2010/08/30

طرز تهيه کاسترد


تا به حال چندين بار شيوه تهيه كاسترد رو در رسپيهاي مختلف توضيح دادم. در اين پست مصور و مفصل بهش ميپردازم 

اول اينكه بايد يه قوطي پودر كاسترد بخريد.
و يا اينكه از "پودر نشاسته ذرت خارجي" استفاده كنيد. ولي اونوقت رنگ كاسترد شما سفيد خواهد بود. 
رسپيش خيلي ساده است و اعداد راحت حفظتون ميشه


پودر كاسترد 2 ق غ
شكر 2 ق غ
شير 2 ليوان





تجربه به من ثابت كرده كه بهترين شيوه واسه درست كردن كاسترد اينه:

اول پودر كاسترد و شكر  رو خشك، هم ميزنيم تا مخلوط شه. اين باعث ميشه كه بعد ديگه هرگز هيچ گلوله اي توي كاستردتون بوجود نياد و كاملا يكنواخت خواهد بود.

   اگر تصميم داريد كاسترد شكلاتي درست كنيد: بايد 2 ق غ پودر كاكائو رو هم در همين مرحله اضافه كنيد





شير رو بايد سرد بهش اضافه كرد.
حتما بايد سرد باشه. مهمه. 
وقتي كاملا حل شد زيرش رو روشن ميكنيم.

بهتر اينه كه با قاشق چوبي همش بزنيم. چون اگه زياد هم زده شه بافتش شكسته ميشه و خوب نميبنده.

ولي من اينبار با ويسك زدم چون قرار بود كاسترد انبه درست كنم و نميخواستم بافتش سفت شه.

اما خيلي آروم و كم ويسك ميكنيم. خيلي آهسته ولي مرتب. اگه مرتب هم نزنيد ته ميگيره و بافتش هم يكنواخت نميشه. خيلي جدي دارم ميگم. يك لحظه غفلت موجب پشيمانيست. اگه جدي نگيريد، كارتون خراب ميشه. همه اش هم 5 دقيقه بيشتر طول نميكشه پس اين 5 دقيقه رو ازش چشم برنداريد و مرتب و آروم هم بزنيد تا به غلظت دلخواه برسيد.





نكته: بعد از اينكه كاسترد سرد بشه دو برابر سفت خواهد شد! پس زياد هم نذاريد روي حرارت سفت شه.
مگر اينكه براتون مهم باشه كه بخوايد برشش بزنيد (اين رو در پست "بنانا كريم پاي" در موردش توضيح ميدم).

اگه بار اولتون بود و از دستتون در رفت و زيادي سفت شد... ميشه دوباره شير داغ بهش اضافه كرد و روي حرارت همش زد تا روان شه. ولي اون كيفيت عالي رو ديگه نخواهد داشت. نگران نباشيد با تجربه درست ميشه.
این کرم کاسترد با همین کیفیت برای فیلینگ کیکها هم مناسبه.
ولی اگه کسی میخواد کاستردش خوشگل برش بخوره باید فقط یک لیوان شیر بریزه.
اگه کسی میخواد کاستردش روان و شل باشه باید 3 لیوان شیر بریزه.

يه قانون در مورد كاسترد هميشه صدق ميكنه:
هر ماده اي بهش اضافه كنيم باعث ميشه بافتش عوض شه و ديگه سفت و قالبي نخواهد بود. وقتی میگم هر ماده اي ؛ یعنی مثلا "آب میوه" یا "خود میوه" یا "پوره ميوه" يا شربت غلیظ مثل "سن کویک" یا هرچی.




من يك ليوان پوره انبه ( انبه رو ميريزيم توي بلندر تا پوره بشه) بهش اضافه كردم. اين باعث ميشه كه بافتش ديگه به جاي "كاستردي"، "پودينگي" باشه.

يه نكته ديگه در مورد كاسترد:
 كاستردها بعد از يك روز توي يخچال موندن، آب ميندازن! پس به اندازه مصرف همون روزتون درستش كنيد.



سريع و آسون ولي خوشمزه. من واسه افطار اغلب، ساده درستش ميكنم اما واسه تنوع چند باري هم با ميوه تركيبش ميكنم.

ولی ساده اش خوشمزه تره.


