2010/09/07

طالبیهایی خوشمزه تر از طالبی


از طالبي هم خوشمزه تر؟ ديگه چه شود!!!

همينطور كه گفتم.... اگه مهمون داشته باشم ژله درست ميكنم كه طفلكي آقاي شوهر هم به نون و نوايي برسه. اين قايقهاي طالبي رو هم واسه يه افطاري كه داده بودم درست كردم. كار پيچيده اي نيست. ژله است تو پوست طالبي. قبلا ژله تو پوست پرتقال رو گفته بودم. اون سخت تره چون برشش ظرافت بيشتري ميخواد.

براي درست كردن اين دسر... تشريف بردم خريد. به شما هم توصيه ميكنم خودتون بريد طالبيش رو انتخاب كنيد. چه جور طالبي اي بايد باشه؟ يه طالبي با پوست سفت. از اون طالبي ها كه پوست نرم و نازكي دارن و انگشت توش فرو ميره نميخوايم.

و ژله... من ژله قرمز "تياري" رو استفاده كردم و چون ژله آبي خارجي اينجا پيدا نميشه از ايرونيش خريدم. قبلا هم گفتم... بايد در هنگام استفاده از ژله هاي ايروني ضريب اطمينان رو بالا ببريم. پس من از دو تا بسته ژله آبي استفاده كردم. يكي و نصفي بسته ژله قرمز. شما دو بسته از هر رنگ باید بخرید.

چرا قرمز و آبي؟ چون قراره طالبيمون با ميوه پر شه. من از شليل و خود طالبي استفاده كردم. يعني زرد و نارنجي و سبز مايل به زرد. پس واسه اينكه تركيب رنگي خوبي ايجاد شه از ژله آبي استفاده ميكنيم كه سبز طالبي سبزتر ديده شه و زرد و نارنجي شليل خودش رو بهتر نشون بده. قرمز هم واسه نصفه ديگه اش. از زرشكي و آلبالويي و بنفش هم ميتونيد استفاده كنيد؛ خوشگل ميشه.

چه میوه هایی میتونه توش کار بشه؟ ميتونيد از هلو و گلابي و شليل و ... استفاده كنيد. فقط ميوه هاي نرم. يعني حواستون باشه كه قراره اون تيكه هاي ميوه با ژله برش بخورن. اگه مثلا سيب استفاده كنيد يا اينكه شليلتون سفت باشه حتما هنگام برش، آش و لاش خواهد شد. از آناناس استفاده نكنيد چون آب ميندازه.



ابتدا طالبي رو از جهتي كه نشون دادم ببريد. از سمت ديگه نصفش نكنيدها. چون بعد برشها تون خراب ميشه


با قاشق يه مقدار از گوشت طالبي رو جدا ميكنيم كه فضاي كافي براي ژله داشته باشيم. زياد هم خاليش نكنيد كه مقداري از گوشتش واسه گاز زدن باقي بمونه.




ژله ها رو درست ميكنيم.
چطوري؟
اول از همه توي هر نيمه از طالبي رو با آب پر ميكنيم. بعد خاليش ميكنيم توي يه ليوان. واسه من شد يك ليوان . با احتساب اينكه مقداري هم حجم ميوه ها خواهد بود پس ما به "سه چهارم" ليوان آب احتياج داريم.

دو بسته ژله آبي رو توي كاسه خالي ميكنيم

( سوال:چرا دو بسته؟ جواب:چون يك بسته كافي نيست).

"سه چهارم" ليوان آب جوش توش ميريزيم

( سوال: ولي روي پاكت نوشته يك ليوان آب جوش و يك ليوان آب سرد براي هر بسته. جواب: اگه اینهمه آب بریزیم دیگه برشهامون شیک نمیشه) .

خوب هم ميزنيم. ميذاريم توي مايكروفر به مدت 2 دقيقه تا كاملا حل شه. يا اينكه روي اجاق. در هر صورت بايد دوباره حرارت ببينه تا يكنواخت شه. همينكار رو براي رنگ قرمز انجام ميديم. حالا ميريم دنبال كارمون ... تا كي؟ تا وقتي كه خودش سرد شه.

توي يخچال نذاريد. 
نه ... آب سرد هم نميخواد.




ژله ها كه سرد شد، كيفيت سفتي و شليش در حد سفيده تخم مرغ ميشه. هر رنگ رو توي يك نيمه از طالبي ميريزيم. آبي توي يك نيمه. قرمز توي يك نيمه.

