2010/10/05

فول انبه



فولfool یک نوع دسر سرد انگلیسیه که تشکیل شده از پوره میوه ها و خامه فرم گرفته و شکر. Fruit Fool رو با همه میوه ها میشه درست کرد ولی من اینبار از انبه استفاده کردم.

درسته که تا وقتی انبه تو بازاره من هر روز لاسی انبه درست میکنم. و درسته که ترکیب کردن خامه با میوه از مکروهاته... ولی من یه روز افطاری این فول انبه رو با همکاری جناب شیطونه درستش کردم و حسابی هم چسبید. در نظر داشته باشید که فول رو با خامه بسیار زیاد درست میکنند. ولی من فقط از دو قاشق استفاده کردم چون بیشتر از این باشه دیگه کلاه من و وجدانم توهم میره.

انبه دو عدد
خامه فرم گرفته 2 ق غ
پسته نصف لیوان
زعفران




پسته ها رو پوست گرفته (البته اون میزان که گفتم منظورم مغز پسته است ها) و توی زیپ لاک ریخته و میکوبیمش تا خورد شه.




یکی از انبه ها که سفت و خوشرنگتره رو مکعبی اسلایس میکنیم. اون یکیش رو توی بلندر میریزیم.






کم و زیاد زعفرونش به جیبمون بستگی داره... هرچی بیشتر بهتر. زعفرون رو روی انبه ها میپاشم و دوربین رو توی مخلوط کن برده و عکس میگیریم!





قبلا گفتم که چطوری با خامه 30 درصد ، خامه فرم گرفته درست کنیم. این شیوه خیلی کاربردیه و اگه قلقش دستتون بیاد کارتون رو حسابی راه میندازه. در مورد دسرها من همیشه معتقدم که آدم باید بدونه داره چی میخوره و چی توش هست. این رسپی رو تمرینش کنید و مطمئن باشید که طعم دسرهاتون تضمینی عالی خواهد بود. چون خامه فرم گرفته حسابی توش هوا داره و پفکیه، دو قاشقش زیاد نیست (آره اگه همینطور به خودمون تلقین کنیم حتما کالریش کمتر و کمتر میشه!)

این خیلی عالی فریز میشه و توی ظرف در بسته تا ماهها باقی میمونه و یخ نمیزنه. پس راحت میشه از دو قاشقش استفاده کرد.
میبینید که توی مخلوط کن هم که میره حسابی پفکی تر میشه.




حالا توی یه لیوان بلند و کشیده یه مقدار از فول میریزیم




بعد یه مقدار انبه و یه مقدار پسته.





دوباره فول و بعد انبه و پسته و در نهایت.....خااااااااااااااامه!




حتما سال بعد یه بار روزه تون رو این مدلی باز کنید.... آی حال میده!

53 comments:

شف جون شما که یه سور زدین به من تو خوردن انبه
آبمیوه انبه پرتقال
لاسی انبه
دیگه قیافم شده انبه
؛البته از بس که خوش سلیقه ایم
:p
توجیه ای دیگه!

من که چند روز افتادم رو فاز کالری زیاد رسوندن
:-t
راستی لطفا بیشتر موااااااظب خودتون باشین

مرســــــــــــــی شف جان
از اون دسرهای فوری و فوتی است.
تا انبه هست خودمو اشباع کنم باهاش!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوشمزه خواهد بود.. خیلی
قابل توجه پریس جونه
این دیگه ماست نداره(چشمک)

حلوای برنجی
http://mohemnist.persiangig.com/page2.html

ای احسانه جان دست به دلم نذار از اون شبی‌ که پست عکاسیو طیبه جون گذاشته هی‌ خدا خدا می‌کردم این لیوان خوشکله که تو اتاق عکسشو گرفته دیگه انبه نباشه دیدی حالا چی‌ شد

میدونی‌ چرا غصه میخورم ۱.عشق انبه هستم با خامه یه مدل خیلی‌ سادشو همیشه درست می‌کنم فقط انبه با خامه معمولی‌ میزارم تو یخچال سرد شه(اینجا بهش میگیم سرشیر انبه) بعدم یه دونه موز حلقه حلقه روش میریزمو خودمو آقای شوهر حال می‌کنیم

خوب حالا چرا غصه میخورم چون اینجا فصل انبهٔ پاکستانی تموم شده(گریه) بقیه انبه‌ها هم اصلا طعم انبه نمیدان(بازم گریه)

