2010/08/31

رایس پیپر رول سوخاری



يكي از كاراي زشتي كه من امسال ماه رمضون انجام دادم خوردن غذاهاي سرخ كردني بود. تمام عقده هام رو خالي كردم! چون امسال علاوه بر مشكلات ديگه مشكل بي اشتهايي و حالت تهوع رو هم داشتم؛ بنابراين تصميم گرفتم حالا كه نميتونم چيز زيادي بخورم حداقل از خجالت سرخ كردنيها در بيام.

قبلا با رايس پيپر رول یا اسپرینگ رول آشنا شديد. توضيح داده بودم كه اون فرم سالمش بود. و اكنون فرم ناسالمش:

اسمش Cha Gio (Fried Spring Rolls) هستش. یعنی همون غذا رو سرخش میکنن.




ابتدا باید یک فکری برای فیلینگش کنیم....من براي فيلينگش از قارچ و فلفل و سير و ميگو و رنده پوست ليمو استفاده كردم


مواد رو 2 دقیقه توي روغن كنجد تفت دادم و در آخر سس سويا بهش اضافه كردم. شما ميتونيد از هر فيلينگي كه دوست داشتيد استفاده كنيد.


دقيقا به همون صورت كاغذ برنج رو خيس ميديم . بعد از وسط نصفش ميكنيم. ( اگه سايز كوچيكش رو داريد كه ديگه هيچي)



از مواد فيلينگتون روي يك سمت انتهايي كاغذ قرار ميديد.

لبه هاي دو سمتش رو مطابق تصوير روش برميگردونيم كه بعد مواد ازش خارج نشه.




حالا محكم رولش ميكنيم. چون خیسه انتهاش به رول میچسبه و یه تیکه میشه


رولها رو بايد بذاريد تا كاملا خشك شه.

يك تجربه: من رولها رو درست كردم و رفتم كلاس. غروب كه برگشتم ديدم خشك شدن. اما هنگام سرخ كردن متوجه شدم كه فقط روي رولها خشك بوده و زيرشون رطوبت داشته. شما ولي حواستون جمع باشه كه پشت و روش كنيد كه هر دو سمت كاملا خشك شه كه هنگام سرخ كردن با مشكل روبرو نشيد.



حالا توي روغن داغ حمامشون ميديم.

حرارتش خيلي زياد نباشه كه ميسوزه. زمان پختش زياده. اينقدر نگهش داريد كه رنگش از طلايي رد شه و به قهوه اي بزنه. چون اينطوري وقتي گازش ميزنيد "قرچ" شكسته ميشه و خوردنش لذتبخش خواهد بود



من چون رول هام كامل خشك نشده بودن يه كم كاغذها پف كردن. مقاديري هم هنگام سرخ كردن روغن ميپاشيد. البته طوريم نشد و روي رولها رو هم با قاشق چوبي گرفتم كه پف نکنه و در كل، سالم از كار در اومد. ولي شما حواستون جمع باشه كه حتما رولهاتون خشك باشن.



من خودم خامش رو بيشتر دوست دارم ولي آقاي شوهر با قرچ قرچ كردن اينا بيشتر حال ميكنه.

خوردنش رو به هيچكس توصيه نميكنم


54 comments:

قربونت برم شف جونم
بابا خیلی باحالی
امشبم نذاشتی چشمم به مانیتور خشک بشه
فداااااات
آخ جون اولین نفرم که کامنت می ذارم
اینقدر هول کردم که اول پریدم کامنت گذاشتم
برم بخونم بیام ....

خیلی با دستورش حال کردم
و کلی دهنم آب افتاد مخصوصا که خیلی هم گشنمه
ولی یه سوال : شرمنده ها این کاغذ برنجی ها رو از کجا گیر بیارم آخه ؟ والاه تو دهات ما هیچی گیر نمیاد...

