2010/09/04

آشیانه های ورمیچلی


تازه از کلاس برگشته بودم و حال زنده موندن هم نداشتم. اونروز آقای شوهر طفلی عسلویه بود و نزدیک افطار بود و اونها هنوز یک ساعت تا خونه فاصله داشتن. توی کتابهام دنبال یه چیز جالب میگشتم که بهم انرژی کار کردن بده. آخه من هرچیزی هم نمیتونم درست کنم! باید ذوق و شوق کافی رو واسه اش داشته باشم وگرنه آشپزیم نمیاد.

تو یکی از کتابهای آشپزی عربیم به این رسپی بامزه رسیدم که خیلی از ایده اش خوشم اومد. کار بامزه ای کرده بود. با استفاده از ورمیچلی "vermicelli " (با تشدید روی "چ" و به معنی کرمهای کوچولو) ، یه غذا با نمای خیلی خوشگل خلق کرده بود. ورمیچلی در ایران به ورمیشل معروفه. من اسامی تعدادی از پاستاها رو تا الان واستون گفتم. ورمیچلی رو خوشبختانه تقریبا همه با شکل و اسمش آشنا هستن. ولی تو ایران کاربرد اصلیش واسه سوپه. حالا این رو که یاد بگیرید دیگه تنوع کارهاتون خیلی بالا میره


ورمیچلی 7 عدد
میگو 100 گرم
روغن زیتون 1 ق غ
سیر 1 حبه
ذرت شیرین 3 ق غ
فلفل دلمه ای رنگی خورد شده 3 ق غ
هویج رنده شده 2 ق غ
کدوسبز رنده شده 2 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
کره 1 ق غ
آرد 1 ق غ
شیر يك و نيم لیوان
پنیر پارمزان 1 لیوان
جوز هندی رنده شده يك هشتم ق چ




حتما همه از این مدل ورمیشلهای پیچ پیچی که شکل لونه پرنده هستن دیدید. از همونا بخرید و متناسب با سایز ظرفتون این غذا رو درست کنید. واسه ظرف من شد 7 تا دونه ورمیچلی.


توی یه ظرف خیلی بزرگ آب بریزید تا جوش بیاد. بعد روغن و نمک بریزید. یعنی عین وقتی که قراره پاستا درست کنیم. ارتفاع آب توی ظرف از یک بند انگشت بیشتر نباشه چون نمیخوایم ورمیچلی ها توی آب تکون بخورن و فرمشون رو از دست بدن. هر از گاهی یه تکونی بهشون بدید که آب بین حفره هاش بره و به ظرف هم نچسبه. تقریبا 8 دقیقه کافیه. یعنی آل دنته. آل دنته یعنی چی؟ یعنی اینکه دورش نرم شده باشه اما مغزش هنوز سفته. نمیخوایم کامل بپزه چون یه دور دیگه هم میره توی فر.


حالا واسه فیلینگ... من از هر فرصتی برای خوردن میگو استفاده میکنم ولی شما میتونید فیلینگش رو با سبزیجات و یا مرغ و یا گوشت کار کنید. هرچی عشقتون کشید. من میگو ها رو خورد کرده و با سیر توی روغن تفت دادم و آخرش هم توش هویج و کدو ریختم و خاموشش کردم. کلا دو دقیقه. بعد هم با بقیه سبزیجات و آبلیمو مخلوطش کردم. از هیچ ادویه ای استفاده نکردم چون میخواستم طعم پاستا و سس پارمزانم رو تحت الشعاع قرار نده. نمک هم نریختم چون پارمزان شوره.


ورمیچلی ها که آماده شدن ، با دقت زیرشون میزنیم و آبش که چکید ، میذاریم توی ظرف سرو. همه رو خوشگل بچینید. مواظب باشید آشیانه ها رو تیکه تیکه نکنید و فرمش رو حفظ کنه


به شیوه ای که برای بشامل توضیح دادم عمل میکنیم. کره و آرد رو تفت داده و شیر داغ رو توش میریزیم و خوب هم میزنیم . وقتی جوش اومد پودر پارمزان رو هم توش میریزیم و خاموشش میکنیم. و البته جوز هندی رو هم توش رنده میکنیم. اگه کسی پارمزان دم دستش نیست میتونه چدار بریزه و یا هر پنیری که طعمش رو دوست دارید. فقط اگه پنیرتون شور نیست، نمکش رو تنظیم کنید. البته رسپی اصلی میگه ترکیب خامه با پنیر خامه ای. ولی من بشامل رو به این همه خامه ترجیح میدم. خود دانید.


