2010/10/03

کاپ کیک فارغ التحصیلی


اول مهر تو جشن فارغ التحصيلي دكتر بهار شركت كردم. به ياد مراسم فارغ التحصيلي خودم افتاده بودم و طبق معمول اشكام جاري بود. اون تيكه قسم خوردن دكترها واسم خيلي جالب بود. خوبه كه ما مهندسا "به خدا و به قرآن و به وجدانمون" قسم نميخوريم و اجازه داريم همه جوره مملكت رو به نحو احسن چپاول كنيم!!!

از قبل برنامه گذاشته بودم كه واسه بهار يه كيك درست كنم چون بهارم مثل دختر عمه اش عاشق كيك خوردنه. ولي در آخرين لحظات خودش كنسلش كرد و افتاد واسه هفته بعدش.... جمعه كه از خواب پا شدم يه نيروي ماوراء طبيعي وادارم كرد كه كاپ كيك درست كنم. اونم از نوع فارغ التحصيلي. با كلاه فارغ التحصيلي و از همه مهمتر....از جنس شكلااااااااااااااااااات




من رو كه ميشناسيد. از ديد من كيك، فقط كاپ كيكه و بس.




با ساختن كاپ كيك ها شروع ميكنيم. هر كاپ كيكي. فقط واسه اينكه دوباره براي نوشتن "از چه رسپي اي استفاده كردي؟" مجبور نشيد انگشتاتون رو به زحمت بندازيد ميگم كه از "كيك ساده". چون خيلي كاپ كيكهاش خوشمزه ميشه. با اون رسپي 46 تا 48 كاپ كيك بدست مياد كه من نصفش كردم و 23 تا كاپ كيك درست كردم.




براي كلاه ها بايد از اين شكلاتها داشته بايد. هم خارجيش هست هم ايرانيش. ايرانيش رو از قناديها ميتونيد بخريد. و یا توی بسته بندی های شیک از شکلات فروشی ها. فقط روش از اين شكلات سفيدها نداشته باشه. من مجبور شدم با چاقو جداشون كنم.




مقداري شكلات تمپر ميكنيم. من تقريبا 300 گرم رو تمپر كردم. (كسي نپرسه تمپر كردن يعني چي. چون معلوم ميشه درساش رو خوب نخونده. سريع بريد كل مبحث شكلات رو از اول تا آخر مطالعه كنيد)




بعد از 10 دقيقه كه شكلات كمي سرد شد روي يه پلاستيك يا وكس پيپر ميريزيمش. (ميتونيد از زيپ لاك استفاده كنيد كه ضخيمه)




و با كارد يا كاردك پخشش ميكنيم. تقريبا به ضخامت دو، سه ميل. سعي كنيد تمام نقاط به يك ضخامت باشه. سعی کنید.

همينطور كه ميبينيد من از اول، وكس پيپر رو روي (پشت) يه سيني گذاشته بودم كه جابجا كردنش راحت باشه.

10 دقيقه ميذاريمش توي يخچال تا ببنده




يه كارد (كه اگه حرارت ببينه رنگش تيره نميشه) رو 10 ثانيه روي آتيش ميگيريم تا گرم شه.




كارد رو روي شكلات قرار ميديم و يه خط راست ميكشيم. حرارت كارد باعث ميشه كه شكلات ذوب شه . فقط سريع اين كار رو انجام بديد كه زيادي ذوبش نكنه. چون بعد كارتون ظريف از آب در نمياد.




بعد از كشيدن هر خط، كارد رو با دستمال كاغذي آشپزخونه تميز ميكنيم. و دوباره خط بعدي رو ميكشيم. اگه لازم بود دوباره كارد رو گرم ميكنيم.




و بعد جهت عكسش. مربع هاتون تقريبا بايد 3.5 در 3.5 بشن.




چون سريع ميبنده، ميتونيم راحت مربعها رو از هم جدا كنيم. ببينيد كه پشتش خوشگلتر شده يا روش...بعد با همون جهتش كار كنيد.




مجددا كارد رو گرم ميكنيم. و شكلاتها رو دونه دونه روي كارد ميذاريم و يه كم صبر ميكنيم كه سطحش در تماس با حرارت كارد ذوب شه.




و روي شكلات مربعي قرارش ميديم و 5 ثانيه صبر ميكنيم تا سفت شه.




بايد خوب فشارش بديم. و البته حتما اون جهت خوشگله مربع، رو به بالا باشه.