کسی می دونه که این کاغذ برنجی رو از کدو عطاری می شه پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چنده ؟ ایرونیشم هست؟
بعدش هم شف جون دم دستت میگو انبه هست خوب حالشو می بری . بابا اینجا میگو گرونه انبه هم هم اصلا به چشمم نمی خوره
من که حالم گرفته می شه چون هم عاشق انبه ام (ترشیش رو گیر میارم)و هم عاشق میگو و البته شوهرطلا (حسودیش نشه)
حالا احسانه جون زود تند سریع از این رایس پیپرا بگو تا واقعا این بچه عقده ای نشه)

آخ جون
این مدلش ایرونی پسند تره(کلا ما با کالری بالا فقط کنار مییایم و بس ):دی
میدونی چقدر دل یه جماعتو شاد میکنی با کارات ، امیدوارم خدا هم دلت رو به حق امشب شاد کنه

زهرا جان رایس پیپر رو از تمامی لوازم قنادی میتونین پیدا کنین
چند هفته پیش فروشگاه پاسارگاد (اسکندی جنوبی)هم آورده بود

اگه مروارید جون یا دوستان دیگه آدرس اینترنتی هم دارند بدند
بابا من رایس پیپر می خوام بچه ویار کرده
چی کارش کنم
میگم اینترنتی باشه چون حوصله بیرون رفتن ندارم
هلو بپر تو گلو

@ستایش
ستایش جون ممنونم من الان تهران نیستم برای همین گفتم اینترنتی یا اون تر نتی
تهران بیام هم سرم اینقدر شلوغه که وقت خرید بهم دست نمی ده
راستی نگفتی چنده ؟ چوم من اصلا تو قیمتا نیستم همیشه شوهر طلا خرید می کنه می ترسم برم آبرو ریزی کنم

@زهرا
بله دوست عزیز پاسارگاد هم الان دارد.
می توانید تلفن بزنید تا برایتان با پیک بفرستند.

اوه خدای من به حق چیزای ندیده
به خدا که اگه تا به حال کاغذ برنج دیده باشم
چه می کنه این شف ف ف ف
بابا دختر آخرشی
مطمئنن خوشمزه است
مرسی شف جون

مبصرجان
كامل آدرس بديد لطفا
ممنونم

خرید اینترنتی تا جائی که من میدونم نداره
ولی با تماس میتونین جنس مورد نظرتون رو دریافت کنین
شماره تماس :66926038- 66921245

زهرا جان در پست حلوای برنجی توی کامنتها آدرس بقیه لوازم قنادی های موجود در نواحی شرق و غرب و شمال ذکر شده

@زهرا
اگر اشتباه نکنم و ذهنم یاری گر باشد حدود 4 تا 5 هزار تومانه یک بسته اش.

@الی
الی جان کامل؟ پاسارگاد؟
در پست های قبلی موجود است.
بهجت آباد گرون فروش هم داره. اما توصیه ام این است که از پاسارگاد خرید کنی. نصب به هم سطح های خودش خیلی منصف است.

شف جان خسته نباشي، من كبه و حمص رو درست كردم عالي بود ولي مفدار حمص زياده توي ظرف در بسته ميشه واسه 2 هفته نگه داشت يا اينكه ميشه فريز كرد . يه سوال ديگه اين روغن كنجد كه باهاش رولها رو سرخ كردي همون ارده هست ؟

@rezvan
تا خود شف میآیند
خیر روغن کنجد همان ارده نیست. روغن کنجد ایرانی را در تمام سوپرمارکت ها می توانید بیابید.

دوستــــــــــــان
از همگی التماس دعا دارم در این شب
امیدوارم طاعات و عبادات همگی قبول باشد.
همچنین برای شف طیبه.

@ احسانه
@ستایش
ای ی ول
دوستان از لطف سخاوتمندانه شما ممنونم
وقتی خوردم به یادتون خواهم بود

مبصر جان من زیاد تو خط آشپزی نبودم ولی تازه دارم معتاد میشم راستش درس دارم شدید . چشم استاد راهنمام رو دور دیدم و گرنه ترور میشم . اصلا از مغازه ها ، قیمتها ريال و.. خبر ندارم کلا چشم و گوش بسته ام
بهتره این محصولات جدید ره به بچه ها معرفی کنید اینطوری خیلی بهتره ممنونم عزیزم
التماس دعا

مقش شب

اوردور بادمجان

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pPWLuXOuodGATONF--pJOFzxEyE9VbIACmwfhLIZJ08dZkq16EeYwbI__pDKJfk6gW5e6te2kWJkg2cH-ptMAP_7SQIc9Y-mw/%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_5660.html

یک سوال احسانه جون شما چی خوندی؟
این رایس پیپر رو با این شیوه رو میشه توی فر گذاشت تا وجدان درد نگیریم؟
ااا ببخشید این شد 2 تا سوال

@ رضوان

دوست عزیز،

چند روز پیش مصبر کارگاه به همه ما چند تا اخطار دادن. یکی اش هم این بود که سوالهای هر دستوری رو در همون پست مربوطه بذاریم.