ورمیچلی ها رو با فیلینگ پر میکنیم. ( زیاده روی نکنید. ورمیچلی باید پیدا باشه)


حالا سس رو میریزیم.


توجه داشته باشید که نباید روی ورمیچلی ها رو بپوشونید. فضای خالی بین ورمیچلی ها رو با سس پر کنید.



بسیار تصویر زیباییه. آدم شدیدا از آشپزی کردنش لذت میبره!

توی فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرارش میدیم.




من در حال نماز بودم که دیدم داره صدا میاد. گفتم خدا رو شکر که بچه زود رسید و زیادی گشنگی نکشیده. نمازم رو تموم کردم و رفتم تو آشپزخونه ... دیدم بچه سرش تو فره! اینهمه خوراکی روی میز رو ول کرده یه راست رفته سراغ فر! لابد بوی خوبی پیچیده بوده! خلاصه این آقای شوهری که من باید با التماس غذا بهش بدم، این رو کامل خورد و ظرفش رو هم لیسید! خودمم که جدیدا معده ام با غذا قهره، با موفقیت یه دونه آشیونه اش رو تونستم بخورم.

واسه علاقه مندان به بشامل این غذا شدیدا توصیه میشه. خودتون که میبینید... ظاهرش هم خیلی شکم گول زنه!


نام اصلی غذا: "اعشاش الشعریه" برگرفته از کتاب "اطباق النخبه" نوشته "امل الجهیمی"

68 comments:

چقدر خوشگلن اینا :)
مرسی شف جون

اووووم !!! به به ! این از اون چیزاس که من اگه درست کنم این قد میشینم نگاش میکنم تا یخ کنه! خب خوشگله آدم از دیدنش سیر نمیشه!!!!!!ا
خیلی ممنون طیبه جون :)

به به اسسسسسسسسسسسسسسسستاد
كتاب معرفي ميكنيد

اين غذا رو درست كردم
اما كسي نخورد
همه چسبيدن به ته چين چربو جوجه كباب
راستي اسمشو هم نميدونستم
مرسي از اطلا عاتي كه ميدي

جای یه پرنده با چند تا جوجه گرسنه خالیه که دهنشن رو باز کردن
وای شف جون ممنون که ذهنمون رو باز کردی ،من همیشه دنبال تنوعم . خدا خیرت بده از وقتی که با کارگاه شماپیش میرم فینگیل هم غذا خور شده و گوشت مرغ رو می خوره
ممنون
ممنون
راستی برای جوجه چه پیشنهادی می دی؟

بذارید من اول مقشم رو بذارم بابا!!!من همه اش در حال دویدن بین کلاسهای این کارگاه هستم به خدا.
بابا جان شف جون، کمی کمتر گاز بدید لطفا!!

مقش شب

http://www.bilder-space.de/bilder/b2a965-1283622091.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_16.html

و در این هنگام ندایی از اعماق وجودم برآمد:
خیر از جوونیت ببینی دختر!
یعنی از ته ته دلم بودا!

@morvarid
نـــــــــــــــــــــه یعنی دارم درست می بینم مروارید جون؟
شما؟ میگو؟ سوت؟
تبریک می گویم که طلسم و شکستید.............
اما معلومه هنوز زیاد باهاش آشتی نکردینا! این میگوها خیلی غریب و دور از همن!!!!!!!!!(چشمک)...

