2010/10/24

رولهای بادمجان



اگه جلو من بادمجون بذارن بگن با اينا يه چيزي درست كن اولين انتخابم همين غذاييه كه ميبينيد. خيلي دوستش دارم. هر چي كه من دوست دارم توش هست. يعني بادمجون و سيب زميني و پنير و جعفري. خيلي هم با مزه ميشه. البته جز خودم واسه هيچ كس درستش نميكنم چون توش گوشت نداره! مردم هم كه اگه گوشت نخورن انگار چيزي نخوردن. البته همين با گوشتش هم هست ولي خودم اين مدليش رو ترجيح ميدم.

بادمجان 5 عدد
سيب زميني متوسط 1 عدد
پنير فتا 3 ق غ
جعفري خورد شده 2 ق غ
گوجه فرنگي 5 عدد
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
پياز 1 عدد
سير 2 حبه
ادويه 1 ق چ
دارچين نصف ق چ
زعتر يا آويشن 1 ق چ
آبليمو 1 ق غ
نمك و فلفل



قبلا گفتم كه چرا و چطوري بايد بادمجونها رو نمك زد. پس باز هم از طول برشهاي نيم سانتي ميزنيم و نمك زده و كنار ميذاريم و بعد از نيم ساعت خشكش كرده و با كمي روغن زيتون گريل ميكنيم ( حتما بايد تابه اش تابه گريل باشه. يعني كفش ضخيم باشه. ميتونيد هم سرخش كنيد ولی خب چه کاریه؟!)




سيب زميني رو 5 دقيقه توي مايكروفر قرار دادم. ( ميتونيد هم آبپزش كنيد ولي كبابي بشه بهتره چون آبش هم كشيده ميشه) و با "پتيتو مشر" لهش كردم و با پنير ميكسش كردم. جعفري رو هم اضافه ميكنيم. من نمك نميريزم چون پنير خودش شوره.




براي سسش... پياز و سير رو تفت ميديم . ادويه رو اضافه ميكنيم. گوجه ها رو خورد كرده و بهش اضافه كرده و ميذاريم نرم شن.
بعد هم زعتر توش ميريزيم. زعتر تقريبا با آويشن عطر و طعمش يكيه ولی ملایمتره.
در اكثر غذاهاي عربي از اين ادويه استفاده ميشه. كم كم اون غذاها رو هم خواهيد ديد. راستي اين غذا رو هم اولين بار از منال ياد گرفتم و بعدها هم از چند شف ديگه همين رو ديدم و توي كتابهاي عربيم هم هست ولي نميدونم كه اصل اين غذا عربي هست يا نه.

وقتي جا افتاد رب گوجه و آبليمو رو هم اضافه ميكنيم .




هر اسلايس بادمجون رو بايد دونه دونه رول كنيم. پس مواظب باشيد كه بادمجونها زيادي خشك و شكننده نشن. نيم پز برش ميداريم.

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم

يه قاشق چاي خوري از مخلوط رو روي بادمجون قرار میدیم




و مطابق شكل رول ميكنيم.




رولها رو چسبيده به هم توي ظرف ميچينيم.




روش رو با سس ميپوشونيم.




یعنی کاملا. و توي فر قرار ميديم به مدت 20 دقيقه.




واسه سروش هم كه خيلي خوشگل چند تا رول به هر نفر ميرسه.




خيييييييييلي دوستش دارم. اگه با فتاي محلي درست كنيد بازم بهتره.




واسه خوردنش هم من هر رولش رو با چنگال به سه قسمت تقسيم ميكنم... اينطوري "ميني رولي" ميخورمش. رولها از هم نميپاشه. همين فرمي خوشگل باقي ميمونه. اگه عاشق بادمجونيد اين رو امتحان كنيد شايد مثل من معتادش شديد.

45 comments:

اوووم به به !!! بادمجووون !!! جونمی جون! خدا رو شکر انگار بهتر شدی شف جونم
:)
ممنون ، عالیه :*

ممنون شف جان
من عاشق بادمجونم. یه سئوال ناشیانه دارم!!!
پنیر فتا نمونه اتریشی یا المانی داره؟
بهم نخندین خوب نمیدونم!!!

