتون بدم چون عدس، جنس با جنس فرق میکنه. خودتون تست کنید. وقتی که تقریبا پخته شد وارد مرحله بعد میشیم. ( اینکه عکسها یه نور زرد توش داره به خاطر نور چراغ هوده. عکسها بیخوری زرد شدن)




برنج رو توش میریزیم حرارت باید زیاد باشه . و مرتب هم میزنیم تا برنج بپزه. اگه دیدید که آبش کم شد آب اضافه کنید. ولی کم کم. چون نمیخوایم برنج کامل مغزپخت شه. ما یک مرحله دیگه هم واسه پختش داریم. پس آلدنته برش دارید. یعنی مغزش هنوز کمی سفت باشه.




در این مرحله جعفری رو هم اضافه میکنیم. 
 و زیرش رو خاموش میکنیم




تا عدس و برنج بپزه ما مواد لاش رو هم آماده میکنیم. یعنی هویج رو آبپز میکنیم. و گوجه رو هم کبابی. برای کبابی کردن گوجه باید گوجه ها رو نصف کرده و روی یه فویل توی سینی فر قرار بدیم . روش نمک و فلفل و روغن زیتون میپاشیم و میذاریم توی فر 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه . بسته به سفتی یا نرمی گوجه زمانش متفاوته.




وقتی که کامل کبابی شد و پوستش چروک شد از فر بیرون آورده و میذاریم کنار.




از قالب رینگی کیکتون باید واسه این غذا استفاده کنید. اگه ندارید... کافیه یه لیوان استیل بذارید وسط دیگتون و تبدیل به یه قالب رینگی میشه.


با اون یه قاشق روغن زیتون باقی مونده ، قالب رو چرب کرده و روش رو آرد سوخاری میپاشیم.






نصف ظرف رو با عدس پلو پر میکنیم و خوب پرسش میکنیم.




حالا گوجه ها رو میچینیم.




بعد هویج و نخودفرنگیها...




و بقیه برنج رو روش ریخته و خوب پرس میکنیم. در این مرحله میتونید روش رو سلفون بکشید و بذارید توی یخچال واسه فرداش؛ که بذارید توی فر و سروش کنید.




فر رو روی 200 درجه سانتیگراد قرار داده و ظرف رو به مدت ربع ساعت توی فر قرار میدیم.


بعد از چند دقیقه، ظرف سرو رو روش میذاریم و برش میگردونیم و خیلی راحت از قالب جدا میشه ( من تو دو تا قالب تستش کردم هر دو خیلی عالی شد) میبینید که عکسش چقدر روشن شده! این فرداش بوده که روز بوده. البته این عکسها بیخودی اینقدر نورانی افتادن. اون عکس اولی رو که با فلاش گرفتم، رنگ واقعی غذا رو بهتر نشون میده. منم هر دو ورژنش رو گذاشتم که ببینید.






بعدشم برشش زده و سرو میکنیم. برشش خوشگل میشه و طعمشم خوبه.


رسپی از theitaliantaste


-----------------------------------------------
عبادت یک شف عابد:
شب ، بعد از مسواک زدن دیدم شکلات خونم کم شده ... چهار تا پکج شکلات مارکهای مورد علاقه ام کنار تخت- سمتی که خودم میخوابم- موجوده ( وقتی میگم پکج یعنی هر بسته توش 28 تا مینی بار شکلات داره) اول یه "باونتی" خوردم بعدش یه دونه " اسنیکرز" بعد چون خیلی مغز قاطی شکلاتشه، واسه اینکه دهنم مزه شکلات بگیره یه "مارس" زدم و در ادامه با یه "تویکس" دهنم رو شیرین کردم. از اونجایی که تویکس توی تبلیغ خوشگل تلویزیونیش ( تو کانالهای عربی) همیشه میگه " تویکس، سوا احلا" یعنی " تویکس با همش خوبه!" ... صرفا واسه اینکه حق مطلب رو ادا کرده باشم، یه دونه دیگه اش رو هم انداختم بالا که اون آهنگ رمانتیک توی تبلیغ که با خوردن تویکس اولی قطع میشه ، با خوردن تویکس دوم، تو ذهنم پخشش ادامه پیدا کنه....و همه اینا رو با سرعت هر چه تمام تر قبل از اینکه آقای شوهر مسواک زدنش تموم شه انجام دادم و قبل از اینکه پاش به اتاق برسه تیکه آخر " اسنیکرز" رو قورت دادم و یه لبخند بهش زدم و لالا...و دیگه واسه اینکه ضایع هم نشده باشم بدون مسواک خوابیدم!!! آخه این بیچاره فکر میکنه خانمش عزت نفس داره، منم چون خیلی مهربونم نخواستم نا امیدش کرده باشم!
عذاب وجدان؟ نه! مگه شما نشنیدید میگن غذا خوردن آدم روزه دار هم عبادته! اینهایی که من خوردم همه جزء عباداتیه که در این ماه مبارک از من سر میزنه!!! مرسی... عبادات شما هم قبول باشه!

