2010/08/24

ترین


ترين Terrine به مدلي از اردور ميگن كه تشكيل شده از لايه هاي مختلف رنگ و وارنگ خوراكي. تنوعش فوق العاده زياده. به صورت پخته و يا خام درست ميشه و از قالبهاي مختلف ميشه براي ساختنش استفاده كرد. معمولا از قالب loaf pan لوف پن استفاده ميشه. اين قالب ها رو ميتونيد در انواع سايزها توي فورشگاههاي لوازم قنادي پيدا كنيد. براي ترين معمولا از سايزهاي بسيار كوچولوش استفاده ميشه. مثلا اين يكي كه ميبينيد يك قالب 6 در 20 سانته. به غير از اين همينطور كه گفتم به اشكال مختلف ميشه درستش كرد. شوغ ترت رو يادتونه؟ اون هم يه مدلشه.

براي ساختن ترين پنير ، شما به پنير خامه اي احتياج داريد . بقيه رنگها رو ميتونيد با سبزيجات مختلف ايجاد كنيد.



چند تا گوجه فرنگي رو نصف كنيد و توي سيني بچينيد ( من روي سيني رو فويل كشيدم كه شستنش آسون باشه) و روش نمك و فلفل سياه و روغن زيتون بريزيد و بذاريد توي فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 40 دقيقه ( بسته به سفتي گوجه زمان تغيير ميكنه) تا كاملا كبابي شه


قالبتون رو سلفون بكشيد چون اگه اينكار رو نكنيد بيرون آوردن ترين از قالب غير ممكن ميشه. لبه هاش رو هم بلند بگيريد و بذاريد آويزون باشه چون بعدا قراره باهاش سطح كار رو بپوشونيم

حالا يه لايه كف قالب گوجه ميچينيم. 
اين تصوير كبابي شدنش رو نشون میده. 
يعني بايد پوست گوجه ها چروك شه و به راحتی له شن.



بعد يه لايه پنير خامه اي. 
پنيرش رو قبلا هم بزنيد تا نرم شه.



براي لايه بعد من از نخود سبز استفاده كردم



و باز روش رو با پنير ميپوشونيم.

هويج رو با "پيلر" نواري برش ميزنيم و بعد آبپزش ميكنيم.
من ادويه كاري و يك قاشق آبليمو ريختم تا طعم بگيره. 
مقدار سفت و نرم بودن هويج به ذائقه خودتون بستگي داره.

هويجها رو هم روي پنير ميچينيم




در نهايت تا لبه قالب رو با پنير ميپوشونيم. در تمام اين مرحله ها بايد مواد رو با پشت قاشق خوب فشار بديد كه ترينتون منسجم و يك تكه بشه.

لبه هاي سلفون رو روي پنير برميگردونيم و توي يخچال قرار ميديم. بهتر اينه كه يك شب توي يخچال بمونه تا جا بيافته و طعمها تركيب شه و بعد خوشگل برش بخوره.




توجه داشته باشيد كه خيلي مهمه كه از سبزيجاتي استفاده كنيد كه از طعمش خوشتون مياد. مثلا اگه هويج پخته دوست نداريد هرگز ازش استفاده نكنيد. با فلفل دلمه اي نارنجي كباب شده جايگزينش كنيد.

واسه جدا كردن از قالب: ابتدا لبه هاي سلفون كه روش كشيده بوديم رو باز ميكنيم.
ظرف سرو رو روي قالب قرار ميديم. با يه دست لبه هاي سلفون رو نگه ميدارم. با دست ديگه قالب رو ميكشيم بالا.



بعد سلفون رو از ترين جدا كرده و با كارد تيز برش ميزنيم.
همه رو با هم يكجا برش نزنيد. يه سه تا اسلايس جدا كنيد. به همين شكلي كه ميبينيد روي ميز قرار بديد.
من معمولا كنار غذاهاي گوشتي سروش ميكنم. و البته در دنيا اين طور رايجه كه روي نون تست شده ميمالن. اون شيوه رو توي شوغ ترت نشون دادم.

كلا ترين ها كاربردشون خوشگل كردن سفره است. ديگه خود دانيد.

