2010/12/02

کیش کوفته قلقلی




اين يكي از كيشهاي مورد علاقه منه چون هر چی توشه، شدیدا طیبه پسنده.



براي كراست:
آرد1 ½ ليوان
نمك نصف ق چ
شكر نصف ق چ
تخم مرغ 1 عدد
كره 60 گرم
سركه سيب 1 ق چ
آب سرد 3 ق غ

براي فيلينگ:
سيب زميني متوسط دو عدد
پودر خردل 1 ق چ
فلفل سفيد 1 ق چ
پنير چدار رنده شده 150 گرم
گوشت چرخ كرده 200 گرم
پياز كوچك 1 عدد
ادويه نمك فلفل
جعفري خورد شده 2 ق غ
تخم مرغ 4 عدد
شير يك سوم ليوان





سب زميني ها رو 8 دقيقه توي مايكروفر كبابي ميكنيم. بعد پوست گرفته و با پتيتو مشر لهش ميكنيم. پنير رو رنده زده و بهش اضافه ميكنيم. پودر خردل و فلفل سفيد رو هم اضافه ميكنيم. من زياد همش نزدم كه سيب زميني ها فرمشون رو از دست ندن و به هم نچسبن كه بعد مخلوط تخم مرغ توي بافتش فرو بره.






كراست رو مطابق دستور آماده ميكنيم.





مخلوط سيب زميني رو روش قرار ميديم.





گوشت و پياز و ادويه و نمك و فلفل رو مخلوط كرده...







خوب چنگ ميزنيم تا خميري و منسجم شه.






براي اينكه يك اندازه بشن من كوفته ها رو با "ملون بالر" درست كردم. شما ميتونيد از قاشق چاي خوريتون استفاده كنيد.








كوفته ها رو سرخ ميكنيم تا طلايي شن.







كوفته ها رو روي كيش ميچينيم. ( اگه وبلاگ آشپزي داريم و مجبوريم كوفته رو توي دستمون نگهداريم تا بتونیم از اين مرحله يه عكس قابل قبول بگيريم... تا عکسه گرفته شه انگشتامون رو كاملا ميسوزونيم)







تخم مرغ و شير رو خوب ويسك ميكنيم (باز هم اينجا ميتونيد نصف مقدار شير رو خامه بريزيد. ولي كار خوبي نيست) و جعفري خورد شده رو هم اضافه ميكنيم. از نظر من نمك و فلفل نياز نيست ولي شما مختاريد.


كيش رو به مدت نيم ساعت در فر 180 درجه سانتيگراد قرار ميديم .






گرمه سروش ميكنيم.


من عاشق تركيب سيب زميني و فلفل سفيد هستم و وقتي چدار و جعفري هم بهش اضافه ميكنم ديگه ميرم بهشت.


اين كيش بسيار خوشمزه است.شديدا توصيه ميشه.




برگرفته از كتاب "البيتزا و الكيش" نوشته "رشيدة أمهاوش"

29 comments:

همش یه طرف این قلقلی ها یه طرف
:X

کیک نارگیلی


http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pTlXHsyBkDGNhCtADcqIM6t8J5E_sgy3TkZhiomtW6KgtbL54UCtvfRgTNH7wFpek7A2QG3SbM5GcOKIrG4OZsdkS7HS-MgYy/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg?psid=1

کانفتی کیک

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pYKg3Uc_GeyogINkMvjcRhfhnz9nvpZ0psfpz-cSg3SknCzfbUV-Bjmt3pwo0CYoks2ByAbK8yXFq8HbYcwVZzuaLM-4pnIhx/Confetti%20Cake.jpg?psid=1

مقش شب:

حلوای برنجی

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pvWjobwEtQW45V0Aj8yRbpMCTzPkLNr-UR0SjHb5McWP8UYPHPwe5dQOFFWEHCGDB6gkKSsSEB02sSxfeOQMHTAInHDh11sbZ/%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_29.html#comments

منم شدیدا عاشق شما هستم.
راستی آیا واسه یه آدم مریض هم که داره تو تب میسوزه ولی طیبه خونش کم شده و به زور داره تایپ میکنه هم توصیه میشه؟
مرسی عزیزم

KARET HARF NADARE BE KHODA.HALA TO PAYE BANANA HAM COMMENT MIZARAM KE CHE KARDI BA MA.........BOOOOOOOOOOOOOOS.

