2010/08/23

سالاد فصل لیوانی


اولين بار اين سالادهاي ليواني رو توي برنامه "مطبخ منال" ديدم. خيلي واسه ام جالب بود. ماه ها هم طول كشيد تا تونستم پس از زير رو كردن بازار شهرهاي مختلف بالاخره جامهاي مناسب رو واسه اش خريداري كنم. مهمه كه ليوانهاتون دهانه اش خيلي باز باشه. در غير اينصورت راحت نميشه توش سالاد خورد! اين شيوه سرو سالادها توي ليوان رو خيلي دوست دارم. چون واسه هر نفر يه ليوان سالاد درست ميكني و ديگه مجبور نيستي يه ظرف گنده سالاد درست كني و آخرش هم مطمئن نباشي كه زياده يا كمه!


من هر بار يه مدل درستش ميكنم. اينبار با ذرت شروع كردم ( كنسرو ذرت البته)




بعد خيار. ولي خيارها رو خيلي ريز نكنيد


بعد گوجه. دقت داشته باشيد كه مهمه كه از رنگهاي متضاد استفاده كنيد. من بعضي وقتها از انواع رنگهاي فلفل دلمه اي واسه لايه بنديش استفاده ميكنم.


بعد كلم سفید كه ريز و نواري خورد شده


بعد هويج رنده شده



بعد كاهو و كلم بنفش


همينطور كه گفتم تنظيم تركيب بندي لايه ها دست خودتونه. هر بار ميتونيد از چند رنگ استفاده كنيد. در نهايت هم واسه سروش ميتونيد سسهاي مختلف رو توي ظرف هاي سس خوري كنار جامهاي سالاد قرار بديد.

سالاد رنگين كماني! خيلي خيلي ميزتون رو شيك ميكنه. حتما يه بار امتحان كنيد ( البته اميدوارم مثل من مجبور نشيد واسه پيدا كردن ظرفي مناسب همه شهر هاي كشور رو دور بزنيد!)

38 comments:

اوووووم به به!! چه سالاد به موقعی! ممنون طیبه جون

چه ايده قشنگي شف.خيلي خوشگل شدن.
راستي آن ظرف وسط ميز توش چيه، پيراشكي درست كردي ؟
كاش از ميز مهموني هاتم يه بار عكس بذاري

شففففففففففففف
عجب کار خوشگلی
من هم اول که جامتونو دیدم گفتم ای وای
ان ساله دارم دنبال جام مناسب می گردم پیدا هم نمی کنم. اتفاقاً امروز داشتم می خریدم! اما باز هم دیدم نــــــــــــــــــــــه اونی که می خوام نیست.
اونها هم باید کبـــــــــــــــه باشه؟ نه شف؟
خیلی دوست می دارممممممممممممممممممممممممممممم

زيباست استاد
اما
اينقدر بمن غر زدند كه راحت خورده نميشه و ميريزه و خلاصه
همسرجان خواهش كردند درست نكنم

ميگه نميشه با سس خوب مخلوطش كرد
منم هر قسمتو اول با سس مخلوط كردم بعد لايه لايه ريختم تو جام ها!
قضيه حل شد!!!

وای ی ی ی !! به به ! چه خوشگل شده و خیلی شیک!!!
یاد دسر ترایفل افتادم!!!!
م م م م م
دستت درد نکنه خانوم با سلیقه!
حالا این مهمونای خوشبخت کیا بودن هوم؟ حتما خیلی خاص بودن!
هنوزم کما فی السابق میخوامت :)

چه شیک و راحت ...
ایده قشنگی بود
منم با الی موافقم می شه لایه لایه سس مورد نظر یا آبلیمو و روغن زیتون رو ریخت روشون و سروش کرد
منم مطئنم که اگه اینجوری درست کنم آقای همسر می فرمایند
این قرتی بازیها!!!!!!!یعنی چی
البته با شوخی و خنده هاااا
مگه جرات داره غیر این باشه و به کارهای من ایراد بگیره
و
محتویات جام رو چپه می کنه تو بشقاب
:)))))
اما من به حرفش نمی کنم و کار خودم رو می کنم هااااااا
:)))