89 comments:

سلام شف بزرگ
برای اینکه ژلاتین توی شیر دلمه نزنه چی کار کنیم؟
راستی بستنی سوخاری من هم عالی شد البته مروارید جون واسه من پنچر هم نشد.من با بیسکویت درستش کردم و خوشمزه شد آخه از طعم برشتوک خوشم نمی آد با بیسکویت معرکه شد.راستی از وقتی که شکلات سفید می خوام تخمش رو ملخ خورده. مارک چی خوبه و قیمتش حدودا چقدره؟

مرسي استاد
يه كيك با كاسترد تو عسلو پختم بشدت مورد توجه واقع شد حالا همش همونو مي خان
دلم مي خاد يه بار هم شما درست كني ببينم زير دست شما چطوري درمياد

شف جونم امیدوارم حالت مساعد شده باشه
و همیشه شاد و شنگول باشی
قطعا دسر خوشمزه ای با وجود انبه
ممنون گلم

چه خوب من هم کاستردو دوست دارم هم انبه

آقای شوهر انبه دوست داره کاسترد دوست نداره من این ماه رمضون یه بار هم درست نکردم . هر بار درست کردم به قول خودت آب انداخته چون تنهایی‌ نمیتونم چیزی بخورم

حالا به نظرت ترکیب یه چیز خوشمزه و یه چیز بد مزه(البته از دید آقای شوهر زیرا بنده هر دو را دوست دارم) شوهر پسند هست یا نه؟

مشق امشب منم اسلاش هندونه بود عکس هم ندارم! عکسش‌ باشه واسه بعد ماه رمضون که همراه با اذون با سر نمیریم توش
loooooooooooooooooooooooool
راستی‌ کاسترد داغش عجب خوشمزست قبول دارین

چه ها که نمی شه کرد با انبهء دوست داشتنی!!

خدا رو شکر بهترید شف عزیز.

موشی طیبه خوشحالم که حالت بهتره
take care plesae

مروارید جون شما که همه جأ هستی‌(چشمک)

من فک کردم اون مال خیلی‌ قبله دیگه شما و احسانه اونجا شاید به این زودیا نرین (خنده)

دستت درد نکنه من دیشب داشتم یه سایتو چک می‌کردم دیدم توش خیار هم داره گفتم از شف کمک بگیرم ممنون از کمکت شما که احتمالا مشکل باز کردن نداری لینکو برات میذارم شاید به دردت خورد
http://video.about.com/mideastfood/Tabouli.htm

طیبه جون چه خوب یادت بود من پیتزا چیز بایتو که دیدم خواستم بهت بگم طیبه جان خلیه نحل (اسمش اینه پریشب فهمیدم)مثل همینه فقط کل ظرفو با این توپای پنیری میپوشنیم روش زرده میکشیم و کنجد از فر که در اومد روش عسل می‌ریزیم ولی‌ اینقد مشغله داشتم که یادم رفت مرسی‌ عزیزم

طیبه جان دستت درد نکنه من نخواستم زحمتتو زیاد کنم که شما برام تبوله درست کنی‌ فقط چون به قول خودت رسپی زیاده خواستم بدونم کدوم بهتره شرمنده میکنی‌ همیشه منو به خدا


از خودت پرسیدم چون من حمص هیچکسو نمیخورم ولی‌ از رسپی تو خوشم میاد

merci azizam

خسته نباشی طیبه جان.امیدوام که روز به روز سرحال تر و پر انرژی تر بشی.
تا حالا کاسترد رو امتحان نکردم.به نظر خوشمزه میاد.

این سوالمو انگار پرسیده بودم نمیدونم کجا رفت.
من میتونم ادرس ایمیلتو داشته باشم؟

منم حمتن حمتن میدرستم از همین کاستردای شف جونم
هم دارم
راستی اینقدر غصه میخورم که عکسای پستهای قبلی باز نمیشه

پوره میوه رو وقتی غلیظ شد و از روی حرارت برداشتیم بهش اضافه میکنیم

دوستان به من کمک کنید در خرید یک عدد ترازوی دیجیتالی اشپزخانه
منتظر یاری سبزتان هستم

مريم جان من ترازويه پارس خزر گرفتم
ديجيتالي21تومن
راضيم

مقش شب،

بروسکتا

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p22vTebKD4lO5a3iVDbnDLN-ECzePYUfd3wuJ6Rwg8BEVIy5wLYNoJP7_iMXQo36WBL3aLhCv5tZC5kj8b78qVHRBbeHXlABw/%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7.JPG?psid=1

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html

فکر می کنید در مورد مزه چیزی که توش سیر، ریحون، گوجه فرنگی، آبلیمو و روغن زیتون داره، باید توضیحی داد؟!!

درست حدس زدید، عالی بود.

دست شف درد نکنه.

شف جان وارد شدن با گوگل اکاونت کار بسی شقی است. الآن هم راهم نمی ده. من هم از پنجره می یام تو. فکر کرده.

kaloRance
@مریم

مارک ترازوی من همینه که بالا نوشتم تا ۵ک اندازه میگیره گرفتم ۳۰تومن خوبه راضیم

مارک تفال و ویلتون هم هست ولی‌ تفال اون کاسه بزرگو نداره (من می‌خواستم حتما اونو داشته باش) ویلتون کاسه رو داشت ولی‌ ماکسیمم ۴ک اندازه می‌گرفت تفال ولی‌ گرونتره ویلتون قیمتش مناسبتره ولی‌ من اینو گرفتم که ۵کیلویی بود از هر دو ارزونتر بود (البته با ۲ک ویلتون زیاد تفاوت قیمت نداره) دیگه انتخاب با خودتونه احسانه جان احتمالا بیشتر بتونن راهنماییت کنن

