2010/10/01

چطوری از غذاهامون عکس بگیریم : 1

من توی عکاسی کوچکترین علمی ندارم. اصلا دوربین خوبی هم ندارم. یه دوربین خیلی ساده...ارزون ترین مدل بازار. اصلا دیگه تو بازار پیدا نمیشه چون همیشه مدلهای قدیمی رو سریع جمع میکنن که قیمتش بیخودی پایین نیاد (خیلی از استراتژیشون خوشم میاد) . پس من حتی اگه علمش رو هم داشتم ، بازم نمیتونستم عکس حرفه ای بگیرم چون دوربین حرفه ای ندارم. اما از اونجایی که همیشه دوست دارم هر چی بلدم به همه یاد بدم... میخوام تجربیاتم رو در مورد عکاسی از غذا واستون توضیح بدم. پس از این به بعد پستهایی در مورد چگونگی عکاسی از غذا خواهیم داشت. به عکس گرفتن از غذاهاتون علاقه ای ندارید؟ نگران نباشید. این پستها مزاحمتی واسه شما ایجاد نمیکنه...ما روزهای فرد پست رسپی های جدید رو خواهیم داشت...و هر وقت که بیکار شدم فرصت کردم، در مورد "عکاسی از بشقاب" صحبت میکنیم.

تو این چند ماه به یه کشفیاتی دست یافتم که بد نیست بدونید...مهمترین کشفم "تاثیر نور توی عکسهاست". من همیشه عکس میگرفتم و خوب میشد. چون همیشه از انسان عکس میگرفتم. و یا منظره. ولی زمانی که ما میخوایم از خوراکی عکس بگیریم باید فاصله مون رو ازش کم کنیم . اینجوری بوش هم بهتر زیر دماغمون میخوره و خوب میریم تو حس! وقتی میخوایم از یک "موضوع" با فاصله کم عکس بگیریم، وقتی که نور کافی نباشه، عکسمون خیلی کدر و مات و بعضا محو میافته. پس یه اشتباهی که مرتکب میشیم، فلش زدنه. وقتی خونه مون اصلا پنجره نداشته باشه (دیگه داریم اسباب کشی میکنیم) و تک لامپ آشپزخونه مون هم شدیدا و حقیقتا "کم مصرف" (بخوانید: بی خاصیت) باشه، مجبوریم از فلش استفاده کنیم. ولی "فلش مود" هم تاثیر لازم رو روی عکس نمیذاره و بازم عکسها شدیدا تیره میافته. پس از "نایت مود" استفاده میکنیم. این باعث میشه که عکسهامون نور کافی رو داشته باشن و همه چیز به خوبی و با وضوح مناسب دیده شه. مشکل زمانی پیش میاد که دستمون بلرزه. که همیشه میلرزه. حتی کوچکترین لرزش باعث محو افتادن "موضوع" میشه. من برای حل این مشکل تعداد زیادی عکس ، از هر مرحله میگرفتم. اینطوری همیشه حداقل یه دونه عکس مناسب داشتم ( و بعضا نداشتم!).

این عکسها همه با نایت مود گرفته شدن. و شما به راحتی میتونید اثر فلش رو روی همه عکسها ببینید.




در اینجا فلش باعث شده که بین زنبور و باترکریم سایه بیافته و تیره دیده شه. در صورتی که عملا اونقدرها فاصله اش واضح نبود




در پایین تصویر نور فلش رو میبینید. من سعی خودم رو کردم که نور فلش از تصویر خارج بشه ولی نشد و این بهترین عکسی بود که با وجود فلش تونستم بگیرم به طوری که تصویر زیاد هم خراب نشه.




در این عکس نور فلش باعث شده که بدنه کیک زیادی سایه دار بیافته که در واقع اینقدرا هم بدنه کیک شیار دار نبود




نور فلش باعث شده بالای بدن خرچنگها نورانی بشه و بقیه قسمتها محوتر باشن. البته اونقدرها هم بد نیست. ولی خود کیکها رنگ بهتری داشتن




این یکی از عکسهاییه که از پروانه و با فلش گرفتم. اگه توی همون پست ، عکسهای بدون فلشش رو ببینید متوجه تفاوت کیفیت تصویر میشید. عکسها، بدون همیشه بعد بیشتری دارن و خوشرنگترن. یعنی رنگها اینقدر تیره نیست.