۲. تا همین امروز دو تا دونه انبه تو یخچالم داشتم یکیش که خراب شده بود با دومیش هم یک چیز بسیار بد مزه امروز درست کردم(بماند چی‌ بود)( کاش این پست مال دیشب بود که انبه رو حروم نکرده بودم(خیلی‌ گریه))

ولی‌ خوشحالم که هفتهٔ قبل از رو کتاب رزا کرم انبه(مانگ) درست کردم اون یه چیزیه تو مایه‌های همین رسپی طیبه جون البته مغز نداره

پس چشم بسته میگم این یکی‌ عالیه و حتما تلاشمو می‌کنم که انبه پیدا کنم و این را بسازم

خیلی عالی دست شما درد نکنه

This comment has been removed by the author.

Thanks Cheftayebeh for this fool ,inspiring really . Please teach me how to send pictures I take to you . Thanks.
p.s.
Could I send pictures of other fruit fools inspired from you recipe?

حالا خدائیش تو این ماهها هم حسابی میچسبه . اینجا که فقط گرما و شرجی چیز دیگه عایدت نمیشه مگر از انبه هاش استفاده کنیم و فیضی ببریم
ظهر از اداره میرم یادم باشه انبه بخرم و عصرانه تناول کنیم
ممنون طیبه جان
دوستان اگه لطف کنن نسبت شیر به پودر خامه رو بگن ممنون میشم برا تهیه خامه فرم گرفته

@ ema

دوست عزیز،

برای به اشتراک گذاشتن عکسهای مشقهای شبتون، لطفا به لینک پستی که براتون می ذارم مراجعه کنید و شماره نوزده نوشته های من رو بخونید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

@ Paris

بحث شیرین شکر!!

مروارید در حال غلت زدن روی زمین!!

پریس جون جالبه بدونید، همسر من خود انبه رو دوست ندارن، می گن یه بویی می ده!! ولی کمپوت انبه رو خیلی خیلی دوست می دارن!! و عاشق غذاهایی هستن که من با کمپوت انبه درست می کنم.

برای شکر هم من اگر جای شما باشم، اولین بار بدون شکر امتحان می کنم. بعد دستتون می یاد باید برای خودتون شکرش رو کم یا زیاد کنید.

This comment has been removed by the author.

اسسسسسسسسسسسسسستاد معظم
سلام
ایمیل تون رو چک بفرمایید
ممنون

خانمهایه محترم
کسی پودر کاسترد جدیدا خریده؟
چند گرمی و چه قیمتی؟؟؟
ممنونم

شف عزیز امیدوارم خیلی زود حالتون خوب بشه و خدا برای این همه سخاوت و هنر همیشه یارو یاورتون باشه.من میفهمم که وبلاگ یه محیط شخصیه و ابدا شما مجبور نیستین جوابگو باشین.دارین از کارهای خودتون برای اینده و شاید بچه هاتون ارشیو میسازین.منم این قصد رو دارم.اصلا میتونین بخش کامنتهاتونو ببندین.ولی من میبینم که بر عکس با علاق جواب هم میدین.ازتون ب ینهایت ممنونم و دعاتون میکنم.من توی پست چگونه عکس بگذاریم یه سوال در مورد اشیانه های ورمیچلی پرسیدم.اگه بهتر شدین و وقت کردین خیلی ممنون میشم ببینی و جواب بدی خانوم.

سلام طيبه جون
مرسي عزيزم از اين همه هنرنماييت
دستت طلا
يه سوال؟ آيا براي خامه‌اي كه روي فول انبه استفاده شده از همون دوقاشق خامه استفاده كردي يا اون دوقاشق و فقط براي داخل فول استفاده مي شه؟

سلام خیلی پروفشنال درستیدی با اجازه لینکیدمت ;;)

واییییییییی محشرههههه
من درستش کردم منتها چون روابطم با انبه خوب نیست با کیوی درست کردم.... خوشمزه شد....
مرسیییییی

@احسانه
الهی قربونت برم سوپر کدوم محله داره؟؟من اریا شهرم خیلی باید برم بالا تر؟؟یه ادرس بهم بده خیر از جوونیت ببینی(هرشیز ومارشملو)

