2010/11/23

چيكن شپردز پاي


هر موقع كه يه تيكه مرغ از مهمونيها اضافه مياد من باهاش چيكن شپردز پاي درست ميكنم. يعني تقريبا 90 درصد اوقات. چون خيلي سريعه و از مزه اش هم خيلي خوشم مياد و از همه مهم تر قيافه اش هم خوشگله. آخه من از اون آدماي بد ادا هستم كه اگه قيافه غذام تو دل برو نباشه چيزي از گلوم پايين نميره! و البته همين بيماريم توي وزن كم كردنم خوب به دادم ميرسه!

شپردز پاي رو قبلا ياد گرفتيد.
بيس كار همونه ولي اين مدل پاي با مرغ درست ميشه



نصف سينه پخته مرغ
هويج خورد شده نصف ليوان
نخود فرنگي نصف ليوان
پياز كوچك 1 عدد
آرد 1 ق غ
آب مرغ نصف ليوان
روغن زيتون 1 ق غ
نمك فلفل ادويه آبليمو
سيب زميني متوسط 2 عدد
شير يك سوم ليوان
كره 1 ق غ
تخم مرغ 1 عدد




مهم نيست چقدر مرغ داشته باشيد و مهم نيست كجاي مرغ باشه.
شما ميتونيد هر چقدر مرغ از غذاي ديروزتون اضافه اومده استفاده كنيد.

اگه هويج دوست نداريد حذفش كنيد.

اگه نخودفرنگي تو خونه نداريد اصلا مهم نيست.

نكته اش اينه كه چيكن شپردزپاي تنوع زيادي داره و ميشه هرچي تو يخچال يا فريزر داريد رو توش بريزيد. من معمولا از تركيب هويج و نخودفرنگي و مرغ استفاده ميكنم چون نتيجه خوبي ميده.

پياز رو 30 ثانيه توي روغن تفت ميديم. مرغ رو خورد ميكنيم و به پيازها اضافه ميكنيم. من واسه ادويه اش فقط زردچوبه و دارچين ميريزم. بعد هویج رنده شده و نخود فرنگي رو اضافه ميكنيم. من دوست ندارم هويج له شه پس سريع مرحله بعدي رو اجرا ميكنم.

مواد رو يه سمت تابه جمع ميكنيم و منتظر ميمونيم تا روغن اون سمت ديگه تابه جمع شه. اگه موادتون روغن رو به خودش جذب كرده ديگه چاره اي نداريد جز اينكه يه كم روغن يا كره توي تابه بريزيد.

آرد رو روي روغن ميريزيم و خوب هم ميزنيم تا گلوله گلوله نشه. يه كم كه خامي آرد گرفته شد كل مواد رو مخلوط كرده و آب مرغ رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كم كم آب مرغ به خورد آرد و روغن بره و مواد پايمون غلظت و انسجام پيدا كنه.

هنگامي كه ما شپردز پاي درست ميكنيم گوشت چرخ كرده به طور خودكار با مواد تركيب شده و يه مخلوط منسجم و چسبنده بوجود مياره كه بعدا توي برش خودش رو خوب نشون ميده. زماني كه داريم با مرغ شپردز پاي درست ميكنيم...اين آرده كه باعث ايجاد اون ماده چسبنده ميشه. پس اين مرحله رو نبايد حذفش كنيم . مگر اينكه اون برش خوشگل نهاييش واسمون مهم نباشه. كه هست!

نمك و فلفل و آبليمو رو اضافه كرده. ميچشيمش و خاموشش ميكنيم.


توي يه ظرف پيركس ميريزيمش و خوب فشار ميديم كه مطمئن شيم بعدا برش خوبي بهمون تحويل ميده.




سيب زميني ها رو 7 دقيقه توي مايكروفر قرار ميديم و بعد به همراه كره با پتيتو مشر لهش ميكنيم. تخم مرغ و شير رو هم اضافه ميكنيم. عنايت داشته باشيد كه جنس سيب زميني ها با هم فرق ميكنه. و امكان داره كه شما سيب زميني تون رو آب پز كرده باشيد. پس ممكنه شير كمتري نياز بشه. شير رو بايد قاشق قاشق به پوره اضافه كنيم كه يه وقت شل و آبكي نشه. حالا هر كي دوست داشت نمك و فلفل هم اضافه كنه. ميدونيد كه من اينكار رو نميكنم.




