2010/09/02

تُرت جگر



اين از اوناشه ها! از كارهاي زيباي شف اسامه السيد. البته اين در اصل با سوسيس كار ميشه... ولي من با جگر جايگزينش كردم. فقط حتما بايد جگري استفاده كنيد كه مطمئن هستيد از مرغ محلي تهيه شده و طفلي مرغه تزريقي نبوده باشه يا اينكه جگر هاي ديگه. اگه اهل جگر خوردن هستيد كه با همين شيوه كار كنيد در غير اينصورت از سوسيس خانگي استفاده كنيد.

براي خمير:

آرد 2 ليوان
روغن زيتون 4 ق غ
آب ربع ليوان
نمك يك هشتم ق چ

براي فيلينگ:

روغن زيتون 2 ق غ
جگر مرغ 500 گرم
پياز 1 عدد
زردچوبه 1 ق چ
ادويه 1 ق چ
دارچين ربع ق چ
گوجه فرنگي 4 عدد
روغن زيتون 1 ق غ
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
برگ بو 1 برگ
پنير چدار رنده شده 1 ليوان
پنير ماتزارلا نصف ليوان
زرده تخم مرغ


ديگي كه من براي اين ترت استفاده كردم قطرش 15 سانته. شما هم به يه قابلمه كوچيك و يا قالب كيك با ارتفاع تقريبا 15 سانت احتياج داريد. البته اين ظرف سه تيكه هاي پيركس هم خوبن. اون سایز متوسطش البته. خلاصه خودتون تو دست و بالتون بگيديد يه چيزي پيدا كنيد و يا اينكه مواد رو دو برابر كنيد. البته اين مقداري كه من دادم چهارتا گشنه رو سير ميكنه. يا 6 تا آدم معمولي؟ نميدونم رو من حساب نكنيد.


خمير رو آماده كنيد و خوب ورز بديد تا بافت لطيفي پيدا كنه. آبش رو هم كم كم اضافه كنيد كه يه وقت شل نشه. اگه سفت بود هم كمي آب اضافه كنيد. همه چي بستگي به جنس آردتون داره. توي سلفون بپيچيد و بذاريد نيم ساعت توي يخچال استراحت كنه.


جگر رو با روغن و پياز تفت بديد تا پخته شه. حواستون باشه زيادي وا نره. من ادويه عربي استفاده كردم ولي شما هرچي دوست داشتيد بريزيد. و اگه خواستيد فلفل. ولي واسه ماه رمضون تند نباشه بهتره. من نمك نريختم چون پنير چدار خيلي شوره. اگه چدار نداريد پس نمك هم اضافه كنيد.


گوجه ها رو توي روغن تفت داده. رب گوجه و برگ بو رو هم اضافه كنيد و در آخر آبليمو. به اندازه اي كه گوجه ها نرم شن كافيه. لازم نيست وا بره.



خمير رو نازك پهن ميكنيم. بايد اين قدر بازش كنيد كه ديگ رو پوشش بده و بعد روي ترت رو هم بپوشونه





قالب رو چرب ميكنيم. خمير رو توش قرار ميديم. دقت كنيد حتما به كف ظرف بچسبه. لبه هاش رو هم بذاريد از ظرف آويزون باشه.




اون قوطي آبي اي كه ميبينيد قوطي چدار كرافته. اگه چدار نداريد از هر پنيري كه دوست داشتيد استفاده كنيد. ولي اگه پنيرتون شور نيست بايد به مواد به اندازه كافي نمك اضافه كنيد.




بعد نصف جگر رو ميريزيم و فشارش ميديم كه فضاي خالي نداشته باشه




بعد سس گوجه فرنگي رو روش ميريزيم




بعد يه لايه ماتزارلا. (اونهايي كه نميدونن چي هست ....ماتزارلا رو توي ايران به اسم "پنير پيتزا" ميفروشن)




بقيه جگر و بقيه چدار.

من با كمپاني "كرافت" قرارداد ندارم. اين كه ميبينيد قوطيش رو توي عكسها ميذارم واسه اينه كه اگه احيانا جايي چشمتون ديد يه كارتن ازش واسه خودتون بخريد كه كاربردش زياده.




حالا روي ترت رو با خميري كه از ديگ آويزونه ميپوشونيم.




روش رو يه زرده تخم مرغ ميماليم و ميذاريم توي فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه. يا زماني كه روش كاملا طلايي شه. فر رو هم كه از ده دقيقه قبلش بايد روشن ميكرديم.



