2010/12/09

کیک انار


كيك انار رو ميتونيد با رسپي هر كيكي كه با ميوه سازگاري داشته باشه درست كنيد.

انار 1 ليوان
تخم مرغ 1 عدد
عسل 1 ق غ
شير عسلي نصف قوطي (200 گرم)
وانيل 1 ق چ
ماست دو سوم ليوان
روغن نصف ليوان
آرد 2 و نيم ليوان
بيكينگ پودر 2 ق چ



ما يه دونه انار خيلي خوشرنگ لازم داريم. به خودمون اميد ميديم كه آدم خوش شانسي هستيم ....



ولي....



دوباره شانسمون رو امتحان ميكنيم.... ولي بازم ولي...



كنترل خودمون رو از دست ميديم و همه انارهايي كه تو خونه داريم و نداريم رو آش و لاش ميكنيم.



بالاخره يه چيزكي از توش در مياد.



فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم. و تخم مرغ رو ميشكنيم.



وانيل و عسل رو اضافه ميكنيم. (اينكه چرا عسل من اين رنگيه به خاطر نوع عسلشه که توضیحاتش رو قبلا مرواريد جون داده بودن)



خيلي خوب هم ميزنيم و شير عسلي رو اضافه ميكنيم.




بدانيد و آگاه باشيد كه شير عسلي يكي از خوشمزه ترين نعمات الهيه. اينم يكي از زيباترين صحنه هاست كه من با لذت مدت زيادي رو صرف زل زدن بهش ميكنم.

اين كيك در نهايت كم شيرين از آب در مياد پس از همون اول بهش شكر اضافه كنيد يا عسلش رو بيشتر كنيد و يا اگه خيلي جسوريد.... كل قوطي شير عسلي رو توش خالي كنيد!

و يا ميتونيد مثل من خودخواه باشيد و هر چي تو قوطي مونده رو خالي خالي بخوريد!




بعد ماست رو اضافه ميكنيم.



و روغن. در هر مرحله بايد حسابي همش بزنيد.




آرد و بيكينگ پودر رو توش الك ميكنيم.



و در نهايت انار... ( موشن رو دارید؟)




حالا ديگه با قاشق هم ميزنيم كه دونه هاش نشكنه.



و توي قالب ميريزيمش و ميره توي فر به مدت 45 دقيقه و يا هر وقت كه تستر تميز بيرون بياد




اين قالب هاي لوف پن دردسرشون از قالبهاي ديگه بيشتره. پس اگه توي اين قالبها كيكتون رو درست ميكنيد حواستون جمع باشه كه ممكنه تهش بسوزه و وسطش خام بمونه. با تجربه زمان دقیقش دستتون میاد.





اين كيك طعمش معموليه ولي آنچه كه مسلمه طعم شير عسلي رو به وضوح ميشه توش تشخيص داد. و البته خوشگل شدن كيكتون به جنس انارتون بستگي داره. اميدوارم شما از من خوش شانس تر باشيد.

38 comments:

خسته نباشی عزیزم.
عالی به نظر میاد.

میگم خانمی در مورد کیک انار اگه شیر عسلی نداشتیم چی کار کنیم؟جایگزینش چیه؟

عزیزدلم چیکار کردی
معرکه است قیافش
..
شف جان فرمودین که اگه نیاز به شیرین کردن بیشتر بود شکر اضافه کنیم ، مقدارش حدودا چه قدر باید باشه
ضمن اینکه اگر شیر عسلی رو کامل بریزیم تو کیفیت کار تاثیری ایجاد نمیکنه؟

سلام
طیبه جون نگرانتونیم،رفع کسالت شده؟مرسی از رسپیهای اناریتون
براتون آرزوی سلامتی داریم

الهیییییییی من دورت بگردم که شانست در انار دقیقا مثل خودمه
:((
والا منم توی جزیره هر چی انبار خریدم مثل انارهای رسپی قبلت بود
بخدا انارهای این رسپیت خیلی هم خوبه
منم می خوام کیک اناررر
حسابش رو بکن بخوام این کیک رو درست کنم
دونه های انارم رنگ شیر عسلی باشه
چه شودددددددد
:)))