شف عزیزم ...چرا مریض:((((سرما خوردی؟؟
عجب غذایی منم عاشق بادمجونم
مرسی شف جونی و به امید سلامتی
:))))

بازم که ما رو شرمنده کردی
:)

چه خوشحالم که امشب بودی و ناراحتم که هنوز خوب نشدی به امید سلامتیت. این غذا بسیار باب طبع منه

مشق امشب و دیشب

کاپ کیک رنگین کمان(دوباره)
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_9422.html

گلابی و گردوی کاراملیزه
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_19.html

سلام.احوال بهتر.
در مورد رنگها :براي اينكه اومدنت به خانه ما تا 10 سال آينده طول نكشه خودم زحمت را كم ميكنم و رنگها را ميارم خانتون كه استفاده و امتحان كني.شايد مشكل جنس آرد بوده.البته تو نه سال آينده اين كار را انجام ميدم!!!!!رول بادمجون هم خيلي خوب بود چون من عاشق بادمجونم.فقط مي مونه مشكل پنير و چاقي و اين حرفها كه اون هم تو چند ماه آينده كه من خيكي شدم نتيجه اش را ميبينيم!!!!سلام مادر هم برسان.مراقب ويروسهاي موذي سرما خوردگي باش

سلام شف جونم خوبی خدا رو شکر که بهتری ممنون

سلام خانووووووم
خوش اومدی . ایشاالله که همیشه سلامت باشی
از برگشتنت خیلی خوشحالم
:-*

تو رو خدا این غذاهای خوشمزه و هیجان انگیز رو کم کم و با فاصله آموز بدید من هنوز تو غذاهای قبلی موندم. آخه من گناه دارم سر کار می رم و فقط نهایت هفته ای 2تا غذای جدید درست کنم.
به من رحم کنید :(

جدای از شوخی عالی بود و روزی نیست که به اینجا سر نزنم :)

سلام طیبه عزیزم
کجا بودی؟دلم برات یه ریزه شده بود،تو رو خدا دیگه مریض نشو و مواظب خودت باش،مرسی که حتی تو مریضی هم به فکر ما هستی ولی باور کن وقتی خودت نیسی من که افسرده میشم :(
دوست دارم و همیشه واسه سلامتیت دعا میکنم

سلام شف جان
خوبین ؟ نبینم مرض احوال باشین ....

من یه سوال داشتم اگخه وقت کردین جواب بدین
سیب زمینی با چه درجه ای میذارین تو ماکروفر ؟! من هروقت گذاشتم مثل لاستیک شد !!!
من ماکرو 100درصد میذارم با پوست ولی بعدش اصلا نمیشه پوستشو کند یا حتی خودشو پوستشو خورد !

شف عزیز مرسی از رسپی عالی امشبت..خیلی به نظر خوشمزه میاد..ممنون عزیزم..امیدوارم خیلی خیلی زود خوب بشی..ما همه دعاگوتیم..

و در جاب گلابتون عزیز:من خودمم سیب زمینی رو تو ماکرو میپزم..همون صد در صد..با پوست..ولی تند تند چک میکنم..نباید زیاد بپزه و ابشو از دست بده..همین که چخت برمیدارم.ولی یه راه حلم داره.این که به پوست سیب زمینیها کمی روغن بمالین.درست گفتم خانوم معلم؟!:دی

شف جان ایشالا که بهتری؟
عزیزم این رسپی سرما خوردگی را اجرا کن و به جونم دعاا کن
شلغم خام را بگیر بشور با پوست و با این قاشقهای توپی که طالبی میبرن .اسمشو نمیدونم اما شما داری
با اونا یکی دو تا توپ از توش دربیار
بعد اون سوراخی که ایجاد میشه را عسل بریز بذار تو کاسه و شب تا صبح توی یخچال بمونه
صبح آبی که توش جمع شده را بخور
روزی یکی دو تا درست کت ساده است