سلام. خوب من دارم نظر خودم رو میگم. مروارید جان ممنون به خاطر جوابی که در مورد شیرینی رسپی ها گفتی.ولی درمورد بخش اولت در ادامه صحبت هایی دارم:
و در جواب شف طیبه : اول باید بگم امیدوارم بهبودی هر چه زودتر حاصل بشه. وقتی شما میگین "اگه پاسخ سوال شما در عرض یک روز داده نشده...دوستان یک هفته است که منتظر جواب سوالهاشون بودن" این مساله افتخار آمیزی نیست .و در ادامه فرمودین
من به دلیل بیماری و فرصت کم، نمیتونم پاسخگوی دوستام باشم ولی اونا درک میکنن
لازمه یه سری توضیحات بدم و یه سری مسائل رو بخوام:
من روزی سه بار تا چهار بار اینجا رو می خونم، نظرات دوستان ، مطالب قبلی و ..... میدونم که این وبلاگ جزو وبلاگ های خوب و حرفه ای به شمار میره و مطالب جالب و مفید زیادی داره
سر این مساله هیچ بحثی ندارم
میدونم که شما به خاطر درگیری هاتون قرار شد یه روز در میون آپدیت کنین ، تا اینجا هم بحثی ندارم. حالا شما جاتون رو با من عوض کنین :من یه روز در میون میام اینجا میبینم آپدیت شده ، می بینم مبحث سنگینی مثل چه جوری عکاسی کنیم و....گذاشته میشه . میبینم همون یه روز در میون که آپدیت میشه،آپدیت های حجیمی هست (کلی مطلب و عکس و...) تا اینجای کار نشون از شخصیت خوب شما داره که به رایگان این مطالب رو در اختیار همه قرار میدین و من ممنونم..
تا اینجا نشون میده شما دارین برای این وبلاگ وقت می ذارین؟خوب؟؟درسته یا نه ؟ گرفتن این عکس ها که شما میگیرن خیلی وقت گیر هست. حالا من میام با دستور شما چیزی درست میکنم و جایی به مشکل میخورم. میام مطرح میکنم.
توقع دارم مشکلم حل شه تا چه موقع؟ تا وقتی پست بعدی آپدیت میشه. چون میدونم وقتی پست بعدی آپدیت میشه شما حداقل همون موقع یه بار کامنت ها رو میبینی
شمایی که انقدر وقت میذاری برای هر مطلب ، خوندن کامنت ها وقت ازت میگیره . درسته ؟ من به خوندنش کار ندارم. قسمت اعظم کامنت ها
تعریف و تمجید از وبلاگ شماست و یه قسمتی هم مشق شب های بچه ها. درسته؟؟
حالا اون چند نفری که کارشون به مشکل خورده و از شما راه حل خواستن شما که کامنت هارو میخونین، مشکله جوابشون رو بدین؟میدونم اسباب کشی دارین ، سرتون شلوغه و ....اما من میگم وقتی شما انقدر برای یه مطلب وبلاگ وقت می ذارین شاید یک صدم اون رو برای جواب دادن به کامنت ها ( نه همه کامنت ها) بذارین مشکل اونها هم حل میشه
حالا اگر حرف من غیر منطقی هست بفرمایین
یه نظری به این وبلاگ بندازین و به کامنت ها هم همین طور.
http://www.liliangol.blogfa.com/
ببینین چه با حوصله جواب همه کامنت ها داده میشه . این یعنی به خواننده وبلاگ احترام گذاشتن. توقعی نیست شما جواب همه کامنت ها رو بدین. اما اون هایی که اشکال دارن رو برطرف کنین.باز هم میگم این وبلاگ جز وبلاگ های بسیار مفید وعالی هست اما اگه تعاملش با خواننده بیشتر باشه بهتر هست

@MAS
هر کس واسه هر کاری که انجام میده یه وقتی‌ در نظر میگیره، مثلا یک ساعت. من فکر می‌کنم که بیشتره خواننده‌های این وب لاگ ترجیح میدن که اون یک ساعت فرضی‌ رو نویسنده به گذشتن پست جدید اختصاص بده. خوب یا بد نظر اکثریت ارجح هست. هر چند که دیر یا زود طیبه جان به همه سؤالها جواب میدان..

