2010/10/28

جلاتوی موز و نوتلا




اول اینکه قرار نیست من همه چی بلد باشم.
دوم اینکه قرار نیست من هر چی بلدم درست کنم.
سوم اینکه قرار نیست من هر چی درست میکنم بقیه هم درست کنن و خوششون بیاد.


اماااااااااااااا............. ................این جلاتو رو همه باید درست کنن و همه باید خوششون بیاد.
جلاتو Gelato يا Gelati يك بستني ايتالياييه. مثل همه بستني هاي ديگه است فقط ميزان چربيش كمتره. يعني اگه بستني 14 درصد چربي داشته باشه...جلاتو 4 تا 8 درصد چربي داره. و ميزان شكرش هم كمتره. مثلا اگه بستني 21 درصد داشته باشه...جلاتو 16 درصد و توی حالت خیلی شیرین تا 22 درصد شکر داره.
جلاتوي حرفه اي رو سر فرصتي درست ميكنم. ولي فعلا اين ورژن سريع و خوشمزه اش رو درست ميكنيم.


نوتلا ربع شيشه
شير سه چهارم ليوان
موز 2 عدد





نوتلا از اون دسته چيزهاي خوشمزه ايه كه اگه شيشه اش رو جلوم بذارن و وجدانم رو ازم بگيرن....با انگشت تا تهش رو تنهايي ميرم.

حالا چرا من دو تا شيشه نصفه نيمه نوتلا تو خونه داشتم...ديگه بماند.




تقريبا ربع شيشه رو توي بلندر ميريزيم. هر شیشه کوچیکش 350 گرمه. پس میشه تقریبا 88 گرم یعنی تقریبا 4، 5 قاشق نوتلا. هر قاشقش 20 گرمه که 110 تا هم کالریشه. (لطفا کسی به کالریش فکر نکنه. هیچکس هم در مورد چاق کنندگی نوتلا توی این وبلاگ چیزی نگه. نوتلا یکی از واجبات زندگیه که باید حتما در برنامه روزانه ...خیلی خب حالا یه کم تخفیف میدم...سالانه، گنجونده بشه. وگرنه میمیریم.)




شير داغ رو بهش اضافه ميكنيم. من شير رو توي شيشه خالي نوتلا ريختم و گذاشتم تو مايكروفر...اينطوري از آخرين مولكول نوتلا هم استفاده كردم.









و همش ميزنيم.




موزها رو اضافه ميكنيم و بلند ميكنيم. موزها باید حتما نرم و له شده باشن. یا حداقل پوستش سیاه شده باشه. موز سفت به درد ما نمیخوره.







اين قسمتش خيلي مهمه....

حالا يه قاشقش رو ميخوريم....
و بعد چون خوب متوجه نشديم طعمش چطوريه يه قاشق ديگه هم ميخوريم...
بعد چون خيلي چسبيده...يه قاشق ديگه اش رو هم ميخوريم....

بعد به خودمون قول ميديم كه اين قاشق رو كه خورديم ديگه بسه....

ولي به اين نتيجه ميرسيم كه بس نيست....

ديگه به زور جلوي خودمون رو ميگيريم.





ميذاريمش تو فریزر و يك ساعت ديگه برميگرديم.




بلندر رو روشن ميكنيم.



باز ميذاريم تو فریزر تا يك ساعت بعد.





و يك ساعت بعد.

اگه ميبينيد هر بار ارتفاعش توی ظرف كمتر ميشه دليلش اينه كه سازنده اش مرتب در حال تيست كردنش بوده!




در كل حدود 6 ساعت طول ميكشه. ولي اينجا واقعا گرمه. احتمالا واسه شما زودتر فرم ميگيره.




چون هر بار با بلندر ميزنيمش بافتش نرم و بستني اي ميشه.




من توش شكر يا عسل نريختم و شيريني موز و نوتلا از نظر من كفايت ميكنه. ولي شما مختاريد.




اگه اين جلاتو رو بخوريد.... تا مدتها ديگه بستنيهاي بازاري بهتون نميچسبه! امتحان كنيد.


