2010/09/19

گلابی و گردوی کاراملایز شده



وقتي رژيم لاغري داريم زندگي خيلي خشك و يكنواخت و سخت و غير قابل تحمل ميشه! (يه چند تا كلمه ديگه با بار منفي هم خودتون بهش اضافه كنيد) اينجاست كه آدم – به دليل مجاورت با شيطونه- از راه راست خارج ميشه. ولي چندتا دسر هست كه به من خيلي كمك كردن راهم رو راست راست بگيرم برم جلو. يكيش اينه. 
يادتونه گفتم رمضون كه ميشه ويار گلابي به جونم ميافته و چندتا دسر هست كه بايد حتما بخورم؟! اين يكيشه. شايد به نظر خيلي ساده بياد ولي اونايي كه رژيم دارن درك ميكنن كه همين چه تنوع بزرگيه!





براي شروع گلابي هامون رو به چهار قسمت تقسيم ميكنيم. و بعد توي شكمش رو با چاقو خالي ميكنيم. خودم دوست دارم گلابي هاش كشيده باشه كه اسلايسهاش لاغر ديده شه كه تو روحيه آدم تاثير مثبت بذاره.



اميدوارم تا الان ديگه يه ماهيتابه گريل تهيه كرده باشيد. اين تابه ها چون خيلي قطورن حرارت رو يكنواخت پخش ميكنن و زمان پخت بالا ميره و زود كاورش رو نميسوزونه.

گلابي ها رو روي تابه داغ قرار داده و ميذاريم گريل شه. هر از گاهي چك ميكنيم كه ببينيم به حد مطلوب رسيده يا نه. مقدار گريل شدنش دست خودتونه. من بعضي وقتها عشقم ميكشه كه كاملا قهوه اي شه يعني شكر موجود توي گلابي كاملا كاراملايز ميشه و يه كاور كاراملي چسبناك پيدا ميكنه.




و حالا صرفا چون ماه رمضون بوده و خدا خيلي دوستمون داشته يه كم شكر هم روي يك سمتش ميپاشیم و به كسي هم نميگيم.

البته اونايي كه اهل "زندگي سالم" و اين حرفا نيستن بهتره از اول همه گلابي ها رو توي يه كاسه شكر بغلتونن.





حالا گلابي ها رو بر ميگردونيم تا سمت ديگه اش هم گريل شه. بعد كه خوب كاراملي شد ... گلابي ها رو بر ميداريم و دو قاشق آب توي تابه ميريزيم و تابه رو ميچرخونيم تا شكرها و آب كارامل شده گلابي يه سس غليظي بوجود بياره. و گردوهاي نيمه شده رو توش ميندازيم. ديگه اگه خودتون رو خيلي دوست داريد ميتونيد نصف قاشق عسل هم توش بريزيد.





بذاريد گردوها توي سستون حسابي كاراملي بشن . بعد دقيقا يك ثانيه قبل از اينكه بسوزه و خراب شه گردوها رو برميداريم و ميذاريم سرد شه. اينجوري گردوها مون يه كاور نازك كارامل دورش ميگيره و كرانچي ميشه.





و سروش ميكنيم.










جدا از گردوها كه حرفش نزدنيه....گلابي ها به خاطر كاور كارامليشون طعم خيلي خوبي پيدا كردن و چون كارامل بعد از سرد شدن سفت ميشه هنگام گاز زدن يه احساس خوبي به آدم دست ميده. مخصوصا اگه شكري هم بهش اضافه نكرده باشيم ....اینجاست که زندگي سالم بيداد ميكنه!


هرچی فکر میکنم درست یادم نیست این رو از کجا یاد گرفتم. حدس میزنم نایجلا بود. ولی هرچی سایتش رو زیر و رو کردم پیداش نکردم. حالا هروقت یادم اومد کی بوده لینکش میکنم.

40 comments:

یام یام یام!!! عجب تو دل برو بید!!!!ا
بریم تو کارش تا گلابی هنوز موجوده...!!!ا
ممنون طیبه جون

سلام بر شف جونم بهش مياد خوشمزه باشه حتما هم هست ولي من هنوز دارم بال بال ميزنم برا شارلوووووت هنوز حسش نيومده؟

This comment has been removed by the author.