من جواب این سوال رو سریع بدم و بخوابم
والا خود عربها که کل ظرف سس رو روش خالی میکنن پس از بالا تا پایینش میشه سسی
یعنی این دقیقا کاری بود که منال کرد

این که ایرونیها به چه شکلی بخورنش دیگه مشکل من نیست. من فقط راحتی خودم واسم مهمه و بس
:p
خانمهایی که تا به حال این مدلی واسه شون سرو کردم که با خوردنش مشکلی نداشتن. آقایون ولی این قرتی بازیها به کلاسشون نمیخوره و با خوردنش مشکل داشتن

خودمم که هرگز به خودم اجازه نمیدم سس به سالاد اضافه کنم چون معتقدم که غذای سالمم تبدیل به غذای ناسالم میشه
آبلیمو و آبغوره و ... هر چیز ترشی هم از نظر متخصصین تغذیه برای کسانی که قصد لاغر شدن دارن مردوده چون اشتها رو زیاد میکنه
خلاصه کلام اینکه بعد از سالها دیگه من عادت کردم که سالاد رو خالی خالی بخورم و خوشم هم میاد

من هدفم نشون دادن این شیوه بود. خودتون ماشالا واردید... مشکل رو یه جوری حل کنید

شب بخیر

مرسی شف جان وبوسسسسس

خیلی شیک و با کلاسه

کی بود گفت ؟

کاش از میز مهمونیات هم عکس بذاری برامو تا از اونا هم ایده بگیریم
و کلام اخر
خیلی زرنگ و با سلیقه ایی که این همه کارو باهم سر وسامون میدی و افطاری هم مهمون دعوت میکنی

خیلی خیلی ایده نابی ِ منتهی مطلب مهمونای من
پنجاه درصد شون سالاد و همیشه بیخیال میشن :(
و کلی ذوقمو واسه تزئین کردن سالاد و تنوع سبزیجاتش کور کردند

بر عکس یه سری دوستای گیاه خوارم اینقدر واسه سالاد و سس بار ذوق میکنن که واسه غذاها نه

فکر کنم خوب استقبال کننده تو گروه دوم پیدا کنم

شف پنجه طلایی
خسته نباشی

این شیکیش و اینکه تو میز جای زیادی را اشغال نمی کنه خیلی مهمتر از این که خوردنش مهمونها رو با مشکل روبرو می کنه(چشمک)................
بیچاره مهمونای ما کلی عذاب می کشن وقتی من میزبانم چون اول از همه شیکی کار خودم مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر چی هم مهمانان رسمی تر عذابشون بیشتر! این دیگه تقصیر خودشونه دیگه! به من چه!!!!!!!!!!!!!!!!
شف راستی تو همین مهمانی اخیر از خودم هنر درآورده بودم تو لیوان شربت هامو پر مخلفات کرده بودم! بیچاره ها نتونستند شربت بخورند چون مخلفات تو نی گیر کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من هم خوشحال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مامانم هم دعــــــــــــــــــوا

افطاری امشب من سس بلو چیز و ستافد ماشرومز

عکساشو گذشتم همون جأ

منم میگم ایده جالبیه

اتفاقا امشب از این جاما دیدم یه ساعتم واستادم نیگاش کردم آقای همسر میگفت خوب بخر منم گفتم نمیدونم چکارش کنم! کاش اول پست امشبو نگاه کرده بودم بعد رفته بودم بیرون

:( :)

سلام شف جان ممنونم از ايده ها و رسپي هاي عاليت ، من امشب تو كارگاه شما دنبال كيك فقط شكلاتي گشتم ولي نبود :(
امكانش هست تو نوبت بذارينش

سلام

من دوباره کیک تولد درست کردم
دومین کیک تولدی که بعد از اون دایناسوره درست کردم.
این یکی برای پسر دوستم بود
دستت درد نکنه شف عزیز که آدم با دیدن کارهات هنرمند میشه
بوس
عکسها رو اگه رو اسمم کیک کنید می بینید

به به . خیلی خوشگله ، ولی یحتمل آقایون غر می زنند که اون هم مشکل خودشونه :دی . مرسی شف جونم0

@ ehsaneh

احسانه جان چی ریختی تو لیوان شربتت؟ ، شدیداً مشتاقم بدونم . ممنون....0

فوق العاده شیک هست...