76 comments:

وای این معرکه است، مرسی شف جونم

وااااااااااااااای نوتلا من عاچقشم
عجباااااااااا خیلی هوس برانگیزه
طیبه جونی ممنون
حتما درست می کنم
فقط اینکه من اسکوپ بستنی ندارم و نمی دونم برای سروش چه باید بکنم ...البته به خودم باشه سرم رو می کنم تو بلندر و بیخیال همه چی می رم تو کارش اما برای بقیه چی ؟؟؟

میگم یه مجمع العشاق نوتلا را بندازیم با این رسیپی ها
من که نوتلا فقط زخیره میکنم واسه روز مبادا
:D :D :D
با آدم حرف میزنه این عکساش
کارت حرف نداره بخدا

چی میگیییییییییییی!!!!

شکلات صبحانه ؟؟اونم تو خونه شف؟ اونم نصفه؟؟؟

حتماً خوردنشو تکذیب کن که اینهمه روحیه رژیم که به ما دادی به باد فنا نره

به‌ به‌ نوتلا. چه خوبه گفتی‌ چند تا قاشق. چون اینجا سایز کوچیکه نوتلا یه لیوانه. من همیشه اونو میگیرم لیوانش هم دقیقا گنجایشش یه پیمانهٔ اندازه گیریه که وقتي پیمونه کم میارم به دادم میرسه(چشمک)

ولی‌ تو رو خدا این مورد دیگه من یکی‌ مطمئنم نه شکر می‌خواد نه عسل.نوتلا بیش از اندازه شیرینه. من باید حتما با خامه و شیر مخلوطش کنم زیرش هم ۴لایه بیسکویت
بذارم که بتونم بخورمش
loooooooooooooooooool

شام امشب

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

دهن مبارکمون آب افتاد دلمون به ....

salam tayebe joon enghade man ghose mikhoram ke nagoo harchi doros mikonam mese male to nemishe diroozi ba koli zogh raftam mavade rolete khorma kharidam avordam akhe inja khorma faghat mzafati daran manam 2 baste kharidam avordam chon khodam pooste khorma doos nadaram poost gereftam belend kardam didam khamire chasbnaki shod ke nagoo o napors harjur bood doros kardam mazash khoob bood ama zaheresh aslan khoob nabood..man faghat ghose mikhoram va be to eftekhar mikonam

سلام به برو بچز
شف جون چاکلت لاوا کیک کار خودش رو کرد از عذاب وجدان نمی گم چند کیلو ولی خوب اینقدری هست که بشینم و غصه بخورم
جلاتو هم خوشگل موشگله

غیبت مروارید جون و احسانه جون غیبت کبری شده
ستایش جون اسمایلی ها رو از کجا پیدا کردی

نوش جان.چون تو مواد اوليه اش نوتلا داره حتما" خوشمزه اس. اينو روژينا با ديدن شيشه نوتلا تشخيص داد و دستور ساخت فوريش داده شد.اما ما كه نوتلا نداريم.چرا؟؟چون ما تو خانه يه روژينا داريم كه... .

مخش شب های من

فرنچ تست
http://mohemnist.persiangig.com/page5.html

پای میگو
http://mohemnist.persiangig.com/page6.html

يك سؤال:
چه طور ميشه يك قيف پلاستيكي كه شكلات توش گير كرده را تميز كرد؟؟؟؟!!!!!؟؟؟هر كي تجربه اش را داره جواب بده لطفا".خدا او را خير دهد صد در دنيا هزار در آخرت

@ sedigheg
فکر کنم بهترین یا تنها راه ،استفاده از آب داغ باشه البته من نمی دونم قیفتون تحمل آب خیلی داغ رو داره یا نه اما اصولا راهش آب گرمه

امروز حتما میرم میدرستم موز تو یخچال داره خاک میخوره فقط میرم خونه نوتلا بگیرم........ چرا کامنتهای قبلی من نابود شدن؟؟؟؟؟؟؟؟

popoli@
مرسی امتحان میکنم.