شما اگر به همان پست حمص مراجعه کنید، جواب همین سوالها رو که همین چند روز پیش، یکی از همشاگردیهامون پرسیده بودن، می دیدید.
پس لطفا به همون پست مراجعه کنید.

توجه توجه توجـــــــــــــه
دوستان گرامی
با عرض سلام و قبولی طاعاتتون در این ماه عزیز
با توجه به ازدیاد دوستان مراجعه کننده به کارگاه
لطفاً به نکات ذیل جهت برقراری نظم و آرامش کارگاه و همچنین رعایت حال شف عزیزمان دقت و رعایت فرمائید
1- دوستان عزیزی که به تازگی وارد کارگاه می شوند حتی المقدور همه کامنت ها را بخوانند و بعد اقدام به سوال کنند، در 99% کامنت ها جواب سوال هایشان را خواهند یافت.
2- حتی المقدور سوالات مطرحی توسط دوستان در حیطه آموزش های تالار باشد.
3- دوست شدیداً دقت فرمایند که سوالات خود را در بخش مربوطه مطرح کنند که از آشفتگی دوری شود و نیز بقیه دوستان نیز با مراجعه به همان بخش بتوانند استفاده بیشتری کنند.
4- شف عزیز ما خانم فعال و پر مشغله ای هستند پس لطفاً از سوالات غیرضروری از ایشون خودداری فرمائید.
5- مسلماً تمامی جواب های دوستان را می توان با یک سرچ پیدا کرد. چه در کارگاه و چه در سایت های مشابه. پس دوستان بنا بر تجربه خودشون و اعتمادو دست بر زانو زدن و یاعلی گفتن اقدام فرمایند.
در پایان از تمامی دوستان کارگاه تشکر می کنم که با رعایت کردن این اصول به حفظ آرامش خود و کارگاه کمک خواهند کرد.
جا دارد همین جا از زحمات شف عزیزمان تشکر ویژه ای داشته باشم.
مصبر کارگاه

@ احسانه
خوب مصبر جان شرمنده نمی دونستم ناراحت می شی
منظوری نداشتم می خواستم با بچه ها بیشتر آشنا بشم
بعدش هم شف نازنین که وقت نداره کامنتها رو نگاه کنه ، پس خیالتون راحت باشه
توی سوالم یک کم عجله کردم چون بچه ها تا آنلاین هستند جواب می دن .و مجبور زودی بپرسم چون شما که کامنتهای روز دیگه رو نمی خونید . شف هم که به کامنتهای اجنبی هایی مثله من جواب نمیدن

البته اعتقادم باز هم بر اینه که با همه تون آشنا بشم .ولی خوب هر طور راحتید من دیگه سوال نمی کنم
باز هم معذرت معذرت معذرت
شاگرد نسبتا جدیدالورود

@احسانه

خانوم مبصر فکر می‌کنم باید با شف هماهنگ کنی‌ این نکات خودش بشه یه پست!

پستی که اول پست هر روز تکرار می‌شه (چشمک) نظرت چیه؟
:D
خوب مروارید عزیزم دوام نکن منو میبخشی؟

من که مثل تو حوصله ندارم عکسو فقط تو همون پست میزارم ولی‌ تو پست جدید اعلام می‌کنم چی‌ ساختم

مشق امشب کاسترد انبه(عکس فردا)

مروارید جان کارت درسته اگه عکسو اونجا هم میذاری دیگه حرفی‌ نیست(

@ زهرا

دوست عزیز،

اون دسته از همشاگردیهای کارگاه که کمی قدیمی ترن، می دونن که برای خواندن کامنتهای روز باید چه کرد.

راههاش رو هم به دفعات شف توضیح دادن .

