2010/08/27

موسکا


موسكا Moussaka اسم يه غذاي يونانيه. البته يونانيها اين رو از غذايي به نام مسقعة musaqqa'a (به معني خنك شده) از عربها گرفتن. اين غذا تشكيل شده از لايه بندي سبزيجات و گوشت و بشامل. ورژن عربيش و تركيش لايه بندي نداره. ولي ماها ظاهر غذا هم واسمون مهمه... آره؟ پس ورژن يونانيش رو درست ميكنيم. باز اين غذا هم تنوع زيادي داره كه من فعلا اين مدل بيسش رو يادتون ميدم... تا بعد.

در ورژن اصلي يونانيش... ما يه لايه بادمجون داريم. بعد يه لايه سس گوشت و باز يه لايه بادمجون و در نهايت بشامل. هر لايه جداگانه پخته ميشه و در نهايت وقتي موسكا تكميل شد ميره توي فر. اين غذا همينطور كه از اسمش پيداست... داغ داغ خورده نميشه و بايد كمي سرد شه. اينطوري بعد همينطور كه توي تصوير ميبينيد قالبي و خوشگل برش ميخوره.

چندجا ديدم كه به موسكا " شپردز پاي يوناني" هم ميگن. دليلشم اينه كه عين شپرزد پاي قالبي و خوشگل برش ميخوره.




بادمجان متوسط 6 تا 7 عدد
پياز 1 عدد
گوشت چرخ كرده 250 گرم
سير 1 حبه
گوجه فرنگي 5 عدد
رب گوجه فرنگي 2 ق غ
برگ بو 2 عدد
آبليمو 1 ق غ
دارچين 1 ق چ
ادويه 1 ق چ
فلفل سياه 1 ق چ
نمك
آرد سوخاري نصف ليوان
سس بشامل يك و نيم ليوان
پنير رنده شده ( چدار) يك سوم ليوان




بادمجونها رو بشوريد.
سرش رو بزنيد.
و از طول برشهاي نيم سانتي بزنيد ( من پوستش رو نميگيرم چون خوشگلتر ميشه).
پشت و روشون رو كامل نمك بپاشيد.
اگه تا به حال اينكار رو نكرديد بدونيد كه بايد بكنيد. دو دليل داره. يك ... تلخيش رو ميگيره. دو... آب اضافيش رو ميگيره.
نيم ساعت اجازه بديد اينطوري بمونه.
بعد خواهيد ديد چه آبي پس ميده! با دستمال كاغذي آشپزخونه خشكشون كنيد
و با كمي روغن زيتون روي تابه گريل قرار داده و گريلشون كنيد.
اينطوري سالمتره. ولي هركي خواست ميتونه سرخشون كنه.


واسه سس گوشت:
 پياز و سير رو تفت داده و برگ بو و ساير ادويه ها رو با گوشت توش ميريزيم. بعد از 10 دقيقه كه با حرارت ملايم پخت گوجه ها رو اضافه ميكنيم.


وقتي خوب جا افتاد رب گوجه و آبليمو و نمك رو ميريزيم و از روي حرارت برش ميداريم.

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم.



ظرفتون بهتره مستطيلي باشه ولي زياد هم مهم نيست. پيشنهاد ميكنم پيركس باشه كه سر ميز همه لايه بنديش رو هم توي ظرف ببينن. ظرف رو با روغن زيتون چرب كرده و آرد سوخاري ميپاشيم.


يه لايه بادمجون كفش ميچينيم.


بعد يه لايه از سس گوشت ( همه سس البته)


بعد با بقيه بادمجونها روش رو ميپوشونيم.


سس بشامل رو مطابق دستور آماده كرده ( من واسه پنيرش از "بوتا كزه" استفاده كردم. بعدها در مورد اين پنير كامل توضيح خواهم داد) و سطح موسكا رو باهاش ميپوشونيم.



