2010/11/21

داوود باشا



داوود باشا Dawood Basha اصالتا يه غذاي تركي بوده الان ما داوود باشاي عربي رو درست ميكنيم.

گوشت چرخ كرده 1 كيلو
پياز رنده شده 1 عدد
ادويه دارچين نمك فلفل
پياز خورد شده يك و نيم كيلو
پودر نعناع خشك 1 ق چ
رب انار 2 ق غ
آب 1 ليوان


پياز خورد شده رو تفت ميديم . ميتونيد از تركيب روغن و كره استفاده كنيد (من چون تنبليم ميشد ...پيازها رو توي بلندر خورد كردم)



پياز رنده شده و ادويه ها رو مخلوط ميكنيم. (من باز همه رو توي بلندر ريختم)




گوشت رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم.



با كمك يه دونه ملن بالر ... كوفته قلقلي درست ميكنيم. اين طوري همه يك اندازه خواهند بود.



پيازها رو مرتب هم ميزنيم تا زماني كه كمي طلايي بشن.



كوفته ها رو توي پياز ها ميريزيم.




و تفتش ميديم تا طلايي شه.



نعناع خشك رو اضافه ميكنيم.




رب انار رو توي آب مخلوط كرده و به كوفته ها اضافه ميكنيم.



با حرارت بسيار كم اجازه ميديم تا جا بيافته (تقريبا نيم ساعت)



داوود باشا رو معمولا با رشته پلو سرو ميكنن. به نظر من طعم داوود باشا كمي به فسنجون نزديكه
رسپي از كتاب Arabian Cooking

38 comments:

خانوما حجاب بگیرن آقا داوودم از راه رسید!
;))

دستت درد نکنه شف جان

ااااااااااااا من چرا خمش دوم میشم

طیبه جون عجب غذایی منم که عاشق رب انار و غذاهای ترش .. به به

راستی ممنون بابت مارشمالو چون داداشم و من کلا از چیزی که خیلی شیرین باشه و تو ذوق بزنه بدمون میاد برای مثال من طعم ژله خرده شیشه ات رو خیلییی دوست داشتم اما خاله هام گفتن شکر پایش کمه

فکر کنم ذائقه ی ما خیلییییییییی شبیه باشه

راستی کتاب های شکلات رو دیدی ؟ خوب بودن ؟

خیلی ممنون ازتتتتتت عزیزمممممممم

طیبه جونم
سلام، 1/5 کیلو پیاز باید استفاده بشه؟؟؟
من خوشم آمد. دلم می خواد درست کنم.

بسیییییییییییییییییار عالی بود . کیف کردنم از دیدنش ! وای به خوردنش

سلام طیبه جان

خیلی‌ ممنون که زحمت میکشی .میدونم با اون اینترنت کند چقدر دردسر داره.سلیقه و حوصله شما که مثال زدنی‌ است. خواستم بگم اگه چیزی نیاز دارید که ایران پیدا نمیشه یه ندا بدهید،براتون میفرستیم یا اینکه خودمون که می‌خواهیم به ایران سفر کنیم میاریم.

باز هم ممنون هستم .ساقی‌

طیبه جونم
من درستش کردم. البته مواد را تقسیم بر 4 کردم البته 5 قاشق رب انار ریختم.
. فوق العاده بود. لذت بردم. این اولین مشقمه.
امیدوارم لینک کار کنه.
عاشقتم طیبه.
http://picasaweb.google.com/111315879589588324761/tpcwmG#5542071284400023698

مقش شب:

کیک شکلاتی بدون آرد:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p79LIY6RDnNNcYPXsUG4WrfMO911KrfKTChHSCVKGPwcprCt3grErvJ3QEx2K3z-SRFfOVOJWsYIdUyPECj40-LrzilUgBFLp/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%20%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86%20%D8%A2%D8%B1%D8%AF.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_2124.html