براي بند كلاه فارغ التحصيلي مون از پاستيل توت فرنگي استفاده ميكنيم. به اينا ميگن "ساور استيك" ولي شما ميتونيد از پاستيل اسپاگتي با طعم توت فرنگي هم استفاده كنيد.




ميشوريمشون كه شكرش پاك شه و رنگ قرمزش بهتر خودش رو نشون بده. چسبناك ميشه. پس بايد خشكش كنيم. هر استيك رو به سه قسمت تقسيم ميكنيم.




و بعد از طول نصفشون ميكنيم.




واسه منگوله اي شدنش....انتهاش رو با قيچي ريش ريش ميكنيم. (اينجاش يه كم ظرافت ميخواد)




مجددا كارد رو گرم ميكنيم و پاستيل رو - از اون سمت برش خورده اش - روي كارد قرار ميديم تا كمي گرم شه.




حرارت پاستيل باعث ميشه كه شكلات ذوب شه و پاستيل به كلاه بچسبه.




من از برنجك هاي كاور شده استفاده كردم ولي شما ميتونيد از نقل رنگي يا ميني اسمارتيز هم استفاده كنيد.




بلافاصله بعد از نصب پاستيل...تا هنوز شكلات خودش رو نگرفته...يه دونه برنجك قرمز يا قهوه اي روش قرار ميديم و 5 ثانيه نگه ميداريم تا شكلات سفت شه




همه كلاه ها رو به اين شكل درست ميكنيم.




چون بهار عاشق چيزكيكه (مثل دختر عمه اش)... من براي فراستينگش از "كريم چيز فراستينگ" استفاده كردم. شما ميتونيد با خامه يا باتركريم كار كنيد.

اصلا مهم نيست كه با ماسوره كار كنيد يا نه..ولي من از بزرگترين سايز ستاره اي استفاده كردم.




و روي هر كاپ كيك يه دونه كلاه ميذاريم. بهتره زیاد فراستینگ نزنید که شلوغ نشه. ارتفاعش رو زیاد نگیرید چون قراره کلاه رو فشار بدیم تا به کاپ کیک بچسبه...پس ممکنه کلاهتون زیر فراستینگ دفن شه. پس زیاد کیک رو "آیس" نمیکنیم. فقط یه کم فراستینگ به اندازه ای که خوشمزه شه.




كاپ كيك هاي ما آماده هستن
















تا قبل از اينكه همه فراستينگ ها ذوب شن – چون كماكان هوا اینجا جهنميه – كاپ كيك ها رو به صاحبش ميرسونيم.

یه ماچ هم تحویل میگیریم.

37 comments:

هورا
کیک فارغ التحصیلی
از من که دیگه گذشته
ولی ایشالا برا پسرم خواهم ساخت
مرسی گلم

تا فارغ التحصیلی من از مقطع دکترا که خیلی مونده ولی خودم رو جلو جلو تحویل می گیرم و در اولین فرصت میسازم و به خودم ماچ می دم
شف جون سلیقه ات رو عشقه چون منم عاشق کاپ کیکم
اصلا هر چی گیر میارم دوست دارم بریزم تو سینی
مرسی شف نازم تصاویرت هم فوقالعاده است
منتظر بعدیش هم هستم میدونی که فینگیلی دارم عاشق ....

وااای عجب گوگولی شدن کاپ کیک ها
همه جوره عاشق طرح روی کیک های شف میباشیم از هر نوعش
ماچ منم بپذیرین لطفااا
:دی

خــــــــــــــــدای من
عجب حس قشنگی رو با این کاپ کیک های خوشگل تداعی کردین شف جون.
خانم دکتر بهار نیز پذیرای تبریکات ما باشند.
این کاپ کیک های فارغ التحصیلی خود به خود اشک شوق رو جاری می کنه.
شف چی کار کردی.
حیف که کماکان من نمی تونم از اسمایلی استفاده کنم!!!!!!!!!!!
اما خیلی احساساتی شدم(چشمک)

خیلی‌ با حالن. کاش من بوشهر بودم!!!