( هر کی نمیدونه اون اسامی که اون بالا ذکر شد، چی هست... سریعا خودش رو به نزدیکترین کلانتری معرفی کنه)

64 comments:

ببخشید که من کامنتها رو دیر به دیر جواب میدم. امروز هم که کامنت جواب دادم، آخه کلا مرخصی گرفته بودم و خونه نشسته بودم و کامنت میخوندم! ( واقعیتش اینه که افطاری داده بودم و انرژی اداره رفتن و آشپزی رو با هم نداشتم واسه این مرخصی گرفتم. تا الان هم مهمون داشتم و واسه همین پست امشب دیر شد) خلاصه به بزرگی خودتون ببخشید

کی شایعه کرده بود مروارید مقش شب نداره؟!! هر کی بود، خودش رو زودی به مصبر معرفی کنه!!
اهکی!!

مقش شب شماره 1

بوقلمون برگر

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/self.aspx/%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1.JPG

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_23.html

مقش شب شماره 2

دسر گلابی

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/self.aspx/%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1.JPG#resId/AD71A7C6871DBED!140

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_05.html

توضیحات در قسمت مربوطه.

پس پروژه داریم امشب
ممنون شف جونم
طاعات قبول باشه

کی مرخصی می خواست؟
به به عجب بوقلمون برگری ساختی مروارید جون. دستت طلا..............
وای کاشکی یکی برای من هم می ساخت(گریه)..........

http://cid-5d0f25010a2746a4.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%da%a9%d8%a7%d9%84%db%8c%d9%81%20%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87

اییییییییییییی خداااااااااااا من پریروز عدس پلو داشتم رفت تا هفته دیگه...............در عوض امشب باز از اون پیتزاهای خوشگل و خوشمزه درستیدیم و از برکات دوست جونا گودا هم رسید و ایندفعه واقعا احساس مزه رو فهمیدیم...........
ممنون احسانه جان و متعاقبا طیبه جان
http://cid-a10f74475d331d06.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87%20%d9%87%d8%a7%db%8c%20%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86?uc=2

طیبه جان ن ن ن ن ن... این همه شکلات رو با هم خوردی
بابا پس عذاب وجدان و کالری و ورزش و ...چی شد
البته بهت حق می دم روزه آدم رو از لحاظ جسمی ضعیف می کنه و ادم های شکلاتی مثل ما رو در مقابل خودش سست می کنه
به قول قدیمیها حتما بدنت نیاز داره که به طرفش کشش داری
البته خواهر جون نه این همه کشش ش ش ش (چشمک
من چند دونه شکلات گلکسی و کدبری تو یخچال دارم جرااااااااااات نمی کنم سراغشون برم ...بخدا مردم از بس کالری سنجی کردم
تازه خبر نداری مصیبت در راهههههه
من عاشق پسته تازه ام و فصل پسته هم داره می رسه و من عزا گرفتم
چون من با خوردن چندتاش راضی نمی شم و بشینم پاش نشستم هاااا... قشنگ یادمه پارسال سر همین پسته تازه من 1.5کیلو زیاد کردم و توی مهرماه اشکم دراومد تا این یک و نیم کیلو رو کم کردم و حالا هم شهریور و پسته تازه و برای همین این شکلات های نازنین رو نمی خورم و جاشون رو نگه داشتم برای اون پسته ...
وای منم عاشق تویکسم
ای خداااااااا کاش همه چیز مثل آب و خیار و هویج کم کالری بود
باز من مثنوی هفتاد من نوشتم
شرمنده

