2010/09/14

آلبوم کارهای بر و بچز کارگاه

من همیشه به یه چیزی معتقد بودم... اونم این بود که غذاهایی که من درست میکنم ، مشتری اول و آخرش خودمم. این بود، تا جدیدا که نظرم عوض شده! هنوزم باورش واسم سخته که چطور میشه که ایرانیهایی باشن که از غذاهایی که من میخورم خوششون بیاد و تازه کلی هم ازش تعریف کنن! آخه من عقیده ام بر اینه که ایرونی ها فقط چند چیز رو "خوراک" میدونن....برنج-چلو-پلو-قرمه سبزی-پلو-خورشت-پلو-قیمه-پلو - پلو - پلو....بذارین یه بار دیگه واسه اینکه خیالم راحت شه که روش تاکید کردم، دوباره تایپ کنم.... "پلو"! ولی خوب انسان جایزالخطاست....لابد اون آدمایی که تا به حال به من میگفتن : "دستت درد نکنه خیلی خوشمزه شده بود ولی حواست باشه این "غذا" نیست ها! حالا غذا چی پختی؟" ....فقط دور و بر خودمن و روی این کره خاکی فقط این رقمیش نصیب من شده...بقیه هم توی سایر نقاط زمین پخش شدن!!! یه جورایی خیلی خوشحالم که هم سلیقه و هم ذائقه پیدا کردم اونم به تعداد فراوان.



یه جمله واسه کسانی که فکر میکردن این غذاهایی که عکساش رو من اینجا میذارم پلاستیکی هستن بگم ....(چی؟ کسی همچین فکری نمیکرده؟ جدی؟ خب پس لابد باز همه شون دور و بر خودم جمع شدن و بقیه نقاط زمین یه مدل دیگه است) ...آره جمله ام اینه...."خیر! یه عنایت به عکسهای این پست بکنید.... اینا همه شون با همون رسپیهای خودم درست شدن. میبینید که حقیقت داره و پلاستیکی هم نیست!"

وای باورتون نمیشه چه ذوقی کرده بودم وقتی داشتم این عکسهای روی جلد آلبوم بچه ها رو درست میکردم . اینقدر کاراشون خوشگل و نازن که تمام مدت عشقش رو میخوردم و ذوق کش شده بودم . خودتون نگاه کنید ...بهم حق میدید. کارا واقعا عالی هستن. عین این میمونه که از یه کاتالوگ خارجی برش داشته باشی.

آره... همین رسپیهایی که من میذارم رو بچه ها درست میکنن خیلی هم خوشگل تر از عکسهای من میشه . پایین هر پست توی کامنتها به کاراشون لینک میدن ...پس اگه تا به حال کامنتهای پایین پستها رو نمیخوندید ، چیز بزرگی رو از دست میدادید. خیلی جالبه ....رسپی همون رسپیه ولی آشپزش یه آشپز دیگه است.

من یه بار یه ایده به سرم زد که با ایجاد یه اکاونت ساده توی "فتو لایو" که همه اش یک دقیقه هم وقت نمیگیره.... بچه ها میتونن آلبوم عکس واسه خودشون درست کنن که دائمی هم هست و همیشه باقی میمونه. من فقط یه ایده دادم ولی در کمال تعجب دیدم که دوستان سریعا همون شب عملیش کردن!!!! ای ول داره والا!

حالا این لینک آلبومهای بر و بچز کارگاهه. یه کار جالبی که بچه ها کردن اینه که پایین عکسشون در قسمت description به پست رسپی لینک دادن و اگه احیانا هوس کردید که شما هم اون غذا یا شیرینی رو تست کنید ، راحت میتونید به رسپیش دست پیدا کنید.

فقط عنایت داشته باشید که ما توی این آلبومها فقط خوراکیهایی رو میذاریم که رسپیش توی وبلاگ اومده. بله صد درصد همه این هنرمندان غیر از رسپیهای من هزارتا چیز دیگه هم درست میکنن. ولی صرفا جهت اینکه این آلبومها مربوط به این کارگاه هست، دوستان از آپود عکسهای کارای دیگه شون خودداری کردن.

تعداد دوستانی که مرتب درحال تست کردن رسپی ها هستن خیلی زیاده و زیر هر پست عکسها وجود دارن میتونید بهشون مراجعه کنید... ولی این چندتا هنرمندی رو که میبینید یه کم زرنگتر از بقیه بودن و آلبومشون کاملا به روزه. یعنی ماشالا هر هفته (اگه نگم هر روز) کارای خوشگلشون رو به آلبومهاشون اضافه میکنن.

برای ورود به آلبوم ، کافیه روی عکس مورد نظر کلیک کنید و به صفحه اون آلبوم منتقل میشید....حالا برید لذت ببرید.... بعدشم یه کف مرتب واسه همشون بزنید که به همه مون اثبات کردن که...."ما میتونیم. حتی با کمبود امکانات. فقط کافیه به کارمون عشق بورزیم" .


    

    

    

    

    




130 comments:

من اولم
ماچ اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستادگل

سلام شف عزيز ؛ آلبوم بچه ها ايده خيلي خوبيه من كه بايد همه رو ببينم بعد هر كدوم عكسش باهام حرف بزنه بسازم . راستي پته مرغ و ماست هلو رو هم درست كردم ماست هلو مورد پسند من و مامان بود ، پته مرغ هنوز سرو نشده . مرسي بابت ايده هاي قشنگت

خــــــــــــــــدای من
شف جان به فکر قلب ما هم باش لطفاً!
سوپرایزی بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی جالب شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون شف عزیزم.
این آلبوم های خوشگل همه مدیون شما هستند.
واقعاً جا داره من باز هم در اینجا از تمامی محبت هایت و زحماتت تشکر ویژه ای کنم.
شاید هیچ کسی به اندازه من قدر این دستورها و کارها را نداند چون من سالهاست اسیر کلاس و مربی و این صحبت ها هستم و از نزدیک مشکلات کلاس رفتن را تجربه کرده ام، بعد تازه چی؟ عمراً تو کلاس ها از این آموزش ها بدن!!!!!!!!!!!!
خلاصه که بابت تمام محبت ها و تمام خوبی هایتان ممنونم.
از مامان طیبه جون هم تشکر ویژه و مخصوصی دارم.
همسرشون هم همچنین.
خلاصه که من در حال حاضر زبانم قاصر شده دیگر نمی توانم چیزی بگویم.
مرســــــــــــــــــــی شف طیبه عزیز.

in choclate lavaCake ke setayesh khanum pazide badjuri dele mano ab mindazehaaaaaaaaaaaaaaa.
Ghorbune dasto panjat madar! ;)

dasture pokhtesho khudam! neveshtid ke kheyli talkhe va ghiafeye siahesh!
mano yade in cake ha ke birun be esme Brouni mifrooshan mindaze!
az hamuna ke ela masha allah tuye self uni mikhordim!