در نهايت هم پنير رنده شده رو روش ميپاشيم. 
هر پنيري. 
من چدار پاشيدم چون بعد از پخت روش لكه لكه ديده ميشه و خوشگلش ميكنه


درون فر ميره به مدت 30 تا 45 دقيقه. 

اين هم عكس لايه بنديش بعد از پخت. دهن آدم آب میافته


همينطور كه ميبينيد روش طلايي و لكه لكه اي و خوشگل ميشه.


ميذاريم از حرارت بيافته. 
همينطور كه گفتم موسكا رو داغ سرو نميكنن. 
اگه بذاريد كمي سرد شه برشش هم عالي ميشه.


طعم... يك يكه! 
ظاهر... خودتون داريد ميبينيد... چشمنواز!



درستش كنيد وگرنه از كفتون رفته. شديدا توصيه ميشه.

68 comments:

دست شف بی بلا
عالیه خیلی شیکه

من که از مامانم که همون ورژن عربی و قاطی شده اش رو یاد گرفته بودم
این خیلی جذابتره
به سورپرایز کردن مامان می ارزه

سلام طیبه جون،

واقعا عالی‌ و شیک این موساکا. فقط یه چیزی را می‌خوام اضافه کنم به عنوان کسی‌ که تو سرزمین یونانیها زندگی‌ کرده و اونم اینه که تو بعضی‌ رستوران‌ها موساکا رو تو ظرفها ایی از جنس ظرف‌های دیزی اما کوتاهتر و گرد سرو می‌کنن که اصولاً تک نفر هم هست سایزش ولی‌ واسه ما ایرونیا به اندازهٔ ۳ نفر می‌شه.

یه چیز دیگه ایی هم که دارن انواع سالاد هاشونه، پدر یکی‌ از دوستان من یکی‌ از معروفترین شف‌ها هست من یه سالادی ازش یاد گرفتم که گفتم براتون بنویسم چون اصولاً خیلیا از خوردنش تعجب می‌کنن ولی‌ فکر کنم شاید دوست داشته باشین.

سیب سبز رو به صورت نوار‌های باریک که خیلی‌ هم نازک نباشه باریک میبریم، کلم سفید رو خورد می‌کنیم و با ماست یونانی که غلیظ هم هست، خوب قاطی می‌کنیم.کشمش هم هر اندازه که دوست داشتین.نمک و فلفل اونم خیلی‌ خیلی‌ کم اضافه می‌شه.

امیدوارم که دوست داشته باشین.

مرسی شف جون
حتما توصیه ات رو اجرا می کنم
:)))

مقش شب

چیکن پارمزان

http://public.blu.livefilestore.com/y1pkyXhTOFrHvDBNEIZHXVQ8Lqs25kzaO8U6I-EL_4ipPaUg1ILBuLjYO5xWYOEcv1fgg6D9PtfZQ6MZNUivu_m8w/%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

وای مروارید جون چی کردی
خیلی هوس انگیزه
نوش جان

گفتی موساکا و داغ دلمو تازه کردی شف
البته دیگه داغش خوب شده.
جاتون خالی برای امتحانمون باید می ساختیمش چنان بلایی سرم آوردن که می خواستم همشونو از همون بالا بندازم پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونایی که اونجا بودن این حرف من و تصدیق می کنند. شاهد چهره خشمناک من بودند!
من داشتم کارمو انجام می دادم که یکی از........ اومدند گفتند بسه بده بگذارم تو فر من هم گفتم خوب حرف گوش کنم. گذاشتند و در آوردند دورش طلایی و وسطش سفید. دوباره گفتند بگذار بزارمش که من گفتم نه می سوزه اما ............
گذاشتند و سوخت....................
جالبش اینجاست که نمی گذاشتند سوخته ها را بکنم! ولی من کندم! بالاخره دیدند اوضاع خرابه رفتن تورچ آوردند قضیه و ماست مالی کردند!!!!!!!!!!!!!