لوز رطب(مشق شب)

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

شف جان خيلي خوشگلن مرسي

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pVlQq4CkzuHNlmhvKTZx-SCePHRqDmDc5TKSwNLvdwz-bumJU1CznvczndDr-C29s1-pDc4pbie2s49ZDyjvDBe0xMg4fruvS/%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C%20%D9%88%20%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%88%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B2%20%D8%B4%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

لینک دستور و توضیحات

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_19.html

وای خدای من
خیلی خوشگلن........ منم انشاا.... واسه بهراد درست میکنم...... و خوشا به حال دختر خاله جانتان بابت همچین دختر خاله ای.........تازه بهراد اینموقع بیداره و میگه از اینا برام درست میکنی؟؟؟؟ و همچنان کاپ کیک ادم فضایی

سلام. ترجیح میدم انقدر بپزم و خراب کنم تا یاد بگیرم تا بیام اینجا کامنت بذارم و کسی محل هم نده که جواب بده.وبلاگ محل تبادل نظر هست وکرنه اسمش میشد وب سایت.چه خوبه شما به کامنت ها یه نظری بندازی.بالاخره وقتی کسی بر پایه وبلاگ شما میره مواد اولیه میخره با هزار امید آشپزی میکنی ولی به جای کارش میلنگه توقغ داره بر طرف شه. بگذریم. میدونم سرت شلوغه پس از این به بعد خودم مشکلاتم رو حل میکنم تا اینکه هر روز بیام کامنت هارو نگاه کنم به امید جوابی

احسانه جان میگن شما امار مغازه های تهرانو داری
مارشملو و سس شکلات هرشیز کجا داره؟؟

@tahmineh
سوپرمارکت های بزرگ دارند عزیزم

@ MAS

دوست عزیز،

من اگر جواب سوال شما رو دیروز که سوال کرده بودید، صد در صد می دونستم، با وجود کمبود وقتم صد باره جواب داده بودم. پیش خودم فکر کردم این بنده خدا حالا که اینقدر خورده توی ذوقش، من هم بیام یک جوابی بدم که درست نباشه، ایشون امتحان کنن و بعد نتیجه بدتر بشه، درست نیست. پس چیزی نگفتم تا خود شف بیان جوابتون رو بدن.

به نظر من شما کمی در نتیجه گیری اتون تند رفتید. اگر کمی مشتری اینجا بشید، متوجه می شید من چی می گم.
شف گاهی به خاطر قطعی اینترنت در استانشون اصلا اینترنت ندارن که بخوان بیان و به سوالها جواب بدن، در کنارش ایشون الآن در حال اساس کشی هستن.

در جواب سوالتون:

شف در نود درصد رسپی ها نوشتن که ایشون بنا به دلایل خودشون، شیرینی رو کم شیرین می گیرن، ولی ما اگر می خواهیم می تونیم شیرینی اش رو بیشتر بریزیم.

و اما،

ما اینجا در کارگاه یک پریس خانم داریم که ایشون حتی این شیرینی کمی که در رسپی ها داریم، براشون زیاده!! به همین خاطر ایشون به این نتیجه رسیدن که همیشه حتی از شکر رسپی که کمه هم کمتر استفاده کنن.

پس می بینید که این یک مسئله کاملا سلیقه ایه.

در کنارش باید بگم که این پارمزان پاپ آوری که شما درست کردید، اصلا نباید شیرین باشه. دستور پاپ آور شیرین رو شف در قسمت کامنتهای همون پست گذاشتن.

پارمزان پاپ آور بیشتر به عنوان کنار غذایی استفاده میشه. پس چیزی که در کنار غذا خورده می شه نباید شیرین باشه. اگر پاپ آور شیرین می خواهید، دستور توی کامنتها رو پیدا کنید. حالا من این توضیحات و سوال شما رو به قسمت پاپ آور منتقل می کنم تا اگر زمانی از همشاگردیهای کارگاه سوال مشابه شما رو داشت، بهشون کمک بشه.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

سلام بر همگی در 2قسمت قبل دستوری بودکه متاسفانه اسمش یادم نیست و از انگوردرست میشد چرا دیگه نیست ؟من کامنتی گذاشته بودم که جواب داده نشدشف عزیز سرت خیلی شلوغه؟

@mas:
من چند روزه تب شدید دارم. سرم وحشتناک درد میکنه. سرگیجه دائمی. تپش قلب.تهوع. دلپیچه...روده دردم هم باز برگشته. یه کم با مرگ فاصله دارم. ولی سر کار میرم. کار خونه رو هم انجام میدم. وبلاگ رو هم آپدیت میکنم
اگه پاسخ سوال شما در عرض یک روز داده نشده...دوستان یک هفته است که منتظر جواب سوالهاشون بودن
کاملا حق با شماست. من به دلیل بیماری و فرصت کم، نمیتونم پاسخگوی دوستام باشم ولی اونا درک میکنن. متاسفم
@ مژگان :
عذر میخوام
کاش دوباره پرسیده بودید چون ممکنه تا چند روز نتونم جواب بدم

