2010/11/18

پانا كتاي زعفراني


پانا كتا رو ياد گرفتيم. حالا ميخوام خوشمزه ترين پانا كتا رو بهتون معرفي كنم ... البته مسلما هيچي مثل پانا كتاي شكلاتي نميشه...ولي اين يكي خيلي خيلي خيلي خوشمزه است. بذاريد يه كم ديگه هم تاكيد كنم كه... خيلي خيلي خوشمزه است.

خامه 200 گرم

شير نصف ليوان

پودر ژلاتين 1 ق غ

عسل 1 ق غ

زعفران

قبلا قول درست كردن پانا كتا با "خامه صبحانه پاكت صورتي" رو داده بودم. بايد اعتراف كنم كه با وجود اينكه اين پاناكتا كم چرب تر از پانا كتا هاي ديگه ميشه ولي شديدا خوشمزه است و عذاب وجدانش هم كمتره.




يه بار ديگه تاكيد ميكنم كه در هنگام استفاده از پودر ژلاتين ... بايد پودر ژلاتين رو روي شير بپاشيم و بريم دنبال كارمون. هم زدن مم زدن در كار نيست. حله؟ آفرين!




يه دونه از اين پاكتاي خامه رو باز ميكنيم و توي ظرف خاليش ميكنيم. من از پيركس استفاده كردم كه هم تحمل گرما رو داشته باشه هم سرما. چون بعد بايد ظرف رو بذاريم روي يخ.




توي يه ظرف ديگه ...مثلا ديگ كوچيكي چيزي... يه كم آب ميريزيم و ميذاريم به جوش بياد. توجه داشته باشيد كه به هيچ عنوان نبايد آب جوش با ظرف بالايي تماس پيدا كنه. پس از اول سايز ديگ و ظرف پيركس و ارتفاع آب جوش رو با هم تنظيم ميكنيم.




ظرف حاوي خامه رو روي ديگ آب جوش ميذاريم و همش ميزنيم تا خامه يكنواخت شه.




مقدار زعفران رو نگفتم چون كم و زيادش دست خودتونه. زعفران رو توي هاون كوچولومون ميسابيمش.




و به خامه اضافه ميكنيم. و خوب هم ميزنيم.




و سريع متوجه ميشيم كه زعفرانمون خيلي بيخاصيته....پس با عصبانيت هر چه تمام تر بقيه زعفرانها رو هم توي خامه خالي ميكنيم!




حالا يه رنگي گرفت!

عسل رو هم اضافه ميكنيم. من تو خونه همه اش يه قاشق عسل واسم باقي مونده بود پس بيشتر نريختم. تصميم خودم روي سه قاشق بود. و خدا رو شكر كه بيشتر از يك قاشق عسل نداشتم وگرنه خودمو بدبخت ميكردم چون همون يك قاشق هم به اندازه كافي شيرينش ميكنه. ولي شما با ذائقه خودتون ميزان عسلش رو تنظيم كنيد. و به هيچ عنوان...تاكيد ميكنم...به هيچ عنوان... عسل رو با شكر جايگزين نكنيد چون توي طعمش تاثير فوق العاده خوبي داره.




و مرتب هم ميزنيم. و حواسمون هست كه خامه به جوش نياد.




تا الان ديگه بايد ژلاتين با شير حل شده و پفكي شده باشه. 20 ثانيه ميذاريمش توي مايكروفر تا ذوب شه.




در حاشيه ظرف حباب هوا ميبينيد. يعني اينكه خامه تصميم گرفته به جوش بياد.




پس ژلاتين رو اضافه ميكنيم.




و خوب هم ميزنيم و به محض اينكه احساس كرديم ميخواد به جوش بياد (يعني تعداد حباب ها زياد شده) از روي حرارت برش ميداريم. در اين عكس ميبينيد كه دو تا ظرفمون چطوري توي هم قرار گرفتن و ته ظرف هم با آب تماسي نداره. البته بايد مرتب چك كنيم كه آبش خشك نشه.

احتياط واجب بر اينه كه در اين مرحله از صافي ردش كنيد. پانا كتاي من خيلي صاف بود و تيكه توش نداشت پس من اين كار رو نكردم.




حالا توي يه ظرف پيركس بزرگتر مقداري يخ ريختم. پس شما هم بايد يه ظرف بزرگتر پيدا كنيد كه اون يكي ظرفتون رو توش بذاريد. اين "ست پيركس سه تيكه" ها خيلي چيز خوبين، حسابي كاربرد داره.

توي اين عكس سعي كردم بهتون نشون بدم كه يخچال بيچاره ام داره داد ميزنه كه هواي اتاق 26 درجه است. تازه زير كولر! هيچ ميدونستيد ما اينجا هنوزم كولر روشن ميكنيم؟ آره.




پس ظرف پانا كتا رو روي ظرف پر از يخ گذاشته و هم ميزنيم.




اينقدر هم ميزنيم تا سرد شه.