من همیجا پس افتادم از بس که این جلدهای آلبوم ها خوشگلن... کارهای بچه ها که حرف نداره.
همگی خسته نباشید

WOW
خدای من باورم نمیشه!!! اینا ماهستیم!! :دی
و به شخصه معتقدم که فقط و فقط به خاطر شخص شف جان اینجاییم، اینجا تو این وبلاگ و اینجا تو این مرحله از آشپز شدن.
طیبه عزیز، شف جونم مرسی به خاطر همه زحمتهایی که کشیدی و آشپزهایی که تربیت کردی،

شف جونم تو بهتری معلمی هستی که تا حالا داشتم و خواهم داشت :*
مرسیییییییییییییییی

شف جووووووووونم شرمنده کردینا

میدونین اینجا ،این محیط ،این فضا ،این پیج خوردنی این شف رویایی ، واسه من مآمن آرامشه ،مآمن نیاز روحی و جسمیمه

تو بهترین لحظاتم برای بودنتون ،سلامتیتون آرامش و انرژیتون کنار خانواده و همسرتون دعا میکنم

مدیون آموزش ها راهنمایی دلسوزانتون هستم تــــــــــا همیشه

:Xx

رنگینک

http://www.bilder-space.de/bilder/666333-1284485770.jpg

سلام شف عزیز
چه گنجینه های قشنگی

دست همگی درد نکنه

منم از دستورات شما استفاده کردم

حلوا .... ام ان امز کوییز ..... تیمبالو ...... ژله آناناسی ..... کاپ کیک ........... کوردن بلو بروکن گلس.
.....

ولی شرمنده که اهل عکس گرفتن نیستم یعنی یه خورده اعتماد به نفسم پایینه

زنده و پاینده باشی

راستی ام ان امز کوییز رو همین عصری درست کردم و طعمش رو اهالی منزل همگی پسندیدن

قرار شد برای مدرسه پسرم از همین کیکها و بیسکویتهای شما درست کنم که ببره

مقش شب اول

http://public.blu.livefilestore.com/y1p1RGJbeqDJO3g5MA6JUpKSaFjPUwXHgU5J0SMUSCZqbYX1WBvFvUe1yuO3HqriNzzfSukV8VYP569iicwu802YA/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D9%88%20%D9%87%D9%84%D9%88.JPG?psid=1

لینک دستور و توضیحات

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_15.html

مقش دوم

http://public.blu.livefilestore.com/y1pnUBbBGvPTXpfJ86zqMIW3lKmjuAYSIMyn9D5Igfz439yNunCBbYYSfvYRpLqr1AQUXwss8E-IPCMAvTbMq4iMA/%DA%AF%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C.JPG?psid=1

لینک دستور و توضیحات

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_27.html

-------------------------------------------

پست غـــــــــــافل کننده ای بود. من آدمی هستم که باید این جور چیزها رو با خودم ببرم یه گوشه تاریکی، جای دنجی، تنهایی مزه مزه اش کنم، بذارم روحم رو یه چند ساعتی نوازش کنه، بعد تازه می تونم خوشحالی اصلی ام رو نشون بدم.

ولی اینی که همین الآن دارم می نویسم، خودش خیلیه، این یعنی که خوشحالیه ایــــــنقـدره بزرگه که داره از سر و کله ام می زنه بیرون.

ممنون برای این که هستید. ممنون که بهمون این همه چیز خوب رو یاد دادید، بدون هیچ چشمداشتی.

ممنون برای همه مهربانی هاتون.

سلام طیبه خانم
گرچه ما مثل این شاگردهای شما زرنگ نیستیم اما یه جورایی داریم شاگردیتو می کنیم.
احسنت بر شما
معلم جان من چند روزیه فقط دارم از غذاهای شما می پزم اما یه مشکلی با این فرم دارم:غذا و کیک توی فر من توی زمانی که شما می گی نمی پزه و وقتی بیرون میارم وسطش هنوز نپخته است. حتی یه بار مرغ سوخاری با ترد پختم ، 10 دقیقه هم اضافه تر گذاشتم اما بازم یه کوچولو نپخته بود. حالا می خوام ببینم باید درجه گازم رو بیشتر از 180 بذارم یا زمان پخت رو زیاد کنم؟
لطفا خواهشا کمک کن.
ممنونم
موفق باشی عزیز

@ Mina

دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم به پست دلقک کلاه بوقی مراجعه کنید و شماره دوازده نوشته های من رو بخونید.

در کنار توصیه های شف که در آن شماره می تونید بخونید، باید خدمتتون عرض کنم که کیک با غذا فرق می کنه. یعنی نمی شه گفت زمان رو بیشتر کنید یا درجه حرارت رو.

برای کیک می شه به صورت عمومی گفت، زمان پختتون رو کمی بیشتر کنید و کمی هم، کمی ها، درجه حرارتتون رو.

مثل برنج می مونه، که بعضی ها خیلی زود دم می شکن، بعضی ها نه. شما باید به روش سعی و خطا درجه حرارت فرتون دستتون بیاد.

فقط می تونم بگم همگی خسته نباشید
الهی هیچ کس چاق نشه
زنده باد شف
زنده باد همکلاسیها
و
.
.
.
زنده باد

.
.
.
چاکلت لاوا کیک

طیبه جون در کنار این همه مشغولیّت به فکر همه چی‌ هستی‌ شاید همهٔ بچه‌ها چشمشون مثل من پر اشک شده من در تمام مدت زندگیم خیلی‌ کم دوست داشتم ولی‌ بین همون تعداد انگشت شمار کسیو نداشتم که دریایی‌ از محبت و نیکی‌ باشه زبونم قاصره عزیزم من در مقابل مروارید احسانه ضحا آرتا و.... همیشه کم میارم ماشالا انقدر آلبوم‌هاشون تمیز و مرتبه که عکس‌های من لیاقت نداره در کنار اونا باشه من فقط عکسمو میزارم واسه دلگرمی‌ خودم و واسه تشکر از تو که خیلی‌ خوبی‌ از مادرت که دختری مثل تو تربیت کرده و از همسرت که پشتیبانته

الان حسرت میخورم چرا از کارهایی که اولین روزا انجام دادم عکسی‌ ندارم بیسکویت‌ام اند امز، کیک آپ ساید داون موز، کاپ کیک ماست،کیک ساده. شکلات ترافل(این یکی‌ عکسش‌ گم شد) ولی‌ به قول احسانه جون یه بر فایده نداره

طیبه جون خونه نبودام همین که رسیدم پریدم پست جدیدو ببینم که................