سلام !!!!!!!!!!
چه سالاد خوشگلی ی ی ی ی ی ی ........
خوشمزززززززززه است ........
ببخشید دیر شد منتظر عکسها شدم من همیشه وقتی یه غذای جدید یا شیرینی جدید میخوام درست کنم درست در لحظات آخر مهمون سر میرسه!!!!!!!!!!!!
منم فقط میتونم بگم اول عکس بندازید بعد.....!!!
خوب تعدادی از عکسها توسط دوربینهای دیگه ضبظ و به سرقت رفته .........و نداشتم که بذارم
و به دور دوم، سوم و یا چهارم کشیده میشه
فعلا همینها رو داشتم.
این روزها سرم خیلی خیلی شلوغه .... بازم میام

http://cid-aa0555e8a0ba7cad.photos.live.com/browse.aspx/%D8%A8%D9%88%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%B4%20%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C

تشکر ویژه ویژه ویژه مخصوص طیبه جون بخاطر آموزشهای جانانه ایشون .
خدا قوت استاد خوبم

ای بابا! همه اونایی که میان اینجا ماشالا کدبانو هستن
فاطمه جون خیلی خوردنی های خوشگل و حتما خوشمزه ای درست کردی. آفرین

@ فاطمه

دستتون درد نکنه، همه چیز خیلی عالی شده. نوش جونتون. به جناب دختر خانمتان هم بفرمایید، به ازای هر دو تا عکس که ایشون به شما می دن، شما یک نوع غذا به ایشون می دید!! فکر می کنم این خیلی منصفانه هست.

خسته نباشید.

سلاااااااااااملكم اسااااااااااتيد عزيزم
طي طي جونم...احسانه جونم...مرواريد جونم
توي سالاد ميگو كه لينكش اينه
http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_21.html#comments
بجاي للك طي طي جون گفته كوسكوس بريزيم كه خب تهيه شد
ميشه بجاي ميگو جايگزين ديگه اي لطفا معرفي كنين؟ مثلا چميدونم يه چيزي مثل...ام م م م م...نميدونم يه چيزي خلاصه غير از ميگو

@ مامان شراره

مامان شراره عزیز، من کوچک شما هستم عزیز جان، استاد کجا بود.

من با شما شدیدا هم ذات پنداری می کنم در مورد میگو!!

من فکر کنم تنها گزینه ای که می مونه فیله مرغ هست یا قسمت های پایینی پای مرغ، اسمش رو نمی دونم چی میشه!!
فیله مرغ رو احتمالا باید بپزید و بعد به قطعات منظم ببرید.
یا این که پای مرغ رو گریل کنید، و با اون شکل بدید.

دیدید سواد من خیلی زیاد هم نیست؟

برم گوشه کلاس یه لنگه پا بایستم.

@ Rezvan

دوست عزیز، منظورتون از کیک فقط شکلاتی چی هست؟
شف یک دستور درجه یک کاملا کاملا شکلاتی بدون آرد گذاشتن، اون رو دیدید؟ البته هنوز دستور کیک شکلاتی با آرد رو نذاشتن، ولی این کیک هم خیلی هوس انگیزه،

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_2124.html

شف طیبه عزیز
من تازه کامنتی رو که در مورد دوربین گذاشته بودی دیدم شرمنده !!!ا
سونی دوربینه خوبیه و شماهم عکسای خیلی خوبی باهاش میگیری حتی با نبود نور کافی عکساتون واقعا از نظر کیفی مقبولن..اما یه پیشنهاد دارم برات! یعنی برای همه دوستایی که تو آشپزخونه میخان عکس بگیرن و امکاناتی ندارن ،
اول از همه اینکه از فلاش تا جاییکه میشه استفاده نکنین!!! توروخدا! چون کلا بعد و عمق عکس رو میکشه میره پی کارش!
اگه تو خونه چراغ مطالعه داری ایندفعه که خواستی عکس بگیری اونو بذار دم دستت و سرش رو رو به سفق بده و روشن کن ،زیاد از میز کارت فاصله نداشته باشه و نور هم حتما به سقف بتابه،،،، شما سه پایه داری؟ نداری؟؟؟ زود برو بخر!!! تو کار شما از خود دوربین واجب تره! چون وقتی روی سه پایه دوربین رو بکاری اولا هر دو دستت آزاد میشه و راحتت عکس میگیری دوما وقتی مجبور میشی تو حالتهای عکاسی شب و عکاسی با سرعت پایین شاتر عکس بگیری دیگه محاله عکست تار بشه ....
این کارو حتما بکن یه سه پایه معمولی زیاد گرون نیست ولی تاثیرش فوقالعادس...
این جوری نور رو که به سقف بتابونی هیچ سایه غلیظ و سیاهی تو عکست نمفته و نور کافی هم داری و اگر دوربین رو رو اوتوماتیک هم بذاری فقط کافیه فلاش رو غیر فعال کنین و راحت عکش بگیرین.... اینارو یه امتحانی بکنین اگه نتیجه نگرفتین بگین تا باز بگم ....
در خدمتیم

