2010/10/07

سان تی






سان تي Sun Tea يكي از نوشيدني هاي جنوب آمريكاست. به اين دليل بهش سان تي ميگن كه چاي بر اثر قرار گرفتن زير نور مستقيم آفتاب دم ميكشه. مزه سان تي كمي از آيسد تي ملايم تره. اگه شما هم مثل من (هميشه) آفتاب شديد تابستوني داريد ميتونيد امتحانش كنيد. اينجوري ديگه مجبور نيستيد آب جوش درست كنيد! (يك قدم جلوتر به سمت زندگي تنبلوارانه  )




اين مدل چاي با طعم توتهاي جنگلي رو شديدا دوست دارم. هميشه منو ياد اون خانم خوشگل آلماني –توي تبليغش- ميندازه كه با چه ژستي چايه رو ميخورد، انگار دنيا رو بهش دادن! البته حق داشت! چايش واقعا عاليه. ما كه موي بلاند و چشماي آبي نداريم ولي چايش رو با همون ژست ميخوريم! 




چهار ليوان آب رو توي يه بطري شيشه اي بريزيد و دو تا تي بگ بندازيد توش.





اين كتري شيشه اي رو مادربزرگم بهم داده. با وجود اينكه روش نوشته ميشه روي حرارت مستقيم قرارش داد ...من جرأت نميكنم اون مدلي ازش استفاده كنم.




در بطري رو ميبنديم (بهتره فلزي باشه) و ميبريم يه جايي ميذاريمش كه زير نور مستقيم خورشيد باشه. بايد حتما آفتاب گرمي داشته باشيد. مثل جنوب آمريكا....يا اينجا!




الان مثلا پاييزه ولي گرماش هنوزم عين جهنمه. پس چايتون تضميني دم ميكشه....تضمینی...با حرارت جهنمی




من ساعت 12 گذاشتمش توي تراس و ساعت 5 برش داشتم. چاي دم كشيده و كتري و چاي هر دو جوش جوش بودن!




تي بگ ها رو ميندازيم دور. طفلكيها ماموریتشون رو خوب انجام دادن.




اين چاي واقعا خوشمزه و خوش عطره. وقتي من تو اداره درستش ميكنم ...هر كي وارد اتاق ميشه ميگه : "عجب بويي....اين چيه؟" منم ميگم : "توت فرنگي". بعد فکر میکنن شوخی کردم و میخندن

درسته كه چايش خوشمزه است ولي من هميشه واسه آيسد تي بايد از مركبات استفاده كنم چون طعمش رو زمين تا آسمون تغيير ميده.

پس سان تي رو با يخ فراوان و برشهاي ليمو يا پرتقال سرو كنيد. هرچي پرتقال بيشتر توش بمونه طعمش بهتر ميشه.

اگه خواستید...تا گرمه توش شکر یا عسل بریزید که شیرین شه... ولی خب چه کاریه؟! تلخش یه حال دیگه ای داره!





قبلا هم گفتم كه اعتياد آوره و همه اش دوست داريد بريد سر يخچال و ازش بخوريد.

فقط مثل من نباشيد....من باز تا شب از اين ميخوردم و بعد تا صبح تو تخت غلت زدم و خوابم نبرد كه نبرد که نبرد....

18 comments:

I can't say which one is more tempting, the sun tea or your pretty teapot?!!

@ hani:
ya my grandma gave it to me love and I love it because I love her so much

@ MAS:
نظر لطفتونه

اول سلام دوم که چقدر خوشحالم که بازم من رو مرهون الطافت خودت کردی .راستش با اینکه مامانم حداکثر سعی خودش رو در منتقل نکردن عقل و هوشش به من انجام داده امادرعوض تمام سعی خودش رو برای اینکه من سعی بی فایده بکنم رو هم انجام میده .حتما شنیدی دو کس سعی بی فایده کردند و رنج بیهوده بردند .................و بنده جزو همان دسته میباشم وتازگیها خودم را به دردسر جدیدی انداختم و اون رفتن به کلاسی برای پوست اون هم با زبان انگولایی چون نه این اسپانییاییهای بنده خدا میفهمند من چه میگویم نه من اونها رو اماچون من عادت دارم رنجهای بیثمر در رشته های مختلف بکشم خوب دیگه .....بگذریم ولی چون ندیده عاشقتم (شخصیتت)نمیتونم از ت دل بکنم وبا اینکه گرفتار شدم تورو یادم نمیره دوست دارم میبوسمت مریم