مرواريد جان
يه پيشنهاد
ميگم ما كه بواسطه طيبه خانم دور هم جمع شديم
چطوره دستور چيزايي رو كه پختيم و به خوشمزه بوده رو با هم شريك شيم
اونايي رو ميگم كه تو هيچ عطاري پيدا نميشه
يا مثلا مثله برنامه هايه
مارتا استوارت واپرا و ينفري و...
نكات جالب خونه داري رو به اشتراك بذاريم
البته اينجا نه.چون خيلي شلوغ ميشه و طيبه جان اذيت ميشه

طیبه جان تصحیح می‌کنم میپوشونیم نه میپوشونن چون من تا حالا درست نکردم انواع ،مختلفشو خوردم ولی‌ همه کراستا خوب نیستن خودش چیز خاصی‌ نیست بیشتر زیبایی‌ داره(من ولی‌ خیلی‌ دوست دارم) ولی‌ به نظرم خمیرش باید باید عالی‌ باشه ( به این دلیل ما همیشه شرمنده شماییم) سلامت باشی‌
http://www.ta4a.com/vb/threads/44763-خلية-النحل

سلام شف عزيز
اميدوارم حالت بهتر شده باشه
و هر روز با دستور جديد بياي و ما رو خوشحال كني

ممنون شف
چقدر هارمونی رنگ ها خوشگله و دلنشین.
من زیاد کاسترد خور نیستم. اما امتحان می کنم. ممنون

@مریم
شما به نمایندگی هایwmf مراجه کنید.

سلام استاد جونم
خیلی دوست دارم خیلی زیاد
من همون تازه کاره هستم اسمم مهناز ولی نمیتونم اسمم رو روی کامنتم بزارم. یه سوال داشتم من دیروز متبل درست کردم ولی تلخ شده بود . یعنی از بادمجونها بوده ؟

@احسانه جان
شما نظرت چيه؟

سلام
من دو تا سوال دارم هر کی جواب بده ممنون می شم.
اول: به جز انبه با چه میوه دیگه ای ترکیب کنیم.، خوشمزه می شه. آخه دو تا مشکل هست. من کاسترد دوست دارم ولی انبه تو خونه محبوب دو تایی مون نیست . دلم می خواد همسری هم دسر را دوست داشته باشه
دوم: زیپ لاک را از کجاها می شه تهیه کرد. من منطقه غرب هستم..

@الی
بالطبع خوب است اما مطرح کردنش در کارگاه باعث شلوغی کاذب خواهد شد.
@تارا
موز. آناناس.
زیپ لاک را می توانید در اغلب سوپرمارکت ها پیدا کنید. یا جاهایی که لوازم پلاستیکی می فروشند.
در همه فروشگاههای شهروند موجود می باشد. شما که غرب هستید هایپراستار هم می توانید پیدا کنید.

@ الی

دوست عزیز،

ممنون برای پیشنهادتون. من خیلی خوشحال می شدم که بتونیم این کار رو انجام بدیم. ولی من خودم شخصا کلاهم رو صد مرتبه می اندازم بالا، اگر بتونم به اینجا سر بزنم و مقش هام رو به موقع انجام بدم، من واقعا با کمبود شدید وقت مواجه هستم و این که بتونم به صورت پیاپی جایی باشم رو اصلا نمی تونم جوابگو باشم.

در کنار این مسئله، سایتهای بسیار خوبی در وب هستن که من خودم خیلی ازشون استفاده می کنم، مثل سایت سفره خونه.

اونجا هم شما می تونید از همین اطلاعاتی نابی که توی قوطی هیچ عطاری پیدا نمی شه، پیدا کنید.

سلام
خواهش میکنم یکی جواب من رو بده در مورد متبل
مهناز

هممممممم . به به من عاشق دل خسته ی کاسترد عزیزم . معمولا پای ثابت اکثر مهمونی هام هست در کنار دسرهای دیگه ... مرسی شف جون . روحم شاد می شه میام اینجا . خد اقوت ....0

ما كه مبصرداريم
هي با خط كش ميزنه توكلمون
من كه گفتم جايه ديگه
چون اينجا صاحب دارهههههههههههههههههه
مثلا ف...! ب و ك

@ مهناز

دوست عزیز،

سوالتون رو لطفا در همون پست متبل بگذارید، من جوابتون رو همون جا دادم، که اگر دوستان دیگه هم مشکل شما رو داشتن، به اونها هم کمک شده باشه.

@ الی

الی جون،

با مصبر اعظم در این مورد صحبت کنید بهتره. چون من حتی توی فیس بوک هم عضو نیستم.