تيكه هاي ميوه رو ميريزيم روي ژله ها تا زماني كه ژله تا سطح طالبي بالا بياد. با قاشق ميوه ها رو فرو كنيد پايين چون الان روي سطح ايستادن. اين كار باعث ميشه كه بعد توي برش، ميوه ها توي كل اسلايس ديده بشه.





حالا ميذاريمش توي يخچال و ميگيريم ميخوابيم. هر كسي خواست ميتونه با مسئوليت خودش زودي از يخچال درش بياره و برش بزنه. گفتم با مسئوليت خودش! از من ميپرسيد... ميگم بايد يك شب كامل توي يخچال بمونه.

و اسلايسش ميكنيم. با كاردي بسيار تيز. يا اره اي.




و حالا رنگ قرمز رو اسلايس ميكنيم.




برادران آقاي شوهر، هم استقلالين هم پرسپوليسي. این جماعت واسه رنگ تیمشون خون میدن (خدا رو شکر که خودش اهل فوتبال موتبال نیست) جالبه که هركي فقط ژله همرنگ تيم خودش رو خورد!!!! خوبه باز از هر دو رنگش "اتفاقی" داشتیم وگرنه کی میتونست ثابت کنه که این از قصد نبوده!!!


چيز شيكي ميشه. يكي در ميون توي سيني يا ديس بزرگ بچينيد و واسه دسر سرو كنيد. روي ميز بمونه هم زودي وا نميره. ولي چون ژله رو غليظ گرفتيم مزه اش بيشتر پاستيلي ميشه. چاره اي نيست. غلظت ژله اگه از اين كمتر باشه خوب برش نميخوره. پس از همين الان ميگم ...اگه فكر ميكنيد از طعم ژله سفت خوشتون نخواهد اومد درستش نكنيد.

برگرفته از ecurry

36 comments:

ای جون چه تلفیقی از این قشنگتر
مرسی شف گلم

مشق امشبم

تست کاپ گوشت

http://cid-67bcbbf3dd7d055b.photos.live.com/browse.aspx/%d9%84%d8%ad%d8%b8%d8%a7%d8%aa%20%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87%20%d9%85%d9%86

شف جون ممنون خیلی خیلی خوشمزه بود

مرسی خسته نباشی شف جان عباداتت قبول باشی با این ذکاتی که شما میدی حتما هست می بوسمت مریم

خسته نباشی شف عزیزم
یک آدرسی از سایتی داری که ژله های جور وا جور یاد بده من دست به ژله ام خوبه ها
من ژله هات رو درست کردم عالی شدن
اگه سایتی میشناسی در مورد ژله ممنون می شم معرفی کنی

پس من میرم تو کار ژله قرمز

قرمزته
:دی

اگه آقای شوهر بفهمه عمدی در کار رنگ ژله ام بوده عمرا لب بزنه
:))))
ولی به اذیت کردنش می ارزه

ستایش جون ببر بذار سر جاش تا مصبر نیومده
آلبومت هم حرف نداره
نوش جونت و خسته نباشی

مقش شب یک

http://public.blu.livefilestore.com/y1pcjC3K1UjR6WQtWYHlAfz4QpGE7E9HoZTpLWnGS83YfnaGV-pHMUY1I6PA55mTYmxClQ4pxzczZqJjg0hgsgekA/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%BE%20%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88.JPG?psid=1

لینک دستور و توضیحات

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html

مقش شب دو

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/self.aspx/%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%BE%20%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88.JPG#resId/AD71A7C6871DBED!197

لینک دستور و توضیحات

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_03.html

ای ول طالبی
مرسی شف جان.
@ستایش
خسته نباشید. آلبوم زیبایی است.
@مروارید
به به آپساید داون گلابی.
آلبوم شما را من نگاه نمی کنم. دلشو ندارم. چشمم می خوره به اون کیکه و ...............(چشمک)

سلام
انوقت مثل خود قاچ های طالبی باید گاز بزنیم و بخوریم؟؟

@زهرا
شف عزیز ژله های گوناگونی ساخته اند تو کارگاه. اگر که همگی را امتحان کرده اید پیشنهادم این است که با توجه به اینکه دست به ژلتون عالی است کمی ابتکار به خرج دهید و مدل های جدیدی را خلق کنید که در هیچ سایتی نباشد که این به مراتب خیلی جذاب تر خواهد بود برایتان.
اگر هم که خیلی مصر هستید از سایت استفاده کنید ، اگر یک سرچ کوچک انجام دهید تمام مدل ها را خواهید جست.
به همین راحتی.
من این رهنمودها را گفتم که شما منتظر نمانید. شف جان با توجه به مشغله ای که دارند مسلماً نمی توانند به سوالات متفرقه که مربوط به رسپی اصلی نیست هم جواب بدهند.

