2010/10/14

فروزن يوگرت هلو


قبلا با فروزن يوگرت آشنا شديد. بهترين جايگزينه براي بستني واسه اونايي كه با كالري بالاي بستني مشكل دارن. فقط كافيه كه به طعم ترش و شيرينش عادت كنيد. اونوقت مثل من مشتري دائمش ميشيد.




در اینجا من ساده ترین شیوه درست کردن ماست چکیده رو آموزش میدم که همه وسایلش توی خونه همه تون پیدا میشه و بیشتر از یک دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره و ظرف کثیف واسه تون نمیذاره!

برای شروع یه توری لازم دارید و یه کاسه عمیق و یا پارچ
يا از اون هم ساده تر از خود كاسه ماست ميتونيد استفاده كنيد



دو برگه از دستمال کاغذی آشپزخونه رو بکنید و روی هم قرار بدید و توی توری بذارید. بعد یه پاکت ماست کم چرب (کرم چرب ترین ماستی که تو بازار پیدا میکنید) رو توی توری روی دستمال کاغذی آشپزخونه خالی کنید. پس توریتون باید به اون اندازه بزرگ باشه. و ظرف زیریش هم به اندازه یک و نیم لیوان آب جا داشته باشه چون تقریبا یک و نیم لیوان آب ماست بدست خواهد اومد. و البته اگه میخواید با ماست پرچرب ، ماست چکیده درست کنید هم دقیقا با همین شیوه میشه درستش کرد.



حالا بذاریدش توی یخچال تا فرداش. من شب درستش کردم و فرداش که از اداره برگشتم همه چیز آماده بود. ولی اینجوری دیگه شیره ماست بیچاره کشیده میشه و دقیقا خمیری میشه. یعنی یک قطره آب هم واسه اش نمیمونه. پس ما میتونیم بعد هر چی که دوست داشتیم بهش اضافه کنیم و انواع بستنی ها رو درست کنیم. حتی میشه با شکر و یا عسل و وانیل مخلوطش کرد و فروزن یوگرت وانیلی درست کرد


نکته بسیار جالب اینه که دستمال کاغذی آشپزخونه به سادگی از ماست چکیده جدا میشه و میندازیمش دور! یعنی دیگه مجبور نیستیم بعدش کیسه ماستی بشوریم! توریه هم که اصلا کثیف نمیشه. آب ماست هم که ظرف زیرین رو کثیف نمیکنه.


توی عکس میبینید که ماست چکیده چه غلظت و کیفیتی پیداکرده؟ 




فصل توت فرنگي كه تموم ميشه ديگه من ميرم تو فاز ماست هلو. خيلي ساده است و هميشه واسه عصرونه ام درستش ميكنم. اما اينبار اين هلوها اينقدر خوشگل و نارنجي و شيرين بودن كه تصميم گرفتم باهاشون يه فروزن يوگرت درست كنم.




هلو ها رو هسته گرفته و توي بلندر ميريزيم .




ماست رو توي يه ظرفي كه تحمل دماي فريزر رو داشته باشه قرار ميديم.




پوره نارنجي خوشگلمون رو روي ماست ميريزيم و تمام تلاشمون رو ميكنيم كه بهش ناخونك نزنيم...شايد فقط دو قاشق!




ماست و هلو رو مخلوط ميكنيم. اگه دوست داشتيد شكر اضافه كنيد يا عسل. بچشيد كه شيرينيش مناسب باشه.

نيم كيلو ماست. چهار تا هلو و يك قاشق عسل از ديد من ايده آله. ولي شما ميتونيد هلوش رو بيشتر كنيد.




بعد به شيوه اي كه توضيح دادم فروزن يوگرت رو درست كنيد.




البته اگه كيفيت بالايي ميخوايد... بايد هر بار توي بلندر بريزيد و چند تا پالس بزنيد كه حسابي لطيف شه.




در نهايت به يه همچين كيفيت و بافت نرمي ميرسيد. دقيقا عين بستني.




حالا من يه ايده واسه تزئين بهتون ميدم كه جديده. هلوهاي خوشگل و خوشرنگي رو انتخاب ميكنيم. با كارد روي خط خودش برش ميزنيم.




يه پيچ بهش ميديم كه مطمئن شيم هسته اش جدا ميشه.




