2010/11/25

كانفتي كيك



كانفتي كيك Confetti Cake يه مدل ديگه از كيك هاي معروف دنياست كه به خاطر رنگ رنگي بودنش طرفدار زيادي داره. كانفتي يه مدلي از اين دونه هاي رنگي شكريه كه اينجا به ترافل مشهوره. كانفتي رو توي كيك ميريزن (و يا بيرونش) و در هنگام پخت به دليل حرارت اون بافت شكريش ذوب شده و رنگش با مواد كيك تركيب شده و يه بافت رنگي خوشگلي رو توي كيك بوجود مياره.

كيكش هر كيكي ميتونه باشه. فقط من كيكهاي با چربي بالا رو توصيه نميكنم. خودم زياد از اين كيك درست كردم و با انواع رسپيها امتحانش كردم. بنا به تجربه خودم بهترين رسپي واسه اين كيك رسپي كيك نارگيليه. چون هم خيلي نرم و مرطوب و لطيفه هم رنگ كيك سفيده و دونه هاي رنگي كانفتي بيشتر خودشون رو توش نشون ميدن. و چربي زيادي نداره و باعث درهم برهم شدن رنگها نميشه. يه رسپي خوب ديگه اينجل فود كيكه كه ميتونيد از اون هم استفاده كنيد ولي به نظر خودم اين يكي خيلي خوشمزه تره. هركي اين كيك نارگيلي رو درست كرده ميدونه من چي ميگم.




پس با رسپي كيك نارگيلي كار ميكنيم. اگه احيانا شير نارگيل دم دستتون نبود زياد افسرده نشيد... با شير معمولي جايگزينش كنيد. ولي اگه شير نارگيل داريد كه حتما از همون استفاده كنيد.




من اينجا سه مدل ترافلي كه تو خونه داشتم رو بهتون نشون دادم. من با همشون كار كردم همه جواب ميدن. ولي شما خيلي حواستون جمع باشه چون بعضي از ترافلها جنسشون خيلي بده و به محض اينكه توي مخلوط كيك ميريزيش رنگش پخش ميشه. پس بهتره اول يه كم از مخلوط رو با يه ذره از ترافل تست كنيد و اگه سريع رنگ پس داد از اون مدل ترافل استفاده نكنيد.




اين مدل ترافل رنگي ميله اي جنسش خيلي خوبه و خيلي طول ميكشه تا رنگ پس بده. سايزش بزرگه و بعد از پخت يه لكه رنگي بزرگتري بهمون ميده. البته من ترافلهاي درشت تر از اين هم تو خونه دارم ولي به نظر خودم ديگه از اين سايز بزرگترش به درد كاپ كيك نميخوره. ترافلهاي بزرگتر رو ميشه واسه كيك بزرگ كار كرد.




به ازاي اون ميزان مواد كه توي رسپي اومده شما به دو قاشق غذاخوري سر پر كانفتي نياز داريد. در ريختن كانفتي زياده روي نكنيد چون وقتي رنگها زيادي به هم نزديك باشن نماي كيكتون زياد جالب نميشه.

نكته: از قبل فرتون گرم باشه. قالبهاتون آماده باشن. همه چيز رو كنار دستتون چيده باشيد. سرعت عمل توي اين مرحله خيلي اهميت داره. به محض اينكه كانفتي رو توي مخلوط ريختيد ...با دقت ولي سريع همش ميزنيد. همينكه كانفتي ها توي كل مخلوط پخش شن كفايت ميكنه. زيادي هم نزنيد. به نظر من سه ثانيه كافيه. اگه زيادي هم بزنيد كانفتي ها به ته ظرف سقوط ميكنن و رنگشون هم توي مخلوط پخش ميشه.




همينطور كه توي اين تصوير به خوبي ميبينيد... كانفتي ها در كل مخلوط پخش شدن و رنگشون هم با مخلوط تركيب نشده. اين دقيقا همون چيزيه كه ما لازم داريم.




توي هر كدوم از لاينرها يه اسكوپ پر از مخلوط ميريزيم. بازم تاكيد ميكنم كه همه اين اتفاقات بايد در كمتر از يك دقيقه رخ بده. پس سعي كنيد سرعت عمل داشته باشيد.