در اينجا سه تا كاسه سفيد خوشگل ميبينيد كه من خوشحال واسه خودم كنار هم چيدم و آماده بهره برداري بودن...غافل از اينكه...اين رسپي همه اش دو تا كاسه پانا كتا بهتون ميده! پس با چشماني اشكالود ظرف سوم رو به كابينت برميگردونيم.




مثلا اين يه كلوساپه كه متوجه غلظت پانا كتا در اين مرحله بشيد.




روي كاسه ها رو با سلفون ميپوشونيم و ميره توي يخچال تا 4 ساعت بعد! ميدونم تحملش خيلي خيلي سخته... ولي خبر خوب اينكه....شما الان ميتونيد ظرف خاليش رو ليس بزنيد و براي 4 ساعت شارژ باشيد. انسان با اميد زنده است.




و بعد از 4 ساعت




بسيار زيبا...




بسيار خوشمزه...




همينطور كه گفتم شما دو راه داريد يكي اينكه توي بشقاب برش گردونيد و يا اينكه توي همون كاسه ها سروش كنيد....با كمي زعفران واسه تزئين




اينم بافتش.

من كم پيش مياد از چيزي زيادي تعريف كنم ولي اين يكي رو حتما درستش كنيد وگرنه از كفتون رفته

69 comments:

اووووووووووم عجب چیزی ! دلم ضعف رفت ! به به
ممنون طیبه جون ، عیدتون هم مبارک
راستی ما هم هنوز کولر روشن میکنیم ! امسال بدجوری پاییز کنفمون کرد و نیومد !
:)

وایییییییییییییی عالیه طیبه جون من هم حتما درست می کنم

راستی میشه من هم از این به بعد عکس کارهام رو بذارم ؟؟؟

البته یه چندتایی از قبل رو هم فکر کنم تو دوربینم داشته باشم که می ذارم تو همون پست توضیحش

مهم نیست اگر بقیه هم متوجه نشن

همین که خودت ببینی برام کافیه عزیزم

شما خودت که متوجه میشی اگر کسی تو پست های قدیمی کامنت بذاره؟؟؟

بازم ممنون

سلام طیبه جان،خسته نباشید

سوالی داشتم، جائی که من زندگی‌ می‌کنم از این خامه‌های خوشمزهٔ ایران پیدا نمی‌شه، همش ویپینگ کرم دارن که قبل زدن شله، بعد زدن پف می‌کنه و پوک به جای اینکه بافتی داشته باشه و غلیظ باشه، میدونی‌ که چی‌ میگم! حالا من با این خامه چی‌ کار کنم، آیا می‌شه همه جا جایگزین همین خامه پاکت صورتیا بشه؟ مرسی‌ مرسی‌‌

ممنون.امروز خريد بودم اگه ميدونستم خامه هم ميخريدم

من پانا کوتا رو همیشه با دارچین یا شکلات درست میکردم!
فکر کنم اینم خیلی خوشمزه بشه!
دستت درد نکنه!
راستی سایدت درست مثل ماله منه مارک ال جی
:D

مقش شب:

کاپ کیک قهوه:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pyo_qi5dNNyOJ5edKaRSKA04_DKN_1bEEXzwvvHM0g7xlmGDMGLTh_oEDNR5t-GT7GCvhYmGNsaMcWQF0_Z58WI3t5i8yV8J2/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html

یعنی عطر و طعم این پاناکتا کجا... اون یکی کجا
عالی بود...
عالی
اون شکوفه ها هم فقط به یاد ِ شما بود شف جان.
http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pbeasA7ZLO9Lins89QGgNrJvi4jXW7_Ad9ADWuxn069AN6rrgjXgb_eOcJw-Lnd8b5zMb3mwYH7aD_PQgX0FZ6S1AmNHXUQzt/%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%D9%83%D8%AA%D8%A7%D9%8A%20%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%8A.jpg?psid=1

خیلی خوشمزه به نظر میرسه
کاش همینجا شکلاتیش رو هم یادمون داده بودی اخه شکلات یه چیز دیگس همونجور که خودتون هم اشاره کردی

طیبه جان دستت درد نکنه آخر هفته میهمان دارم از الان کابوس می دیدم که چی درست کنم .از دستوری که دادی خیلی ممنون تو برنامه می ذارم که آخر هفته برای میهمانانم درست کنم .راستی برو بچز کارگاه کمکم کنید جی درست کنم یه میهمانی دارم که دوستای شوهرم دعوت هستند.