سلام خوبید؟
واقعا زیبا و دل انگیز بود
دلم قیری ویری میره کاش الان بود می خوردم
دستت درد نکنه شف عزیز

ای خدااااااااا
من مطمئنم اگه یک لیوان آب خالی دست طیبه جون بدی یک چیزی برات در می یاره که شاخات در می یاددددددد
مرسی سف جون معرکه است

ای جووونم چه گوگولیه این غذا
مرسی شف هنرمند

خیلی خوشکل شده باز هم دستتون دردنکنه و عباداتتون قبول
من یه بسته پنیر کممبرت بعد از هزار سال سفارش تونستم گیر بیارم لیک تاریخ انقضاش 24 شهریوره خوب حتما میگین خوب نمیخریدی که اگه نمیگرفتمش هزار سال دیگه باید صبر میکردم حالا ازتون ملتمسانه خواهش دارم یه پیشنهاد عالی واسش بدین تا وقت نگذشته وگرنه باید تشریفشو ببره سطل
منتظر المنو

واسه احتیاط گفتم یه فیل شکن بذارم که بشه پستای قبلی رو دید

http://roozeiran.co.cc

http://iranpalestine.co.cc/


:)
همین روزا خودمونم قیلتر میشیم بخدااااا

واقعاً شکم (بخوانید دل)نوازه؟!!

شف بزرگ
خیلی باحالی
و
دوست دارم.

بقول مروارید جون
مقش شب
http://cid-9ee235c20f521796.photos.live.com/self.aspx/chef/DSCN38766.jpg

سلام بر همگی
همونطور که قول داده بودم ...:اینم عکس

این عکس خاگینه ی هویچه که با قالب ماه و یتاره درستش کردم
http://goognous.persiangig.com/Cooking/IMG_1548.jpg
---------------
اینم خرما در خمیره
http://goognous.persiangig.com/Cooking/IMG_1513.jpg

http://goognous.persiangig.com/Cooking/15%20%28166%29.jpg
---------------
اینم ژله ی بروکن گلاس اما کمی من درآورده !!!
http://goognous.persiangig.com/Cooking/15%20%2818%29.jpg

http://goognous.persiangig.com/Cooking/15%20%2813%29.jpg
---------------
اینم ساندویچ لوف
http://goognous.persiangig.com/Cooking/15%20%2824%29.jpg
---------------
اینم عکس سفره ی ناقص و چیده نشده مون که بعدا نتونستم عکس بگیرم چون حمله کردن و ...واقعا زیباست با سفره ی قرمز !!!واقعا که
http://goognous.persiangig.com/Cooking/15%20%2810%29.jpg

خیلی دلم یخواد نطرتون رو راجع به همشون بگید
مخصوصا شف جون مروارید جون الی جون مریم جون ستایش جون شاد آفرین جون احسانه جون زهرا جون وبقیه که الان مغزم خاموشه و اسمشونو به یاد ندارم

بسیار هیجان انگیزه . خیلی زیاد.وقتی عکس هاشو دیدم قند تو دلم آب شد.من فقط تو سوپ از ورمیشل استفاده میکردم

وای داشت یادم میرفت
اینم عکس موسکا که یه ذره هم ازش نموند

http://goognous.persiangig.com/Cooking/15%20%281%2019%29.jpg

@ونوس طلايي
سينه خيز رفتم تو سفره
آفرين بدختر زحمت كش
ديگه وقته شوورته(آيكون يه الي فضول با خال درشت رو دماغ)
به به
چه خانمي

وای چه بامزه .... بابا کدبانو ، هنرمند ...مرسی ... خودمونیم ها خیلی کدبانوی شیک و باحالی هستی بانو . خوشم میاد ازت حسسسسابی ....عزیزکم موفق باشی و سلامت . همیشه ....0

واقعا خسته نباشی ونوس کدبانو چه کردی
چند تا مهمون داشتی از هر کدوم چند تا ظرف درست کردی
خیلی همه چیز شیک و خوب شده مخصوصا ساندویچ لوف با این تزیین زیبا
عباداتت قبول شد دیگه

ونوس خانوم کدبانو چی کردی ی ی
خیلی کارات عالی شده، همشون نشون از حوصله و دقتت و میدن
خسته نباشی خانوم
نوش جان

Golden Venus @
عالی بود دوست عزیز
راستی خوشمزه هم بود؟
ساندویچ لوف رو راحت در آوردی من ازش می ترسم

تا مصبر دعوات نکرده همه رو ببر سر جاش
اینطوری بهتره هر عکسی تو پست خودش باشه تا یک کم اعتماد به نفس بگیریم

@Golden Venus
خسته نباشید.
خوب این هنرها مربوط به کارگاه نمی شود. به جز ساندویج لوف درست است؟
پس شما یک آلبوم بسازید و کارهایتان را در کنار مقش های کارگاه آنجا قرار دهید. تا نظم هم برقرار گردد. ممنون

@ Golden Venus

دوست عزیز،

خسته نباشید. همه چیز خیلی خوب به نظر می رسه و حتما هم خوشمزه بوده.