@مژگان

عزیزم با اجازه شف اون پست به دلایلی حذف شده و طیبه جون گفتن بعد از تحقیق بیشتر باز پستش می‌کنن

@مروارید

به‌ به‌ دلمون تنگ شده بود

مروارید جون من با اینکه خیلی‌ شیرینی‌ دوست دارم ولی‌ شکر زیادی دلمو میزنه( به خاطره اینه که شیرینی‌ های بیرون رو با اینکه خیلی‌ خیلی‌ چشم نواز! هستن هیچوقت نمیخرم فقط با حسرت نگاهشون می‌کنم(چشمک) گفتم که یه بار سینابن گرفتم چه حالی‌ شدم) اگر هم تو کامنت هم مینویسم شکرو کم کردم به خاطره اینه که اگه کسی‌ ذائقش مثل منه و شک داره که میتونه شیرینی‌‌ها رو با شکر کمتر درست کنه وقتی‌ کامنت‌ها رو میخونه بدونه مثلا یکی‌ مثل من این کارو کرده و جواب گرفته در نتیجه دیگه لازم نیست باز از طیبه جون بپرسه و بعد هم گله کنه چرا زود به زود جواب نمیگیره

مثلا کاپ کیک رنگین کمان که طیبه جون گفته بودن شیرینیش کمه واسه من شیرینیه کاملا مناسبی داشت

(من حسابی‌ اعصابتو به هم میریزم نه؟
;)
ولی‌ وقتی‌ نیستی‌ جات خیلی‌ خالی‌ میشه باور کن)

طیبه جون تو باز خودتو مریض کردی آخر کار دست خودت میدی والا آدمو دق میدی با این کارات

راستی‌ اسباب کشی‌ تموم شد؟

شف جونم چرا تب ؟دشمنت تب کنه عزیزم
ما اصلا ناراحت نمی شیم یعنی هر کی شما رو بشناسه ناراحت نمیشه ولی برای قضاوت نباید عجله کرد
mas@
وبلاگی که الان پیش رو دارید خیلی تک و منحصر به فده
من خیلی سرچ کردم و با هیچ کدومشون حال نکردم . من هم اول که وارد شدم زود قضاوت کردم شف ما خیلی مهربونه . برای اثبات شما هم بیشتر سرچ کنید . ایشون خیلی خیلی انتقاد پذیر هم هست
اصلا گل به خدا

از قضاوت زود دوست جدیدمون متاثر شدم. شخصـــا به شدت تحت تاثیر مهربونی و خیرخواهی و پشتکار طیبه جان هستم. به نظر من این وبلاگ نمونه خیلی خوبیه که چطور یک قلب مهربون می تونه آدمهای زیادی رو به هم نزدیک کنه

طیبه جان
دعا می کنم به حق این صداقت بینظری که داری خدا تا همیشه بهت سلامتی و به وقتت برکت بده.

سلاااااااااااااااااام
دلم برای همه تون تنگیده بود.

طیبه جان حسابی خسته نباشی
منم همین شهریور دانش آموخته شدم!
البته لیسانس! من هنوز کوچیکم !چشمک
سعی میکنم تا دانش آموختگیم رو بورسه از خجالت خودم در بیام

ایشالا زودی خوب بشی

This comment has been removed by the author.

@ پریس

دوست عزیز،

ممنون برای محبتتون. من هم وقتی نیستم دلم برای اینجا و هم شاگردیهام تنگ می شه.

من در جواب ایشون این مثال شما رو زدم که بگم کم شیرین یا زیاد شیرین بودن کیک ها سلیقه ای هست.
دیدید بعضی ها فسنجونشون رو چقدر شیرین می کنن؟ بعضی ها ترش؟

بعد تازه اش هم، آدم یک روزهایی روی مد شیرینی بیشتر هست. یعنی یک کیکی رو که همیشه با مقدار شیرینی ثابت درست می کردید و خیلی هم خوب بوده، توی یک روزی از روزهای خدا به نظرتون خیلی کم شیرین می یاد. این روزها روزهایی هستن که آدم بدنش شیرینی می طلبه.

