2010/08/21

سس بلو چیز و سیب زمینی دلوکس




يكي از غذاهايي كه ميشه با بلو چيز درست كرد... سسه. از همون مدل ديپ ها. من رو كه ميشناسيد "ديپ" و "پته" و يا هر چيزي كه ميكس شده و جويدن نميخواد و با نون خشك خورده ميشه رو خيلي دوست دارم. اينبار ولي يه عمل زشت مرتكب شدم و با سيب زميني خوردمش. البته سيب زمينيش هم كبابيه پس باز عملش اونقدرها هم زشت نبوده!


بلو چيز 300 گرم
آرد 3 ق غ
كره 3 ق غ
پياز 1 عدد
شير دو ويك چهارم ليوان
فلفل سفيد


پنير رو خورد يا رنده ميكنيم




پياز رو با حرارت بسيار ملايم با كره تفت ميديم تا كاراملي شه. بعد آرد رو اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم.


بعد درست به شيوه بشامل شير گرم رو كم كم اضافه كرده و خوب ميزنيم تا گلوله گلوله نشه. وقتي جوش اومد كافيه


بلو چيز رو به سس اضافه ميكنيم. در نهايت هم فلفل توش ميريزيم.


چون بلو چيز خودش عطر خاصی داره و خوشمزه است به نمك و ادويه نياز نداره ولي شما بچشيد و هر چي دوست داشتيد اضافه كنيد.







و اما با چي سرو شد....

Deluxe Potato سيب زميني دلوكس يه شيوه سيب زميني كبابي فرانسويه ( البته خودشون سرخش ميكنن. من كبابي درستش كردم كه وجدانم كتكم نزنه). كه البته با سيب زميني فرانسوي charlottes با پوست درست ميشه. شما هم اگه سيب زميني هايي با پوست كاغذي داريد ميتونيد با پوست درستش كنيد.

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم.

سيني فر رو چرب كرده و توي فر ميذاريم تا داغ شه.




سیب زمینی بزرگ دو عدد
آرد سوخاری يك سوم لیوان
پارمزان ربع لیوان
پودر سیر 1 ق چ
پودر خردل 1 ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
فلفل سفید نصف ق چ
نمک


سيب زميني ها رو قاچ نارنگي ميزنيم و نميشوريمشون. چون ميخوايم نشاسته اش روي اسلايها بمونه






در يه زيپ لاك بزرگ... آرد سوخاري و فلفل قرمز و سياه و سفيد و پودر سير و خردل و نمك و پودر پنير پارمزان رو مخلوط كرده و سيب زميني ها رو توش ميندازيم و خوب تكون ميديم كه كاورشون كنه.






حالا توي سيني چيده و میذاريم توي فر به مدت 30 دقيقه

سيب زميني ها رو پشت و رو كرده و دوباره ميذاريم تو فر براي 30 دقيقه ديگه.






همين ! كاورش كرانچي ميشه. مغزش هم نرمه. فلفل و نمك هم زياد نريزید كه مشكل ساز نشه.

58 comments:

کجایین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دوستانی که داشتند خودشونو هلاک می کردن برای کامنت اول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هی من صبر کردم دیدم نه! هیچکی جز خودم نیست!!!!!!!!!!!!
شف مرسی
رفتم تو کار این رسپی ممنون

سلام بر شف بزرگ و دوستان جان!!!ا
اینم آلبوم من که البته خیلی چیزایی که درستیدم توش نیست ولی قول میدم بهترش کنم رییس...!!!!ا

http://cid-b146fcdbcdd4a9d8.photos.live.com/browse.aspx/%D9%85%D8%B4%D9%82%20%D8%B4%D8%A8%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87

سلام

به به، چه رسپی باحالی
من که همه بلوچیزم رو بیسکوئیت کردم و رو دستم موند.. آخه طعمش رو همه دوست ندارن
ولی برای اینکه به همه ثابت کنم پنیر خوشمزه ایه باید برم یکی دیگه دیگه بخرم :) مرسی شف جان

آخ آخ
شف
خوب چیزی گذاشتی........... سوژه خوبی شد..........
بگم از فرانسه برام سیب زمینی بیارن(چشمک)
اسم فرانسویش چی می شه؟ که یه وقت خدای ناکرده سرگیجه نگیرن و راحت پیداش کنند(قهقهه)...........