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1poQldJVrBtYaSiGpUHK4aKv9oOchewZdaRFYFEW0xGprMbLVHJdtYGktwYnbmyVJsr1Yz7Wu8jwkFy4RhxSjVXgJi_J9OywbL/%D8%A8%DB%8C%D8%BA%D9%86%D9%87%20%D9%87%D9%84%D9%86%D9%87.JPG?psid=1

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_26.html

احسانه جون خیلی البومت جالب و خوشمزه اس
همه عکسا مربوط میشه به رسپی های شف عزیز
هیچ راهی داره که لینکشون رو زیر هر عکس بذارین ایا؟
تا ما هم بتونیم از روی عکسها برسیم به رسپی

این شاید آخرین کامنت من باشه. من و حلال کنید، .
خدای من انگاری زنده ام هنوز
بــــــــــــــله
همین چند ثانیه پیش زلزله اومد!!!!!!!!!!!!!
بگذریم از اینکه من لرزش و حس می کردم و بقیه بهم می خندیدن!
داشتم تو همون لحظات به خدا می گفتم خدایا ما رو می خوای ببری با آب و آتیش و زلزله نبر! بعدشم یادم افتاد تصادف و نگفتم!
خودم که اعصابشو ندارم اما دوستانی که بعداً شنیدند در این لحظه زلزله چند ریشتر بوده بگن!!!!!!!!!

خوش به حالتون شف جون هیچ وقت غذای تکراری نمیخورین

@ احسانه

زمین لرزه 5.9 ریشتری سمنان، تهران را لرزاند
حوادث > داخلی - زمین لرزه 5.9 ریشتری سمنان را لرزاند و بدنبال آن تهران نیز زلزله را احساس کرد.

زمین لرزه متوسطی اوایل بامداد شنبه سمنان و تهران را لرزاند. شدت این زلزله 5.6 ریشتر در مرکز ژئو فیزیک تهران به ثبت رسیده است. مرکز این زمین لرزه 175 مایلی شرق تهران اعلام شده است.

خسارات احتمالی در دست بررسی است. شدت زمین لرزه را تهرانی های ساکن شرق و جنوب بیشتر احساس کرده اند.

مرکز زلزله شناسی امریکا شدت زمین لرزه ای که در 175 مایلی شرق تهران به مختصات جغرافیایی 35.457°N, 54.550°E به وقوع پیوست، 5.7 ریشتر به ثبت رساند. زلزله مذکور در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است.

105 کیلومتری شرق سمنان، 155 کیلومتری جنوب گرگان،285 کیلومتری شرق تهران مختصات نقطه مرکزی زلزله مذکور است که به ثبت رسیده است.

بعدنش هم نفوس بد نزنید، اهه

ای داد بیداد! سمنان بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نـــــــــــــــــــــــــــــه
زنگ بزنم به دوستم..................
من کاملاً حسش کردم اما بهم خندیدن(گریه))))))))

بچه ها برای همشون دعا کنید.
الان همشون بندگان خدا تو وضع بدی هستند. البته اعلام شده فقط یک زخمی در بر داشته . اما..........
اون دلی که از آدم می لرزه از همه چی بدتره!
ما هم شرق تهران هستیم. من که لرزیدم چه برسه به اونائیکه اونجا بودند.
گوشی دوستم هم در دسترس نبود. اما امیدوارم خوب باشه

احسانه جان
اميدوارم خودت و دوستت خوبه خوب باشيد
آره
خيلي هول داره
حالا ميدوني چرا زلزله شده
چون!
من دنبال آدرسه يخچالت بودم
پس شرقي!
تهرانم كه يه قلك جا!
ميابمت!!!