مشق شب چیکن پیکاتا

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html
@مروارید

مروارید عزیز کاملا حق با شماست

واااااااای چه فارغ التحصیلان خوش مزززززه ای !!! ببینم کی دور و برم داره فارغ میشه واسش درست کنم ;)
شف عزیز ایشاالله زود زود خوب بشی، من که کلی به این وبلاگ عادت کردم و اگر نه هر روز اما اولین فرصتهایی که پیدا کنم یه سر هم شده اینجا میزنم.
مراقب خودت باش چون یه عالمه چشم انتظار داری

سلام خانم هنرمند ،همه کاره و همه چیز دان
واقعا سورپرایز شدم وقتی دیدم فر گازی هم هست،
از اون جایی که شما از همه چی خبر دارید می خوام بدونم چه مارکی برای فر تو کار گازی، نه برقی(کابینتی
پیشنهاد می دید؟
همون طور که فبلا کفتم من در حال خرید جهیزیه هستم،می خوام وقتی رفتم خونم برای درست کردن غذاهای شما به مشکل بر نخورم

سلام عزیزم امیدوارم زودتر خوب و سر حال بشی اما یه چیزی روی صحبتم با مادر گرامی شما است .خانم خدا به شما خیر بده که جلوی شیرتون مثل مامان من یک صافی قرار ندادین تا عقل وهوش به دختر گلتون منتقل نشه .ماشاالله چه فکری داری شف جان شما اگر مهندس نمیشدی حیف میشد. واقع عرض میکنم که از فکرت به نحواحسن استفاده میکنی دمت گرم و سرت خوش باد .موقع زلزله هم دررو (شوخی)میبوسمت مریم

وای شف جان شما چه بدنتون ضعیفه ، خیلی ناراحت میشم میبینم با این همه مشغله و با این سر پر سودایی که شما داری بیماری هم مدام رنج و زحمتتون رو بیشتر و بیشتر میکنه ....انشالا که به بزودی سلامت و تندرستی کامل به دست بیارین
درضمن کیفیت عکسای این پست واقعا خیلی تغییر کرده ، که معلومه پروژه تعویض لامپ ها اثر خودشو کرده !
انشالا که هر چه زودتر یه خونه با پنجره های پرنور و یه دوربین عالی بخری
راستی ! یه دوستی دارم بوشهریه ، یه بار ازش پرسیدم بیام بوشهر چی بیشتر همه چشممو میگیره ؟ گفت بوشهر شهر پنجره های زیبا و رنگارنگه !!! اونوقت شف ما بنده خدا یه پنجره هم نداره !!! ا
:)

سلام،

امیدوارم و انشاالله هرچی‌ زود تر سلامتی کاملتون رو به دست بیارین. کامنت‌های بعضی‌ از ما‌ها رو هم خیلی‌ جدی نگیرین و نذارین ناراحتتون کنه. تو این دنیای مجازی خیلی‌ زود آدما می‌تونن دچار سؤ تفاهم بشن یا منظورشون رو خوب نرسونن. واسه من که خیلی‌ اتفاق افتاده.ضمنا این کاپ کیک‌ها هم خیلی‌ خیلی‌ جالب شدن...

@ احسانه :
ایشالا تو تمپلت بعدی دوباره کد نویسی میکنم که اسمایلی ها بلکه راه بیافته
این کدش جواب نداد
خدا بزرگه
تحمل کنید
@ مهربان:
به به! من خیلی ذوق میکنم کارای شما رو میبینم
حتما این هم خوشگل میشه
@ الهام:
دوستم "معصومه" خیلی تو بازار گشت و آخرش به این نتیجه رسید که ایندزیت داره ولی موقعی که سفارش داد گفتن تا شش ماه دیگه وارد بازار نمیشه. بعد شش ماه صبر کرد. و سرانجام این شد که گفتن حالا حالاها وارد کشور نمیشه
چون شما عجله ای ندارید....پیشنهاد میکنم به همه نمایندگی های فر های ایتالیایی سر بزنید. حتما مارکهای دیگه هم باید داشته باشن ازش ولی چون زیاد مشتری نداره...وارد نمیکنن. میشه سفارش داد
یکی از دوستهام جدیدا یه فر تو کابینتی ترک خریده که هم گازیه هم برقی
خودم ترکش رو پیشنهاد نمیکنم
ولی دیگه اگه مجبور شدی...برقی بخر. ولی پیشنهاد خودم اینه که ایتالیایی باشه. و حتما حتما اصل. مارکش مهم نیست. همه عالی جواب دادن. موفق باشی