مرسی طیبه جون .. عالییییییییییی بود عزیزمممممممممم

فقط نمی دونم اول کدوم یکی از این دستورهای خوب رو امتحان کنم اما تو همین هفته این کیش رو درست می کنم حتماااااااااا

شف طیبه جان، عالی‌ بود، من عاشق کیش هستم، تووووپپپپپپپ

یک سوال هم داشتم، من اینجا نتونستم پودر ژلاتین حلال پیدا کنم، فقط همین ژله میوه‌ها حلالشون هست، حالا پیشنهادتون واسه دسر‌هایی‌ که پودر ژلاتین میخوان چیه؟ من چی‌ کار کنم؟

مقش شب:

کوردن بلو

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pEJV2amuYdLe23nM94wT-731y0M7oeKV4hYzAocrQa6IUerSYUMa5ACJ6dBJcQzIz4JKXeAAUdUdT65ZGFr1IYRP_NB3UoJyP/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D8%A8%D9%84%D9%88.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html

به به . عکسش که معلومه خوشمزه ست . زنده باشی طیبه جان ، ممنون از زحمتت . گلم من یک سوال دارم در رابطه با شوگرکوکیز که تو پست خودش می گذارم ... شاد باشی.

شف جونم سلام
عجب چیزی ساختی. ممنون.
من اگر اینو درست کنم همشو خودم به تنهایی خواهم خورد(چشمک).

ووووووو این معرکه است
شف گلم
خسته نباشی عزیزم:-*
...


کوردن بلو مروارید جون چقدر خوردنی وشیک شده
دستش درد نکنه

طیبه جون من یه سوال خیلی‌ مهم تو قسمت چیز تارلت ازتون پرسیدم.گفتم شاید درست نباشه تو این قسمت مطرحش کنم.عزیزم می‌شه بهم جواب بدی؟خیلی‌ برام مهمه.مرسی‌.

دستت درد نکنه شف جان هنرمند...
میشه بگید من چطور میتونم پستهای قبلی رو ببینم؟ عکسا دیده نمیشه.. انگار یه روشی هست که دوستان میتونن ببینن...

@ فاطمه

دوست عزیز،

برای پاسخ سوالتون لطفا به پست دلقک کلاه بوقی مراجعه کنید و در قسمت کامنتها شماره 18 توضیحات من را بخوانید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

@ ستایش

ممنون ستایش جون.

شما هم مثل مصبر و خیلی دیگه از همشاگردیها غیبت دارید .

آیکون یک عدد مروارید غمگین

سلام خیلی وفته اینجا می آیم اما فکر می کردم کامنت گذاشتن سخته اما با خوندن پست چگونه کامنت بذاریم دیدم آسونه .
وبلاگتون خیلی عالی هست دست گلتون درد نکنه.
روزی دو سه بار اینجا سر می زنم و بعضی از غذاها را هم درست کردم
بازم مرسی

سلام شف عزیز و دوستان محترم،
شف عزیز من آلان بیشتر از سه چهار روز است که براتون کامنت گذاشتم در جاهای مختلف ولی هنوز جوابی دریافت نکردم، حتما خیلی مشغولید یا نیستید که جوابمو بدید مروارید جون شما که همیشه لطف می کنید و راهنمایی می کنید. می توانم خواهش کنم در نبود شف عزیز کمکم کنید
من پیتزاچیزبایت را درست کردم ولی خمیرم سفت بود و به سختی کش می آمد حتی موقع درست کردن چیزبایت هم به سختی باز می شد باوجود اینکه موادم همه درست بود فقط من موقع ورز دادن اصلا بهش آرد نمی پاشیدم چون چسبناک نبود و اینکه آرد هم روش نوشته که مخصوص نان و پیتزا هست و من همه مواد را کاملا نصف درست کردم و فقط توانستم باهاش 6 تا چیزبایت درست کنم والبته وقتی آماده شد کاملا ترد و خوشمزه بود. لطفا برای سفتی خمیر مرا راهنمایی کنید. ممنون

@ monire

دوست عزیز،

من سوالتون رو کپی می کنم توی قسمت چیز بایت و سعی می کنم همون جا جوابتون رو بدم.

@ بهاره:
ايشالا خدا شفا بده بهاره جون
مواظب خودت باش
@ sama:
شما محبت داريد
@ مهشيد:
شما كه گل كاشتيد مهشيد جون
@ آزاده:
از آگار آگار استفاده كنيد
گياهيه و اون مشكل ژلاتين رو نداره
من تو يخچال دارمش ولي چون كار با ژلاتين واسم راحت تره ازش استفاده نكردم
@ احسانه:
منم همچين تصوري داشتم. ولي وقتي وارد عمل شدم ديدم نميتونم همه اش رو تنهايي بخورم
:D
@ ستايش:
كم پيدايي ستايش جون. حالت خوبه؟ اميدوارم هميشه سرحال باشي
@elastigirl :
نظر لطفتونه
@ منيره:
در همون پست پاسخ دادم
ببخشيد دير شد