hani عزیز
، حرف شما در نوع خودش جالبه
یعنی شما میگین جواب دادن به بعضی کامنت ها وقت نویسنده رو میگیره چون نمیتونه مطلب جدید بذاره؟
حرف من این نیست که نوسینده آپدیت نکنه و فکر کنم شما این دوتا موضوع رو با هم اشتباه گرفتین.. در حالی که ایشون به برخی کامنت ها جواب میدن.پس وقت میذارن برای کامنت ها و فکر نکنم این وقت گذاشتن ربطی به آپدیت مطللب جدیدشون داشته باشه.طبق حرف شما یا باید آپدیت کنند یا جواب کامنت بدن نه ؟ اما حرف شما جالبه برام

@ MAS

دوست عزیز،

اگر اجازه بدید، من نظر "خودم" رو در مورد صحبتهای شما بگم.
من "مطمئنم" که شما نیت خیر دارید با صحبت هاتون، با پیشنهادتون و سعی در بهسازی وبلاگ دارید.من این را کاملا می فهمم.

ولی شما به نظر من "یکی" از بزرگترین اشتباهاتی که یک فرد در زندگی اش ممکنه انجام بده رو در صحبتهاتون انجام دادید. اون هم این که دو آدم کاملا متفاوت رو با هم مقایسه کردید.

حتی دو خواهر که در زیر یک سقف و توسط یک پدر و مادر تربیت می شن هم از نظر اخلاقی و توانایی هاشون می تونن با هم دیگه کلی تفاوت داشته باشن.

حالا اگر سایتی که شما معرفی کردید که من متاسفانه با نویسنده اش شخصا آشنایی ندارم و تا به حال هم قسمت کامنتهای وبلاگ رو نخوندم، از نظر جواب دهی به کامنتها روش دیگه ای دارن، هیچ دلیلی نمی شه که فرد وبلاگ نویس دیگه ای همون توانایی ای که شما مد نظرتون هست رو داشته باشه. ما در حال حاضر در خانه فردی "مهمان" هستیم که توانایی اش "این" است که شما می بینید.

از آنجایی که همه امون می تونیم حدس بزنیم که برنامه ریزی شف، خیلی کامل هست، پس من مطمئنم که ایشون کوتاهی ای در جواب دادن به کامنتها نمی کنن. بلکه دلایل خودشون رو دارن که باید برای ما که مهمان های اینجا هستیم، قابل احترام باشن.

در کنار این مسئله، من معتقدم بهتره همه امون به نیمه ی پر لیوان نگاه کنیم، به این صورت که: شف جواب همه سوالها رو با روی باز می دن. یعنی محال ممکنه که ایشون سوالی رو بی پاسخ بذارن، حالا این جواب چه زمانی هست، بستگی به شرایط ایشون داره. هر کسی هم در شرایط مختلفی زندگی می کنه. مثلا الآن که من دارم برای شما می نویسم، دارم از گرسنگی ضعف می کنم، از صبح روی پا بوده ام و تازه رسیده ام منزل، ولی باز این جون رو دارم که بنویسم، یکی دیگه در شرایط مشابه من، این توانایی رو نداره، باید یک چیزی بخوره بعد به بقیه کارها برسه. من نمی تونم بیام بگم خب من می تونم، پس همه هم باید بتونن.

وبلاگهایی هستن که اصلا جوابگوی سوالات نیستن و یا شما سوال می کنید و یک جواب بسیار از سر باز کن تحویل می گیرید. شما اینجا هیچ وقت چنین چیزی رو تجربه نمی کنید. این به نظر من یک ارزش هست.

من سعی مثبت شما رو اینجا می بینم، ولی بهتره از کنار اون پنجره ای که ایستادیم بریم سر یه پنجره دیگه و از اونجا قضایا رو بررسی کنیم.

در آخر هم فکر می کنم بهتره در این مورد دیگه صحبتی نکنیم و یا علی بگیم و بریم سر مقش هامون. نظر شما چیه؟

سلام هانی خانم و مس خانم شرمنده میون کلامتون می پرم..تا شما این صحبت هاتون رو با شف خانم می کنید، من یواشکی یه سوال بپرسم:
شف جان من پارسال یه سفر رفتم فنلاند..توی رستوران یه سوپ قارچ جلوم گذاشتند مثل ماه..سوپه انگار پوره بود یعنی کاملا نرم و یکنواخت..گویا آشپزه از قارچهای سمی این سوپ رو پخته بود! می گفت قارچهای سمی و وحشی توی جنگل رو چیده و چند بار جوشونده و آبش رو خالی کرده و بعد پخته!
اگر شما از این سوپهای جالب بلدید، می تونید به ما هم یاد بدید؟
خیلی خوشمزه و لطفی و خوشبو بود!
خیلی ممنون

@tahmineh
شما مراجعه کنید به مرکز خرید تیراژه.

