کارگاه آشپزسازی
آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها
شكر...بودن يا نبودن
همزن... بودن یا نبودن
فر ... بودن يا نبودن
چطوري اندازه گيري كنيم
چطوري كامنت بذاريم
چطوري جستجو كنيم
وانيل
خامه فرم گرفته
خامه با پودر خامه
بلندر
از قالب كمربندي استفاده كنيم
با قالب سيليكوني كار كنيم
سوالات متداول
منوي روز
منوي موضوعي
آرشيو غذا و شيريني
جستجو
chef tayebeh
زندگی به سختی بهم ثابت کرده که تواناییهام محدوده. لذا مدتهاست که دیگه قول کاری که از پسش برنمیام رو به کسی نمیدم که بد قول و بی معرفت نشم. پس در کمال شرمندگی، جسارتا از پذیرفتن رسپی درخواستی معذورم. مرسی که درک میکنید
View my complete profile
Valentine
(70)
آوکادو
(13)
ادويه
(4)
براي بچه ها
(106)
بستنی ها
(41)
بيسكويتهاي تزئين شده
(37)
بيسيك
(48)
بیسکویت ها
(104)
بیسکویتهای ترش و شور
(14)
پاستا
(45)
پودینگ و کاسترد
(26)
پيراشكي-دامپلينگ-سمبوسه
(16)
پيش غذاها و غذاهاي جانبي- اردور- سايد ديش
(75)
پیتزا
(12)
تارت ها - پاي ها - كيش ها
(37)
ترشيجات
(1)
تزئینها
(70)
تن ماهي
(7)
چیزکیک
(25)
حلواها
(22)
خرما
(16)
خميرها و نان ها
(42)
خميرهاي تزئيني
(31)
دسرها
(78)
دلمه ها
(8)
ديپ و پته
(28)
زرده تخم مرغ
(26)
ژله ها
(32)
سالادها
(41)
ساندویچ ها
(21)
سس ها
(33)
سفيده تخم مرغ
(33)
سوالات متدوال
(60)
سوپ و آش و حليم
(14)
سوخاري
(29)
سوسيس
(5)
سوفله ها
(3)
شکلات
(120)
شير عسلي و شير تبخير شده
(48)
شیرینی های سنتی
(11)
شیرینی های عربی
(19)
شیرینیهای رژیمی
(7)
صبحانه
(18)
عکاسی
(5)
غذاهای آسیایی
(9)
غذاهای اسپانیایی
(1)
غذاهای ایتالیایی
(53)
غذاهای ایرانی
(23)
غذاهای بوشهری
(35)
غذاهای دریایی
(60)
غذاهای ژاپنی
(6)
غذاهای سبزیجات
(79)
غذاهای عربی
(24)
غذاهای فرانسوی
(13)
غذاهای فرنگی
(51)
غذاهای مکزیکی
(24)
غذاهای هندی
(12)
غذاهای یونانی
(3)
كارامل
(30)
كبابي
(19)
كوفته - برگر - كتلت - شامي - كوكو
(37)
کاپ کیک ها
(32)
کتاب خرمای شیرین
(4)
کرم ها
(35)
کیک چوبی
(9)
کیک ها
(121)
گراتن و كَسِرول
(11)
گرانولا و سريل
(10)
گوشت قرمز
(50)
لبنيات
(25)
ماکارون
(16)
مرغ
(60)
مواد اوليه خانگي
(48)
موس ها
(8)
میوه
(105)
نارگيل
(28)
نوتلا
(20)
نوروز
(131)
نوشیدنی ها
(61)
یلدا
(50)
►
2019
(13)
►
February
(4)
►
January
(9)
►
2018
(70)
►
December
(8)
►
November
(5)
►
September
(6)
►
August
(8)
►
July
(9)
►
June
(9)
►
May
(7)
►
April
(1)
►
March
(5)
►
February
(8)
►
January
(4)
►
2017
(100)
►
December
(10)
►
November
(8)
►
October
(9)
►
September
(8)
►
August
(9)
►
July
(9)
►
June
(8)
►
May
(9)
►
April
(5)
►
March
(5)
►
February
(8)
►
January
(12)
►
2016
(34)
►
December
(6)
►
November
(2)
►
October
(1)
►
July
(1)
►
May
(1)
►
March
(6)
►
February
(8)
►
January
(9)
►
2015
(124)
►
December
(9)
►
November
(8)
►
October
(9)
►
September
(9)
►
August
(9)
►
July
(21)
►
June
(16)
►
May
(9)
►
April
(6)
►
March
(8)
►
February
(11)
►
January
(9)
►
2014
(113)
►
December
(8)
►
November
(8)
►
October
(9)
►
September
(9)
►
August
(10)
►
July
(29)
►
June
(10)
►
May
(4)
►
April
(2)
►
March
(6)
►
February
(8)
►
January
(10)
►
2013
(144)
►
December
(11)
►
November
(10)
►
October
(9)
►
September
(9)
►
August
(10)
►
July
(7)
►
June
(61)
►
March
(7)
►
February
(10)
►
January
(10)
►
2012
(118)
►
December
(9)
►
November
(9)
►
October
(12)
►
September
(13)
►
August
(14)
►
July
(12)
►
June
(7)
►
May
(6)
►
April
(10)
►
March
(11)
►
February
(8)
►
January
(7)
►
2011
(98)
►
December
(9)
►
November
(8)
►
October
(7)
►
September
(5)
►
August
(2)
►
July
(7)
►
June
(9)
►
May
(9)
►
April
(8)
►
March
(10)
►
February
(12)
►
January
(12)
▼
2010
(286)
►
December
(12)
►
November
(13)
►
October
(14)
▼
September
(35)
شریکاند
آقاي شوهر و فضايي سبز
کاپ کیک رنگین کمان
چگونه كامنت بذاريم
چیکن تتراتزینی
گلابی و گردوی کاراملایز شده
لفافات زعتر
آلبوم کارهای بر و بچز کارگاه
دلقک کلاه بوقی
وردة البهجة
چیزکیک رطب
چاکلت لاوا کیک
طالبیهایی خوشمزه تر از طالبی
ششبرک تقلبی
رنگینک
آشیانه های ورمیچلی
کیک آپساید-داون گلابی
تُرت جگر
لوز رطب
►
August
(30)
►
July
(22)
►
June
(28)
►
May
(30)
►
April
(26)
►
March
(22)
►
February
(27)
►
January
(27)
►
2009
(20)
►
December
(20)
Powered by
Blogger
.
2010/09/14
9/14/2010 01:00:00 AM
No comments
Email This
BlogThis!
Share to Twitter
Share to Facebook
Newer Post
Older Post
Home
0 comments:
Post a Comment
0 comments:
Post a Comment