42 comments:

سلام شف به خدا من دختر خوبی ام چرا جواب نمی دی؟
من دیروز اول شدم زودتر از همه کامنت گذاشتم .غریب نواز نیستی؟
من می خوام بدونم رنگهات رو چند خریدی؟
بعدش آدرس یک سایت که مخصوص ژله و دسره

وای خیلی دلم میخواست یکیشو یاد بگیرم
یه دنیا ممنون شف بی نظیرم
هرچی از خدا میخوای ایشاله برسونه واست به زودی زود :x

چطور میشه مطمئن شد که وا نمیره؟

عزیزم فقط یه سوال فقط با سبزیجات استفاده میشه
یا موارد دیگه ای هم میشه تهیه اش کرد؟
راستی گاهی تو پنیرش ژلاتین هم بکار میبرند درسته ؟

salam
internet e ostan e boushehr ghat shodeh
man bamobilam connect shodam
farsi ham nemitoonam bekhoonam
emrooz ham sharmande shodam o comment ha moond
vali khoshbakhtane dirooz vase chand rooz e aayandeh post gozashtam. khodam ham nabasham ta shanbeh post khahim dasht
felan bye

ای داد بیداد از دست این سیستم ها................
مرسی شف ترین خوشگلی است.

خیلی با حالی شف جونم

راستی شما توی گرمای بوشهر چطور از فر استفاده میکنین
اخه من تا فر روشن میکنم همسرم هر چی وسیله سرمایشی و در وپنجره و هود و به خدمت میگیره و هی میگه گرمه چرا فر روشن میکنی

@ zizi

دوست عزیز،

رنگهای ویلتون رو فکر کنم احسانه جون یک بار براتون نوشتن که از همه لوازم قنادی فروش ها می شه خرید.
مطمئنا قیمتهای بوشهر رو نمی تونید با قیمتهای مثلا تهران مقایسه کنید.

چند تا سایت اینترنتی هم هستن که از اونها هم می تونید بخرید. شاید بهتر باشه بگید کجا هستید تا بتونیم بهتر بهتون کمک کنیم.
اگر هم خواستید براتون آدرس سایتهای خرید اینترنتی رو بذاریم.

@ zizi

در مورد وا نرفتن ترین ،

ببینید، پنیر خامه ای خوب معمولا انسجام خوبی داره و سفته. شف هم در دستور فرمودن که با پست قاشق روی مواد رو خوب فشار بدیم که انسجامشون بیتشر بشه. یک شب در یخچال موندن هم همیشه به اینجور غذاها، پیش غذاها در انسجام بیشتر و جا افتادنشون کمک می کنن.
یک چیزی هم که باید دقت کنید اینه که سبزی هاتون آبشون حسابی رفته باشه.

ولی قبل از همه از پنیر خامه ای خوب استفاده کنید.

@ ستایش

دوست عزیز،

ترین رو همینطور که شف هم توضیح دادن، با مواد مختلفی میشه ساخت.
با لاکس، مارچوبه، حتی با پنیر رو مش ه به سه رنگ در آورد و باهاش ترین ساخت.

در چنین مواردی که بیشتر ترین از پنیر یا کرم ساخته می شه و سبزی ای وسطش نیست تا ترین رو نگه داره، توش برای انسجام بیشتر از ژلاتین استفاده میشه.

@ احسانه

مصبر جان،

شما یک جایی از من در مورد خرید از فرانسه سوال کرده بودید، هر چی می گردم پیداش نمی کنم که همون جا جوابش رو بدم.
از آنجایی که فرانسه و آلمان هم مرز هستن، بیشتر چیزهایی که اونجا هست اینجا هم هست.
ما خودمون گاهی فقط برای خرید مواد غذایی می ریم فرانسه. ولی بیشتر خرید ما روی پنیرهای مختلف چرخ می خوره.
شف در این مورد بیتشر واردن.
من فکر می کنم موادی که من می خرم، با ذائقه ایرانی اصلا هماهنگی نداشته باشن!!

مثلا من پنیر بز خیلی دوست دارم، ولی خب همه دوستش ندارن و می گن، مزه بز می ده!!!!

مثل من که می گم ماهی مزه ماهی می ده!!!

مرسی مروارید گلم

ممنون از راهنمائیت ،چند مدل تو گوگل دیده بودم
مثل لایه بیرونی از فیله گوجه منتهی جرات درست کردنش رو نداشتم از ترس شکل نگرفتن و یا مناسب نبودن طعم ها کنار هم

@مروارید
ممنون مروارید جون
بجز پنیر..................