همينطور كه ميدونيد كاپ كيك ها خيلي سريع تر از كيك ميپزن. پس بعد از يك ربع با خلال دندون وسط يه كاپ كيک رو چك كنيد كه اگه پخته سريع از فر خارجش كنيد. اين كيك حساسه و اگه زيادي توي فر بمونه لطافت و رطوبتش رو از دست ميده.

معمولا واسه سروش روش رو فراست ميكنن و كمي كانفتي ميپاشن. به صورتي كه ميبينيد. فراستينگش هم هر چيزي ميتونه باشه. كلي كرم تا الان ياد گرفتيم از هر كدومش كه دوست داريد استفاده كنيد. من اينبار از اسپري خامه استفاده كردم كه سريع كارم رو راه بندازه.

اگه شما به دلايلي نميتونيد كاپ كيك رنگين كمان درست كنيد... كاپ كيك كانفتي جايگزين مناسبيه.




فكر ميكنم در اينجا به وضوح ميتونيد بافت لطيف و مرطوب و زيباي كيك رو ببينيد. اين رسپي كيك نارگيلي واقعا عاليه و همينطور كه قبلا گفتم باهاش ميشه كيكهاي زيبايي درست كرد. 

و عيدتون هم مبارك

25 comments:

سلام طیبه جان
خسته نباشی
با اومدن پاییز بدجوری گرفتار و شلوغ شدم و دیگه فرصت نکردم بیامو مثل گذشته هی سوال بپرسم.دلم خیلییییی تنگیده بود.
مشقای قبل از مهر:
چیز تارتلت اجیلی

http://cid-7962f1bc304bd4c7.photos.live.com/self.aspx/negin/230920101788p.jpg
طیبه جان نمیدونم چرا کاراملی که درست کردم بعد از سرد شدن حالت شکرک پیدا کرده بود و شفافیت زمانی که داغ بود رو نداشت.

پیتزا چیز بایت
به مناسبت تولد همسری

http://cid-7962f1bc304bd4c7.photos.live.com/self.aspx/negin/240920101797i.jpg
یه دسته گلی اینجا به اب دادم که ...
توی درست کردن خمیر یکم استرس داشتم که نکنه خوب از اب درنیاد.ذهنم حسابی مشغول بود که ظرف داغ پیتزا رو از توی فر دراوردم که اخرین مرحله پنیر رو روش بریزم.
ظرف رو مستقیم گذاشتم روی قالیچه اشپزخونه!!
دیدم یه بوی سوختگی میاد.انقد ذهنم مشغول بود بازم نفهمیدم داره چه اتفاقی میفته.گفتم حتما پیتزام ته گرفته.
وقتی کارم تموم شد و اودم ظرفو بلند کنم بذارم توی فر دیدم قالیچه هم داره باهاش میاد بالا!!!اونوقت بود که فهمیدم چه دسته گلی به اب دادم!!!

یه سوال در مورد چیکن پارمزان و غذاهایی مثل شنیسل.
بعد از اینکه با ارد و پنیر کاورش میکنم و یکم تفت میدم وقتی میذارم توی فر برای پخت نهایی کاور روش از مرغ جدا میشه.قبلنا هم که شنیسل درست میکردم همین مشکلو داشتم که قسمت سوخاری از مرغ جدا میشد.چیکار کنم این اتفاق نیفته؟

و سوال اخرم.پست شپردز پای رو خوندم.گفته بودی نوع غیر رژیمیش پنیر هم داره.اونو کی باید اضاف کنیم؟اخه من یه جورایی کمبود وزن دارم و همش دنبال غذاهایی پرانرژیم که یکم جون بگیرم((:

هورااااا.
اول شدمممم بالاخره

چقدر هوس انگیز شده شف جونم
مرسیییییییییی
جون می ده برای بچه ها و تولدهاشون
:)))))))

با ۵تا سفیده کار کردی طیبه جان؟ چندتا کاپ کیک بهت داد؟ قالبت مینی مافن پرستیژ ه؟ بخوام نصف کنم ۲تا سفیده باید استفاده کنم یا ۳تا. یا از ۲تا تخم مرغ بیگ(+۶۳ گ) + ۱ سمال (۴۵ گ)