@maryam
با اجازه استاد عزیز
مریم جون شما خودتون استادین ،من همیشه یه غذای اصلی واسه مهمونیهام در نظر میگیرم و بعد کنارش رو با پیش غذا و خوراک و دسر های مختلف پر میکنم و از چند روز قبل مقدماتشونو آماده میکنم تا روز مهمانی خیلی خسته و کوفته نباشم حالا بر اساس ذائقه مهمونا و سن و سالشون و زمان مهمانی که ناهار شام یا عصرونه است غذامو انتخاب میکنم مثلا مرصع پلو غذای مجلسی و شیکیه من ماه رمضون که مهمون داشتم پتات چاپ،تست کاپ میگو،رول خرما،حمص،ژله بروکن گلاس،ورده البهجه،رو درست کردم عالی بود ژله رنگین کمان هم خیلی مجلسی و شیکه اگه جوون هستن به نظر من دستوراتی هم که با خمیر پیتزا هستن هم خوششون میاد،انواع دلمه هم خوبه ،همینطور ،انواع بنیه هم همیشه طرفدار دارن ،رولهای بادمجان،تست کاپ گوشت،و همین پاناکتا
به هر حال من جسارت کردم،امیدوارم که همه چیز خوب برگزار شه

سلام طيبه جون!
دستت درد نكنه! مثل هميشه عالي!
فقط به نظرم يكمي مزه خامه غالب بود!
ولي خيلي راحت و خوجمزه بود!
[URL=http://www.farsiget.com/][IMG]http://www.farsiget.com/images/cwgorjvniczbqqu6dl26.jpg[/IMG][/URL]

@ عكاس خانوم:
البته من از سرماي بوشهر تنفر دارم و از اينكه هوا سرد نميشه ناراحت نيستم. ولي ديگه آخه يه دونه ابر هم تو آسمون نيست. امسال معلوم نيست كي ميخواد پاييز شه. من بارون رو خيلي دوست دارم
@ مهشيد:
هر كسي هر جا كامنت بذاره من ميبينم. بقيه هم اگه دوست داشته باشن ميتونن كامنتهاي يك پست يا همه پستها رو دنبال كنن. كافيه سابسكرايب كنيد
منتظر عكسها هستم
@ آزاده:
شما ميتونيد براي پاناكتا از هوي كريم استفاده كنيد. كه در اصل هم بايد از هوي كريم استفاده بشه
به جاي اين مدل خامه ها هم ميتونيد از كرم فرش استفاده كنيد
البته خيلي از ماركهاي معروف از اين مدل خامه سي درصد توليد ميكنن. مطمئنم كه نستله از اين خامه توليد ميكنه. خيلي ماركهاي ديگه هم هست. حتما اونجا هم پيدا ميشه
@ صديقه:
من هميشه يه پاكت باز نكرده تو يخچال واسه روز مبادا دارم. كارم خيلي احمقانه است ميدونم
@ الهام:
آره تنوع پاناكتا خيلي خيلي زياده. همه اشون هم خوشمزه ميشن. كافيه آدم به خامه ارادت خاصي داشته باشه. بله من از يخچالم خيلي راضيم
@ نازنين:
صد درصد موافقم. يعني اين اصلا يه چيز ديگه است
به به! چه تزئيني! ما كه درجا با سر رفتيم تو كاسه ...به تزئين نرسيد خواهر
ولي خيلي خوشگل از قالب در اومده ها! احسنت
@ مرمرين:
البته كار خاصي نداره. چون پاناكتا اصلا چيز پيچيده اي نيست. كافيه شكلات مذاب رو با خامه تركيب كني. ايشالا عمري بود خودم پستش رو ميذارم
@ مريم:
من خودم هميشه يه مدل غذاي با مرغ درست ميكنم يه مدل با گوشت. يكي از اين دو مدل برنج داره. مثلا يا مرصع پلو يا تهچين. عاليه چون امكان نداره تو دست آدم خراب شه. و چون ادويه خاصي نداره همه ذائقه ها ميپسندنش. يكي ديگه از كارايي كه ميكنم درست كردن مرغ شكم پر توي فره. همه اينايي كه ميگم زمان بر نيستن و بعد آدم بينابينش فرصت داره چيزاي كوچولو درست كنه. دسرها رو هم هميشه از روز قبل آماده ميكنم
متاسفانه غذاهاي ايروني توي وبلاگم ندارم چون از وقتي كه وبلاگ رو راه انداختم مهموني ندادم
خوش به حالم!!!!! همه رعايت حالم رو ميكنن و كسي خونه ما نمياد. ميدونن خودمو مريض ميكنم
مهموني خوش بگذره و موفق باشيد
@ بهاره:
يعني اينهمه كار همه باهم؟ من زير سنگيني بار جون ميدم! ماشالا ماشالا ماشالا. خدا قوت
@ آرام:
وااااااااااي چه تزئين خوشگلي
آره آرام جون طعم خامه اش زيادي مشخصه چون اصلا شما داريد خامه خالي خالي ميخوريد. واسه معتادايي مثل من خوب جواب ميده. واسه سايرين خيلي سنگينه. من واسه مهمونا اون مدلش رو درست ميكنم كه از قالب خارجش ميكنيم. بعدشم شش قسمتش ميكينم! بازم همه ميگن خيلي سنگينه