تا باشه این کارها باشه.

سفره قرمز هم خیلی زیباست.

کارهای این کارگاه

موسکا
ژله بروکن گلاس
ساندویچ لوف

من برم تا مصبر اعظم نیومدن گوشم رو بکشن.

آیکون فرار

@مروارید
ممنون مروارید جون!!!!!!!!!!
خوشم میاد نکات انحرافی رو خوب می گیرید(چشمک)
باید می دیدم که حواسش هست کی حواسش نیست!!!!!!!

مروارید @
سلام دوست جونم
دیدی بچه فقط راهنمایی می خواست والا دختر خوبی ام .از وقتی راهنمایی ام کردی من هم دخمل خوبی شدم.
راست می گه احسانه جون چرا میگوهات باهم قهرند.
حالا راستش رو بگو خوردیش یا بخشیدی؟
حیف که راهمون دوره وگرنه می گفتم تو بپز خوردنش بامن

شف عزیز سلام
من یه شاگرد علاقه مند خیلی تازه کارم که کارم شده سرزدن تقریبا هرروزه به وبلاگ قشنگتون و آه حسرت کشیدن از این همه هنر شما وهمشاگردیهام. با توجه به جدیدالورود و بی تجربه بودنم وقتی وارد کلاس می شم و این همه رسپی های مختلف رو می بینم واقعا گیج میشم. استاد میشه منو راهنمایی کنین که برای شروع از کجا و چطور شروع کنم؟

مقش شب:
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%a8%d8%b1%d9%88%d8%b3%da%a9%d8%aa%d8%a7.JPG

البته من از پنیر خامه ای و پنیر کممبر استفاده کردم، ریحونم هم کم بود زدم تو پنیرها و روی گوجه ها هم پنیر پارمزان ریختم :دی
دست شف جونم درد نکنه، بسی چسبید

اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
با تشكروعرض ادب
اسپانيايي نظرت راجع به روغن زيتون sabroso
چيست؟
extra virgine olive oil
به روغن هايه با تصفيه يا فرآوري كمتر اطلاق ميشه؟؟؟؟

@zoha
ژله ولنتاينت خيلي نازه
ترتيا هم حرف نداشت
تبريك ميگم

سلام... به نظر فوق العاده میاد. متشکرم.

@ زهرا و احسانه

یعنی ها،

آدم دو تا دونه همشاگردی مثل شما داشته باشه، دیگه احتیاجی به دشمن نداره!!!

بابا جان، توضیحاتش رو توی پست مربوطه گذاشتم، کپی اش می کنم اینجا



خب سفت بشینید لطفا!!

زیاد هم به روم نیارید ها!!

خب بچه دل داره دیگه!!!

این شما و این هم مقش شب من با این کرمهای کوچولو!!

http://www.bilder-space.de/bilder/b2a965-1283622091.jpg

برای دوستانی که در خارج از ایران هستن و میرن مثل من یک بسته میگوی آماده به مصرف می گیرن، بگم که حتما به قسمت روده این موجودات نازنین بعد از یخ زذایی توجه کنن و به روی بسته که نوشته بدون روده و تمیز شده اطمینان نکنید.
حالا بماند که من دیشب چطوری این کار رو انجام دادم!!!
من!! مروارید!!

بعدا اینها روی بسته اشون کلی دم داشتن، وقتی آوردمشون بیرون دیدم دم بریده ان!! البته هنوز کمی داشتن.