راستی اگر قاشق مربا خوری منظورت چایخوری استاندارده
پس وقتی میگی چای خوری منظور چقدره؟
باز همون چای خوری استاندارد یا چای خوری خودمون که کوچکترین قاشقه؟
ببخشیدا یک سوال دیگه
لیوان منظورت همون پیمانه استانداره؟
همون کاپ؟

میشه یک تابه گریل خوب هم معرفی کنی؟

وا طیبه جون بستری ؟؟؟ خدا کنه شوخی کرده باشی . بچه ها که نوشتن سرماخوردگی . به هرحال بلا دوره ایشالله . امیدوارم که خوب باشی ...0

طیبه عزیز سلام هر روز سر زدم و وقتی نیستی کلی حال آدم گرفته میشه بدجوری به اینجا عادت کردم ایشاالله خیلی زود خوب بشی برات ارزوی سلامتی دارم .

خدا رو شکر خانوم اومدین ما که حسابی نگران بودیم ( مگه نه احسانه ) بادمجون غذای مورد علاقه مامانه من الان بش بگم چی گذاشتین میگه شب بیا پس
بهر حال خانوم امیدوارم همیشه سرحال و با انرژی باشین

سلام عزیزم من چون همیشه از اخرین درس برمیگردم جلو بعد از اینکه توی درس بعدی کامنت گذاشتم میبینم بچه ها نگرانت بودن چی شده بوده خانمم انشاالله الان که خوبی امیدوارم بدورنازنینان بیماری نگردد .این دستورت با بادنجان معرکه است من وهمسرم خیلی بادنجان دوست داریم .پیرشی دختر البته با سلامتی نه نه

بلاااااااا ازت دور باشه گلم
:((
تو رو خدا بیشتر مراقب خودت باش شف عزیزم
این غذام بدجوری شیکه حتما فردا میرم تو کارش
واقعا ممنون

مرسی از همه که به فکر منید. بابا بیخود خودتون رو ناراحت نکنید...من 365 روز سال مریضم! نگران نباشید...کم کم واسه تون عادت میشه. صدیقه خبر داره ، من از بچگی بدنم ضعیف بوده و درست هم نمیشم. کم کم بهم عادت میکنید
:D
@ samili
فتا یه پنیر که تو پونان خیلی معروفه. میتونید توی فروشگاههایی که مواد یونانی دارن پیداش کنید
تا اونجایی که سواد من اجازه میده باید آلمانیش همون فتا باشه یعنی
Feta-Käse
دیگه بیشتر نمیدونم
مروارید جون برگردن بهتون توضیح میدن
@ صدیقه:
تا اونجایی که من میدونم پنیر از واجبات زدندگیه و هرگز نباید مصرفش قطع بشه حتی واسه مامان من که فشار خونیه
تو چرا پنیر نمیخوری؟
راستی مامانم خودش پنیر درست میکنه
@ گلابتون:
من خودم سیب زمینی کبابی رو خیلی دوست دارم و به همه دوستام توصیه اش میکنم. اونا هر کدوم یه مدل مایکروفر دارن. پس هر کدوم با همین مشکل روبرو هستن
من همیشه نصیحتم بهشون اینه
با سعی و خطا به نتیجه مطلوب برسید
یعنی قدرتش رو پایین بیارید
زمان رو کم کنید. و بعد کم کم اضافه اش کنید
بعد از مدتی قلق فرتون دستتون میاد
ولی در مورد فر من....قدرت 100 و زمان 5 دقیقه برای یک سیب زمینی متوسط نتیجه مناسب داره
بد نیست با چنگال زخمیش هم بکنیم
اگه تعداد یا سیازش زیاد شه زمان رو اضافه میکنم
دو تا سیب زمینی 7 دقیقه
ولی بعد از 5 دقیقه پشت و روشون میکنم
بعضی وقتها هم 8 تا 9 دقیقه میشه
بسته به جنس سیب زمینی
این تجربه منه واسه فر خودم
@ نیمه آشپز:
بله کاملا
یعنی اگه زمانش زیاد باشه چروکیده و لاستیکی میشه و پوستش بهش میچسبه. پس باید زمان رو کم کنیم
@ غزاله:
مرسی از رسپی
آره من سالهاست استفاده اش میکنم ولی با شکر

