2010/10/31

بنانا کریم پای




در ادامه مبحث پايها به يه مدل ديگه از پايهاي تابستاني ميرسيم به نام "كريم پاي" Cream Pie . كريم پاي تشكيل شده از يك بيس كاستردي يا پودينگي غليظ. و در فرمهاي مختلفي از قبيل : وانيلي، شكلاتي، ليمويي، موزي، نارگيلي و كره بادام زميني... ساخته ميشه. و يه پاي ثابت توي تمام اين پايها ... كاور ضخيم خامه هستش! يام!

يكي از دسرهاي پركالري اي كه واسه رمضانم در نظر گرفته بودم همين Banana Cream Pie "بنانا كريم پاي" يعني پاي خامه اي موزي بودش. ولي از چه مدليش؟ black-bottom! يعني شكلاتي ...اونم شكلات تلخ! يام!



براي كراست:
پودر بيسكويت يك و يك چهارم ليوان
كره 80 گرم
شكلات 40 گرم

براي فيلينگ:
موز 2 عدد
پودر كاسترد 2 ق غ
شكر 2 ق غ
شير 1 ليوان

براي تاپينگ:
خامه 200 گرم
شكر ربع ليوان





براي شروع به همون روش هميشگي خامه فرم گرفته درست ميكنيم. و يا خامه فرم گرفته از يه جايي تهيه ميكنيم. توصيه خودم اينه كه حتما به همين شيوه اي كه گفتم كار كنيد چون طعمش عالي ميشه. و دقيقا ميدونيم كه داريم چي ميخوريم!

بيسكويتها رو پودرش ميكنيم و با 60 گرم كره ذوب شده خميريش ميكنيم . اگه كسي دوست داشت ميتونه يك قاشق هم عسل اضافه كنه. ولي شيرين نشه بهتره.





خمير رو با دست كف قالب پاي خوب پرسش ميكنيم كه كاملا منسجم شه. قالبتون ميتونه هر چيزي باشه. فقط.... ارتفاع داشته باشه چون اين از اون مدل پايهاي مرتفع هستش. قالب 19 يا 21 سانتي خوبه. ديواره هاش رو هم خوب بالا مياريم. و ميذاريم توي فريزر




براي ساختن كاسترد مطابق دستور عمل ميكنيم. فقط همينطور كه اونجا توضيح داده بودم...زماني كه قراره يه كاسترد غليظ درست كنيم شيرش بايد يك ليوان باشه. چون قراره بعد كاسترد برش بخوره. پس پودر كاسترد و شكر رو مخلوط ميكنيم و شير سرد رو بهش اضافه كرده و روي حرارت مرتب هم ميزنيم تا كاملا غليظ شه. بعد روش رو با سلفون ميپوشونيم و ميذاريم سرد شه






شكلات رو با باقي مانده كره ذوبش ميكنيم. اگه قراره با مايكروفر كار كنيد بهتره اول شكلات رو نيمه مذاب كنيد بعد كره رو اضافه كنيد و دوباره بذاريد تا ذوب شه. توي لاوا كيك توضيح دادم.



شكلات رو روي كراستمون ميريزيم و ميذاريم توي يخچال






موزها رو تيكه ميكنيم. تيكه ها يه اندازه و مرتب نباشه بهتره. توي پاي پخشش ميكنيم. ممكنه هر دو تا موز مصرف نشه. زياد پرش نكنيم بهتره. بقيه موزها رو اسلايس ميكنيم و ميذاريم فريزر كه باهاش ميلك شيك  خوشمزه مون رو درست كنيم.





حالا كاسترد سرد شده رو روش ميريزيم و با سلفون پوشونده و ميذاريم توي يخچال تا ببنده. حداقل 4 ساعت.





خامه رو فرم ميديم . من هميشه چند دقيقه قبل از مصرف خامه رو فرم ميدم چون تازه باشه پفكي و خوشمزه تره. ولي حتما از همون اول ميذارمش توي فريزر كه تا الان ديگه خوب تگري شده باشه. اگه زمستون داريد درستش ميكنيد همون 20 دقيقه تا نيم ساعت قبل از فرم دادن توي فريزر باشه كفايت ميكنه. تابستونا ولي 3 تا 4 ساعت طول ميكشه.


خامه رو روي پاي ميريزم. همه اش رو! و با پشت قاشق بهش فرم ميديم كه خوشگل شه. بعدشم ديگه سروش ميكنيم.






