2010/08/26

پواغ بل ایلن



گلابي رو اگه يه لباس دامن چين چيني قرمز تنش كني تا صبح واست ميرقصه! اونم بندري.
يه چند تا از اين گلابيهاي سرخ و سفيد قرقري واسه خودتون بخريد ...خواهيد ديد در عرض 5 دقيقه هويت فرانسوي ميگيره!

پواغ بِل ایلِن Poire belle Hélène ( آلمانيش هم ميشه : Birne Helene ) يكي از دسرهاي مشهوريه كه با گلابي درست ميشه. اين دسر دور و بر 1870 به افتخار اوپرای La belle Hélène آقای Jacques Offenbach بوجود اومد.

پواغ بل ایلن تشكيل شده از پوچد پير و سس شكلات و بستني و شیره و ....

براي اين ورژن پواغ بل ایلن آقاي ژك، ما به: بستني شكلاتي، پوچد پير ، سس شكلاتي و خامه فرم گرفته نیاز داريم. من اگه روز روزش بود... بستني شكلاتيش رو خودم درست ميكردم پوچد پير رو خودم درست ميكردم. سس شكلات رو خودم درست ميكردم و خامه فرم گرفته رو هم خودم درست ميكردم. وليييييي.... الان كه روزه ام ميزان انرژي بدنم رفته زير خط فقر و همه اينها رو ... آماده اش رو استفاده كردم. لطفا اعدامم نكنيد




پوچد پير رو كه ياد گرفتيد... اين بار من به جاي وانيلي، زعفروني درستش كردم.
باز هم توي مايكروفر درستش كردم ولي 4.5 دقيقه چون ميخواستم يه كم ترد بمونه.
قبل از اينكه برم كلاس تندي پوچد پير رو آماده كردم و گذاشتمش تو يخچال.
اين شربتش خيلي با حال ميشه چون طعم گلابي زعفروني ميگيره. شكرش رو هم خيلي كم كردم و موقع افطار به جاي شربت خوردمش!



براي شروع بايد يه اسكوپ بستني شكلاتي بريزيد توي جام.
من هنوز اون بستني شكلاتيه رو تو فريزر داشتم! همينطور كه گفتم اراده ام خيلي قويه و بهش لب نميزنم . مگه اينكه روز مبادا سر برسه ... كه رسيد. 
شما البته مجبور نيستيد خودتون رو به يه اسكوپ محدود كنيد! 
ولي محدود كنيد بهتره!



بعد گلابي خوشگلمون رو روي تخت بستنيش مينشونيم.




یک لحظه رمانتیک:
 با سس شكلات حمامش ميديم! 

از اين سس شكلات هرشيز خريديد؟ اگه نخريديد كارتون در اومده. بريد سس شكلات درست كنيد

تا همينجاي كار هم دسرمون خيلي خوشگل شده ولي كفايت نميكنه




بله! اسپري خامه آماده! اين هم از اون چيزاست كه من هميشه واسه روز مبادا تو يخچال دارم! و روز مبادا سر رسید....

تا لبه ليوان رو خامه فرم گرفته ميريزيم.... گفتم تا لبه ليوان.... لبه ليوان... لبه اش.... شرمنده... اينجاست كه نشون ميده روزه چقدر به آدم فشار آورده! من اختيارم از دستم خارج شده بود و همينطور ادامه دادم...

خوشبختانه بعد از يك دقيقه اذون رو گفتن و من كنار پواغ بل ایلن قاشق به دست وايساده بودم. تا الله اكبر رو گفتن خامه اش رو تخليه كردم و از نو اسپري كردم. اينبار ولي در حد معقول... چون ديگه عقلم اومده بود سر جاش.

راستي اون شربت زعفرونيه هم خيلي چسبيد.



بعد آخرين مرحله رو اجرا ميكنيم... دوباره روي گلابيمون سس شكلات ميريزيم.



ببخشيد اشتباه شد... آخرين مرحله اش الانه... يعني مرحله خوردن!

بفرماييد پواغ بل ایلن ( + 3 تا رقاص) !

علارغم اينكه خيلي خوشگل و دلفريب شده من بهش افتخار نميكنم. چون همه چيزش رو آماده استفاده كردم. البته زحمت ساختن پوچد پير رو هم به جناب مايكروفر دادم كه شما ميتونيد تنبلي رو به درجه اعلاء رسونده و از كمپوت گلابي استفاده كنيد.