مرواريد جان اون دستورو ديدم ، كيك شكلاتي با آرد رو ميخوام . اون بدون آردو فقط خودم دوست دارم

به به عکاس خانوم دست شما درد نکنه کلی استفاده کردیم :) :*

مثل هميشه عالي و بي نظير..................عالي بود گلم

من طاقتم کمه
جام هم نیافتم!
اما دست بکار شدم و کلی لذت بردم و بردند.
http://picasion.com/pic28/9f89843c7b6be2712737c6dfb5445016.gif

@REZVAN
دوست عزیز
شف در پست کیک بلک فارست یک دستور برای کیک شکلاتی گذاشتند که به شخصه طعم آن را فوق العاده می دانم. حتی بدون هیچ فیلینگی هم مطلوب است.
این هم آدرسش که گم نشوید.
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html

من نمیتونم از میز عکس بگیرم چون مردم دورشن و.... زشته.... دعوام هم میکنن
این رو هم وقتی گرفتم که کسی نیومده بود. واسه همین میزم هنوز خالیه

@ احسانه:
آره میدونم چی میگی. عیییییین خودمی
ولی من چون اعصاب مصاب ندارم فقط غذاهای معمولی و بی دنگ و فنگ درست میکنم که یه وقت کسی جمله ای بیان نکنه که کفری شم
یه مدل نی هست که قطرش خیلی زیاده. اون واسه کارت عالیه. بچه که بودم تو بازار بود الان سالهاست ازش ندیدم. خودن هم ندارم ولی مامانم داره

@ الی:
کارت خیلی درسته

@ پاریس:
پایه کوتاهش هم اگه بود چیزه شیکی میشه. چون به کاسه شباهتش بیشتره
من هر چی گشتم اون مدلش گیرم نیومد. از اون بخری بهتره

@ رضوان:
چشم

@ مرضیه:
نهههههههههههههههههههههه! آدم به این هنرمندی باید ازش تجلیل به عمل بیاد!!!!! من هنوز دهنم باز مونده و دارم دوباره عکسها رو ومیبینم. خیییییییییییییلی حرفه ایه
چقدر هم که وقت گذاشتی. واقعا آفرین داره

@ فاطمه :
به به دستت درد نکنه فاطمه جون. مثل همیشه عالی! راستی نظرت در مورد حلوای شیر چی بود؟

@ مامان شراره:
میتونی روش هرچی خواستی سرو کنی بعد با گوجه تزئینش کنی. هم مرغ میشه هم گوشت چرخ کرده هم سبزیجات هم ماهی. در مراکش از مرغ و نخود استفاده میکنن.

@ عکاس خانوم:
موتوجه میشم چی میگی عزیزم. در مورد چراغ اتفاقا اقدام به تهیه نور افکن کردم! ولی مشکل اساسی عکسهاییه که موقع آشپزی میگیرم. باید سرعتم بالا باشه و با سه پایه نمیتونم کار کنم چون مرتب جام رو عوض میکنم
و باز به همین علت چراغ مطالعه هم جواب نمیده. حالا باید رو مغ آقای شوهر کار کنم بلکه راضی شد لامپ کم مصرف آشپزخونه رو با یه چیز قوی عوض کنه. البتع عمرا این کار رو نخواهد کرد
بازم ممنون از توضیحاتت

@ احسانه:
ایییییییییییییییییییییییییول سرعت!!!! خوشم میاد که تحمل نداری و سریعا تصمیماتت رو عملی میکنی. جدا ازت خوشم میاد. جدییییییییییییی

درمعيت استاد
شاگردي ميكنم
ممنون از وقتي كه ميذاري
استاد
واقعا با تمام وجود دركت ميكنم
يه غذاميپختم
خودمم ميپختم
واقعا گرمايه وحشتناكيه!

