2010/12/07

ورین چای و گریپ فروت


حالا ورين ديگه چيه؟
ورين verrine يه نوع دسر فرانسويه كه تشكيل شده از لايه هايي از ميوه ها يا سبزيجات (يا هرچي) توي ليوان هاي شيشه اي. ورين ميتونه ترش يا شيرين باشه .... يا توي حالت امروز ما ...تلخ! (شوخي كردم)
صبح روز عيد فطر كه از خواب پا شدم يه صدايي بهم گفت: "ديگه تن پروري بسه. چربي و شيريني باي باي" . منم به حرفش گوش كردم و سريع ...حتي قبل از صبحونه ...رفتم تو خط گريپ فروت! ( شما ولي هنوز كماكان غذاهاي پركالري اينجا خواهيد ديد! چون همه شون رو هنوز پست نكردم)
پودر ژلاتين 1 ق غ
آب ربع ليوان
چاي كيسه اي 1 عدد
آب جوش 1 ليوان
گريپ فروت 2 عدد
انار 1 عدد



طبق معمول هميشه...ژلاتين رو روي آب ميپاشيم و ميريم دنبال زندگيمون.



چاي هاي مورد علاقه من كه معرف حضورتون هستن؟! من شديدا همين مدل چاي رو واسه اين ورين پيشنهاد ميكنم چون تركيبش با گريپ فروت عالي ميشه


چاي رو دم ميديم. شما ميتونيد از هر چاي دم كرده ديگه اي كه تو خونه داريد استفاده كنيد. فقط تازه دم باشه.




ژلاتين رو 10 ثانيه توي مايكروفر ذوب ميكنيم و تي بگ رو ميندازيم دور



چاي رو به ژلاتين اضافه ميكنيم.



گريپ فروت رو سگمنت ميكنيم. قبلا توضيح دادم




و بعدشم هر چي باقي موند رو تو مشتمون فشار ميديم تا آبش كامل گرفته شه.



و... ما همش يه دونه انار خوشگل قرمز خوني لازم داريم ... همش يكي ...يكي... همينطور كه ملاحظه ميفرماييد من خيلي خوش شانسم! طبق معمول



جالبه كه من تمام طول سال رو گريپ فروت ميخريدم يكي از يكي خوني تر. و انار هاي يكي از يكي سرخ تر... اينبار همه چي تو زرد از آب در اومد. ولي من مصمم بودم كه حتما اون روز ورين بخورم ...سرخ يا زرد.



و چاي رو هم اضافه ميكنيم. و البته شما مجازيد هر چقدر كه دوست داريد به چايتون شكر اضافه كنيد. ولي چه كاريه؟؟؟!!!




و توي ليوان ميريزيمش چون ورين، ورين نميشه مگه اينكه توي ليوان باشه. راستي با اين مقدار شما تقريبا چهارتا نيم ليوان بدست مياريد.



و يه دو ساعتي ميذاريمش توي يخچال تا ژلاتين خودش رو بگيره. به نظر من – كه عاشق طعم گريپ فروتم – اون تلخي ناشي از چاي و گريپ فروت و ترش و شيريني انار در كل يه نوع ژله خوشمزه رو بوجود مياره. يه ژله تلخ! گفتم تلخ؟ نه

41 comments:

چه خوشگله دوســــــــش داشتم
خسته نباشی عزیزم

هرجا گریپ فورت میبینم از ابمیوه تا میوه خشکش یادتون میافتم

اینم از خواص بی نظیرش

http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/fruits/winter_fruits/2007/11/13/53428.html

سلام عزیزم
چقدر جالب
مرسی

سلام
من که عاشق چای هستم، امشب جدی جدی دهنم از این همه تعریف و تمجید خوشمزه و خوشرنگ آب افتاد

مقش شب به روز:

:D

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pCjR1Y1mEEVCVGBA408wUcbjBgQhhJa8yGHmduMh6E_HuPLDyDeKGkEcKlBQuPCsD6OCQkruCxtdut2v4FlCZdQzCZ9aJEzd-/%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%DA%86%D8%A7%DB%8C%20%D9%88%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%BE%20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AA.JPG?psid=1

خیلی خوبه آدم از سرکار برگرده، ببینه رسپی جدید رفته روی ایر و مواد اولیه اش هم در منزل موجوده.