سلام دوباره
مرسی احسانه
من دوست دارم با بچه های کارگاه بیشتر آشنا بشم. یه بیوگرافی کوچولو
می شه ؟؟؟؟
من خودم
29 سال. دانشجوی دکترا و متاهل
ساکن تهران
از طریق مامی سایت با وب طیبه آشنا شدم.

والا..............................
من فکر می کنم از طریق ایمیل باشه بهتره
چون من به آنجا هم زیاد سر نمی زنم، و نمی تونم پیگیرش باشم.

اصلی ترین موضوع
کارگاه آشپزسازی طیبه جون بهترین جایگاه دستوراتی است که تو هیچ دکان عطاریی پیدا نمی شود.
به نظرم گر صبر کنیم ز غوره حلوا سازد طیبه جون.
یعنی تمامی دستورات ناب به تدریج اینجا گذاشته می شود.

سلام بر شف بزرگ
طيبه جون مي بخشي ميدونم دوست نداري كسي بهت سفارش بده كه دستور چيزي رو بدي
ولي خيلي دوست دارم در مورد خمير هزارلا يه توضيحي بدي
آخه با اين يكي خيلي مشكل دارم
ميشه؟؟؟؟؟

@مروارید

مروارید جان فکر می‌کنم شما خودتون پیشنهاد داده بودین عکسارو بذاریم تو پست مربوطه فکر خیلی‌ خوبیه من یه پیشنهاد دارم اگه لطف کنین توضیحا تشو همون جا بدین خیلی‌ خوب میشه دلیلش اینه که کسایی‌ که تازه میان به این وبلاگ می‌تونن هر پستو که می‌خونن کامنت هاش رو هم همون جا بخونن و از نظر منو شمایی که اون غذارو درست کردیم با خبر بشن

مثلا من وقتی‌ می‌خوام یه غذارو درست کنم کامنتهارو چک می‌کنم که بدونم نظر بقیه در مورد اون غذا چی‌ بوده

شما که ماشالا هم خوشکل درست میکنی‌ هم خوب تزئین میکنی‌ ( تعریف نبودا)

@ پریس

دوست جون،

توضیحش در پست مربوطه هم هست، اگر به پست مراجعه کنید، توضیح رو در آنجا هم می بینید.

يك سؤال:پوره انبه را چه موقع اضافه كنيم؟

هیچ کس منو تحویل نگرفتم.
خیلی ممنونم!!!!!!!!!!!!!

@ Paris

پریس جون برای اطلاع شما و دیگر دوستان، من طبق دستوری که شف در پست زدن خامه دادن، عمل می کنم،
براتون متن نوشته شف رو اینجا کپی می کنم:


خب... قبل از اینکه پست امروز رو شروع کنم یه نکته که الان چند ماهیه تو ذهنم بود ولی خجالت میکشیدم بگم رو مینوسیم... اینکه بلاخره تصمیم گرفتم بگمش هم اینه که مروارید جون و احسانه جون فتح الباب فرمودند! (ضمن تشکر از هر دو شون به خاطر زحماتی که میکشن و در پاسخ دادن به کامنتها کمک بزرگی هستن. چون میدونید که تعداد سوالات خیلی زیاده و من از پسش برنمیام. پس جا داره از اساتیدی که در پاسخ به سوالات کمکم میکنن تشکر ویژه داشته باشم)



حالا اون نکته ای که میخواستم بگم... راستش به نظر من خیلی بهتر میشد اگه دوستان هنرنمایی هاشون رو توی همون پستی که رسپی قرار داده شده، پست میکردن که آرشیو خوبی از عکسهای بچه ها بشه و همینطور کمکی باشه به سایرینی که میخوان اون رسپی رو تست کنن. و البته تزئینهای بسیار زیبایی هم من از دوستان دیدم که هم خودم و هم سایرین میتونن ازش ایده بگیرن. خب... حالا یه مشکل به وجود میاد که فقط من و اون دوست هنرمندی که عکس هنرنماییشون رو گذاشتن ناظر کار خواهیم بود... پس دوستان میتونن بعد از اینکه توی پست مورد نظر عکسهاشون رو گذاشتن، توی پست همون روز ( یعنی جدید ترین پست که همه بهش سر میزنن) هم لینک صفحه رسپی رو بدن که همه بتونن فیض ببرن. اینطوری هم کارا درست آرشیو میشه و هم همه دوستان انرژی میگیرن و تحریک میشن که دست به کار شن!

لینک پست

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/30.html

@تارا
من هم دوست می دارم دوستانی که دوست می دارن هم بفرمایند.
احسانه هستم. 26 سالمه. مجرد هستم. لیسانس برنامه ریزی دارم.
تازشم مصبر کارگاهم!!!!!!!!!!!!

@ تارا

دوست عزیز،

باور کنید من امروز یک قرار خیلی مهم رو به هم زدم، چون جونش رو نداشتم برم. الآن هم از صبح که بلند شدم، دارم دور خودم می جرخم و احساس می کنم، مغزم هنگ کرده. شرمنده.