@الی
من که آره. اینجا فقط کمی حس شد.
یخچال من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول دوست جونم خونه ما تهران پلاک 2 است؟

موسکا خیلی‌ خوشمزست من خوردم دستت درد نکنه شفی جونم. من خودم مدل ساده ترشو(بدون بشامل ) درست می‌کنم همیشه .اینم حتما درست می‌کنم

طیبه جان اومدم ازت تشکر کنم بابت آموزشات.برادرم هی ازم میپرسید اینو از کی یاد گرفتی میگفتم اون سایته.میگه ما هرچی داریم ازون خانمه داریم
عکس درست حسابی ندارم ولی حیفم اومد نبینی..ایراد نگیریااااا.شلوغه که شلوغه.:دی!!!
http://aks98.com/images/f7ly657fwzizeqixmt6c.jpg

به به موساکا . دستت درد نکنه شف جان . غذای مورد علاقه ی منه با این تفاوت که من بادنجون رو راه راه پوست می کنم و گرد گرد خردش می کنم و سس قرمز می ریزم . خیییییلی خوشمزه ست مخصوصاً اگر بادنجون دوست باشی مثل من که معرکه ست .

سلام و خسته نباشيد عزيزم
توي نوشته هات ديدم كه دنبال پنير هاي مختلف كاله هستي ما تقريباً همسايه هستيم همين استان بقلي زير پونز ( خوزستان) ماهشهر از شوشو شنيدم خيلي راه نيست فكر كنم پرواز هم داره اين جا انواع و اقسامش پيدا ميشه اگه خواستي ما در خدمتيم بي تعارف شهر هاي كوچيك خوبيش به اينه كه فاصله هاش كوتاهه پس تا فرودگاه هم راهي نيست من هم پنج شنبه هام آزاده پس تعارف نكن

Dear chef
سلامممممممم وای مثل همیشه خیلی خوشمزه است آخییییییش ما گازمون قراره تا 1 یک ماه دیگه وصل بشه به مامانم گفتم میخوام جشن گاز بگیرم!!!! و یه عالمه از چیزهای خوشکل شما رو درست کنم مرسی
kissssssss

سلام طيبه جون - كدبانو ......با سليقه......ماه رمضوني حسابي دلمون رفت با ديدن اين غذاها
عزيزم يه سوالي: اگر برگ بو نداشته باشيم به جاش از چي مي تونيم استفاده كنيم..؟
و يكي ديگه اينكه فرموديد هر پنيري مي شه استفاده كرد به نظرتون پنير پيتزا هم به كيفيت و خوبي اين پنيري كه شما استفاده كردين مي شه ...؟ چون واقعيتش پنير پيتزا تهيه اش برام راحت تره و در دسترس تره- ممنون خانومي

پنيير هايي كه من تهيه ميكنم : كممبر -گودا- اسرم-بلوچيز - پارمسان- بوتركيزه
البته اسرم كمتر از بقيه اما هست مثل چيكن پامزان مرغ و درست ميكنم بعد تو سس سفيد اين پنير و ميريزم تا آب بشه بعد هم رو مرغ ميريزم ميزارو تو فر من مزش و دوست دارم
البته اين دستور و از مجله ساناز و سونيا ياد گرفتم مله جابيه مثل شما جرات بازي با طعم هاي مختلف و داره

اا................ پس چرا به من نگفتی زلزله اومده دختر؟؟؟؟؟ یادم هم رفت ازت بپرسم .....
از اون غذاهایی که دوست جونا و مامان دوست دارن اونم بادمجون............ الان داشتم به احسانه میگفت باب طعمه یکی از دوستامه برم تو کارش..... بادمجون که هست خدا رو شکر نریم برگن بگن خانوم فصلش نیست و از اینجور مضعلبات ( درست نوشتم )تحویلمون بدن.....
دستت درد نکنه خانوم