پس احتمالا داوود پاشا بوده رفته تو کتابای عربی‌ شده باشا(چشمک).اصلا هر چی‌ رب انار داشته باشه مثل فسنجون میشه طعمش

به به .......... طیبه جون سلام. جشن عالی برگزار شد ممنون از تمامی تجربه های خوبت و همچنین احسانه عزیز که هر لحظه مزاحمش بودم در اولین فرصت عکسها رو میفرستم

خب آخه شکلش هم شبیه فسنجونه.. من که اول فکر کردم طرز تهیه فسنجونه!! :D

درود بر شف بزرگ و داوود باشا و همه دوستان خوب کارگاه
دوستان ابتاد هفته دوست رو تبریک میگم. یادمن هم باشید چون دزدکی از سوراخ کلید نگاه می کنم و الان هم به شدت سرما خوردگی دارم و با تب این کامنت رو میذارم
شف عزیز ما که کالری رو که فراموش کردیم و بوسیدمش گذاشتیم کنار .دیگه مقاومت نمی کنم و ماشالله خوب به خودم می رسم آخه کودک درونم عقده ای شده بود
مروارید جان@ باز هم فعال و کوشا یی
این سرما خوردگی و این استعلاجی اگر به نظر سخت و فرسوده کننده بود ولی حسنش در این بود که شما رو دوباره دیدم
برام دعا کنید الان دیگه فصل برداشت محصول
بای بای
به امید دیدار همه علی الخصوص پرکالریترین و دوست داشتنی ترین شف دنیا

@ مهشيد:
آره مهشيد جون تو همون پست كامنت گذاشتم. واقعا كتاباش حرف نداره. چقدر هم كه راحت درست ميشن. خدا رو صد هزار مرتبه شكر من دو كلمه فرانسه ياد گرفتم. اينجوري دنيا شيرينتره
:D

@ تارا:
من رو كه ميشناسيد. همه چيز رو تو مقياس دو نفره درست ميكنم. واسه همين يك و نيم كيلو پياز واسه من شد دو عدد!!!! ولي آره اين غذا كلا همه اش پياز داغه
واسه اونايي كه مث من عاشق پياز داغن خوبه

@ ساقي:
محبت داريد ساقي جون. فعلا كه دوستان زحمت كشيدن و واسه چند سال همه جور جنس خارجي ذخيره كردم
مرسي از لطفتون

@پريس:
آره ديگه. چون پ ندارن
ولي خودشون يه مدل با مزه اي ميگن " باشَه" يه كلاه قرمز خوشگل هم دارن كه من الان يادم نيست اسمش چيه از بس حافظه ام قويه
:p

@ آرتا:
جدي؟ چه خوب
خدا رو شكر كه همه چي خوب بوده
منتظر عكساشم

@ زهرا:
نه اينكه بخوام مادربزرگ بازي در بيارم ها....ولي رژيم رو نميشه بوسيد و كنار گذاشت. من يه تصميم جدي دارم يه مبحث "چگونه باربي شويم" رو شروع كنم
بعد ديگه همه مجبورن كمر باريك شن

خدا شفا بده مادر. بد درديه. شترش يه دو هفته اي دم خونه ما خوابيده بود

كم كم هم فكر كنم تا يكي دو ماه ديگه اينجا هوا سرد شه! شايد

خلاصه خوب مواظب خودت باش. آدم مريض هم رژيم نميگيره پس خوب بخور

@ تارا :
با كمال تاسف و تاثر من عكس رو نميبينم
شايد از سرعت پايين اينترنتمونه
بازم تلاش ميكنم

@ تارا:
خب با فيلتر شكن باز شد

بله كاملا خوشرنگ و جا افتاده شده
احسنت

سلام طیبه جونم
خیلی خوشحالم که با سایتت آشنا شدم
ممنون از دستورات خوبت .ولی عکسا اکثرا باز نمیشن برای من .منم بوشهر هستم خوشحال میشم راهنماییم کنی چون بدون عکسا اصلا کارم راه نمیفته
بازم ممنون

@ zahra:

شما همیشه به من لطف دارید.