مشق:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html

سلام طیبه جان

اول که دستت طلا با این وبلاگت و هنرت. دوم من مشکلی‌ داشتم واسه کیک پاپ،

شکلات رو از همین مولدینگ شکلات‌ها خریدم که قاعدتاً واسه همین کار هست، اما نه همه ولی‌ اکثر جوجه‌ها و موس هام ترک خوردن :( چرا، آخه چرا؟

خیلی خوشگلن و هوس انگیز...... فکر کن خانوم دختر دوستم 1 سالش بیشتر نیست ولی در برابر کاپ کیک رنگین کمان کلی عکس العمل نشون داد باور میکنی دیگه چه برسه به ما بزرگترها
عید شما هم مبارک. با اجازتون خاله خانوم امروز مهمون دارن و منم براشون پاناکتای زعفرونی درست کردم تا عصر که برم خونه و برش گردونم و .......

سلام طیبه جونم
دلم واست یه ریزه شده بود آخه از پنج شنبه اینترنت خیر سرمون پرسرعتمون قطع بود و نتونستم بیام کارگاه چه کیکهای خوشکلی راستش دقیقاد همینطور که میگین بعضی از این ترافلها خیلی بدرنگ و بدمزه هستن و شیرینیها و کیکها رو خیلی کلاس پایین میکنن ولی اینا واقعاشیک شدن
مرسی
دوستت دارم
به خدا من معتاد شدم داداش،اگه یه روز نیام اینجا خمار خمارم آره
دوشت دارم اشتاد

سلام خسته نباشید من تونستم از یه فیل خیس کن!!! استفاده کنم واسه عکسا ولس باز اونم پرید من دوباره افسردگی گرفتم هرکی کمکم کنه الهی خیر دنیا و اخرت ببینه!!
طیبه خانوم عزیزم من تو اون مدت کم پتات چاپ و بناتا کریم و درست کردم عالی بود واسه مادر شوهرم و جاریمم همون دفعه اول دادم!!! کلی عزیز شدم و عروس هنرمند!!ولی وردالبحجه رو که پختم از اون وقت رفتم تو لک تهرون رو زیر پا گذاشتم واسه وسایلش ولی خیلی بد شد وانیلم پودری خالص استفاده کردم و البته خمیر مغزها 2 روز استراحت کردن و بعد از پخت وا رفته بود رویش هم یکم به تلخی میزد و بوی گلاب میداد محض ابرو ریزی عکس ننداختم!!باعث شرمندگیه
یه سوال دیگه ماهی شیر و سنگسر چجوری بپذم مخصوصا کباب ماهی شیر یه جا خوردم عالی بود
بدجوری بهت وابسته شدم خوشحالم که خدا شما خواهر هنرمندو به من داده اخه من خواهر ندارم دوستت دارم در پناه خدا باشی

salam chef jan\chera jadidan nemishe safeha ro save kard ??man hamishe save mikardam va azashun estefade mikardam..hala chi kar konam

سلام
عید شما هم مبارک خوشحال میشم به منهم سر بزنید
اگه المانی هم بلدید به اون یکی وبلاگم هم سربزنید
http://koechin1.blogspot.com/

http://persichekueche.blogspot.com/

سلام طیبه جون
خانم دستت درد نکنه.
آخی یادش بخیر.......
اولین دستوری که از وبلاگت درست کردم همین کیک نارگیل بود و واقعاً هم خوشمزه بود.
مرســـــــــــــــی
دیشب وسوسه شده بودم درستش کنم که......... دسترسی به دستورش نداشتم و موکول شد برای آینده و ترافل های آرتا!!!!!!!!!!