شف جون در صورت امکان ایمیلتون رو چک کنین ممنون میشم

مروارید عزیز ممنون از وقتی که میذاری برای پاسخگویی
.من مقایسه نکردم.فقط مثالی آوردم که احترام به خواننده حفظ بشه. از نظر من نیمه دیگه ای از این وبلاگ خواننده هاش هستند درسته؟حتی اگه نویسنده وبلاگ نظر دیگه ای داشته باشه میشه گفت هیچ وبلاگی بدون نظرات خوانندگانش لطفی نداره.من همچنان نظرم رو دارم که نویسنده میتونه لحظاتی هر چند کوتاه برای پاسخگویی وقت بذاره. و شاید (البته به نظر من )گاهی بهتر باشه به جای پست جدید برخی اشکالات برطرف شه. اما این نظر من هست.
با توجه به اینکه حرف شما بسیار متین هست من دیگه در این زمینه صحبتی نمیکنم و به قول شما به مشق هامی پردازم.
موید باشین

@مروارید

عزیزم تو رو خدا از رو زمین بلند شو (آیکون یه پریس شرمنده) به خدا می‌خواستم کامنتمو حذف کنم ولی‌ نمیدونم این سطل اشغال چرا بعضی وقتا یهو ناپدید می‌شه. در اولی‌ فرصت حذفش می‌کنم و قطعاً به توصیهٔ شما عمل می‌کنم دفعهٔ بعد هم سوال اضافی نمیپرسم

@ Paris

پریس جون، تازه داشت بهم خوش می گذشت روی زمین. داشتم کلی می خندیدم، نه به شما البته ها. باور کنید نه.

آخه بحث شکر در اوج خودش بود!!

عزیزم هر سوالی داشتید بپرسید. من که کاره ای نیستم، من هم همشاگردی شما هستم.

این هفته هیچ چی مقش انجام ندادم!!

سلام طیبه جون.
منتت رو داریم که هم پست می گذاری هم می تونی جواب می دی.
اینها وظیفه نیست.

من یک نکته در مورد مصرف زعفرون تو غذاهای هندی بگم:
هندیها زعفرون رونمی سابند، یعنی نمی دونند که می شه سابید، دم داد و بعد مصرف کرد.
برای همین درسته توی خوراکی هاشون می ریزند که خوب برای رسیدن به اون عطر و طعم مصرف زعفرون رو بالا می بره.

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

شف جون به عقیده من هیچ وظیفه ای شما نسبت به خیل سوالات همه دوستان که حتی روز به روز به جمعیتشون اضافه میشه رو ندارین، ( بابا یعنی واقعا ما نمیتونیم اینو درک کنیم که شما یه نفرین به چند نفر !)

مگه شما فقط مسئولیتتون در قبال برطرف کردن مشکلات این بلاگ تعریف شده ، اگه همه ما منصفانه تر نگاه کنیم شما رو هم مثل خودمون چه بسا پر مشغله تر از یک زن که مسئولیت کار ،زندگی شخصی ،و درگیری های روزانه و مسائل پیش بینی نشده روز رو دارن میبینیم

شما مهربونین ، با سخاوت و مناعت طبعتون بی مثاله !!!!!! میدونین چرا چون اموزش ها و اطلاعاتی رو در اختیار تک تک ما اونهم به طور استپ به استپ برای واضح شدن مسائل قرار میدین قابل قیاس با هیچ بلاگ و .. نیست
به شخصه اگه من تمجید میکنم از کارتون برای اینکه قابل ستایشه ، چون بدون منت ِ ، بدون هیچ هزینه ایست( چون عملا برای داشتن رسپی بدون نقص و خطا ، بارها از طرف شما امتحان پس داده پس با طیب خاطر و بدون هرگونه اتلاف وقت و متحمل شده هزینه ای چند باره شروع به کار میکنیم) ضمنا من باید بدونم هر کدوم از این رسیپی ها اونهم نه در این سبک وسیاق در آموزشگاه های شیرینی پزی و آشپزی هزینه ای بسیار سنگین علاوه بر هزینه های جانبی منجمله رفت و امد داره ) پس بدون هیچ چشم داشتیه ، شما بدون اینکه کسی رو بشناسین خالصانه کنارشین و در حد توان همراه تمام مراحل کارش
کارتون بی مانند ِ چون رسیپی ها تون به گذاشتن یه عکس نهایی بسنده نکرده که چگونگی طی شدن مراحل کار به صورت مجهول در ذهن من بیننده باقی بمونه
پس لطفا خودتون رو تحت هیچ فشاری برای راضی نگه داشتن همه ما نکنین ، چون نه تنها مقدور نیست بلکه نهایت جبر و خودخواهی من خواننده است ،چون یه روزی این بلاگ برای هدف دیگه ای ایجاد شد،