کلا عکسها خوشگل میشن ولی متاسفانه فلش باعث میشه که تمام زیبایی و نور طبیعی عکسها گرفته بشه. پس راه حل چیه؟

ما که نمیتونیم دیوار خونه مردم رو خراب کنیم و واسه خودمون پنجره تولید کنیم (بعضی ها میکنن!) پس من یه کم به مغزم فشار آوردم و چند راه حل پیدا کردم.


1- اگه آشپزخونه و پذیرایی پنجره نداره، اتاق خواب که پنجره داره. پس میتونیم بشقاب رو ببریم کنار پنجره اتاق خواب و اونجا عکس بگیریم. ولی اجاق گاز رو نمیتونیم به اتاق خواب منتقل کنیم پس فقط عکس نهاییمون میتونه با کیفیت باشه و واسه بقیه عکسها باید از نایت مود استفاده کنیم.





مثلا این عکس دم غروبی توی اتاق خواب گرفته شده. نور کافی نبوده ولی نتیجه زیاد هم بد نیست






و یا این عکس




2- یه دونه صندلی برداریم و ببریم دقیقا بذاریمش زیر لامپ. بشقاب رو بگیریم دستمون و بریم روی صندلی. با دست چپ بشقاب رو تا اونجایی که میتونید بالا ببریم و زیر لامپ نگهداریم. با دست راست به تعداد زیاد از زوایای مختلف عکس بگیریم. آره میدونم...خیلی خنده داره است. من این مدلیم!






مثلا این عکس




و یا این عکس



*هرگز اینکار را در خانه انجام ندهید*





3- بشقاب رو ببریم توی حیاط یا تراس و اونجا عکس بگیریم. بهترین کیفیت عکس وقتیه که از نور دوست داشتنی خورشید استفاده کنیم. در این حالت وضوح تصویر کولاک میکنه. پس کاری که میکنید اینه: در برابر چشمان مهموناتون – همونایی که آب از لب و لوچه شون جاریه- بی توجه به تیکه هایی که دارن بهتون میندازن، بشقاب رو تو دست میگیرین و از خونه خارج میشین. سر فرصتی اینقدر عکس از زوایای مختلف میگیرین که دیگه سیر بشین و به رضایت کامل دست پیدا کنین. بعد برمیگردین تو اتاق و اصلا به روی خودتون نمیارین که ... رضایت مندی خودتون رو به دیگران ترجیح داده بودین!

راستی اگه با دوربین برید توی بشقاب، که هیچی...چون دیگه فقط روی خود غذا زوم میکنیم و مهم نیست که دور و بر بشقابه چه خبر بوده یا اینکه بشقاب روی کولر بوده!






مثل این عکس







ولی اگه بتونید یه دکوری واسه خودتون جور کنید بهتره. مثلا یه دستمال یا پارچه زیر کار بندازید که بک گراوندش خوشگل باشه











این عکس بدون فلش و با نور طبیعی گرفته شده و بعد رو توش به خوبی میتونیم ببینیم



4- لامپهای خونه رو تقویت کنیم. این یکی از شیوه هاییه که واقعا خوب جواب پس داده. ما لامپ آشپزخونه و دو تا لامپ پذیرایی رو 55 واتش کردیم و الان بدون فلش با کیفیت خوب میتونم از همه مراحل کار با وضوح تقریبا مناسبی عکس بگیرم.




مثل این عکس




و این عکس




و سوشی!




و یا این...فقط نگاهش میکنم هم احساس سلامتی بهم دست میده (خودتون بعد میفهمید)




و این...بهترین سالاد تابستانی ای که امسال خوردم!



5- یه دونه آباژور بلند بخریم. من یکی از این آباژور های خمیده گنده خوشگل واسه جهیزیه ام خریده بودم که کنار مبلها گذاشتمش و وقتی مهمون داریم روشنش میکنم که نور زرد و رومانتیک به فضا میده. جدیدا آقای شوهر یه دونه لامپ 55 وات هم واسه این یکی خریده و آورده گذاشته کنار دیوار اپن آشپزخونه. آباژورم کلاهکش یه مخروط قرمز گنده است و نور رو به سمت پایین متمرکز میکنه. سر آباژور رو طوری تنطیم کردیم که نورش مستقیم از بالا روی اپن میتابه و تمام تصویر های من رو منور کرده.




مثل این عکس




و یا این عکس




و یا این جلاتو.... که هم عاشق عکسشم هم طعمش





میبینید که عکسها بدون فلش کاملا نورانین. نمیگم عالیه ولی در حد دوربینم ...بدکش نیست.