@ تارا

بله

@ احسانه

اوه اوه اون کیک اسمش رو نبر!!

اوخ اوخ

آقا یکی جواب بده تورو خدا
چطوری میشه آلبوم بقیه دوستان رو دید ؟ مثلا آلبوم احسانه جون رو
...؟؟!

با اجازه احسانه جان این لینک آلبوم کارهاش
http://cid-5d0f25010a2746a4.photos.live.com/albums.aspx
بعله دیگه از این چی بهتر میخوایم. منتظر منوی عیدتون هستیم به شدت. دیروز هم با اجازتون رنگینک رو درستیدیم و ....... خودت میدونی طیبه جان که تا اخرین لحظه نمیشه ازش گذشت
http://cid-a10f74475d331d06.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87%20%d9%87%d8%a7%db%8c%20%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86?uc=4

@ احسانه

دختر تو چقدر هنرمندی . حظ کردم . دارم فعلا آلبومت رو می بینم و کیف می کنم . آدم میاد اینجا خداییش روحش شاد می شه . مرسی آرتا جون آدرس آلبوم احسانه رو گذاشتی .

بابا کدبانوها چقدر همتون معرکه اید . مروارید جون شما هم همین طور ... 0 آدم کیف می کنه این همه سلیقه و هنرمندی دور و برش میبینه . طیبه جون مثل همیشه ممنون . ممنون به خاطر زحمتتت...0

Chef azizam
سلام نماز و روزه هاتون قبول من چندین مدل از این ژله رو دیده بودم ولی اصلا بنظرم چیز بیخودی بود ولی مثل همیشه شما محشر کردید زنده با بهترین شفففففف

بهاره
سلام به طیبه جون عزیز
با اجازه شما دیروز رنگینک رو درست کردم و تا آخر شب ته بشقاب اومد بالا امروز صبح که از خواب بلند شدم دو تا جوش گنده بهم سلام کردن فوق العاده و عالی بود مثل همیشه راستی منم همین سوالو دارم که این طالبیها رو با قاشق بخوریم ؟البته به نظر خودم یه جایی که هیچکس نباشه باید رفت و گازش زد من که عاشق ژله ام

سلام دوستان شف عزیز ممنونم و خسته نباشید
منو ببخشید اینجا می نویسم
البته مطمئن نیستم تهران چدار و
پارمسان پیدا نکرده باشید ولی اگر پیدا نکردید کوچه مروی چدار کرافت و پارمسان خارجی داره
همینو میخواستم بگم بازم ممنون

سلام
واااااااااااااااااي شما چقده خوبيد اينجا چقده قشنگه
من عاشق اين كارا هستم
ميخواستم يه همزن تووووووووووووپ بخرم ميشه كمكم كنيد آخه خودم زياد اطلاعات همزني ندارم :P
اين ها چطورن؟

http://www.narbella.com/shp/item/detail.aspx?c=1233&lang=Fa

http://www.narbella.com/shp/item/detail.aspx?c=1236&lang=Fa

آخه من قرار عروس بشم برم خونه خودم همه ي آرشيوتونو بپزم :D

سلام
خوب هستيد؟ من مدتهاست اين وبلاگ رو دنبال مي كنم..به نظرم كارتون عاليه..
فقط بعضي وقتها گير مي كنم : آخه من مثل شما حرفه اي نيستم..مي تونم ايميلتون رو داشته باشم؟ براي درخواست كمك احتياج دارم..
راستي، عكس هاي پستهاي قديميتون باز نميشه..چكار كنيم؟
ممنون

مرسی احسانه و زهرا عزیز
لطف دارین به پای هنر شما که نمیرسه

@ساقی
شما ابتدا هزینه ای و که می خواهید بپردازید را اعلام کنید تا بنا بر آن نظرسنجی شود.
@marjan
ایمیل شف عزیز در کارگاه موجود است. اما ایشان هزاران بار متذکر شده اند که ایمیل چک نمی کنند. شما اگر سوالهایتان را در کارگاه مطرح کنید خیلی زودتر می توانید به نتیجه برسید.