آره من بهش افتخار نميكنم ولي شكمم بدجوري بهش افتخار كرد!
-----------------------------------------------------------------------------------

پواغ بل ایلن تقديم به گلابيهاي توي زير زمين مرواريد جون. البته اونا بغنه هلن خواهند شد!

44 comments:

سلام شف عزیز
چند تا سوال داشتم
اول اینکه چرا پود ژلاتین توی شیر می بره می خوام بروکن گلاسه درست کنم شیر عسلی ندارم
دوم اینکه سرم کلاه رفت چون شکلات مایع (از همونی که توی عکسه پواغ دیده میشه)به جای شکلات مذاب خریدم می تونی کاربردهای دیگش رو بگی و اینکه شکلات مذاب مارکش رو بگی بخرم
سوم اینکه می خوام پاپ کیک درست کنم از تی تاب هم می شه استفاده کرد چطوری خمیر ش رو آماده کنم
چهارم اینکه من کرم تارتار گیرم نیومد برای رویال ایسینگ چی کار کنم
پنجم اینکه توی تینبالو پنیر نریزم بد می شه چون پنیرش گیرم نیومد شنبه مهمون دارم گفتم روی شوهر طلا بیازماییم
ششم اینکه بسه دیگه بقیه اش رو ایمیل می زنم

قربونت

شف جون کیک 1 2 3 4 فوق العاده بود برای همین شوهر طلا که استعدادم رو دید کلی امروز برام خرید کرد
حال متاسفانه همزنم مرحوم شده و یک عالم خامه شیرین توی فریزر روی دستم باد کرده چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
برای پاپ کیک ها به جای شکلات دیگه چطور میشه اونها رو کاور کنیم؟

ببخشید دونه دونه می پرسم
کاش همه سوالام رو جواب بدی
به جای خامه چطوری میشه کیکم( رو علی الحساب که همزن ندارم تا جایگزنی یک همزن جدید)رو تزیین کنم الته منظورم یک چیز تاپه

باز هم ممنونتم

مرسی شف
چه دلفریبه
چه باحال هم می رقصن بندری با اون دامنای چین چین قرمزشون

عجب دسر تکوووون دهنده ایه شف جونم
خوب وزن رو به اوج میرسونه
:دی
ولی خیلی ارزش خوردن داره ، خیلی
:))
ظاهرا هم پوستش بر خلاف پوچد پیر گرفته نشده

در کل خسته نباشی عزیزم

این دستور برام خیلی خیلی ارزش داره شف جون، خیلی.

الآن هم حقیقتش یه چیزی ته گلوم داره هی فشار می یاره، از این همه محبت شما، با این حالتون.

نمی دونم چی بگم.

واقعا ممنون.

@ زهرا

دوست عزیز،

شما نوشتید که می خواهید رویال آیسینگ بسازید و کرم تار تار ندارید.

شف در دستورشون توی مواد اولیه رویال آیسینگ نوشتن:

من دو سفیده تخم مرغ رو با 1 ق چ آبلیمو و 1 ق چ وانیل هم زدم تا کاملا کف کرد .

اینجا اصلا صحبتی از کرم تار تار نشده.

بعد در قسمت کامنتها نوشتن:

آبلیمو همون کار کرم تارتار رو میکنه. نریزی هم طوری نمیشه
من معمولا نمیریزم

پنیر گودا هم پیدا نکردید؟ پنیر پیتزا چی؟ پنیر
Mozzarella
چی؟
شما از همه این پنیر ها می تونید استفاده کنید.

منظورتون از شکلات مذاب و پاپ کیک چی هست؟

آخ اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
به چي قسم بخورم باور كني
همين الان داشتم تيراميسو رو مذاشتم تو بشقاب براي همسرجان
ازشكلات مايع شما هم ريختم روش
با خودم گفتم خدايا با اين همه شكلات كه خريدم چكنم
تاريخش ميگذره
برم نت
از استاد خواهش كنم دستوري برايه اين شكلات بدن
چه زود آرزوم براورده شد
از حالا ميرم تو كار آرزويه ديدن استاد!!!!