6- یه لامپ سیار درست کنیم. نه من و نه آقای شوهر حوصله انجام این کارای حرفه ای رو نداریم. دایی محمد رضام یه دونه لامپ پایه دار درست کرده با یه سیم 20 متری! یه لامپ 80 وات روش گذاشتیم و من دیگه میتونم این لامپه رو دست بگیرم از این ور خونه برم اونور خونه و هر جا خواستم عکسم رو بگیرم!




من میمیرم واسه بعدی که توی این عکس دیده میشه.




و یا این عکس




همون زاویه ولی با تابش نور از یک سمت دیگه. خوبیش به اینه که راحت میتونیم جهت تابش نور رو عوض کنیم. حتما یه دونه از اینا درست کنید








به راحتی میشه بافت رو دید و سایه هایی که ایجاد میشه خیلی توی ترکیب بندی عکسها موثره (نه اینکه من اصلا بدونم ترکیب بندی توی عکاسی یعنی چی! زیاد حرفای منو جدی نگیرید)


جمع بندی: هرگز هرگز هرگز با فلش عکس نمیگیریم. هر کدوم از این شیوه هایی که گفتم رو میتونید به کار ببرید. بهترینش همونیه که صندلی بذارید برید زیر لامپ! (و اگه افتادید به کسی نگید کی این روش عاقلانه رو بهتون یاد داده بوده!)

همیشه از کاراتون عکس بگیرید. حتی اگه چهل نفر چشمشون دنبال بشقاب باشه. بذارید منتظر بمونن. اینطوری ولع بیشتری پیدا میکنن!

در برابر شوهر و بچه ها همیشه خودتون رو خشن نشون بدید. بعد که عکاسی تموم شد میتونید یه لبخند ملیح بزنید. ولی در هنگام عکاسی همیشه ژست یه آدم جدی رو بگیرید.

مهم نیست که کیفیت دوربین یا نور زیاد خوب نیست. کم کم توضیح میدم چطوری اون اشکالات رو هم رفع کنیم.


و اما مهمترین نکته: زیاد حرفای من رو جدی نگیرید...خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم.

من حتما حتما یه دوربین فوق حرفه ای با چند تا لنز گنده خواهم خرید...البته بعد از خریدن: ست کامل محصولات قنادی، یه همزن تایتانیم شف، جکوزی، سفر به دور دنیا.....

ویش لیستم بلند بالاست ولی ... آنچه مسلمه، دوربین یه جای لیسته. ایشالا میخرمش. آمین

45 comments:

@ سمیه و نیره:

شما کاملا حق داشتید. ممنون از تذکر به جا و به موقع تون

تصمیم گرفتم که بعد از تحقیق بیشتر بعدا پستش کنم

بازم تشکر میکنم

واقعا لازم بود دونستن این موارد طیبه جان و ممنون از اینکه تجربیاتت رو همه جوره به اشتراک میزاری.از این به بعد با عکسهای بهتر میایم
راستی خانوم دیشب چیزکیک شکلات چیپسی درست شد و واقعا یه چیز دیگه بود....... ممنون

بی خیال تکنیک
فقط کشته چیزهایی شدم که قراره بگذاری طیبه جون(چشمک)...................
وای باز هم دل ما رو بردی دختر. نکن این کارو با ما عشاق(چشمک)...............
مرسی مرسی مرسی
راستش من دیشب اصلاً وقت خوندن مراحل کارو نداشتم و فقط عکس دیدم...........
فقط از اونجایی که همیشه اسم انگور همه را یه طوری می کنه(البته منظور از همه اونهایی که از بچگی بهشون تذکر داده شده و آنها هم مودبانه گوش کردن)گفتم این پست پیامد خواهد داشت. که امروز دیدم بله پیامدش حذفش بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه که مرسی شف طیبه

نثــر فوق العاده
=))
عکسای اشتها برانگیز
:D
و نکات جالب و کاربردی

واقعا بی نظیری
:X
"ضحی"

طیبه جون من از تو تشکر می کنم بخاطر خوش روییت.
همون دسر رو هم می شه درست کرد با رعایت تبخیر همون مقدار مشخص.

