2010/10/17

تونا بالز


نشستم حساب كردم ديدم با توجه به اینکه رمضان روزی دو ، سه تا چیز-میز درست کردم...الان حداقل تا سه ماه ديگه بايد غذاها و دسرهاي ماه رمضونم رو پست كنم. و همينطور كه قبلا بهتون گفتم توي اين ماه رمضوني چون غذا از گلوم پايين نميرفت... دست به ساختن غذاهاي سرخ كردني و دسرهاي پركالري زدم. اين يه خوبی داره یه بدی. که خوبیش به بدیش میچربه . یه خورده (از دید خودم) خوب نيست چون خودم دقيقا از روز عيد ديگه زدم تو خط "زندگي سالم" . و خوبه چون این چیزایی که از دید من پر کالری هستن ، شدیدا ایرونی پسندن و اصلا واسه خودتون ساخته شده!!! پس یه سه ماهی حالش رو ببرید تا بعد دوباره بریم سراغ غذاهای طیبه پسند.

اين توپهاي تن "Tuna Balls" علاوه بر خوشگل و خوشرنگ و قل قلي بودن، خيلي هم خوشمزه هستن. بعد از اون پته تن و پيتزاي كرانچي تونا (كه تو نوبت پست شدنه) اين تونا بالز -در رتبه سوم- از خوشمزه ترين غذاهايي هستن كه با تن درست ميشه(مسلما از ديد من). و چون خيلي سريعه و اشتها برانگيز...يكي از گزينه هاي مطلوب واسه افطاري بود. و تمام روزهاي سال

سيب زميني متوسط 2 عدد
كنسرو ماهي تن 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
فلفل سفيد 1 ق چ
آرد سوخاري 1 ليوان



معرفی میکنم: "منگوله گوش میرزا؛ سیب زمینی عجیب الخلقه"!!!

زن دایی خوشگله جناب منگوله گوش میرزا رو هنگام خرید سیب زمینی کشف کردن. دایی محمد رضام سریعا دوتا چشم و ابرو واسش کشیده و به مغازه دار نشون داده...همه چشاشون چارتا شده.

به جز چشم و ابروش دیگه بقیه اش خدادادیه و بشر توش دستی نداشته.

ایشون هنوز توی سبد سیب زمینی های من قرار دارن ...بازدید برای عموم آزاد است.





کنسرو تن رو 20 دقیقه میجوشونیم. سیب زمینی ها رو به مدت 7 دقیقه توی مایکروفر قرار میدیم تا کاملا نرم و کبابی شن. با استفاده از "پتیتو مشر" سیب زمینی ها رو له میکنیم. و بعد هم تن رو. البته روغنش رو کامل بریزید دور و بعد به سیب زمینی اضافه اش کنید.




یک عدد تخم مرغ و فلفل رو هم اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم. من نمک توی غذا نمیریزم ولی شما مختارید.





خمیر رو توپی میکنیم. سایزش؟ بزرگتر از توپ پینگ پینگ و کوچکتر از توپ تنیس.

بعد توی آرد سوخاری میغلتونیم.

و بعد توی تخم مرغی که با چنگال همش زدیم.




و مجددا توی آرد سوخاری.

همه رو به همین شکل درست میکنیم.





و در روغن داغ حمامشون میدیم. دمای روغن نباید خیلی زیاد باشه که توپهامون مغزپخت شن. ولی مواظب باشید کاورش هم زیادی تیره نشه. همین رنگ قهوه ای خوشرنگ، مناسب کارمونه.

میذاریم روی دستمال آشپزخونه تا روغنش گرفته شه.



و داغ سرو میکنیم. کاوری کرانچی و بافتی نرم و خوشمزه. ترکیب بسیار جالبیه. و البته اون فلفل سفید توی طعمش کاملا تاثیر مثبت میذاره.

بسیار بسیار خوشمزه است. امتحان کنید


رسپی از tunarecipes

47 comments:

وای عجی چیزی..... عاشقش شدم... برخلاف زن دایی شما ماهی تن یکی از خوردنیای موردعلاقه منه :X....