وقتي از فر خارجش كرديد اجازه بديد ده دقيقه بمونه. بعد برش گردونيد..... به به!




اگه مثل ما بد گشنه ايد كه در جا اسلايسش كنيد. ولي اونوقت لايه هاش خوب ديده نميشه. من ميتونستم صبر كنم ولي آقاي شوهر بدجوري بوي جگر به دماغش خورده بود و بي طاقت شده بود!




اين اسلايسيه از ترت بعد از اينكه از گرما افتاد. اسلايسش خوشگل ميشه



اينم هم يه لايه بندي ديگه اش. كلا چيز شيكيه. اگه مثل ما جگر دوست داريد كه طعم اين غذا واستون عاليه. ولي اونهايي كه مشكل گرمي دارن (مثلا من!) حواسشون باشه كه اين گرمه.

48 comments:

منم خیلی وقته جگر نخوردم البته با چدار که ابدا نخوردم باید خوشمزه باشه.... ممنون

قابلمه نو مبارک باشه شف جان .
همیشه غذاهاتون واسم یه جورایی جالب هستن .
افرین به این همه ذوق و سلیقه .
راستی عزیزم طاعات قبول .
از شما و همه بچه ها توی این شبهای عزیز واسه همه مریضا مخصوصا مادرم التماس دعا دارم .

اینقدر محو جگر و قابلمه شده بودم یادم رفت بگم مبارکه.... همیشه چیزهای خوشمزه توش درست کنی...منم یه سرویس تفال دارم و از بس از سایز کوچیکش استفاده کردم تفال کفش رفته دیگه چند وقته دنبال یه ست خوبه قابلمه میگردم مارک خاصی هست ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام شف عزیز ممنون از سلیقه ات
با اجازه علما اهل فن من شنیدم جگر مرغ خیلی مضره یعنی در حد سوسیس و کالباس و دلیلش را به خاطر متابولیت داروها یی که مرغ می دند و در کبد مرغ انجام می شه ذکر می کنند، سالمترین قسمت سینه مرغه شف عزیز به نظر شما چه چیزایی رو میشه جایگزین کرد.
بچه ها بال مرغ هم نخورید چون هورمونها به بالش تزریق میشه
در مجموع اگه مثل شف نازنین هیچی نخورید بهتره


@مرجان
مرجان جون امیدوارم مامانت زود زود خوب بشه

سلام طیبه حون
دستت درد نکنه که توی این شبهای قدر هم تلاش می کنی . حفیقتش من یک سایت برای آموزش کوچولوها راه اندازی کردم .http://tarbiyat.org میشه ازش توی یکی از پستهات تبلیغ کنی ؟

یا الله یا الله
خانمها حجابتون رو رعایت کنید
چون آقای شوهر هم به کارگاه سرک می کشه

سلام به شف عزیز و دوستان محترم شف جان قابلمه ات مبارک به قول قدیمیها لعنت بر ابن ملجم .عباداتت قبول درگاه حق باشه میبوسمت مریم

شف جان
مبارکه قابلمه نو
ایشاله کلی غذاهای جدید توش درست کنین ما هم حظ وافر ببریم

دلت شاد گلم که همیشه دلمونو با یه سبک جدید سرزنده میکنی

دست شما درد نكنه استاد
حيف كه نميتونم بخورمش

سلام شف جونم
من تابحال جگر مرغ نحوردم
اما شنیدم که سالم نیست و سرشار از هورمون. اونم توی ایران که جوجه های یک روزه رو در عرض یک هفته می کنن شترمرغ!!!!شف جونم می شه خواهشا شما هم دیگه نخوری
البته این یک توصیه خواهرانه است براساس شنیده ها
اما حتما یه چیزی هست که هی می شنویم و می خونیم
البته و مطمئنن این مطلب در مورد مرغ های خونگی صدق نمی کنه
جایی خوندم که نباید خیلی زیاد از بال مرغ و گردن استفاده کرد چون موقع تزریق، هورمونها رو دقیقا به بال و گردن تزریق می کنن و همه ی هورمون ها در اونجا جمع می شن
و خوندم که مصرف زیادش در خانم ها باعث ایجاد کیست های خو.نی در ت .خ.م.د.ا.ن می شه
من که از روزی که این مطلب رو خوندم دیگه لب نزدم و هرچی هم بال و گردن در فریزر داشتم شوتشون کردم سطل زباله
به نظر من منطقی هم به نظر می یاد