آرتا
چه کرده ای............
من هم می خواهم

طیبه جون فکر میکنی‌ برنج خاصی‌ باشه که من این جا بتونم پیدا کنم واسه این غذا؟

من واسه مصرف روزانم از محسن استفاده می‌کنم واسه ورق عنب از اون برنج تپلا اینجا به برنج مصری معروفه

@ همه دوستان

دوستای عزیز، باز داشت یادم می رفت.
با اجازه شف عزیز،

من هر دفعه که کارهای شماها رو میبینم، کلی ذوق میکنم، انگار کار خودمه و باهاش لذت می برم. اگر یادم میره برای مقش های شبتون کامنتی بذارم، شما به بزرگی خودتون ببخشید.
باور کنید یا یادم میره، یا وقتش نیست.
یا وسط کار شونصد بار باید بلند شم.

خلاصه شرمنده

همه اتون برام عزیز هستید.

در ضمن فاطمه جان غیبت دارن، انشاءا... هر جا هستن سلامت باشن.

من چند تا عکس بیشتر نمی بینم
:(
در ضمن مروارید خانم عکس بوقلمون برگر شما هم دیده نمیشه

@ زهرا

دوست عزیز، بوقلمون برگر من چیز زیاد قابل توجهی نیست، کار اصلی رو شف انجام دادن و اون عکس ها مهمتره. من براتون جای دیگه هم آپلود کردم، ولی از اونجایی که خیلی از دوستان دیگه من جمله شف جون و احسانه جون تونستن عکس رو ببینن، من حدس می زنم که فیل شکن شما مناسب نیست.

http://www.bilder-space.de/bilder/342458-1282081675.jpg

بهاره
سلام به همه دوستان
طیبه جون من امروز عدس پلو پختم ولی به نظر خیلی خوشمزه میاد ،مروارید جون دستتون درد نکنه خیلی عالی شده من بازم برات کف میزنم ولی آهسته چون آقای رئیس اومد متاسفانه تو خونه حتی سایتها باز نمیشن هر شب گریم میگیره از این سرعت پایین و نمیتونم عکس بذارم
):

سلام طيبه جان
من تازگي با وبلاگ شما آشنا شدم ممنون از ايده ها و دستورات ناب و خوشمزه . لطفا چند تا ايده جديد براي تولد بده. من دخترم تولدش شهريوره . ممنون ميشم

احسانه جان منم از او پار رطبها میخوام .... فعلا منتظر جناب همسر هستیم خرما بگیرن....
طیبه جان من کلا با این نوع شیوه برنج پختن مشکل دارم حتی واسه خودمون هم با وجودیکه دو نفریم باز هم برنج رو ابکش میکنم چون میترسم برنج اش و لاش بشه حتما باید برنج رو به این شیوه پخت و اینکه میتونیم گوشت چرخکرده هم بهش اضافه کنیم ؟؟؟ در انسجامش مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟ باز هم ممنون

اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
اون قسمت عبادت كار دستم ميده ها!!!!!!!!!!!!
خدا خيرت بده
آخه من 200گرمي لينددز75درصد رو 2لپي هدايت ميكردم تو خندق بلا
اين همسرخان بي نوا ميگفت چندروز پيش ماشكلات نخريديم!!!!!!!!!!
اونم كارتنش رو!!!!!!!!!
منم كه دروغ نميگم نه!!!!!!!!!!
دهنم وچشام بسته
ازكجا ميخواد درز كنه!!!!!!!!!!
انگشتشو ميكشد رو صورتمو مي خنديد!!!!

طیبه جان جانم . لوبیا سبز پلو با گوشت چرخی رو من با قالب حلقه ای برای مهمونی هام درست می کنم گاهی، خوشگل می شه در حد اعلا . مخصوصا ته دیگ می ده قرررررمز . اینم خواستم بگم که من واقعاً عاشق و مشتری این جور پلوهای قالبی ام. دستت طلا کدبانو....