@ Ama:
مرسی مریم جون واقعا شرمنده میکنید. اتفاقا تو فکرتون بودم که چقدر مهربونید بعد اومدم دیدم کامنت گذاشتید...کلی ذوق کردم. دل به دل راه داره

@ عکاس خانوم:
والا متاسفانه من به ضعیف بودن معروفم. ولی خدا بزرگه
بله بله...دقیقا درست گفتن. بوشهر رو من به خاطر شیشه های رنگی زیباش دوست دارم. ولی اونا پنجره نیستن. در و پنجره هستن. باید ببینیشون واقعا زیباست. مخصوصا موقع غروب که نور از اون سمتش میتابه

آره عکسهای جدیدم خیلی بهتر شدن
ولی هنوز یک عالمه رسپی پست نشده دارم با همون کیفیت نور قبلی...حالا حالا ها باید تحمل کنید
متاسفانه خونه جدید رو رفتم دیدم و پنجره هاش چنگی به دل نمیزنه. نور پردازی خونه هم شدیدا رمانتیکه...از این رنگهای صورتی و زرد مات.....آقای شوهر کارش در اومده....خلاصه باید راهش بندازیم
بازم خدا بزرگه
:D

شف عزیز خسته نباشید از این همه زحمت
من دیشب یه قالب مافین و چند تا قالب کوچولوی تارت از جنس سیلیکون خریدم اما اصلا طرز کار باهاش رو بلد نیستم . میشه خواهش کنم راهنماییم کنید ؟
ممنون

نکته خاصی نداره
من چربش میکنم و توش مخلوط کیک رو میریزم
ولی بعضی از رسپی ها هم نیازی به چرب کردن قالب ندارن چون ممکنه ته کیک تیره شه
در کل باهاش مثل قالب معمولی رفتار میکنم

ممنونم طیبه جون
همه دردسرای من شده مال شما بعضی وقتها دیگه خجالت می کشم که سوال کنم . اما اینو بدونید که من عاشقانه این پست ها رو دنبال می کنم .
خلاصه ببخشید

سلام شف طیبه عزیز من مدت هاست که وبلاگتون رو می خونم و از کارهای زیباتون لذت میبرم ولی پیغامی نگذاشته بودم ..چند روز پیش دفاع همسرم بود و من به شدت دنبال یه ایده برای اون روز میگشتم ..تا بالاخره این پست شما رو دیدم و دست به کار شدم ..برای اون روز همین کاپ کیک ها رو درست کردم و با استقبال زیادی از طرف اساتید همسرم رو به رو شدم می خواستم ازتون خیلی خیلی تشکر کنم ..واقعا ممنونم از همه اموزشای خوبتون

مبارك باشه ايشالا مراتب بالاتر

سلام
اینا رو دیم به نظرم جالب اومد گفتم بزارم شما هم لذت ببرید . البته میدونم که شما خودِ خودِ استاد هستید و این چیزها براتون آب خوردن. شاید هم دیده باشینش. ببخشید تقدیم به شما

واو از اون خلاقيتهاستها
فوق العاده زيبا
رفت توي ليست
مرسي از عكسها

اینجاست که آدم حسرت میخوره از دیر دیدن بعضی چیزها! مامانم برای دفاع من خیلی دنبال یه ایده ی اینجوری گشت، ولی هیچ جا دستورش رو پیدا نکردیم. هیچی دیگه، کلاه کاغذی ساختیم و با سیخ چوبی روی نون خامه ای «نصب» کردیم!!! ولی حالا حالاها فارغ التحصیل داریم و من قول می دم یه روز اینا رو درست کنم! یه روز که تمپر کردن و فراستینگ درست کردن رو یاد گرفتم!!!

بدون تمپر كردن هم ميشه
از اين شكلاتهاي مربعي تكي بخريد
با همه ماركي هست
ديشب ديدم شونيز دقيقا مربعي با همين سايز و اندازه رو داره
نچشيدم البته
ولي ظاهرش كه مناسب بود
آيدينش اگه باشه عالي ميشه

فراستينگ هم نميخواد
گنش شكلات سفيد رو امتحان كنيد
هيچ تخصصي هم لازم نداره
گنش رو توي كيك كيت كت توضيح دادم

اتفاقا الان فصل فارغ التحصيلي شده احتمالا واسه اقوام با اين روش درستش كنم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...