چه سورپریزی

سر افراز باشی‌

بابا اي ول!!!!! اين كامنت دريافتي از اعماق زمينه!!!!!!!!!!!!!!! چون من از خجالت آب شدم و ... .ان شاالله جبران ميكنم

خیلی خوشکل و با حال شدن حقیقتا به عکس شباهت بیشتری دارن تا واقعیت اینجا خیلی از عکسایی که توی وب خودتون فیل فیلی شدن رو میشه دید و فهمید چه شکلی بودن
بالاخره یه روزی هم نی نی من بزرگ میشه و این همه مراقبت نمیخواد اونوقت منم یه البوم میسازم و همه غذ اها رو درست میکنم و عکساشو میذارم
به امید انروز

معلم عزیزم پاینده باشی واقعا شما باعث مباحات خود من به عنوان یک ایرانی هستی عمر طولانی با عزت وسربلندی برایت ارزو مندم .اما متاسفم برای خودم که عکسی ندارم برای ارائه کردن .میبوسمت مریم

اوه اوه اینجا رو ببین چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نبودم چه کارایی کردی دختر! ترکوندیا!!!!!!!!! :X
خوش به حال این دخترا !!!!!!!!انقده وقت داشتن که رسپی های تو رو درست کنن
آفرین باریکلا مرحبا صد ماشالا:D ;)
منم به قوله اصفهانیا یخده آپیدم
از مولتن کیکت یا همون چاکلت لاو کیکت خیلی خوشم اومده
منم یه رسپی ازش دارم منتها با رسپی تو یه نموره فرق فوکوله گوگولی
میخوامتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:X:X:X

بچه‌ها با اون ستارهٔ خوشکل رو حرف
i
اسم من حال نمی‌کنین؟

من که خیلی‌ حال می‌کنم

:-* ;;)

تبریک به شاگرداولها
اسسسسسسسسسسسسسستادعزیز
اتفاقا
شرحی که شما دادید
شرح احوالات منم بود
وقتی با سایتت آشنا شدم
دیدم ای بابا
عجب
هرچی میخورم اینجاهست
تازه اسم هم داره
خوشگل وبادکور
-فقط بلوچیز نمیخوردم
چون خوندم سرطانزاست-زنده باد بلوچیزززززززز

شک نداشتم که در بلاد آ د مایی
تاازخودت نپرسیدم باورم نشدکه بغیراز قلیه ماهی غذایه دیگه ای هم بخوری
آخه من اون طرفابودم
ممنونم
اگر احسانه جون
قدرشما رو میدونن چون درگیر کلاس و...بودند
منم که دیمه کارکردموخودم دستور آشپزی از اینور واونور میکشفیدم
قدر یه دستور خوب رو که امتحانشو پس داده رو میدونم
با اینکه سالهاست کار شیرین شیرین شیرینی پزی رو کنارگذاشتم
وب شما باعث شد
سرشوق بیام وسرچ برادر گوگل رو کچل کنم
کلی دستور ناب گیرم بیاد
ممنونم
وممنونم
حالا که مامان خانم شما هم ممیزی میکنند
بهشون سلام میکنم و خواهش میکنم مواظب خودشون باشن

:-* :-* :-*
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآفريييييييييييييييييين به همه بروبچز
آفرين به طيبه عزيز با اون حوصله و نثر بينظيرش
مرررررررررسي بچه ها
امروز صبح زياد سرحال نبودم و داشتم به اين فكر ميكردم كه آدم پاشو از يه سني ميذاره اونورتر كلي هرروز تغييرات روحي و ذهني توش بوجود مياد
كلي به وجد اومدم و كيف كردم
مرررررررررررررررررررررررررررررررسي ي ي ي ي

راستي دلم واسه همتون تنگ شده بود
واسه طي طي جون، احسانه جون، مرواريد جون، پريس و همه دوستااااااااااي خوب و نازنيني كه اينجان : الي و الهام و آرتا و عكاس خانوم و خلااااااااااااااصه الي بي انتها

وای خدای من............. چقدر ذوق کردم........ منکه تا صبح همش توهم میزدم ( احسانه در جریان هستی که تو توهمات شما هم بودیها )
خیلی خوشگلن و عجب ابتکاری....... البته واضحه که . همه اینها از وجود و نوشتن باعشق و مهربونیهای شماست
و یه تشکر ویژه از مادر محترم و اقای همسر بابت داشتن چنین دختر و همسری

مرحبا به همه ی شما کدبانوها . لذت بردم. حظ کردم. خداییش آدم کلی کیف می کنه و من یکی روزم به خیر می شه و کلی روحیه می گیرم ... آفرین خانوم ها ، مرحبا باز هم به تو طیبه ی عزیز کدبانو ... خوش به حال همسر جانت عزیزم که همچین کدبانوی خوش سلیقه و هنرمندی داره . باز هم ممنون . باز هم ممنون به خاطر تمام وقتی که برای آموزش ما می گذاری . من می دونم که چقدر سخته کارمند باشی و بخوای کار اضافی هم انجام بدی ، چقدر وقت ازت می گیره . خودم از 8 صبح تا 6-7 عصر سرکارم و بعد تازه باید برم به بچه و خونه زندگی برسم . خیلی وقت ها می رم با شوق ، دستورات تو رو درست می کنم ، فقط گوشتونو یواشی بیارید جلو ، همسر گرامی من کمی بدغذا و بد ادا و اصوله و هرچیزی نمی خوره و من هی می خوره تو ذوقم ! و خستگی تو تنم می مونه ! طفلی اهل چیزی گفتن هم نیست ولی از نحوه ی خوردنش می فهمم خیلی خوشش نیومده ! بدسلیقه ! اینه که من هروقت هر چیزی درست می کنم اکثراً پدر شوهر عزیز و دوست داشتنیم و همکارهام کیفشو می کنند ....طیبه ی عزیز ، ممنون ، ممنون و آرزو میکنم بازتاب تمام محبت هات و مهربونی هات رو تو زندگیت ببینی ....شاد باشی عزیزکم

Manam yechize Sade Pazidamaaaaaaaaaa!!!!
khoshhal misham bebinid! :D

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_5660.html

سلام طیبه جون خسته نباشید گلم
بچه ها دست همگی درد نکنه واقعا که نشون دادین همگی چقد رهنرمند و باسلیقه اید
شف جون ایشاله سعی می کنم تا می تونم از غذاها و شیرینی هاش عکس بگیرم و براتون بفرستم .مطمئنا که به زودی بهترش قسمت شما میشه .بوسسسسسسسس

هر چند که کارای من انقدری قشنگ و به روز نبوده که جزو شاگرد زرنگای کلاس به حساب بیام اما واقعا از دیدن اینهمه کار خوشگل لذت بردم.

مروارید جان از چه دوربینی استفاده میکنی؟انقدر
تصاویرت شفاف و قشنگن که با ادم حرف میزنن.

