2010/10/19

بوتاکزه با کاور بادام هندی


من رو كه ميشناسيد. عاشق پنيرم. دوست دارم همه پنيرهاي دنيا رو تِيست كنم. نميدونم اطلاع داريد يا نه... پنير خوردن به عنوان دسر يا عصرونه توي اروپا متداوله. اصلا توي فرانسه "فرومژ" (يعني پنير) یه پاي ثابت توي منوي دسر رستورانهاست. مخصوصا " كممبغ فغميه". (همون كممبرت خودمون. يا خودتون! چون اينجا كه نيست!)

همون موقع كه واسم اون بلو چيزه رو آوردن يه بسته هم بوتاكِزه آوردن. منم دو تا چيز باهاش درست كردم. اين يكيشه. اين رو به عنوان عصرونه يا كنار غذا به عنوان سايد-ديش ميشه سرو كرد. بوتاكِزه Butterkäse يه مدل پنير نيمه نرمه كه يه بافت خامه اي داره و يه كاور طلايي يا قرمز طبيعي. اين مدل پنير اصالتا در آلمان و آستريا توليد ميشه. كِزه käse يعني پنير. بوتا Butter يعني كره. پس همينطور كه از اسمش مشخصه اين يه پنير كره ايه. با رنگ و طعم كره. تقريبا 50 درصدش چربيه!!!

در اين رسپي ما پنير كره اي رو با يه كاور بادام هندي ميپوشونيم و به ميزان كمي سرخش ميكنيم كه كاور پنيريش تا حدي مذاب باشه. به صورت مثلثي برش زده و به عنوان "چيز كُرس" يا عصرونه تابستاني در كنار يه ساندويچ سبك سرو ميكنيم.


بوتاكزه 200 گرم
آرد سوخاری ربع ليوان
تخم مرغ 1 عدد
بادام هندي خورد شده نصف ليوان
روغن 2 ق غ



پنير ها خيلي موجودات حساسي هستن. وقتي بسته اش رو باز كرديد سريع مصرفش كنيد كه طعم خوبش رو از دست نده.




پنير رو توي آرد سوخاری ميغلتونيم





و بعد توي تخم مرغ. و مجددا اين عمل رو تكرار ميكنيم




حالا توي بادام هندي خورد شده ميغلتونيم و خوب فشار ميديم كه پرس شه و به جسم پنير بچسبن

و نيم ساعت توي يخچال قرار ميديم تا خودش رو بگيره.




بعد توي تابه با روغن داغ سرخش ميكنيم تا كاورش طلايي-قهوه اي شه. مواظب باشيد نسوزه




برش زده و سرو ميكنيم.

بوتاكزه رو ميتونيد با كممبرت جايگزين كنيد. بادام هندي ميتونه با بادام زميني، بادام يا گردو جايگزين شه. سريع سرو كنيد . اگه بره توي يخچال اون طعم رو نخواهد داشت.



برگرفته از thenibble

48 comments:

منم دوس دارم همه پنیر ها رو تیست کنم.
بهتره بگم عاشق طعمهای متفاوتم. یکنواختی غذاهایی که سالهاس داریم میخوریم خستم می کنه.
خوشحالم !
داری منو به آرزوم می رسونی.
میسی

من دقیقا یه ماهه یه بسته پنیر بوتاکیزه تو یخچالم منتظره خورده شدنه ! منم که چشمم به اینجاس !!ا
ولی فکرکنم بازم باید بمونه همون تو یخچال ! چون بعید میدونم همسرجان با این رژیمی که داره حاظر بشه بشینه با من عصرونه قاچ قاچ پنیر بخوره ! هی روزگار !!! حالا شایدم رفتم درست کردم خودم تهنا تهنا خوردم :)ممنون

salam azizam mer30 iz in webloge bahalet emrooz didam yek super market khamire filo dare mikhay vase shoma ham begiram?