اینجا اصلا میگوهای بسته بندی شده آماده برای این کاکتل های میگو هست. این دفعه من اونها رو بگیرم امتحان کنم.
من این مقش رو به عشق شف جون انجام دادم. مزه اش رو نمی تونم بگم چون فکر می کنم جنس میگوها خیلی خوب نبود.

این اسنک شبانه من و آقای همسر بود که نوش جان کردیم. من تک خور نیستم.
:-))

زهرا جان، من خودم منتظرم یکی درست کنه من برم بخورم.

نازی مروارید جونم مهم اینکه تو با شوهر طلات قهر نباشی فدای سرت
و نوش جون
ولی مطمئنا شما دوست خوبی هستی
این شف نازنین هم دلمون رو با اون میگوها برده آخه اینجا هم با همون کیفیتی که شما گفتی دست ما می رسه

من منتظر جوابممممممممممممم

@ مریم

دوست عزیز،

دوست دیگری هم همین سوال رو چندی پیش از شف کرده بودن. شف جواب دادن که تا زمان پست کردن یک رسپی که نمی دونن کی هست، می تونید پنیر رو به عنوان کنار غذا سرو کنید.

با انگور در کنارش.

طیبه جون ... من امروز این غذا رو درست کردم البته با همون فیلینگ کلاسیک ایرانیها یعنی گوشت چرخ کرده ..واقعا عالی شد هم رنگ و بوش و هم شکلش ..بابت راهنمایی "یه بند انگشت آب تو ظرف پخت " هم ممنون ... چون من تا حالا چند بار این ها رو خراب کرده بودم ... بازم تشکرات فراوان اووووووووم عالی بود و خوشمزه

سلام ممنون از اين دستور پخت
ديشب اين غذا رو درست كردم ولي از اونجايي كه ورمیچلی نداشتم و دم اذان آقاي همسر و اگه با بيل هم ميزدي تا سركوچه واسه خريد نمي رفت من هم با يه كم قوه اختراع و اكتشاف اين غذا رو درست كردم به اين ترتيب كه ماكاروني معمولي آبكش كردم بعد يه خورده بهش روغن مايع زدم كه در حال انجام كار رشته ها به هم نچسبند بعد با چنگال و دست افتادم به جونش چنگالم و وسط رشته ها فرو ميكردم و مي چرخوندم اونقدر كه مقدار كافي رشته دورش جمع بشه بعد هم با كمك دست تو سيني مرتبش كردم عالي شد باز هم ممنون

@ الی:
وقتی غذا زیاد باشه اینطوری میشه
@ زهرا:
جوجه؟ متوجه نمیشم
@ مروارید:
چشم به محض اینکه ماه رمضون تموم شه برنامه عوض میشه
@ شادآفرین:
نه بابا این خبرها هم نیست
@مریم:
شرمنده اینجا کممبرت گیر نمیاد. تقصیر از من نیست
@ عکاس خانوم:
مرسی ولی فکر کنم اینا دستمون رو خوندن چون دیگه هیچ مدله من از هیچی نمیتونم استفاده کنم
شاید هم باز ویروسی شدم
@ شبنم:
احسنت
و از همه بامزه تر اون شیشه شیره است
موش کیکت رو بخوره
البته فکر کنم چیزی به موشه نرسه چون صد در صد مشتری زیاد داشته
خیلی ناز شده شبنم جون
@گلدن ونوس:
من یکی که توش موندم
از شما چه پنهون... من عمرا جون انجام اینهمه کار رو ندارم. یعنی درجا سکته میکنم میمیرم
خدا قوت
واقعا که میشه از پشت عکسها یه کدبانوی هنرمند رو دید
و چقدر هم زییییییییییییییاد
بازم خدا قوت
من جدا دهنم باز مونده که چطوری اینهمه رو یه جا انجام دادی
من واسه دو نفر هم به زور غذا درست میکنم
سالی یک بار هم واسه چهار پنج نفر مهمونی ساده برگزار میکنم
احسنت
واقعا
@ شبنم:
هرچی که موادش رو تو خونه دارید و درست کردنش هم بیشتر از یک ربع طول نکشه
از این جور غذاها زیاد دارم
توی رسپی ها بگردید پیدا میکنید
@ الی:
من این مارک رو ندیدم اگه دیدم هم دقت نکردم. چون من بیشتر برای تفت دادن از روغن استفاده میکنم و به طعمش اهمیت خاصی نمیدم
ولی برای سالاد حتما از ایکسترا ورجن استفاده میکنم چون خالصتره و طعم بهتری داره
به شما هم همین توصیه رو میکنم
البته من سالهاست توی سالادم دیگه روغن نمیریزم
یعنی هیچی نمیریزم
خالی خالی سالمتره
@ مروارید:
من خودم از هیچکس ایراد نمیگیرم چون معتقدم که خودم کامل نیستم
شما هم کارتون هیچ ایرادی نداشت. مثل همیشه عالی بود
دوستان هم مطمئنم مزاح کردن
راستش وقتی که دوست نداریم میگوهامون زیاد باشن لازم نیست دور تا دور جام بچینیمشون. یک سمت کنار هم باشن خیلی شیک میشه. این هم به این معنی نیست که کار شما ایراد داره
تازه خیلی هم محبت کردید که زحمت کشیدید و ازش عکس گرفتید و آپلود کردید. بقیه باید از اینهمه انرژی درست نگیرن
و اینکه صد بار گفتم باز هم تکرار میکنم. ... طعم مهمه نه قیافه
با امکانات کم هم نمیشه همه کاری کرد
@ فیروزه:
خوشحالم که نتیجه مطلوب گرفته شد
@ pksalehi:
جالبه بدونید که یه رسپی دارم دقیقا همین مدلی که گفتی انجام میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه پا استادی واسه خودت
حالا هر وقت درستش کردم به استعداد خود پی خواهی برد
:D