به به.

خیلی خوشمزه بود. من به جای چای میوه از چای

Rooibos

استفاده کردم که اون هم ترش مزه است.

واقعا خوشمزه و فرش کننده بود.

دست شف درد نکنه.

افرین به مروارید جان که شاگرد اول کلاسه
منم که حسابی تریپ زدم رو اضافه وزن حتما باید بخورم یه کم چربیهام آب بشه. دیروز طیبه جان کاپ کیک ولنتاین درست کردم و حسابی هم چسبید. فقط یه سوال نمیدونم چرا هر وقت میخوام تو کپسول کاپ کیک درست کنم به اون خوشگلی و پفی که مستقیم تو خود قالب میریزم نمیشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به همین دلیل کمتر ریسک میکنم و تو کپسول میریزم مواد رو..........
کلی عکس گرفته و نزاشته دارم از دستورات در اولین فرصت راست و ریس میکنم میزارم

سلام طیبه جون ،من امروز خیلی خوشحالم روی آسمونهام .امیدوارم هرچیزی که از خدا می خواهی بهت بده و همیشه سلامت باشی .دیشب که از اداره رفتم خونه دیدم تو یخچال یه نصفه خامه از همین پاکت صورتی ها دارم ، گفتم خامه فرم گرفته که شما دستور دادید رو درست کنم اگه خوب شد شروع کنم و در پروژه های بعدی کیک بپزم اگه نه هم خوب تجربه است و خیلی مواد به هدر ندادم به نصف پاکت خامه صورتی 2 قاشق غذاخوری شکر ریختم با قاشق هم زدم و 30 دقیقه گذاشتم فریزر بعد 10 دقیقه با هم زن برقی زدم همون چیزی بود که آرزو داشتم عین اون چیزی که شما در تصویر داشتی وقتی مید یدم که داره فرم می گیره از خوشحالی داشتم بال درمی آوردم و کلی همونجا دعات کردم.بعد هم دسر تو یخچال داشتم و کمی تزیین کردم و خلاصه که حالا می خوام برم تو فاز کیک با تزیین خامه.انشاء الله همیشه سلامت باشی.

سلام خانم من مدتیه که مشتری وبلاگ بسیار زیبای شما شدم و شدیدأ این همه هنر رو تحسین میکنم. تحت تأثیر خوندن یک هفته ای وبلاگ شما دیشب رفتم و کلی خرید کردم و قالب کمربندی و مافین و خیلی چیزای دیگه. فقط الان یه سئوال بسیار فنی دارم که ممکنه قبلأ گفته باشید اما با عرض معذرت من کامنتها رو نمی خونم و وقتم رو بیشتر روی خوندن مطالب آموزنده ی شما میزارم. حالا سئوال: چه فری رو شما پیشنهاد میدید که برای کیک پزی بخریم؟ دیشب من روی 170 درجه مافین پختم اما حرارتش روی فر من کم بود. اگه فر مخصوصی هست لطفأ به من معرفی کنید و حدود قیمت رو هم بفرمائید. ممنون

@ martia

دوست عزیز،

من بهتون توصیه می کنم، قبل از ساختن هر کدوم از دستورهای شف، کامنتهای مربوط به اون دستور رو هم بخونید. چون بیشتر مواقع دوستان تجارب خودشون رو در مورد همون دستور اونجا نوشتن و این می تونه به شما برای کار بهتر کمک کنه و هم از سوالات تکراری جلوگیری کنه.