برش زدن پاي يه كم تجربه ميخواد. من خيلي خوشگل دو تا اسلايس برش زدم و ميبينيد كه چه تميز در اومده. آقاي شوهر يه اسلايس (اسلايس كه چه عرض كنم) برش زد و آش و لاش شد. وقتي بهش ميگم "بده خودم تو نميتوني" ميگه : "قبول داري كه اين سمتش رو كه من برش زدم سفت تر بود؟!"




عجبا!!!!!!!! خب معلومه كه قبول ندارم! اين طرفش سفت تر بود! لا اله الا الله! صد بار گفتم صد بار ديگه هم ميگم. "پاي برش زدن" تجربه ميخواد. پاي همون پايه...دست با دست فرق ميكنه جانم!




برگرفته از kraftrecipes

57 comments:

اووم به به !! همین امشب میریم که داشته باشیم بنانا کریم پای رو !!! و باز هم ممنون که ساعت آپ کردنتون رو اینقده جلو اوردین شف جونم !ا
:)

عزیزم سلام کارات واقعا حرف ندارند من فکر نمیکردم اینهمه مبحث گسترده ای داشته باشد .اما ممنون از جواب اره عزیزم من باترکریمها رو دریخچال گذاشته بودم و چون با خودم فکر کردم شاید اگر دوباره انرا بزنم خوب میشود این کار رو هم کردم اما نتیجه همان بود که عرض کردم اما شاید خیلی نزدم و باید بیشتر میزدم.راستی عزیزم از توصیه های پزشکی ممنونم اما عزیزم من سالهاست دارو میخورم چون کارم ازاینها گذشته همانطور که میدانی قند و چربی با اعصاب در تماس است و من متاسفانه ادم خونسرد و خوش اخلاقی نیستم .بهر حال بازم ممنونتم دوست دارم میبوسمت مریم

اوه اوه عجب بمبی ماشاله واسه خودش
دستون درد نکنه شف جون

اعتراف میکنم منم همیشه از اونام که میزنم درب و داغون میکنم پای و تارت رو

~x(

این آقایون شوهر هم همیشه حرفی‌ دارن که طلبکار
باشن
:))

دارم واسه آقای شوهر همون قسمتو میخونم حق به جانب میگه خوب حتما سفت تر بوده تو باز طرف خانوما رو گرفتی‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
loooooooooooooooooooooooooooool

میدونی‌ با چی‌ امشب حال کردم؟

این که کراست بیسکویت بود نه خمیر. یعنی‌ همه می‌تونن درستش کنن.

دسر امشب
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_26.html

سلام واميد كه نوش جان بوده باشد. من هم مثل پريس جون عاشق اين جور پايها هستم كه كراستشون 20 كويته.چرا؟؟را حت فوري خوشمزه و همه پسند

مخش شب
کیک ساده

http://mohemnist.persiangig.com/page7.html

وااااااااااااااااااااای
و دقیقا بنده پس از دیدن این صحنه و این پست فریادی از ته دلم کشیدم
این دیگه آخرشه شف جونم
خیلی لذیذه شف جونم امروز حتما می درستمش

ایییییییییییییییییییییول
عاااااااااااااالی بود، رفتم تو کارش

wow
این دیگه اخرشه 100در100 خوشمزه و همه پسنده
چک میل

ای جانم . چه خوشمزه ست رفتم که آخر این هفته درستش کنم ؟ اگر گفتی برای کی ؟ برای خودم و پدر شوهر عزیزتراز جان ! آخه آقای همسر که سلیقه نداره منو تحویل نمی گیره ولی باباش فراوون .... من هم هی هنرات طیبه جونو یاد بگیرم و از خودم ذوق درکنم ... :-* ممنون کدبانو.... 0

نه عزیزم کار آنچنان واجبی نیست می خوام فقط در جریان قرار بگیری گلم ... چیز مهمی نیست .باز هممنون از همه ی زحمت هاتون کدبانو....0

لادن *ژورنال غذای لادن*
http://ladansfoodjournal.blogfa.com/
سلام طیبه جان . ممنون از آموزشهای خوب و زیبات. من شما رو لینک کردم تا بیشتر بهتون دسترسی داشته باشم و از کارهاتون لذت ببرم یکی از دوستان شما هم به من یادآوری کرده بودن که شما رو لینک نکردم. اگر اشتباه نکنم نگین جون بودم. از ایشون هم عذرخواهی می کنم که کمی دیر شد به علل گرفتاری و این چیزها..... به هرحال خیلی خیلی خوشحالم از شما و کارهای باسلیقه و زیبات. خیلی حوصله داری خانم خانما. . شاد و سالم باشی.