من دلم می گیره صفحه تت رو باز می کنم و عکسهات رو تماشا می کنم!!؛
شاد باشی همیشه

وای قربونت طیبه جونی چه خوب کردی این پستو گذاشتی من چند بار میخواستم پیشتهاد بدم روم نشد یا بهتر بگم ترسیدم زحمتت بشه و این کار عملی نباشه
بوسسسسسسسسسسسس یه عالمه

راستی دوست جون فکر کنم اول یه چیز دیگه پست کرده بودی که توش انگور داشت اسمش یه چیزی بود شبیه گراتینا بر وزن مارگاریتاعوضش کردین یا من اشتباه میکنم واشتباهی توی پست دیگه بودم هر چند همچین پستی تا حالا ندیده بودم این جا

خیلی پشتکار داری . عاشفتمممممممممممممم وکلی ازت انرژی می گیرم . بوسسسسسسسسس.

خووووب بعد از 3 بار تلاش بسيار اميدوارم كه اين بار ثبت بشه.
اينو گفته بودم كه خيلي عاليه كه اين پست رو گذاشتي طيبه جان. اميدوارم كه موفق باشي.
فقط يه تجربه از روزگار عكاسي با كامپكت دارم.
اينكه ميشه به جز اينايي كه شما گفتي اين كار رو هم امتحان كرد.
از بشقاب دور شيم بعد زوم كنيم رو بشقاب و بعد با فلش از غذامون عكس بگيريم. معمولا جواب ميده.
شاد باشي عزيزم.

This comment has been removed by the author.

سلام

خیلی ممنون، واقعا مفید بود البته یک سه جهار دور من این صفحه رو بالا پایین بردم تا بالاخره تونستم رو متن تمرکز کنم بس که این عکس ها محشر بودند=p~


دستتون درد نکنه واقعا

ایییییی گرانیتا حذف شد؟ ولی‌ به آقای شوهر بگو من براش هیپ هیپ هوراا گفتما
loooooooooooooooooool

خیلی‌ پست مفیدیه اگر چه من همیشه بدون فلاش عکس میگیرم ولی‌ عکسام تعریفی‌ نیستن

ولی‌ این عکسای خوشکل دل ما رو آب کردا

خداااااااااااااا این عکسا کی قراره جلوی چشمای عشاق پرده برداری کامل بشن
وای دلم ضعف رفت واسه تک تکشون
مرسی واسه خلق لحظه های نابی که واسه تک تک مون گذاشتی

وجودت همه جوره انرژی بخشه حتی از دور

..
امیدوارم خدا زود تر برسونه اون لحظه داشتن دوربین مورد دلخواتو
آمین

وای تو معرکه ای دختر ... من فعلاً با سر رفتم تو مانیتور به خاطر اون عکس جدیدات . معرکه ای . معرکه ....:-*

I was reading your older posts , this potatchop was one of the national dishes in our house !
My mother used to make it at least once a month ,even our old cook knew it by this same name .There has been American cooking classes in our town in old days before we were born ! maybe this is from their recipes , there r recipes like : Greek meatloaf (koofte younani), ganam boodi (eggplant patties ) and lots of foreign desserts in my mother's or aunts'old cookbooks

شف عزیز بازم سلام
در مورد عکاسی دقیقا حق با شماست چون در این جور عکاسی ها اصولا از فلاش استفاده نمی شه و چیزی که مهمه منبع نور هست
البته چون یه جورایی عکاسی از درسام بوده و چند واحد پاس کردم و عملی هم این کار رو انجام دادم اظهار نظر کردم
دوتاچیز در عکاسی مدل مهمه
1- منبع نور
2- مکان قرار گیری سوژه
اصولا برای اینکه نور خوبی داشته باشید بهتر هست که مکانی رو انتخاب کنید که نور و رفلکس های نوری مزاحم وجود نداشته باشه . و برای داشتن یک منبع نور خوب از یک پایه قابل حمل که مبلغ زیادی هم نداره استفاده کرد و برای اینکه خرج زیاد نتراشیم به عنوان منبع نور از همون لامپ (البته از نوع براق ) و برای متمرکز کردن نور هم از مقوای مشکی که دور لامپ و با فاصله قرار می دیم استفاده کنیم
مکان قرار گیری سوژه هم طبیعتا باید سطحی باشه که ارتفاع و پهنای مناسب برای مانور چیدمان رو داشته باشه و جزو مواد لازم یه دیوار هم هست که در پشت سوژه قرار داشته باشه و برای تغییر حال و هوای عکس هم می تونیم از هر چیزی در روی این دیوار استفاده کنیم
از دستمال سفره و ملافه و پارچه و رومیزی گرفته تا گونی و مقوا و نقاشی و هرچیزی که کمپوزیسیون شما رو زیبا تر بکنه
ببخشید که خیلی طولانی شد اما اگر بتونم کمکی بکنم خوشحال می شم