استاد عزیزم شکسته نفسی میکنین،مهمونی یه روزه، فوقش خیلی آدم بخواد مفصل برگزار کنه خستگیش یه هفته است ولی شما هر روز این همه زحمت میکشین و همه کارهاتونو هم به نحو احسنت انجام میدین ،من خودم از بعد از ازدواج از یه سری کارهام به کلی زدم مثلا کلاس نقاشیم تعطیل شد و هر از گاهی یه دستی به قلم موهام میکشم که دستم خشک نشه ،یا تو کلاس زبانم هی تاخیر می افته ، سرتونو درد نیارم خلاصه در مقابل زحمات شما ما که همه چی رو آماده وشسته روفته داریم کاری نمیکنیم اما من کلا توی مهمونیهام تنو ع غذا زیاده ولی از شما چیزایی یاد گرفتم که وقت کمی میگیره ولی خیلی هم تو چشم مهمون میاد همیشه همه هم بهم میگن این همه کارو کی کردی منم یه لبخند ملیح تحویلشون میدم که نوش جونتون قابل شما رو نداره، راستش کارها رو از چند روز قبل آماده میکنم روز آخر فقط کارهای نهایی رو انجام میدم آخه خودم هم لذت میبرم از آشپزی
وای چقدر حرف زدم ببخشید سرتون درد اوردم
خیییییییییییییییلی دوستتون دارم

خيلي فريبنده است. ديگه بايد دست به كار بشم.خامه هم تو يخچال پيدا كردم!!!!!!!!!! اما حالا عسل ندارم!!!! ميبيني طيبه جان.خوب ديگه چه كار ميشه كرد.تو خانه ما عسل خيلي مشتري داره اون هم پر و پا قرص,پس هميشه بايد تو گنجه كمي قايم كنم

@نازنين
خيلي خوب از قالب در اومده.اما يه سوال: چرا دو رنگ شده؟ اگه نميگفتيد كه چيه من فكر ميكردم ژله بستنيه!!!خوب ديگه از تازه كاري مثل من ... .به هر حال نوش جان

طیبه جونم
سلام
می خواستم خواهش کنم اگر یک زمانی فرصت کردید دستور مرغ شکم پر را بگید. تو دو جمله تو همین کامنت ها بگید هم عالی می شه. من خودم خورش مرغم را خیلی وقته که دیگه با دستور شما که با کره بود درست می کنم خیلی خوش عطره. دستتون درد نکنه.
ته چینتون را خیلی دوست دارم. اولین بار در عمرم بود که تونستم ته چین درست کنم.
اگر مرصع پلو و مرغ شکم پر را هو بتونید تلگرافی بگید عالی می شه.
من به خاطر همه چیزهایی که ازتون یاد گرفتم ازتون ممنونم

آره طیبه جون تو رو خدا دستور مرغ شکم پرو بذار( می‌خوای شماره تلفن اشناهاتو بده ما دزدکی بهشون زنگ بزنیم بین مهمونی‌ که فیض مرغ شکم پرش به ما برسه)
loooooooooooool

راستی‌ منم یه چند باری همون رسپی مرغ کره‌ای رو استفاده کردم عالی‌ شده دستت درد نکنه

@بهاره:
داغ دلم رو تازه كردي. اينقدر نقاشي نكردم كه فكر كنم يادم رفته باشه
@ صديقه:
تو هم كه قير نيست قيف نيست شدي
اينجا فقط آقاي شوهر عسل ميخوره. اونم هميشه تا تموم نشده يكي ديگه واسه خودش خريده

@ تارا:
مخلفات توي شكمش رو من خام كار ميكنم
يعني پياز رو فقط ريز خورد ميكنم و ادويه و نمك و فلفل و مغزها و آلو و كشمش و همه چي

همه رو ميچپونم توي شكمش. من نميدوزم
يه روش آمريكايي به كار ميبرم كه بايد تصويري نشونش بدم
شما شكمش رو بدوزيد
بعد ميره توي قالب. من يه تابه دارم كه تهش رك داره. توي چيز كيك از همون قالب استفاده كردم سايد عكس رو اونجا گرفته باشم
اين باعث ميشه ته مرغ له نشه
در هر حال مرغ رو توي ظرف ميذاريم و توي اون كاسه اي كه مخلفات توش بوده روغن زيتون ميريزيم. حالا با اون معجون روغن ادويه اي اي كه به دست اومده روي مرغ ميماليم
روش كامل فويل ميكشيم و ميره تو فر
هر نيم ساعت يه بار درش مياريم و دوباره روش رو غنه رو ميماليم
تا بشه 1.5 تا 2 ساعت. بسته به بزرگي مرغ
بعد فويل رو بر ميداريم و باز به روغن كاري ادامه ميديم. تا يه نيم ساعت ديگه. بعدش مرغ پخته و روش هم كاملا طلاييه

اين از مرغ شكم پر

براي مرصع پلو...پلو رو دم ميكنيم. مرغ رو آبپز كرده و با ادويه و آبليمو و همه چي تفت ميديم. البته قطعات كوچيك
بعد لايه لايه توي ظرف سرو برنج و مرغ ميريزيم و همه چيزايي كه بايد براي تزئين مرصع پلو آماده بشه رو آماده ميكينم. يعني همه مغزها و زرشك رو خيس ميديم و برنج و زعفروني و خلاصه همه چي
حالا ديگه اصل كار شروع ميشه. معمولا يك ساعت من الاف تزئينشم
خيلي وقت گيره
واسه همين از قبل شروع ميكنم كه وقتي مهمونا برسن كل ديس رو ميذارم توي مايكروفر تا دوباره گرم شه
ديسش يا گرده كه شعاعي كار ميشه
يا بيضيه كه بته جقه كار ميشه
ديسم رو بزرگ ميگيرم
اگه مهمونا خيلي زيادن دو تا درست ميكنم كه ميشه دو ساعت واسه تزئين
چيز پر دردسريه ولي قيافه اش محشره