واييييييييي چه شف با كلاسي!!! چه شكلاتاي باكلاس تري!!! خوش بحالت منكه فكر كنم بجز پارميداي تلخ و شيرين تابحال هيچ شكلاتي، نخسوزن خارجكي نخوردم و نديدم
(يه رسپي خون از پشت كوه كامنت گذاشته)

وووووووووووووو چه كردي دختر.
طاعات وعبادات هم قبول حالا چرا مياي جلوي يه مشت بچه توضيح ميدي؟نميگي دهن ملت آب بيافته و نتونن عبادت كنن و شرمنده درگه الهيي بشن،چي ميشه؟؟؟؟؟؟
راستي طيبه جان ته چين قالبي رو هم با همين حرارت و زمان تو فر طبخ ميكني؟

@آرتا
تضمینش با من درست کن
اصلاً هم شفته کوفته نمی شه(چشمک).........

سلام طیبه جون ... سلام دوستان گلم .....
ممنونم طیبه جون که زحمت این غذا رو کشیدید و آموزش دادید
چند وقتی هست حال روحی مساعدی ندارم و این زمانها من بیشتر خوابم میگیره در صورتی که خودم هم اصلا دوست ندارم ولی دست خودم نیست و همینطور گرمای دوباره هوا هم منو بیحال میکنه البته فکر نکنید تو صحرا هستم ها ... نه ، توی خونه خنک زیر کولر ولی خوب گرمای هوا انرژیم رو هم میگیره چند روزی که هوا خنکتر بود من واقعا سرحال بودم و دیگه اینکه ماه رمضون هم کمی از انرژیم رو میگیره همه اینها که جمع بشه تبدیل میشم به یه آدم تنبل و از زیر کار دررو البته از زیر کار دررو فقط و فقط توی خونست نه محیط اداره.
نمیدونم توجیحم قابل قبول هست یا نه.
مبصر جون مروارید جون شور بذارید برام استعلاجی رد کنید.
الان هم اومدم عرض ادبی کرده باشم هم از طیبه جون تشکر کنم هم از کارهای قشنگ و خیلی قشنگ بچه های کارگاهی که هر روز میبینم و لذت میبرم تشکر کنم اما بخاطر تشکر از طیبه جون هم که شده سعی میکنم امشب این غذا رو آماده کنم.

سلام شف طیبه جون
راستش رو بگو خودت چند کیلویی ؟ آقای شوهر چند ؟
با این حساب من فکر کنم خیلی تپلی باشی
راستی من خودم 1 دختر 7 ساله دارم اسمش بهار نانازیه امسال کلاس اول میره و عاشق دسر
ولی مامی بهار سر کار میره و دانشجوی ارشد تازه دکتری هم میخواد بخونه
طفلی بهار
ولی نه
قول میدم 4 سال دیگه که دکتری م تموم شه مثل شما یک سر برم کلاس
البته استعدام خوبه
راستی می خوام باوارینا درست کنم نمی دونم چطوری ویفر رولیهام تو قالب بایسته نمونه اش رو تو یک سایت خارجی دیده بودم ولی رولهاش باریکتر بود

@فاطمه
سلام خانم
چند وقتی بود نبودید و کم پیدا ما هم به دنبال شما
امان از بی خبری
...............................................
شور؟ اصلاً جایز نیست. مرخصی؟ اصلاً.......
زودی دست بکار بشید که چاره بی انرژی بودنتان انجام مقش های شبتان است.
از طرف من که کاملاً منتفی است مرخصی شما.حالا دیگر خو دانید.
تا اسمتان در بلک لیست قرار نگرفته اقدام بفرمائید.
ممنون
مصبر کارگاه

:))))))))))
سلااااااااااام طي طي جوووووونم
من هلاك قسمت عباداتتم
:)))))))))))))))))

@ فاطمه

دوست عزیز خوشحالم که هستید. کوکیز تراپی در این جور مواقع بهترین درمان هست فاطمه جان. در مورد گرمای هوا بهتون غبطه می خورم، اینجا باز سرد شده و همه اش بارون می یاد.

بعدنش هم فاطمه جون من که کاره ای نیستم، اصل مصبر هستن، حقیقتش من هم دیروز می خواستم مرخصی رد کنم، آخرش پشیمون شدم، از بس سخت گیری کردن!!
امیدوارم برای شما اینقدر سخت گیری نکنن.

نگفتم فاطمه جان؟

همزمان کامنت من و مصبر عزیز وارد شد

@مروارید
کوکیز تـــــــــراپی. چه نام باحالی
...................................
@فاطمه
من پیشنهاد می کنم برای استارت از سمی فردو شروع کنید که واقعاً کار باهاش لذت بخشه.
@مامان شراره
شما هم غیبت داریدها
...................................