بابا ما هرچی خواستیم نظر بذاریم نشد
منم رفتم یه گوگول اکانت ساخیدم ببینم دیگه چی میگی

سلام طیبه جون،مرسی که ما رو همه جوره استاد بار میاری از آشپزی گرفته تا عکاسی،عزیزم من لاوا کیکو درست کردم ،فرمودند از اینا که وسطش فقط شکلاته،منم سرچیدم به این نتیجه رسیدم :
http://www.culinary-yours.com/chocolatelavacake.html منتها نمیدونم این هوی کریم دستور منظورش دقیقن چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنی یا اگه دستور خوبی واسه اش داری لینکشو بدی مرسی عزیزم،شاگرد شما النا.
این جلاتو چیه بدجوری چشمک میزنه،
:-*

سلام طیبه جون.من مدتیه با وب خوب و کاربردیت آشنا شدم.دارم یکی یکی رسپیهای خوبتو امتحان میکنم و عکساشونو برات میذارم ایشالا.یکیش اشیانه های ورمیچلیت بود .من ماکارونی رشته ای رو از وسط نصف نمیکنم و میپزم.میپیچم دور چنگال.مایه ماکارونی رو میریزم روش.کمی پنیر پارمزان و سرو.اما مشکلم:اشیانه هام خمیر شد!!شوهرم میگه باید اب سرد میریختی روش.ولی تو دستور شما نبود و منم نریختم.کاملا رشته های ورمیچل چسبیدن به هم.چرا؟مال شما هم همینطور بود؟

خیلی ممنون از این نکات.اتفاق همیشه برام سواله.بک گراند عکسات به خصوص.با فتوشاپ تغییر میدی؟مقوا میذاری پشت همه اشون؟اینم توضیح میدی لطفا؟
باز هم از این همه سخاوت و هنرمندیت خوشحال و ممنونم...

من دیوونه اون عکس آخری شدم :((

به به !!! میبینم رسیدیم به درس شیرین عکاسی!!!ا
خیلی خوب توضیح دادی طیبه جون
دقیقا انتخاب درست منبع نور و زاویه تابش نور هستش که یه عکس رو دیدنی و متفاوت میکنه
یه نکته فنی هم بگم با اجازه ، شاید کمکی بکنه
یه چیزی که خیلی وقتا شما رو از استفاده از یه منبع نور اضافه خلاص میکنه استفاده از رفلکتور هاست
رفلکتور ها سطوحی هستن که به کمک اونا نور موجود رو بازتاب میدیم به سمت سوژه
هر چیزی میتونه یه رفلکتور باشه
مثلا یه مقوای سفید ساده
کافیه موقعی که میخاین عکس بگیریم بدونیم بهترین جای قرارگیری اون کجاست
مثلا برای گرفتن یه عکس شما میخاین از نور آباژور استفاده کنین ولی سایه شدیدی یه سمت دیگه ایجاد میشه
همچین وقتی کافیه یه مقوای سفید رو در مقابل اون سمت تاریک بذاریم
رفلکتور نور رو مجددا بازتاب میده به سمت سوژه و به راحتی و بدون اضافه کردن منبع نور دوم صحنه روشن میشه
تو کامنت بعدی چند تا عکس از کاربرد رفلکتور ها میذارم

http://www.megapic.ir/images/2sa80wqcf6efxei7opu9.jpg
http://www.megapic.ir/images/mremet1tyxsv1k7v7j1.jpg
http://www.megapic.ir/images/hsabmgkd2qsurn3lpe61.jpg
http://www.megapic.ir/images/af9dd5qjrrmlf15qnkc.jpg

خیلی ممنون عکاس خانوم
توی یکی از پستها از شف عزیز اجازه خواسته بودم تا ازتون سوالاتی در زمینه عکاسی بپرسم که متاسفانه نمیدونم کدوم پست بود و شف عزیز اجازه صادر کرده بودن یا نه
به هر حال اینجا محل خوبی بود که بتونم از تجربیات شما هم استفاده کنم

سلاش هندونه
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html
پارمزان پاپ اور
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html
مشق شب