خانمی سلام امیدوارم لباس عافیت پوشیده باشی ودرصحت وسلامت باشی .دست مریزاد خسته نباشی.میبخشی که بااینهمه گرفتاری مجبوری به سوالات من هم جواب بدی.میگم من که خدای ناکرده کسی ناراحت نشه که ازطرفش صحبت شده.اجرت با تمام فرشته هاوروحهای محافظت وبالاترازاون باباریتعالا.دیروز میخواستم برای کیک تولدم برای اولین بار در 21سال عمرم (مستحظر که هستید من هر سال 21ساله میشم)خمیرمارزیپان درست کنم وبعدازاماده کردن مواد لازم چشمم به جمال مرحله سافت بال روشن شد وازاونجاکه تاچندروزاینده مغازه ها بعلت جشن تعطیل است من نمیتونستم دماسنج بخرم وتصمیم گرفتم یکبار دیگه شانسمو امتحان کنم اما 2تاازانگشتامو سوزوندم ولی..........برای باردوم بالاخره تونستم بفهمم مرحله سافت بال چیه درضمن با احتساب خرابکاری دفعه قبل جمع خرابکاری هام درمورد سافت بال به 2باررسید یعنی روی هم رفته من دفعه سوم تونستم .خیلی خوشحالم امیدوارم برای درست کردن باترکریم یادم نره چه اتفاقاتی درمرحله سافت بال می افته بازهم ازت به خاطرتمام زحماتت ممنونم دوست دارم میبوسمت مریم

شف عزیز خیلی به تن علاقه ندارم ولی این رسپی جون میده واسه ماهایی که کارمون زیادی زیاده سریع و خوشمزه و مهمتر از همه اقای همسر و دختر کوچولوی من حسابی عاشق تن هستند میشه یه شام ایده ال واسه اونها مرصی

دستت درد نکنه کدبانو . همچین چرب و چیلی و باب دل ایرانی ها . راست می گی ... ممنون گلم . شاد باشی .

سلام طیبه عزیزم
نمیدونی چقدر سورپریزم کردی،امدم کامپیوترو خاموش کنم چون دیگه کم کم باید برم خونه گفتم برای بار دهم و آخر یه بار دیگه یه سری به کارگاه بزنم یهو دیدم پست جدید گذاشتی،کلی ذوق مرگ شدم من که عاشق تن هستم مرسی عزیزم
دوست دارم دوست دارم دوست دارم

Hallo, wie gehts?
man comment nemizaram ye vaght fekr nakoni sitet rasad nemisheha !!! ;)
man ba google reader injaro donbal mikonam. hamine ke tanbalim miyat kheyli vaghta biyam comment bezaram :D
Khosh bashid - be aghaye shohar ham salam beresoon.
Rasti inja mamnooezate estefade ay fingilish goyashti ? - agar javab mosbate begu ta az dafe dige raayat konam!

وای منم تن می دوستم و حتما درست می کنم
مرسی شف جونی

با ما از این کارها نکن شف جان!!:دی
این غذاهای پرکالری رو نخورده همش تو رژیمیم بخوریم چی میشیم!!
اما ظاهرش خیلی هوس انگیز هست

جدا از حرفی با این رنگشون زندگی میکنماا
خیلی خوشگلن
شف جون بدجوری درگیر افتتاحیه جشنواره این روزام ولی قول میدم مشقامو هر چه سریعتر تقدیم کنم
:x

شف جون چقدر خوشگل و چقدر عذاب آور (واسه وجدان)
ama@

ااااا واااااااا خواهر شما از من 2 سال بزرگتر بودید چون من 18 سالم تموم نمیشه و فقط به ماهاش اضافه میشه

این مدلیش رو درست نکرده بودم حتما تست میشه ولی این هفته چون پریروز شوید پلو ما تن تناول کردیم.... راستی خانوم شما نمیخواین تجدید نظر کنید

می شه یکی بگه قضیه افتتاحیه جشنواره چیه!

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_03.html
مشق شب

This comment has been removed by the author.

Chef tayebeye aziiiiiizam
ta hala 100 dafe khastam comment bezaram nashode,emaili ham nadaram az shoma, khastam begam :
man tazegia kashfetoon kardam
kheeeeeeeeeyli bahaaaaliii
harf nadare in blog
man asheghe inja shodam ,24/7 inja velom
ishalla hamishe salamato khandoon bashi
>:D<

This comment has been removed by the author.