@ پريس:
looooooool
اون موقع كه سالمتر بودم ملت نميومدن. الان كه ديگه عمرا كسي خونه ما بياد
ولي چشم مرغ هم درست خواهد شد
شما كه صبور بودي كه

سلام دوستای خوب و هنرمند
به من هم بگید چطوری می تونم عکسهای ارسالی شماها را ببینم. مرسی

@ monire:

دوست عزیز،

منظورتون همین عکس هایی هست که لینکش رو دوستان در بخش کامنتهای پست ها می ذارن؟

بله نمی دونم چطوری باید بازشون کنم یا حتی آنهایی که می گویند ما از غذامون عکس گذاشتیم و از شف جون خواهش می کنند که عکسشون را ببینه. آنها را هم نمی دونم کجا باید ببینم.

@ monire

دوست عزیز:

برای دیدن عکس هایی که دوستان لینکش رو اینجا می ذارن، شما اول باید توسط موس اونها رو
select
کنید.

از اینجا به بعدش مربوط به مرورگری هست که استفاده می کنید و ورژن اون. ولی آسونترین راهش که نه به مرورگر بستگی داره و نه به ورژنش اینه که

شما اون لینکی رو که سلکت کردید، کپی کنید و در قسمت بالای صفحه، اونجایی که معمولا آدرس ها قرار دارن، کپی پیست ش کنید.

همه اینها رو هم می دونید حتما که باید با رایت کلیک انجام بدید.

حالا دکمه
enter
را بزنید تا مرورگر به اون آدرس بره.

امیدوارم تونسته باشم اونطور توضیح بدم که درست متوجه بشید. من توی این زمینه فارسی ام خیلی بده، ببخشید.

در ضمن، بعضی از هم شاگردی ها تکالیف کارگاه رو توی یک آلبومی جمع کردن و شف هم لطف کردن و لینک آلبوم بعضی از هم شاگردی ها رو سمت راست کارگاه گذاشتن، به اسم آلبومهای بر و بچز کارگاه، که وقتی شما روی اونها کلیک کنید، مستقیم به البومهای این دوستان می رید.

اگر سوال دیگه ای بود، بپرسید.

@طیبه عزیز صبور خواهم ماند خواهشم به این دلیل بود که اگر در لیستتان نیست لطف کنید و در نوبت قرار بدهید(چشمک):X

من تا به حل مرصع پلو درست نکردم چون حوصله ظریف کاری ندارم ولی‌ هر وقت تو هر کتابی‌ یا سایتی دستورشو میخونم کلی‌ دلم ضعف میره

مروارید جان سلام
شرمنده امیدوارم که از سوالات من حوصله ات سر نرفته باشه. ممنون خیلی عالی توضیح داده بودی بالاخره تونستم عکسها را ببینم.فقط اگه خودم بخواهم عکس بفرستم چطور اینکار را بکنم. خیلی لطف کردی عزیزم
عیدتون هم مبارک

@ monire

دوست عزیز،

خدا رو شکر که تونستید عکس ها رو ببینید.

حالا برای گذاشتن عکس های خودتون، می تونید به پست دلقک کلاه بوقی که لینکش رو براتون می ذارم مراجعه کنید و در قسمت کامنتها، توی نوشته های من، شماره 19 رو بخونید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

اگر سوالی بود، حتما بپرسید.

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/panna%20kota%20zaferani.JPG#resId/2172BC176E9E469F!355

مثل اینکه من با طعم زعفرون تو دسر نمیتونم کنار بیام به نظر خودم خیلی کم زعفرون ریختم ولی‌ بازم تلخ شده بود و در کامل ناباوری اصلا شیرین نبود!!! دوباره روش عسل ریختم بعد خوردمش اینجوری خوشمزه تر شد ولی‌ از طعم اون یکی‌ پانا کتا خیلی‌ خیلی‌ بیشتر خوشم اومد

مرسی‌

جااااااااااااالبه
كم شيرين بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا واسه من شيرين بود؟
loooool
خب پس يه چيز جديد كشف شد...پريس جون زعفرون هم دوست نداره
به ليست اضافه اش كنم
:p

ولي واقعا خوشگل شده
خيييييييييييييييلي

دوستان میشه ادرس
مرغ کره ای که اینهمه تعریفشو کردین برام بذارین
البته سرچش کردم با همین واژه
ولی پیدا نشد شاید یه اسم دیگه داشته باسه