احسانه جون ممنون از لطفت
والا هزينش زياد مهم نيست مهم كيفيتشه خيلي همزن ديدم از 30 تومن به بالا ولي چون زياد معياراي يك همزن خوبو نميدونم ترجيح دادم از شف هاي محترم سوال كنم

من با اجازه اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
تجربه خودمو ميگم
همزن هايه ارزون
مشكلشو ن اينه كه زود داغ ميكنند
كاتالوگشونو بخون
اكثرفروشنده ها ميگن نه!داغ نميكنه
ولي تو كاتالوگ نوشته مثلا8دقيقه بيشتر نبايد كار كنه يا توربو فقط1 دقيقه!
29 كاره مولينكس هم همزن ضعيفي داره
و فقط بدرد جهاز ميخوره نه كار
من 2تا همزن گرفتم
چون وقتم كمه
با همزن دستي مواد كيكو ميزنم
همزمان سفيده ها هم تو همزن كاسه اي كف ميكنن
اينم تجربه من

@ ساقی

دوست عزیز، شف دو روز پیش در جواب یکی دیگر از دوستان که مثل سوال شما رو پرسیده بودن، این جواب رو دادن:

ولی اگه منتظرید که کادو بدن. بگید "کیچن اید" و یا "کنوود شف" کادو بدن
البته مولینکس هم همزن کاسه دار داره که همزنش متحرکه و پای اجاق هم میاد

@ مرجان

دوست عزیز، علاوه بر جوابی که مصبر اعظم به شما دادن، اگر پستهای قبلی و کامنتها رو خونده باشید، در جریان هستید که وبلاگ گاهی ف ی ل ت ر
می شه و به همین خاطر باید با ف ی ل شکن وارد شد.

دیشب نمیدونم چی‌ شده بود صد بر این صفحه رو رفرش کردم بازم قسمتی‌ که پست میذاشتم نیومد!

میگم طیبه جان چه ژله آبی خوشرنگی تو رسپی اصلی‌ استفاده شده من که اینجا هم ندیدم ژله آبی ایرانی خیلی‌ کم رنگه سریع به طرف سبز میره.زن دایییم گاهی واسه رسیدن به رنگه مطلوب تو ژله هاش از این رنگای فوستر کلارکس میریزه من تا به حال امتحان نکردم.نظرت چیه؟

@ ستایش:
من چون قبلا یه پیش زمینه داشتم ازت، زیاد در حد مرگ شکه نشدم. ولی وااااااااااااااااااااااااااقعا آدم این عکسها رو میبینه دوست داره با سر بره تو مانیتور. یکی از یکی زیباتر و حرفه ای تر. قبلا گفتم بازم میگم...من به خودم افتخار میکنم که با هنرمندانی مثل شما آشنا شدم. آدم حظ میکنه. لذت میبره ....و دلش نمیاد صفحه رو ببنده
من برم یه دور دیگه عکسها رو نگاه کنم.....فعلا بای

@ زهرا:
مامی سایت

@ تارا:
نظر من روی گاز زدنشونه. صلاح مملکت خویش خسروان دانند

@آرتا:
من هنوز بقیه پستها رو چک نکردم. عکسها رو دیدم عالی بود. تعریف کردن ازشون بمونه واسه توی همون پست

@ بهاره:
چون خیلی سفت میشه کثیف کاری در نمیاد. میشه جلو همه گازش زد
جوش که رو شاخشه. من دیگه عادت کردم جلو آینه نمیرم تا چند روز

@ ساقي:
من خودم اگه بخوام با استندش رو بخرم یا کنوود یا کیچن اید
یه مولینکس اصلی دارم که معرکه است
الانم دارم با تفال کار میکنم بیچاره هنوز نسوخته

@ مرجان:
من واقعا ایمیل چک نمیکنم
دروغ نمیگم
همینجا در خدمتتون هستم

@ پریس:
نمیدونم مارک ژلهه از توی عکس مشخص نیست
منم معتقدم ژله آبیهاشون بد رنگن
ولی فکر کنم چون دو تا پاکتش رو توی یه ذره آب حل کردم اینجوری خوشرنگ شده
آره ایده خوبیه
میتونی هم نوک خلال دندون رو توی رنگ ویلتونت بزنی و رنگش کنی
رنگهای تیاری که همه خورنگن و مشکلی نیست
ولی واسه ایرونی هاش میتونی رنگ اضافه کنی که رو بیان
:p