سلام طیبه جان
من خیلی دوست دارم بدونم افظاری چی دادید شما، دوست دارم اگر مناسب حال روزه دارها بوده دستورش را بزارید ما هم فیض ببریم.
سفره افظارم بعضی روزها با ترتیا پر شده،بعضی روزها فینگر ساندویج و رول نو و پنیر و از دیرزو هم پای رطب. خلاصه تو ثواب من و آقای همسر خیلی شریکید.
ممنونم یه علمه.
احسانه جون من معتاد وب شف شدم مدام چک می کنم می تونیم مسابقه بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی خوب به لحاظ روحی و معنوی فکر کنم شما مقدم ترید.

وووووی خیلی خوشمزه میزنه
مرسی گلم

من قبل از اینکه بخوابم لازم دونستم یه نکته رو تاکید کنم

دوستان... هر چی که من میخورم که نباید با ذائقه همه جور باشه! اتفاقا برعکس. فقط کمی از چیزایی که من میخورم واسه دیگران قابل خوردنه

این هم من دوست دارم چون پنیر خیلی دوست دارم
چون بلوچیز خیلی دوست دارم و چون ذائقه عجیب غریبی دارم

خودتون رو وادار به ساختن چیزهای عجیب نکنید... خوب نیست

:p

ما دیگه بریم...شب بخیر

@شف طیبه
شما بفرمایید راحت بخوابید
ما تا سحر هستیم(چشمک)
خوب شف جون باید ما هم درست کنیم ببینیم می خوره به ذائقه یا نه دیگه..................
چرا نمی خوای چیزایی و که خودت می خوری ما هم بخوریم؟!!!!(گریه)..................................
دلم گرفت(چشمک)

مرسی شف جان . دست مریزاد .

مرسي خانم مبصر
msnباز نشد
بايد تا صبح هندل بزنم يا نفت بريزم
فرموديد تا سحر تشريف داريد!
ها!
كو!
كجا!؟؟برم كلاسو بريزم بهم
استاد كه خوابش برده
مبصرم كه نيست

@الی
عجب شاگرد شلوغی ها...........
هیس خانم، بچه ها دارند کار می کنند و تامل روی رسپی ها
شما هم بیشتر تلاش کن
که می گن
نابرده رنج گنج حاصل نگردد

مقش شب!!

بله! پس چی؟! فکر کردید؟!! زنبیل گذاشته بودم، البته زنبیلم نامریی بود!!!

:-)))

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pkiPoka2bFutEy_mKcAgD-7R1Fm8UXRQ7aSBuhGsgkjjDSojEUZituICmhzmkoLsB6_Ge_gv8Vxy0K6EsG6gfQmB_XPQvcWIU/%D8%B3%D8%B3%20%D8%A8%D9%84%D9%88%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3.JPG?psid=1

این سس برای من کمی آشنا بود، چون قبلا ها شبیهش رو برای تورتلینی درست
می کردم. البته اون به این خوشمزگی نبود. حالا نقشه کشیدم برای بقیه سس که بعدا با نودل بخورم!!

یامی ی ی ی

دست شف جان درد نکنه.

@مروارید
این یعنی رسپی امشبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نــــــــــــــــــــه
بابا ایول داری والا

@ تارا

دوست عزیز،

شف در یکی از کامنتهای پست های قبلی نوشته بودن برای افطاری چی داشتن.
تا جایی که من یادم مییاد
حلقه عدس پلوی ایتالیایی، برای مادرشون که گوشت نمی تونن بخورن، مرغ شکم پر، یک عالمه کبه.

احسانه جون داشتم میآمدم برای شما بنویسم بگه دستور کیکه رو براتون فردا می فرستم، الآن می ترسم از زور خستگی در ترجمه اش اشتباه کنم، دیدم به مقش شبم سر زدید. بله دوست جون، دستور امشبه، داغ داغ، از تنور در آمده.

امیدوارم مقبول بیفته.