سلام
من عاشق اون ماهی قرمزای خوش خندم

سلام .خسته نباشید.من با پنیر پارمزان پف فیل پنیری درست کردم.اول بعد از اینکه پف فیل ها باز شد، کره آب شده و پنیر رو توی یه ظرف دیگه آب کردم بعد اومدم بریزم توی ظرف چسبید و کش دار شد و نشد روی پف فیل بریزم. دفعه بعد خود پنیر رو مستقیما روی پف فیل ها ریختم. کدوم درسته ؟ راهش همینه یا شما از روش دیگه ای استفاده میکنین؟ پنیر چدار گیر نیوردم و و فقط پارمزان دارم

شف جونم میشه بگید بالای بالی سوشی چیه؟ دور از چشای مصبر
لینک میدادی بهتر نبود؟
عکاس خانم @ بابا ایول واسه یک بشقاب اینهمه دمو دستگاه ؟ کارت حرف نداره فقط از خودم خجالت میکشم که هیچی بلد نیستم
نمی دونم چرا توی این پست نمی تونستم کامنت بذارم

شف جان سلام،

دوستان سلام،

من دوباره آمدم.

@ زهرا

دوست عزیز،

اگر دقت کرده باشید، بیشتر عکسهایی که شف گذاشتن، مربوط به درسهای جدیدی هستن که شف هنوز دستورشون رو نذاشتن، برای یکی از دوستان هم در قسمت کامنتها نوشتن توضیح دادن که در برنامه آینده هستن. تعداد کمی از این عکسها در درسهای قبلی بوده مثل اردور بادمجان.، دسرگلابی و گردوی کاراملایز شده و ...

سلام تهمینه هستم تازه واردم و واقعا لذت بردم از این همه حوصله و هنرو خلاقیت جدا جای تبریک داره البته اگه بدونین با چه فلاکتی به خاطر رعایت قانون اینجا دارم فارسی مینویسم !اخه لب تاپ برچسب
فارسی نداره و من اولین بارمه.تازه اکانت گوگلم مجبور شدم بسازم !نداشتم!من یه کم عقب افتاده ام!!.بیشتر پستای قبلو خوندم تو این دو روزه و شب تا 4 صبح بیدار موندم(خدا به داد پول تلفن برسه) اما خب قدیمیا که عکس ندارن میشه لطفا پست زدن خامه و مارشمالو رو دوباره حالا که عکسا رو میشه دید بذارید چون خیلی مهمن. لطفا لطفا
لطفا
تهران مارشمالوو سسای هرشیز کجا دارن؟؟
شما کجا زندگی میکنید؟؟

مرمرین جان
عزیزم من خوشحال میشم کمکی کنم ، ضمن اینکه ... خود طیبه جون تو این زمینه هم یه پا اوستا ن واسه خودشون و حتما حالا که یه همچین مبحثی رو باز کردن در ادامه به موارد دیگه که ممکنه سوال باشه هم اشاره میکنن

زهرا جان
دوست گلم این عکسا که اینترنتی هست ولی من که عکاسم و اینهمه امکانات دارم کار شاقی نمیکنم اگه عکس خوب بگیرم
اینکه شما دوستای گل با کمترین امکانات عکسای خوبی میگیرن واقعا هنره !!!ا
(درضمن همونجور که برای تهیه یه غذا و شیرینی خوب وقت و دقت و حوصله میذاریم وبه جزییات توجه میکنیم برای یه عکس خوب هم خب باید یه مقدماتی رو فراهم کرد)
:)

سلام. من یه سوال کلی دارم. امروز پارمزان پاپ اور
درست کردم. همه چی عالی و همه چی آروم بود. درست که شد وخوردم مزه اش تو ذوقم زد. بدون شیرینی. سوالم اینه آیا شما طیبه عزیز به جهت رعایت رژیم غذایی تون همه دستوراتی که تو وبلاگ هست رو کم شیرینی گذاشتین؟ یعنی من به هر دستور شبرینی بیشتری باید اضافه کنم تا از مزه اش راضی تر باشم ؟ یا نه صرفا اون دستور خاص بدون شیرینی بوده؟

@ Tahmineh

دوست عزیز،

برای راحت تر شدن نوشتن به فارسی یه سری به سایت

behnevis.com

بزنید و فینگیلیش تایپ کنید و فارسی دریافت کنید.

در مورد پستها و عکسهاهم یک سر به پست دلقک کلاه بوقی بزنید

این لینکشه

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

شماره هیجده نوشته های من رو بخونید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

ممنون شف عزیز از این پست.


مروارید@

رسیدن به خیر خانوم. دلتنگتون شده بودیم.