مشق نداریم تحویل بدیم(۲تا مشق نیمه کاره تو یخچاله) ماهیتابهٔ گریل هم نداریم (باید بخریم)

ولی‌ خوشحالیم که امشب طیبه جون هست ندانم احسانه جان کجا هستن؟؟؟؟

ظاهرش که خیلی خوبه
طیبه جون میشه لینک چند تا از سایتایی که ازش استفاده میکنی رو بذاری
البته اگه انگلیسی هست
لفطا

رفتیم که بدرستیمش ... به به ... خدا تو رو برای ما نگه داره طیبه جانم....0

سلام به همه،مرسی طیبه جون.نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه؟ ممنون میشم بچه ها کمکم کنند،یه کیک بگید واسه حدود 20-30 نفر راحت باشه،لزوما کیک نه دسرم هم خوبه،من خودم چیز کیک توت فرنگی به نظرم گزینه مناسبیه،مرسی ازهمفکریتون(پیشاپیش):-*

با وجودیکه گلابی تو یخچال موجوده نمیدونم چرا دستم نمیره از این جینگول مینگولیا درست کنم؟؟؟؟ برا خودم هم جای سواله. هر دو قلم در خانه موجوده ببینیم چه میشه کرد..... هنوز تو تحریم به سر میبریم؟؟؟؟؟ یه گوشه چشمی نظری چیزی لااقل خانوم ( ایکون شرمنده )
نگران احسانه جان نباشید فعلا ایشون پروژه دارن قراره در یک عمل انتحاری ( غلط نوشتم نمیدونم )همه رو به کافی شاپ و به صرف...... یه عالمه چیزای خوشمزه دعوت کنن. مگه نه.......( نزنی یاااااااااااااااا )

شف جان ميشه با عسل گردو ها رو كاراملايز كرد ؟ اگه ميشه چطوري ؟

بهاره
سلام طیبه جان
امروز بیشتر از صد بار رفتم و اومدم پست جدیدو نمیدیدم الان بالخره دیدم چه کردی
مرسی عزیزم

طیبه جون من یکی از مشتری های پر و پا قرص وبلاگتم به خیلی ها هم معرفیش کردم کارات فوق العاده اس بعضی از دستوراتم درست کردم عالی بوده موفق باشی

چندتا سوال
1-لینک البوم بچه هارو چجوری درست کردی.اگه ازت وقت گیر نیست ممنون میشم توضیح بدی.میخوام البوم کارامو بذارم تو وبلاگم.

2-دیشب چیز تارتلت درست کردم.تا دیدم زمان دارم سریع رفتم سراغش بدون توجه به اینکه خامه به کار رفته باید فرم گرفته باشه.وقتی دوزاریم افتاد که بیسکوییت هارو اماده کرده بودم.دیدم ترکیب خامه و پنیر خیلی شل و ول شده و فرم نمیگیره مثل چیز کیک انگور توش ژله ریختم که خودشو بگیره.میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست غیر از استفاده از خامه فرم گرفته که اونجوری خوش فرم و خوش قیافه دربیاد؟

3-در مورد خمیر مایه توضیحاتت رو خوندم.اگه فروشگاهی که ازش خرید میکنم برچسب خاصی روی خمیر مایه نبود از کجا بفهمم از کدوم نوعه؟بعید میدونم اینجا بتونم پیداش کنم.دیروز رفتیم مثلا بهترین سوپر مارکت محلمون برای خرید ماتزارلا فقط پنیر پیتزا توی یخچالش داشت!

اوا!من اول سلام کرده بودمو خسته نباشید گفته بودم!کجا رفت؟

دوباره سلام

تهچین بادمجان و قارچ و گوشت
http://mohemnist.persiangig.com/page1.html

سلام سلام شف عزیز هنوز وقت نکردی عکسهام رو ببینی؟چاکلت لاوا کیک وبقیه للفا نظرت رو بگو چون "مهمه خیلی مهمه "...

چون گفتی نگو می گم: بقيه اش رو هم زودي بذار كارمون راه بيافته

طیبه جونم خواهش می کنم واقعا تمنا می کنم یه پست بگذار و فقط به ما یاد بده چطور مث شما زرنگ و تیز و فرز بشیم؟ توضیح بده شما چه جوری می تونی هم سه تا زبان یاد بگیری. هم سر کار بری. هم این همه کارهای هنرمندانه و وقتگیر انجام بدی؟!!! آخه مگه تو روزهات چند ساعته؟! من یا باید دانشگاه برم یا سرکار یا اینکه یه غذای کته و شفته درست کنم!! جان من یه ذره از این هنرت هم برای ما بگو. اگه بگی عالی میشه. کلی ثواب می کنی به خدا. شوهرت باید تو رو پرستش کنه! واقعا ممنون می شم اگه یه پست با این موضوع بگذاری. می بوسمت