وای مادر . طیبه جون این رسپی خداااااا بود عزیزم . خدا . یکی بیاد منو جمع کنه بیسیار بیسیار زیاد در مورد قاشق قاشق خوردنش باهات موافقم ... ممنون کدبانو.... :-*

سلام به همه
وای امروز چه روز خوبیه پست جدید ،همه کامنتها پاسخ داده شده همه چیز شده مثل قبل فقط جای بعضی از همکلاسیهامون خالیه
طیبه جون من عاااااااااااااشق بستنی و نوتلام همین امشب به جا میاورمش
جالب اینجاست از دیروز همکارام رفتن تو خط خام گیاهخواری و این حرفا من امروز بعد از دیدن پست جدید و کلی تکلیف انجام نداده و کلی شکلات خوشمزه که تو یخچال صدام میزنن بهشون گفتم تا اطلاع ثانوی من پایشون نمیشم:))

@sedigheh
صدیقه جون منم فکر میکنم اگه زبون و انگشتتون نمیتونه شکلاتو تمیز کنه بهترین راهش اینه که تو آب گرم بذارید بمونه تا نرم و حل بشه و بعدش راحت بشوریدش من خودم کلا قیفمو با آب گرم میشورم تا چرب نمونه

ســِـــلییام دختریم http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif
چرا با اعصاب و روان کاربرای اینترنت و وبلاگت این کار رو می کنی؟ http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/102.gif
مجبورم امروز فردا برم عهدم رو بشکونم و یه نوتلا بخرم و خودم و همسرم رو داغون کنم با این بستنی http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/35.gif

طیبه جون من تقریبا به سر زدن به پستهای شما معتاد شدم .همه کارهاتون رو خیلی دوست دارم.این نوع بستنی برای پسر من که عاشق بستنیه خیلی ایده آله. امشب درستش میکنم.کاش یک راهی یاد میدادی که با وجود این همه غذای خوشمزه لاغر هم ماند ;)

خیلی عالی بود شف جان

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/Gelato-Gelati.jpg

فقط با شرمندگی تمام یک سوال دارم از خدمتتون. نمی دونم یعنی من اشتباه متوجه شدم یا اینکه...
راستش شما ذکر کرده بودید به فاصله هر یکساعت مواد رو از یخچال در بیاریم و با بلندر بزنیم و دوباره بذاریم تو یخچال. خوب من این کار رو انجام دادم اما موضوع این بود که به مرحله چهار یا پنج بیشتر نرسید و من بعدش ابدا تغییر نکرد. به همین دلیل من دو تا بیست دقیقه توی فریزر گذاشتم تا فرم و بافت بستنی شکل پیدا کنه. حالا موضوع اینه که واقعا باید توی فریزر می ذاشتم یا باید با سرمای یخچال فرم بستنی می گرفت؟

This comment has been removed by the author.

سلام ..حال شما خوبه .. ؟
من خیلی وقته کارهای شما رو دنبال میکنم .. و از شما خوشم میاد .. چون جنوبی هستید..مثل خودم..(چه نژاد پرستم من)
و مهم تر از اون چون کارهای متفاوت دوست دارید انجام بدید..

!!
دوتا سوال داشتم ازتون .. که به این پست شما ربطی نداره .. اما هرچی گشتم توی وبلاگ ایمیلی ندیدم.. می تونم همینجا بپرسم.. !

زهرا جون آیکن ها رو اکثرا حفظم ولی مگه یو توی پیج بالای قسمت کامنت ها نداریشون ؟
:p

وای یعنی من عاشـــــــــق اون انعکاس لامپ آشپزخونه رو سطح براق جلاتو هستم شف جووووووووونم !!!!!!ا

:((((((
سلام شف جونی
طیبه جون چرا جلاتو من سه ساعت جنب نخورده و اصلا سفت نمی شه
الان سه ساعته که مثل عکس شماره شش مونده
هی یک ساعت یک ساعت بلندش می کنم
اما نشد که نشد
منم گذاشتمش توی فریز که سفت بشه
من گچنمه
من شام نخوردم که جلاتو بخورم
خداییش طیبه جون بگو چه وردی خوندی که جلاتوی تو هی یک ساعت به یک ساعت سفت می شه اما برای من و نازنین نههههههههههههه
ایراد کارمون کجاست ؟؟؟من دقیقا 88 گرم نوتلا ریختم و شیر داغ و دو تا موز
مو به مو
استاد عزیزم بگو ایراد کار شاگرد ناشیت رو
بوس بوس