مخلوط سيب زميني رو روي پاي ميريزيم و باز خوب فشار ميديم و سطحش رو صاف ميكنيم. در اين مرحله مثل همه شپردز پايها بايد روي پاي رو خط بندازيم . من چون دم افطار بود و گشنگي به مغزم فشار آورده بود ...ژيگوليش كردم




و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه و يا تا زماني كه روش كمي طلايي بشه قرار ميديم.




اينم نماش از بغل.




بهتره داغ داغ برش نزنيد و چند دقيقه اي صبر كنيد. ولي در هر صورت برشش خوب ميشه




تعدادي كامنت داشتيم مبني بر اينكه " پاي من خوب برش نميخوره". تلاش كنيد تا اونجايي كه ميشه مواد پاي رو كم آب بگيريد. حتما اجازه بديد خوب بپزه كه حالت خميري پيدا كنه كه چسبندگي لازم رو داشته باشه. در نهايت سريع سروش نكنيد و يه كم بهش اجازه استراحت بديد. بعد ايشالا پايتون برشهاش خوب ميشه.

اوه...داشت يادم ميرفت. اين مقدار براي دو تا آدم خيلي گشنه و 4 تا آدم نه چندان گشنه خوبه. در كل 6 تا از اين برشهايي كه ميبينيد ميشه. پس ديگه خودتون با شكم خورندگان تنظيمش كنيد!

27 comments:

من اول
????????????!!!!!!!!!!

اون تخم مرغ آخر پخته بود؟

@مامان و بابا
پٔست شپردز پای رو بخونید که با گوشت درست شده تخم مرغ باید خام با مواد مخلوط بشه مثل کوکو

معلومه خوشمزه است. حیف که تا پنجشنبه درگیرم وگرنه میدرستیدم

سلام طیبه عزیزم
من که ان شپردز پای گوشتی رو خیلی دوست داشتم اولش فکر نمیکردم اینقدر خوب برش بخوره ولی خیلی عالی بود برشش خیلی زیبا میشه
فکر میکنم اینم باید خوشمزه باشه در ضمن وقت گیرهم نیست
مرسی
دوستت دارم

سلام طیبه جون من اون شیر دز پی گوشتی و پختم عالی بود اما به ته پیرکسم چسبید هر روز صبح اولین کاری که میکنم سایتتو باز میکنم شاید باورت نشه شب قبل خواب فکر میکنم فردا چی میخوای درست کنی ترا خدا حالا حالاها ما رو تنها نزاریا دوستت دارم هوارتا

سلام به شف عزیزم و همگی اهالی کارگاه
دلم براتون تنگیده . چون خیلی گرفتارم سرو صدام نیست اما هر روز به کارگاه سر می زنم ، اخه یه جورایی معتادشم
:D
شف عزیز این غذا رو من عاشقشم واقعا دستت درد نکنه من از مامانم یاد گرفتم اما یه کوچولو توی پوره اش پنیر می ریزیم
خلاصه که خسته نباشی خانم خانما
:-*

ای جانم کدبانو . این از اون غذاهاست که من عاشقشم . دستت درد نکنه بانو . ممنون به خاطر آموزش های خوبت ...شاد باشی .

This comment has been removed by the author.

من همین دیروز که اومدم تو سایت و بعد از مدت ها رسپی ها رو مرور کردم تا رسیدم خونه شروع کردم به درست کردنش. خیلی عالی بود.
هم خودم هم همسرم و هم همکارام کلی کیف کردیم :)

@ الي:
من بارها و بارها شپردز پاي درست كردم و هميشه هم توي پيركس بوده و هرگز نچسبيده. نميدونم شايد زيادي خشك شده بوده. بهتره كمي سس گوشت رو آبدارتر برداريم تا توي فر جاي پخت داشته باشه
@ پوپولي:
بله پنير عشق منه و هميشه همه چيز رو خوشمزه تر ميكنه. مادرتون حق دارن
@ منير:
چه عالي. نوش جان