سلام
تم جدید وبلاگ خیلی ملایم و زیباست.
در مورد کیش کوفته قلقلی؛ راستش من درست کردم ولی بر عکس بقیه رسپی هاتون که درست می کردم خیلی خوشم نیمد. البته هر کسی خورد گفت که خوب شده اما با اون چیزی که من فک می کردم فرق می کرد.
(ببخشید این جوری گفتما... http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/2.gif )
اما بی تعارف من روزی حداقل یکبار به وبلاگتون سر می زنم و این خودش یعنی کارتون عالیه... و آدرستون رو به خیلی از دوستام دادم http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/kish%20koofteh%20ghelgheli.JPG
طیبه جان میگم شما از مرحله‌ای که تخم مرغ و شیرو اضافه کردی هم عکس گذاشتی‌؟ آخه اگه عکس منو ببینی‌ کاملا سطحش با آخرین عکس شما فرق میکنه؟؟؟ من همون موقع که مخلوط تخم مرغ اضافه کردم به شک افتادم ولی‌ فرصت نداشتم چک کنم ولی‌ الان که دوباره نگاش می‌کنم سیبزمینی‌های شما کاملا پیداست ولی‌ مال من با تخم مرغ کاملا پوشیده شد با توجه به اینکه حتا ظرفم بزرگتره و من ۲تا تخم مرغ استفاده کردم نه ۴تا(چون واقعا با تخم مرغ مشکل دارم).

تازگیا انگاری کور هم شدم مثلا صبح دستورو نوشته بوم رو کاغذ که شب راحت باشم ولی‌ نوشته بودم سرکه ۱ ق غذاخوری!!!(که البته چون می‌ترسیدم زیادی طعم سرکه بده نصفی ریختم) گوشت‌و هم نوشتم ۳۰۰ گرم(که البته بازم به نظرم رسیده بود زیاده ۲۰۰ گرم استفاده کردم

تازه ۱۱ تا دونه هم اضافی آوردم. گذاشتم فریزر که الان میبینم شما تقریبا چسبیده به هم گذاشتی‌ و بزرگتر از مال من درست کردی و البته مال من یه نیمش غرق در تخمه مرغه. نتیجه میگیریم من صبح کاملا خواب بودم
looool ;P

حالا بعد از این همه روده درازی...

طیبه جان دست گلت درد نکنه خیلی‌ خوشمزه بود. من به خاطر همون قضیه تخم مرغ با ترسو لرز خوردم. تازه اول دادم آقای شوهر تست کرد. ولی‌ بعد دیدم نه هم موادش هم کراستش عالیه

از وقتی‌ آردمو عوض کردم دیگه تو بهشتم. به راحتی‌ خمیر پای ساختم. بازش کردم و منتقلش کردم به ظرف. و البته بنا به تجربه الان دیگه همیشه ۱/۴ از آردو کم می‌کنم

یه پریس شدیدا متفکر!!!

شاید سایز سیب زمینی‌ هام خیلی‌ کوچیک بوده نه؟؟؟
~x(

@ منیر:
من همیشه میگم که ذائقه من با همه فرق میکنه و خب عجیب هم نیست . ذائقه ها متفاوتن و لزومی نداره همه از همه چی خوششون بیاد. بهتون حق میدم و به سلیقه تون احترام میذارم

@ پریس:
پریس جون من کاری که کردم اینه که سیب زمینی ها رو له نکردم. یعنی همون فرمی که پتیتو مشر بهش داده بود رو حفظ کردم که بینشون فاصله ایجاد بشه و سوراخ سوراخ باشه. این رو گفته بودم توی پست. بعدش که تخم مرغ رو ریختم دیگه رفت بینش به جای روش. اینطوری تخم مرغش به جسمش رفت
میگم که...تازه شدی عین خودم!!!!!!!!! منم دور از جون شما کور تشریف دارم. همه چی رو هم تو هم میکنم. واسه همین صدبار چک میکنم درست نت برداری کرده باشم و همیشه از روی متن میخورنم و کار میکنم. چون خودمو میشناسم
به نظر من که کیشت عالی شده و من بودم همه اش رو میخوردم. ولی چون با تخم مرغ مشکل داری همون یکی استفاده کن. بقیه اش رو خامه بریز. توی این یکی کیش اصلا تخم مرغ زیاد نقشی نداره چون بقیه مواد خودشونو به هم میچسبونن. مثل پوره
به نظر من که کیشت هیچ ایرادی نداره و عالی شده. اصلا باید همین شکلی باشه. من چون دوست نداشتم روش تخم مرغی باشه اونکار رو کردم که بره زیرش
:p
راستی اگه سیب زمینی هات بزرگتر بود که بعدش دیگه جای بقیه مواد رو نداشتی