جکت پتیتو:
http://cid-7962f1bc304bd4c7.photos.live.com/self.aspx/negin/200820101637jaket.jpg

پای رطب:
http://cid-7962f1bc304bd4c7.photos.live.com/self.aspx/negin/270820101669rotab.jpg

بهاره
سلام به استاد عزیزم و همشاگردیهای هنرمندم
آخه استاد گلم چی صدا کنم تو رو تو که از گل بهتری؟منم بدون اغراق میگم شما بهترین استادم توی زندگیم بودین واقعا دوستتون دارم به خاطر اینکه مثل دریا بزرگ و عمیق هستین و به فکر همه چیز هستین دوووووووووووووست داااااااااااااااارم:-*

جیـــــغ !!! وای خدا اینا محشـــــــــرن!!!!!ا
ایول به این استاد !!!! ایول به این شاگردا !!!!!!ا
شدیدا حسودیم شد!!!!!!!!!! عجب تنبلی کردم عکسامو نذاشتم!!!ا
:)

سلام بر همه ي خانم هاي هنرمند خيلي كارتون درسته ايول ايول با با شما ها كي هستين ميگم مرواريد جونم دعوام نكني ها ولي من يه سوال دارم ميترسم بپرسم قبلا گفته شده باشه و من نديدم تو مامي سايتم سرچ كردم اين مامي پيك امروز اشكال داره عكس ها رو باز نمي كنه اينجام سرچ كردم چيزي پيدا نكرد حا لا يا من كورم يا واقعا نبوده آخه باورم نمي شه يعني شف جون يك بارم درست نكرده حالا ميريم سراغ سوال ؟؟؟؟ واي يا علي استرس گرفتم خانم ها چوب ها تو نو آماده كنين تا من يه سوال بيخودي بپرسم؟
اينجانب من يعني مائد خانوم سوال داره كه شارلوووووووت چه جوري درست ميشه؟؟؟؟؟
اصولشو بلدما ولي تصويري ميخوام؟شف جونم حالا كه يه ماهي هست ما داريم تمام و كمال عسكاي وبلاگ خوشملتو مي بينيم نمي خواي يه شارلوت درست كني؟آخه شما تامام و كمال ياد ميدي آدم ديگه هيچ جاشو گير نداره

@ Maed

مائده عزیز،

من علت ترس شما رو نمی فهمم دوست عزیز. سعی مصبر اعظم و من در این هست که شما بتونید مستقل عمل کنید. یه ضرب المثلی هست توی ایران که می گه بهم نون نده، .روش نون در آوردن رو بهم یاد بده
امیدوارم که درست گفته باشم.

سعی من در اینه که شما روشهای جستجو رو یاد بگیرید، نه برای این وبلاگ، بلکه برای زندگی روزمره اتون. اینطوری توی زندگی اتون خیلی جلو می افتید. البته این نظر شخصی منه.

پس لطفا دیگه از چوب و ... صحبت نکنید، چون من در خدمتتون هستم.

شارلوت رو شف هنوز درس ندادن، ولی باوارین کرم رو درس دادن که میشه جزء شارلوتها به حسابش آورد.
در قسمت جستجو کلمه باوارین کرم رو تایپ کنید، براتون گزینه اش باز می شه.


در غیر این صورت، به غیز از سایت مامی سایت که لینک شارلوتش رو خودتون پیدا کردید، سفره خونه هم یک چنین مبحثی داره، شاید به دردتون خورد. باز هم توی گوگل تایپ کنید، شارلوت سفره خونه، گزینه ها براتون باز می شه.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

خوش به حال این شاگرد اولا، چه جایزۀ خوبی از دست استاد گرفتن :X
من که با وجود این بلاچه وروجک پونزده ماهه تو دست و بالم دیگه اساسی از این دنیای خوشگل و خوشمزه و دوست‌داشتنی پرت شدم بیرون. از یه متری گاز و سینک ظرفشویی که رد بشم بچه‌م این شکلی می‌شه
~x(
منم از همون یه متری مواد اولیه رو پرت می‌کنم توی دیگ پر آب تا خودش یه چیزی برامون بپزه!

شف عزیزم ولی با این حال همۀ پست‌هات رو می‌خونم و سعی می‌کنم مستمع آزاد منظمی باشم!!!
راستی شما شبکه می‌شف رو می‌بینید؟ البته فکر کنم بیشتر واسه شاگردای کارگاه جالب باشه تا خود شف که سوادشون بیشتر و بیشتر از ایناست؛ ولی یه سری برنامه‌هاش که داره تبلیغ می‌کنه تا به زودی پخش کنه هم شاید واسه شف عزیز دیدنی باشه مثل برنامه برش‌های پنـــــیر! :) ظاهرن ترجمه برنامه‌های فود سفری هست گمونم با کمی دستکاری به فارسی. روی ه.ا.ت ب.ر.د
11747.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4

دوستت دارم شف جان، هر روز هم بیشترتر

به به چقدر ذوق و شوق! آدم هیجان زده میشه
شما هم مثل منید؟ من هر بار که صفحه رو باز میکنم دوبار از بالا تا پایین عکسها رو نگاه میکنم بعد ممکنه دوباره برم یه دور دیگه نگاهشون کنم
:D
عکاس خانم عزیز... من تو ذهنم بود که شما آلبوم داشتی . نازنین و الی رو مطمئن بودم که آلبوم ندارن و چاره ای هم نداشتم چون خوب نیست آدم مردم رو وادار به آلبوم ساختن کنه! بعد کلی تو کامنتای همه پستها گشتم آخرش مطمئن شدم که آلبوم درست نکردی و روی فری سرورهاست
حالا که دیر نشده. سر فرصتی عکسها رو آلبوم کن منم سر فرصتی کاورش میکنم و میذارم رو این پیج

وقتی میگم سر فرصتی...دیگه خودتون میدونید ...یعنی خدا میدونه کی! ولی امروز یه فرصتی داشتم و زودی آلبوم نگین جون رو لینک کردم

یه چیزی که خیلی خوشحالم کرد اینه که بقیه دوستان هم تحریک شدن که آستین بالا بزنن و از این به بعد یه عالمه عکس خوشگل خواهیم دید و زندگیمون خوشگلتر میشه

@ مائد:
نه اینکه شارلوت بلد نباشم یا اینکه تا به حال درست نکرده باشم...نه...فقط فعلا حسش نیست. میگم قرار نیست که هرچی شیرینی و غذا تو دنیاست رو من بخورم که!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد خپل میشم کسی نیست جمعم کنه
:p
خدا بزرگه صبور باشید شاید رفتم تو حس

@الهه:
دست رو دلم نذار که خونه
تو این شهر خراب شده تنها تفریحمون تلویزیون بود اونم پارازیت انداختن ترکوندنش
خدا از سر تقصیراتشون نگذره
آمین