آخ اسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
بالزاميكامو فراموش كرده بودم
خدا خيرت بده
يه دستور كيك شكلاتي 90%
هم خدا برسونه تا تاريخاش نگذشته
كلا تاريخم داره ميگذره!!!!!!!!!!!

@مروارید جونم ممنونم
منظورم از شکلات مذاب همون شکلات سفیدی که رنگ می کنیم و رو پاپ کیک ها رو کاور می کنیمه و اما منظورم از پاپ یا پوپ همون کیک بال که سر چوب می زارنده
در مورد پنیر چون امشب باید برای شوهری بپزم وقت گشتن ندارم پنیر پیتزا لا مشکل؟
راستی شف مگه چشه؟نگران شدیم

یعنی این رو می خورن یا میشینن نگاش می کنن؟!!

احسانه جون جواب سوال همه رو میدی جواب منو ندادی
توی پست قبلی ازت سوال کرده بودم
اتفاقا در راستای هین سیروپا بود
دوباره میپرسم باشد که پاسخ بگیرم
یدونه سس توت فرنگی دارم که داره به انقضا نزدیک میشه چه کاربردهایی داره

سلام شف جان
من چند تا سوال دارم:
اول این که طبق دستورتون حمص درست کردم، خیلی خوشمزه شد اما مقدارش خیلی زیاده. تا چند وقت می تونم توی یخچال نگه دارم. به جز کبه جور دیگه ای هم می شه مصرفش کرد؟
دوم این که من یه قوطی از همین کاسترد ها دارم که از وقتی خریدم توی یخچال بوده ولی الان دیدم تاریخ مصرفش گذشته، می تونم استفاده کنم؟
سوم این که موقع سرخ کردن ران و سینه مرغ بعضی وقت ها ، مدام ازشون خون بیرون میاد و من مجبورم بشورم
دوباره برگردونم به طرف راه چاره ای داره
سوال چهرم این که در مورد ستور پخت مرغ که داخل کامنت ها نوشته بودید، موقع سرخ کردن با کره، کره نمی سوزه تا مرغ بخواد سرخ بشه؟
ممنون می شم اگر جوابم را بدید
شف عزیز کاشکی دستور غذاهای ایرانی تون را هم می ذاشتید من دارم کلی غذای جینگی لی یاد می گیرم ولی از غذاهای ایرانی یه کم بلدم.

@ مریم

دوست عزیز،

تا مصبر اعظم بیان و جواب شما رو بدن، من بگم که سس توت فرنگی رو شما می تونید مثلا روی شیر برنج بدید و میل کنید که خیلی خوشمزه می شه، مخصوصا که الآن هم ماه رمضان هست. روی پودینگ می تونید از سس توت فرنگی اضافه کنید.

روی بستنی اتون بریزید و سرو کنید، مخصوصا بستنی وانیلی.

کرپ درست کنید و روی کرپ بریزید.

روی چیز کیک بریزید، به جای سس شکلاتی که شف عزیز در یکی از دستورهاشون گذاشتن.

و.....

@مریم
ببخشید من متوجه سوال شما نشده بودم.
کاربردهای سیروپ توت فرنگی
مضاف بر مواردی که مروارید جون اشاره کردن و بجا هم بود، شما می توانید در تمامی دسرهایی که خامه دارند ازش استفاده کنید مانند شارلوت، کافه گلاسه.
در تزئین انواع لیوانهای نوشیدنی تون می توانید استفاده کنید. چه داخل لیوان چه بیرون لیوان.
حالا خیلی درگوشی خدمتتون بگم اگر هم از تاریخش گذشت باز هم قابل استفاده است!

@زهرا
تا آنجائیکه من می دانم شکلات مذاب را در بازار نمی فروشند!
شما می توانید جایگزین روکش کیک را به جای خامه از انواع خمیر های مارزیپان، فوندانتريال شکلات استفاده کنید و همچنین ساده ترین راه گاناش است.
به نظرم می توانید پنیر را حذف کنید، اشکال بنیادی در کار رخ نمی دهد .
همچنین بگذارید خامه هایتان همچنان در فریزر بماند تا همزن جدید برسد.