برای استفاده بهتر از این وبلاگ بهتون توصیه می کنم، به پست دلقک کلاه بوقی مراجعه کنید و در قسمت کامنتها، نوشته های من رو بخونید و جواب سوال شما در مورد فر، در شماره 12 نوشته شده. شف همین چند روز پیش، جواب یکی دیگه از دوستان رو در مورد فر داده بودن.
شما می تونید از گزینه جستجوی وبلاگ هم استفاده کنید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

مقش شب:

چیکن شپردز پای:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p1c9x_YUs1F3SaBZ9WWnQn0nrWx6LR-cPXbIWLQi1ydls78Mpq3IF_r-oOecat3_fXsZzMjIAbnDlvtnrKkr_bk_fLylCQPWj/%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D8%B4%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%B2%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_23.html

از اونجایی که من و آقای همسر از این دسر خیلی خیلی خوشمون اومد، امشب هم در عرض سه سوت دوباره درستش کردم.

امروز دیگه حوصله داشتم و رفتم لیوان مناسب رو آوردم.

هر کی درست نکنه، کلاه رفته سرش به این گنــــــــــــــــــدگــــــــــــــــی.

:D

http://8wyndq.blu.livefilestore.com/y1ppcg35vVW0M9MViT0vFHvTZF5e2qWwvTKeFkbtQ949YFMexO7ZN7W1GPoIeSvQ6FW29VvLq_MiOm4adQbCr57QhxYf26rXHCG/%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%DA%86%D8%A7%DB%8C%20%D9%88%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%BE%20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AA.JPG?psid=1

چشم و ممنون از توجه شما

چه هوس انگیزه شف جان. فقط بدبختانه من هنوز گریپ فروت نخورده فشارم پایینه یعنی کافیه بهش نگاه کنم، دراز به دراز میوفتم.

مروارید@
وای این دومی ِ چه رنگی داره مروارید جون... یعنی آخرشه!!

@ نازنین

مرسی نازنین جون از لطفتون.

فشار خون من خیلی خیلی پایینه نازنین جون، یعنی در حالت نرمال و وقتی که حالم خوبه، مثلا 9 روی 5 یا 6 هست.

ولی دیگه خیلی وقته که خودم رو در مورد مواد غذایی محدود نمی کنم، چون بدن اینطوری دیگه عادت می کنه و خیلی بد قلق می شه.

آب خوردن رو فراموش نکنید، هر چند من خودم هم در این مورد خیلی تنبلم و همین طور یک قطره ای هست که براتون با ای میل مشخصاتش رو می فرستم که گیاهی هست و خیلی کمک سازه.

این ورین هم به سرعت درست و تست شد.
خیلی طعم خاصی داره.
خودم شخصاً دوستش داشتم. اما امان از روند ذائقه سازی خلق اله.........
من که خودم خیلی خوشم اومد!
من از چای آلبالو و لیمو استفاده کردم که همه می گفتند عطر زدی به این دسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه که عالی بود. ممنون

@ ستایش:
خواصش حرف نداره
@ آرتا:
نمیدونم والا! خودت میبینی که من همیشه توی لاینر درست میکنم هیچ مشکلی ندارم و عالی پف میکنه
قدر خدا! یعنی تا این حده که میزان پف نکردنش رو میبینی؟
به جنس لاینرها هم ربطی نداره؟ یعنی همیشه؟
@ مریم:
اون احساس شادی رو کاملا درک میکنم
منم خیلی خوشحال میشم وقتی خامه فرم گرفته میبینم. میدونی که چقدر عاشقشم
راستی تا زمستونه حسابی درست کن که تابستونا به این خوبی نمیشه
@ مارتا:
نظر لطفتونه
و البته الان هم میتونید با فرتون به روش سعی و خطا کار کنید تا به یه حرارت و زمان مناسب برسید تا ایشالا فر جدید رو بخرید
@ مروارید:
مروارید جون شما به آدم انرژی خاصی میدی. کاش من مثل شما بودم
واقعا لذت بردم
از هر دوش
و البته موافقم با نظرت. آدم رو فرش میکنه
حتی این آقای شوهر بد ادای ما هم که گریپ فروت دشمنه... این رو خیلی دوست داره
دیشب اومده میگه "بذار واست یه کم کامنت بخونم" . آخه خودم باز افقی شدم و انرژی پشت کامپیوتر نشستن رو ندارم
بعد از بس فضوله دونه دونه کارات رو باز کرده و کلی ازشون تعریف کرده . بعد من عصبی شدم که اون زودتر از من عکسهات رو دیده ...با دعوا بیرونش کردم
:D
خیلی خوشگل و خوشرنگ شدن