به به قابلمه نو مبارک

این یکی‌ دیگه خوراک خودمه با سوسیس البته خانوم معلم دعوام نکنی‌ اتفاقاً مامان منم ما رو بدون سوسیس کالباس بزرگ کرده چون خودش به شدت بدش میاد ولی‌ آقای شوهر عاشقشه و منم البته

میگم منم یه دونه کوچولو دارم رو سریم ولی‌ فکر می‌کنم از اینم کچیکتره ! فقط یه مشکل دارم دهانش تنگ میشه میترسم نیاد بیرون فکر می‌کنم تو همون قالب کیک بسازم بهتره یک شنبه انشا‌الله

فردا مهمونم پس فردا مهمون دارم شما هم فرمودین رو مهمون امتحان نکنم دیگه

اینقدر در مورد جگر نوشتم که یادم رفت به اصل موضوع بپردازم
شف جونم قابلمه نو مبارک
منم دوتا دیگ چدنی این سایزی دارم که عصای دستمه
عاشق دیگ های چدنیمم
راستی شف جون خمیرت خیلی معرکه شده
از توی عکس حسابی دلبری می کنه
چه برسه به خودش
مرسی

طیبه جونم سلام
خیلی کدبانو شدم همه اش هم به خاطر وبلاگ شماست. مرسی. ببخشید من هر چی بیشتر به آشپزی عاقه مند می شم سوالاتم هم بیشتر می شه.
یکی این که: تو رسپی هایی که هویج داره مثل حلقه عدس پلو و شامی نارنجی اگر هویج حذف شه اتفاقی می افته آخه طعم همویج یه جورایی شیرینه و من دوست
ندارم تو غذا حتی با مرغ.
سوال بعدی هم راجع به دستور طبخ مرغ هست که در قسمت ترین گفتید همونجا مطرح می کنم..

سلام (*^.^*)
طیبه جان یه راهنمایی دیگه هم می خواستم برای 6-5 سال آتی.
من دارم می رم خونه جدید و البته بعد از 6 سال از طرف های چیزی نموده ممنونم می شم اگر بهم بگید:
1- طرف از چه جنسی بخرم و این که مارک خاصی را پیشنهاد می کنید؟
2- من تا حالا مایکروفر و مایکرویو و اون تستر و از همین دست ، نداشتم چی بخرم خوبه و با چه مارکی؟
3- من گاز فرم ایرانیه به اسم نوژن ولی حرارتش متوازن نیست. می خواستم بدونم اگر فرگاز بخوام بخرم چه مارکی را پیشنهاد می کنید. تو بعضی کامنت ها تون دیدم که نوشتید هیچی جای فر را نمی گیره برای همین از این که اجاق کابینتی داشته باشم انصراف دادم
4- راستی اگر یک زمانی قصد داشتم فریزر بیشتری داشته باشم چی کار باید کنم الان یخچالم آریستونه که خیلی دوستش دارم و فضای کاربریش زیاده..
اگر هزینه ها بالا باشه من اولویت بندی می کنم ولی خوب ترجیح می دم یه جنس خوب بخرم البته در مورد ظرف خوب قیمت منطقی برام مهمه
طیبه جونم شرمنده این همه سوال پرسیدم اما فکر می کنم شما بهتر می تونید راهنمایی کنید. خیلی خیلی شرمنده
امیدوارم یه روز بتونم محبت هاتون را جبران کنم
(*^.^*)(*^.^*) .

سلام طیبه جان... واقعا دست گلت درد نکنه خانم هنرمند. پشیمونم چرا دیر این وبلاگ رو کشف کردم. دیگه از این به بعد با توجه به آموزش شما دست به هنر آشپزی می زنم.. من گاهی آشپزی منال هم نگاه می کنم و کلی لذت می برم... موفق باشی عزیزم

طیبه جونم
من قول می دم شاگرد خوبی بشم و مشق هام را انجام بدم ولی اولش به ابزار کار نیاز دارم؟
نیاز ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از مشق هام روم نمی شه عکس بگیرم آخه خوشکل نمی شن مثلا پای رطب و رولت رطب زعم عالی بود. همسر من که بزرو لب به خرما و رطب می زنه همه را دو روزه تموم می کنه .
من منتطرم
آیکون خیلی چشم انتظار و پلیز