دوست عزیز،

من هم متاهل و ساکن آلمان هستم. درسم هم خیلی وقته تمام شده و شاغلم.

تا به حال کلمه متاهل را در مورد خودم به فارسی به کار نبرده بودم!! مردم از خنده.

@sedigheh
پوره انبه را در آخر کار اضافه می کنیم

ممنوم از الی و پریس عزیزم
تواین شلوغ بازار جوابمو دادین

@مریم
ا....................
منم که جوابتونو دادم.
کوجا شلوغه؟ کارگاه؟ نـــــــــــــه
راستی مارک ترازوی خودم هم soehnle
من اینو سه سال پیش از وی ام اف گرفتم. الانم داره اما چینیش.
کلا جنس خوب در این رابطه می خواهی به وی اف اف مراجعه کنید. اگر تهران هستید شعبه محمودیه قابل توصیه تر است.

خانمی سلام امیدوارم خوب و سرحال باشی بازم ممنونتم که جواب دادی دست مریزاد خسته نباشی. راستش اینجا نشاسته گل رو باید از مغازه های ایرانی خرید اما مهم نیست با اینکه 80 و 90 کیلومتر از ما فاصله داره ولی می ارزه که با دستور شما پاچه ها رو وربکشم و برم به خرید. راستی عجب کاری کردی کارستون که پودر کاسترد با قوطیش گذاشتی من این رو دیده ام اما وقتی از خودشون میپرسی نمیدونند البته تقصیر از بی سوادی من هم هست به هر حال ممنونم .میبوسمت مریم

@مريم جون
ترازويه پارس خزرهم ارزونه وهم تا5كيلو رو اندازه گيري ميكنه
هم شيكه
وباكيفيت

@مرواريدجون
@تاراجون
@احسانه جون
من همسن مرواريد جونم
متاهلم
همسايه احسانه جونم
تازشم شلوغ كلاسم!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
من دارم فلافل از دستور شما درست میکنم
دفعه اولمه
موادم خیلی شله!!!!!!!!!!!!!
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گریههههههههههههههههههههه

مثل اينكه كسي نيست جوابتوبده
سمانه جان
بايد آب پياز رنده شده رو بگيري
موادتو جمع كن يه گوشه ظرف وكمي كجش كن تا آبش كشيده شه
چاره اي نيست
آرد بزني يا تخم مرغ طعمش عوض ميشه
من طبق دستور درست كردم
قالب هم نداشتم
ولي خوب فرم ميگرفت

ممنون الی جون
خیلی زحمت کشیدی

salam khobid?
kheili khosh halam ke bad az modat ha tonestam inja comment bezaram
chefi kheili marekeiii
dastet tala
rastesh man az chizaye inja vase dele khodam dorost mikonam
akhe man mese shoma ha agaye shohar nadaram keeeee!

man mikham ye chizi begam vali mitarsam davam koniiiiiiid
man 3 sal pish raftam kelase dessert va shirini pazi
ye seri dastor daram ke koli dorosteshon kardam
kheili delam mikhad shoma ham ona ro dashte bashi
vali mitarsam shoma on respi ha ro ongadr dorost karde bashid va demode shodan endakhtid kenar ... nemidonam shayad intore shayadam na
delam mikham yebar shef jigar azashon dorost kone va nazar bede
rasti melat az in paniraye jor va jori ke migid akhe to dehate ma peyda nemishe
kasi hast mano rahnamaee kone?
man 24 sale az poshte kohe sabalan (tabriz) inja hastam.
khaheshan be manam komak konid man javoonam
mikhore to zogam ... yeho vase hamishe ashpazi ro mizaram kenarhaaaaaaaaa
gofte basham !!!!
kheili ba maramid hamatono dost daram

چون كسي ديگه اي نيست
از فرصت استفاده ميكنم
وميگم
كه خيلي دلم ميخاد دستور هاتو ببينم
هرچند كه اسسسسسسسسسسسستادمون مهربونه ولي ممكنه از كلاس بندازتم بيرون
قربونت برم
تبريز كه پشت كوه نيست خانمي
تازه دست پخت خانمهايه تبريزي كه معركه است
منم دوسسسسسسسسست دارم
بيا بغلم
loooooooooooooooool

من کامنتها رو خوندم اما فرصت ندارم جواب بدم چون باید به اعمال شب قدرم برسم تا دوباره مثل اون شب ولو زمین نشدم. ببخشیدتو رو خدا

تازه خیلی هم افسردگی گرفتم چون عکس و متن رسپیهایی که جلو جلو واسه دو هفته دیگه نوشتم بودم و توی فلشم بود از بین رفت!!! از عصر تا الان باهاش ور رفتم فلشه نابود شده. حالا باید باز کلی وقت بذارم همه رو از نو بنویسم. دپرس دپرس

قبل از اینکه برم به اون دوستی که دارن فلافل درست میکنن باید بگم که باید سریع یه نون تست رو توی بلندر پودر کنن و به مواد اضافه کنن درست میشه

@Golden Venus
دوست عزیز شما ابتدای امر لطفاً فارسی تایپ کنید.
@الی
دوستان لطفاً در کمال آرامش و سکوت باشید

مصبر کارگاه.