زهرا جون براتون آرزوی بهبودی می کنم. و همینطور امیدوارم دفاعیه اتون به خوبی برگزار بشه و شما دیگه از سوراخ کلید اینجا رو نگاه نکنید.
ولی خب این یک دوره کوتاهه که می گذره و بعدش شما کلی وقت خواهید داشت برای ساختن کالری!!!

:))

@شف طیبه
چه چیز خوشمزه ای ساخته ای شف جان.
بی زحمت یک نیم نگاهی هم به میلتون بندازین(شرمنده)

@morvarid
به به عجب کیکی
یه مثلی هست: دستت رو سر من مادر یا.........
کیک من و که دیدی چی شده بود! این ها همه مال اون ور آبه ها نه چیز دیگه ای(چشمک)

@ احسانه

احسانه جون،

شما خودتون هنرمند کامل هستید، شکسته نفسی می کنید.

صد در صد مربوط به این طرف آب هست و البته قالب غیر کمربندی از ایران رسیده!!!

عالیه مرسی شف عزیزم


مروارید جووووووووون چیکار کردین بابا ماشاله،
عجب کیکی شده

زهرا جون مواظب خودت باش ایشاله موفق باشی خانوم دکتر

مقش شب:

داوود باشا:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p2Bgw9XhGxNXPdql3v6wXhoQn6IDLCdZeShx-bCZbw_TpOgmfpU-PucGRNcN7er4BgYHFgl_3P6VPbEzkYHmNJ3EDTvMrVFsM/%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%AF%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%A7.JPG?psid=1

خیلی خوشمزه بود. به نظر من طعمش به فسنجون زیاد نزدیک نیست. من کمی هم از رب انار ترش استفاده کردم، در حقیقت 3 نوع رب انار ریختم. یک مقدار رب انار سنتی، مقداری یک و یک، مقداری هم رب انار ترکیه که ترش ترشه!!
واقعا خوشمزه و سریع و راحت بود.

دست شف درد نکنه.

@ ستایش

ستایش جون،

ممنون دوست جون، به خودم امیدوار شدم با تشویق های شما.

:-*

اسسسسسسسسسسسسسسسسستاد
سلام علیکم
بنده برگشتم
خسته نباشی
احسانه خانم سلام مخصوص

@ الي:
متاسفانه تنها راهش استفاده از فيلتر شكنه. تا اينكه من يه فرصتي پيدا كنم و دوباره همه رو اديت كنم
@ مرواريد:
نهههههههههههههههههههههه! رشته پلو؟؟؟ ايول بابا زرنگ. ماشالا همه چيز رو تكميل كار ميكني. چه كوفته هاش هم خوشگل شده و البته رنگ داوود باشا هم عاليه
خب به قول پريس جون من هر چي رب انار توش داشته باشه مثل فسنجون ميمونه
@ الي:
به به...الي خانم...نبودي خواهر نگران شده بوديم.

سلام طیبه جون
مرسی مثله همیشه عالیه
تو خودت نمره بیستی
تو مثه هیچ کسی نیسی
راستی چرا داوود؟به نظرم یه قصه جالب پشت این خوراک باید باشه
دوست دارم
عاشقتم

خوشمان آمد. دستتان درد نکند شف جان( امشب قهوه تلخ دیدم تقلید لهجه نمودم :))

یه خورده ازش خورده بودیم یادم اومد نعناع نذاشتم واسه تزئین. دیدم حیفه یه عکسم با نعناع ازش گرفتم (چشمک)