@مقبول دل خورندگانش(چشمک)
ممنون عزیزم
فقط اینکه ماده اولیه اش در دسترسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بلو چیز منم از طرف آقای همسر پذیرفته نشد خودمم با اینکه زیاد از طعمش (نمیدونم خوشم اومد یا نه) ولی‌ از خوردنش خوشم اومد مخصوصاً اون قسمتایی که گردو داشت آخه خیلی‌ گردو دوست دارم ولی‌ من فقط با ۱۰۰ گرم پنیر درست کردم حالا تو فکرم این رسپیو هم کمش کنم که رو دستم باد نکنه!
@آرام و بهاره

والله من خودم هم یادم نیست طیبه جون کجا برام توضیح دادن که بهتون بگم ولی‌ در مورد دریم ویپ هر یه پاکتشو با ۱۱۵ مل شیر سرد مخلوط می‌کنیم و با همزن می‌زنیم سریع فرم میگیره مروارید جون لطف کردن عکسشو گذاشتن من به نظرم نمیاد طعمش زیاد فرقی‌ با خامه معمولی‌ داشت باش ولی‌ سلیقه‌ها متفاوته

آرام جون فکر کنم شما پرسیده بودین

شیراز تو خیابون انوری چند تا خارجی‌ فروشی هست اونجا احتمالا بتونین گیر بیارین یا شاید خودشون بتونن راهنمییتون کنن اینم عکس دریم ویپی که من دارم بستش با اون عکسی‌ که مروارید جان گذاشتن فرق می‌کنه ولی‌ محتواش یکیه. ویپینگ کریم آماده هم همونه که تو پست پارفه هلو طیبه جون ازش استفاده کردن من به اون اسم ندیدم ولی‌ کلا کار با ویپینگ کریم آماده خیلی‌ راحته

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/richupload.aspx/dream%20whip?nl=1

پروژه امشب من پیتزا چیز بایت انقد ازش خوشم اومد که هی‌ ازش عکس گرفتم عکسشو میزارم همون پست

شف جونم شما ذائقه عجیب غریب نداری! ماها ذائقمون معمولی شده، یعنی عادت به غذاهای خودمون کردیم :) اما به قول احسانه جون باید درستشون کنیم که ببینیم میتونیم این ذائقه رو عوض کنیم یا نه؟! البته من خودم عاشق تجربه های جدیدم، اما ترسیدم همشو خودم بخورم و بترکم یهو ؛) مرسی بخاطر همه تجربه های جدیدی که به ما میدی :*

نه ! خدای من این همه نوشتم پرید .

طیبه جون ممنون عزیزم به خاطر زحمتی که برامون می کشی . من زیاد از دستورات شما استفاده می کنم اما همون طور که می گی بعضی طعم ها با ذائقه ی ما جور در نمی یاد . این طعم بلوچیز هم با اینکه به نظر من خیلی نزدیک به پنیر لیقوان بود باز از اون چیزهایی ست که با هر ذائقه ای جور نیست . ولی شف جان ممنون و باز هم ممنون به خاطر تمام زحمت هایی که می کشی .

@ paris

پریس جان خیلی خیلی ممنون از آدرسی که دادی . اصلاً امیدوار نبودم تو انوری این چیزها هم گیر بیاد! حالا باید یه کم بیشتر سرچ کنم تا خوب متوجه باشم دقیقا دریم ویپ رو چه جوری باید جای خامه استفاده کنم . ممنون عزیزم

بهاره
@paris
پریس جون بابت توضیحاتت ممنونم من خودم از دریم ویپ زیاد استفاده میکنم چون هم طعمش رو دوست دارم و هم بو و مزشواما این تصور برام پیش اومد که همراه با خامه فرم گرفته استفاده میشه اما به تنهایی بله با توضیحی که طیبه جون دادن خیلی خوب فرم میگیره
باز هم ممنون

@ احسانه

دوست جون، بعضی ها توی یخچالشون رطب و شیره خرما آماده به خدمت دارن و ما حسرت می خوریم و هیچی نمی گیم، بعضی ها هم توی یخچالشون بلو چیز آماده به خدمت دارن!!!