وای ی ی ی ی ترین!
منم یکیشو درست کردم وهنوز وقت نکردم پستش کنم
ولی به خوشگلیه ماله تونیست
ولی واقعا طعمش بی نظیره ه ه ه ه ه
من توش سبزیجات ریختم
خوب تو خیلی سلیقت بهتر از منه دیگه..این چیزا ذاتیه و هر کاریش کنیم فایده یی نداره
میخوامت

با اجازه پیشکسوتها
تهران من رنگ ویلتون را 3500تومان خریدم
من چون یک دختر موش موشی دارم و میخواستم تزئیناتم بارابی بشه رنگ صورتی خریدم
باهاش شونصد ترکیب صورتی درست کردم

ممنونم مروارید جون اگه آدرس سایت بدی ممنونم من مثل مارکوپولوام نصف زندگی ام تهرانه نصفه دیگش گرگان
راستش قیمتش رو بدونم چون شوهر طلا بره بخره می ترسم شوکه بشه
بابت راهنمایت ممنون چون هیچ وقت از پنیر خامه ای استفاده نکردم چون چربه من بعد هم بعید می دونم از این جسارتها بکنم آخه من به زور وزنم رو کنترل کردم
ولی باز هم ممنونم
راستی مشکل فر رو من هم دارم شما کدوم شهری ؟

شبنم جون ممنون منم یک فینگیلی دارم پس بهتره عکساتو پست کنی ممنون

@ Zizi

آدرس سایتها

http://www.honeyshop.ir/

و

http://forushande.com/

شف عزیز فکر کنم از هر دوی اینها خرید کرده بودن، ولی با یکی اش تجربه خوبی نداشتن، ولی دفعه بعدش تجربه بهتری داشتن.

موقع خرید توجه کنید که نسبت به اون کاری که می خواهید بسازید، رنگتون رو بخرید.

دوست عزیز من ایران زندگی نمی کنم.

باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.

@ Zizi

ببخشید من باید در آن واحد چند تا کار انجام بدم، تمرکز خیلی زیادی ندارم، هی یادم میره همه رو یک جا بنویسم.

من فکر می کنم اگر شما هر چیزی رو که درست می کنید، به مقیاس کم درست کنید و بیشترش رو هم به اطرافیان بدید، هم لذت ساختن این چیزهای خوشگل براتون می مونه و هم خودتون لذت تجربه مزه های جدید رو از خودتون نمی گیرید.

ممنونم که توجه داری شف نازنین وقت نداره
می تونم بپرسم شما تا چه حد آشپزی بلدید و اینکه شف نازنین رو می شناختید یا مثل من یکهو دلتون رو برده؟
راستی کدوم شهرید شاید ما اومدیم (هاها)

ممنون شف جان ، خسته نباشی ، خیلی خوشگل بود ....0

سلام طیبه جون
خسته نباشی
دو تا سوال داشتم ازت که اگه برات امکانش بود و جواب بدی ممنونت میشم.
من جمعه افطار مهمون دارم.یکی از غذاهایی که میخوام درست کنم زرشک پلوست.
میخواستم ببینم چجوری مرغ رو درست کنم که هم ایرونی پسند باشه هم خوش طعم و قیافه هم مثل اکثر مهمونیا حالت ابپز نداشته باشه .
اولش توی وب سرچ کردم اما اکثر دستورها حالتیه که نمیشه با برنج خورد یعنی اب دار نیست.میخوام یه سس یا اب خورشتی داشته باشه اما اب پزی نباشه (:
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.

دوم اینکه این آیس کافی ها که با مارکای مختلف مثل نستل توی بازار هست چجوری میشه تو خونه درست کرد؟همون مدل شیر نسکافه درست میشه و میذاریم تو یخچال؟بد جوری بهش علاقمند شدم.

باز ممنون که توی این ترافیک سوالات جوابمو میدی.