شف جون
و همه دوستان هم کارگاهی، سلام
=((
نمیدونی شف جون از دیشب تا حالا چه حالی شدم!من همیشه توی مدرسه از سال اول ابتدایی تا آخر مهندسی شاگرد اول و دردونه معلمها بودم. اصلا گاهی فکر میکردم که اگه معلمی منو تحویل نگیره اونروز روز مرگه منه!! ولی از دیشب اینو تجربه کردم، شاگرد تنبل شدگی، دوری از زرنگی و هزارتا صفت منفی دیگه
ولی باز به خودم امید دادمو گفتم نه اینا همش به خاطر معین داشتگیه! پسر کوچولوی 1.5 ساله من کلا با آشپزخونه مخالفه، اگه آروم باشه کل محتویات کابینت رو کف آشپزخونه خالی کرده و اگه آروم نباشه من حق ندارم توی آشپزخونه باشم. خلاصه اومدم بگم که از دیشب تا حالا بدجوری رگ حسادتم زده بالا.
من هم میخوام همه مشقهام رو نوشته باشم، میخوام از خانوم معلم ستاره بگیرم.
میخوام خانوم معلم منو ببره بالای کلاس و به همه نشون بده
:((
----------
ولی از شوخی گذشته آفرین میگم به دوستایی که این همه هنر از خودشون درکردن.
و خسته نباشید میگم به طیبه جون بخاطر کاراش و آموزشای بی دریغش
و مامان طیبه به خاطر داشتن همچین گلی.
و به همسر طیبه که اجازه میده خانومش پای کامپیوتر بشینه و کاش همسر من هم ازش یاد بگیره و اینقدر مانع پا کامپیوتر بودن من نباشه.

@ سارا:
اشکالی نداره سارا جون. مهم اینه که خودت از کاری که انجام میدی لذت کافی رو میبری. عکس و ظاهر که مهم نیستن. مهم طعم و از اون مهمتر عشقیه که واسه کارارت داری

@ آرام:
درکت میگنم
میدونم چه حسی داری
دقیقا به همین دلیله که من فقط واسه خودم تنهایی آشپزی میکنم و به قول الی جون واسه مردم همون قلیه کفایت میکنه
نگران نباش
آدم میتونه بعد از چند سال ذائقه دیگران رو عوض کنه
من تجربه کردم میشه

@ بهار:
ای بابا زیاد سخت نگیر. منم از اوناییم که همیشه تاپ کلاس بودن ولی سنم که رفته بالا دیگه بیخیال دنیا شدم
:p
ایشالا دست و بالت باز میشه ما هم فیض میبریم

این آقای شوهر هم منو خفه کرده میگه چشمات کور میشه نشین پشت کامپیوتر
آخرش یه روزی کتک میخوره
:p

اسسسسسسسسسسسسسسسسسسستادمعظم
اگه کارهایه من در حد آلبوم این سایت باشه دستوربفرمایید اطاعت امر کنم
والا شما حق بگردن من دارید
کتکم باشه میخوریم
آیکون الی شکمو
چون میدونه کتکایه استاد هم خوشمزه اند!!!!!!!!!!!!!!!!!

يادم باشه اين لينك را به شوهرم نشون ندم!!!!!!!!!و همچنين به دخمرم!!!!!از بس لينكو نگاه كردم چشام از كاسته در اومد.دلم نمياد از پاي سيستم بلند شم.

مرواريد جونم مرسي گلم باحات شوخي كردم تو دوست گل مني اول چون كمكم ميكني بعدشم چون كمكم ميكني اينها با هم خيلي فرق داره ها اوليش براي آشپزي دوميشم براي كامپوتر بازم اگر جايي گير كردم ميام پيشت
شف جونم الهي هر چه زودتر دلت شارلوت بخواد حالا مثل قضيه پيتزا نكني بگي چون شما گفتين درست نمي كنم ها آخه منم يكم مثل توام اگه يكي بهم يه كاري بگه انجامش نمي دم ولي من عاجزانه درخواست مي كنم دلت شارلوت بخواد الهي به هر جا نگاه كني شارلوت ببيني اصلا شب خواب شارلوت ببيني راستي خيلي ذوقيدم وقتي ديدم جوابمو دادي آخه تا حالا با يه شف درجه يك اينقدر صميمانه نبودم به اميد يه شارلوت رويايي يا بهتره بگم حس شارلوتي يا اصلا هر باعث ميشه شما برامون شارلوت بدرستي

گواکامولی

http://www.bilder-space.de/bilder/308fc7-1284568686.jpg

چه آلبومای خوشگلی گذاشتید.دست مریضاد به دوستان واستاد.
استاد ما خیلی وقته شاگردتیما ولی از نوع تنبلش البته در عکاسی ، وگرنه خیلی از مشقامو انجام دادم.
حسودیم شد به بقیه.
این مشق کوچولوی منم پیش هنرشاگرد اولا بپذیر.
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/browse.aspx/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C
راستی دوستان شما چه جوری شکلکا رو گذاشتید مال من نمی شه.

@احسانه
احسانه جان یه سوال تو پست پای رطب گذشتم چون مربوط به همون پست می‌شه لطف کنی‌ جوابمو بعدی

@مروارید

اگه احسانه جون نبودن(چون درست کرده بود) شما اگه جوابو میدونی‌ و بهم بگی‌ خیلی‌ ممنون میشم

طیبه جان ممنوووون بابت اینکه البوم کارامو لینک کردی.
دیشب وقتی دیدم جزو شاگرد زرنگا نیستم دلم غصه شد و پیش خودم گفتم اگه وقت و فرصت کافی داشتم میتونستم کارامو با تزیینات و ظرافت بیشتری ارائه بدم.
راستش منو همسری شدیدا عاشق تست کردن مزه های جدید هستیم.تو این مدت از اینکه تونستم این حس تنوع طلبیمونو بهش بپردازم و تجربه های جدید بدست بیارم خیلی راضیم.
ولی این حقیقت رو نمیتونم کتمان کنم که تایید شف ماهر و خوش ذوقی مثل تو و دیده شدن کارهام توسط بقیه مزه و ذوق خاص خودشو داره.


@مروارید
مروارید جان یه سوال در مورد دوربینت ازت پرسیده بودم

@الهه

الهه جان غصه نخور.منم مثل شما یه دختر کوچولوی هفت ماهه دارم.میخوام بهت بگم خیلی از رسپی هایی که طیبه جان اموزش میده هم مواد لازمش تو خونه هست هم زمانبر نیست.میتونی از وقتای ازادت برای تجربه کارای جدید استفاده کنی و انرژی زیادی که بهت میده رو حس کنی.

@ نگین

دوست عزیز من تازه از کار رسیدم منزل، شرمنده.