@ شادافرین:
تا اونجایی که من دیدم.... با قاشق هم اسکوپش میکنن. ولی اینجا همه لوازم قنادیها ازش دارن ها. من سه سایزش رو خریدم. گرون هم نیست

@ مهربان:
نه بابا سالهاست از این کارا نمیکنم
ولی خوردنش اشکالی نداره ها....پشتش باید ورزش کنی که بسوزه

@ پریس:
آره میدونم چی میگی
:p
فقط واسه اونایی که اهل شیرینی زیادن اون جمله رو گفتم

@ تهمینه:
نه غصه چرا؟ آدم که نباید زود ناراحت شه. اصلا نگران نباش... اول اینکه همیشه طعم حرف اول رو میزنه. بعدشم خیالت راحت باشه که همه از اولش اینجوری نبودن. همه کم کم تجربه پیدا کردن. شما هم به این فکر کن که این یک تجربه بوده و حتما دفعات بعد از تجربیاتت استفاده خواهی کرد و بالاخره موفق میشی. مطمئن باش با غصه خوردن فقط روحیه ات خراب میشه. پس فقط به خودت انرژی مثبت بده
ایشالا موفق میشی

@ زهرا:
آره دختر خوب...تو که میدونی زیاده روی در هر کاری بده
ورزش کن درست میشه
اصلا ناراحت نباش...ورزش همیشه جواب میده

@ صدیقه:
روژینا مثل خودم خوش سلیقه است! بپر از سر کوچه یه شیشه واسش بخر
آره آب جوش. وارونه اش کن و روش آب جوش بریز و با ابر کف دار بشورش. سریع تمیز میشه
من خودم قیف یک بار مصرف رو بهت پیشنهاد میکنم. صد تاش رو بخر و خودت رو راحت کن

@ بهاره:
من خام گیاه خواری رو پیشنهاد نمیکنم. علم جدید، رژیمهای جی آی رو توصیه میکنه. همه چی توش داره
و البته ورزش همه مشکلات رو حل میکنه

@ منیر و مائده:
ورزش
خیلی ساده است
و جواب میده

@ نازنین:
عجب عکسی!!!!!!!!!!!! آدم همینطوری میره توی مانیتور
خیلی خیلی عالی شده

واااااااااااااااااااااااااااای نازنین جون من بازم گند زدم! واقعا شرمنده
منظورم فریزر بوده. آخه چرا نوشتم یخچال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جدیدا دیگه قابل اعتماد نیستم. مغزم بر اثر بیماری زایل شده
واقعا ببخشید
اصلاحش میکنم
بازم شرمنده

@ محمد:
بله ..کاش پرسیده بودید و الان جواب میدادم

@ شادافرین:
من باید خودمو دار بزنم
جدیدا خیلی گیج شدم
خدا رو شکر که توی فریزر گذاشتید
من اصلا خودمم باورم نمیشه چرا نوشتم یخچال
ببخشیییییییییییییییییییییید

اختیار دارید طیبه جان. پیش میاد.
باز هم ممنون

سلام بر شف عزیز خودم

من همونروز که دستور رو گذاشتی سر راه رفتم نوتلا خریدم و اومدم دست به کار شدم ولی چون همیشه به کارات اعتقاد صددرصد دارم گفتم وقتی شف گفته بذار یخجال فقط باید بره یخچال هی رفت هی اومد هر دفعه شل تر از دفعه قبل این پروژه تا موقع خواب ادامه داشت و در اون موقع که دیگه ناامید شدم ریختم تو قالب بستنی بچه هام گذاشتم فریزر و رفتم خوابیدم ولی فرداش که از سرکار اومدم دیدم عجب چیزی شده دست گلت درد نکنه عیب نداره مادر
بالاخره اشتباه پیش می یاد اینم عکس جلاتوی من

[url=http://www.mamipic.com/share-6A5B_4CD011F1.html][img]http://www.mamipic.com/image-6A5B_4CD011F1.jpg[/img][/url]

@ مامان:
چه بچه خوکهای خوشگلی
واقعا با مزه شدن
جالبه که کامنت اینجا دیده نمیشه
ولی من بازم معذرت میخوام که باعث دردسر شما شدم
قالبهای پاپستیکل تون خیلی نازن. شدیدا بچع پسنده... درنتیجه شدیدا طیبه پسنده
مرسی که کامنت گذاشتید

شف عزیز نمی دونم چرا هرچی براتون می فرستم نمی یاد چکار کنم.