مشق شب کاکتل میگو و پای رطب

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_16.html

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html


recipe

خوب سلام به همه طبق معمول دستورش عالي و كامل بود گردو هاش رويايي ميشه با يه طعم خاص شيرين و دوست داشتني واسه وقتي يه مدت طولاني از خوردن شيريني محرومي و تك تك سلولهات دلشون شيريني ميخواد ففقط من 2 تا كار انجام دادم كه شما انجام ندين
1-بالا سر كار وايسين و مراقب باشين بچه گريه كردوتلفن زنگ زدو موبايل خودش و كشت و..... نداريم چون اون وقت مثل من مجبورين 2 ساعت كارامل چسبيده به كف ظرفتون و بكيد
2-بخاطر تقريباً نرم شدن بافت گلابي اگه كسي ار ميوه نيمه پخته خوشش نمياد يا اسلايستون و با قطر مناسب درست كنيد و يا مدت زمان و درست انتخاب كنيد تا ميوه تون له نشه خوب هم كارملايز بشه اگه رژيم هم نداريد ( خوش به سعادتتون ) يه كم شكر ميزان كارامل و بيشتر ميكنه و لذت مظاعف نصيب تون ميشه واسه آقاي همسر اين كار وانجام دادم بچه تو آسمون سير كرد مزه جالبي داره امتحانش كنيد

@ عکاس خانوم:
یادم انداختی زودی رسپیهای انبه رو هم پستشون کنم که اینجا دیگه انبه نیست
خدا کنه بقیه شهر ها هنوز باشه
@maed:
در آینده ای بسیار بسیار دور
از اونهایی که از پارسال منتظر کیک شکلاتی هستن بپرس...من خیلی کم فرصت میکنم کیک درست کنم
@ اشرف:
Foodnetwork.com
این رسپیهاش تضمینیه
بقیه سایتها باید توشون بگردی
پس همین خوبه
@ آرام:
قربونت برم آرام جون
@ النا:
کیک شربتی
من چیزکیک رو برای مهمونی پیشنهاد نمیکنم
مردم با طعمش راحت کنار نمیان
@ آرتا:
تحریم چی؟
@ رضوان:
دقیقا به همین شیوه توی تابه میزیزیمش و با گردوها حرارت میدیم
ولی زود میسوزه مواظب باش
@ منا:
مرسی از لطفتون
@ نگین:
درست متوجه نمیشم
یعنی چطوری به عکسها لینک بدیم؟
کافی سلکتش کنی و عین متن بهش لینک بدی

نه این چیز فراستینگ بهش میگن. همیشه با خامه فرم گرفته همراهه
ولی یه مدلش هم با کره درست میشه
ولی زیادی چربه
اگه خواستی رسپیش رو میگم
ولی خییییییییییییلی چربه
همه اش کره است

اگه برچسب نداره یعنی خارجی نیست
خارجیهاش همیشه اسمش روشه
اگه ایرونیه یعنی باید عمل آوری شه

ماتزارلا همون پنیریه که توی ایران به پنیر پیتزا معروفه
@mozhgan.40:
فوق العاده عالین
همه شون
جدی میگم
از دیدن همه عکسها بسی لذت بردم
واقعا هنرمندید
@ لیلی:
چشم یه روزی حتما
ولی فقط واسه شروع بگم....تلویزیون و سریال و فیلم و مهمونی و تلفن زدن و خواب رو که از زندگی حذف کنیم....میبینیم وقت آزاد زیاده
در ضمن من تا وقتی آفتاب تو آسمونه خوابم نمیگیره
پس عصرها هم آزادم
@pksalehi:
مرسی از بیان تجربیاتتون
واقعا مفید بود
آره من واسه همین گفتم تابه گریل
چون کاورش گریل میشه ولی خودش له نمیشه
یعنی نوع تابه خیلی توش تاثیر داره
و کارامل خیلی حساسه. نه فقط موبایل و بچه و اینا...نفس هم نباید بکشیم که یه وقت خراب نشه! ولی من میذارم یک ساعت خیس بخوره زودی تمیز میشه
راستی تابه گریل مشکل شستن هم نداره! خودش زودی تمیز میشه! من برزیلیش رو دارم

طیبه جان منظورم اینه که چجوری چندتا عکس رو کنار هم قرار بدم .الان هر البوم که شامل چندتا عکس میشه همشون یک ادرس دارن.من بخوام حالت عادی همیشگی عکس بذارم تو وبلاگم باید جدا جدا هر کدومو اپلود کنمو قرار بدم که اینجوری چندتا عکس با ادرس های مختلف جدا از هم دارم.میخواستم همش کنار هم باشه مثل همین کاری که انجام دادی.مثل یک مجموعه.نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه.