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_24.html
@مرمرین

اینجا

قسمت کامنت‌ها رو بخونید. هم طیبه جون توضیح دادن هم احسانه جان. من هر دو رو در هم ادغام می‌کنم . خیلی‌ خوشمزه میشه

سلام
من بی استعداد برای اولین بار اومدم این پانا کتا رو درست کنم، و درست هم کردم، ولی تو مرحله ای که باید منتظر حباب میبودم که بعد اون و از روی حرارت بردارم هیچ حبابی رویت نشد! نتیجه این شد که من این پانا کتای بیچاره رو مدتها روی ظرف آب جوش قرار داده بودم ، غلظتش هم خیلی بیش از اون چیزی شد که تو عکس شما هست. حالا هنوز تو یخچال نذاشتمش، ولی حدود زمانی که روی حرارت می مونه چقدر باید باشه؟ چون من هیچ حبابی ندیدم که نشون دهنده ی جوش اومدنش باشه:(.

خب با توجه دماي اتاق و حرارت و جنس ظرف فرق ميكنه
ولي اگه شما نديديد كه به جوش بياد يعني اينكه مشكلي پيش نيومده . چون اصلا نبايد خامه بجوشه

كي غليظ شده بود؟ قبل از اضافه كردن ژلاتين؟ خب پس حسابي پخته بوده
ايشالا كه طعمش خوب شه

ممنون بابت پاسخ سریعتون
آخر کار غلیظ تر از برای شما بود.
طعمش خوب بود، فقط من انتظار داشتم از لحاظ بافتش و نرمیش چیزی تو مایه های ژله باشه، ولی یه چیزی بود بین ژله و پاستیل،(بیشتر متمایل به پاستیل!) نمیدونم باید اینجوری باشه یا مشکل از زیادی روی حرارت موندنشه، یعنی من فکر کنم این و تا صبحم میذاشتم روی حرارت علائم جوشیدن .خامه توش پدیدار نمیشد
اینکه خامه کمتر یا بیشتر بمونه روی حرارت(چه بعد از ریختن ژلاتین چه قبلش) چه تاثیری داره؟ یعنی من هی نگران بودم که الان وقت برداشتنش شده یا نه،از کجا بفهمم کی برش دارم :((من تو آشپزی و کدبانوگری اوج بی سوادیم، کلی از این سوالای مبتدیانه م عذر میخوام ازتون)
یه چیزی که فراموش کردم بگم این بود که یک دنیا تشکر بابت سخاوت در به اشتراک گذاشتن هنرتون و تبریک به این همه هنر که من کلی بهش غبطه میخورم.(و البته خوش بحال آقای شوهرتون!)
موفق باشید و امیدوارم حاصل این کار سخاوتمندانه و زیباتون چندین برابر به صورت انرژیهای مثبت به زندگیتون برگرده.

نه بافتش كاملا پودينگيه و هيچ شباهت يا نزديكي اي به پاستيل نداره
بعد از اضافه كردن ژلاتين ديگه اصلا پخت نميخواد. ميتونسته دليلش اين باشه
و البته حتي ميتونيد از ميزان ژلاتين كم كنيد اگه احساس ميكنيد كه دوست داريد نرم تر باشه
اينا ديگه به ذائقه مربوط ميشه
ولي نگران نباشيد. همه چيز با تجربه دست آدم مياد

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p8k1dEyEfPvsfOk8rINl3ZKTfwFfYXyOeHMi1XRKo0sJsG-4Y4eyxi4Io0gF_HJPC8HLpiNEIhIQjjvRXCllQSsjaneXpcUbe/%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%A7%DB%8C%20%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.JPG?psid=1

به خاطر آقای همسری زعفرون کم ریختم.

همه چیز عالی و سریع.

مزه هم عالی.

دست شف درد نکنه.

مرواريد جون به نظرم زعفرونش كاملا مناسبه و رنگ و شكلش هم عالي شده

اینم از مشق من.

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=83303102f2488668&sc=photos&uc=1&id=83303102F2488668%21106!cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21125&sc=photos

بعد از یک شام رژیمی حسابی چسبید. اراده رو دارید که
;)
دومین بار بود که درستش می کردم. بار اول اینقدر زعفرون زده بودم که تلخ شده بود. ایندفعه جلو خودمو گرفتم. اما به نظرم عسل رو باید بیشتر از 1 قاشق میریختم.
نمیدونم چرا دونه های زعفرون توش پیداس؟ در صورتیکه تا جاییکه تونستم سابیدمش

به نظر من که پیدا بودن ذرات زعفرون قشنگش کرده
ولی من معمولا با قند و توی هاون مرمری که میسابمش خوب پودر میشه. البته یه کم حوصله میخواد
نوش جان و احسنت