بهاره
سلام به طیبه عزیزم و بقیه دوستان
دیروز افطاری داشتیم و از سه روز قبلش بدنسازی انجام میدادیم با پخت و پز و شست و شور ولی خداییش افطاری دادن واقعا لذت بخشه،من پتات چاپو رولت خرما و فطیرةالبلح و ژله بروکن گلسو کمک مامان درست کردم زحمت باقی خوراکارو خود مامان کشیده بودن و ما فقط زحمت خوردنشو کشیدیم واقعا عالی بود از همش عکس گرفتم میذارم انشالله فقط همه خستگیها یه طرف بعدش توضیح پختش برای بیست نفر تک تک هم یه طرف دمارمو درآورد همش تقصیر شماست که انقد چیزای خوشکل و خوشمزه یادمون میدین،حالا همه اینا یه طرف پنج شنبه هم سالگرد ازدواجمون هم بود که من تحت هیچ شرایطی دوست ندارم سر سری گرفته شه خلاصه با همه کارهایی که داشتم چیزی رو که مدتها تو کفش بودم و عاشششششقش بودمو درست کردو کیک شکلاتی بدون آرد با شکلات تلخ وااااااای طیبه جونم نمیدونی چقدر مست شده بودم موقع پختنش انقده مست بو و قیافش شده بودم که نمیفهمیدم 1 ساعت از افطار گذشته وای واقعا عالیییییییی بود عالیییییییی خلاصه تو جشن سالگرد ازدواجمون واقعا همراهیمون کردین مزشو که دیگه نگو و نپرس باز هم ممنون رولت خرما هم عالی بود مرسییییییییی شف خوبم دوست دارم

@آرتا
اینقدر که ما در مبحث پخت و پز غرق می شویم که دیگه هوش و حواسی نمی ماند.
خداروشکر دوستم حالش خوبه و از همه مهمتر که اصلاً نفهمیده دیشب زلزله اومده! در خواب ناز بوده! حالا من داشتم از نگرانیش پس می افتادم!
تازه فردا هم تشریف میاورند منزلمون. می خواهم موساکا براشون درست کنم.
ممنون شف، کارگاه شده یک تقویم آشپزی برایم. هر وقت می مونم که چی بپزم فوری میام کارگاه و فقط انتخاب می کنم.
من که نمی دونم چگونه می تونم جبران محبت هایت را بکنم.

سلام دوست عزيزم. من تازه با سايتت آشنا شدم و کارت عاليه، اما من بجز چند تا پست آخرت ، عکس هيچکدوم از پستهای ديگت رو نميبينم. ميشه از يه سايت ديگه عکسها رو آپلود کنی؟
مرسی

خوب حالا که این چند روزه ( منظورم جدا از موساکا این رو پست قبلی دسترسی به نت نداشتم باور کنید انگار یه ماهه سر نزدم ) داشتم کامنتها رو میخوندم و گفتم منم به نوبه خودم واقعا خیلی چیزها رو از احسانه جان و طیبه عزیز یاد گرفتم ( احسانه که دیگه شده رفیق فابریک هر روزه باور کنید من هنوز سعادت نصیبم نشده روی ماهشو ببینم و الان دیگه نزدیک یه ساله با هم تلفنی و اینترنتی به قولی هر روزه در ارتباطیم ) و خدائییش کلی چیز ازتون یاد گرفتم .... جا داره یه تشکر حسابی ازتون کنم و فقط براتون بهترینها رو ارزو میکنم و کلام اخر اینکه
.... از خدا میخواهم آنچه را که شایسته توست به تو بدهد ، نه آنچه که ارزو داری.... زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک است و شایستگی تو بسیار
باز هم بخاط همه خوبیها و مهربونیهاتون ممنون

دوست عزیزی که اسمتون رو نذاشتید،

اگر در ایران هستید، برای دیدن عکس ها باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید.

سلام شف هنرمند
من مدتیه با سایتت آشنا شدم
چند تا از غذاهای خوشمزه ای که یاد دادی رو درست کردم حرف نداشت
دستت درد نکنه

ببخشيد الي جان
ميشه يه حرف بيشتر رو اسمتون بذاريد كه كامنت هامون قاطي نشه
خيلي ممنونم

مروارید جونم
تا حالا فرصت نشده ازتون تشکر کنم به خاطر جواب دادن به سوال ها تا سرآشپز بیاد و به خاطر جابجایی مبحث حمص همچنین.
ممنونم
خیلی دوست دارم از شف طیبه و بقیه بچه های کارگاه یه تصویر ذهنی واقعی داشته باشم. اینجوری تو این دنیای مجازی صحبت کردن خیلی لذت بخش تر می شه عین همین غذاها ها که با عکس خواستنی تر می شن.