شف جون جوجه گنجشک برای آشیانه خوشگل مشگلمون

اسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
حقا كه گل گفتي
وقتي غذا زياد باشه
ملت ميچسبن به اونايي كه باهاش بزرگ شدن
راستي
خود شما راجع به اين روغن زيتون توضيح دادي
evoo!!
روغن زيتون خالص و خام كه تحمل حرارت بالا رو داره
مرسي از اطلاعات

@ الی:
من حافظه ام خوب نیست مادر
کجا اسم این رو گفتم؟

@ زهرا:
دو تیکه از سینه مرغ پخته شده رو توی لونه ها فرو میکنیم
بعد توش رو پر میکنیم
مثل ایم میمونه که جوجهه بالاش رو باز کرده میخواد از لونه بیاد بیرون

والا مادر
من بگم حافظم خرابه يه چيزي
شما اول جووني
خدا رو خوش نمياد
گفتي تو برنامه ريچل ري گفته ازevoo
استفاده ميكنه
منم 4ساله استفاده ميكردم ولي با شعله بسيار كم
تازه همش عذاب وجدان داشتم
حالا خيالم راحته سرطان به همسرم ندادم

اوووووه نه اصلا!!!! تحمل حرارتش خیلی بیشتر از این حرفاست که فکر میکنی
اصلا نگران نباش
من توی پست ترتیا د گامباس عددش رو نگفتم؟ فکر کنم گفتم
اصلا مشکل نداره
و ریچل همیشه استفاده میکنه
من خودم با خونم عجیینه

شف جان،

اون چیزی که من اون بالا خدمت مصبر و زهرا جون عرض کردم، قرار بود مزاح باشه مثلا!!

بی آیکونیه دیگه!!

دوستان به بزرگی خودشون ببخشن.

چشم دارم روی اسمایلی ها هم کار میکنم
تا یه هفته دیگه ریدیفه

چقدر با نمک بودن این آشیانه ها

http://www.bilder-space.de/bilder/eefe86-1284041749.jpg

ممنون شف ِ عزیز.

عالی مثل همیشه
مرسی نازنین جون

آشيانه ها خيلي خوشگل شدن،با اجازه شف من تقلب کردم واونا رو با پاستا درست کردم.
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%a2%d8%b4%d9%8a%d8%a7%d9%86%d9%87%20%d9%87%d8%a7%d9%8a%20%d9%88%d8%b1%d9%85%d9%8a%da%86%d9%84%d9%8a.JPG

خیلی عالی شده نیره جون و اینکه چقدر خوب پیچیدیشون

مرسی شف جون
پختم و جاتون خالی خورده شده!!!
خیلی خوشمزه بود، البته من و همسری نتونستیم زیاد بخوریم 2 تا من 3 تا اون و 2تاش موند!