@ نگين:
تارتلتها خيلي خشگل شدن. من هيچوقت توي يخچال نميذارمش. اينا توي يخچال بودن؟ چون اين شيريني احتياجي به يخچال نداره
پيتزات هم خيلي خوشگل شده . پفدار و طلايي. ولي واقعا واسه قاليچه ات متاسفم. اين اتفاقات پيش مياد. قضا بلا بوده. جانت سلامت
مرغ نبايد خيس باشه. و اول بايد خوب با آرد پوشيده بشه. بعد ميره توي تخم مرغ و بعد آرد سوخاري يا پنير يا ....اينطوري جدا نميشه. و البته تا گرمه بايد سرو شه. اگه سرد شد كاورش نرم ميشه و ازش جدا ميشه
پنيرش بايد به همراه كره و تخم مرغ به سيب زميني اضافه بشه
@ پريس:
نه من از سه تا تخم مرغ استفاده كردم. همه مواد رو با كسر اعداد تغيير دادم
يه 12 تايي شد . درست يادم نيست شايدم 4 تا بيشتر ... آره فكر كنم يه قالب 12 تايي و يه قالب 6 تايي شد. ولي يادم نيست 6 تايي پر شده بود يا نه. من هميشه يادم ميره بشمارم
نه ميني مافن نيست. سايز معمولي 7 سانتي . كاپ كيك استاندارد. من اصلا قالب ميني مافن ندارم. گيرم نمياد
آره ميتوني از همون تركيب سايزي تخم مرغي كه گفتي استفاده كني. بهتر جواب ميده
@ آزاده:
آخيييييييييييي. موس هم درست كرده بودي؟ نازي
خود "بيكرلا" ميگه كه اگه خمير كيكي كه درست كرديد از اول ترك داشته باشه باعث ميشه كه بعدا كاورش هم ترك بخوره
تجربه خودم ميگه كه وقتي كيك پاپها زيادي سرد باشن اين اتفاق ميافته. پس زياد نبايد توي فريزر بذاريمش
و اينكه بهتره يه كم شكلات رو رقيق كنيم. البته نه تا حدي كه بعد نشه روش نقاشي كرد
از بارك استفاده كردي؟ قانونا نبايد اين مشكل پيش ميومد چون جنسش خوبه. ولي من خودم متوجه شدم كه وقتي دماي كيك زيادي بالا نيست و شكلات زيادي كلفت نميشه...يعني كاورمون ضخيم نيست...اين مشكل پيش نمياد. و البته يه تجربه ديگه اينكه...وقتي خمير كيك رو سفت بگيريم ديگه روي چوب تكون نميخوره و روي كاورش ترك ايجاد نميشه
موفق باشيد
@ آرتا:
به به هنرنمايي! من هنوز منتظر عكسها هستما
@ بهاره:
ما كوچيكتيم
@ سارا:
متاسفم كه بيسكويتهات خراب شدن. احتمالا آردش كم بوده كه وا رفته. آخه جنس آردها متفاوتن. ولي واسه مزه اش... خب گلاب رو حذف كن و فقط وانيل استفاده كن. اينا شيريني سنتيشونه و توش گلاب ميريزن. ما كه مجبور نيستيم با سنت اونا كار كنيم. تعجب ميكنم كه تلخ شده. واسه اين موضوع دليلي پيدا نميكنم والا
ما اينجا ماهي كبابي درست نميكنيم. ماهي هايي كه گفتي رو نمك ميزنيم و توي تركيب آرد و زدچوبه ميغلتونيم تا كاور شن. بعد توي روغن دو طرفش رو سرخ ميكنيم. با حرارت كم. بعد توي آبليمو ميريزيم و در تابه رو ميبنديم و ميذاريم با حرارت خيلي ملايم كمي دم بكشه. من ماهي كه ميخورم حالم بد ميشه. واسه همين وقتي ماهي ميخورم ماهي سرخ شده ميخورم كه حداقل طعمش خوب باشه. آخه كبابي دوست ندارم
شما نظر لطفتونه. خوبي از خودتونه
@ تهمينه:
نميدونم والا من كه به هيچي دست نزدم شايد خود گوگل تغييرش داده! من هميشه صفحه ها رو كامل سلكت ميكنم و بعد توي فايل ورد سيوش ميكنم. اينطوري خيلي بهتر از سيو كردن صفحه اچ تي ام اله. اين راه رو امتحان كن جواب ميده
@Köchin:
چقدر هنرمند! واقعا كه تميز و شيكن. اميدوارم توي كارتون موفق باشيد
@ احسانه:
مگه آرتا واست ترافل نفرستاده؟ اين ترافلا واقعا عالين