Panasonic fx60

سلام عزیزم امید که در صحت وسلامت باشی ممنون از جوابت .اره حق با شماست نازکش کرده بودم راستش نازکیش مثل خمیر گل ایتالیایی بودوقتی میخواهی گل درست کنی.اما فکر میکنم اضافه بر اون خامه هم مشکل داشت چون وقتی خمیر رو روش پهن کردم خوب فیکس نمیشد در مورد قطر خامه ؟میشه بهم بگی چقدر باشه بهتره؟ممنونم معلم عزیزم میبوسمت مریم

سلام شف عزيز من واقعا از ابتكار جديدتون لذت بردم
كارهاي بچه هاي كارگاه به آدم انرژي و انگيزه ميده من يه خواهشي دارم كه قبلا هم مطرح كردم ولي جوابي نگرفتم ممكن هست كه آدرس عكسهاي قبلي رو تغيير بديد و از آدرس جديدي كه عكسها را ميگذاريد load كنيد تا از شر اين فيلترينگ راحت بشه چون تازگي من با هيچ فيلتر شكني نمي تونم عكسهاي پستهاي قبلي رو ببينم و واقعا دلم مي سوزه ...
شاگردخاموش كلاس

سلام شف عزيز من واقعا از ابتكار جديدتون لذت بردم
كارهاي بچه هاي كارگاه به آدم انرژي و انگيزه ميده من يه خواهشي دارم كه قبلا هم مطرح كردم ولي جوابي نگرفتم ممكن هست كه آدرس عكسهاي قبلي رو تغيير بديد و از آدرس جديدي كه عكسها را ميگذاريد لود كنيد تا از شر اين فيلترينگ راحت بشه چون تازگي من با هيچ فيلتر شكني نمي تونم عكسهاي پستهاي قبلي رو ببينم و واقعا دلم مي سوزه ...
شاگردخاموش كلاس

This comment has been removed by a blog administrator.

سلام شف طیبه عزیز منم از کارهای شما خیلی لذت می برم و درست می کنم می تونم عکس کارهام رو براتون بفرستم ولی نمی دونم چه طوری؟

مامان مژگان

سلام
دوست خوب وهم نام جونم من تازه وبلاگ رو پیدا کردم
دست مریزاد
کارهات خیلی عالی ودر عین حال دلگرم کنندست البته برای بی هنرایی مثل من
موفق باشی
در ضمن اخرش ما نتونستیم خامه فرم گرفته درست کنیم
اینم سند بی هنریمون
ممنون هوارتا

راستی شف عزیز اگه اگه اگه برات امکان داره دستور امتحان شده باقلوای گل رو بزار قبلا از پررویی خودم عذر میخوام شدید

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1poT4ySCBXcOCyYOB4EXnkBga1LG-DZYFxeZX2Ql-zIFyDBFdvmpa489l8kahPR1pGVcP5nXKlO1wbDnFhfjSCY5WMIeEiMf2i/%D8%B4%D8%B4%D8%A8%D8%B1%DA%A9%20%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C.JPG?psid=1

لینک دستور و توضیحات

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_06.html

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.

@ خسته:
وَاللهُ خَیر حافظا و هُو اَرحمُ الراحمین
الا بذکرالله تطمئن القلوب

@ TH:
متاسفانه بلد نیستم
چشم شاید روزی روزگاری
خامه هم اون درجه یخی اولیه اش شدیدا مهمه
@ مامان مژگان:
توی پست لینک رو دنبال کنید. توضیح دادم
@ ریحانه:
سر فرصت حتما
@ Ama:
خیلی کم. بهش کرام کاور میگن. یعنی در حدی که هنوز بدنه کیک دیده بشه. خیلی کم
@ نگین:
ایشالا شاهد کارای قشنگتون باشیم
@ نیره:
چه هنرمند! احسنت. کارا بسیار زیبا هستن. نیره جون اگه اجازه بدید من صبر کنم یه چندتا کار دیگه هم اضافه کنید که من کاورش کنم یا اینکه اگه صلاح میدونید الان لینکش کنم؟
خودم برنامه ام اینه که هر کدوم از بچه ها که لینک آلبومش رو توی این پست بذاره...بعد از اینکه تعدادش کمی زیاد شد کاورش کنم و بذارمش توی پست
ولی اگه عجله دارید همین الان با اسمتون به پست اضافه اش میکنم. اختیارش با خودتونه
عالیه. منتظر کارهای زیباتون هستیم
@ الی:
چون میدونم آلبوم ساختی ولی موفق به آپلود عکسها نشدی اصراری نمیکنم. وگرنه کارات خیلی قشنگن و همه باید فیض ببرن ازشون
;)

فکر خوبیه استاد .خودتو اذیت نکن قصد درس پس دادنه.
ایشالله وقت بشه همه رو بسازم وبه آلبوم اضافه کنم.

ممنونم اسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد

وای شف عزیز..
این آلبوم منه!!!
ممنونم

خیلی وقت بود میخواستم درستش کنم ولی فرصت نمیشد
ولی کل وبلاگ رو گشتم تا لینک به خود آلبومت رو پیدا کنم آخه همه لینکها فقط به یک عکس میرسیدن
:p

خلاصه بالاخره سعادتش بدستمون اومد و کاور ایجاد شد

با این حساب حسابی اذیت شدید.
می دونستم اسمم تو لیسته هر روز لینک ِ کامل می ذاشتم:دی
باز هم ممنون شف ِ عزیز.

وای استاد شرمنده کردی با مریضی و گرفتاری درستش کردی . چه کاوری ساختی از عکسای بی کیفیت و ناشیانه من.
خیلی خوشگل شده بازم ممنون

شکسته نفسی چرا؟
نه بی کیفیتن نه ناشیانه
اتفاقا کارهای شما جزء کارهای بسیار خوبه
من فقط نورهای زایدی که هنگام عکسبرداری به تصاویر اضافه میشه رو حذف کردم

اگه عمری بود حتما مفصل توضیح میدم که چطوری میشه نورهای زاید عکسهامون رو حذف کنیم

شما با استفاده از رسپیها ثابت میکنید که اینا جواب میدن . من از شما ممنونم که زحمت آپلود عکسهاتون رو میکشید

لینک آلبوم بهاره جون:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&id=4CAA14D7A92BA818!128!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!105&sc=photos

از ظهر تا حالا اینقدر توی شوک بودم که نمیفهمیدم ،چیکار کنم شایدم به نفعم بود آخه شما فکر میکنین من قلبم تحمل اینهمه هیجان و سورپرایز ناگهانی رو داشت؟
:-0من تازه آلبوممو دیدم،.............
استاد خوبم هیچی ندارم بگم فقط اینکه واقعا تشویق شدم ،امروز از ظهر تا حالا دارین هر چی حس خوب میشه به یه نفر داد نه بهتره بگم یه شاگرد از استادش بگیره به من هدیه میدین و من هیچ کلمه ای ندارم که در بیان حالم بگم جز اینکه
از داشتنتون خیلی شادم
از خدا همیشه براتون آرزوی سلامتی میکنم
میبوسمتون
میخوام مجددا از مروارید عزیز تشکر کنم چون زحمت تمام کارهای من رو دست ایشون بود و امیدوارم همیشه خدا حفظشون کنه

شکسته نفسی می فرمایید
شما خودتون استاد هستید. من کاره ای نیستم. چون هنرمندید میتونید کارهای هنرمندانه ارائه بدید

@ bahareh

بهاره جون،

هیچ زحمتی نبود. من که از دیدن کاور آلبومتون که شف زحمتش رو کشیدن کلی ذوق کردم و خوشحال شدم، چون لذتش رو خود من هم قبلا تجربه کردم، اون زمانی که شف این پست رو گذاشتن.