نه من اون موقع میگفتم مربا خوری بعد متوجه شدم همه قاطی میکنن. پس دیگه همیشه میگم چای خوری. همون سایز استاندارد
بله من کاپ رو لیوان ترجمه میکنم. پیمانه یه جوریه
:p
هر تابه ای. به نظر خودم چدن بهتره
مارکش مهم نیست
من خودم تابه ام، برزیلیه. ولی کست آیرونه
الان توی بازار مارکهای زیادی هست که همه مثل همن

ممنون شف عزیز
کمتر کسی پیدا میشه که به تک تک سوالها اینقدر با حوصله پاسخ بده. تازه بعد از اینهمه توضیح!
پاینده باشین

سلام شف عزیز. خوشحالم که با این سایت عالی آشنا شدم. میشه بگی به جای پنیر فتا از چه پنیری میشه استفاده کرد؟ یه پنیر معمولی باشه که راحت بتونم پیدا کنم. مرسی عزیز

هر نوع سافت چیز جواب میده
توی ایران اگه هستید همه پنیر های محلی خوبن

مرسي خانوم گل. خيلي كارات و روحيه ات رو دوست دارم

سلام عزیزم
شما همیشه بادمجونارو با پوست گریل می کنید. اما من یه بار که با پوست گذاشتم پوستاش سفت شدن! اصلاً قابل خوردن نبود!

میشه فوت کزه گری تونو بگید؟

من خيلي نازك اسلايسش ميكنم و زياد هم نميذارم روي حرارت بمونه
جنس تابه هم خيلي روش تاثير ميذاره

اینم پاس شد. بسیار خوشمزه. من آدم رکی هستم اگه میگم خوشمزه از ته دله. کلا از ذائقه غذاییت خوشم میاد خیلی‌ باب میل منه. من علاوه بر فتا یه کمی‌ هم گودا به مخلوطم اضافه کردم

فقط یه سوال؟ طیبه جان شما بادمجونتو گریل میکنی‌ سفت نمی‌شن؟ شاید از جنس بادمجونه یا اینکه باید نازکتر برش بزنم که همون یه قاشق روغن به خوردش بره؟ ولی‌ من چند باری که گریل کردم سفت بودن یعنی‌ گاز زدنش سخته. امروز که مجبور شدم واسه رول کردن بازم بعد از سرخ کردن بادمجونا رو از عرض برش بزنم(مثل اینکه در جواب مهربان گفتی‌ نازک برش میزنی‌. منم مثل مهربان همون مشکل پوستشو دارم.سفت می‌شه. ولی‌ باشه دفعه با بازم نازکتر برش میزنم)

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/rolhay%20bademjan3.JPG#resId/2172BC176E9E469F!345

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/rolhay%20bademjan3.JPG#resId/2172BC176E9E469F!344

آره من خیلی نازک برش میزنم
و البته زمان زیادی هم واسه گریل کردنش خرج نمیکنم
همین که نرم شد برش میدارم
با ذائقه ایرونی جور در نمیاد
ولی من عادت دارم
آخه خارجی ها سبزیجات رو زیاد نمیپزن

در مورد پنیر کار خوبی کردی
ظاهر کار رو هم که من قبول دارم
به نظر من کلفت نیست ولی اگه میگی میتونی نازک تر برش بزنی که چه بهتر
ولی زیاد گریلش نکن
نرم برش دار
راستی پوست کندنش هم مشکلی نداره
من فقط رنگ سیاهش رو خیلی دوست دارم
تازه دستهام هم به خاطر پوست گرفتنش سیاه نمیشه
:p

رولهای بادمجان؛ خوشمزه و خوشگل
مرسی شف جونم
:X

http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%b1%d9%88%d9%84%20%d9%87%d8%a7%db%8c%20%d8%a8%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%862.jpg

به به
چه رولهاش هم تمیز چیده شدن
خیلی عالیه
احسنت

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pPTRjbrNOpoR74vSJQkDAnv537oP5CNSy2hcrEIHDz763p25ssWhsvyLcvVfQk90vi52yNGVeqlP5clDPOXguI-gqpxBGno3X/%D8%B1%D9%88%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

همه چیز عالی، ورقه های بادمجان قابل رول کردن بدون سفت بودن.