موادو ۱/۴ کردم و البته رب انار ۴-۵ ق اضافه کردم

در مورد فر‌ برقیم(پست تونا پیتزا) آره المنت بالا و پایین داره و متاسفانه موقع خرید بیدقتی کردم چون المنت بالا به تنهایی‌ روشن میشه ولی‌ پایین نه واسه همین برای جلوگیری از پخت سمت بالا قبل از پایین اغلب رو ظرفم فویل میکشم ولی‌ خوب می‌ارزه به اینکه مثلا واسه یه پیتزای فسقلی فر‌ گازیمو روشن کنم( چون برقی زمان کمتری میبره منم که همیشه وقت کم دارم بس که تنبلم)

merci

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/davod%20basha.JPG#resId/2172BC176E9E469F!354

خیلی خوشمزه بود ولی به نظر من مزش با فسنجان فرق داشت.
ممنون
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%af%d8%a7%d9%88%d9%88%d8%af%20%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d8%a7.JPG

@ نيره:
عالي شده نيره جون
چي بگم والا نظر من اين بود ولي خب گردو نداره پس شما درست ميفرماييد

@ پريس:

كار خوبي كردي نعناع گذاشتي
خوشگلش كرده

اگه ميتوني پايين ترين طبقه بذارش پس. چون خميرش هميشه نياز به حرارت بيشتري داره

داوود باشای من

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%af%d8%a7%d9%88%d9%88%d8%af%20%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d8%a7%20Dawood%20Basha.jpg

خوب کلا به عقیده من هم خیلی طعمش شبیه فسنجان خودمون هست. اونقدر که اگر یه کم شکر هم بهش اضافه کنیم - چون ما فسنجان رو ملس می خوریم- خود خودش میشه. البته یه چند تا قاشق که خورده بشه لو میره که فسنجان نیست
:دی
کاری که من با آقای همسر کردم و به خوردش دادم
اما َبعدش که فهمیدن گردو نداشته بیشتر خوشحال شدن و با اشتهای بیشتر خوردن.
اما طعمش بدون ِ بدون شکر هم خوشمزه هست.
ممنون شف عزیز

به به چقدر خوشرنگ و خوشگل... و با رشته پلو...به به
من عاشق غذاهاي سريع هستم. واسه همين فسنجون رو خيلي دوست دارم ولي اين ديگه از اون هم سريع تره
خيلي عالي شده نازنين جون

salam man nemidonam chejori be shoma vasl besham in commantro emtehani gozashtam ta bebinam chi mishe

khoshalam ke movafagh shodam kheyli vaghte daram site shomara ziro ro mikonam edehaye jadidi pyda kardam ke mibayest hatman az shoma ghadrdani konam ,ke khoshbakhtane in emkan moyasar shod. baz ham az shoma mamnoonam be khatere site zibaton.

طیبه 
طیبه عزیز 
مامان مهدی گل 
می دونی چیه؟ 
من دارم به وسعت خوبی هات فکر می کنم.
به این که چه حس خوبی به خونه های ما آوردی. خیلی روزا خیلی لحظه دلم می خواد آرزو می کنم کاش جای تو بودم 
طیبه عزیز برای  هزارمین بار این غذا رو درست کردم و مهمونام لذت بردند و لذت بردند و لذت 
دستورش به خیلی ها دادم. 
ازت ممنونم منی رو که لبریز از استرس مهمونی دادن بودم، لبریز شادی کردی
بایت همه آموزش های خوبت ممنونم 

نميدونيد من چقدر از شادي دوستام شاد ميشم
باور كنيد جدي ميگم
البته شما خيلي محبت داشتيد و تعريف كرديد
اما همين كه شنيدم باعث خوشحاليتون شدم افتخار ميكنم

میشه دستور پخت فسنجان هم بزارین شف عزیز ؟

خیلی معرکه هست این غذا
البته ما به یه اسم دیگه میشناسیمش طعمش عالیه 

بسیار خوشمزه.
من کمی رب انارم رو بیشتر ریختم. کلا حرف نداشت. دام فکر میکنم اگر مرغ رو اینجوری بپزم هم خوب میشه؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...