بلک لیست ؟؟؟؟؟؟ من ؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم مبصر جان این وصله ها به ما نمی چسبه!!!!!
مروارید جان گفته بود ها!!!!! تا به چشم ندیدم باورم نمیشد!!!!! بلک لیست ...... چه حرفا!!!!!
چشم امروز دست به کار میشم
واقعا شما دوستان انرژی بخش هستید.

@فاطمه
خوب پس منتظر دیدن کارهای زیبایت هستیم عزیزم.
همیشه می گن جنگ اول به از صلح آخره...........
من هم از اول اعلان کردم که.........
بسی خوشحالم نمودی که می خواهی دست به هنر شوید
دل یک روزه دار را شاد کردن خودش کلی اجر دارد!
اجرتان مقبول.

@negin
این هم برای نگین
نان شیرمال
البته نوع فرمدهی به خمیر کاملاً سلیقه ای است.
http://picasion.com/show/13535861/

سلام شف عزیز
خیلی دوست دارم بدونم سفره افطاری مهموناتون چه شکلی بوده. خوش به حال مهمونا.

شف جان شیرینی کنجدی عالی بود مرسی، من عاشق کنجدم و این شیرینی صد در صد من رو راضی کرد :) البته من مواد رو دو برابر کردم
راستی روی کدوم پنجره باید گذاشت، من روی طبقه اول فر گذاشتم ولی 10 دقیقه ای یکم زیرش سوخت :(
یکما ؛) اینم عکساش :*
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c%20%da%a9%d9%86%d8%ac%d8%af%db%8c.jpg

لپتاپم ویروسی شد
نمیتونم عکس آپلود کنم
بهم اجازه نمیده
هرکاری کردم نشد
فردا روش کار میکنم شاید درست شه
فعلا کاری از دستم بر نمیاد

امشب پس پست جدید نداریم

:(

این هم نمای آلبوم من
http://cid-5d0f25010a2746a4.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%da%a9%d8%a7%d9%84%db%8c%d9%81%20%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87?uc=1

جونمی جون!!!!!!!!!!!!!!!
معلومه که خیلی خوشمزس!!!!
منم یه ورژنه دیگش رو میخوام درست کنم
البته با گوشت مرغ
ولی ماله توهم خیلی خوشگل و خوشمزه شده عزیزکم!
راستی آپیده بیدم گوگولی

از دست این لپ تاپ....................
مگر اینکه به دستم نرسه!!!!!!!!!!!!!!!

عجب ............ حیف شد زودتر این ویروس رو
شناسایی و منهدم کنید وگرنه...............
احسانه دلت اومد بدون من بخوری؟؟/////// برش زدش هم میزاشتی خوب تو که میدونی

سلام دوست جونام ......
همانطور که دیروز قول دادم دست بکار شدم و به پیشنهاد مروارید جون کوکیز تراپی کردم و به پیشنهاد احسانه جون سمیفردو تراپی ولی قبلش یه پودینگ شکلات فوری به بدن زدم تا انرژی گرفتم و یه کاپ کیک موزی درستیدم میدونید که بخاطر مشکل عکسهام انشااله روز شنبه براتون پستش میکنم.
فقط اومدم زودی اعلام کنم تا مبصر جان من را در بلک لیست وارد نکند ....

احسانه جون آلبومت خیلی قشنگ شده خیلی با سلیقه و عالی
یه سئوال دارم من کاپ کیک گوشت درست کردم و خیلی هم خوشمزه بود ولی .......
نان تست های من به این شکل گرد و خوشکل درنیومد یعنی وقتی با وردنه بازش کردم و میخواستم بذارم تو قالب خرد میشد .....
یعنی اشکال از کیفیت نون هست ؟؟؟؟ یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟

@آرتا
باورت نمی شه من با چشم های بسته داشتم عکس می گرفتم که خوب هم نشد و بعد اومدم پشت سیستم تا جهانی کنم شاهکارمو(چشمک) ، بعد که بازگشتم به آشپزخانه دیدم جا تر است و بچه نیست! آخه باز هم مثل همیشه تعداد قابل توجهی انسان پشت دوربین من بودند! مهلت نمی دهند که!!!!!!!!!!!!!
نمی دونید با چه مصیبتی من این افراد و از دور کادر عکسام دور می کنم!
من چشم هامو بستم و یک برش خوردم که بسی خوشمزه بود!
@فاطمه
لطف داری عزیزم.
به به مرسی از اینکه خودتو از بلک لیست نجات دادی!
ما منتظر می مونیم.
تا اونجائیکه من می دانم بله به کیفیت نان بر می گرده. اما زیاد هم وردنش نکشید که خیلی نازک شود و تار و پود هایش گسسته شود.
خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوب
دوستان امشب شب جمعه است و همه اموات چشم به راه! بروید سراغ حلوای شیر شف که بی نهایت بویش عالی است! بعد از افطار هم از طعمش خواهم گفت.
مامان جان تست فرمودند و در کمال تعجب من فرمودند" درجه یک". مامان من این جمله را در مواقع خیلی نادر می گوید. پس حتماً یه چیزی بوده !

هورااااااااااا
من بلوچیز خریدم :) میخوام بیسکوئیتش رو درست کنم

راستی شف جان کممبر من رو دریاب
لطفا، پلیز، خواهش

شف جان ممنون
بویش که خیلی خوب است، مزه اش نیز باید خوب باشد.
http://picasion.com/show/13557996/
راستی این ریحون بنفش های اریب نیز به افتخار عشق شف دکور شده است.

احسانه جون
مرسی
عجب آلبوم قشنگی
احسانه جون حلوات رو -عکس شماره 33- با چی تزیین کردی؟ اون گل های سفید چیه
خیلی شیک شده

شف جان
.....................................
لپ تاپ درست نشده؟
.....................................

@شادآفرین
ممنون عزیزم . چشم هاتون قشنگ می بینه.
من از شف ممنونم.
این ها که مشاهده می فرمائید ترافل است، زیرگروه ترافل های ویلتون.

می نویسم در باب طعم و اظهار نظر مهمانان درباره این غذا:
دفعه آینده باید یادم باشد برای مهمانان گیاه خوارم درستش کنم!!!!!!!!!!!!!
و همچنین هویج را ازش حذف کنم!
طعم جدیدی داشت اما نیاز به ذائقه سازی دارد.
دوستانی که می خواهند درستش کنند و همچنین گوشت جزء جدایی ناپذیر غذایشان است حتماً از گوشت استفاده کنند.
خودم هم استقبال کردم از طعم متفاوتش.

@ احسانه:
عاااااااااالی
چه خوشگل هم تزئینش کردی
اون ریحون بنفشاش منو پر پرم کرده
@ آرتا:
یک تذکر خواهرانه.... آرتا جون پیتزا رو هر سه چهار ماهی یه بار بخور. چیز خوبی نیست
ولی بد جوری این پیتزاهه آدمو صدا میزنه...بیییییییییییا بیا منو بخور

@ شاد آفرین:
این مینی بارها هر کدوم زیر 100 کالری هستن
من اون روز افطاری نصف یه دونه بال مرغ کباب شده رو خورده بودم با نصف یه گوجه با نصف یه برگ کاهو
همین
سحری هم نمیخورم
دیروزشم افطاری نتونسته بودم غذا بخورم
کلا تو رمضون خوردن شکلات حلاااااااااااااااااله

@ پریس:
دقیقا خودشه پریس جون
بهش میگن : ارزالبلدی یا رز المصری
همون مصری بخر خوبه
دونه کوتاهه و مثل آربریو میمونه

@ زهرا:
این سایت لایو دات کام متاسفانه سنگینتر از پیکاساست. ولی حداقل فیلتر نیست
با سرعت پایین اینترنت مشکل داره
باز نمیشه

@ ناهید:
چشم
بعد از رمضون ایشالا

@ آرتا:
نه میتونی آبکش کنی ولی بعد ممکنه به هم نچسبه و وا بره و قالبی نشه
بله میتونی گوشت اضافه کنی

@ آرام:
آره منم چندتا از این مدل ها که گوشتش کف ظرف میافته درست میکنم. ولی کلا اهل برنج نیستم
یعنی رژیمم
ترک کردم اساسی

@ شکرانه:
اگه خواستی میتونم بگم واسه ات بخرن و پست کنن. اینجا چیزی که زیاده شکلات خارجی
فقط گرونن