و بعد به اين شكل نصفي از هلو بدون هسته خواهد بود.




اگه نيمه ديگه اش، هسته اش با دست جدا نشد...بهترين شيوه استفاده از آيس-كريم اسكوپه




هسته رو با يه پيچش اسكوپ ميكنيم.




حالا نوبت پر كردن هلو هاست.




فقط بافت اين بستني رو ببينيد! عاليه

و البته طعمش هم فوق العاده است (ولي فقط اگه با مزه ماست توي دسرها كنار ميايد)




و توي دل هلوها رو پر ميكنيم.




آماده گاز زدنه.....اما....




اما اگه دوست داريد عين من برشش بزنيد بايد يه يك ساعتي بذاريد توي فريزر تا خودش رو بگيره و برشش تميز در بياد.

من مرتب از اين بستني درست ميكنم و خوبيش به اينه كه آقاي شوهر هم خيلي مزه اش رو دوست داره. امتحان كنيد.

21 comments:

سلام من از مسافرت برگشتم !!ا
به به چه خوشمزه به نظر میاد این شف جان! مشکل اینه که من یکی که دیگه هلوی خوشمزه تو بازار نمیابم !! پس رفت تا سال دیگه!

با سلام خدمت خانمی عزیز عالی است دیگه حرف نداره مخصوصا برای من که از بچگی نمیتونستم بستنی بخورم البته دوست هم ندارم ولی این عالیه میبوسمت مریم

حیف که دیگه هلوی خوش طعم نیست:((
اما چه روش سرو با نمکی

مینی تارت تاتن

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1padPaGBn3M4v3uBPcg-rysymAZoGLV9TI4DsrJPA5GN4HcMkAIYyyetTHjisG6yIJYUDdRmMH1FEYbQpXoeTgN0Z-xGh-JsyH/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86.jpg?psid=1

سلام
چه جالب

خیلی باحالی شف جون

سلام من تقریبا ۶ ماه که وبلاگتونو میخونم ولی‌ چون همیشه از کیک و شیرینی‌ پزی میترسم،اردور بادمجنو بروسکتا و خلاصه غذاهارو درست می‌کردم،امروز کیک ساده رو درست کردم و نتیجه عالی بود،خیلی‌ خیلی‌ ممنونم. در ضمن یه سوال داشتم،من همزن حرفه ای‌ ندارم و یه multiquick ۳ براون دارم.توی بروشر نوشته بود که همه چیزو نمی‌شه باهاش بلند کرد پره هاش ضعیفه و اینا..می‌خواستم بپرسم فندق رو هم می‌شه توش بلند کرد؟ یا مثلا انبه برای لاسی؟
Merci encore une fois pour tout les recettes et les fotos merveilleux:)

راستی‌ دلیل سوالمم اینه که توی عکس دیدم که شما هم دارید ازش.

برای این پست من باید سوت بزنمو رد شم به قول مروارید جون

کارایی که دیشب انجام دادم

ترتیا،سالاد جعفری و قارچ.سلایس خرما
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html

سلام شف جان، اومدم یه سلامی عرض کنیم و بگم که خیلی دلم برات تنگیده و خیلی دوست میدارم
:)

سلام شف جان، اومدم یه سلامی عرض کنیم و بگم که خیلی دلم برات تنگیده و خیلی دوست میدارم
:)

ایضا به گفته ضحی جون

به شدت درگیر کارم ولی با هر حرکتی جاتو اونجا خالی میکنم
به شدت میس یو

سلام و امید که نوش جان بوده باشد.واما... هلو کجائی که یادت به خیر.قبلا" فرزن یوگرت توت را طبق رسپی که داده بودی درست کرده بودم ,خوب شده بود.امروز هم گراتن میگو درست کردم ام ا آنقدر وجدان درد گرفتم که فقط دو تا دونه میگو را به زور خوردم!!!!!!آخه یکی نیست بگه تو که با غذاهای چرب میونه خوبی نداری و شوهرت هم چربی خون داره ,این غذا ها را چرا درست میکنی!!!!!!؟؟؟؟

عجب چیز خوشگلی میشه !!! حتما طعمشم خوبه، میرم که بسازم این اثر هنری رو
;)