یک راهش اینه که اگر به سمت راست کارگاه نگاه کنید، پایین قسمت پرچمها، کامنتهای جدید وارد شده قابل دیدن هستن.

راه دیگه اش کنترل کامنتهای واردی با یاهو، جی میل و .... هست که اون هم دقیقا بالای قسمت منو قرار داره.

تجربه به من نشون داده که اگر با این سیستم ها کار کنید، خیلی کم پیش می یاد که حتی به عنوان شاگرد، کامنتی از زیر دستتون در بره.

مصبر اعظم هم محاله کامنتی از زیر دستشون در بره، حتی اگر مربوط به روز گذشته باشه. بالاخره مصبری گفتن، شاگردی گفتن.

بابا این مبصر هم خوب خط مشی کیفیت مینویسه ها.... اثرات هم نشینی با دکتر جماعته..... منم که اینجا وقت نکردم برم دنبال این یه قلم جنس گذاشتم بیام اونجا خرید کنم........ تارت میوه های استوایی و موسکا ( البته با پوره سیب زمینی )و حلوای شیر واقعا عالی بود . فردا هم حلوای گل رز میخوام درست کنم خاله خانوم افطاری دارن .... اگه دوربین بود ..... ا

شف عزیز سلام
امیدوارم با دعای همه دوستانی که از این کلاس بی ریای شما استفاده می کنند بهتر شده باشید
من مدتی است با وبلاگتان آشنا شده ام و حظ فراوان برده ام تقریبا هرروزسر می زنم و با حسرت هنرنمایی های شما و دوستان را می بینم و می خوانم. راستش رو بخواید من خیلی مبتدی هستم و هر بار که وبلاگ را باز می کنم فقط حیران و سرگردان میان این همه هنر می مانم خیلی دوست دارم من هم شروع کنم ولی با توجه به بی تجربگیم و تنوع بالای رسپی ها واقعا نمی دانم باید از کجا و چطور شروع کنم. خواهش می کنم من را راهنمایی کنید استاد

سلام دوستان
من نفهمیدم این پاسارگاد که گفتید کجاست؟
@شبنم
دوست عزیز منم از آشپزی خیلی کم می دونستم و البته می دونم ولی با درست کردن غذاهایی که احساس می کردم با ذائقه ام جور هست یا موادش را تو خونه دارم شروع کردم ولی واقعا معتاد شدم طوری که همسری می گه "کی می خوای درس و پروژه ات را انجام بدی؟؟؟؟؟"

سلام
خوب هستی؟ من اینجا کامنت میذارم اما سیو نمیشه!
من یک آشپز تازه کارم اما نمی دونم از کدوم رسپی ها شروع کنم..لطف می کنی کمکم کنی؟ بخصوص در مورد شیرینی ها..
ممنونم
mbgivi@yahoo.com

راستی، عکسهای پست های قبلی هیچکدوم لود نمیشن!
لطفا هلپ!

@ تارا

دوست عزیز،

به لطف برادر گوگل و سایت کتاب اول:
.
پاسارگاد
نام مدیر: مهدی بابارحیمی
تلفن: ۶۶۹۲۱۲۴۵
آدرس: تهران - منطقه ۱۱ - اسکندری جنوبی - بین خیابان ساسان و آزادی - پ. ۷۴۳
۱۳۱۱۷۸۴۷۳۱ :پ.ک

سلام خوبید؟
فردا خواهرم مهمون داره میرم اونجا کلی دسر مسر و پیش غذا درست کنیم قول می دم ازشون عکس بندازم و ....
بووووووووووووس