سلام عزيزم
كم كم دارم به خودم اميد وار ميشم من قبلاً اين غذا رو درست ميكردم البته بدون كاور تخم مرغ و پودر سوخاري بعد هم به خورد همسري ميدادم واون هم به شوخي ميگفت اين غذاهاي من دراوردي چيه به خورد ما ميدي!!!!! ولي اين بار با افتخار و سري افراشته گفتم عزيزم اين تونا بالز هست اگه باور نداري بيا بهت نشون بدم به هر حال كلي خسته نباشي
من با نظر زن دايي جانت موافقم هر وقت در تن ماهي و باز ميكنم احساس گناه ميكنم فكر ميكنم دستي دستي دارم خانواده رو مريض ميكنم

زهرا@
زهرا جون خیلی بد شد چون من فکر میکردم جوانترین عضو سایتم ولی حالا ناامید شدم از این به بعد چطوری پوز بدم؟امسال پسروسطیم میپرسید مامان دیگه امسال 22 میشی گفتم نه گفت چطوری؟گفتم همینطوری که میبینی گرچه مردنیستم اماحرفم حرفه به بهانه های واهی عوض نمیشه.

سلام
اینم حاصل دسترنج من

http://mohemnist.persiangig.com/page3.html

موقع سرخ کردن بعضی ها ترک خوردن. چرا؟؟

سلام بر دختر کدبانوی خانواده! با اون عکس منگوله گوش میرزایی که گذاشتی گول میخورم و بابت تن عصبانیتم رو بروز نمیدم. داییت هم دید و خوشحال شد. فقط سرود گله منده که من اسمشو منگوله گوش میرزا گذاشتم، چرا عزیزی هیچی ننوشته. موفق باشی. بوس. بای. زن دایی خوشگله

مرسی‌ شف جان. خوشمزه بود البته من تو حمام روغن سرخش نکردم.فکر می‌کنم یه ذرّه پنیر هم قاطی مخلوطش بشه خوشمزه ترش کنه(و البته بال‌های من به خوشکلی مال شما نشدن
:P)
بازم مرسی
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/toona%20balls.JPG‌

@ مریم:
دیدی مریم جون. همه چیز با تجربه درست میشه. کم کم دستت میاد چطوریه
یک پیشنهاد: اگه میخوای واسه مهمونا شربتی چیزی درست کنی همیشه با این شیوه کار کن بعد که به سافت بال رسیدی و نتیجه مطلوب حاصل شد توش آب بریز و بذار توی یخچال و بعد هم شربت میوه رو توش بریز و سرو کن. اینطوری مجبور نیستی منتظر یه مناسبت بمونی که واسه خاطرش سافت بال درست کنی و تجربه ات هم سریع زیاد میشه

@Groß F
نه بابا ...میدونم فارسی نوشتن واست سخته. عین خودمی. درکت میکنم
فقط آلمانی ننویس تو رو خدا که دردم تازه میشه. یه مدته دیگه درس نمیخونم و حسابی همه چی داره یادم میره و افسردگی اومده سراغم
شدیدا هم بی معرفت شدم. ولی خوبیش به اینه که به بی معرفتی های من عادت دارین. تلاش میکنم تماس بگیرم حرف بزنیم ولی شیطونه اجازه نمیده. اتفاقا تو این هفته که افتاده بودم سر جا ، حسابی تو فکرت بودم. یادش بخیر
@ ستایش:
جدی؟ جشنواره؟ من تلویزیون که ندارم...یه ده روزی هم هست به اینترنت سر نزدم...از دنیا بی خبرم
آره رنگش خیلی خوشرنگ میشه. موافقم

@ pksalehi:
آره بدون کاورش رو هم درست میکنم. وقتی بخوام کالریش رو پایین بیارم. ولی اینجوری خوشمزه تر میشه
میدونم زن داییم درست میگه...ولی ماهی تن خیلی دوست دارم
@ مهربان:
مثل همیشه عالی شده. احسنت
@ زن دایی خوشگله:
به خدا من بی تقصیرم...کسی تو جریانات اون هفته ، اسمی از سرود نبرد و من اصلا نمیدونستم مغز متفکر پشت این جریانات، سرود خانم بودن!!!!!!!!!!!! حالا خودم باهاش حرف میزنم. فقط میدونم که نمیبخشه
@ پریس:
پریس جون همیشه ورژن رژیمیش یه جورایی یه چیزی رو فدا میکنه
ولی آدم وجدانش راحت تره
میشه توی فر هم گذاشت
ولی حمام روغن یه چیز دیگه است
و آره پنیر همه چیز رو خوشمزه تر میکنه