در مورد ماتزارلا من یه بار از فروشگاه هایلند ماتزارلا گرفتم با مارک هپی کو که واااقعا طعمش عالی بود و خیلی فرق میکرد با پنیر پیتزا.ولی ظاهرا کمیابه و بعضی فروشگاهای بزرگ میارن.

در مورد چیز کیکی که گفتی کره داره اگه برات زحمتی نیست ممنون میشم رسپیش رو بگی.

و یک سوال دیگه در مورد خمیرهای پای.الان من چندتا مدلی که پای درست کردم مثل پای رطب و دو نوع چیز کیک هر کدوم بیسش یه رسپی داشته.مثلا همین چیز تارتلت تخم مرغ داشت و تایم موندنش توی فر کمتر بود اما پای رطب تخم مرغ نداشت و دوبار میرفت توی فر.اینا فرقشون چیه.میشه از یه دستور واحد برای همشون استفاده کرد؟

سلام مرسی شف عزیز از راهنماییت حتما استفاده می کنم من بازم سوال دارم اخه تنها دوستای من شما ها هستین (من اعتقاد دارم خدا این وبلاگ رو برای من هدیه آورده)،همزن برق واسه استفاده خونگی در حد همین هفته ای یکی دو بار چه مارکی خوبه؟ تا بحال که از مغازه ها پرسیدم همه روی کن ووو اتفاق نظر داشتن، اما اصل نظر شماست،ممنون.:-*،

@ نگین:
من با فتوشاپ کار میکنم
باید وارد باشی
من تقریبا برای هر دونه عکسی که گذاشتم یک ساعت روش کار کردم
میتونی از همون عکس استفاده کنی و سایزش رو کوچیک کنی و کنار وبلاگت لینکش کنی


یا اینکه به جای عکس فقط به یه عنوان لینک بدی

آره میدونم چی میگی. اوایل واقعا طعمش عالی بود. اون موقع من بچه بودم. الان ولی خیلی بدمزه هستن و لاستیکی

بله رسپی خیلی زیاده. هر کدومش هم یک مدله
یکیش رو که دوست داری انتخاب کن و با همون کار کن

@ النا:
من با مولینکس و تفال کار کردم خوب بوده
روی بقیه مارکها تجربه ای ندارم
ولی زیاد گرون نباشه بهتره

پارفه هلو

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1peLkAI5qDMj4vyng9W36lDOhPGlqcUqlZrK5FwcCKn9lmozvAlWG085pWoI64xii5QEUKr00a-KqsQKlz0sX-KfbQ7SgJGJqp/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D9%87%D9%84%D9%88.jpg?psid=1

اوردور بادمجان

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1ps-MB2Ut-NYqBv1GYKafnFowc4PpkUC3sZL3akbEI3aPDZhXSSvkHoXaTrF3PJ9MkY16qnxps48JMVs_LmimPy0CYGN8q_ve4/eggplant%20appetizer%20%20%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.jpg?psid=1

مرسی طیبه جان از توضیحاتت
من همچنان درگیر خرید ارد سفید و ارد گندمم.امشب تولد همسریه و مثلا تصمیمم این بود که برای شام پیتزا چیز بایت درست کنم.
نمیدونم با این لوازم دست و پا شکسته موفق میشم یا نه.
امروز دو تا فروشگاه لوازم قنادی و دوتا سوپر مارکت رفتم هیچکدوم!!نمیدونستن ارد سفید و گندم باهم فرق داره.
میگفتم اقا ارد گندم میخوام ارد سفیدو میداد میگفت این همونه فرقی نداره با دوتاش شیرینی میپزن.
الان یه ارد دارم روش نوشته ارد سفید گندم 000 اون یکی ارد سفید گندم
اگه فقط ارد گندم داشته باشم یا فقط ارد سفید میتونم خمیر خوبی دربیارم؟یا باید از هر دونوع باشه حتما تا خوب بشه؟.
خمیر مایه هم هیچکدوم خارجی نداشت.فقط یه مارک فریمان داشت که گفت خوبه و عمل اوری نمیخواد.نه برچسبی داره نه توضیحی.نمیدونم با این وسایل داغون چجوری کار کنم!!

سلام شف عزیز،این پیتزا تتراتزینی خیلی فکر کنم به ذائقه ما سازگار باشه،زنده باشی،عزیزم این همزن کنوود 55 تومنه،بقیه هم فکر کنم تو همین رنچ قیمتی باشه،البته این همزن کاسه دارش نمایندگیش 80 تومنه،همه رو هم یه شرکت وارد میکنه،اینو گفتم سر کسی کلاه نره واسه خرید منم ایشالا جمعه میخرم،خبر کیفیتشو بهتون میدم.بوسسسسسسسسسس.