براتون آروزی بهترین ها رو می کنم و امیدوارم که دیگه این عشق به شیرینی پزی و آشپزی دریچه دنیای
جدیدی رو به روی شما هم باز کنه.

:X

https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!107&sc=photos

این هم آدرس آلبوم ما طیبه جان.ایشالا ما هم بشیم جزو بروبچز کارگاه:))

چشم انشالا در اولين فرصت انجامش ميدم

واای ی ی ی ی ی...باورم نمیشه...اون عکس چیزکیک ژاپنی منه اون بالا قاطی عکس کارهای بچز کارگاه؟؟؟...شف بگین درست میبینم؟؟؟؟؟؟
یعنی منم اومدم جزو بکس؟!؟!؟
...یا بچز؟!؟!؟!؟

PLZ HELP ME

به نظرم كيكتون شديدا حرفه اي شده خيلي دوستش دارم

بچز انگليسيشه
بكس فرانسويشه
:p

واي چه انگري برد نازي

وواااااای من الآن گریه ام میگیره!!...وقتی استاد آدم از آدم تعریف کنه...اونم سر یه امتحان سخت که خود استاد گفته حسسساسه!!...نمیدونم چی بگم واقعا
من اینو با پنیر ماسکارپونه درست کردم..شاید به این دلیله که خوب شده شانسی!!!
البته دو بار دیگه ام درست کردم که از اولی به نظر خودم بهتر شد!..این آقای شوهر ما همه جا اعلام کرده که خوشمزه ترین شیرینیجاتی که خورده به عمرش همین چیزکیک بوده!!...(بین خودمون باشه:آخه خیییلی شیکموه!!)..جالبه که این کیک تا یک هفته تازگیشو توی یخچال حفظ کرد و عااااااالی میمونه
..
راستی
 چند وقت پیش که داشتم چاکلت لاوا کیک درست میکردم وقتی میخواستم برشش بزنم دستام برای اولین بار در عمرم از هیجان زیاد میلرزید!!...خییلی جالب بود...مرسی از این همه چیزای هیجان انگیز
:*

در ضمن من فکر میکردم بچز ایرانیشه!!....یعنی بر و بچز= بر و بچه ها :دی

قااااابل نداره!...آره این دقییییقا قیافه خود منه اون لحظه های آخری که دارم توی فر رو نگاه میکنم که کیکم پخته یا نه!!...یا کلا دارم نتیجه کارمو میبینم برای خودم نظر میدم و با عکس شما مقایسه میکنم!!! :دی

بله عزيزم شوخي كردم

آخي نازي
منم همينقدر هنگام شيريني پزي احساساتي ميشم. واسه همينه كه اينقدر بهش علاقه دارم

واااااااااااااای...من دارم میمیرم!!!...قلبم تو دهنمه الان...شف جونم من به شما چی بگم آخه؟؟؟؟
بوست کنم؟؟؟
ماچت کنم؟؟؟؟
جیغ بزنم؟؟؟داد بکشم؟؟؟چیکارکنم آخه خودت بگوووووووووووووووو

بهـــــــــــــــترین هدیه روز تولد من بود...آخه دقیقا امروزه
مرررررسی ❤ 
مررررسی ❤ 
مررسی❤ 
....
..
.
❤ 

به به تولدتون مبارك
ايشالا صد سال زنده و سلامت باشيد

کلمات قاصرن دیگه!!...چی بگم؟؟!!!...ممنونم :********
مـــــــــــــــــــرســــــــــــــــــ❤ــــــــــــی 

ببخشید اولین باره میخوام عکس بزارم نمیدونم درست شد یا نه؟

man kheili ashpazi ro doost daram,kheili ham az sitetoon lezzat mibaram,alani ke karaye bache ha ro mibinam kolli zogh zade shodam va khejalat zade ke chera enghadr kam hemmatam,albate chand vaght yebar say mikonam dar kenare dars khoondan hatman yeki az dastooraye khoobetoon ro dorost konam,vaghean ba didane karaye bache ha  sare zogh miam ke hatman dast be kar besham
omidvaram hamishe shad o salamat bashin va hamishe moshtaghe karaye jadidetoon hastam 

انشالا شاهد كارهاي زيباتون باشيم

عزیزم ممنونم واقعا از اینکه انقدر با جان و دل برای همه  کارهای زیبا و خوشمزه  رو توضیح میدی خدا پسر کوچولوت رو برات حفظ کنه  و همچین شوهر عزیزت رو 

salam man dar iran zendegi nemikonam va kheili karaye shoma ro dost daram chetor mitonam az in barname estefade konam? va  chetor mitonam ba shoma ertebat dashte basham merci az shoma

salam man mikhaham ozveh jadid basham merci

salam chetor mitonam man ozveh in barname basham?

خوش آمديد
شما هيم الان هم عضو هستيد
عكس كارها تون رو ميتونيد به اشتراك بذاريد

salam chef jun azizam.karatoon kheyli ali hastand.manam mikham mesle shoma kar konam ama tajrobeye anchenani nadaram.mishe manam rahnemaii konid?

فقط كافيه با چند كار ساده شروع كنيد
انشالا به سرعت پيشرفت ميكنيد

سلام طیبه جون من نتونستم البوم واسه کارهام درست کنم چقدر سخت بود راه ساده تری نداره نمیشه همینجا کارهامون رو بزاریم یعنی من تا حالا همین کار رو کردم تو همین قسمت نظرت چند تا از کارهام رو گذاشتم فکر کنم آلبوم روباید بیخیال شم
 

البته الان دیگه با دیسکاس میتونید کارهاتون رو توی پست خودش قرار بدید
منتها داشتن آلبوم هم صفای خودش رو داره
جالبه من خودم هم همه عکسهام روی همین سروره و میبینید که مرتب هم باهاش کار میکنم

آفرین به دوستان عزیز خسته نباشن طیبه جان شاگردان شما استاد شدن

به این جا سر بزن"WWW. the girl who ate every thing.com"

من تازه با سایت آشنا شدم 
عالی عالی عالی
واسه من که بعد 30 سال تازه میخوام اشپزی کنم و صفر صفرم عالی بود موفق باشید

من تو اشپزی خنگم :( اینا رو دیدم افسردگی گرفتمD: 

گلم سایته بی نظبری داری. خیلی خوشحالم که  ساییتتو دیدم
من عاشق آشپزی و شیرینی پزی ام.