@ تارا

خواهش می کنم دوست عزیز،

انشاءا... فرصتی پیش بیاد همه همدیگر را ببینیم،

دوستان،

اتفاقا من امروز داشتم به یک مسئله ای فکر می کردم که گفتم با شما هم در میون بذارم.
همینطور که می بینید، در یکی از کامنتهای بالایی، می بینیم که دو تا از همشاگردیهامون اسمشون الی هست.

اگر ممکنه، اگر فکر می کنید هم شاگردیهای هم اسم هم دارید، لطفا یا اسم فامیلتون رو هم بذارید و یا به قول الی جون، یک حرف بیشتر به اسمتون اضافه کنید تا اسمها قاطی نشن.

خیلی خیلی ممنون.

مروارید@

چه چیکن پارمزان ِهوس انگیزی مروارید جون...

نازنین جون،

مرسی. بهتون توصیه می کنم حتما درستش کنید، هم سریع آماده میشه و هم خیلی خوشمزه هست.

طيبه جون من يكي دو ماهه قبل موساكا درست كردم بادمجوناشو سرخ كرده بودم به خاطر همين خيلي چرب و چيلي بود . اما شما گفتي گريل كنيد ببخشيد من يه تازه آشپزم. تو فر گريل كنم يا مايكروفر و چه مدتي؟
ضمنا من تاحالا سس سفيد نخوردم از اينكه توش آرد و شير داره احساس ميكنم دوست نداشته باشم. يه بار براي لازانيا درست كردم اما همشو دور ريختم حتي دلم نخواست براي يه بارم شده امتحان كنم.به نظر شف عزيز و شاگرداولاي كلاس ميشه سس رو با چيز ديگه اي جايگزين كرد؟

مشكلي نداره الي جون

@ شکرانه

دوست عزیز،

به این پست شف مراجعه کنید. در این پست ایشون کاملا توضیح دادن، بادمجان چطور گریل می شه.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_5660.html

در مورد سس بشامل: من فکر می کنم، مهمترین نکتهه این سس که شف هم در مبحث خود سس بشامل توضیح دادن، تفت دادن آرد باشه که سس در انتها مزه خامی آرد رو نده.

این سس رو اگر به نکاتی که شف روش تایید کردن دقت کنید ، سس بسیار خوشمزه ای میشه. شما یک بار این غذا رو به مقدار کم، حتی شده برای یک نفر درست کنید، ببینید به ذائقه اتون می خوره یا نه.

اسسسسسسسسستادممنونم
پس اين موسكا بوده!!
مثل اينكه خيلي موسكا پختم
من اينقدر سبزيجات اضافه
ميكنم
تا به بهانه پنير و سس بشامل سبزي بدم بخورد همسر!!!
بازم مثل همه كارهات اسسسسسسسستاد خيلي شيكه

ممنون شف
این هم از موساکای بنده
اما به دلیل عجله زیاد بیشتر از این وقت نداشتم بگذارم رویش طلایی شود و بدون تزئین است.
ببخشید
http://picasion.com/show/13755247/

@ Maryam cy:
مرسی از اطلاعاتی که دادید

@ احسانه:
دقیقا به همین دلیل من تنهایی آشپزی میکنم و کسی رو توی آشپزخونه راه نمیدم