شما سرورین استاد
بوووووووووووووووووووووووس

دقیقا عزیزم، یعنی‌ یخ زده بودن کیک ها!! و حالا فهمیدم اونایی که ترک نخوردن اون آخریا بودن که دماشون بهتر شده بود ! ولی‌ دستت درد نکنه، اینقدر همه متعجب شده بودن که اصولاً اینا چیه که فرصت نگاه کردن بهشون رو پیدا نکردن:)مخصوصاً موس‌های دماغ گندرو

احسانه باید تنبیه بشه وقتی میگم بگیرم کلی نه و نوچ میکنه پس همچنان منتظر بمونه تا غیب از راه برسه و راهی تهران شه ( چشمک )

بافت لطیف این کیک یه حس خیلی‌ خوبی‌ بهم میداد مثل ابر میموند سفیدو ناز. مامان بزرگم گفت بوی کره میده شاید بهتره دفعهٔ بعد با روغن براش درست کنم ولی‌ منو آقای شوهر که خیلی‌ خوشمون اومد. فکر می‌کنم باید کمی‌ بیشتر کانفتی می‌ریختم.زمان پخت ۲۳ دقیقه. اون کپل خشکلا تو فر‌ برقی بودن .تو همون یک ربع هم پخته بودن. نصف مواد ۱۶ تا کاپ کیک بهم داد.

با پودر مرنگ درستش کردم خیلی‌ راحت بود

این اسپری خامهٔ من هم که کم چرب بود همین که میومدم ۲تا عکس درست حسابی‌ بگیرم آب میشد

ممنون
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/banana%20cream%20pie.JPG#resId/2172BC176E9E469F!359

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pYKg3Uc_GeyogINkMvjcRhfhnz9nvpZ0psfpz-cSg3SknCzfbUV-Bjmt3pwo0CYoks2ByAbK8yXFq8HbYcwVZzuaLM-4pnIhx/Confetti%20Cake.jpg?psid=1

راستش نمی خواستم عکس بذارم چون ابدا توی این اون لکه هایی که توی بقیه بود و من انتظار داشتم ایجاد نشده بود. البته مشکل این بود که به محض اینکه ترافل رو ریختم توی مخلوط کیک،
اصلا به هم زدن نرسید، چون سری شروع به رنگ پس دادن کرد.
من هم از ترس بیشتر رنگ پس دادن، سریع توی قالب ریختم.
و دقیقا اون هایی که بدون تزیین خوردیم کلی رنگی بود و این دو تا دونه که به فراست کردن رسید هیچ رنگی نداشت
:دی
اما در کل طعم و عطر فوق العاده ای داشت شف ِ عزیز

@ آزاده:
آره به نظرم همين كه چوبهاش به كيكها وصل شدن و خودش رو گرفت كفايت ميكنه و زيادي سرد بشه آدم رو تو دردسر ميندازه

@ آرتا:
البته منم دست كمي از احسانه ندارم. ولي اين يكي رو مطمئن بودم كه لازمم ميشه آخه من عقده چيزاي رنگ رنگي رو دارم و هر چي داشته باشم بازم كممه

@ پريس:
واااااااااااااااااي حسابي خوشرنگ و خوشگل شده . كانفتي اي كه استفاده كردي گرد بود يا ميله اي؟
با نظرت در مورد كيفيت كيك موافقم. به نظرم خيلي كيفيتش عاليه. كيكهات هم فوق العاده شدن. راستي من هنوزم فكر ميكنم بهتره كه دنبال چند مارك جديد وانيل باشي. چون قانونا نبايد بوي كره بده. البته بوي كره كه خيلي بوي خوبيه
راستي تجربه من در مورد اسپري خامه.... بهتره هميشه خيلي خنك باشه و يه جاي سرد يخچال بذاريش و قبل از اسپري كردن تا اونجايي كه ميشه تكونش بدي. بعد ديگه وا نميره
همينطور كه ميبيني من كاپ كيك و خامه روش رو با كارد نصف كردم! يعني خامه ام حتي برش هم ميخوره. دليلش هم همونه كه گفتم