مروارید جون@
سلام دوست گلم جات خالی بود حسابی
من باز چشماتون رو دور دیدم شروع کردم به سوال پیچ کردن شف عزیز
ولی چه خوش به حالمون بشه با رسپی های جدید و خوشگل من که شدیدا منتظرشم

@عکاس خانم
ولی کلا برو بچز کارگاه حسابی تو عکاسی حرفه ای هستند و من آبرو داری میکنم و لینک نمی دم
تو گوشی موبایلم به جای عکس شوهر و بچه جدیدا پر عکس غذاست باهاشون حسابی حال میکنم.

@مرمرین:
حالا ایشالا فرصت کردم خیلی بیشتر از اینا توضیح میدم
اون پست هم ایشالا بعدا دوباره پستش میکنم
@ زهرا:
شما کاملا صحیح میفرمایید. منم همین کار رو میکردم. مثلا برای بیسکویت ماهیها..گذاشتمشون روی میز. خودم رفتم روی صندلی....تا اونجایی که تونستم دستم رو بالا گرفتم و یه صدتایی عکس گرفتم تا شده این. ولی زوم نمیکنم. یعنی هیچوقت عکس کوزاب نمیگیرم. به جاش بعدا کاتش میکنم. اینجوری کیفیت پیکسلهاش خراب نمیشه
@ پریس:
برای اون مورد هم راه حل زیاده
اتفاقا کیفیت عکسهات خوبه
فقط باید چند تا از نورهای اضافی رو ازش حذف کنیم. که اون رو هم کم کم توضیح میدم
@ema:
Wow! So interesting. I had no idea. You know…I always believe in old books. Call me old fashion, but I think old book have more value. Thanks a lot for passing by.
By the way…last night I checked the line spacing thingy…It couldn’t be fixed. Sorry
@ popoli
تشکر فراوان به خاطر اطلاعات
خیلی عالی میشد اگه میتونستم مطالعه داشته باشم که متاسفانه فرصتش پیدا نمیشه
آره منم از همه اون موارد واسه بگ گراوند استفاده میکنم. ولی فقط وقتی که فرصت داشته باشم...که اغلب ندارم
و خیلی جالبه که چیزهایی که من با تجربه بهش رسیدم رو میشد با مطالعه سریع بهش دست یافت...حیف که من علاقه زیادی به بیسواد موندن دارم
:p
بازم مرسی
@ النا:
هوی کریم....خامه با درصد چربی بسیار زیاده که از جمله خامه های پخت و پزه. یعنی از ویپینگ کریم هم چرب تره
این خامه در اثر حرارت نمیبره. میتونی به جاش از ویپینگ کریم هم ساتفاده کنی. توی پست بستنی موزی عکسش رو گذاشتم
@ نیمچه آشپز:
یه سوال دارم...پاستا رو آلدنته برداشتید ؟
اگه آلدنته باشه دیگه خمیری نخواهد شد
@ عکاس خانوم:
آدم حظ میکنه نکات تخصصی از صاحب نظران میبینه
واسه ما مبتدیان که از این رفلکتورها نداریم....یه تیکه کاکئوچو هم کار راه بندازه. ولی من حتی زحمت همون رو هم به خودم نمیدم. میدونید که چقدر تنبلم
ولی ای کااااااااااااااااااااااااااااااااااش حداقل یه دونه پنجره تو این خونه بود
واقعا تفاوت زیادیه بین نور طبیعی و نور لامپ
حالا این خونه جدیدی که پیدا کردم یه پنجره توش داشت. خدا کنه آفتاب گیر هم باشه
مرسی از توضیحات و عکسها. واقعا بسیار بسیار حظ کردم
@mas:
پاپ کرنها که آماده شدن...توی کره ذوب شده میغلتونیم تا کاملا کاور شن....یه کم پودر پارمزان روش میپاشیم و تکون میدیم. دوباره یه کم پارمزان...و تکون میدیم...اینقدر این کار رو تکرار میکنیم تا همه پاپ کرنها کاور شن
@ تهمینه:
منم لپ تاپم فارسی نداره. از حفظ تایپ میکنم
توی برنامه دارم. به طور جدی
واقعیتش اینه که اصلا فرصت نمیکنم. اگه بخوام اونا رو از نو آپدیت کنم دیگه پست جدید نخواهیم داشت
ایشالا سر فرست
شرمنده
@mas:
پاپ اورها اصلا شیرینی نیستن. نون هستن با پنیر
ولی کاملا صحیح میفرمایید من همه چیز رو کم شیرین درست میکنم...حتما شکرش رو زیاد کنید

@نیمچه آشپز:
ببخشید یه تیکه اش جا موند
نه من تا به حال با فوتوشاپ بک گراوند رو عوض نکردم
اون کار خیلی وقت میگیره
نه اینکه بلد نباشم...فرصتش نیست
به جاش خیلی ساده میذارمش رو میز
و یا مقوا
بیشتر توضیح خواهم داد
در آینده دور

uuuuuuuuuuuuumm! Mouth watering pictures. Can’t wait to see their recipes.
You are a unique lady!!