مامان مژگان

عیبی نداره شف جونی پیش می یاد
خوبه من و نازنین به فکرمون زد که بذاریم تو فریزر
:))))))))
وااااااااااااای شف جونی چی بود این جلاتوووووووو
عالیییییییییییی
من گذاشتمش توی فریزر و خودش رو که گرفت گذاشتمش توی جایخی یخچال و از اون روز چند قاشقی می خورم هی !!!! مرسی بابت همه ی سخاوت هات عزیزم

@ مامان:
درستش کردم. رفته بود توی اسپم باکس
حالا همه میتونن ببیننش

@ نازنین و شادآفرین:
خداروشکر که همه تجربه داشتین و خودتون مشکل رو حل کردین

@my dear chef
من هم کاملا با شما موافقم هیچی مثل ورزش به بدن کمک نمیکنه هم برای سلامتی هم تناسب اندام و خیلی چیزای دیگه کلا افراط و تفریط خوب نیست توی یوگا به ما میگن غذا رو در وعده های بیشتر اما به میزان کمتر میل کنید
مرسی از توجه و راهنماییتون
خییییییییییییییییییییلی دوستتون دارم

سلام میخواستم بدونم اگر موز نریزم اشکالی نداره؟ آخه از موز بدم میاد از طرف دیگه میمیرم واسه نوتلا دوست ندارم طمع دیگه ای قاطیش بشه

ممنون از شف عزیزم بازم این جلاتوی رو درست کردم عالی بود عزیزم اینم عکسش
[url=http://www.mamipic.com/share-40D7_4CD69BBC.html][img]http://www.mamipic.com/image-40D7_4CD69BBC.jpg[/img][/url]
مامان مژگان

طیبه جان سلام
عسل را باید چطور به مخلوط کن اضافه کنیم. باید حتما داخل آب یا شیر داغ حل بشه؟
آخه من یکبار عسل با موم اضافه کردم که به تیغه چسبید و باعث شد که قسمت چرخش موتور دچار سایش بشه و بوی سوختگی بلند شه. اینبار هم آمدم به میلک سیلک موز اضافه کنم که دوباره همین مشکل پیدا شد . فکر کنم باید ببرم نمایندگی؟
یه سوال دیگه هم دارم مخلوط داغ را بزاریم تو فریزر مشکلی نداره و آخرین سوالم اینه که لزوا با ظرف مخلوط کن باید بره تو فریزر یا اگر ظرف مخلوطمون بزرگ بود می توانیم تو یه طرف دیگه برازیم و بعد هر یک ساعت تو مخلوط کن هم بزنیم؟
ببخشید از این همه سوال آخه من تجربه زیادی ندارم.

@ بهاره:
دقيقا
كاملا موافقم
@ پونه:
خير هيچ مشكلي ايجاد نميكنه
فقط يخي تر ميشه. موز آخه بهش قوام و فرم بيشتري ميده
@ تارا:
من خودم عسل رو با كمي شير گرم مخلوط ميكنم و بعد توي بقيه شير ميريزمش. اينطوري خوب مخلوط ميشه
ميگن نبايد داغ داغ بذاريم توي فريزر. پس بهتره هميشه دماش پايين بياد
توي اين رسپي..مقدار شير داغم خيلي كم بود و دما رو بالا نبرد
من جنس ظرفم طوريه كه نشكنه. شما ولي همينطور كه گفتيد چون بزرگه و احتمال شكستنش هم ميره بهتره توي يه ظرف ديگه منتقلش كنيد و بعد توي مقدارهاي كم توي بلندر بريزيد
يعني فقط به خاطر عسل؟ مگه ماركش چيه؟ آخه قانونا اينا پوست كلفتر از اين حرفا هستن كه! من هر روز از مخلوط كن و يا بلندرم استفاده ميكنم و شيره بيچاره ها رو كشيدم
ايشالا مشكلي واسه موتورش پيش نياد