@negin
با اجازه شف، من هم برایتان مدلی را که درست می کنم می گویم.
1- مرغ را بعد از پاک کردن و به قطعات مجلسی تنظیم کردن و شستن به نمک و زعفران آغشته می کنیم و به مدت حداقل 12 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.
2-مرغ ها را درون کره و روغن سرخ می کنیم.
3- می توانی پیاز را هم سرخ کنید اما من دوست نمی دارم! بعد پیاز و سیر حبه ای و فلفل قرمز اضافه می کنید و می گذارید با شعله ملایم بپزد. بدون آب!
4- برای سس رب گوجه را در کره و روغن تفت می دهیم و بعد کمی شکر و آبلیمو و نمک و فلفل اضافه و روی مرغ ها می دهیم.
5- برای زرشک پلو. زرشک را با شکر و آبلیمو کره تفت. خلال بادام و پسته را نیز درون کمی گلاب خیس می کنیم و بعد سرخ و روی برنج را مزین می کنیم.
نکته اصلی اینکه از امساک در زعفران جداً خودداری نمائید.
با تشکر

سلام به طیبه گرامی و دیگر دوستان
من تازه با بلاگتون آشنا شدم.ممنون به خاطر زحماتی که میکشید.فقط ۲ تا مشکل هست :
۱ـ پست های قدیمی تر اکثر تصاویرش دیده نمیشه

۲ـ فونت نوشتتون خیلی ریز هست ، نمیدونم بقیه ی دوستان هم همین مشکل رو دارن یا نه

ممنون میشم اگه رسیدگی کنید

شما همیشه منو شرمنده میکنید احسانه جون.
ممنونم از توجه و راهنماییت.
یه سوال.
چجوری بدون اب مرغ رو بپزم؟
توی روغن نمیسوزه بدون اب؟

@negin
خواهش می کنم
نه نمی سوزد. مرغ خودش آب می اندازد.
شعله بسیار ملایم باشد.
احیاناً هم اگر دیدید آب ننداخته خیلی کم آب جوش اضافه کنید.

@ زی زی:
2500 تومن
سایت مامی سایت اطلاعات کاملی در مورد ژله داره
خیر وا نمیره

@ ستایش:
بله با همه چیز درستش میکنن. تنوعش واقعا زیاده
اگه صبر کنی ( زیاد) خودم همه مدلهاش رو درست میکنم
شیوه پخته شده اش ژلاتین نداره
شیوه خامش اکثرا ژلاتین داره
این مدل پنیریش به دلیل اینکه پنیر فرمش رو خوب حفظ میکنه نیازی به ژلاتین نداره
هر چی بیشتر توی یخچال بمونه قالبی تر برش میخوره
با پنیر فتا هم میتونی درستش کنی
پنیر بز اگه باشه دیگه عالیه
ولی پنیر خامه ای باید حتما توش باشه

@ مریم:
من بیماری شیرینی درست کردن دارم. عرق از سر رو روم میریزه و حالت غش بهم دست میده ولی از کنار فر تکون نمیخورم
راستی بیماریش واگیرداره... زیاد دور و بر من نگردید

@ الهام:
شکسته نفسی میفرمایید

@ نگین:
ابتدا مرغها رو به قطعاتی که قراره سرو شه تقسیم میکنیم. کف دیگ کره میریزیم. مرغها رو تفت میدیم تا طلایی شه. بعد رب گوجه و زعفرون و فلفل بهش اضافه میکنیم. زیرش رو کم میکنیم و میریم پی کارمون! این خودش آب میندازه چون حرارتش خیلی کمه. مرغه خودش رو غن پس میده و با سس و زعفرون کره عطر عالی ای میگیره. ولی مرتب چکش کن یه وقت ته نگیره. هر از گاهی میتونی ربع لیوان آب بهش بدی. من بهش آب نمیدم چون نمیخوام آبپز شه. در نهایت توش آبلیمو و نمک میریزیم. برای سرو روش بادام زمینی تست شده میریزیم
این کاریه که من واسه مهمونی انجام میدم

نمیدونم منظورت دقیقا چیه. من بیرون هیچی نمیخورم. کافی شاپ هم نمیرم
شاید احسانه جون که کافی شاپ خونده بلد باشه

@ احسانه:
شیوه جالبی بود. مرسی
من باید اول یه دور کل کامنتها رو بخونم بعد جواب بدم که جواب تکراری نشه
:p

@ مژگان:
توی ستینگ اینترنت ایکسپلورر در گزینه زوم میتونید فنت رو بزرگ کنید

شف گلم مرسی از توضیحاتت از دیشب مثه خوره دوباره مبحثش افتاده به جونم و کلی سرچ کردم راجع بهش

ولی در کل معتاد تجربه های جذابتم
تو بگــــو تا ابد ،
منتظر میمونم
:دی

ممنونم احسانه جون.