ایده خیلی‌ جالبی‌ بود هر کسی‌ سالاد خودشو می‌خوره

من این پستو که دیدم سریع رفتم جام خریدم اینم عکسش‌ اون سس ریخته رو میز هم دسته گل من نیست میدونین که کار کیه
:P
یه ساعت توضیح دادم عکس بگیر ولی‌ مبلو میز مشخص نباشه آخر هم مشخص بود تو همهٔ ۶تا عکس گرفته شده
:D

دوربینم باتری تموم کرد دیگه فرصت نشد باز عکس بگیرم چون سالادش خورده شد جام موند(چشمک جاتون خالی‌) طیبه جون اتفاقاً عین همینو پایه کوتاهش هم داشتن ولی‌ من فکر کردم اون زیاد فرقی‌ با کاسه نداره همین خوشکلتر بود


http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/browse.aspx/salad%20dar%20jam?nl=1&uc=2

man jame dahan goshad gereftam ke saalad khordan toosh rahat tar bashe vase jele bastani ham khoobe :)

albateh man saalado dar meghdare besyar kam dorost kardeh boodam (ghaziye baad nakardane roo dast) eshaalla vase mehmoonim laye bandio kamelan raayat mikonam ;oooooooooool
zemnan chon jama az yakhchaal biroon omadan bokhar gereftan va akaas to fekre ghobar zodayi aslan naboodehloooooooooooooooool

heheheh so funny!

عجب حسن تصادفی!!!!!!!!!!!!منم چند روز پیش از این جامهای مارتینی خریدم. دو سایز داشت. تا به حال تو شهرمون مارتینی ندیده بودم واسه همین مثل عقده ای ها تندی خریدمش اتفاقا جعبه آخریش هم بود. 15000 تومن . ولی سایز بزرگاش گرونتر بود. من سایز کوچیکش رو خریدم که بعد واسه پر کردنش دچار مشکل نشم. فکر کنم واسه شما سایز بزرگش باشه که واسه سالاد عالیه

مبارک باشه

میدونم چی میگی... من دوربین دست آقای شوهر نمیدم. اعصابم رو خورد میکنه. اگه تو آشپزخونه باشم همه اش عکس دمپایی توشه . اگه جای دیگه باشم هم که مبل و صندلی تو عکسهاست
اگه هم بخوام عکسی بگیره که هر دو دستم تو کار مشخص باشه ... طوری میگیره که زیر بغلم هم پیداست. خلاصه ترجیح میدم پیشنهاد کمکش رو رد کنم

;)

راستی یک تجربه.... قطعات کوچیک رو پایین بذاری بهتره. مثلا درت و گوجه و هویج رنده شده. چون پایین جام کوچیکتره و بعدش هم چون فشرده تر میشه ظاهرش زیباتره. کاهو رو بهتره آخرین لایه ها باشه که حجیمه و فضا میگیره

مرسی‌ عزیزم حتما دفعهٔ دیگه همین کارو می‌کنم. طیبه جان من ۲تا جعبه گرفتم هر کدوم ۴تا داشت البته حراجی فصلی بود قیمت اصلیش هر کارتن ۳۹ درهم بود من ارزونتر گرفتم احتمالا ۲۹ آخه چند قلم جنس داشتم یادم نمیاد این چند شد ارزونتر از مال شما میشه نه؟؟ زیاد هم مهم نیست من وقتی‌ از خریدم راضیم دیگه به قیمتش فکر نمیکنم ولی‌ وای به وقتی‌ که بیام خونه و اون چیزیرو که خریدمو نخوام......................

آره دیگه اینجا خیلی گرونتره
یه چیزی بهت بگم.... بوشهر گرونترین شهر ایرانه
چرا؟
فروشنده هاش به سود زیر "ده برابر" راضی نیستن
من اصلا تو شهر خودمون خرید نمیکنم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...