با سلام هم خدمت شف عزیز هم سلام مخصوص خدمت خانمم مروارید جان از اینکه وقت گذاشتی وسوالهای من رو یاداوری کردی با ان تعداد بالای کامنت ممنونتم اما تقصیر از من بود چون اولین روز بود که با این سایت اشنا شده بودم و می خواستم سوال بپرسم اما وقتی کامنت گذاشتم تازه دیدم ای وای تاریخ کامنت من با بقیه فرق داره پس تصمیم گرفتم درستش کنم که بدتر شد و من دیگه نمیدونستم کامنتم کجاست تا جوابش رو ببینم حالا از شف عزیز می خواهم بگوید ایا به قول مروارید جان این سوالهای خصوصی را جواب داده یا نه ؟و اگر جواب داده کدام قسمت میتونم ببینم؟ممنونتونم.راستی منظورم همان سوالات در قسمت رایس کریسپیز میباشد .البته اگر اشکال نداره بازم ممنون میبوسمتان مریم

@تارا
دوست عزیز
اگر زیاد از تاریخش نگذشته که استفاده کنید و اگر هم زیاد از تاریخش گذشته چاره ای جز سطل آشغال برایش نمی ماند خدارو شکر قیمت آنچنانی نداره که زیاد هم برایش عزاداری کنیم(چشمک).
این حالت که برای مرغ می افتد اغلب مربوط به کشار آن است. با آن روشی که خدمتتان عرض کردم در نحوه تهیه مرغ که 12 ساعت بماند دیگر این اتفاق هم نمی افتد و اگر لختگی داشته باشد در همان مدت بیرون می آید.
مرغ با کره هم نمی سوزد چون همزمان مرغ آب هم می اندازد.

توجه توجه توجـــــــــــــه
دوستان گرامی
با عرض سلام و قبولی طاعاتتون در این ماه عزیز
با توجه به ازدیاد دوستان مراجعه کننده به کارگاه
لطفاً به نکات ذیل جهت برقراری نظم و آرامش کارگاه و همچنین رعایت حال شف عزیزمان دقت و رعایت فرمائید
1- دوستان عزیزی که به تازگی وارد کارگاه می شوند حتی المقدور همه کامنت ها را بخوانند و بعد اقدام به سوال کنند، در 99% کامنت ها جواب سوال هایشان را خواهند یافت.
2- حتی المقدور سوالات مطرحی توسط دوستان در حیطه آموزش های تالار باشد.
3- دوست شدیداً دقت فرمایند که سوالات خود را در بخش مربوطه مطرح کنند که از آشفتگی دوری شود و نیز بقیه دوستان نیز با مراجعه به همان بخش بتوانند استفاده بیشتری کنند.
4- شف عزیز ما خانم فعال و پر مشغله ای هستند پس لطفاً از سوالات غیرضروری از ایشون خودداری فرمائید.
5- مسلماً تمامی جواب های دوستان را می توان با یک سرچ پیدا کرد. چه در کارگاه و چه در سایت های مشابه. پس دوستان بنا بر تجربه خودشون و اعتمادو دست بر زانو زدن و یاعلی گفتن اقدام فرمایند.
در پایان از تمامی دوستان کارگاه تشکر می کنم که با رعایت کردن این اصول به حفظ آرامش خود و کارگاه کمک خواهند کرد.
جا دارد همین جا از زحمات شف عزیزمان تشکر ویژه ای داشته باشم.
مصبر کارگاه
احسانه

احسانه جون،

ممنون برای یادآوری اتون.
واقعا به جا بود.

من فکر می کنم اگر من بگم که در دنیای امروزی ارزشمندترین چزی که انسانها دارن، زمان هست، دوستان به من حق بدن.

وقتی آدم می بینه فردی مثل شف می آید و با وقت کم و وضعیت جسمانی نه چندان مطلوب در کنار امکانات چراغ نفتی ای که اینترنت ایران داره، این دستورهایی که واقعا هم پیچیده هستن رو با زبان خیلی ساده ای اینجا می ذارن، حین پخت و پز عکس می گیرن، که این قسمت از کار از همه سخت تره، ذوق زده می شه.
من خودم وقتی سر بیکد آلسکا از مرحله های کیک عکس گرفتم، واقعا به حوصله شف غبطه خورم، خیلی سخته، واقعا.

بعد
آدم می مونه کدوم یک از این رسپی ها رو اول درست کنه، از بس همه اشون هوس بر انگیزن.