@ نگین:

با آرد سفید درستش کن

در مورد خمیر فوریه نگران نباش
حتی اگه عمل آوری هم بخواد، در صورتی که نیم ساعت ورزش داده باشی بدون عمل آوری هم درست در میاد

من دیشب تا دیر وقت دنبال خونه بودم. تازه یادم اومده که رسپی فراستینگ رو واست نذاشتم

بعدشم اینترنت استان قطع شد!!!!!!!!!!!!!! مثل همیشه
الان تو آرشیوم پیداش میکنم

کره نرم شده ربع لیوان
پنیر خامه ای 120 گرم
پودر قند 400 گرم
وانیل

باید همه رو اینقدر هم بزنی تا سفت و پفکی بشه
بعد راحت و خوشگل فرم میگیره
ولی خیلی چرب و کره ای میشه

@ النا:
آره من خودم خیلی دوست دارم کنوود تایتانیوم شفش رو بخرم
ولی قیمت نگرفتم
کنوود چیز خوبیه
مبارک باشه

خسته نباشی طیبه جان
پس اسباب کشی در راه دارین.اگه نزدیک بودیم میومدم کمکت.ایشالا که یه خونه خوب و خوشگل پیدا میکنی.

یک دنیا ممنون از راهنماییت.خیالم راحت شد.ایشالا
که بتونم خوب درش بیارم

بابت رسپی هم وااقعا ممنون من عاااشق کره خوردنم.

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pVlQq4CkzuHNlmhvKTZx-SCePHRqDmDc5TKSwNLvdwz-bumJU1CznvczndDr-C29s1-pDc4pbie2s49ZDyjvDBe0xMg4fruvS/%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C%20%D9%88%20%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%88%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B2%20%D8%B4%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

من کمی روی گلابی ها پودر قند پاشیدم، به نظر من شیرینی اش کافی کافی بود، گلابی هایی که من استفاده کردم به حد کافی شیرین بودن.

عطر گلابی واقعا مست کننده است.

همه چیز عالی و خوشمزه.

دست شف عزیز درد نکنه.

به به ...به به و باز هم به به...خیلی خوب گریل شدن
آره ...میدونم چی میگی...با عسل هم من کار کردم خوب میشه. شکر قهوه ای هم بد نیست
ولی وقتی بخوام خیلی خودم رو تحویل بگیرم گردو ها رو اول توی عسل غرق میکنم ...بعد ادامه کار

سلام دوستان
من برگشتم. دلم برای اینجا تنگ شده بود ولی خوب
طول کشید تا اینترنتمون وصل شه.
امیدوارم خوب و سلامت باشند شف و بچه های کارگاه.
من گلابی کراملایز درست کردم ولی روی ساندویج میکرم که صفحه اش گریل هست. گلابی ها من خوش طهم بود اما آبدار نه کرانچی. یه جورایی مثل کمپوت. طعمش را دوست دارم ولی نفهمیدم چطوری کرانچی شون کنم؟ البته همین جا تجربه دوستان را خوندم ولی متوجه نشدم. ممکنه به خاطر این باشه که روی ساندویج میکر بوده؟ من هر دو حالت را امتحان کردم یعنی یک بار در ساندویج میکر را بستم و یک بار باز بود اما تفاوتی ایجاد نشد.
ممنونم

من گلابی ها رو مستقیم از توی یخچال روی گریل میذارم
نه درش رو نباید ببندی وگرنه خودش هم گرم میشه و به قول شما کمپوت میشه
کاراملی که دورش رو گرفته ، بعد از سرد شدن سفت سفت میشه واسه همین گفتم کرانچی میشه
و البته زمان پختش اونقدی نیست که داخل گلابی هم بپزه
موفق باشی

اینو دو بار درست کردم دیشب با شکر قهوه‌ای. یه کم تلخ شد. نمیدونم شاید زمان گریل شدنش زیاد بوده

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/ranginkaman.JPG#resId/2172BC176E9E469F!327
امروز با شکر سفید و زمان کمتر خیلی‌ خوشمزه بود ولی‌ کرانچی نشد.مرسی


http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/ranginkaman.JPG#resId/2172BC176E9E469F!329

اگه کاورش کلفت باشه و بذاریش توی یخچال یا هوا سرد باشه، کاورش رو یه کارامل سفت میپوشونه
ولی ظاهرش خیلی عالی شده پریس جون

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/IMG%5E_3086.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!188
گلابی و گردوی کاراملایز شده

واااااااااااااااااااااااي من عاشق اين دسرم... مخصوووووووووووووصا گردوي كارامليش

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...