واما پاناکوتای زعفرانی !
که متاسفانه من تا جواب شما رو خوندم درست کرده بودم چون ژلاتین نداشتم با اگار اکار درست کردم که من نجوشیدمش مثه ژلاتین گذاشتمش توی مایکروفر و نبست :D اشکال از خودم بود و حالا یک تجربه بود یک روز بعد از اون ژلاتین گیرم اومد :P ان شالله دفعه دیگه
این هم عکسش

http://www.up.mihancamp.com/images/8klxv8fkwa429tvxlkyw.jpg

http://www.up.mihancamp.com/images/l3osc05lttkl9dyf2r6n.jpg

همين تجربه هاست كه باعث پيشرفت آدم ميشه
خوشحالم كه ژلاتين گيرتون اومده

  برای منم شبیه پاستیل شده و با یک قاشق عسل شیرین نشد...الان بیچاره مونده تو یخچال هیچکی بهش نگاه نمیکنه

يعني اينقدر ژلاتينش زياد بوده؟ اين رسپي ژلاتينش تنظيمه. اما ممكنه از جنس ژلاتينها باشه. پس ممكنه براي ساير رسپيها هم ناچار شيد ميزان ژلاتين رو كم كنيد كه اين مورد پيش نياد

بازم سلام من هر روز دارم يكي از رسپي هاي شما رو درست ميكنم و همشم عاليههههههههههههههههه ممنون واقعا پاناكتام عاي شد خيلي خوشمزه و خوشرنگ فقط پودر ژلاتينم بي خاصيت بود و خيلي خوب سفت نشد ولي خودمو باهاش دار زدم خيلي عالي بود شف مهلبون ممنون

اگر از ژلاتينه زياد داريد و قراره از همين استفاده كنيد هر چي رسپيها ميگن شما كمي بيشتر بريزيد تا قلقش دستتون بياد
اينطوري مشكل حل ميشه
يادمه پريس جون هم با پودر ژلاتينشون مشكل داشتن اينطوري مشكل برطرف شد

شف عزیز من مایکروفر ندارم.
لطفا راهنمایی میکنید تو اون مرحله ای که مخلوط شیر و پودر ژلاتین رو داخل ماکروفر میذارین من بجاش چه کار میتونم کنم؟
مرسی

 من  عاشق اين شدم بايد حتما درستش كنم

روي حرارت بخار آب قرار بديد
يعني توي يه ديگ آب جوش بياريد و ظرف رو بذاريد روش تا حرارت غير مستقيم ذوبش كنه

سلام خانم خوبید
این دسر رو درست کردم خیلی خوشمزه بود 1 جوری مزه دنت زعفرانی میداد هم من ، هم آقای شوهر و هم مهرزادم خوردیم فقط به این سفتی نشده بود و فکر کنم به خاطر پودر ژلاتینم بود ولی مزه عالی بود من مشتریش شدم
راستی خانمی از وقتی با سایتتون آشنا شدم 2 کیلو اضافه کردم آخه نمیتونم جلو خودمو بگیرمو درست نکنم
حتما باید قبلش هم یکی درست کنم و یک تست بشه
ممنون از این همه دستورالعمل عالی

به به 
نوش جان
بله جنس ژلاتينها متفاوته
خوبيش به اينه كه الان ديگه قلقش دستتون اومده

يك راه حل اينه كه ديگه از اين به بعد فقط دستپخت خودتون رو بخوريد و هيچ رقم كيك و شيريني و دسر و شربت آماده ميل نكنيد و كالري دريافتي رو فقط به شيريني هاي خودتون اختصاص بديد

مرسي طيبه عزيز من درست كردم، خوشمزه و شيك،ولي خيلي طعم خامه ميداد و يه جورايي دل رو مي زد،نميشه يه جوري طعم خامه رو كم كرد؟

پاناكتا يعني خامه پخته خودشون ميخوان كه مزه خامه اش زياد باشه
اگر ميخوايد ميتونيد مقداريش رو ماست استفاده كنيد

سلام خانمی
خوبید
یک خواهش داشتم
من یک روزنامه نگارم میتونم از این دستور تو روزنامه ام استفاده کنم البته خودتون میدونید مجبورم بدون ذکر منبع باشه
مرسی

  خيلي واسم جالبه حتي در روزنامه هاي رسمي كشور هم مينويسند منبع و آدرس ميدن. حتي اگر از عكسي خارجي واسه مقاله خودشون استفاده كرده باشن
چطوري شما مجبوريد اسم نبريد. واقعا واسم سواله

 سلام  میدونم عزیزم اون برای روزنامه های رسمی است نه برای روزنامه محلی
مشکل سایت هم هست وقتی بازش میکنی پنجره «پیوندها» هم باهاش باز میشه مدیر مسئول مذهبی ما هم فکر کردن سایت مشکل داره و همون قضیه فیلترینگ
ولی دیگه مهم نیست کلا بخش آشپزی رو حذف کردن
ولی من هنوز یکی از طرفدارهای رسپی های 20 شمام
مرسی و بازهم مرسی

شوخي ميكنيد ؟ با سيستم جديد و آي آر هم باز همون مشكل وجود داره؟
يا صفحه خاصي مد نظرتونه
اگر صفحه خاصيه كه عنوان كنيد درستش ميكنم
هر چند كه فرموديد ديگه منتفيه
ارادتمند