مامان مژگان:
سلام طیبه جونم مرسی از شما که تو عکاسی هم کمکمون می کنی من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که دوربینم فلش می زنه یه فلش نارنجی که خیلی تو رنگ غذاهام موثره و تیره و بد میشه عکسام نمی دونم چه کار کنم و حتی تنظیمات دوربینم رو هم بلد نیستم هرچی هم فلش رو خاموش می کنم بازم فلش می زنه نمی دونم چه کار کنم!!!!!!

بله رنگ زرد متاسفانه شفافیت و نور طبیعی تصویر رو میگیره

پیشنهادم اینه که کاتالوگ دوربین رو بخونید
میدونم چی میگید بعضی از دوربینها همیشه بعد از تغییر دادن تنظیمات ، بازم به دیفالت بر میگردن

ولی حتما تو کاتالوگش در قسمت مودهای مختلف باید توضیح داده باشه

توی وبسایتهاشون هم معمولا به سوالات پاسخ میدن

بعید میبینم دوربین رو طوری ساخته باشن که نشه بدون فلش عکس بگیری

استاد
سلام و خسته نباشید.
1- این فیلم بسیور خوشگیل میباشد + بسیور مفید برای عکاسی از غذاهای یام یام:
 http://avaxhome.ws/ebooks/eLearning/Kelbysdfdsf567gf956hf.html

2- این سایت هم جالب انگیز ناک است:
http://www.learnfoodphotography.com/food-photographers-diary-1/

مخلص

خوندن وبلاگ فودبلاگرها يا فوداگرفرها خيلي خيلي كمك ميكنه. من تا جايي كه فرصت ميكنم (كه اين روزا اصلا وقت نميشه) مطالعه ميكنم
مثلا قصد داشتم اين مبحث عكاسي رو كامل كنم ولي همينجا قطع شد. غزال جون يكي از راههاي پيشرفت در عكاسي از غذاها توجه به فود استايلينگ ديگرانه. اينجوري آدم هم ايده ميگيره هم بعد از مدتي حتي بدون نگاه كردن به عكسهاي حرفه اي ميشه صاحب سبك شد

خيلي دوست داشتم فيلمه رو هم ميديدم منتها خودت ميدوني اينترنت ما خيلي خراب تر از اين حرفهاست كه بشه چيزي داونلود كرد
ولي واسه دوستان حتما لينها مفيد هستن
مرسي عزيزم

 سلام
آره دقیقا. نگاه کردن به عکسهای دیگران یکی از راههای پیشرفت توی این زمینه هست.
آره اینترنت که خیلی زاغارته ولی من معمولا اینجور لینکها رو که روی سایتهای شرینگ هستن اول مستقیمشون میکنم بعد دانلود. اینجوری اگه وسط کار هم قطع بشه دیگه مشکلی نیست .
این فیلم مال کمپانی کِلبی تِرینینگ هست. اگر تونستید ببینیدش. تو زمینه عکاسی از غذاها من این رو خیلی دوست داشتم علاوه بر اینکه از اینجور فیلمهای آموزشی یه جورایی اصلا توی نت نیست. البته این آموزش پارت دوم هم داره ولی من لینک سالمی ازش براتون پیدا نکردم بزارم.
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ
استاد آلان یادم افتاد این رو روی سایتهای فارسی هم دیده بودم. اینجا:

http://www.valadownload.com/1391/06/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B9%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%85%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C-kelby-training/

این لینکش دیگه مستقیمه با خیال راحت دان کنید. لینک هم سالمه.
 ولی پارت دوم کماکان روی سایتهای فارسی نیست.
مخلص.

مرسي عزيزم كه اينقدر وقت گذاشتيد
تلاش خودم رو ميكنم
انشالا كه بشه
ممنون

 سلام
قربونتون. قابلی نداشت. ایشالا که بتونید ببینید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...