تجربه به خود من نشون داده که در اکثر رسپی های شف، نکات رسپی هست، فقط و فقط من باید وقت بذارم و با دقت رسپی رو بخونم، یا به عکس دقت بیشتری بکنم.

من فکر می کنم اگر تعداد سوالها زیاد بشن ( با توجه به این که جواب خیلی از سوالها در همان پست یا در قسمت کامنتها داده شده)، از اونجایی که شف هم بنده خدا هیچ سوالی رو بی جواب نمی ذارن، خودمون از درس های جدید عقب می افتیم.
یعنی آخرش ضررش به خودمون می خوره.
من خودم شخصا همیشه سعی کردم، این بار رو تا جایی که سواد کمم قد می ده، سبک کنم.

در آخر باید بگم، از این که چنین معلم با سواد و مهربانی دارم و در کنار ایشون این همه همشاگردی با ذوق و فعال، کلی لذت می برم.

احسانه و مروارید عزیز
خیلی ممنوم که سوالات رو با حوصله جواب میدین

درست که کردم، دیدم اصلا جایز نیستم بشینم به نگاه کردن بس که هوس انگیز بود این دسر

http://www.bilder-space.de/bilder/aa0481-1282921812.jpg

ممنون شف عزیز.

@نازنین
WOW
یعنی این رو می خورن یا می شینن نگاش می کنن؟!
اینا اونوقت از این شوکورول هاست توش نازنین جون؟
بگو آره که من باز هم بگم ما که نـــــــــــــداریم(چشمک)

http://cid-5d0f25010a2746a4.photos.live.com/
بازدید برای عموم آزاد است

احسانه@

بله احسانه جان... خودم برات می فرستم. هرچند که می دونم تو تک ترین چیزها رو توی تهران پیدا می کنی.

چه کردی با این آلبوم هات احسانه جان... اینا رو همه رو تنها تنها خوردی اونوقت؟!;)

@ زهرا:
پودر ژلاتین توی شیر نمیبره
پودر ژله توی شیر میبره
شیر عسلی رو حذف کنید به جاش شیر رو شیرین کنید
از هر شکلات سفیدی با هر مارکی میتونید استفاده کنید
توی بازار هست ولی گرونه
شکلات مذاب هیچ جا به فروش نمیرسه
به طور بسیار بسیار جدی به شما توصیه میکنم کل مبحث شکلات وبلاگ رو مطالعه کنید. جدی میگم

این سس شکلات رو من به عنوان "سس شکلات" استفاده میکنم
کاربردش همونیه که در مورد سس توت فرنگی دوستان توضیح دادن
بله تی تاب میشه. با همون دستوری که گفتم
برای رویال از سرکه استفاده کنید
پنیر نریزی طوری نمیشه
پنیر پیتزا همه جای ایران موجوده از همون استفاده کنید
من ایمیل دیر چک میکنم لطفا ایمیل نزنید
از کرم کاسترد یا کرم باترکریم استفاده کنید هر دو رسپی موجوده
بدون همزن همه کارا لنگه زود نسبت به تهیه اش اقدام کنید

ستایش:@
باید پوست گرفته شه. من رو که میشناسید خیلی تنبلم

@ مروارید:
مروارید جونم دو تای دیگه هم درست کردم ولی هنوز توی دوربینه. سعی میکنم زود تایپش کنم

@ الی:
یه چیز با بالسامیک درست کردم تو نوبته
شکلات هم توی برنامه است به محض اینکه رمکین هام رسید اقدام میکنم


@ تارا:
نباید هوا بهش برسه. در این صورت تا چند روز راحت میمونه
من که با نون تست شده یا خالی خالی میخورم. یا با هویج
بله با همه غذاهای گوشتی میشه سرو کرد
کاسترد هم اگه زیاد ازش نگذشته طوریش نمیشه
یه تست بزن اگه نبرید و بوی کهنگی نمیداد اشکالی نداره
چند روز دیگه توی یک پست در مورد کاسترد کامل توضیح میدم
اگه دو قاشق روغن به کره اضافه کنیم هرگز نخواهد سوخت چون تحمل دماش بالا میره
مرغهای بزگ اینجوری میشن. دلیلش اینه که هنگام کشتن اجازه ندادن خونش کامل از رنگش خارج شه
از یه جای دیگه خرید کن
و اینکه میتونی قبلش چند دقیقه ای آبپزش کنی بعد سرخش کنی