آیکون یک عدد مروارید منصف

http://cid-71447b7ba7de28f0.skydrive.live.com/redir.aspx?page=play&resid=71447B7BA7DE28F0!106&Bpub=SDX.Photos&Bsrc=GetSharingLink
همش میفرمایند آلبوم خالی میباشد
منم هی لود میکنم عکسارو
خانم مبصر عنایت بفرمایید اگه بازم مشقام نبود
برم بمیرم دیگه

سلام عباداتتون قبول دوستان راستش من نگاه کردم ببینم شف عزیز جواب من رو داده یا نه؟که دیدم کامنتهام نیست پس چطور کسی به انها جواب بده؟شما میدونید چه بر سر کامنتهای من امده؟

@مروارید
ای خــــــــــــــــــدا
باور بفرمایید ما هم رطب و شیره همیشه نداریم.
یکی از یه جایی رد بشه برای ما بیاره!!!!!!!!!!
حالا مروارید جون شما بفرمایید کسی که می خواهد از فرانسه رد بشه چی برامون بیاره؟
اقلام خوراکی نایاب در بلاد ما!!!!
@الی
تبریک عرض می کنم.
آفرین شاگرد کوشا
خوب پس عکس هاتون کوجان؟
اد نکردی که دختر!!!!!!!!!!!!!!
زودی دست بکار شو که بی مایه فطیره

توی خیلی از کامنتها جواب داددین که جریان پنیر ها چیه منظورم رنگ و مزه و کاربرد و طرز نگهداری و...
اگه لطف کنی یه پست جداگونه بذاربن خیلی عالی میشه
عکاس خانوم هم توی یکی از کامنتاشون گفتن اگه کسی سوال داره جواب میدن جازه هست ازشون سوال کنیم اخه اینجا خونه شماس پس باید از شما کسب اجازه کنم

Hi
شف طیبه سلام من تازه با وبت آشنا شدم بسیار عالیه کار من رو راحت کردی کی حوصله ترجمه داره البته من تنبل نیستم ها
من هر روز یک چرخی تو وبلاگت می زنم و برام شده عادت امروز بورانی کدوت رو دیدم من عاشق کدو ام البته قبل از ازدواج خیلی بد ادا بودم ولی خوب کارم به جایی رسیده به جای اینکه پیاز داغ های خورش رو جدا کنم موقع آش پختن برای خودم جدا پیاز داغ سرو می کنم
خوب زندگی من رو ساخت
تو من و خیلی های دیگه رو از بلای چی بپزم راحت کردی
شف جون میشه وقتی فصل گل کلم شد آموزش بذاری
من از درسام خیلی عقبم چی کار کنم به بقیه برسم ؟ آخه باید یک لیست بلند بالا بدم به قند عسلم (آقای شوهر) تا بخره
کلی شیرینی و دسر و..
راستی کلاس رفتی ؟ من عاشق آشپزی ام
خیلی گلی
مخصوصا که با اخلاقی می گی چرا چون رفرنس میدی
امشب حتما برات دعا می کنم چون افطارم راحت کردی
البته من و قند عسل هر دو کم غذاییم ولی خوب تنوع می دم
راستی عاشق غذاهایی ام که کم خرج باشه کم ظرف در بیاره و زودی آماده بشه ،خوشمزه و خوشگل و.. هم باشه حالا تو باید معجزه کنی به کمکت نا جور احتیاج دارم

شف جون سریع دو تا سوال می پرسم جواب بده زودی برم افطاری درست کنم
مطمئنی ژله چاق نمی کنه آخه توش شکر داره ؟
من ژله خوردنش رو به اندازه درست کردنش دوس ندارم یعنی از درست کردنش خیلی لذت می برم از کارهای تکراری هم خسته شدم سایتی رو میشناسی که ژله زیاد درست کنه؟

برام میشه پست بذاری ماچ ماچ

مبصر جان
اد كردم
10دفعه
ولي error ميده
از ديشب دارم اد ميكنم

مقش تحویل میدهیم:

یه پای شلیل یاد گرفتم، هلو ؛) مرسی شف جونم
خیلی خوشمزه بود :*
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%be%d8%a7%db%8c%20%d8%b4%d9%84%db%8c%d9%842.jpg

نظر شما چیه؟

@الی
من هم دارم با سیستم کار می کنم! مشکلی نداره.
امشب سر افطار دعا می کنم کارت درست بشه(چشمک)
@ZOHA
وای مرسی چقدر هوس برانگیزه. انصافه آخه با زبون روزه اینها رو نشون ما می دی؟