@ احسانه:
بیا!!!!! میگم چشمت میزنن بگو نه!!!! خوبه باز طوریت نشده

@ مهدیه:
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دارم درست میبینم؟! آقای بوه عزیزمه؟!! نه؟ بابا شما تا حالا کجا بودی؟ چرا ازشون عکس تکی واسمون نذاشتی ذوق کنیم؟
هر چند که من همینطوریشم رفتم تو مانیتور. چشمام هم ضعیفه ... سرم رو چسبوندم به مانیتور که آقای پوه عزیزم رو بهتر ببینم
بابا ایول داری!!!! من چشمم درست نمیبینه. اون پوه پایینی ژله است؟
بالایی که کیکه است و واقعا هم آخر خشگلبه. کاش من اونجا بودم. بی تعارف میگم که واقعا هنرمندید. ماشالا. ما رو از هنرهاتون بی بهره نذارید ها
من عکس رو باز میذارم که بعد به آقای شوهر هم نشون بدم کیف کنه

@ آرام
آرام جون اون جوری هم هست ولی یه تنبلی مثل من این شیوه سریعش رو ترجیح میده

@pksalehi:
مرسی از محبتتون. الان چند تا بسته پارمزان تو یخچال دارم. اگه تموم شد حتما مزاحمتون میشم
من میگم بوشهر دهاته... این دوستام میگن چرا شهرمون رو پایین میاری. بفرما

@ مری:
خوش به حالتون . من باید هی فر رو چک کنم که یه وقت کپسول تموم نشده باشه کیکهام خراب شن

@ زهرا:
دارچین یا ادویه. یا هیچی. زیاد مهم نیست

@ آرتا:
بادمجون که همیشه گیر میاد

@ بهاره:
از طرف من به مادرتون تبریک بگید که دختر به این هنرمندی داره

@ آرتا:
چه جو رو عشقولانه کردی
راستی زرف متواری شده اجناس رو هم با خودش برده موبایلش رو هم جواب نمیده
منم مردم از خنده.... آخر شانسم به خدا

@ شکرانه:
داشتن یه ماهیتابه گریل از واجبات آشپزیه
به جای سس سفید میتونید از ترکیب خامه و پنیر خامه ای استفاده کنید ولی من چون خیلی چربه توصیه نمیکنم. و البته کلا هم میتونید حذفش کنید و به جاش فقط پنیر بریزید روش. یه لایه ضخیم پنیر که ذوب شه و یه تیکه شه

@ احسانه:
ظاهرش که جالبه... تا آرتا نیومده خودت تندی یه عکس هم از برشش بذار که کتک میخوری
راستی من تلفظ یونانی اش رو چند بار گوش دادم همه اش موسکا میشنوم نه موساکا. اگه خواستی لینک میدم گوش کنی
اینو چون روی اسامی حساسی فقط به تو میگم وگرنه واسه ام مهم نیست کی چی تلفظ میکنه

والا همش خورده شد!!!!!!!!!!!
جدن؟(گریه)
عمری ما رو عادت می دن به طرز تلفظ غلط. ما(من) هم تنبل نمی رم خودم اصلشو پیدا کنم.
مرسی که گفتی. آره من حساسم رو این موضوع. اما کلی باید زمان ببره تا درستش بیاد تو ذهنم!

بیا

http://www.forvo.com/word/moussaka#el

نمیدونم والا

شوخي كردم استاد
به احسانه گفتي زنگ بزن
منم كه جو گير
ايول اسسسسسسسسسسسسسسستاد
مرسي
مرسي

ممنون طیبه جون
من گوشم شاید زیاد آشنا نیست!!!!!! اما من همش موساکا می شنوم!!!!! با ا کوتاه!!!!!!!!

ههههممممم! نمیدونم. ولی همون که شنیدی درستشه. من همونجوری میگم ولی اینجوری مینویسم
:p

http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%b3%da%a9%d8%a7.JPG

عالی شده. برشش هم حرف نداره

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/IMG%5E_0241.JPG

عالی‌ بود عزیزم مرسی‌ تو عکس میبینی‌ که قالبی‌ برش نخورده عیب بزرگ منم میدونی‌(صبر نداشتم سرد شه بعد برش بزنم)البته فکر می‌کنم سس رو یه کمی‌ رقیق برداشتم راستی‌ طیبه جون ۱.۵ لیوان سس می‌شه ۱.۵قاشق شکر ۱.۵ قاشق آرد؟ من واسه نصف مواد این همین مقدار سس استفاده کردم