@شف طیبه
طیبه جون التماس دعا.
حتماً خیری درش بوده. خودتونو ناراحت نکنید. با اینکه زحمتتون زیاد شده اما باز هم دلم می گه خیری درش بوده.

با سلام
چقدر خوشحالم که مبصر دعوام میکنه
مرسی که الی برام جواب می ذاره
مرسی که ازم تعریف میکه
چشم خانومی حتما برات ایمیل می کنم
اگه ایمیل بهم بدی
بوووووس

طیبه جونم اصلا خودتو ناراحت نکن
حتما خیریتی توش بوده باور کن راس میگم نگی عین نن جونا حرف میزنه
قربون دپرسیت برم من
دپرسیت بیاد به جون من شفی جون

خیلی ذوق می کنم که الان اینجام...یو هووووو

@ونوس طلايي
خيلي نازي اما شلوغ نكن
ديدي مبصرمنو از كلاس بيرون كرد چون سر كلاس باهات حرف زدم
@ببخشيداحسانه جان
منظورتو نفهميدم

وای ی ی ی من عاشق انبه هستم
حتما درست میکنم
دستت درد نکنه گوگولی

واقعا ممنون سرآشپز عزیز
مرسی تو این فرصت خیلی کم که داشتی جواب دادی
امشب خیلی التماس دعا

@الی
شما لطفاً یک ایمیل به من بزنید
ممنون
یا اینکه ایمیلتون را بگذارید من بهتان بزنم. انتخاب با شما!(چشمک)

من کاسترد انبه رو درست کردم طیبه جون با اینکه غلظتش کاملا مناسب بود انبه رو اضافه کردم آبکی‌ شد. فکر ! باید همین شکلی‌ باشه یا باید کاستردو بیشتر میذاشتم غلیظ بشه؟ خوشمزه بود ولی‌ جالب می‌کردم بره تو یخچال میبنده ولی‌ همون جور آبکی‌ بوداینکه طعم کاسترد کامل از بین رفته بود! با اینکه یه قاشقو نیم شکر ریختم بازم شیرینیش یه کم زیاد بود فکر می‌کنم انبه شیرین بوده آخه نمی‌شد مزه کنم
:D :0

عکسو فردا میذارم الان دیگه کرکره پایینه
:P

@احسانه جان
ايميل زدم برات
به اسم خودت خانمي

@الی
شما به کجا ایمیل زدین؟
ایمیل من اینه
issi_beigi@yahoo.com

به احسانه زدم
الان زدم
منتظرجوابم

مقش شب،


http://public.blu.livefilestore.com/y1p4IP1QgUQ33ZfnSTCeO3MJ89DdMferPCq4IsG3-aetiarlAIuayKQcq6BUeUrkXOnKYSJ13dKU4hZmEcRbmiqTQ/%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%AF%20%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.JPG?psid=1


مزه هم خوب بود، ولی من فکر می کنم به مزه پودینگ اینجا بیشتر عادت کردم.
ته مزه ترش نشاسته گل ایران رو می داد و من باید به مزه اش عادت کنم، برام جدید بود.

دست شف عزیز درد نکنه.

@ زهرا:
توی یک پست ، تصویری آماده اش کردم تو نوبته. ولی خلاصه بگم: بپاش روی شیر... حل که شد هم بزن. بذار به جوش بیاد. هم بزن. از صافی رد کن

@ الی:
کارهایی که توی لیست انتظار هستن تا حداقل ده سال دیگه طول میکشه تا درستشون کنم. ولی مرسی از محبتت الی جون. لطفا کیک رو درست کن و رسپیت رو زیر عکس بذار ( توی آلبوم ام اس ان ات) بعد میذارمش توی لیست. باور کن در مورد لیستم دروغ نمیگم

@ پریس:
نه اگه دوست نداره ، این رو هم دوست نخواهد داشت ها

خلیه النحل رو هم درست میکنم فقط خودم نمیتونم بخورم خیلی کالریش بالاست. واسه همکارا باید درستش کنم. سر فرصت ایشالا
دو مدل رسپی دارم یکی واسه تبوله یکی واسه تابولی!!! هر دو رو سر فرصت درست میکنم

@ نگین:
cheftayebeh@yahoo.com
ایمیل چک نمیکنم ها! کار واجبی داشتی حتما اطلاع بده

@
Anonymous
بعد از اینکه کمی سرد شد بهش اضافه میکنیم

@ مریم:
من ترازوی دیجیتال هم ندارم

@ پریس:
توی چندتا از کتابام هست. اگه خوشمزه شد پستش میکنم

@ مهناز:
در پست متبل پاسخ داده شد

@ تارا:
من موزش رو هم خیلی دوست دارم. و توت فرنگیش. آقای شوهر با سیب دوست داره ولی تیکه های بزرگ این میوه ها. هیچکدوم رو پوره نمیکنم