تونا بالز رو درستیدم ، طبق معمول یادم رفت عکس بگیرم ! خیلی خوشمزه شد ! یام یام! ولی کلا تونا بالز نشد ، تونا مکعب ، تونا استوانه !!! ههههه! خلاصه همه چی ساختم به جز توپ گردالی !!!ا با این حال سه سوته خورده شد :p

http://www.bilder-space.de/bilder/b63ba3-1288284234.jpg

شف ِمن کلی تشکر واسه این رسیپی شیک
:x
بعداز مدتها به میادین برگشتم
:دی

نهههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!! عجب عکسی
توپها شدبدا حرفه ای شدن
مثل همیشه ایویل داری ستایش جون

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!511

غذای بسیار ساده و سریعی بود. من فکر کنم کمی سیر هم به مواد اضافه کردم، ولی یادم نمی یاد.
مزه اش هم خیلی خوب و خوشمزه بود.

آقای همسر هم خوششون آمد.

دست شف درد نکنه.

مشق شب:
https://skydrive.live.com/?sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=1&id=4CAA14D7A92BA818%21105!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21215&sc=photosاز شف عزیز ممنونم خوشمزه و متنوع بود
@مروارید
مروارید جان سلام
عزیزم از عکسهای زیباتون واقعا لذت میبرم مخصوصا وقتی ترکیبی از مدرنیته و ان سینی زیبای سنتیتون هست
دستتون درد نکنه

@ bahareh

بهاره جون،

غیبت داشتین ها!! از این به یعد لطفا کارت بزنید، من که می دونید نگران می شم.

لطف دارید بهاره جون. من هم کلی با تونا بالزهای شما اختلاط کردم!!

من یک دونه از این فرم سینی دارم، یکی اش هم گرد و بزرگه. ولی این مرتب بین من و آقای همسر می چرخه. یا ایشون اسپرسوشون رو با این سینی سرو می کنن و یا من چایی برای خودم. بعد وقت غذا، می شه سینی ته دیگ و ...

خلاصه ما عالمی داریم با این سینی فینگیل. قابل شما رو نداره بهاره جون ها.

@مروارید
مروارید جان سلام
عزیزم کاهلیهای منو ببخشید ،درک میکنم که این سینی چه نقشی براتون داره یه چیزایی تو خونه همینطوره اگه آدم ده تا دیگه هم داشته باشه ولی جای اونونمیگیره
عزیزم انشالله که همیشه با دل خوش توش چیزای خیلی خوشمزه میل کنید

@ مروارید:
اووووووه! عجب کرانچی!!!!!!!!!!! یعنی خدا وکیلی آدم اسیرش میشه
محشره این رنگ طلایی. و چقدر هم گردالی گردالی هستن. شدیدا با سلیقه
@ بهاره:
عجب عکسی
خوبه الان من سیرم
حیف نبود ما رو از این همه عکسهای زیبا محروم گذاشته بودید؟
باید همه رو بشینم سر فرصتی ببینم
لطفا کارهای عالی تون رو مرتب واسمون پست کنید
آدم شدیدا لذت میبره

@شف عزیز
طیبه عزیزم سلام نمیدونین چقدر انتظار کشیدم که این علامت خوشکل شف طیبه رو ببینم که علامت حضور عزیزتان هست،استاد خوبم مجددا مادر شدنتونو تبریک میگم
،اینقدر از کامنتتون شک زده هستم که دستام داره میلرزه و به لکنت افتادم،نمیدونین چقدر مسخره شدم ،خدا رو شکر که شوهرمم خوابن و کسی نیست که منو در این حالت ببینه،حالا به مروارید جون حق میدم که چایی پریده تو گلوشون ، خلاصه عذر منو بپذیرید اگه جمله بندیهام ایراد داره ،عزیزم خیلی خیلی پسرتون نازه هزار ماشالله،خدا حفظش کنه
باید بگم خیلی خیلی دوست داشتم نظرتون رو در مورد کارهام بدونم،مرسی که تشویقم کردین و این از بزرگواری شماست،راستش من تمام زحمتهای آلبومم رو مروارید جون کشیدن و شدیدا مدیون ایشون هستم و شرمنده تمام محبتهاشون و میدونم که نمیتونم جبران کنم،اما خیلی خوشحالم که از عکسهام خوشتون اومده خییییییییییلی،و چشم سعی میکنم بطور منظم تر اگه اینترنت فیلم در نیاره عکس کارهامو بذارم
خیلی خیلی مراقب خودتون باشید و پسر خوشکلتون رو ببوسید