دست شف درد نکنه.

فکر کنم دفعه بعد در فیلینگ سیب زمینی اش هم سیر پرس شده بریزم و همینطور سیر بیشتری در سس گوجه اش.

@ samili

دوست عزیز،

همونطوری که شف عزیز فرمودن، پنیر فتا در اصل یک پنیر یونانی هست. در زبان آلمانی هم همونی هست که شف نوشتن.

شما این پنیر رو در هر سوپرمارکتی در آلمان می تونید تهیه کنید و همینطور در مغازه های ترکی و یا یونانی.

پنیرهای فتای ارزونتر رو معمولا با شیر گاو درست می کنن که این باعث می شه کمی سفت باشن. فتاهایی هم هست که از ترکیب شیر گاو و گوسفند تهیه شدن و فتاهایی که فقط با شیر گوسفند تهیه شدن که گرونتر و بالطبع خوشمزه تر هم هستن.

شما این دفعه توی سوپرمارکتها که رفتید با دقت بیشتری در قسمت یخچال بگردید، پیدا می کنید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

به به....این کیفیت رنگ عکساته که منو کشته!!! از نگاه کردن بهش سیر نمیشم

آره سیر غذا رو خیلی خوشمزه میکنه
منم همیشه تا اونجایی که میشه زیادی میریزم

فhttp://load.hostphotofree.com/905021cdc3199721d3afe6d1047e81a7/22112010171.jpg

به عقیده من و مهمون هام، تخصصی ترین و خوش مزه ترین بلایی بود که می شد سر بادمجان آورد!!
:دی
ممنون شف عزیز

جدي؟؟؟؟؟؟؟؟
به مهموناتون سلام برسونيد بگيد من خيلي خوشحالم كه هم سليقه پيدا كردم

و البته من عاشق اون سالاد جانبيش شدم. چون خودم تنبلم و سالاد درست نميكنم

واين هم رول هاي بادمجونم .واقعاً اين آخر هفته خودکشان کردم.
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%b1%d9%88%d9%84%20%d8%a8%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%86.JPG

رولهاي خوشگلي شده و تركيب رنگي زيبايي هم بوجود آورده آدم اشتهاش باز ميشه

یادش به خیر ...
این اولین غذایی بود که از روی سایت درست کردم
چه روزهایی بود ...همون موقع سر شام با موبایلم ازش عکس
انداختم...
فقط چون جنبه ی نوستالوژیک داره گذاشتمش و الا اصلا کلاسش به این جا نمی خوره !!

 https://skydrive.live.com/?sc=photos#cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0%21142&sc=photos

این هم آدرسش!!

عجب رولي! واقعا تميز كار كرديد
و تازه عكسش هم اونجوري كه گفتيد بد نيست و كيفيت خوب غذا رو نشون ميده
احسنت

عجب سایت باحالی خیلی مفید خیلی وقته دنبال همچین سایتی بودم تا غذاهاشو کامل توضیع بده همراه با عکس الان پیداش کردم این سایت رو یکی از دوستان بهم معرفی کرد خوشحالم که تنوستم از غذاهای خوشمزه بهرمند بشم واقعا ممنونم .من ت. اشپزی خیلی مشکل داشتم .همیشه تو غذا درست کردن میمونم نمیدونم چی درست کنم ولی الان از اینجا پندتا غذا یاد گرفتم .راستی ببخشید عکس بیشتر غذاها باز نمیشه .حیف شدن چون دستورش خیلی خوبه ولی کاش عکسش هم باز میشد

فيلتر شدن
انشالا كم كم درست ميشه

salam tayebe jan.
1soal?nemidonam chera vaghti to site shoma hastm hamash safey peyvandha baz mishe.khaste shodam chon nemizare mataleb shomaro bekhonam.
mishe rahnamaei konid k che kar konam?

سلام خسته نباشید

امکان داره که همینو توی یه ظرف پیرکس ، توی یه قابلمه در دار با شعله پخش کن و دمکنی بذارم و بپزم؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...