اینم از مینی کریم پای من!

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pHHETp16PFp3vVT5-OcGF5nXLJLnP4ij9lYuU_TN8Lg-xoV-jeh51OS3LxjIe7VlNhmGoFicyWL3oDXMrpegAC_8WtIv_SY5J/Cream%20Pie.jpg?psid=1

چون خودم رو می شناختم که تا ته پای رو در نیارم ول کن نیستم، مینی درست کردم که دچار عذاب وجدان کمتری بشم شف عزیز.
طعمش عالی بود. مخصوصا وقتی کراستش رو جدا کنی و خامه و بقیه مخلفاتش رو تنها بخوری:دی

سلام شف جون
بعد مدتها من اومدم!!!!
خیلی عالیه؛ اما یه سوال: با چه نوع بیسکوییتی؟ ازین سبوسدار(ساقه طلایی) یا بتی پور؟

دوست دارم عزیزم

@ لادن:
مرسی از لطفی که به من دارید

@ نازنین:
به به چه تارتهای خوشگلی
من بودم هر دوش رو خودم میخوردم ...قبل از اینکه آقای شوهر پاش به خونه برسه

@ بهار:
دیجستیو اگه باشه بافتش پوک تر میشه
پتی بور اگه باشه منسجم و کره ای تر میشه

با هر دو مدلش میشه کار کرد

پای رو با ر نوع بیسکویتی میشه درست کرد. حتی بیسکویت کرمدار موزی

خب، بعد از مدتها ... اینم از مقش شب من
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/Banana%20Cream%20Pie%201.jpg

واو!!! چقدر خامه! من ميميرم واسه اينهمه خامه
:D
جاي من اونجا خالي بوده

جای شما که همیشه اینجا خالیه، برای اینکه ببینی واقعا طعمش درست از آب دراومده یا نه
اما من همون مقدار که شما گفتی خامه استفاده کردم، فقط مو به مو دستورات فرم دادن خامه رو اجرا کردم و خامه ام حسسسسسابی حجیم شد و البته سبک
مرسی از شف جونم

سلام شف جونم من اين پاي رو دست كردم اما كمي دستكاريش كردم
1 به جاي كاستارد از پودينگ موز استفاده كردم بوي ويفر موزي ميداد خورد تو ذوقم اما خوشمزه بود
2 شكلاتش رو زياد كردم وااااااااااااااااااي عالي بود
راستي براي خامه هم از پودر خامه هاني كو استفاده كردم كه خيلي راحت خوشمزه و قيمتش هم به نظرم مناسب 1450بود!!!
اعتراف ميكنم كه رسما نزديك به سكته بوديم! خيليييي سنگين بود
اما يه سوال وقتي ميخواستم برش ها رو در بيارم ميشكست چرا آخه چراااااااااا!؟ :(( تازه فكر نكنيد خورد شدنش تو روحيه من و دوستام تاثير گذاشت ها نه جاااانم با قاشق 4 تايي افتاديم تو ظرف وااااااااااااي عالي بود دستت درد نكنه ماااااادر خير از جونيت ببيني ننه با اين رسپي هاي باحالي به برامون ميزاري:X

اول اینکه احسنت
چون پای ساختن کار ساده ای نیست
بعدشم...برش پای هایی که با کره و بیسکویت درست میشن سخته. قلق داره. باید آروم کارد اره ای رو با فشار زیاد به مرکز پای فرو کنی و با قدرت به سمت حاشیه پای بکشیش
البته با تجربه دستت میاد که چیکار کنی
مهم طعمشه که خوب بوده

آره باید از مواد خوشمزه توش استفاده بشه. مثلا الان میدونی که از اون مدل پودینگ خوشت نمیاد

شیرینی پزی اساسش تجربه است

مرسی‌ طیبه گلی‌ خوشمزه بود. من که کل خامه ش رو کنار زدم موقع خوردن نمیدونم همیشه چقدر شکر به ویپینگ کریمم اضافه می‌کردم ولی‌ این دفعه که همون ۱/۴ شکر اضافه کردم خیلی‌ شیرین بود. خودم به نظرم رسید ترکیب کرم چیز فراستینگ خوشمزه ترش میکنه به جای خامه خالی‌.