سلام بر همه من اومدم
خوشحالم از اینکه شفی جونم قابلمه ی خوشکل موشکل خریده ایشالاه که با دل خوش و تن سالم استفاده بکنی
خدا رو شاکرم که از مهمانی دیشب سربلند بیرون اومدم
ولی خیلی هم ناراحتم اونم اینه که 24 روزه که خونمون نرفتم....خیلی دلم گرفته
من همونطور که قول داده بودم از سفره ی دیشب عکس انداختم واستون می ذارم

طیبه جون سلام به این همه سلیقه آفرین میگم دستت درد نکنه یه سوال دارم شما از کجا آشپزی رو به این خوبی یاد گرفتی؟؟؟

@تارا
1- با حذف هویج در حلقه عدس پلو به مشکل بنیادی بر نخواهید خورد و بنابر ذائقه خود می توانید آن را حذف کنید.
2- در شامی حذف نکنید. مسلما هویجی که در شامی استفاده شده بعد از سرخ شدن طعم مطلبوبی خواهد گرفت. پس امتحان کنید.
3- شما کمی دارید زود دست به انتخاب برای 6 سال آتی می زنید چون مسلما تا آن زمان مدل ها و مارک ها تغییرات زیادی کرده اند. توصیه شخصی ام این است که برای خرید و انتخاب وسایل برای 6 سال آینده در سال پنجم به جستجو بپردازید.
4- منظورتان از ابزار کار چیست؟ مثلا فر و مواد اولیه؟
شما با خیال راحت شروع به کار کنید و مشق هایتان را انجام بدهید، همگی در کارگاه آشپزسازی هستیم تا به یادگیری خودمان افزون کنیم. شما نیز آلبوم ساخته و شروع به مشق کنید.
این کارگاه کار را سهل کرده است. همیشه در آشپزی و علی الخصوص شیرینی پزی رسپی و دستور خوب نقش اساسی را در کنار ذوق فرد ایفا می کند که به یمن داشتن شف طیبه و کارهای بی نظیرش ما همه این مرحله مهم را خیلی سهل در اختیار داریم. پس با اعتماد آهنین شروع به مشق کنید.

احسانه جون ببخشید منظورم را خوب نرسوندم
منطورم 5 - 6 سال آتی یعنی این که یه چیزی باشه که تا 5 سال برام کار کنه.،
وگر نه الان قصد خرید دارم و چون به آشپزی علاقه مند شدم دلم می خواد وسایل اصلی را خوب بخرم خصوصا فر ببخشید اگر نامفهوم بود.

@تارا
جدن پس شروع می کنیم به سرچ(چشمک)
گاز که بروید سراغ گازهای ایتالیایی. حالا بستگی به سلیقه تان انتخاب کنید. اگر من در حال حاضر می خواستم گاز بگیرم بزرگترین نوع فرش را انتخاب می کردم. متاسفانه اکثر مدل های حال حاضر مبله هستند و فرشان کوچکتر از ظاهرشان است.
در مورد ماکروفر هم اگر می خواهید فقط آب جوش بیاورید و غذا گرم کنید پس زیاد هزینه نکنید.
تستر هم زیاد مورد نیاز نیست اما اگر می خواهید بخرید نوع بزرگش را بگیرید که جای فر هم می تواند عمل کند البته در سایز کوچکتر از فر.
من فکر می کنم در حال حاضر وسیع ترین یخچال و فریزر را مارک بوش داشته باشد.
در مورد ظروف هم منظورتان سرویس قابلمه است؟ یا غذاخوری؟
مارک تفال خوب است برای تفلون و برای چدن هم الان مارکش یادم نیست اما اگر بخواهید برایتان جستجو می کنم.
حالا بازهم تارا جون خواستی جهازتو ببری و بچینی و بخری در خدمتم(چشمک)............