طیبه جون من خیلی‌ خیلی‌ شرمنده هستم که بازم باید خواهش کنم ایمیلتو چک کنی
:l‌

خانوم اجازه؟ سلام
این فروزن پیمانه خاصی داره؟
من یه کاسه ماست که اندازه یه کفه دسته چکیده کردم با 3 تا گلابی(هلو پیدا نکردم!) اولش خیلی نرم و خوشمزه بود
بعد از 20 دقیقه سوم طبق دستورتون درش رو بستم گذاشتم توی فریزر که صبح بزنم به بدن با یه صخره سنگی مواجه شدم!
اشکالم کجاس؟

@روناک:
من هم توصیه اش نمیکنم. چون فندق خیلی سفته. یه دونه کافی گرایندر بخرید که عالی آسیاب میکنه. و یا آسیاب برقی از هر مارکی. زیاد مهم نیست
با این مدلی که گفتید...همه میوه ها رو میشه پوره کرد. و سبزیها. و بیسکویت رو عالی پودر میکنه،عااااااااالی. و با وجود اینکه ممکنه پره اش کند شه ولی من باهاش پیاز هم خورد میکنم که عالی میشه. کلا برای همه پوره ها جواب میده پس نگران نباشید
راستی تیغه اش رو بعد میشه عوض کرد پس زیاد هم مهم نیست. زندگی کوتاه تر از این حرفاست
:D

@ ضحی:
منم همینطور. یعنی دلم واسه همه خیلی تنگ شده بود. ولی مریضیه و هزار درد بی درمون و اینا
خوب هم نمیشم
ولی خدا بزرگه


@ صدیقه:
اگه دنبال یکی میگردی من هستم. اتفاقا پاچه گیریم هم خوبه. راستی تونستی یه تک پا بیا اینجا کارت دارم. مهنوش هم همینطور

@ مهربان:
من پیمانه دادم قبلا ولی به نظر خودم بستگی به ذائقه داره
و میدونم چی میگید...دلیلش دمای فریزر بوده. آخه اینجا واقعا گرمه. فریزر بیچاره من تحملش در همین حده
پس شما بهتره زمان رو ده دقیقه ای کنید و زودتر به نتیجه مطلوب میرسید
چه عالی! یعنی کمتر از یک ساعت؟ پس من واقعا تو جهنم زندگی میکنم چون هنوز هم هوا خیلی خیلی گرمه

ممنونم که با این حاتون جوابمو دادید.
حتما دوباره درستش می کنم و درجا می خورمش که دیگه نمونه توی فریزر سنگ بشه.
;)
اولش که ماستو میوه رو مخلوط می کنیم چشیدمش واقعاً بی نظیر بود. مزه خامه و مربا که دور از جونتون بعضی وقتا صبحونه می خوریم رو میداد.

اگه یخ نزنه یه ورژنی از ماست میوه است واسه خودش نه؟
:P
بازم ممنون هم برای دستور هم برای پاسختون
ایشالا زودی خوب بشید

من درست کردم بعد یه روز همینجوری یخی شد ولی بازم خیلی خوشمزست اول به طعمش عادت نداشتم ولی الان به نظرم از خود بستنی هم بهتره

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!455!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!455&sc=photos

همه چیز ساده و راحت.

من پوست هلو رو نگرفتم.

خوشمزه و کم کالری. آقای همسر هم بسی لذت بردن.

دست شف درد نکنه.

واو! اسکوپها عالی فرم گرفتن و خیلی حرفه ای شده . یعنی قیافه اش دقیقا بستنی ای شده. آدم تو این گرما هوس میکنه

فروزن یوگرت چند میوه

https://skydrive.live.com/?sc=photos#!/?cid=83303102f2488668&sc=photos&uc=2&id=83303102F2488668%21106!cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21133&sc=photos

تا اونجایی که یادم میاد هلو، انگور، شلیل، آلو و موز ریخته بودم.
همگی عاشق فروزن یوگرت شدیم. به خصوص مامانم. به طوریکه میگه این ماست بستنی از بستنی های بیرونم خوشمزه تره

بافت بستنیش عالی شده و چقدر هم خوشرنگه
کیفیت عکسهاتون هم ماشالا خیلی خوبه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...