@ احسانه
ببخشیــــــد
:)
قبول باشه، التماس دعا :*

ضحی جان معلومه خوشمزست آدم دلش میکش اون اسلایسو بخوره

دستت درد نکنه

مشق امشب من

پودینگ کاپ شکلات و سمیفردو.البته اینارو دیشب درست کرده بودم ولی‌ چون قرار بود امشب سرو بشه شد مشق امشب البته سمیفردو هنوز سرو نشده ولی‌ قبل از رفتن تو فریزر که خوشمزه بود

عکساشو میزارم همون جا البته بعد از سرو

@پاریس
مرسی عزیزم، رسپی شف جونم بود دیگه :) خوب شده بود، جای شما خالی :*

@zoha
اختیار دارید خان(چشمک)...............................................

خانم مبصر
تشريف دارين؟
بي زحمت مشقامو خط بزنيد
مشق اضافه هم دارمhttp://picasion.com/pic28/2ee6524ff283c50961fb86dcd7fd1ebb.gif

@الی
WOW
مرســـــــــــــــی
عجب مقش های خوشگلی انجام دادید.
کیف کردم
آفـــــــــــــــــــــــرین.
حالا باز هم شما بیشتر تلاش کنید که یک آلبوم بسازید. حیف این عکس ها خارج از آلبوم باشند

طیبه جون اینم سس بلو چیز من تو پست بیسکویت هم گفتم نه خوشم اومد نه بد ولی‌ آقای شوهر بازم فرمودند پنیر گندیده که خوردن نداره
loooooooooooooooool

فقط کاور سیب زمینی‌ هام یه کم لاستیکی شده بود فکر میکنی‌ دلیلش چیه؟

اگه بخوام تو روغن سرخ کنم باید از همون روش حمام روغن استفاده کنم؟

می‌شه اینو هم گذشت تو فریزر بعد سرخ کرد آیا نه؟

مرسی

‌http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/blue%20cheese%20souce/IMG%5E_0048.JPG

شف جان سلام بازم عباداتت قبول البته با این زکات علمی که شما پرداخت میکنی حتما قبول .خانمم من کامنتم رو پیدا کردم تو قسمت رایس کریسپیزاست میشه لطفا جواب بدی ممنون میبوسمت مریم

@ پریس:
از قول من به آقای شوهر بگید آدم شدیدا با حالی هستن
:D
ولی من پنیر گندیده خیلی دوست دارم
:p
بله مسلمه که سرخ کرده اش یه چیز دیگه است. به همون روشی که قبلا گفتم باید اول یه کم آبپز شه و بعد سرخ شه. بله فریزش هم میشه کرد

loooooooooooooooooool aghay shohar mifarmayand shomaha ke panire gandideh mikhorin( yani man va baghiye) kheili bahaltarin loooooooooool
man migam in marda kheili mondeh befahman salighe yani chi looooooooooool

tayebeh jan akse semido barat gozashtam
check ur email

@ احسانه :
اسمش رو که نوشتم

@ عکاس خانوم:
به به ...به به...بَ بَ به به! خیلی حال کردم. مخصوصا با بافت کیک ساده ات! خدا رو شکر که فرت کیفیتش خوبه و کیکها عالی در میان. مرسی

@تارا:
من از غذاهای ایرونی که درست میکنم عکس نمیگیرم ولی کلا از طعم اونها هم خیلی راضیم. و هیچکدوم از اینهایی که توی وبلاگ میبینید واسه مهمونی درست نخواهد شد. اما یه سری چیزها که بدردتون میخوره رو پست خواهم کرد. منتظر باشید

@ مروارید:
من هنوز روزه ام ها! افطار نشده ها! عجب بلایی دارم سر خودم میارم. پاشم برم دنبال کارم تا غش نکردم! این چه خوب شده!!!!!!!!!!! سیب زمینی ها سرخ شده هستن یا کبابی؟ چرا اینا اینقدر به من چشمک میزنن؟ چرا سر من داره میره تو مانیتور؟ آقا ما دیگه بریم یه فکری واسه افطار کنیم که نمیشه