طیبه جان ممنون از توضیحت.به نظرم خیلی عالی و خوش طعم میشه با این روش.اما اینجور که متوجه شدم چیزی به عنوان سس یا اب مرغ که بریزیم روی برنج نداره.اگه بخوایم با برنج سرو کنیم خشک نمیشه؟
نمیدونم شاید خانواده های ما انقدر به اب خورشت و تر شدن برنجشون عادت دارن.


منظورم از اون ایسد کافی اینه:
http://img.alibaba.com/photo/10795574/Nestle_Nescafe_Ice_Coffee_180ml_Cans.jpg

این بوقلمون برگرها خییییییییییییییلی خوشمزه بودن، مرسی شف جونم:*

http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/IMG%5E_0318.jpg

@ نگین:
نه نه نه! این آب خواهد داشت حداقل یکی دو لیوان آب میندازه
ببین نگین جون. این ظرفهای پیرکس مستطیلی هست.... اینا رو کامل خود مرغه و سسش پر میکنه یعنی دقیقا میشه آبش رو ریخت روی برنج ولی سس بسیار خوشمزه ایه به خاطر کره و زعفرون و از همه مهمتر اینکه عصاره مرغه است که سس رو درست میکنه نه آب. ولی باید حواست بهش باشه. اگه بار اولته حتما اول چهار قاشق رب رو توی یک لیوان آب حل کن بده به مرغها
البته این مقدار بستگی به مرغت داره
بعدشم اگه آبش کم شد بهش آب بده
ولی نباید کم شه چون مرغه خودش آب میندازه

من حتما دفعه بعدی که این رو درست کردم واسه تون مراحلش رو عکس میگیرم

سوالی داشتی بپرس شکر خدا من فردا و پس فردا وقت دارم و هستم. البته اگه اینترنته باز قطع نشه

من از هردو این قوطی ها خوردم. به نظرم خوشمزه است اما شیرینه. کاری که میکنی خیلی ساده است. قهوه درست میکنی. اسپرسو لاته یا حالا هر طعمیش که عشقت کشید. شیرینش میکنی و میذاری سرد شه. یا اینکه با یخ تگری میزنیش
ولی به نظر خودم رسپی فراپوچینو که کمی هم تگریه از این بهتره. طعمش هم بهتره
ولی اینا رقیق تر و ساده هستن. اما باز هم شیرین. شیرینیش هم که دیگه دست خودته

اینا رسپی های نسکافه است

http://www.nescafe.com/worldwide/en/nescafe/Pages/Nescafe+recipes.aspx

خیلی ساده و راحته
اگه ترجمه لازم داشتی من در خدمتم

وااااای طیبه جون یک دنیا ممنونم ازت.
اینکه گفتی هستی و کمکم میکنی خیلی دل گرمم کرد.
اخه من همیشه وحشت داشتم از درست کردن مرغ.توی مهمونیام یا جوجه کباب درست کردم یا مرغ رو گذاشتم توی تنورک.
این اولین بارمه که دارم این مدلیشو درست میکنم.
امیدوارم که با راهنماییای تو خوب از اب دربیاد.

یه سوال دیگه میتونم بپرسم؟شرمنده واقعا ولی میتونی راهنماییم کنی سوپ جو با خامه و قارچ و تره فرنگی چجوری درست کنم؟
من اکثرا سوپ اماده مهنام رو میگیرم با مرغ و هویج پخته و گوجه فرنگی ترکیب میکنم.
اینبار میخوام با خامه و قارچ درست کنم.
توی یه خطم بگی من متوجه میشم.باهوشم به خدا.به علامت سوالام در مورد مرغه نگاه نکن (:

بابت لینکیم که گذاشتی خیلی خیلی ازت ممنونم.فردا شب که مهمونیم تموم بشه حتما دست به کار میشم.

راستی میخوام پای رطب هم درست کنم.بار اول که عاااالی بود.ایشالا اینبارم خوب بشه.