@ مریم:
تا اونجایی که خاطرمه در پست فوندانت پاسخ دادم

@ احسانه:
خیر از جوونیت ببینی مادر. یعنی تقریبا 80 در صد سوالات تکراریه مخصوصا در مبحث ژله

@ مروارید:
مروارید جون به جرات میتونم بگم شما "بار" رو نصف کردید ولی من از اون چیزی که میترسیدم سرم اومد. اینجا داره شلوغ میشه و همینطور که شما فرمودید دیگه نمیشه از پسش بر اومد
خدا به خیر بگذرونه
مردم از شهرت خوششون میاد من دنبال گمنامی میگردم که یه وقت بهم سخت نگذره
:p

@ نازنین:
خوشم میاد که آپ تو دیتی نازنین جون
غریبه که اینجا نیست و مجلس خودمونیه.... نااااااااازنین جون شما هم که مثل من عشق خامه اش که
:p
کارت خیلی درسته
:D

@ احسانه:
صبر کن کل آلبوم رو ببینم بعد برمیگردم

This comment has been removed by the author.

سلام احسانه جون
چه آلبوم قشنگی. بالاخره مبصری دیگه.
راستی تفاوت تکالیف کارگاه و استاد و شاگردونه چیه؟
از این که سوالام را هم جواب دادی ممنونم.
فقط سوال حمص را نگفتی. تو بخش حمص بپرسم؟

واااااااااااااااااای احسانه جون. همین الان میری یه اسفند واسه خودت دود میکنی. جدی میگم
من واست آیه الکرسی خوندم

خب.... اول اینکه احسنت و مرحبا. دوم اینکه باز باید برم عکسها رو با دقت سر فرصت ببینم
سوم اینکه حتما توی دسکریپشن اسم غذاها و شیرینی ها رو بذار
چهارم هم اینکه با وجود اینکه رسپی ها توی سایت هست ولی سر فرصتی یا در موردشون توضیح بده یا اینکه رسپیش رو پیست کن
و اینکه من نمیدونستم تو تهران "پیکان " هم هست!!!!! خوش به حالتون
به قول نازنین جون تو میتونی همه چی پیدا کنی
راستی با عکس "دبی" ات هم خیلی حا کردم
یه عالمه هم سوال دارم که منتظر میمونم خودت توضیحات رو روی عکسها بذاری بعد اگه سوالی باقی مونده بود ازت میپرسم

اسفند رو یادت نره

@ تارا:
من حمص رو جواب دادم که

احسانه جون
یه پیشنهاد: می شه بعضی از کارهای آلبومتون اسمش مشخص نیست، می شه اسمشون را کامل بنویسید. ممنونم یه عالمه

شف جان از خدا پنهان نیست از شما چرا پنهان باشه، من وقتی خامه اسپری می کنم اگه یه لشکر هم جمع بشن و به زور هم متوسل بشن که اسپری رو از من جدا کنن نمی تونن!
برای این دسر هم شانس آوردم که اسپری تموم شد و به ملکوت پیوست و الا من که ول کن نبود!
:-D

سلام طیبه جان مرسی
من قبل از جواب شما، پستم را ارسال کرده بودم ولی بعدش آمده، خیلی عجیبه.
مرسی عزیزم

احسانه جان
كارهايه قشنگتو ديدم
شاگرد اول كلاسي
چقدر دلم شيرمال ميخاد داشتم ميرفتم تو مونيتور
خيلي خوشكلو نازند
بايد آدرستو پيدا كنم يه شب بيام د ز د ي سر يخچالت

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1poQldJVrBtYaSiGpUHK4aKv9oOchewZdaRFYFEW0xGprMbLVHJdtYGktwYnbmyVJsr1Yz7Wu8jwkFy4RhxSjVXgJi_J9OywbL/%D8%A8%DB%8C%D8%BA%D9%86%D9%87%20%D9%87%D9%84%D9%86%D9%87.JPG?psid=1
عالی شده بوددددد،

دست شف عزیز درد نکنه.