@تارا
تارا جان قبلمه وی ام اف بخر، خیلی خوبه
ظرف هم چینی ژاپن یا آلمان و غیر چینی هم آرکوپال خوبه
یخچال فریزر هم احسانه جون خوب گفتن بوش رو
فر هم ایتالیایی
دیگه چی مونده...
لوازم برقی هم براون خوبه
مایکروفر هم بنظر من هزینه اضافیه، چون کاربرد زیادی نداره

شف طیبه اکثر موقع ها من با پنیر مشکل دارم
.
من با کالریش و شوهرم باقیمتش
جایگزین نداره؟

احسانه گلی و ضحا جون
مرسی
گاز ایتالیایی به جز ایندزیت مارک دیگه ای هم هست؟ شما و طیبه چی استفاده می کنید.
من دنبال یه چیزی هستم که برای گرم کردن و یخ زدایی مناسب باشه و اگر غذایی درست کردم هم خوش طعم باشه. یا بشه داخلش نون را گرم کرد و هر کار دیگه ای که شما انجام می دید آخه من خیلی گرفتارم . ولی بالاخره نفهمیدم چی باید بگیرم ماکروفر یا ویو؟ یا چه مارکی ؟ (
در ضمن اگر شف تحویلم نگیره هیچ کاری از دستم بر نمیاد جز این که هی شما را سوال پیچ کنم؟؟

مرسي از توجه دوستان به سلامت من. مادرشوهرم ميره از روستا مرغ خونگي ميخره. خودش ميكشه

@ زهرا:
كوفته گوشت يا مرغ

@ صديقه:
من شرمنده هستم. ميترسم اين كار رو بكنم و بعد بقيه هم توقع داشته باشن و چون تعداد دوستان زياده امكانش واقعا برام وجود نداره. ايشالا توي كارتون موفق و پيروز باشيد

@ پريس:
آره نميشه دهانه اش تنگ باشه چون برنميگرده. قالب كيك بهتره
اصلا احساس بدي از كارهايي كه ميكني نداشته باش. حالا كه ميخوريش با لذت فراوان بخور. دنيا دو روزه

@ تارا:
منم هويج دوست ندارم. به زحمت ميخورم. چشمام رو ميبندم. ولي شما حذفش كن

درمورد يخچال و فريزر و مايكروفر و يا هر وسيله برقي ديگه: هرگز از الان واسه اش تصميم نگير. مطمئن باش تا فردا مدل بهترش با تكنولوژي جديد مياد
من خودم تا لحظه اي كه ميخواستم برم سر زندگيم هيچ وسيله برقي اي نخريدم. و كار درستي هم كردم. فقط مايكروفر خريده بودم كه هنوز هم چوب كارم رو ميخورم چون مدلش قديمي شده
در مورد ظرف و ظروف. خودت كه شاهدي هر روز يه مدل خوشگلترش مياد. يا مثلا ديگ چدن تا چندسال پيش نبود. پس من چون دوستت دارم بهت پيشنهاد ميكنم اصلا تا همون 6 سال ديگه دنبالش هم نري و بيخود وقتت رو تلف نكني
فر بايد فر گاز باشه. اين نظر شخصي منه. فر گاز هم بايد ايتاليايي باشه. مهم نيست چه ماركي فقط ايتاليايي باشه كافيه. هر كدوم خوشگلتر بود همون! و البته هر روز هم يه تكنولوژي جديدش مياد. تو كابينتيش هم هست

نگران عكس گرفتن يا نگرفتن نباش. مهم اينه كه طعمش خوب ميشه. ايشالا كم كم استاد ميشي عزيزم

@ ميترا:
خودآموزي

@ تارا:
اوه نه!!!!!!!!!!!! من تازه ادامه كامنتها رو خوندم. كاش اول همه رو تا ته خونده بودم ... ببين اينجا تو شهر ما همه يخچال فريزر سامسونگ ميخرن. ولي من خودم ال جي خريدم. رو من حساب باز نكن. من فقط به ظاهر اهميت ميدم و دوست دارم با زندگيم حال كنم . همين. البته خيلي هم ازش راضيم.
لوازم برقي آشپزخونه اول مولينكس ميخرم بعد اگه نبود براون يا فيليپس. مهمه كه اصل باشه. تقلبيش زياده

ظرف و ظروف اصلا نميخرم هيچي. هرچي دارم مامانم واسم خريده. اهل جمع كردن مال دنيا نيستم چون اهل تجملات نيستم و ساده زندگي ميكنم كه ساده بميرم.