طیبه جان من اینترنت اکسپلورر ندارم،خودم تغییر فونت میدم ولی برای هر صفحه و هر رفرشی که انجام میگیره باید این کارو کرد که خیلی اذیت کنندس. فقط یک پیشنهاد بود.ممنون از توجهتون

طیبه جان کجایییی؟
من منتظر راهنماییت در مورد درست کردن سوپ هستم.
مهمونیم امشبه

@ نگین

دوست عزیز،

من خودم سوپ جو رو به این روش درست می کنم، این دستور مربوط به یکی از دوستان وبلاگ نویس هست که دیگه متاسفانه نمی نویسن

جو پرک شده:

یک و نیم فنجان

عصاره گوشت یا مرغ:

یک بسته

هویج خرد شده:

2 عدد

جعفری خرد شده:

مقداری

آبلیمو:

سه قاشق غذاخوری

پیاز سرخ کرده:

سه قاشق غذاخوری

آرد:

سه قاشق غذاخوری

شیر:

سه لیوان

کره:

پنجاه گرم

نمک و فلفل

/ از اونجايي كه جو پرك شده خيلي زود ميپزه نيازي به خيس كردن نداره ولي اگه از جو استفاده ميكنيد يه چند دقيقه اي قبل ازپخت بذاريد خيس بخوره.



اول از همه آرد رو كم كم به شير اضافه كنيد و هم بزنيد بعد از اينكه با هم خوب مخلوط شدن بذارين روي حرارت و كره رو هم اضافه كنيد بعد از اينكه كره آب شد عصاره گوشت يا مرغ رو با دستتون پودر كنيد و با جو پرك شده, پياز سرخ شده, هويج خرد شده, نمك و فلفل به آرد و شير اضافه كنين.

بعد از اينكه هويج و جو كاملا پخت و موادتون قوام اومد , جعفري خرد شده و آبليمو رو به سوپ اضافه كنين.

می تونید به این سوپ کمی هم زرشک اضافه کنید که هم خوشمزه اش می کنه و هم زیباتر.

امیدوارم

اين سوپ رو بايد دائم هم بزنين تا ته نگيره در ضمن هر وقت كه آب سوپتون كم بود كمي آب جوش اضافه كنين.


حالا شما بنا به تعداد مهمانها مقدار سوپتون رو بیشتر یا کمتر کنید.

مروارید جون خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت خانومی.
خیلی لطف کردی

@ مژگان:
من به خاطر دوستان دیگه فونت رو تغییر دادم نمیدونم دیگه باید چیکار کنم. چه فنتی خوبه؟

@ نگین:
شرمنده من امروز سر درد بسیار بدی داشتم سر جا افتاده بودم

من قارچ خورد شده رو با پیاز و کره و روغن تفت میدم بعد توش آب مرغ یا آب میریزم وقتی جوش اومد توش جو فوری میریزم. جو فوری از جو پرک سریع تر آمده میشه و اصلا پختن نداره
ولی من میذارم بپزه واسه همین ذوب میشه و آب سوپ رو غلیظ میکنه
در آخر بشه شیر اضافه میکنم
دیگه ادویه و نمک و فلفل هم دست خودته
من ادویه بهش نمیزنم که طعم قارچ و کره اش مشخص باشه
بعد خاموشش میکنیم و یه کم آبلیمو اضافه میکنیم هنگام سرو روش خامه و جعفری خورد شده میریزیم

هر چی چرب و چیلی تر بهتر

پس احتمالا مشکل از طرف من هست ... فکر میکردم شاید همه این مشکل رو داشته باشن.ممنون طیبه جان

سلام دوباره
من طبق دستورتون مرغ درست کردم ، البته آب فقط به اندازه حل شدن زعفرون زدم ، مرغم پخت و خوش طعم بود ولی اصلا سس نداشت. همه رب ها به خود مرغ چسبیده بود ، ران مرغ خوب بود ولی سینه مرغ خشک شده بود این یعنی این که از این به بعد آب اضافه کنم؟ البته من ران و سینه را با حرارت بالا سرخ کردم می تونه این دلیل بی آبی باشه؟.

روش رو اشتباه رفتی
این اصلا قرار نیست سرخ شه. قراره تفت داده شه و بخار پز شه. بله آبش خیلی کم بوده. در نهایت باید یکی دو لیوانی سس واسه ات بمونه. یعنی با حرارت بسیار کم مرغت خودش آب میندازه
یه چیزی تو مایه های خوراک مرغ میشه ولی چرب و چیلیش

طیبه خانوم ما همچنان منتظرت هستیم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...