البته بادمجونام تپل بودن نه کشیده یعنی‌ مخصوص دلمه فکر میکنم یه دلیلش هم این بود ایشالا دفعهٔ بعد که بهترشو درست کردم عکسو عوض می‌کنم

منم چند روز دارم به تلفظش فکر می‌کنم آخه منم همش موساکا شنیده بودم
tayebeh joon sharmande oon =commente hazf shodeh be esme shoma male man bood nemidoonam chekar kardam ye dafe didam comment be esme shoma oomad sharmandeh sari hazfesh kardam

یعنی اسم ایمیلت رو به اسم من ثبت کرده بودی؟
looooooooooooooooooooooooool

خودم معمولا از یک لیوان شیر نصف لیوان سس بدست میارم

نه به بادمجونش ربطی نداره. مهم اون چند دقیقه صبره
:D

و از اون مهم تر طعمشه که شما بهش رسیدی. زیاد تو بحر قیافه اش نرو

:p

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pb-bnnKhekjdZW1xReU8v7SyZzj25IHDG9VkxMJn2Y4Usy_Kr9VxQUTZTEn1AdNFHpdpsurUUkFChylxr3kKsoEek7tT3Eczi/%D9%85%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%A7.JPG?psid=1

من فکر کنم موسکای من ویلایی بود، مقدار بادمجونهام کم بود، نتونستم بیشتر از دو طبقه اش کنم. مصالحم کم بود!!!

:D

ولی در طعمش هیچ تاثیری نداشت، خیلی خوشمزه بود. دست شف درد نکنه.

دست شما درد نكنه مرواريد جون اتفاقا برشش نشون ميده كه دقيقا هموني شده كه بايد باشه

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/musaka.JPG

یه کمی‌ سٔس رو رقیق برداشته بودم واسه همین خیلی‌ که سرد شد تونستم قالبی برش بزنم

در کّل عالی‌ بود

مرسی‌

به نظر خيلي خوشمزه مياد. اصلا هر غذايي با بادمجون خوشمزه است والا

اینو زمستون پیش درست کردم. قبل از اینکه بلای اعظم سر وبلاگ نازل بشه.
خیلی خوشگل نشده. درست و حسابی برش نخورد.
تا اونجاییکه یادم میاد گوشتش زیاد بود و بادمجونش کم. دفعه دیگه بادمجونشو بشتر و کلفت تر میریزم

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=83303102f2488668&sc=photos&uc=1&id=83303102F2488668%21106!cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21124&sc=photos

چرا میفرمایید خوب برش نخورده؟ به نظر من که خیلی خوب برش خورده. کاملا قالبی در اومده
ولی همینطور که فرمودید تجربه همه چیز رو درست میکنه

آخه از فر که دراومد، موقع خوردن خیلی آش و لاش بود. اینی که عکسشو گذاشتم، تقریبا یک روزی تو یخچال مونده بود. با سلام و صلوات این شکلی برش خورد. بازم اونجوری که من میخواستم نشد

آهان . متوجه شدم چی میگید. یعنی اگه سسها رو غلیظ تر بگیریم بهتر جا میافته و برشش تمیزتر در میاد

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21127&sc=photos

ههممم چه خوب گراتینه شده

chef jon man  mosaka ro  dafaye aval yekam dorost kardam kheili khoshmaze bod  mano shohari ta tahesho khordim dige moshtary  paro pa ghorsesh shodim faghat man ye laye sib zamini halhe halgheye shorkh shode ham behesh ezfeh kardam mamnon az amozeshaye khobettttttttttttttttttttt

 ازتون خواهش می کنم فارسی تایپ کنید.

شف طيبه عزيز سلام اميدوارم خوب باشى مى خواهم بگم كه من را به يكى از آرزوهام كه درست كردن كيك باشد رسونديد بسيار سپاسگذارم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...