@ الهام:
تو برنامه است. اجرا میشه. صبور باشید. زیاد
;)

@ صدیقه:
وقتی از گرما افتاد. ولی نباید ببنده

@ Ama:
مریم جون علاوه بر اون قالب مخصوص هم میخواد!!! پیداست خیلی مصممی! من قالبش رو ندارم. از آبکش یا کوکی پرس استفاده میکردم. زیاد خوب نمیشه. میشه عین فالوده یزدی نه شیرازی. آخه فالوده شیرازی خوشمزگیش به نازک و یخی و سفت بودنشه. من که درست میکنم ، میشه فرم و چاقالو و یخی هم نمیشه
یه نگاهی به این بنداز:
http://www.jjtvn.ir/display_full.aspx?data_id=19684
من که درست کردم دبیرستانی بودم و توی تلویزیون دیدم . هرگز تو خونه با اون کیفیت نمیشه درش آورد

@ گلدن ونوس:
مرسی عزیزم پیشنهاد من اینه که مثل همه بچه های اینجا شما هم آلبوم از کاراتون درست کنید. شیرینی ها رو با عکس بذارید و زیرش رسپیش رو قرار بدید تا همه استفاده کنیم
اینجا هم هیچی گیر نمیاد ولی من خیلی با اراده هستم و جانمیزنم

@ احسانه:
دیروز جریان رو واسه حمیده تعریف کردم ... گفت اشتباهی یه کپی از روی فایلم زده بوده!!!!!!!!! آخه فلشم باز بوده و اونم یه فایل از روی کامپیوترم لازم داشت. اشتباهی فایل من رو هم برداشته بوده!!!!!! گفت خدا خیلی دوستم داشته . خلاصه دیگه مجبور نیستم همه رو از نو تایپ کنم. عکسها هم ازشون بک آپ داشتم

@ پریس:
گفته بودم که هرچی به کاسترد اضافه شه بافتش رو میشکنه. یعنی شلش میکنه. آره باید کاستردت سفت تر باشه ولی در کل هرچی بهش اضافه کنی از قوامش کم میکنه. و واسه شیرینیش.... خب اصلا شکر نریز!!!! انبه های ما بی خاصیتن. شرینی ندارن

@ مروارید:
چه خوشگل شده. واسه چی ترش؟ از انبه اش نبوده؟ آخه کاسترد که ترش نیست. نمیدونم والا. من پودر پودینگ کم خریدم ( کلا دو بار در طول عمرم!) و تا جایی که میدونم اونا خوشمزه ترن. ولی این هم واسه خودش طعم خوبی داره. اون بافتش لطیفتره و کار باهاش ساده تره

شف جون،

من وقتی ایران بودم و مریض می شده، مادرم یک جوری برام نشاسته درست می کرد، مادربزرگم یک جوری. مادر بزرگم دیگه نشاسته رو نمی جوشوندن و با آب داغ مخلوط می کردن، مادرم می پختن. نشاسته مادربزرگم مزه ترشی داشت، توصیف دیگه ای نمی تونم براش پیدا کنم. زبون رو قلقلک می ده خلاصه. در مورد کاسترد هم همینطور بود. اون شیرینی زیاد پودینگهای اینجا رو نداره.
اینجا آدم حس می کنه داره شیر و وانیل می خوره، خیلی شیرین و وانیلی هستن.

ولی تجربه جالبی بود.

دستتون درد نکنه.

واسه من یه پاکت پودینگ از آلمان آورده بودن. اصلا شیرینی نداره بل کل!!!! نمیدونم چرا؟

آره کاری که مادربزرگتون میکردن تاثیر بهتری روی سرفه داره. یعنی گلو رو صاف میکنه
ولی شیوه مادرتون واسه تقویت بدنه
هر دوش رو مامانم واسه من انجام میده

ولی هیچی مثل نشاسته پسته دریایی واسه گلو نیست. کارش تضمینیه

شف جون چه مارکی براتون آورده بودن؟
البته من همیشه کمی شکر هم اضافه می کنم.

این نشاسته ای رو هم که فرمودین من نمی شناسم شف جون.