@ نازنین:
میتونی از پرتقال خونی استفاده کنی
و اگه نایابه از پرتقال معمولی
ولی پرتقال خونی یه چیز دیگه است
من عاشقشم

@ احسانه:
حیف که تو نمیتونی مثل من خشن باشی و کتکشون بزنی
این روش من خوب جواب میده
اونهایی رو هم که نمیتونم کتک بزنم بایکت میکنم

بنا به تجربه مروارید جون که باید بدن به همه چیز عادت کنه، من هم آستین هامو بالا زدم و البته با یک عدد گریپ فروت این دسر رو درست کردم.
خدا رو شکر چایی میوه ای من خوشرنگ بود و الا گریپ فروتم که رنگ به رخسار نداشت:دی
http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pthD_7r6VxpD1A-kTtY8iS1f6Pn_rn8pGmHOZp587qmMmq1z0G7G3uwxS65a-MiSi2rS2EIWma1J8sWfO69nVZzz9y19MQnK1/%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%20verrine.jpg?psid=1

چون گریپ فروت کم بود تا بیاد ببنده، ته نشین شده بود اما در کل خوردن انار با میوه و چای همرمان تجربه جالبی بود که البته کلا چون بدن من هنوز سوسول هست به نیمه لیوان نرسیده دچار افت فشار شد.
اما در کل یه حس عجیب ِ
"وای چقدر من از خوردن ِ به دسر بدون خامه هم می تونم لذت ببرم" رو
به آدم می ده!!
ممنون شف عزیز

This comment has been removed by the author.

مروارید@

مروارید جون من مشتاقانه منتظر ای میلتون هستم

@ نازنین

نازنین جون خیلی خوشگل شده.

من فکر می کنم علت زود ته نشین شدن انارها و گریپ فروتتون این باشه که گریپ فروتهاتون رو درسته استفاده کردید. من اونها رو خرد کردم و حدس می زنم که خود شف هم همین کار رو کردن.
موقع خوردن هم فکر کنم آدم راحتتر باشه وقتی تکه ها کوچک باشن!!

بی دندونییه دیگه

:D

بعد هم چیزهایی که بدنتون بهشون عادت نداره رو کم کم استفاده کنید تا بدنتون شوک بهش وارد نشه.

ای میل رو هم فرستادم.

داشت یادم می رفت.

شف عزیز،

شما و آقای همسرتون به من لطف دارید. اگر انرژی ای دریافت می کنید، بازگشت همون انرژی ای هست که شما به من می دید.

واو چه رنگ قرمز خوشرنگی
چایش چی بوده؟

مروارید جون درست میگن و ممکنه از سایزش باشه

ولی یه نظر دیگه اینه که چون لیوان بوده اینجوری شده
تو نیم لیوان فرصت ته نشین شده رو پیدا نمیکنه
شایـــــــــــــد؟

نازنین چون حتما ترکیبی با پرتقال کار کن که زیاد اذیت نشی

آره راست میگی. یکی مثل ما که عاشق خامه است ، اینا رو میخوره معده اش تعجب میکنه
:p

نازنین و شف عزیز،

من اولین باری که این دسر رو درست کردم، توی دو تا گیلاس ریختم و اضافه اش رو توی یک لیوان بلند.

ولی توی لیوان هم ته نشین نشد. من فکر می کنم باید میوه ها رو خرد کرد.

ممنون طيبه جون دسر فوق العاده اي بود
http://cideeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%88%d8%b1%d9%8a%d9%86%20%da%86%d8%a7%d9%8a%20%d9%88%da%af%d8%b1%d9%8a%d9%be%20%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%aa.JPG

اون لینک واسه من باز نمیشد. وارد خود آلبومت شدم

توی جام هم خیلی جالب شده نیره جون

نیره جون من بالاخره موفق شدم کاور آلبوم شما رو هم درست کنم
ببخشید که طول کشید

سلام عزيزم!
اينم از ورين من!!!
دست گلت درد نكنه!!
[URL=http://www.farsiget.com/][IMG]http://www.farsiget.com/images/xkwxdjf513cme0z30pg0.jpg[/IMG][/URL]

دست شما درد نكنه آرام جون كه درستش كرديد

ممنون شف عزیز و مروارید جان
اینبار حتما با پرتقال تست می کنم.