ضمنا لطف یه بلاگ با گذاشتن یه کامنت ناچیز از طرف شخص من سنجیده نمیشه شف عزیزم

در نهایت من تصمیم گیرنده این موضوع نیستم که شما چه زمانی پست و رسیپی جدیدی رو بزارین چون در روز درصد این که بارها دوستان سوالات کثیر و متعدد و بعضا تکراری رو در مباحث گذشته داشته باشن بسیار بالاست

پس ما مهمانیم و قوانین و خواسته شما ارجح !!!!!
شما مختارین هر زمان که فرصت خالی پیدا کردین به این محیط مجازی بیاین ،من ِنوعی ، در صورت نیاز ئ ضرورت کارم موظفم از هر منبع ،کتاب ،مجله، اینترنت و موتورهای جستجوگر جواب سوالم رو پیدا کنم در غیر اینصورت منتظر جواب میمانیم حتی به مدت طولانی (چون این مشکل من است ،مشکل شما نیست که تا بنده اراده کنم شما حاظر باشین )

من خودم باید یاد گرفته باشم فارغ از این محیط و این مکان تمامی مراحل دیگر زندگی کسی قدم به قدم من نیاستاده که من مسیر را حتما و صد درصد بی خطا و عاری از هر گونه چالشی سپری کنم

با تشکر از صبوری بی حد و حصرتون

سلام برشف بزرگ
تعریف و تمجیدی که ما می کنیم در برابر اینهمه سخاوتی که شف طیبه به خرج میدن خیلی کمه
من به نوبه خودم دوست دارم یک باری از دوش شف کم کنم تا اینکه این پستها یک روز در میان هم ادامه داشته باشه. من خودم قبلا خیلی سوال میکردم ولی متوجه شدم ممکنه باعث آزار دوستان بشه . برای همین به جای سوال دست به امتحان می زنم و هر بار که یک رسپی رو درست می کنم یک چیز تازه یاد می گیرم
من به دوستمون حق میدم ولی واقعا شف یک انسان نه یک ماشین
من برای سلامتی دوست خوبم طیبه دعا می کنم.
دوست عزیز تو این مدتی که با بچه ها مثل ستایش ، مروارید،احسانه ، پریس و.. بقیه دوست جونها آشنا شدم فهمیدم جو اینجا خیلی صمیمیه
و با همه فرق داره.
همین سایتی رو معرفی کردید من بهتر از شما می شناسم و قبلا مهمونشون بودم پس دیگه بحث نمی کنم ولی می دونم شف ما خیلی بی ریاست و جواب ندادنش به خاطر مشغله های زیادیه که داره و کس از کسی طلبکار نیست .

شف جون یک وقت به دل نگیری ما رو تنبیه کنی و پست جدید رو حذف کنی
از روزی که من اومدم شانس من شف جون قوانین رو سخت تر می کنه می ترسم من رو از کارگاه اخراج کنه
با دل من اینکار نکن چون دلم گنجشکیه
دوستت دارم شف

سلام طیبه جون چطوری؟هوم؟
تو فکر کنم میدونی من چقده انبه دوست دام و توام هی با انبه دسرای خوشمزه درست کن و دل ما رو آب کن
دستت درد نکنه
راستس من خیلی دنباله رایس پیپر گشتم ولی پیدا نکردم
از کجا باید بخرم هوم؟

eli@
دوست عزیز من خریدم 1800 تومن و 300 گرم

الهام@
دوست عزیز به لوازم قنادی پاسارگاد سری بزن تا 2 هفته پیش که داشت
بسته کوچکش 4500 تومن بود شماره تلفن پاسارگاد
02166921245