یه چیزی : برش زدنش خیلی‌ از خوردنش راحت تر بودا(چشمک)

یه چیز دیگه: من اماتور تونستم برش بزنم پس حتما همه می‌تونن خیالتون راحت فقط دقت کنین
:P
bazam kheili merci vase in deseray khoshmazeh

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/banana%20cream%20pie.JPG#resId/2172BC176E9E469F!358

خیلی خوشمزه بود استاد .ممنون
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%a8%d9%86%d8%a7%d9%86%d8%a7%20%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%85%20%d9%be%d8%a7%db%8c.JPG

This comment has been removed by the author.

injuri vasat begam man koli bar bud ke khame mizadamo nemishod.enghadr behem etemadbe nafs dad ke had nadare.yek khameyi zadam ke nago.
in pay ro ham dorost kardam khanumi.oooooooooooooooom.mareke bud.
shosho koli charbi dare ama delam naumad nakhore koli test kardo mareke.
daste golet dard nakone jigar.

@ پريس:
قيافه اش كه خيلي خوشگل شده پريس جون
البته شما دقيقا برعكس من خامه دوست نداري و كم شيرين ميپسندي . پس من كمكي نميتونم بكنم. البته فكر كنم تا الانم حسابي تاثير منفي روت گذاشتم و دارم از راه راست خارجت ميكنم
:p

@ نيره:
بسيار نيكو
خيلي خوب شده نيره جون

@sama:
خيلي خوشحالم كه نتيجه عالي گرفتيد. ايشالا هميشه موفق باشيد عزيزم

چه جورم(چشمک)
هر چی‌ توبه می‌کنم فایده نداره
looool

salam tayebe junam azizam man dobar in pay ro dorost kardam.
yebar gozashtam ta kastera sard she va bad rikhtam roye shokolat
yebar ham dagh dagh rikhtama g
akhe bare aval ke sard shod seft shod va gololeyi
goftam shayad dagh bashe khub she ke nashod
hala chikar konam?
emrooz mikham dobare dorost konam golam?
mishe begin chikar konam?>
man bare aval har kari ke gofte budin kardam ama seft shod bazam.
dar morede khame ham ali mishe khamam
ama vaghti migzare khamam ab mishe rooye payam.
age emrooz behem javab bedin ye donya mamnun misham azizam.
merc booooooooooooooooooooos.

vali az hagh nagzarim hame koli dusesh dashtano koli hal kardan ba tamame goleyish.:D

شرمنده امیدوارم دیر نشده باشه

نه داغ داغ نباید بریزیمش
سرد هم نباید باشه چون میبنده
روش رو با سلفون میپوشونیم و الان که هوا سرده زودتر سرد میشه. پس میشه بیرون گذاشت که سرد شه
اگه عجله دارید روی ظرف یخ بذارید و مرتب هم بزنید تا سرد شه

به یه غلظت مناسب میرسیم
ولی اگه میذارید توی یخچال ممکنه ببنده
پس بیرون باشه بهتره

در مورد خامه...معمولا تا یکی دو روز پفش زیاد نمیخوابه
ولی چرا بعدش دیگه پفش میخوابه

کاستردها چیز های خوشمزه ای هستن ولی یه کم قلق داره که با تجربه درست میشه ایشالا

سلام عزیزم مرسی‌ که جوابمو دادی گلی‌.بوس

مقش شب:

برش نزده:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%2F%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!469!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!468&sc=photos

برش زده:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%2F%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!469!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!469&sc=photos

همونطوری که توی عکس هم می بینید، موزی که استفاده کردم، کاملا رسیده بود و من همین را می خواستم. از طعم موز تازه در پای اصلا خوشم نمی یاد.

برای کرم کاستردش هم من دو سری درست کردم، چون ارتفاعش به نظرم کم بود با یک لیوان شیر.
دفعه دومی که این پای رو درست کردم، از همون اول با دو تا لیوان شیر کرم کاسترد درست کردم.

خامه رو هم بدون شکر فرم دادم.

و اما مزه اش، بسیار بسیار عالی، خیلی فرش و دوست داشتنی.

دست شف درد نکنه.

طعمش رو که شما فرمودید. قیافه اش رو هم که ما میبینیم و عالیه
قالبش لوس بیس بوده؟
این لوس بیسها که زیاد ارتفاعی ندارن مگه چند سانتیه؟

قالبش لوس بیس بود. ارتفاعش هم 4 سانت هست طیبه جون.

من یک نوع دیگه از این پای رو تا به حال درست می .کردم توی اون دستور در قسمت کاستردش پودر نارگیل بود. این ولی خیلی خوشمزه تره.

فکر کنم من این دستور رو تا به حال 3 بار درست کردم.