اوووووووپس عکسش خواب رو از سرم پروند
عجب عکس با کیفیتی شده شف جون
راستی این پنیر رو اصلا ترغیب نشدم بخرم چون دو روز پیش پنیر کبابی واسه منی که ذائقم عجیب بدجوری زد تو ذوقم

سلام شف عزیز
دعا دعا می کنم دوباره تو اسپم ها ایمیلم نرفته باشه. چک میل بفرمایید ممنون می شوم.
بچه ها سلام. همه خوبید. احسانه و مروارید جون خوبند؟

عاشقتم ممنوننننننننننننننننن
من با پنير كممبرت فقط سوپ بلدم بپزم يه بسته پنير هم دارم كه ديگه حال سوپ نداشتم همين امشب رفتم تو كارش ممنون

من هم به تست کردن پنیرهای مختلف خیلی علاقه دارم ولی خب کاربرد خیلی از اونها رو نمیدونم پس گاها خرید میشن بعد از 1 ماه در حالیکه یه نقطه از اونها برداشته شدن روانه سطل زباله میشن منهای پنیر پارمژان و گودا که همیشه مشتری دارن تو خونه ما./.مرصی شف جان بخاطر رسپی هایی که با پنیرهای مختلف برامون میذاری .

چه خوشمرهههههههههههههه .
مرسی شف جاننننننن

واااااااااااااااي,پنييييييييييير.حالا ميدونم "جري" چي ميكشه!!!!!!!نوش جان

عكاس خانم@
قدر اين ثابت قدمي همسرت را بدون!

cheftayebeh@
راستش را بگو,تو چند وعده خوردي؟؟؟4-5 يااااا همه را يه جا خوردي؟؟!!!

چه ظاهر هوس آلودی
حیف که وجدانم رو واسطه نشکستن رژیم کردم:دی

شف عزیز مثل اینکه سرت این روزا خیلی خیلی خیلی شلوغه فقط امیدوارم که در صحت و سلامت کامل باشی من بازم سوال دارم . باعث خجالت
می تونیم به جای اینکه سرخش کنیم توی فر بزاریمش که کمتر روغنی بشه؟ مثل همون بیسکویت بلوچیز ؟؟
ممنونم ;;)

@ najme
میشه لطفا اگر اون سوپرمارکت در تهران هست آدرسش رو مرحمت کنید ؟
ممنون میشم

salut mon amie...je suis très contente de visiter ton weblog.où tu as apris la langue française? je suis licenciée en français.et j'ai profité de tes recette dicieuses.

www.cocoa.persianblog.ir

سلام بر شف هنرمند.امروز من كاپ كيك رنگين كمان درست كردم.اما جذابيت رنگش زياد خوب نبود.براي هر رنگ چند تا خلال دندان رنگي استفاده كردم اما باز هم مثل كيك تو خوشرنگ نشد.!!دليلش چي ميتونه باشه؟؟

@صدیقه
عزیزم اصلا رنگای طیبه جان بل‌ کلّ متفاوتن من که قبلا عرض کرده بودم
:))

دارم مشکوک میشم فکر کنم این طیبه جان ما یه چیزی قاطی رنگاشون می‌کنن به ما نمیگن(چشمک)

@چف طیبه

طیبه جون دیگه نگی‌ پشت کوه زندگی‌ میکنیا

حد عقل پشت کوه شما یه شرکت کاله داره

امروز رفتم کارفور بین پنیرای بسته بندی که فقط کاممبرت پیدا کردم

رفتم قسمتی‌ که پنیره تازه دارن از خانومه پرسیدم بوتا کزه دارین!

هم چین چشماش ۴تا شد که خودم شرمنده شدم. گفتم باتر چیز دارین! یه مکعب نشونم داد که روش نوشته بود (باتر)!!! مونده بودم بخندم یا گریه کنم(ولی‌ به تلاشم ادامه میدم این اولین جا بود جاهای دیگه‌ای هم هست)
;))

@popoli
عزیزم یک سوپر معمولی تو یوسف آباد پایین تر از میدان فرهنگ
پشت شیشه بزرگ نوشته

paris@
آخه من و طيبه نه تنها رنگهامون از يك مارك مشابه است بلكه حتي از يك مغازه هم خريديم.(من و شف هم ولايتي هستيم).
من كه فكر ميكنم موضوع اون فوت كوزه گريه!!!!!!!!