سلام خانمی
من با همش مشکل دارم از اولی که صفحه باز میشه تا یکی یکی رو که کلیک میکنم همراه هر صفحه یک پنجره باز میشه حتی کل صفحه سایت برا من سفیده و به اون قشنگی که برای جستجو توضیح داده بودید و عکسشو گذاشته بودید نیست ، البته رسپی های جدید عکس دارن ، شاید مشکل مال منه میشه از بقیه هم بپرسید
ممنون خانمی

كروم و سفاري رو هم امتحان كنيد. البته فاير فاكس هم بد نيست و بچه ها ازش راضين

شف طیبه عزیز ممنون از اینهمه تلاشت برای اینکه به دیگران چیز هایی که بلد هستید و یاد بدید حتی فوتشم میگید و این نعمتی است که هر کس از ان بهرمند نیست چون هر کس دمی خواهد انچه دارد را برای خود محفوظ نگه داره
من این دسر درست کردم اما ابکی شد یک بار دیگه با دقت خوندم متوجه شدم من ژلاتین توی میکروفر نگذاشت م به نظر شما فقط همین دلیلیش بوده آخه پاناکوتا انار رو گذاشتم تو مایکرفر اما با ز هم ابکی شد کاملا شل بود ممنون میشم راهنماییم کنی

یا ژلاتینتون خوب نیست و یا این که در زمانی که در مایکروویو گذاشتید، بیش از حد حرارت خورده و خاصیت خودش رو از دست داده.

بهتون پیشنهاد می کنم هم ژلاتینتون رو عوض کنید و هم موقع حرارت دادن در مایکروویو طبق زمان دستور پیش نرید

 (البته شف جاهای دیگه در مورد ذوب ژلاتین در مایکروویوتوضیح دادن، ولی اینجا کلی نوشتن 20 ثانیه)

 بلکه مثلا هر 5 ثانیه یک بار چک کنید ببینید تا جایی که ژلاتین در آب حل بشه، کافیه. حتی ممکنه چند تا دونه کوچولو از ژلاتین ته کاسه قابل روئیت باشن، ولی اگر مایع رو کمی هم بزنید، باقی مونده ژلاتین ها حل می شن و دیگه احتیاجی به گذاشتن دوباره در مایکروویو نیست.

سلام شف عزیز
من هر دو تا پاناکوتا ها رو درست کردم،مشکلم این بود که در هر دو مورد وقتی رو گاز بود به نقطه ی جوش و به مرحله حباب زدن نمی رسید! چرا؟
بعدم این پاتناکوتای من هم مثل دوستان اصلا شیرین نبود فکر می کنم همون 3 قاشق مناسب بود

از لبه ظرف شروع ميكنه به قل زدن ولي به وسط ظرف نميرسه
ولي همينكه خوب شكل گرفته نشون ميده درست شده
بله شيريني بستگي به ذائقه داره
احسنت

سلام طیبه جان به خاطر رسیپسی های خوب ودقیقت ممنون .دسر پاناکوتای اناریو که آموزش داده بودی درست کردم واسه شب یلدا عالی بود .حتی خودمم که خیلی دسر دوست ندارم خیلی خوشم اومد .از اونجایی که منم مثل شما عاشقه شکلاتم لطفا شکلاتیش رو هم یاد بدید. خیلی خیلی ممنون.

نه تنها شكلات
من بايد يه ورژن رژيميش رو هم آموزش بدم از واجباته
انشالا

سلام ، ممنونم به خاطره سایت خیلی‌ خوبتون که توی این کشور غریب و هوای سرد خونمون گرم کرده. من پاناکتای زعفرونی رو درست کردم ، وقتی‌ گذاشتم‌ش توی آب سرد (چون یخ نداشتم) بافتش بریده بریده شد و بعد از مدتی هم آب انداخت اصلا بافت یکنواختی نداشت، من فکر می‌کنم چون پودر ژلاتینم خوب با شیر مخلوط نشده بود وقتی‌ به خامه اضافش کردم گوله گوله شد. ممنون میشم نظرتونو بهم بگین. من قبلان پاناکتا رو با پودر ژلاتین، خامهٔ دابل و با حرارت مستقیم گاز درست کردم تقریبا می‌دونم بافتش باید چطور باشه، این دفعه به توصیه شما ویپینگ استفاده کردم. با تشکر سوده

نه نه با همون خامه اي كه بيشتر دوست داريد كار كنيد
بله ژلاتين بايد به خوبي ذوب شه كه لخته نشه
خدا رو شكر يكبار تجربه موفق داشتيد و ميدونيد بافتش بايد به چه شكلي باشه

سلام من این پاناکتا رو درست کردم خییییلی خوشمزه بود عالی فرصت نشد ازش عکس بگیرم اما دقیقا همونطوری شد که شما درست کردی ممنونم 

سلام سرآشپز عزيزم. از همه آموزشهات ممنونم. يه سوال اينكه علت استفاده از ظرف يخ براي خنك كردن دسر چيه؟ ميشه در دماي محيط قرارش بديم تا خودش سرد بشه؟ 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...