چه خبـــــــــره؟
خانم ها لطفاً اجازه بفرمائید
اول اینکه پاسخگویی من به سوالات دوستان فقط به این خاطر است که دوستان سریعتر پاسخ خود را بگیرند و گرنه که شف عزیز همه سوالات را با توجه به مشغله زیادشون در کمال حوصله و آرامش جواب می دهند.
دوم اینکه من تقریبا همه کامنت ها رو ولو اینکه در پست قدیمی باشد و یا هر کجای کارگاه می بینم و می خوانم و در حد توانم پاسخ می دهم و اینگونه نیست که از چشم دور بماند. پس لزوم ذکر سوال در قسمت مربوط به خودش خیلی مهم است.
@ زهرا
من زیاد و زود ناراحت نمی شوم! اصلاً سوالی که پرسیده شده بود ناراحت کننده نبود! من هم پاسخ داده ام. اتفاقا در پست قبل بطور کامل بیوگرافی داده ام! پس باز هم تاکید این مورد که همه کامنت ها با حوصله توسط دوستان خوانده شود بجاست.
شف هم محال است که سوال بی پاسخی را بگذارند.
عزیزم ما می خواهیم همواره باری از دوش شف برداریم.
باز هم متذکر می شوم خدمت همه از جمله خودم که پاسخ تمامی سوالاتمون در تمامی قسمت های کارگاه است پس کمی شکیبایی چاره ساز است.
در انتها این کارگاه جو صمیمی دارد در کنار شف هنرمند و حرفه ای و قابل
. همه شاگردان هم در کمال صمیمیت در کنار همدیگر مشغول انجان مقش هایمان هستیم. نکات فوق الذکر هم جهت یادآوری است و حفظ نظم کارگاه. همین........

اوه چار روز من نبودم چه خبر شده اینجا!
شف جون دستت طلا! اما خب رایس پیپر اینجاها یافت نمیشه، این رسپی هم رفت تو لیست حسرتها!
دوست دارم.

سلام شف جون
هر وقت تونستی جوابمو بده
.
.
.
من که تازه یک ساعته از خواب با شدم

من شهرستان زندگی میکنم
جیکار کنم
از اینا میخوام

بچه ها
من یه سوال راجع به میلک شیک موز پرسیدم هر کی جوا بده ممنون می شم

این هم از اسپیرینگ رول های سرخ کرده
وای که مردم از عذاب وجدان!!!!!!!!!!!!!!!
اصلاً من با مقوله سرخ کردن مواد غذائی مشکل دارم اون هم اساسی..........................................
خدارو شکر خوبم در نمی یارم از بس که با رنج این کارو انجام می دم!
حالا صرف نظر از احساس شخصیم غذای خوشمزه ای شده بود. دوستانی که در دسترس دارند درست کنند اما آنهایی که در دسترس ندارند خودشونو هلاک نکنند.(چشمک)..
خودم جزء آن دسته ای هستم که اگر دسترسی نداشتم به حتم و یقین خودم رو هلاک می کردم!!!!!!!!!!!!
http://picasion.com/show/13796887/

@ زهرا:
مگه کجایین که انبه نیست؟ ما فصلی داریم ولی خیلی گرون

@ ستایش:
باید خیلی خوب برشته شه وگرنه خوشمزه نخواهد بود. پس زود از روغن خارجش نکن

@ رضوان:
با روغن کنجد سرخ نکردم با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کردم
ولی مواد داخلش رو با روغن کنجد تفت دادم
مارکهای ایرونیش توی فروشگاهها پیدا میشه

@ زهرا:
خیر تو فر نمیشه
خام بخوریدش

@ پریس:
تو برنامه است. بعد از ماه رمضون انجامش میدم

@ شبنم و مینا:
با کارهایی که وقت زیادی نمیگیره و حساس نیست شروع کنید. اگه فر خوبی ندارید کیک درست نکنید چون خراب میشه. پودینگها و دسرها برای شروع خوبن
@ احسانه:
احسانه جون اگه بیشتر میذاشتی برشته شه طعمش بهتر میشد ها! اینا باید قهوه ای بشن

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/richupload.aspx/spring%20roll?nl=1
اینم سپرینگ رول من میدونم میگین شکلش فرق داره ولی‌ اینجا من اینو به اسم سپرینگ رول میخرم پایه‌اش گندم هستش نه برنج رایس پیپر پیدا نکردم ولی‌ این یکی‌ کار باهاش راحته نه خیس کردن میخواد نه خشک شدن ولی‌ نمی‌شه خام خوردش واسه فیلینگش هم من از روش چینی‌ استفاده کردم یعنی‌ سبزیجات جوانه ماش یه مقدار خیلی‌ کم مرغ سویا سس ایستر سس و ......