مايكروفر رو اگه شاغلي صد در صد بايد بخري. من بدونش زنده نميمونم! باز من خودم اگه باشم ال جي ميخرم نميدونم چرا ولي از ظاهرشون خوشم مياد. اينجا تو شهرمون همه سامسونگ ميخرن و راضين

براي فر... پيشنهاد شخصيم... فر ايتاليايي گازي. برقي رو قبول ندارم. گازي تو كابينتي هست ولي نود سانتيش كم گير مياد. من تو كابينتي نخريدم چون كوچيكه واسم. نود سانتيش رو گير آوردي بخر. من باز چون به تجملات زندگي اهميت نميدم اين رو خريدم و از كارم راضيم. ولي شما كه به قيافه آشپزخونه بيشتر اهميت ميديد ميتونيد كيكهاتون رو فداي زيبايي آشپزخونه كنيد

@ فاطمه:
حذفش كن. طعم قرباني كالري

@تارا
گاز لوفرا عزیزم

@تارا
فر من برقی است و آریستون است. راضی ام. یک اون توستر بیم هم دارم که کلی از کارامو تو اون درست می کنم و ازش بی نهایت راضی ام.
من هم موافق ماکروفرهای ال جی هستم
اما خواهشا ارزانترینشو بگیر چون عملا می خواهی غذا گرم کنی. یخ زدایی کنی و آب جوش بیاری همین. پس هزینه مازادش را بگذار روی فرت.
دوستام هر کدوم یک مارک دارند و همه هم راضی هستند. البته همه ایتالیایی دارند. بوش . لاجرمانیا . ایندزیت و ............
خلاصه یک جنس اساسی و عمری بگیر خودم پشتتم(چشمک)

احسانه جون ديدي چقدر گند زدم با اين طرز نوشتنم!!!!
طيبه جون هم فکر کرده من مي خوام خريد کنم و انبار کنم براي 6 سال ديگه مثلا دانشجويدکترام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (آيکون خيلي خجالت.
احسانه جون من جمع بندي مي کنم ببين درست مي گم:
گاز ايتاليايي
مايکروفر ال جي (ولي سولاردم که گرونه نمي خرم! درسته؟ برام هم کاملا ضروريه چون هم دانشجو ام، هم شاغلم،هم آقاي همسري هست و مهم تر از همه اين که به آشپزي بي نهايت علاقه مند شدم.
ظرف همه احتمالا چدن بگيرم
بقيه را هم هر وقت پولدار شدم
درست گفتم؟؟؟؟.

شف جون،

نمی دونم می دونید یا نه؟ در هر صورت شرکت مولینکسی که شما از سابق می شناختید، دیگه وجود نداره.
لینک ویکپدیا رو براتون می ذارم.

http://en.wikipedia.org/wiki/Moulinex

یک شرکتی از زمانی که این شرکت ورشکست شده، محصولات مولینکس رو که خودش قبلا کروپس آلمان رو خریده بوده، تولید می کنه. یعنی همه اشون یکی هستن.

@تارا
آره عزیزم درست گفتی.
آخه کاربردی هم نداره سولارش. من سولار دارم جز چند ماه اول که توش حلوا و شله زرد و برنج و مرغ و پاپ کورن درست کردم دیگه بقیش یا غذا گرم کردم توش یا شکلات آب کردم یا آب جوش آوردم یا یخ زدایی کردم. که تمام اینها در مدل پائین تر و ارزانتر هم هست.
البته نمی دونم چرا اما من از نظر احساسی میانه خوبی با چدن ندارم!!!!!! تفال را ترجیح می دهم.
مبارکت باشه خانم

@ مروارید:
من این رو نمیدونستم چون سالهاست که هیچی نخریدم
ولی یه چیزی رو خوب میدونم اونم اینه که مولینکسی رو که بچه که بودم خریدم با مولینکسی که دبیرستانی بودم خریدم زمین تا آسمون فرق میکرد
مولینکسی که کادو عروسی واسم آوردن که دیگه حرفش نزدنیه
جالبه که موتورش خوب کار میکنه ولی قطعات پلاستیکیش زود نابود میشه

خلاصه اینجا بهش میگن بازار مشترکی

@ تارا:
مایکروفر زیر 100 تومن هم هست
ولی اگه مایکروفری بخری که آون برقی هم باشه اونوقت عالیه
یعنی همونی میشه که احسانه جون میگه
منم از تسترم خیلی راضیم باوجود اینکه کوچیکه ولی خیلی کار راه میندازه

من که تا به حال چدن نداشتم
ولی تفلنهای خیلی خوبی داشتم و همه عالی و نچسبن
فقط کشف جدیدم اینه که ظرف چدن دیگه شستن هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با یه دستمال هم تمیز میشه!!!!!!!!!!! یعنی کافیه با ابر کفی شده یه دست توش بکشم و خلاص
واسه یه تنبلی مثل من این رویاییه