من با وجود این که نارگیل رو دوست دارم، ولی ترجیح می دم توی کرم و یا کاسترد نباشه، بلکه روی کاسترد مثلا باشه.

البته در مورد شیرینی نارگیلی ولی فرق می کنه.

:D

This comment has been removed by the author.

با اینکه خیلیییییییی خسته هستم
دلم نمیاد امشب که بعد از روزها اومدم کارگاه و ازهمه مهمتر شف جون حضور داشتن
کارت نزنم
شف جون چراغ خونت به لطف مروارید جون همیشه روشنه
ولی بودنت همیشه مایه دلگرمیه
پسر خوشکل ما در چه حاله

@ paris

پریس جون،

چه خوب که آمدید.

این که من هستم به لطف دوستان عزیزی مثل شما هست که پشت صحنه به من انرژی می دید.

:X

@مروارید:
آره منم دقیقا همینجورم
نارگیل توی کاسترد رو نمیپسندم
4 سانت ارتفاع جالبیه.قالب من ارتفاع نداره

@ پریس:
تازه یه مدته یاد گرفته از کمر میره رو شکم بعد هم بدش میاد و نق میزنه
الانم داره گریه میکنه . با دست چپ دارم تختش رو تکون میدم بلکه ساکت شه
ولی عمرا

خیلی عالی و خوشمزه بود البته من با خامه امتحانش نکردم.بجاش کاسترد رو بیشتر ریختم.اونروز یه چیزی هی تو مغزم میگفت خامه نخور بچه تو که بیشتر از نیم ساعت وقت ورزش نداری چجوری میخوای این کالری رو بسوزونی خب حداقل خامه رو حذف کن.من هم به حرف اون موجود درونم گوش دادم.به هر حال ببخشید که مشقم نصفه انجام دادم
https://skydrive.live.com/?sc=photos#cid=9AAF1B64AC4BFF9B&id=9AAF1B64AC4BFF9B!107&sc=photos

به نظر من بدون خامه هم خوشمزه است

نیم ساعت خیلی کمه عزیزم. یه فرد معمولی باید حداقل 45 دقیقه ورزش کنه. اگه میخواید وزن کم کنید حداقل 2 ساعت. من دو و نیم تا سه و نیم ساعت یا بیشتر ورزش میکردم. یادش بخیر

بله درسته طیبه جون نیم ساعت خیلی کم ولی اون روزا امتحان داشتم فقط به خاطر اینکه افسردگی نگیرم یه نیم ساعت ورزش میکردم.ولی نیم ساعت تاثیر نداره که هیچ اصلا حال نمیده.تا ادم میره گرم بشه و از ورزش لذت ببری نیم ساعت تموم میشه.من اگه وقت داشته باشم انقدر ورزش میکنم در حد 4 ساعت(با صدای بلند اهنگ)که همه سرسام میگیرن بعد به اسرار بقیه ورزش تموم میکنم بعداون موقع احساس میکنم دارم رو ابرا پرواز میکنم.ولی به صورت میانگین 2ساعت ورزش میکنم تازه وزنم هم کم نمیشه;)

من با ام پی تری پلیر کار میکنم که صدای کسی در نیاد ولی از بس که به همه کار آدم کار دارن میگن نکن این کار رو گوشت آسیب میبینه
پس چیکار کنم؟
میگن هیچی
البته من محل کسی نمیذارم و کار خودم رو میکنم
معمولا با دو ساعنت و نیم در روز میشه وزن کم کرد
کافیه ماهیچه بسازی
نه از اون زشتها ها. منظورم یه ماهیچه خیلی معمولیه تو سایز نرمال
بعدش دیگه متابلیسم بالا میره

طیبه جون دیروز بنانا کریم پای درست کردم. البته بدون خامه و بجای کاسترد از کرم اوله موزی دکتر اوتکر استفاده کردم .طعمش بی نظیر بود و جایی مهمون بودم بجای شیرینی که بخرم این رو درست کردم و بردم . خلاصه همه از استعداد ما آی تعریف کردن آی تعریف کردن منم تو دلم آی دعا بجونت کردم که با این دستورای عالی آبروی ما رو میخری عزیزم.بوس :* ممنون

هههممممممممم ترکیب جالبی بوده
کرم اوله خودش جای خامه رو میگیره
شما خودتون کدبانو هستید ما چه کاره ایم
ولی شدیدا محتاجیم به دعا