@ مامان مژگان:
بازم عالي شده. عكسش با آدم حرف ميزنه
احسنت

طیبه جونم
ممنونم از راهنماییت. مارک مخلوط کن من بیم هست. از جارو برقس اش خیلی راضیم ولی از این نه. فقط عسل !!!!
با این اون تستر بیم را دیدم با امکاناتی مثل کانوکشن و یخ زدایی و ... ولی الان تو تردیدم می ترسم مثل مخلوط کنم بشه.

ایشالا که موردی نیست...ولی کاری که من خودم میکنم اینه: چون بلندر کاربردش خیلی زیاده و عمر موتورهاشون معمولا زیاد نیست...من همیشه یه دونه کوچیک و ارزونش رو میخرم که اگه پره اش کند شه یا موتورش بسوزه سریع جایگزینش کنم
من از مارک نیما میخرم که حدود ده تومنه و معمولا یکی دو سالی فول کار میکنه و تا بسوزه دیگه پولش حلال شده

سلام چف جونم .خوبییی ما از سفر خارجه برگشته ایممم :)
ایمیلتو بده که عسک و ایده زیاد دارم واست
بوسسسس

This comment has been removed by the author.

ما این جلاتو رو درست کردیم ولیییییییییییی کودک درونمون طاقت نیاورد و شل خوردمش
:D
آخه خیییلی خوشمزه بود، مرسی شف جونم
;)
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%ac%d9%84%d8%a7%d8%aa%d9%88%db%8c%20%d9%85%d9%88%d8%b2%20%d9%88%20%d9%86%d9%88%d8%aa%d9%84%d8%a7.JPG

کااااااااااااااااملا درکت میکنم
:D
منم خودم تا بخواد درست شه نصفش رو خورده بودم

این عکس ساعت ۴ صبح با چشای بسته گرفته شده. ظرفم کوچیک بود جا نداشت واسه فرم گرفتن. به خاطر این که تو فریزر راحت جا بشه از اون استفاده کردم وقتی‌ دفعهٔ پنجم دیدم دود داره از دسته غذا سازم بلند می‌شه دیگه حیا کردم و منتقلش کردم به ظرف بزرگه

خوشمزه بود مرسی‌. طیبه جان موز قابل حذفه؟ در این صورت مقدار شیر و نوتللا همونه یا کمو زیاد می‌شه؟
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/gelato.JPG

عالي شده
خيلي خوشم اومد

والا قابل حذف كه هست
ولي يخي تر ميشه ها

و نه نميخواد چيزي رو دست بزني همونه

وای عالی‌ شد، یعنی‌ عالی‌ هستی‌ شف جون، موندم من الان، که پز اینو به کی‌ بدم تو این غربت ؟;)ا

همین احساس رضایت و افتخاری که آدم نسبت به خودش داره عالیه
احسنت

سلام شف عزیزم
من دیشب جلاتو رو درست کردم ولی هرچی موند توی فریزر و آوردم بیرون و هم زدن سفت نشد. شل شل بود

سلام
شف جون چرا جواب من رو نمیدید؟
چرا شل شد؟چرا؟

ببخشيد من بد مريض بودم و افتاده بودم سر جا نميتونستم پاي كامپيوتر بيام

والا نميدونم جريان چي بوده
چون زمستونا قانونا توي يك ساعت هم ميشه درستش كرد و خوب ميبنده
شايد شما بهتره ميزان موزش رو كم كنيد تا سريعتر ببنده