راستی هر وقت نمیشه کامنت بذاری باید بری کَش براوزرت رو خالی کنی درست میشه

شف بی نظیر من

من تا همیشه مدیون آموزش های تک ِ تون هستم
پایدار و پر انرژی باشین و ممنون از توجهتون

..
یه مورد که امیدوارم اشکال از سیستم من باشه
از زمان گذاشتن آیکون ها مرتبا سیستم کامنت گذاری پیغام خطا میده و کامنت میره رو هواا

نمیدونم شاید وقتی بوده که داشتم دستکاریش میکردم
ولی نه ....من نبودم...شیطونه بوده
:p

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/jele%20talebi.JPG#resId/2172BC176E9E469F!220
خوب خوب اینم طالبی خوشمزه تر از طالبی

نمیدونم چرا میوه‌های من هر چی‌ با قاشق زدم تو سرشون بازم اومدن بالا
looooooooooooooool

جالب بود که برشی ژله آبیم (ایرانی) بهتر از اون یکی‌ شد اون یکی‌ فاستر کلارکس بود باید اونو هم ۲بسته استفاده می‌کردم

و با اینکه گنجایش طالبی ۱لیوان آب بود ولی‌ بعد ژله اضافی آوردم (حالا بماند که سر رفت و آشپز خونه‌ام قرمز شد و به علت غلظت کلی‌ دردسر کشیدم تا تمیز شد ولی‌ ارزششو داشت)
;))
راستی‌ با ویلتون یه کمی‌ ژله ابیمو رنگ کردم عکسها بدون فلاشه ولی‌ خوشرنگ شده بود
الحق خوشمزه تر از طالبی بود من طالبی دوست ندارم ولی‌ این ورژنش دوست داشتنی بود روز جمعه بردم خونه مامان بزرگم با چه به بهو چه چهی مواجه شدم

پیشنهاد می‌کنم همه درستش کنین

خیلی خوشگل شده پریس جون
بازم یه کار اضافه واست تراشیده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی بدتر از شستن آشپزخونه نیست
:p
به نظرم میاد که طالبیت کوچیکتر از طالبی من بوده. و باید جای میوه هم واسه اش میذاشتی. و آره پس ژله خارجی رو هم دو بسته بریز. من گفتم شاید لاستیکی شه
میوه ها که خوب تو کل طالبیها پخش شدن که! خیلی خوب شده. واقعا دستت درد نکنه

سلام شف طيبه عزيز
متأسفانه من قادر به ديدن هيچكدام از تصاوير شما نيستم لطفا راهنمايي بفرمائيد

تا وقتی که از نو آپلودش کنم باید از فیلتر شکن استفاده کنید

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21153&sc=photos

سلام شف عزیز، من مدتیه کشفتون کردم. بی نهایت وبلاگ فوق‌العاده‌ای دارید و خیلی خیلی خیلی متشکرم
فقط مشکلش اینه که آدم نمیتونه انتخاب کنه و بعد از اینکه انتخاب کردم که امروز چی درست کنم، اونقدر محو خوندن رسپی‌های دیگه میشم که دیگه وقتی نمیمونه! من اینکه با پی دف میشه عکسها رو دیدو کشف کردم و بعد دیدم اشاره کردین. اما الان دو روزه بعضی پستها رو به این روش هم نمیتونم عکسهاشو ببینم. مثل همین طالبی‌های خوشمزه‌تر از طالبی :(خوندم که دارین علی رغم مشغله‌های فراوون زحمت حل این موضوع رو هم میکشید، خیلی ممنونمفقط خواستم در جریان باشیدو یک چیز دیگه..آیا واقعا رسپی‌ای هست که نشه گزینه "پسندیدم" رو زد؟؟همشون فوق‌العادن، با تزئین‌های بسیار زیبا و توضیحات بسیار خوب و کاملبازهم بسیار سپاسگزارمهمیشه موفق و شاد در کنار خانواده‌ی گرامی باشید

سلام مجدد
الان بعد از دو ساعت اومدم عکسا دیده میشه.
خیلی خوشحال شدم
ممنونم

نظر لطفتونه

بله يك روز براي مايكروسافت مشكلي پيش اومده بود رفع شد
مرسي از تذكرتون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...