شف عزیز میشه زحمت بکشی و یک طبقه هم به غذاهای کم کالری و رژیمی اختصاص بدی؟
چند تا رسپی خوب هم همین الان هست که میتونین توش بگذارین
مرسی

مشق شب

تونا بالز

http://mohemnist.persiangig.com/page3.html

تونا بالز.

امشب پست نداشتیم؟ طیبه جون کجایی دلمون برات تنگ شده

پست جدید نداریم انگار.. اما امیدوارم سلامت باشید طیبه جان.

بروبچز بوشهری یه خبری از شف بگیرید لطفا!
من متخصص دلشوره ام!

کجایین خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نگراشدیم!!!!!!!!!! ما رو بی خبر نمیزاشتی

سلام بر جمع دوستان.خواب همگي خوش.من ديروز با شف صحبت كردم.حالش خوب نبود ولي ان شاالله كه خوب ميشه.سرما خوردگي امانش را بريده.دعا كنيد زودتر خوب شه

ممنون خانوم بابت اطلاع رسانی . امیدوارم هر چه زودتر بهبود پیدا کنن و دوباره سلامت گرمای وجودشون رو حس کنیم

سلام به همه ، طیبه جون ان شاالله زودتربهبودی حاصل بشه،احسانه جون من یه سوال داشتم واسه چیز تارتلت قالب گل 5 پر به این اندازه در تهران از کجا میشه خرید؟ من مدبر رفتم نداشت جای دیگه هم داشت کوچیک بود، واقعا ناراحتم حتی یه چیز قشنگ دیگه هم جایگزین پیدا نکردم،ممنون از راهنمایییتون.

@elena
رسماً مامور اطلاع رسانی شدم!!!!!
عزیزم خودم هم سایز طیبه جون را هنوز پیدا نکردم اما سایزی که خودم دارم برای ست کاتر کایزرم است که الان هم نیست. البته پرستیژ یه همچین چیزی داره

@cheftayebeh
دلمون براتون تنگ شده شف جان. کوجایین؟
امیدوارم هرچه زودتر بهبودی حاصل گردد.
پس رفتین پیشواز زمستان!!!!!!!!
این عکس هم کلی خارجی و ژورنالی است.......... کلی کیفور گشتمی!!!!!!!!!

شف عزیز همگی امیدواریم که حالت روزبه روز بهتر بشه اما همه مون بهت معتاد شدیم!!!! زودتر خوب شو و برگرد همه مرضیم از نبودنت
:-*

طیبه جان
یک سوال مهم که توضیحشو نتونستم جایی از وبلاگ
پیدا کنم
اینکه مقدار قاشق مربا خوری منظور چقدره/
چون من از پیمانه های استاندارد دارم اما فقط چایخوری و غذاخوری داره
من کاپ کیک ماست رو درست کردم اما خیلییی پف کرد
و تهش هم طعم تلخی داشت
فکر کنم مقدار مربا خوری را درست نفهمیدم

آخی طیبه جون ! تو اون گرما ، سرما از کجا اوردی خوردی دختر؟؟؟
:)
انشالا که زود زود زود خوب بشی و سرحال بیای سر وقت وبلاگت مادر !!!ا

@ sedighe
ممنونم که خبر دادی

@ chef
طفلکی اقاتون!
شما چقدر مریض میشی!!!!!!!!!
لطفاً بیشتر مراقب سلامتیت باش عزیزم
تو الان فقط متعلق به خودت نیستی!!!!!!!!!!!!!!