سلام شف عزیزم. الهی قربونتون برم تو رو خدا مواظب خودتون باشید. چشم این سری با موز کمتر درست میکنم. راستی شف عزیرم من خیلی وقته از وبلاگ شما استفاده میکنم ولی متاسفانه نمیتونستم کاممنت بزارم ولی از وقتی شما نحوه کامنت گذاشتن رو توضیح دادید اونقدر خوشحال شدم که خدا میدونه . من تا یک ماه دیگه عروسیمه. رسپی های عالی شما خیلی به دردم میخوره . واقعاً ازتون ممنونم. خیلی خیلی دوستتون دارم. مواظب خودتون باشید

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p_d6s0vkq0qisfhTMKEoJaccLU6hXmZjVXeFcmI6C97kvIfrhgtTOPQ4bao2yMmycOfqyjq0F_9e5JHRL2gHwxC7CTyFO2wrm/%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%85%D9%88%D8%B2%20%D9%88%20%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7.JPG?psid=1


این محصولی که می بینید از ساعت نه و نیم صبح در فریزر بود و این عکس ساعت فکر کنم نه شب گرفته شد. تا اون موقع بافتش یخی شده بود
البته بعدش تا ساعت 11 شب دیگه یخی یخی شده بود. مزه اش هم خیلی خیلی خوشمزه بود.

دست شف درد نکنه.

لپ تاپ من به لقاءا... پیوسته و من با نت بوک خیلی برام سخته بلند مدت کار کنم. تعجب هم می کنم این عکس بعد از آپلود کردن چقدر کیفیتش بد شده، شاید هم مربوط به صفحه کوچک نت بوک باشه.
هر چند عکس اصلی توی همین نت بوک خیلی کیفیتش با عکس آپلود شده فرق می کنه، پس ربطب به مانیتور نت بوک نداره.

ممكنه از تنظيمات فتو لايو باشه چون تا اونجايي كه يادمه وقتي سايز عكس از يه حدي بالاتر باشه خودش دستكاريش ميكنه. اونوقتها با همچين مشكلي زياد روبرو ميشدم. الان واسه وبلاگ سايز عكسهام خيلي پايينه و اين مشكل پيش نمياد ولي حدس ميزنم مشكل اون باشه

جالبه الان كه زمستونه نبايد اينقدر طول ميكشيده... اگه موزش رو كم كني به مراتب زودتر ميبنده
ولي ايني كه من ميبينم واقعا بافتش عالي و جلاتويي شده

جلاتو نتلا بدون موز
البته ابن دفعه پنجم بود این بستنی را درست مبکردم ولی عکسی ازش نداشتم این دفعه این س تا اسکوپ جان سالم به در بردن و بعدش درجا نابود شدن! ;)
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/05/blog-post_20.html

من رو هم به خودتون و خواهرتون اضافه کنید. ما که سعادت نداشتیم مثل شما تو ایتالیا بزرگ شیم ولی نوتلا رو بدجوری بهش عشق میورزیم
و البته جلاتو از اون مدل بستنیهاییه که با وجدان راحت تری میشه خوردش
مرسی

مرسی‌ از دستور خیلی‌ خوب. یه سوال دارم، هر دفعه که تو فریزر میگذرین با همون غذا ساز میزارین؟

من واسه راحتی این کار رو کردم و جنسش هم طوریه که تو فریزر نمیشکنه
شما میتونید توی ظرف معمولی بذارید و هر بار با چنگال هم بزنید

Salam. Man asheghe weblogetunam. Har rooz chand bar behesh sar mizanam:P mishe khahesh konam andazeha ro be ml ham benevisid. chon vaghti migid 3/4 livan man nemidunam livane che andaze manzooretune vali be ml ke bashe andazeha eshtebah nemishe. mamnoon az dasturate khoshmazatun. movafagh bashid

@ Me, myself and I

دوست عزیز،

منظور شف از لیوان، کاپ هست که شف لیوان ترجمه اش می کنن. اندازه های استاندارد لیوانها رو هم شف در سمت راست وبلاگ گذاشتن. اگر با این اندازه ها کنار نیامدید، می تونید از گزینه جستجوی وبلاگ استفاده کنید، چون این موضوع بارها مورد بحث قرار گرفته اینجا.

اگر سوالی بود حتما بپرسید.