راست میگی والا . با این اینترنت ما هیچ کاری نمیشه کرد . وقت زیادی از آدم میگیره
خدا مرارید جون رو واسه همه مون نگه داره

مشق شب
خیلی خوشمزه بود، خیلی هم آسون بود. ترکیب سیب زمینی و تن خیلی دوست دارم. مرسی طیبه جان
البته به خوشرنگی و خوش ظاهری شما نشد
انتظاری هم از یه تازه کار مثل من نیست  ;)

اتفاقا كاملا طلايي شده و مشخصه كه خوب سرخ شدن
اگه تازه كاريد كه ماشالا داره
احسنت

مرسی طیبه جان واقعا انرژی میگیرم تعریف میکنید
همیشه عاشق آشپزی بودم اما درس اجازه نمیداد زیاد آشپزی کنم
حالا عشقم بیشتر شده از درسم کمی میزنم ;)

امروز اینجا (تهران) هوا برفیه. برای ناهار مواد این غذارو داشتم و دست به کار شدم. خیلی خوشگل و خوشمزه
شد. واقعا ممنون. خواستم عکسشو بذارم اما بلد نیستم

همون موقع كه داريد كامنت ميذاريد روي كلمه عكس كليك كنيد درست ميشه

تونا بالز . پای قارچ و گوشت و گودا . ته چین کو کو
همه ی این غذاهارو با کمک شما یاد گرفتم. واقعا ممنونم

به به 
عجب عکس خوشگلی شده
وچه تونا بال های طلایی خوشرنگی

سلام طیبه جان .خیلی عالی شده.راستش من یک مشکل داشتم.وقتی موادشو درست کردم خیلی کشی و آدامسی شد.اصلا نمی شد مدلش بدی.نمی دونم مشکل چی بود.ممنون می شم راهنمایینم کنی.در ضمن از این همه زحمتی که می کشی واقعا ممنونم.خیلی مطالبت قابل استفادست.قربانت

عزيزم از جنس سيب زميني بوده
ديديد بعضي سيب زميني ها جنسشون خرابه و حتي باهاشون سالاد الويه هم كه درست ميكني شصت تا قوطي مايونز كفاف كارشون رو نميده
شما با يه نوع ديگه سيب زميني درستش كنيد خيالتون راحت باشه اين مشكل اتفاقي بوده و بستگي به جنس سيب زميني داره

ساده و خوشمزه بود شف عزیز
ممنون

واو
چقدر طلايي و گرد و زيبا
پيداست كه با دقت آشپزي ميكنيد
احسنت

آخ جوون غذای فردام هم پیدا شد
البته اینا احتمالا پیش غذاست ولی خوب همسر من کلا به هیچی هیچ اعتراضی نداره
فقط یه سوالی
میشه به جای ماکروفر سیب زمینی ها رو اب پز کنیم ؟
من بلد نیستم با کاماکرو سیب زمینی ها رو نرم کنم خو!

چرا می شه. ولی معمولا سیب زمینی کبابی خشک تره و بافت غذا رو خیلی تحت تاثیر قرار نمی ده.

من هم اوایل اشب=تباه فهمیده بودم شف منظورشون از کبابی کردن سیب زمینی چیه. البته اشتباه از خودم بود چون دقیق نخونده بودم.

سعی کنید سیب زمینی های یک اندازه و متوسط بردارید. با چنگال سوراخ سوراخشون کنید و بذارید با قدرت ماکزیمم مثلا 4 دقیقه. بعد بچرخونیدشون و دوباره با قدرت ماکزیمم سه دقیقه. اگر باز هم نرم نشده بودن، دو دقیقه.

مطمئنم موفق می شید.

وا
چرا مواد من میچسبه به دستم ؟؟؟؟؟

خب بیانتو درست کن !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...