;)

شف عزیز ممنون از توضیحت در مورد اشیانه ها...منتظرم هر وقت مجددا درست کردی،مارکش رو بگی بهم..ممنون..
همین الان(هنوز دهنم داره میسوزه:دی)انچلادا رو خوردیم با همسر جان...ممنون عزیزم..من فلفل فقط از این مدلی ریختم که بلند و کشیده و قرمزه وکمی کپله..طعم خوبی داشت...اما من احساس کردم چهار قاشق رب برای سسش زیاد باشه..ته مزه رب توی سسش مشخص بود..اینبار با رب کمتر میپزم..و اینکه سسش زیاد بود و مزه مرغ مشخص نبود با اینکه زیاد ریختم.اینبار از سس کمی کمتر استفاده میکنم..ولی درست کردن ترتیا و نونوایی حسش خیلی عالی بود و حسابی چسبید..بوس عزیزم و ممنون ازت..

یه سوال دیگه که هر کدوم از دوستانم بدونن و جواب بدن ممنون میشم..پنیر چدار کرافت رو اگه باز کردیم و نصفش مصرف شد باقیش رو میشه فریز کرد ایا؟

طیبه عزیزم سلام
خوشکلم چرا مریض شدی؟کلی برات غصه خولدم دلم برات خیییییییییییییلی تنگ شده دعا میکنم خوب خوب بشی
دوست دارم

@نیمچه آشپز
چرا فریز کنی خوب خواهر؟ من فکر کنم خوب نباشه. کلاً پنیرها را فریز نمی کنم.با در پوش کیپ بگذار داخل یخچال و در مدت زمان کوتاهی به مصرف برسونش.

This comment has been removed by the author.

ببخشید برو بچه های عزیز این نوشته من اصلا هیچ ربطی به پست این صفحه نداره اما میشه خواهش کنم اگر کسی در تهران جایی رو سراغ داره که عکس های ژلاتینی پرینت شده برای روی کیک و یا اصطلاحا

Edible cake decorating

رو می فروشن یه کامنت بزاره ؟

@ عکاس خانوم:
نه تنهایی نمیشه! خیلی چربه زیر دل میزنه
من همه رو تقسیم کردم بین دوستان و آشنایان
@ نجمه:
اتفاقا یه عالمه واسم فرستادن. حتما بخرید ذخیره کنید چون یه عالمه برنامه واسشون دارم
@ ستایش:
از پنیرهای مورد علاقه من نیست چون نمیتونم خالی خالی بزنم تو رگ! ولی یه سس باهاش درست کردم که خوشمزه بود. زودی پستش میکنم
@ تارا:
من خیلی وقته از اینترنت دور بودم و امروز رو کامل به وبلاگ اختصاص دادم. تلاش خودم رو میکنم که سریع بتونم ایمیلهام رو هم چک کنم. ولی نمیشه چون سر دردم داره شدید میشه
@pksalehi:
خودشون که خالی خالی میخورنش. منم با این کار کاملا موافقم
:D
@ صدیقه:
خوشبختانه مشتری واسش پیدا کردم و سریع از خودم دورش کردم. ولی تا مشتریش پیدا شه ، درجا یه اسلایسش رو با یه عالمه ریحون زدم تو رگ
@ پوپولی:
نه چون ذوب میشه
ولی میتونی با همون رسپی تبدیل به بیسکویتش کنی
یا صبر کنی واسه رسپی چیز فاندو
@modarresi.F
oui j'apprends le français, mais je suis une debutante
et merci
@ صدیقه:
احتمالا جنس رنگ . من که دیگه توش موندم. پریس هم همین تجربه رو داشت
@ پریس:
کماکان سر حرفم هستم
چون کاله محصولاتش رو اینجا نمیفرسته و باید از مسافران درخواست کنیم از تهران سوغاتی پنیر بیارن
دنبالش نباش. خیلی چربه. فکر نکنم خوشت بیاد
ولی من خودم معتقدم آدم نباید نخورده از دنیا بره
@ صدیقه:
نه من سه رنگ اصلی رو اینترنتی خریدم
ولی آره بقیه رنگهامون یکیه
یه روز باید بیام خونه تون
احتمالا تو ده سال آینده
@ غزاله:
سعی میکنم
ولی فعلا که آرشیوم پر از غذاهای چربه
در آینده حتما
حتما
@ غزاله:
همون چای خوری استاندارده
@ نیمچه آشپز:
اون دیگه به ذاوقه بستگی داره
خودشون اونطوری میخورن ولی ما مجبور نیستیم عین اونا بخوریمش. پس آره حتما با ذائقه خودتون تنظیمش کنید
من همیشه چدار رو رنده میکنم و توی زیپ لاک فریز میکنم. تا ماهها به همون کیفیت باقی میمونه
من اصلا گاهی وقتها که بیکار میشم...میشینم واسه روز مبادام پنیر رنده میزنم و فریز میکنم
@ احسانه:
تجربه از بچگی تا الان بهم ثابت کرده که چدار توی یخچال باشه درجا خشک و لاستیکی میشه و باید ریختش بیرون. یک روز هم نمیمونه
ولی توی فریزر عالی میمونه
با همون کیفیت
ولی خب من مصرفم زیاده پس سریع مصرف میشه
ولی در هر حال این پنیریه که مثل پارمزان بیرون از یخچال و یا توی فریزر عمر خوبی میکنه