@ نازنين:
نازنين جون اصلا خودت رو ناراحت نكن . من خيلي سعي و خطا انجام دادم تا به نتيجه مطلوب برسم. تازه هميشه ميگم كه طعم مهمه. من خودم با انواع ترافلها امتحان كردم. ميدونم چي ميگي. با بعضي هاش جواب نميگيريم. هر وقت كاپ كيك درست ميكني يه كم ترافل هم توي يكي از كاپ كيكها بريز تا كم كم دستت بياد چه ماركي مناسب اين كاره
جالبه كه ترافلهاش ظاهرشون خيلي خوشگله ولي حتما بايد با يه مارك ديگه هم امتحان كني ايشالا جواب بده

میله‌ای بود طیبه جان.مثل همون بسته ای که تو عکسات گذاشتی. فکر می‌کنم باید یه کمی‌ بیشتر استفاده می‌کردم چون تراکمش خیلی‌ کم بود و البته از ترس ذوب شدن خیلی‌ سریع اسکوپ کردم.

وانیل هم من از هر دو مارکی که اینجا دیدم خریدم فاستر کلارکس و تیاری. البته وانیل پودری تنوعش بیشتره ولی‌ مایع‌ فقط همین دوتا رو دیدم بعدم مامان بزرگ من بیشتر از اینکه تعریف کنه همیشه انتقاد می‌کنه من دیگه عادت کردم.
:D
:p
خودم که خیلی‌ راضی‌ بودم الانم دوباره ازش درست کردم عکسشو بعدا میزارم ولی‌ بدون برش. چون می‌خوام ببرم جایی‌

واسه خامه هم چشم حتما این بار اینجوری عمل می‌کنم.البته این یکی‌ اکسترا لایته. فکر نکنم بتونم بیشتر ازش انتظار داشته باشم .ولی‌ آره خیلی‌ تعجب کرده بودم چطوری تونستی‌ برش بزنی‌. بازم مرسی‌

این یکی‌ بدون برش هم نمای بغلش خوشگل بود دلم نیومد عکسشو نذارم
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/confettycake.JPG

پس مادربزرگت عین مامان منه
:p

نه راست میگی واااااااااااااااااااقعا خوشرنگ و خوشگل شده. کیکش هم واقعا سفیده. آدم حظ میکنه

شف عزیز
این هم برش کیک کانفتی من...فکر کنم اگه یه کم ترافل هاش رو بیشتر میریختم بامزه تر میشد
از رسپی کیک نارگیلی استفاده کرد (البته شیر نارگیل نداشتم بجاش از شیر استفاده کردم ) کیک لطیفی بود، واقعا لطیف
فقط یه سوال : میشه مقدار شکر کیک رو کمتر کرد؟ به نظرم یه کم شیرینیش زیاد بود
با تشکر
ps:میخواستم سوال و عکس رو در همان بخش کیک نارگیلی بذارم، ولیکن هر چقدر سعی کردم صفحه مربوطه باز نشد
ظاهرا اسمشو نبر رو روش اعمال کردن...متاسفانه

شكر كارهاي زيادي توي كيك انجام ميده
يكيش اينه كه باعث مويست و مرطوب بودن كيك ميشه
ميتونيد يه بار تست كنيد و كمي از شكرش كم كنيد
اگر كيفيتش تغيير نكرد باز كمي از شكرش كمتر كنيد تا جايي كه نتيجه مطلوب رو بگيريد
يكباره كم نكنيد كه كار خراب شه

بله احتمالا كمي كانفتي رو اضافه كنيد نماش رنگين تر بشه زيبا تر ميشه

ولي كيكتون عالي شده و بدنه اش هم خيلي زيبا كاور شده
رزها خوراكي هستند؟

الان اون يكي كامنت رو ديدم
كارتون در مورد رزها حرغ نداره

مرسی طیبه جون.... از شما چه پنهان، کیکو که بریدم ، فوری رفتم سر وقت رز ها. حسابی تمیزشون کردم، گذاشتمشون توی ظرف ، کنار....دلم نیومد کسی بخوردشون... قایمشون کردم..مممممم م

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...