بابا چه خبره اینجا چرا کار داره به کتک کاری ومقایسه وبلاگ دیگه میکشه شف که همیشه جوابا رو میده ، دیر وزود داره ولی سوخت وسوز نداره ،خودشم که علت تاخیرش رو گفته پس لطفابقیه دوستان انقدر شلوغش نکنید .
بخدا همه شف رو دوستش داریم فقط گاهی صبرمون کم می شه یهو قاط می زنیم،استاد به بزرگی خودش می بخشه.
3روز دیگه تولد شفه بچه ها یه کار نکنیم باهامون قهر کنه ها.
لبخند بزنید همه چیز درست می شه.

ستایش عزیز با همه احترامی که به همه انسان ها دارم
لحن صحبت شما به دور از احترام هست
من در کامنت هام ذره ای توهین نکردم
از نظر من90 درصد کار وبلاگ درست هست
حالا اگه به نظر من10 درصد جای انتقاد داره میتوتم این انتقاد رو بکنم
یعنی واقعا این انتقاد به جای اینکه سازنده باشه انقدر شما رو عصبانی و ناراحت میکنه؟
هر کس اومد و تعریف کرد هیچی
اما اگه کسی اومد غیر از تعریف انتقاد کرد شما
انقدر ناراحت میشی؟
به نظرم بهتر از هر چیزه که احترام همدیگه رو حفظ کنیم
من به حقوق خودم به عنوان خواننده وبلاگ مطلعم. به انواع موتورهای جستجو هم دسترسی دارم. ولی درخواست پاسخ به هبچ عنوان نهایت جبر و خودخواهی بی حد و حصر من نیست(طبق گفته شما)
به نظرم وقتی متنی رو مینویسین با تامل بیشتری بنویسین. انتقاد محترمانه به هبچ عنوان غیر مجاز وخودخواهانه نیست

@ MAS:
هدف من از راه انداختن این وبلاگ صرفا کمک به افرادی که توانایی دسترسی به کلاسهای آشپزی رو ندارن بوده و دلیل اینکه کامنتها رو بدون فیلتر و مستقیم گذاشتم اینه که دوستان بتونن جواب سوالهای همدیگه رو بدن. چون میدونم که امکانات و توانایی خودم در حدی نیست که آنلاین جوابگوی دوستان باشم. البته ایده آل همونه که بلا فاصله پاسخ همه دوستان رو تایپ کنم ولی متاسفانه در حال حاضر بضاعتم در همین حده
و به همین لحاظ از همه عذرخواهی میکنم

@ ستایش:
ورزش که فراموش نمیشه ایشالا؟

@ پریس :
من خودم کنسروش رو امتحان نکردم ولی حتما یه بار امتحان میکنم خبرش رو بهت میدم

@ ema:
You can simply click on the long narrow picture on the right side of the blog. It will link you to the post which in I explained.
Waiting to see your beautiful pictures

@ آرتا:
واسه دریم ویپ یعنی؟
تصمیم دارم یه پست جداگانه واسش بذارم. ولی کی؟ دیگه با خداست

@ نیمچه آشپز:
تا اونجایی که یادمه توی پست "عکاسی" بود و همون روز پاسخ دادم....البته یه سوال پرسیده بودم در مورد آلدنته بودن پاستا
آلدنته برش داشتید؟
اگه آره...پس یه توضیح دیگه باید بدم...اگه نه...پس باید در اون مورد توضیح بدم
منتظر جواب هستم

@ مریم:
باید اول یه قیافه شرمسار به خودم بگیرم....حالا با شرمساری میگم....خیر...بعد اسپری خامه رو برداشتم و تا جایی که امکان داشت روش خامه اسپری کردم
الانم که دیگه پشیمونی سودی نداره
:D
@ تستر کوچیکه:
شما لطف دارید

@ Fa:
جدی؟ کیوی؟ خوشمزه شد؟ آخه خیلی ها رابطه شون با کیوی بده و منم از ترس اینکه دوستان میگن " تلخ میشه" از کیوی دیگه توی رسپی ها استفاده نمیکنم
ولی خودمم طعم کیوی رو تو دسر ها دوست دارم
رنگش هم خوشرنگ میشه