شف طیبه جون
رایس پیپر چه سایزی بخرم کوچیک یا بزرگ؟
بعدش هم اگه کاربردش زیاده و درست کردنش راحته چند بسته بخرم؟چون من وقت و حوصله خرید رفتن رو ندارم . اگه به نظرت لم خاصی نداره و هرکسی میتونه باهاش خوب کار کنه چند تا یی بخرم تو خونه باشه.
راستی خامش خوشمزس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایرونی پسنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی من شمال ایرانم (گرگان) و خانواده ام غرب تهران
اینجا انبه نیست یعنی اگر هم باشه من نمی بینم چون اصلا بیرون نمیرم اگر هم برم سوپر میوه نمی رم من پاستوریزم بابا خدای نکرده خسته میشم

دانشجو ارشدم و با اجازه ات هر هفته می رم تهران و بر می گردم البته فقط دانشگاه
گرگان-تهران ناقابل 400کیلومتر راهه
برای همین وقتی تو خونم یعنی به معنی واقعی کلمه دوست دارم خونه باشم
حالا هی دل بچه رو با میگو و انبه های خوشگلت ببر

@ زهرا

دوست عزیز،

به نظر من سایز کوچکش رو بگیرید که احتیاج به برشش نداشته باشید.
یک بسته کافی است، چون خیلی پر برکته.

مزه یک چیز سلیقه ای هست. مثلا من از کله پاچه نفرت دارم، بوش که بهم می خوره حالم بد میشه، ولی این غذا ایرانی پسنده و من هم ایرانی!!
به جز امتحان یک مزه جدید، هیچ وقت آدم نمی تونه از کس دیگری در مورد مزه یک چیز سوال کنه.
ذائقه من با شما و با شاید شف فرق کنه و بالعکس.

@ پریس:
حق داری
اون مدلش خوشمزه تره
من خمیرش رو آموزش میدم
کار باهاش خیلی راحت تره
خیلی هم خوشگلتر میشه
مثل کار شما ک ه خیلی خوشگل شده

@ زهرا:
طعمش ایرونی پسند نیست
توصیه نمیکنم بخری
ولی یک بسته اش کافیه
چه بزرگ باشه چه کوچیک
تعدادش زیاده بعد رو دستت میمونه

مقش شب:
چون مهمون داشتیم با عجله درست کردم و نذاشتم خشک بشه، بعضیاش به اندازه یه بادکنک باد کرد :دی
مرسی شف جونم خیلی باحال بودن
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/IMG%5E_0506.JPG

مهم اینه که کرانچی شدن. البته وقتی خیس باشه پرش روغن هم بوجود میاد که آدم رو مجروح میکنه
:p

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=1&id=2172BC176E9E469F!191!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!802&sc=photos

به نظر خودم رایس پیپرا خشک خشک بودن ولی به شدت روغن میپاشیدن
زندگیم روغنی شد و خودهم مجروح

زمانش هم خیلی طولانی بود کوردون بلو مرغم اماده شد این نه

ولی جدای از همه اینا خیلی کرانچی و خوشمزه بود

ممنون

پریس جون لینکش ارر میده
یه بار چکش کنید
یا اگه آلبوم جدید درست کردید ببینید شاید پرایوت باشه

https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos#cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!802&sc=photos

البوم همونه دوباره گذاشتم امیدوارم کار کنه

مرسی درست شد
قیافه اش که خیلی ترد و کرانچی شده
احتمالا به دلیل آبدار بودنشه که اذیت شدی
من این شیوه رو تو اینترنت دیدم و نظرم اینه که به قول خودت با خمیر اسپرینگ رول خیلی راحت تره. ولی این چون خیلی نارکه تردتر میشه

عالی واقعا هوس کردیم خانومی
 

یک سوال مگه این رول رو نباید با خمیر فیلو درست کرد من تو رستوران دیدم ...فرق خمیر فیلو با این رایس پیپر چیه؟؟؟

صدف جان این مدل که شف استفاده کردن ورقه برنجه 
فیلو با ارد گندم درست میشه و از نظر من کمی خوشمزه تره
میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنین ولی فیلو معمولا واسه خام خوردن مناسب نیست 
این. میشه خام هم خورد

به به نظر منم فیلو خوشمزه تره
ولی اون غذا با این غذا فر میکنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...