عکسش هم متعاقبا گذاشته خواهد شد

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p-IGeGVthaJ3CR5svBJjN6Xy3yxmY7wbJfw3Sdv0CT5uBRyS5SjQ6_gU3vgWwLVSkRU_ndbrJkrjaXy87QOGmJEA1VNEPTujB/%D8%A2%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%DA%86%D9%84%DB%8C.JPG?psid=1

خیلی خوشمزه و خیلی سریع. واقعا خوشمزه.

من آبجوش رو ریختم توی سینی، همون یک بند انگشت در دستور و با ورمیچل ها گذاشتم توی فر.
وسطهای کار دیدم روی ورمیچل ها داره می سوزه. دیدم هنوز خیسی به قسمتهای بالایی لانه ها نرسیده. به همین خاطر سریع مقدار آبجوش رو زیاد کردم.

فقط من دفعه بعد، مقدار سسش رو حتما بیشتر درست می کنم و برای این که لانه ها توی سس غرق نشن، من به این نتیجه رسیدم که دفعه بعد یک ظرف بزرگتری
رو انتخاب کنم تا فاصله لانه ها از هم بیشتر باشه و سس بیشتری بینشون جا بشه.

در ضمن خیلی هم سیر کننده هستن!! یعنی من با دوتاشون اینقـــــــــــــــده سیر شده بودم که حد نداره.

قیافه اشون غلط اندازه حسابی.

دست شف خیلی درد نکنه.

آره حسابي خوشگل شدن

مرواريد جون فكر كنم از نوع ورميچليهاست
واسه شما مرتفع تره
واسه همين فكر كنم نوك جزيره ها از آب بيرون زده

ولي با نظرت كاملا موافقم
چون خودمم دوست دارم سسش بيشتر باشه

آشینه‌ها عالی‌ بودن همین طور سٔس و همه چی‌. مرسی‌

طیبه جون وقتی‌ با شیر کم چرب سٔس درست می‌کنم زود غلیظ نمیشه علت از شیره یا باید آردو کره کمی‌ بیشتر استفاده کنم؟ این بار بس که گذاشتم رو حرارت که غلیظ شه بعد از اضافه کردن پنیر زیادی غلیظ بود مجبور شدم کمی‌ شیر اضافه کنم ولی‌ بازم غلیظ بود اما خوش طعم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/vermicheli%20ashiyaneh.JPG

الان کامنت‌ها رو خوندم نمیدونم من خیلی‌ گرسنه بودم یا آشیانه‌ها خیلی‌ خوشمزه(چشمک) چون همه با ۲تا سیر شدن حتا آقای شوهر ولی‌ من ۲تا و نصفی خوردم نصف دیگه رو هم به آقای شوهر خوروندم
:P
ولی‌ ۲تاش موند.بازم ممنون

من خودم هميشه با شير كم چرب درست ميكنم ولي چيزي كه هست اينه كه ميتوني شير رو يكباره نريزي كه شلي و سفتيش دستت باشه
و بله البته هميشه فرايند پختش رو بايد تا آخرش در نظر گرفت... به اضافه اينكه بايد حواست باشه كه سرد كه ميشه بازم سفت تر ميشه پس اون رو هم بايد محاسبه كنيم

نه بابا زياد نخوردي كه... تو دل برو بوده خب! و تازه به قول مامانم : حتما بدنت ميطلبيده
:p

طیبه جونم تصمیم دارم آشیانه رو امشب درست کنم
قبلش تست کردم عالی شدن و به خورد شوهر طلا دادم . البته شکمش کاملا ایرونی و فقط در حد تست دوست داره ولی خیلی خوشمزه بود
کارهایی که انتخاب کردم برای امشب:
البته مهمونی عصرونه محسوب میشه