@ محدثه:
نه تهچین باید دم بکشه واسه همین زمانش با زمان دم کشیدن روی اجاق یکیه
بسته به سایز دیگت از یک ساعت تا دو ساعت متغیره

@ فاطمه:
خدا شفا بده. و قدرت و انرژی. درکت میکنم عزیزم

@ ننه بهار:
نه ما هر دو رعایت میکنیم. خیلی هم کم خوراکیم. اصلا هم اضافه وزن نداریم
مجبور نیستی از رول استفاده کنی ولی نگران نباش راحت به سلفون میچبن و نمیافتن

@ تارا:
مرغ شکم پر و کلی چیزای دیگه
من وقتی مهمون دارم غذای ایرونی درست میکنم. واسه همین ازش عکس نمیگیرم

@ فاطمه:
اگه جنس نون تست خوب باشه هرگز تیکه نمیشه

@ ضحی:
یه کم طول میکشه. فعلا اون کاممبرت رو به سبک اروپایی ها به عنوان دسر یا در کنار غذا میل کنید که شدیدا طعمش عالیه

@ احسانه:
وای نه احسانه جون من این رو واسه مهمونا درست کرده بودم. مهمون که چه عرض کنم... دادشم و خانمش و مامانم و مادربزرگم. ولی کبه درست کرده بودم یه عااااااااااااالمه. این رو واسه مامانم که نمیتونه گوشت بخوره و عاشق دمپخت عدسه درست کرده بودم. بدون گوشت که نمیشه کهههههههههه چرا واسشون کنارش چیزی درست نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرونیها گووووووووشت میخوان
من خودم چون برنج نمیخورم فقط یک قاشق تیست کردم و طعمش رو خیلی پسندیدم
بقیه هم راضی بودن و تعریف کردن
ولی در کنار این چهار قلم غذای دیگه هم بود
و یه عالمه دسر و کیک
همه اش رو کم کم پست میکنم




دیگه بخوابم که فردا اداره جا میمونم
بقیه کامنتها واسه بعد

بهاره
احسانه جون واقعا از آلبوم بسیار زیباتون لذت بردم
مرسی

بهاره
راستی میشه یکی به من بگه دستور کبه کجاست من همه جا رو زیر و رو کردم بخصوص خوراکهای عربی رو ولی نیافتم سرچ هم میکنم چیزی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

@بهاره
مرسی عزیزم
برای اینکه طیبه جون هنوز کبه به ما یاد ندادند!(چشمک).........

@شف طیبه
مهمانان من هم خودمونی بودند! برادر و خانم برادر(چشمک)
کنارش هم زرشک پلو داشتیم. اما از اونجائیکه همه منتظرن ببینن چه چیز جدیدی از تو فر میاد بیرون و تیست کنند یه خورده خورد تو حالشون. البته کسی جز مامان جان شکایت نکردا!!!!!!!!!!!

امان از دست این مامانا
منم همین مشکل رو دارم
اما از بس اشک ریختم دیگه کمتر ایراد میگیره
میدونه باز میشینم گریه میکنم

اِ ! پس تو هم گریه میکنی شف جان؟ منم دیشب از دست ایرادای مامانم گریه کردم، آخه هرچی درست میکنم میگه با ذائقه ما ایرانیها جور در نمیاد!! البته اگه آقای همسر اینقدر ازم تعریف نمیکرد شاید آشپزی رو میذاشتم کنار!! خدا رو شکر که همسر جان ساپورتیو هست ؛)ه

آخی!!! مامانا همینطورین. از آدم توقع زیادی دارن
هیچوقت ازت راضی نمیشن
من با آقای شوهر مشکلی ندارم خیلی بچه خوبیه
واسه سایر مردم هم آشپزی نمیکنم. اگه هم مهمون بیاد فقط و فقط غذای تکراری ایرونی بدون هیچ ادویه خاصی . یعنی فقط زردچوبه و فلفل. همین
خلاصه هنرم رو واسه خودم تنهایی خرج میکنم

کار درست همینه :) منم خونه خودمون که برم دیگه فقط برای خودم و آقای شوهر درست میکنم، فقط الآن یکم باید با بقیه راه بیام ;)

مشق شب:
https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21105&sc=photos!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21263&sc=photos