ممممممممممم
صبحونه ی خوشمزه ی روز جمعه
بنانا کریم پای:
https://picasaweb.google.com/107589913921529329176/Food#5691919728885057282
آخه ما فقط جمعه ها صبحونه داریم

اتفاقا ما هم همينطور
چه پاي خوبي و عجب صبحانه اي. نوش جان

@ Ama:
خدا شفا بده. میدونم. بد دردیه. منم خودم آدم عصبی ای هستم و همیشه چوبش رو میخورم. ولی در کنار دارو اونها هم جواب میدن. ایشالا سالم و سلامت باشی

@ ستایش:
شکسته نفسی بود دیگه؟ من که باورم نمیشه

@ پاریس:
خوشم میاد که آقایون همه شون یه مدلن
:p
آره با بیسکویت راحت تر درست میشه...ولی سخت تر برش میخوره

@ صدیقه:
و چرب و چیلی! ولی آره خیلی سریعه

@ آرام:
ایشالا مبقول ایشون هم بیافته
آقای شوهر ما هم اهل خامه نیست
منم تنهایی میرم تو کارش

Type your comment here.سلام

 سلام.من درستش کردم و با اینکه از طعم کاسترد چندان خوشم نمیاد اما وقتی با طعم سایر لایه ها همراه بود جدا لذت بردم و ازتون ممنونم. برشش هم عالی بود البته برا خانوما ! چون آقایون یخورده خشن رفتار میکنن و من خودم عهده دار این مهم شدم.حالا سوالام :نسبت ضخامت کراست به لایه کاسترد باید حدودی چه میزان باشه؟ و سوال بعدیمو اگه میشه شطرنجی کنین : وقتی برش خورد و تو بشقاب رفت باید با کارد و چنگال ادامه ماجرا رو پیگیری کرد یا کلا هرجور راحتی خوردش؟

ضخامتش كاملا دست خودتونه و با ذائقه ميتونيد تنظيمش كنيد
اما... معمولا اگه كراست نازكتر باشه چون تردتره  دندون رو هم اذيت نميكنه

اتفاقا سوال خوبيه
بعضي تارتها رو با چنگال ميخوريم و بعضيهاش رو مثل پيتزا
دقيقا بستگي به نوع كراستش داره
اگر كراست سفت و قالبي باشه با دست ميخوريم اگر پوك و بيسكويتي باشه با چنگال چون اگه توي دست بگيريم پودر ميشه

سلام. من امروز این پای رو درست کردم. اما اصلا اونجوری که باید نشد
اولین مشکل این بود که کاسترد گلوله شد. برای همین دوباره درست کردم اما با 2 لیوان شیر. که دیگه غلظت زیادی 
نداشت. اما به هر حال بهتر از گلوله شده ست.
دوم این که اصلا کات نمی شه. ظرفم ظرف پای پیرکسه و بیسکویتم ساقه طلاییه. من توی کیسه ریختم
و با وردنه کوبیدم. بعد با کره ذوب شده هم زدم و کف ظرف ریختم. آیا لازمه که یه کم توی
مثلا غذاساز بریزم تا حالت خمیری بگیره؟
واقعا افسردگی گرفتم :( . لطفا راهنماییم کنید

بله بله
بايد توي آسياب بريزيد
اينطوري دقيقا خميري ميشه

براي اينكه گلوله نشه: ابتدا كاسترد و شكر رو با هم مخلوط كنيد. شير سرد رو كم كم اضافه كرده و هم بزنيد تا يكنواخت شه
از شعله كم استفاده كنيد كه سر فرصتي غليظ شه
اينطوري گلوله نميشه

نگران نباشيد اين دسر حساسي نيست حتما از پسش بر ميايد
موفق باشيد

حتما حتما دوباره امتحان می کنم. یه دنیا ممنون خانم هنرمند:)

سلام ممنون مثل همیشه عالی و خوب بود. دیشب درستش کردم که برای صبحانه آماده باشه. واقعا خوشمزه و عالی بود.
وقتی گاز میزنی و طعم موز و کاسترد ترکیب میشه واقعا لذتبخشه. مرسی عزیزم.

واقعا حق با شماست
اين از پايهاي خوشمزه به حساب مياد
برش پايتون هم عالي شده
احسنت

این هم مدل مینیاتوری.....!!!!!
توی کاغذ کوچیک حلوا . البته اینقدر کوچیک بود که به جای موز مجبور شدم روش دونه  انار بزارم.

واااااااااااااااااااي چه با نمك
هلو برو تو گلو
جام خالي بوده ها
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...