احسانه جان، البومتون رو دیدم که واقعا زیباست.دستتون درد نکنه. الان ولی‌ نمیتونم خیلی‌ احساسات از خودم نشون بدم چون مجبورم با بهنویس بنویسم که خودش عذابی است الیم

آخیش،

وای چقدر سخته آدم کور کورانه بنویسه و یا با بهنویس بنویسه!!
داشتم می میردم.

مصبر جان، آلبومتون خیلی خوگشل شده، خوچگل هم شده.

یه اخطاری می دادید، بنده خداهایی که روزه هستن، آلبومتون رو نبینن، خدا رو خوش نمی یاد.

وای دوستان من و شرمنده کردین.
این کارا وقتی مجموعه می شن خوشگل نشون می دن!
ممنون بابت ابراز لطف همگی.
شف جون دست شما درد نکنه که اینها همه از محبت ها و لطف شماست.
من تا آخر عمرم مدیون شما خواهم بود. و همچنین از شما به عنوان استاد اعظم جدای دوستیتون یاد خواهم کرد.
خوب اینکه اسم های کارام نیست حکمت دارد دیگه! می خواستم کسی از روی من نگاه نکنه و نفهمه چیه!0چشمک).
از این به بعد سعی می کنم با اسم باشد.
تو قسمت تکالیف کارگاه که دستورات شف طیبه است.
تو قسمت تکالیف استاد دستورات استادم خانم کاوه است که رسپی هایش تو سایتشون قابل پیگیری.
شگردونه هم مربوط به دستورات خودم و یا دستورات رسانه های عمومی و ترجمه و کتب است.

بهاره
احسانه جون من هم به نوبه خودم بهتون تبریک میگم واقعا مجموعه زیباییه

@ شف طیبه
مرسی شف
راستی این قضیه پیکان چیست؟ من متوجه نشدم.!
آره کارم در اومده برم دنبالش.
جاتون خالی شف اون موقع که من اینهارو سفارش دادم. با کلی شرمندگی گفتم میوه می خواهم! خلاصه آوردند. همه تو خونه اومدند بالای سرش که تست کنند!!!!!!!!!!
چنان جیغی کشیدم که نگوووووووووووووووو.
همه رفتند کنار!
بعدشم این نون و بخاطر همین ها پختم که با اینها مزین بشه! تازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره جمعشون کردم گذاشتم سرجاشون هدیه دادم به دوستم که کاراش تو رسانه هاست! گفتم بیا اینا مال تو. من باهاش عکسمو انداختم!(چشمک)
ایهاالناس ببینید این اجناس نایاب با من چه می کنند.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این داستان آخر آبروریزی بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها پیش خودتون بمونه! جایی درز نکنه یه وقت ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ مروارید:
آهااااان... اییییول گلابی ارگانیک!!! ما نداریم از این چیزا به جاش شیمیاییش رو میخوریم
:p
خدا رو شکر که من روزه ام رو باز کردم و یه دونه گلابی هم تو یخچال داریم وگرنه....خدا رحمم میکرد

@ احسانه:

pecan

این هم عکس
http://www.google.com/images?hl=en&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&rlz=1I7AMSA&q=pecan&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=6VN5TPWKOcf24AbX68XABg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CEYQsAQwBQ

پیکان مثل گردوی خودمونه ولی من اینجا ندیدم. تهران هست؟

واقعا که آخر از خودگذشتگی هستی
قبلا هم ثابت کردی
پیر شی مادر

@شف طیبه
یعنی الان به طرز .. دارم می میرم از خنده.
چند روزه دارم همش فکر می کنم یعنی شف با ماشین پیکان تو تهران چی کار دارن!!!!!!!!!!!
بعد هم ربطش به اینجا!!!!!!!!!!
من به مقدار زیاد و قابل توجهی روزه بردتم!!!!!!!
من قبل از عید توی فروشگاه دیدم و چون می دانستم بعدا! با امر نایاب شدن مواجه خواهم شد دو بسته گرفتم.
البته من با از پوست جداکردنش بسیار مشکل داشتم و به محض اینکه دست بهش می خورد می شکست و عمراً نتونستم یک دانه پیکان سالم در بیارم.
یک بسته دیگرش هست. امر بفرمائید تقدیم کنم.

نه قربونت
فقط واسم سوال بود
که جوابش داده شد
مرسی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...