گلم سایتت واقعا بینظیره .من عاشق آشپزی ام .خیلی استفاده کردم از سایتت. ممنون.

سلام اینم از کارهای من 
https://skydrive.live.com/?lc=1033#cid=15E3D788C9C7106E&id=15E3D788C9C7106E%21107

 با سلام. کیک من پف نمیکنه
چیکار کنم پف کنه؟؟؟ ((((=

به پست فر مراجعه بفرماييد

احسنت بر شما با اين همه هنرمندي
در اولين فرصت براش كاور درست ميكنم

منم میخوام آلبوم بسازم اینجا بزارم ، ولی بلد نیستم :(

سم بادی هلپ می پلیز

سونا جون،

توی این پست

http://www.cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_13.html

شف توضیح دادن.

وقتی توی ویندوز لایو برای خودتون آلبوم درست کردید، لینک آلبومتون رو اینجا بذارید و شف بعدا زحمت می شکن براتون از این کاور آلبوم خوشگل ها درست می کنن.

مرسی عزیزم 

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey 

deste khame dert nakone. Tayebehcun khame che khoshgel mibine.

سلام، کاراتون بی نظیره و مدتی هست مرتب میبینمون...
راستش من تا حالا اصلا کیک درست نکردم :( و خیلی دوست دارم درست کنم، ار طرفی اولین سالگرد عقدمون3هفته دیگست، دوست دارم خودم کیکمون رو درست کنم!
 میشه ازتون راهنمایی بخوام که با کدوم کارتون شروع کنم که دستم راه بیفته؟ 

كيك ساده
كيك وانيلي
كيك شكلاتي بدون شكلات

ممننونم ازتون، بانوی عزیزم،:)

سلام شف عزیز کاراتون عالیه. میخواستم بدونم شما کارگاه دارید؟ من واقعا در عجبم ازاین همه استعداد و بلندی طبع که کاراتون رو بی دریغ در اختیار همه قرار میدید. واقعا ممنون

سلام استاد بزرگ منم کیک شکلاتی چر کرده شما رو درست کردم. فوق العاده شده بود. براتون ایمیل هم زدم ولی جوابی نگرفتم. اینه که خواستم دوباره اینجا براتون بفرستم که اگه ایرادی داشت لطفا بهم بگین. خیلیییییییییییییی ممنونم

 دوست عزیز،

دستتون درد نکنه. بسیار بسیار عالی شده کارتون.

عزیزم اینجا رسم بر اینه که دوستان کارهاشون رو توی همون پست با تجربیات خودشون در مورد اون کار می نویسن و شف و بقیه دوستان نظر می دن.

اینطوری هم یه ایده و انگیزه برای دوستان دیگه امون به وجود می یاد و هم این که دوستان از تجربیات هم در مورد اون کار استفاده می برن.

ازتون خواهش می کنم عکس این کار بسیار زیباتون رو توی پست خودش هم آپلود کنید.

بسيار زيبا
واقعا حرفه اي شده
و البته نميدونم چرا كامنتتون توي اون پست ديده نميشه
يا من نميبينمش

راستي اگر منظورتون ايميل آقاي شوهره
حتما ايشون از ديدن عكس كيكتون لذت بردند

سلام من میخوام در کلاسهای غیر حضوری شما ثبت نام کنم اما نتونستم آدرس یا تلفن از بابت این موضوع ÷یدا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیزچراالبوم کارهای دوستان بازنمیشه
من هیچ کدوم ازکارهارونمیتونم ببینم

و بقیه عکسها شامل آپساید داون موز .. تیرامیسو .. لیدی فینگر .. کیک شربتی .. پای لیمو و مرنگ .. لاوا کیک

استاد جون من تلاش کردم هر عکس رو در پست مربوطه هم بذارم که متاسفانه نشد .. پست اغاز سال نو که درواقع فعلن اخرین پست وبلاگه هم کامنت دونیش بسته س ..اینجوریا شد که اجبارا عکسها رو اینجا اپلود کردم ..امیدوارم ببینید و نظرتون رو بگید ... بازم دنیا دنیا ازتون ممنونیم و بی صبرانه واقعن بی صبرانه منتظر برگشتتون هستیم .. طیبه جان باورکن شما مثل عضوی از خونواده ی منید و بیشترازونچه فکر کنید دلمون براتون تنگ شده .. لطفا لطفا لطفا لطفا برگردین استاد گل و عاااالی

راستی یه چندتا مورد بود جز تجربه هامون از درست کردن این چندتا دستور و یکی دوتا سئوال که نمیدونم همینجا مطرح کنم یا جای دیگه ؟!! .. ضمنن مامان میگن به طیبه جون بگو کار کیک قصر پرنسس ها واقعن ایده زیبا و کار لذتبخشی بود ..گرچه مامان من کلن عاشق اشپزی و شیرینی پزی هستن و همیشه از امتحان دستورات تازه لذت میبرن ..... یک درخواست هم از زبون مامان جون ازتون دارم ... لطفا اموزش ژله گلدار تزریقی و دسرهای تصویری و همینطور کیک سفید رو برامون بذارید .... خودتون میدونید اموزش شما یه چیز دیگس ... ما هم میدونیم دستور درخواستی اینجا ندارید ولی خب گفتیم مطرح کنیم شاید دلتون برامون بسوزه در برنامتون یه جایی براشون بذارید .... طیبه جان در کیک سفید ایا کلن بجای ارد از نشاسته ذرت استفاده میشه ؟؟؟؟ ... ایشالا هرجا هستین سلامت و دلشاد باشید .. ما که جز تشکر و دعا کاری ازمون برنمیاد ..اینو بدونید که هرهفته 5شنبه ها در مراسم دعای کمیل حرم امام رضا شما هم همراه ما در صحن پنجره فولاد روبروی ضریح حضوردارین
هرهفته شما همراه من و مامان مهمون امام رضایید و محاله یادتون نیفتیم و برا ارامش و سلامتی و شادیتون دعا نکنیم ... مطمئنم خدای مهربون هم حواسش به قلب باسخاوت شما استاد عزیز هست و همیشه هواتونو داره
بی صبرانه منتظر برگشتتون هستیم ... خیل عاشقان استاد طیبه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...