تست کاپ گوشت
ژله اوشن
بروکن گلاس
کاسه شکلاتی با فیلینگ خامه زده شده(البته کاسه اش رو آماده کردم و خیلی خوشگل شد ولی جنس شکلاتم ایرانی بود)
ژله تخم مرغی
فلافل طیبه (طیبه جون)

همونطور که می بینی ژله توی کارم زیاده چون فینگیلم زیاد دوست داره
دیشب می گفت کاش کسی نیاد همشون رو تنهایی بخورم

البته الان که کامنت می ذارم همه چیز آمادس فقط تست کاپ و آشیانه مونده و سرخ کردن (طیبه جونام یعنی فلافلام
)
ممنونم عزیزم

راستی ششبرک تقلبی رو فراموش کردم
از اینا ساده تر هم تو منو بوده که به چشم من نخورده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مروارید جون @
ممنونم ولی همچنان رسپی های ساده و کم درد سر را درست می کنم اگر می دونستم این آشیانه ها اینقدر راحته زودتر دست به کار می شدم
و تا حالا سرم حسابی کلاه رفته
چون نه اهل ظرف شستنم نه اهل غذای مونده خوردن بنابراین اینطور رسپیها رو باید اینقدر درست کنم تا معده همسر محترم هم تعجب نکنه
هر کدوم از دوستان چند تا از این رسپی هایی که گفتم نام ببره
جایزه داره
جایزش چیه؟؟؟؟؟؟؟
دعا

@ zahra

حقیقتش بیشتر غذاهایی که شف می ذارن، خیلی سریع درست می شن.
جزء غذاهای سریع و ایرانی پسند به نظر من داوود باشا هم خیلی خوبه. بعد بوقلمون برگر،
بعد متبل
مخصوصا برای شما که شمال هستید و بادمجان و سیرهای بسیار خوشمزه در دسترستونه.

گزینه ها زیادن. همونطور که گفتم بیشتر غذاهای شف خیلی سریع آماده می شن.

بهتون خوش بگذره.

اینهایی که انتخاب کردی خیلی خوبن
و جون مهمونی خودمونیه ایشالا همه راضی باشن

مرواريد
شف عزيزم @@
آشيانه هام فوق العاده شد و خوب سير كننده اس من توي سسش يكبار با پنير خامه اي درست كردم يكبار بدون پنير هر دو فوق العاده بود
در ضمن آبروي من رو هم خريد
ممنون شف
من همچنان به دنبال قند حبه هستم شف جونم دعا كن پيدا بشه

احسنت
ايشالا درست ميشه . جوينده يابنده است

سلام طیبه جان
من آشیانه های ورمیچلی رو درست کردم البته با سبزیجات
راستش رو بخوای تا حدودی بی مزه شده بود
تا اونجائی که من یادمه تو دستور ادویه خاصی به جز جوز هندی نبود که من جوز هندی هم نداشتم
البته میدونم این نتیجه تنبلی خودم بود چون میگو تو فریزر نداشتم و تنبلیم اومد برم بخرم .مطمئنم با میگو خیلی خوب میشد
هر دفعه دست تو رسپی میبرم بعدش عین ... پشیمون میشما !! ولی خوب مطمئنا" دفعه دیگه با میگو امتحان میکنم.ممنون عزیزم
راستی طیبه جان جوز هندی چیه ؟ نارگیل نرسیده و کوچولوئه؟؟
جان من نخندی اگه اشتباه کردما آخه یکبار دیدم روی توتونهای نارگیل به عربی نوشته بود الجوز الهندی :)))

نه عزیزم جوز هندی همون نات مگ هستش
ولی نارگیل به عربی میشه جوز الهند
و جوز هندی به عربی میشه جوز الطیب
ادویه فروشی ها دارن سه تا دونه اش واسه یکی دو سالت کافیه

خوب میشه توی رسپی دست آورد ولی باید مطمئن باشی چیزایی که دوست داری رو جایگزین کرده باشی که طعمش دلنشین شه

This comment has been removed by the author.

سلام
آشیانه های من
خوشمزه و بسی سیرکننده

https://skydrive.live.com/?cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!104#cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!130

به به چه خوشگل و خوش رنگ
واقعا زيبا شده
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...