@ مریم:
چشم

@ زی زی:
چشم اتفاقا رسپی زیاد دارم و درست هم میکنم ولی مشتری اول و آخرش خودمم چون کسی گل کلم دوست نداره
اینه که پست نمیکنم
ولی چشم
من چون کم درست میکنم و کم میخوریم خرجش زیاد نمیشه
ولی شیرینیها خرج دارن
وسایلش هم گرونه

شما هر چیزی که بخوری...به جز آب... کالری داره
ژله رو اگه توش شکر نریزی یا اینکه خودت با آب میوه و ژلاتین درست کنی اونوقت زیر 100 کالری داره که جز اسنکهای سالم به حساب میاد و برای وزن کم کردن توصیه میشه

@ الی:
عزیزم سایت لایو کنده! سرعت اینترنتت باید خوب باشه تا باهاش مشکل پیدا نکنی

شف جان،

شما لطف دارید به من. سیب زمینی ها کبابی هستن.

از موادش کمی زیاد آمد، گذاشتم توی یخچال که دوباره درست کنم. خیلی هم سریع و بی دردسر بود. سس باقی مانده رو هم روز بعدش با ماکارونی خوردیم، خیلی خوشمزه بود.

چشم اسسسسسسستاد
استاد بي زحمت كيك انجير تو دست و بالتون نيست؟
يكي از مجله پختيدم
خوشمزه اماهيچ دستوري دستور شما نميشه
يه سوال
چون رو ظرف شيرعسلي
آورده اند
ازشيرخشك و شكرآمد پديدندي
لذا در راستايه بخورتاخفه شي
در يه اقدام انتح اري
باشيرخشك وعسل وكمي شيرمخلوطي آوردم پديد كه قانون بقايه جرم را بچالش كشيدمدي
كيك كم شيرين وخوبي شد اما همانا روش ترك داشتندي
آخر چرا؟ به كدامين گناه؟

http://picasion.com/pic28/9183670cd6a8903cadd92b3ec3a27dcc.gif
استاد يه نظر به حال ما كن

@ مروارید:
به به سیب زمینی هات کیفیتش مثل مکدونالد شده تازه اون چرب و چیلیش هم میکنه
البته کار شما رو نمیشه با فست فود های اونها مقایسه کرد چون شما سالمش رو درست کردید


مگه اونجا شیر عسلی نیست؟ میگم میدونی که از جوشوندن شیر و سکر با حرارت ملایم بعد از ساعتها شیر عسلی بدست میاد

این کیکی که میگی رسپیش چی بوده؟

توی عکس ، من آپساید-داون انجیر میبینم
خیلی خوب شده که. مشکل کجاست؟
اون که میگی "روش" بعد میشه زیرش دیگه؟

استاد منو ببخش
قسمت اول كامنتم مربوط به كيك انجير
دستورش:4تخم مرغ+175شكر+220آرد+250ميلي ليتر ماست+200گرم كره+1قچ بيكينگ پودر
قسمت دوم هم مربوط به چيز كيكم بود
نخاستم زياد شيرين بشه
تا خودمو باهاش دار بزنم!!!!!!!
از شير خشك وشكر و شير مخلوطي به غلظت شيرعسل درست كردم
فرمايش شما هم كاملا درسته
منظور از ترك چيز كيكم بود

ببخشيد چند بار كامنت ميذاشتم ميپريد اين شد كه نكاتي از قلم افتاد
ممنون از وقتيكه گذاشتيد

رسپی کیکه درسته چون نسبتهاش خوبه

برای چیزکیک ... به این ترتیب بهتره از سیستم وان آب استفاده کنی. دیگه ترک نمیخوره

من این رو با مرغ سوخاری درستیدم، خیییییییییییییییلی استقبال شد :)
ممنون شف جونم
https://skydrive.live.com/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21111#!/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21214

بله عزیزم این سسهای پنیری با خیلی از غذاها همخونی دارن

مزه اش خاص و به یاد موندنیه :) ممنون

بسیار عالی
احسنت و نوش جان

طيبه جان سلام من با باتر كريم سويسى شما مثل اين كاب كيك خوشمزه درست كردم كاملاً مانند خودش شد .  اميدوارم ما را از فيض هنرهايتان بى نصيب نكنيد

آه! اين از كاپ كيكهاي مورد علاقه منه
بسيار بسيار زيبا شدند
اي ول

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...