شف جان اسپل غذا رو لطف میکنی بزاری
راستی ظاهر شدن ایکن ها مبارکه :دی

اینم خوشمزه بود مرسی فقط نمیدونم چرا خمیر تو اون قسمت‌هایی‌ که رو هم اومده خام مونده تو عکس مشخصه. طیبه جون تو همون قابلمه درستش کردم(چشمک)

ولی‌ واسه بالا بردن ضریب اطمینان با نصفه مقدار مواد کار کردم به راحتی‌ اومد بیرون

ضمنا مال من مثل مال شما انسجام نداشت!
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/IMG%5E_0113.JPG#resId/2172BC176E9E469F!199

@ ستایش:
torte
البته این اسم رو عربها روی این مدل غذاها میذارن
در اصل ترت به نوعی از کیک اروپایی میگن که به جای آرد از پودر مغزها توش استفاده میشه
این غذا چون شکل ترت میشه بهش ترت میگن و دیدم که خیلی از غذاهای این مدلی رو به این اسم میشناسن

البته قبلا هم یه مدل ترین پست کردم به نام شوغ ترت که ترین پنیر بز هستش
تقریبا به غذاهای این مدلی همچین اسمی رو میدن
این تا حدیه که من بلدم البته


@ پاریس:
خیلی خوش آب و رنگ شده. واقعا زیباست
البته اگه یه وقت تصمیم گرفتی دوباره درست کنی توصیه میکنم که سوسیس ها رو زیر خورد کنی و توی سس غلیظ بپزیشون که بعد لایه ای تر خودش رو نشون بده
البته فکر کنم شما هم عین ما درجا زدین تو رگ احتمالا روز بعدش لایه ای شکل میشد
:D

شف عزیز ممنون از این غذای خوشمزه و همینطور خوش رنگ و لعاب .
به نظرتون اگر بجای جگر از دل مرغ استفاده کنیم آب میندازه ؟ چون من عاشق دلشم

من خودم تست نکردم. ولی فکر کنم چون از قبل خوب تفت داده میشه آبش کشیده شه

ممنون شف
خیلی خوشمزه بود.
http://picasion.com/show/14369361/

ایول
چطوری برش گردوندی که گلاش خراب نشده

این دیگه لم کاره(قهقهه)...........
بصورت معمولی برش گردوندم اما زودی باز گذاشتمش تو ظرف سرو.

سلام طیبه جون. خیلی خوشحالم که وبلاگت رو پیدا کردم و می خونم. امیدوارم موفق باشی.

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=c37f1a25e65f27b7#cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!165&sc=photos
ترت جگر مرغ من که تبدیل شد به ترت گوشت:))چون میخواستیم به خورد یه عده بچه ی بد غذا بدیمش.
دستتون درد نکنه شف عزیز

طیبه جون برای من داخلش خیلی آبکی بود پاره شد خمیرم ولی فوق العاده خوشمزه بود.

خيلي ايده جالبي بوده
منتها چون من خودم با اين مدل جيگر كار نكردم نميدونم چطور آب پس ميده پس شما سعي كنيد خوب تفتش بديد كه آب نداشته باشه
و البته خودمم اگه با جيگر شترمرغ كار كردم خبرش رو ميدم

سلام ممنون از رسپی های خوبتون من تازه کارم دستور تهیه خمیرش و تو کدوم پست می تونم پیدا کنم؟

 دوست عزیز،

بهتون پیشنهاد می کنم مبحث تارت ها رو مطالعه کنید. اونجا شف نکات مربوط به تهیه خمیرهای تارت رو کامل نوشتن. برای دسترسی به مبحث تارت ها اگر سمت چپ سایت رو نگاه کنید، اونجا یک منوی موضوعی هست. روی اون که کلیک کنید براتون عنوان ها باز می شه. شما می تونید روی عنوان تارت ها، پای ها، کیش ها کلیک کنید و مطالب پیدا شده رو مطالعه کنید.

یه راه دیگه اش استفاده از امکان جستجو در سایت هست که اون گزینه هم در همون سمت چپ سایت هست.

دوستان در قسمت کامنت ها تجربیاتشون رو در مورد خمیرها نوشتن که خوندنش خالی از لطف نیست.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...