شف جان من از این مارک چای استفاده کردم
K-Bio

http://img823.imageshack.us/i/23122010517.jpg/

مواد تشکیل دهنده اش
پوست پرتقال ، پوست لیموترش، سیب، میوه گل سرخ و یه گل به این نام
hibiskus
که واقعیت اینه که می دونم چه گلی هست اما اسمش به فارسی رو نمی دونم!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Hibiscus_flower_TZ.jpg
و البته من چند تایی هم آلبالو اضافه کردم به چای.

@ نازنین

نازنین جون،

Hibiskus

به فارسی می شه

گل ختمی.

حق با شماست مروارید جان.
الان که گفتید یادم اومد.
مامان بزرگ من عاشق این گل بود و همیشه کلی گلدون ازش داشت اما من اصلا یادم نبود اسمشون چی بوده
الان که کامنت شما رو دیدم یادم اومد.
ممنون

چه تركيبات جالبي. همه شون خوشمزه هستن

مرسي كه عكس چاي رو گذاشتي

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/verin.JPG
واقعیت اینه که من نه گریپ فروت دوست دارم نه چایی تلخ حالا چرا اینو درست کردم
خوب می‌خواستم نخورده از دنیا نرم
loool
ولی‌ جدا از شوخی‌ تا لحظهٔ‌ آخر تصمیمم بر این بود که با پرتقال درستش کنم ولی‌ این آقای همسر انقد پز داد گرپ فروت دوست داره!(من تا به حال یک بار هم ندیده بودم بخره) منم گفتم اون که میخوره فوقش من نمیخورم. بماند که چه رویی ترش کرد وقتی‌ خورد

چایی میوه با مارک لیپتون هم پیدا نکردم(همیشه بودا اینم شانس من) چایی وانیل خریدم گفتم حد اقل دیگه بوی قلیون میوه نده. انارام هم که ملاحظه میفرمییید چه خوشرنگن!!!

من حتما یه بار دیگه با پرتقال و چایی شیرین درستش خواهم کرد

طیبه جان من تو این خواص ژلاتین شما موندم اینجا کلا فقط یه مدل پودر ژلاتین پیدا می‌شه. که در مدت زمانی‌ که ژلاتین شما عمل میکنه نمیبنده. یعنی‌ واسه ورین بیشتر از ۲ساعت طول کشید و پانا کتا‌هایی‌ که درست کردم هم خیلی‌ دیرتر از ۴ساعت خودشو گرفت(اون آخری که کامل هم نگرفت) یه بار هم که بیشتر استفاده کردم بعدش احساس کردم دارم لاستیک میخورم!!!

آخي چه كه به سرت نيومده
آخه من كه اينهمه بهت ميگم كه... چيزي كه فكر ميكني دوست نداري رو درست نكن
ولي با اون مبحث نخورده از دنيا نرفتن موافقم

نميدونم والا من ژلاتين فله ميخرم
يه بار بايد از اينجا يك كيلوش رو با خودت ببري

مارك ناكس هم پيدا نميشه؟

به جای انار چی پیشنهاد می کنین؟ ما این جا انار نداریم :(

آب آلبالو در صورتي كه ميخوايد قرمز باشه
در غير اين صورت همه ميوه هاي ديگه

مرسی خانم. البته آلبالو هم نداریم. من اندونزی هستم. رزبری می شه استفاده کرد؟

 عزیزم هر میوه ای.

 شما وقتی یه بار این ورین خوشمزه رو با هر میوه ای که دم دستتون بود درست کنید، بعدش خودتون دستتون می یاد بنا به ذائقه اتون که با چه میوه های دیگه ای که در دسترستون هستن می تونید درستش کنید.

شما حتی از اون میوه های استوایی خوشمزه اونجا هم می تونید استفاده کنید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...