آره شف جونی کاملا توضیح داده بودی .منم خیلی‌ سعی‌ کردم فرم سیبزمینی‌ها رو حفظ کنم ولی‌ پنیر که قاطی کردم به هم چسپید حالا دفعهٔ بعد بیشتر سعی‌ می‌کنم و به جای ۲تا یه تخم مرغ استفاده می‌کنم. من خامه هم استفاده کرده بودم . جأت خالی‌. خیلی‌ خوشمزه بود. ولی‌ سنگین. نمی‌شد همشو خورد. خیر سرم مثلا صد بار چک هم کرده بودم
;P
آره جا نداشت

:D

مقش شب:

برش نخورده

http://8wyodq.blu.livefilestore.com/y1pOqImba8qxBWGbUwSy1AtuAcvxbnDCwRZXVX_LXuFSFubcWtD2qokA1xWO_sh2V2koKPN_oDWQ5058HxoP9goUOYkgD3Ykgah/%DA%A9%DB%8C%D8%B4%20%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87%20%D9%82%D9%84%D9%82%D9%84%DB%8C%201.JPG?psid=1

برش خورده:

http://public.blu.livefilestore.com/y1pV3QP-f1W4U_7bIxmAMp_6Y6STWnOJVsMoSZ9GKMNY2HhXL_xn98k3agESrbqyzfwCwjDSZzupSyrHtePQ361iA/%DA%A9%DB%8C%D8%B4%20%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87%20%D9%82%D9%84%D9%82%D9%84%DB%8C%202.JPG?psid=1

من سالها پیش یک بار کیش درست کرده بودم و از نتیجه اش راضی نبودم، این بود که سالیان سال بود که اصلا سراغ کیش و تارت نرفته بودم!!

بعد از این که این قالب کف متحرک رو با هزار بدبختی پیدا کردم، این کیش رو ساختم.

خیلی راحت بود و من خیلی سریع درستش کردم. مزه اش هم خیلی خوب بود.

من توی فیلینگش کمی پودر سیر ریختم و کمی هم جوزهندی.

اول این که فکر کنم اگر قالبی مثل قالب من 20 سانتی باشه، بهتره خمیر رو نصف کنیم و بعد با وردنه باز کنیم تا بتونیم با دست بازتری خمیر رو نازک کنیم.

بعدنش من فکر می کنم دفعه دیگه وقتی کیش رو از فر در آوردم، جعفری خرد شده رو روش بریزم، اون مقداری
رو که از اول ریخته بودم، بعد از پخت خیلی خشک و بد رنگ شده بود و من دوباره کمی جعفری ریختم روش.

بعد از کلی فکر کردن، آخرش به این نتیجه رسیدم که دفعه دیگه توی فیلینگش، یعنی بین سیب زمینی و پنیر، کمی هم زرشک بریزم، حس می کنم از نظر مزه ای و منظره ای خوب بشه.

دست شف درد نکنه

فوق العاده زيبا و خوشرنگ

جالبه مرواريد جون كه واسه من جعفري ها خشك نشدن!!! نميدونم چرا با همون درجه و زمان اينقدر نتيجه متفاوت بوده. ولي كاملا موافقم. مسلما وقتي آخر سر بريزيم ديگه اون مورد پيش نمياد و جعفري تازه خوشمزه تر هم هست
با اضافه كردن ادويه ها و زرشك كاملا موافقم
و بازم بگم كه خيلي زيباست

سلام شف عزیز ! این هم کیش کوفته قلقلی که من امشب درست کردم. فقط کراستش رو طبق دستورالعمل تارت گوجه فرنگی درست کردم به هر حال برای اولین بار فکر میکنم خوب بود. من هر چه بیشتر از رسیپیهاتون استفاده میکنم بیشتر لذت میبرم و از اینکه بیدریغ تمام کارهاتونو به نمایش میذارین با تمام دردسرهاش و با تمام گرفتاریها بخصوص عکسهای فوق العاده ای که از مرحله به مرحله کارتون میذارین احساس سپاس و قدردانی میکنم . باز هم ممنون زحماتتون

https://skydrive.live.com/?cid=ea698d6a80695a38&sc=photos&uc=92&id=EA698D6A80695A38%21164#!/?cid=ea698d6a80695a38&sc=photos&id=EA698D6A80695A38%21280!cid=EA698D6A80695A38&id=EA698D6A80695A38%21280&sc=photos

بسیار زیبا و اشتهابرانگیز شده. کاملا خوشرنگه و کراستش هم خوب پخته و عالی برش خورده
نه عزیزم از هر کراستی که باهاش راحت ترید استفاده کنید. کم کم میتونید کراستهای مختلف رو تست کنید و اونی که بیشتر دوست دارید رو برای کارهاتون انتخاب کنید
و مرسی از لطفی که به من دارید

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...