@ مرجان:
مرجان جون دست رو دلم نذار که کبابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجا (پشت کوه) فقط یه مدل قارچ تو بازاره..اونم قارچ دکمه ای...تازه هم نیست و معمولا لک لکی شده
من بدجوری عاشق قارچم ولی دستم از دنیا کوتاهه
متاسفانه هر چی درست میکنم با همین مدل قارچه و بهت اطمینان میدم که جنس قارچها روی طعم سوپ کاملا تاثیر میذاره. دوستان خارجکی میتونن شهادت بدن! خلاصه اینکه شرمنده...خودم تجربه اش رو نداشتم. ولی اگه احیانا به یه طعم عالی توی یه سوپ رسیدم صد درصد رسپیش رو پست میکنم
قول

@ سمیه:
وای چه جالب. من واقعا مطالعه ام روی غذاهای هندی کمه. یه چندتایی از غذاها و نون هاشون رو خوردم و مشتریش هستم. مخصوصا غذاهای گیاهی. چون گیاهخوار بودن چیز خوبیه
عالی شد. از این به بعد اگه ابهامی داشتم میدونم به کی باید مراجعه کنم
بازم ممنون سمیه جون

@ الهام:
الهام جونم....احسانه جون یه بسته گنده از تهران واسم فرستاده ...من نمیدونم باید از کجا تهیه کرد. ایشالا خودش جواب میده

شف جونم تولدت رو جلو جلو تبریک می گم
حالا ناقلا راستش رو بگو چند سالت میشه
من که 18 سال و چند ماهم
البته شما یکم شاید بزرگتر از 18 سال باشی
جدی چند سالتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تولد تولد تولدت مبارک(موزیکال
الهی پیر شی مادر))

This comment has been removed by the author.

Mango and I are faaaaaaaar from each other. As soon as we reunited I’ll make this good-looking fool!! :p

@زهرا
مرسی از جوابی که بمن دادید

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%81%d9%88%d9%84%20%d8%a7%d9%86%d8%a8%d9%87%20fool.jpg

عالی بود شف عزیز.
البته من از زعفران استفاده نکردم. چون دلم می خواست عطر انبه مخفی نشه.

واو چه ولع انگیز شده نازنین جون

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p6KvDFpK33xd2h4PEQ9229tmrLnYvjQ-soVglViGYKBMGSK7-3-SpFcwMzGx9MK4fDjEa5YIAd4ANalvLekugZ8O8HzbPr6ec/%D9%81%D9%88%D9%84%20%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.JPG?psid=1

خیلی خوشمزه بود و البته سریع.

دست شف درد نکنه.

به آدم چشمك ميزنه! بسيار عالي

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/powding%20shokolat/fool%20anbeh.JPG

قابل پیشبینیه من چی‌ رو حذف کردم و ناگفته پیداست این دسر بسیار عالیه

به نظر من نکته اصلی‌ واسه درست کردن فول انبه اینه که از بهترین انبه موجود در بازار استفاده کنیم این انبه من هندی بود. انبه هندی رنگ خوبی‌ داره ولی‌ طعمشو من نمیپسندم. فقط چون ۶ ماهه هستم! همین که دیدم تو سوپر مارکتا انبه آوردن تصمیم گرفتم امتحانش کنم

نکته بعد هم اینکه به نظرم رسید یکی‌ ۲ ساعت فول رو بذاریم یخچال که حسابی خنک باشه واسه من زیاد خنک نبود احساس می‌کردم خنکش بیشتر میچسپه

مرسی‌

قربون آدم چيز فهم! باور كن پريس جون اين روزا منم به حدي عطش دارم كه همه چي رو ميذارم يخ بزنه بعد ميخورم. هوا كه نيست كه.. خود جهنمه
من اگه اونجا بودم با سر ميرفتم تو ليوان. كاري هم به اين نداشتم كه هنديه

http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%81%d9%88%d9%84%20%d8%a7%d9%86%d8%a8%d9%87.JPG
فوق العاده خوشمزه
ممنون شف
من باز افتادم رو دور تپل سازی، خدا به خیر بگذرونه

به به عجب چیزی! ولی در عوض از زندگی لذت وافر میبریم
:P

من انبه دوست ندارم!! با چه ميوه هايي ميشه درست كرد؟ با موز ميشه؟؟

فولها هم مثل شيك ها يا اسموذي ها تنوع زيادي دارند ميتونيد با همه ميوه ها درستش كنيد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...