راستی یادم رفت تشکر کنم از دستور جدیدت که با انبه است و من خیلی دوستش دارم ممنون میبوسمت مریم

شف عزیزم سلام چند 2 تا رسپی طلبت
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو شمال انبه گیرم نمیاد 1

2 آفتاب هم نیست
امروز تو هوای خنک پاییزی توی بارون قدم زدم ولی حیف که دیگه حسرت آفتاب باید بره تا ....بهار و تابستون سال دیگه
به هر حال ممنونم

@ مریم:
خدا حفظتون کنه. کلاس رفتن کاره خوبیه. من میدونم موفق میشید ... فقط علاقه میخواد. من اون زبان رو هم خیلی دوست دارم. دو سه تا کلمه اش رو که میشنوم ذوق میکنم. ولی فعلا به زور جلوی خودم رو گرفتم به ایتالیایی و اسپانیایی ناخونک نزنم که بعد همه زبانها رو توهم میکنم

@ زهرا:
من واقعا شرمنده ام. یک هفته دیگه تحمل کنید رسپیهای تابستونه کمتر میشه. آخه مجبورم همه رو پشت سر هم پست کنم تا زیاد دیر نشده. میدونم همه جا سرد شده. ولی باور کن اینجا کماکان خود جهنمه
بعد از دو هفته دوباره میریم بر سر رسپیهای جهان شمول

دشمنت شرمنده بشه عزیزم
من منظوری نداشتم تو رو خدا ناراحت نشیدااااا
یه سوپرمارکت بزرگ سر کوچمون باز شده 80 درصد چیزایی رو که می خوام داره . یعنی اکثر اجناسش اون ور آبیه. اون روز دیدم کمپوت انبه و میوه های استوایی داره. ولی متاسفانه
i am soooooooooooooooo busyyyyyyyyyyyyyyy (cry cry)

سلام
وبلاگ خوشمزه ای داری ...اما صد حیف که من تو بعضی پستها عکسها را می بینم تو بعضی دیگه نه .. ...تو وبلاگهای دیگه هم که اصلا عکسی نمی بینم مثل وبلاگ خودم که البته فیلتر شده و دیگه چیزی نمی نویسم

چقدر باحاله این!! حتما درست خواهد شدندی ؛) راستی من کلی داشتم با خودم فکر میکردم این گلها رو شف جونم از کجا آورده، انداخته تو قوری؟ خب نخندید فکر کردم واقعیه :D

بوسسسسسسسسسس . خیلی عالی مثل همیشه . دستت درد نکنه .

چیکن تیکا

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/Chicken%20tikka.jpg

@ زهرا:
آخه واسه چی ناراحت شم. این حرفا چیه

@bake-holic:
آره منم نگران اون روزم که کلا همه رو فیتیله کنن

شف عزیز حالا که آفتاب کم رنگ شده و گرما هم در همه جا نیست نمیشه از آب جوش و به سبک معمول خودمون استفاده کنیم بعد توش مرکبات بندازیم و سرد سرو کنیم ؟؟
یعنی مزه اش تفاوت می کنه ؟

من از این لیپتون ها پیدا نمیکنم :(

@پوپولی:
اون دیگه اسمش میشه آیسد تی و بله معمولا توی آیسدتی از مرکبات استفاده میشه

@ ضحی:
فکر کنم باید فروشگاههای خارجی رو بگردی
اگه پیدا نکردی خبرم کن بگردم شاید اینجا بود. معمولا اینجا همه چیز فصلیه

مقش شب:

یک بار:

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/self.aspx/%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%B3%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%DB%8C/%D8%B3%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%DB%8C%201.JPG#resId/AD71A7C6871DBED!415


دفعه بعدش:

http://9gymdq.blu.livefilestore.com/y1pjXnHX5LJluiVm9Ru6xLy6idopqr3lJ4QXnxFGdG8dhqs51PWtBP7NOrEKUcA27cKxN4qYcjnPWe3JIKEz4MdJvnmPOY8EO_n/%D8%B3%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%DB%8C%201.JPG?psid=1

چایی ای که دفعه دوم باهاش سان تی درست کردم توی عکس مشخصه. بار اول از چای کیسه ای میوه ای استفاده کردم.

دفعه دیگه حتما کمی هم نعناء یا پونه موقع دم کردن توش می ریزم. بسیار لذیذ و جدید و فرش.

دست شف درد نکنه.

آدم آفتاب رو توی عکس لمس میکنه. عجب نور تابستانه ای توی عکس موج میزنه. حظ کردم
نوش جان

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...