برش خورده:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21105&sc=photos!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21264&sc=photos

دست شف عزیز درد نکنه خیلی خوشمزه بود

عجب چیز معرکه ای شده بهاره جون
فوق العاده زیبا
و چه برش شیکی هم داره
چه کیفیت عکست هم عالیه. نور پردازی و همه چی

طیبه خوبم،چشماتون قشنگ میبینه،چیکار میشه کرد استادمون خوبه دیگه،کاریش نمیشه کرد ،
طیبه جون روزی که اینو داشتیم شوهرم هی بهم زنگ میزد و میگفت قیافش باعث شده گرسنه بشم،اگه میشه زودتر بیا،تازه هی تهدیدم میکرد میگفت اگه نیای جلوی خودمو نمیگیرم و میبرمشا،منم میگفتم اگه از جونت سیر شدی این کارو بکن،آخه هنوز عکس نگرفته بودم ، خلاصه اون روز کلی خندیدیم چون شوهرم بهم گفت طاقت نیاورده منم اینقد اوقاتم تلخ شده بود که نگین البته حدسم میزدم که داره شوخی میکنه آخه خداییش شکمو نیستش ولی اینقد قشنگ فیلم دراورد که یه کم باورم شده بود البته جلوش خودمو نشکوندما گفتم میدونسم دلت نمیاد این کارو بکنی بگذریم که تا خونه چقدر گاز دادم درو هم که باز کرد هی دست میکشید رو شکمش ،یعنی خیلی خوشمزه بود وقتی اومودم دیدم برام پرده ها رو زده بالا و دوربینم گذاشته و خلاصه همه چیز آماده عکس و کلی ازم خندید،نورش هم به خاطر همین خوب شده چون من که روزها خونه نیستم و بیشتر عکسهام شب گرفته میشن ولی واقعا نور روز تاثیرش خیلی مشخصه ، خیلی هم خوشمزه بود جای همگی خالی ما با رطب هم خوردیمش ،خیلی چسبید،مرسی عزیزم
واقعا از تشویقهاتون ممنونم ، این یه گوشه خیلی کوچیک از تاثیرات شما تو زندگی منه ، خودتون نمیدونید چقدر برام عزیزین ،فکر میکنم چون واقعا با عشقی که بهتون دارم دستورهاتونو امتحان میکنم ،شاید به دل شما هم مینشیند ،

چه با مزه
کلی خندیدم
آقای شوهر هم همینطوره
کم خوراکه ولی وقتی یه چیزی توی یخچال داریم . هی میاد غر میزنه که کی بخوریمش
وقتی هم مهمون داریم. به همه توضیح میده که اگه قبل از اینکه از غذا عکاسی شه من بهشون دست بزنم به قتل میرسم. بچه ازم حساب میبره
واقعا بهاره جون. نور روز یه چیز دیگه است
حدس زدم نور طبیعیه. آخه خیلی عکسش خوب افتاده
واسه همین فکر کردم جمعه بوده
آخه منم جمعه ها عکسام بهتر میشه چون نور روز دارم

اوه اوه عجب عکس اشتهابرانگیزی شده بهاره جون. دستتون درد نکنه.

حقیقتش برای این که کار به کتک و کتک کاری نکشه و از اونجایی که همسر من هم ید طولانی ای در زمینه غر غر سر یخچال که کی می تونیم بخوریم و ... و سر اذیت کردن من که آی خوردم و بریدم و حالا از نصفش عکس بینداز مسئله ای نیست که، یا اصلا بذار خودم درستش می کنم و .... دارن،

من دیگه اگر چیزی برای عکس انداختن داشته باشم که اصلا کسی نباید بهش نگاه کنه، چه برسه که دست بزنه!!! قایمش می کنم.

تمام.

آخه من یک دونه یخچال اضافه هم دارم.

خلاصه دوای دردتون اینه که قایمش کنید که هیچ توضیحی هم ندید!!

دوستم حمیده از ترس داداشاش همه چیز رو قایم میکنه. مثلا وقتی میخواد نمونه کارش رو بیاره من نظر بدم مجبوره تو صد تا لایه بپیچدش که داداشهاش حدس نزنن چیه که بتونن بخورنش
یا یه سری چیزا رو ناچاره توی کمد قایم کنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...