مشق شب:جلاتوی موز و نوتلا
اینجا الان انقددددر گرمه که حد نداره!ینی هیچ بستنی ای طاقت تحمل کردن گرمای مصافت کوتاه یخچال تا پذیرایی رو نداره!ولی عاااالییی بود!ممنون شف عزیز
https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7/#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!167&sc=photos

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=c37f1a25e65f27b7#cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!167&sc=photos
مزه اش بی نظیر بود شف عزیز.شره کردنش رو هم به بزرگی خودتون بر ما ببخشید.تو دمای 48 درجه نمیتونست بیشتر از این تحمل کنه اسه عکاسی:)

اتفاقا عكسش خيلي با مزه شده
و خدا حفظش كنه . انشالا عروسيش

راستي ميدونستيد كه يكي از تكنيكهاي جذاب كردن عكس بستني همينه كه در حال ذوب باشه؟

واو!ممنون از این که این نکته رو یادم دادید:)

ممنون!خیلی لطف دارید شما.
اتفاقا من هر بار میام تو سایتتون میاد کنار دستم هرچی میبینه میگه از اینا درست کن!کلی کیف میکنه با عکساتون

سلام شف عزیز
این جلاتو رو درست کردم و خیلی خوشمزه شد. ممنون. فقط منم نتونستم طاقت بیارم تا آخرین مرحله. 3-4 ساعت که گذشت حملههههههههههههههههههههههه..... ممنون
سلامت و شاد باشی

سلام طیبه جون
رسپی رو درست کردم خوب بود از همه بیشتر مامانم دوسش داشت فقط به عکس گرفتن نرسید و یک نکته دیگه اینکه حسابی به حرفتون گوش دادم و هر دفعه که از فریزر آوردم بیرون یک قاشق و دو قاشق ازش خوردم و به آخرش که رسید خیلی ازش نموند که بشه عکس گرفت
مرسی

نوش جان
اتفاقا اين از بستنيهاي محبوب من هم هست

این دیگه از خوشمزه گی مو کندن داشت

آقا ما اینو درست کردیم ولی به مرحله ی یخزدگی نرسید یعنی منو همسرم این اجازه رو بهش ندادیم که باقی عمرشو تو فریزر

تلف کنه
متهم ردیف اول : منکه  تو پارچ مخلوط کن ترتیبشو دادم

من باب احترام واسه همسرم تو کاسه گذاشتم (بچه رو مستقلش کردم چون دو تایی تو پارچ جامون نمیشد ) حالا فکر میکنی

متهم ردیف دوم چطوری میخورد ؟؟؟ تو کاسه با نون بستنی قیفی

به سبک آبگوشت فقط کم مونده بود توش تریت کنه بسکه خوشمزه بود

خلاصه با نون و بی نون خوردیمش

من موندم این ملت چطوری از کاراشون عکس میگیرن واقعا صبر ایوب میخاد که ما نداریم

خوبه دخترم خواب بود وگرنه باید با اونم تقسیمش میکردیم آخه ما بهش چیزای شیرین نمیدیم واسه دندونای نداشتش خوب نیست 

نوش جان

اتفاقا منم وقتي بستني چيزكيك درست ميكنم آقاي شوهر با بيسكويت به صورت لقمه اي ميخورند

بله بهتره بچه از كودكي ذائقه اش به شيريني عادت نكنه كه بعد كه بزرگ شد مثل خودمون نشه

دستت درنکنه عزیزم
به جای نوتلامیشه ازکره بادام زمینی هم استفاده کرد؟نوتلاترکیبش چیه؟

 شف دستور تهیه نوتلای خانگی رو در سایت دارن:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_30.html

عزیزم این هم جلاتوی من

اول اینکه فرصت ندادم تا کاملا بافتش سفت بشه بس که هول بودم

بماند که دقیقا ارتفاعش توی میکسر مدام در حال کم شدن بود چون سازندش در هر مرحله تستش می کرده

:D

دوم اینکه عکسم هم به همون دلیل خوب نشده

بسیار خوشمزه

https://skydrive.live.com/?cid=e02149113b81c342#cid=E02149113B81C342&id=E02149113B81C342!167

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...