خدا رو شکر شف عزیز سلامت شدند.

شف جونم سلام
چقدر خوشحالم صدات رو میشنوم
بلا به دور باشه
آره من صدات رو می شنوم
راستی به مامی جونم نشونت هم دادم گفت خیلی نازی
به قول انگلیسیا
زود خوب شو

طیبه جون می‌خوام نخورده از دنیا نرم(چشمک) میگم من چیزی به اسم بوتا کیزه پیدا نکردم ولی‌ یه چند مدل پنیر دیدم که کره جز محتویاتش بود یکیش یه مدل هاوارتی. همینه؟

دیروز با آقای شوهر رفته بودم یه جای دور یه منطقه که ۹۵% خارجی‌ نشینه اونجا یه سوپرمارکت پیدا کردم که خیلی‌ چیزا داشت حتا آرد ذرت که عمرا نتونسته بودم پیدا کنم و حتا اویل اسپری اونم انواع و اقسام، اردی. کره ای . روغن کنولا، روغن زیتون اکسترا ورژن.

رایس پیپر(البته نتونستم یه بسته سالم توش پیدا کنم همش شکسته بود).یه عالمه پنیر
یه دنیا گردی بود واسه خودش. جات خالی
:_*‌

واقعا جام خالی بوده
خودم رو آتیش میزدم اونجا

این اسمی که میگی رو نشنیدم
ولی احتمالا باید بهش نزدیک باشه
این مدل پنیر تا اونجایی که من میدونم اسمش همینه

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1p_Fqjou_sldcBFNWvc13azPuhRTi-cm617nYz3vLo3oCHxq5f4XWEWIk65tZYxjde6vnBDVO1CwzO9rmypKWFRQ/P1050256.JPG?psid=1

این شام یک شب من و آقای همسر بود و من خیلی هول هولکی درستش کردم. به نظر من باید دقت کرد که حتما تکه های بادام هندی خوب خرد شده باشن و خوب هم داخل پنیر پرس شده باشن.

مزه اش بسیار بسیار عالی و پنیری!!

دست شف درد نکنه.

به به چه كراست طلايي خوشرنگي
و مرسي از ارايه تجربيات
اين سبزيه اروگلاست؟البته بازم فرق ميكنه. فكر كنم قبلا هم ديده بودمش نه؟

اين گلها من رو برد تو حال و هواي نوروز! به به

بله، اروگلا هست.

فکر کنم یه بار کنار یکی دیگه از غذاهام بود.

من مزه اش رو خیلی دوست دارم.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...