برادر گوگل هم نمی دونست!!
پسته دریایی

عذر میخوام اون اسمیه که ایرونی ها روش گذاشتن. اصلش اینه

http://www.google.com/images?expIds=17259,25659,25901&sugexp=ldymls&pq=lotus+root+powder&xhr=t&q=lotus%20root%20tea&cp=12&hl=en&client=firefox-a&hs=lNI&rls=org.mozilla:en-US:official&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=604

چیز خوشمزه ایه و خاصیت هم داره

با سلامی قوی با اینکه انتهای ماه رمضان صداها خیلی قوی نیست به خانم گلم برای اینکه باز هم جواب کامنت من رو دادی ازت ممنونم و میبوسمت پایدار باشی و سرافراز مریم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/richupload.aspx/spring%20roll

ما که دیگه با هم یه قانون در مورد شکر گذاشتیم که من خیالم راحته که کلاهمون تو هم نخواهد رفت
looooooooooooooooool

کاسترد انبه من

http://public.blu.livefilestore.com/y1pMXqLZUDzO1CI6Egn6fPYTg40kMZicBizAXy1Hzieipllobe7MVrCjLWnu9UaxXcUE9zq4cstAGininlL7HWHpQ/%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%AF%20%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.JPG?psid=1

راستش دلم نیومد انبه ها رو زیادی پوره کنم:دی

دسر خنک و خوشمزه ای بود. اما زیاد سفت نشد! کاسترد هم یه قاشق بیشتر ریختما! فکر کنم انبه ام زیاد بود :b
https://skydrive.live.com/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21111#!/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21215

نه عزیزم خاصیتشه. توضیح هم دادم
هرچی به کاسترد اضافه کنیم باعث میشه که دیگه سفت نشه
کم و زیادش مهم نیست
دیگه بافتش به هم میخوره
من ولی رقیقش رو هم دوست دارم

مشق شب :

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=1&id=4CAA14D7A92BA818%21105!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21296&sc=photos

کاسترد انبه من بدون انبه است چون من این کاستردو برای فیلینگ کیک میخواستم درست کنم که تصمیم گرفتم با یک تیر دو نشون بزنم پس واسه کیک شلتر برداشتم و گذاشتم کمی سفت تر که شد آقای شوهر خوردنش
مرسی رویهم رفته سریع و اسون و خوشمزه
دست شف درد نکنه

چه سطحش صاف و خوشرنگ شده
آره منم 90 درصد اوقات بدون هیچ ترکیبی درستش میکنم
ولی مامانی خانم همیشه با مغز بادام و نارگیل درستش میکنه
اتفاقا این از اون دسرهاییه که آقای شوهر عاشقشه و کاسه کاسه میخوره

کاسترد و موز
چرا که نه؟!! من ته ظرف رو هم موز حلقه شده چیدم که تو عکس معلوم نیست
ممنون

امشب بس که کامنت گذاشتم و عکس آپلود کردم دیگه دارم ...واقعا شما چی میکشی شف؟ خدا صبرت بده و اجر !!خیلی کارتون سخته

لینک عکس

https://skydrive.live.com/?cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!114#!/?cid=c1750edef96a76c0&sc=photos&id=C1750EDEF96A76C0!135!cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!139&sc=photos

فوق العاده زيباست و جاي آقاي شوهر ما خاليه كه عاشق كاسترده
بسيار زيبا تزئين كرديد
و تشكر ميكنم از اينكه زحمت ميكشيد و عكسها رو با وجود سختي كار آپلود ميكنيد مخصوصا اين روزها كه وضع اينترنت داغونه

سلام
من نمی دونم چرا با کاسترد مشکل دارم!
من برای امتحان نصف لیوان شیر رو با نصف قاشق غذاخوری پودر کاسترد تیاری و نصف قاشق غذاخوری شکر درست کردم. ولی هر چی هم می زدم سفت نمی شد! خلاصه دیگه جوشید و گلوله گلوله شد ولی سفت نشد. دوباره امتحان کردم، بازم سفت نشد! بار سوم پودر کاسترد رو به جای نصف قاشق، یک قاشق ریختم، در کمال تعجب دیدم مثل عکس شما شد!
حالا اینا به کنار. تو پست کیک نارگیلی گفته بودم با باتر کریم آلمانی یه مشکلی پیدا کردم، سر همین کاستردش بود.
من برای باتر کریمی به اندازه نصف موادی که داده بودید، 2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد استفاده کردم (طبق همین تجربه ای که گفتم) ولی در کمال تعجب غلیظ نشد که نشد! در طی یک عملیات انتحاری یک قاشق دیگه یودر کاسترد و شکر رو تو کمی شیر حل کردم و بهش اضافه کردم و سفت شد بالاخره!!! حالا به نظر شما علت چیه؟ پودر کاستردم هم تاریخ انقضاش نگذشته!!!

این چیزهایی که شرح دادید کمی مشکوکه!! 

من اگر جای شما باشم، یه قوطی دیگه از این پودر کاسترد می خرم، از یه جای دیگه و با اون هم امتحان می کنم.

به نظر من مشکل از جنسی هست که خریدید.

تاریخش مهم نیست ممکنه براش اتفاقی افتاده باشه
به نظر من که اگه به طعمش مشکوک نیستید با دو برابر کار کنید و قوطی بعدی رو از یه جای دیگه بخرید که خیالتون راحت باشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...