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/chiken%20sheperd%5EJs%20pie.JPG

سایز ظرفم به نسبت مقدار موادم بزرگ بود واسه همین قطر مواد کم بود نتونستم خوب خط بندازم و لایه‌ی زیرین تو برش زیاد مشخص نبود ولییییییییی راحت بود و خوشمزه

دستت درد نکنه

نه برشش خوبه
و آره ظرفمون بايد خيلي كوچيك باشه
من ظرفم ني نيه
looool
ولي شپردز پاي رو من حتي با كارد هم برش نميزنم. با كفگير ميرم توش!!! و هميشه قالبي در مياد
چيز راحت الحلقوميه
:D

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p1c9x_YUs1F3SaBZ9WWnQn0nrWx6LR-cPXbIWLQi1ydls78Mpq3IF_r-oOecat3_fXsZzMjIAbnDlvtnrKkr_bk_fLylCQPWj/%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D8%B4%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%B2%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C.JPG?psid=1

خیلی عالی، خیلی خوشمزه. من نگاه کردم ببینم چی توی یخچال اضافه دارم، همه رو ریختم توش!!

:D

غذای من قالبی برش خورد و همه چیز عالی بود.

من قبلها پوره سیب زمینی روی این غذا رو با ماسوره روی غذا شکوفه می زدم!! و ژیگولی اش می کردم. این مدلش خیلی راحت بود.

دست شف درد نکنه.

من اینهمه مدت شپردزپای درست کردم تا به حال به خودم اینقدر زحمت ندادم که با ماسوره کار کنم. تنبلی بد دردیه

برشش واقعا عالیه و روش هم حسابی فرم گرفته
من خودم قسمت مورد علاقه ام همین یه تیکه گراتینه شده روشه
بقیه اش رو میذارم واسه آقای شوهر

ولی خیلی حظ کردم واقعا عالی برش خورده

شف جون عزیزم توی دستور اولیت شیر نداشت منم به سیب زمینی ها شیر نزدم ولی برای بار دوم که شیر زدم پوره خیلی لطیف وعالی شد. لایه رو کلی پف کرده بوداین غذا شده جزو غذاهای مورد علاقه من وقتی مهمون داریم اینم عکسش
http://www.4shared.com/photo/8F-0j1Kl/Tetra.html.

آره كاملا مشخصه كه خيلي خوب فرم گرفته
البته رسپيهاش خيلي زياده
بستگي به جنس سيب زميني هم داره
و البته ديگه آدم بعد از چند بار تجربه دستش مياد كه بافتش بايد چطوري باشه

مشق شب
چیکن شپردز پای
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21233&sc=photos

به به چه قالبي و خوشگل شده
احسنت

تو همون تابه ای که مایه اش رو درست کردم پختمش ارتفاع چیکنی اش! کم شد فکر کنم همین کمک کرد راحت برش بخوره مرسی خیلی خوشمزه بود

بله برشش واقعا خوب شده
احسنت

شف عزیز
می خواستم ببینم آیا می شه گوشت مرغ رو با گوشت بوقلمون جایگزین کرد؟ کلی گوشت و گردن بوقلمون رو دستم باد کرده.
و دیگه اینگه کدوم رسپی ها رو می تونم با گوشت بوقلمون درست کنم؟ 

 بله می تونید جایگزین کنید.

یچند دستور هست که همه عالین، یکی اشون که خیلی آسون و خوشمزه  است و من هم اتفاقا من درستش کردم برای بار شونصدم:

 بوقلمون برگر

http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_23.html
 
اینها هم هستن:

دلمه بوقلمون:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_16.html

ساندویچ لوف:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_18.html

برای دستورهای دیگه می تونید از گزینه جستجو استفاده کنید.

سلام. من امروز این پای رو برای ناهار درست کردم. عاااااااااالی شد . همه کلی تعریف کردن. ممنونم:)

این عکس رو وقتی برای اولین بار درست کردم گرفتم. داغ برش زدم اینجوری شد. اما دفعه بعد کاملا سرد 
شد و خیلی بهتر کات شد. همه دوست داشتن. از جمله خودم. مچکرم

از من میپرسید همین برشها هم خیلی خوشگلن
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...