Salam tayebeh khanom :) man ye modate moshtarie blogetonam ama rastesh... hosele ozviat nadashtam. ta belakhare emroz in karo kardam.man daneshjoo sale akharm. omidvaram vase hamdige doosta(ostad o shagerd) khoobi bashim :X

سلام طيبه جون. من تازه اكانت گوگل ساختم. تا حالا چند تا از دستورها و توصيه هاي شما رو عمل كردم كه در موردشون توضيح مي دم:
١- قبلنا من قالب كيك رو خوب چرب و آرد پاشي نمي كردم و هميشه كيكهام مي چسبيد ولي به توصيه شما كه خوب تمام سطحشو با كره آغشته و بعد آردپاشي مي كنم و حتي يه نقطه رو هم به حال خودش نمي ذارم كيكهام قلپي تو ظرف سرو برمي گرده و هر وقت كيك مي پزم يادت مي كنم.
٢- لاسي انبه رو درست كردم و خيلي خوشزه بود.
٣- چيز كيك ساده اي رو كه از نوع پختني بود درست كردم. البته من از پنير كاله استفاده كردم چون كم نمكتر از هوكلند بود و من از نصف مواد استفاده كردم. براي منم حدود دو ساعت طول كشيد تا پخت ولي اولا كه زياد پف نكرد. دوما روش طلايي نشد (اگرچه كاملا پخته بود) سوما اينكه بازم يه مقدار شور بود و از چيزكيكهايي كه من از قنادي ها مي خرم شورتر بود. تقريبا مثه اين بود كه داريم نون و پنير مي خوريم البته خوشمزه تر! به نظرت بايد پنيرخامهاي رو قطعه قطعه كنيم و تو آب بخيسونيم؟
راستي من نارگل هستم.

سلام. من قبلنا يه بار يه كيك با شيرعسلي و گردو پخته بودم ولي بافتش مثه براي شما كيكي نشده بود و بافت خيس و متراكمي تقريبا مثه شارلوت داشت و اگرچه طعمش بي نهايت عالي بود ولي چون من از گاز زدن يه بافت خميري و شارلوت مانند به شدت متنفرم از گاز زدن و خوردنش هيچ خوشم نيومد. نمي دونم شايد بكينگ پودر نداشت و به جاي ماست هم شير داشت. يه بار اين كيك شما رو البته بدون انار حتما درست مي كنم چون منم خيلي طعم شيرعسلي رو دوست دارم.

نارگل:
اون پست قبلي رو هم من گذاشتم. اشتباه كردم وقتي داشتم اكانت مي ساختم اسممو نذاشتم حالا فقط يه بي انگليسي نشون مي ده. خلاصه اگه بي نشون داد بدان و آگاه باش كه منم!
;))
يه سوالم داشتم طيبه جون:
پاوند كيك چيه؟ يعني چه فرقي با كيكهاي ديگه داره كه اسم خاصي براش گذاشتن؟

@gita
دوست عزیز تایپ فارسی را فراموش نکنید

طیبه جون به سرعت نور این کیک هم جمعه صبح درست کردم.
متاسفانه به دلیل سرعت نوری عکسی ازش ندارم.
کیک پایه خیلی خوشمزه بود. اما بعضی ها از جمله خودم با حس اینکه دانه انار را زیر دندان حس کنم موافق نبودند.
در کل خیلی خوب بود.
تشکر شف عزیزم

سلام طیبه جون،عاشقتم با این رسپی های اناریت انشالله همه خوب و خوش باشید، من دورادور به اینجا سر میزنم و یه سری رسپی ها رو درست میکنم،بدون که ما شاگرد وفاداریم، خانمی دسر انار شب یلدات با نشاسته ذرته یا معمولی؟الان دیگه هوا سرده (تهرانم خیلی سرد نیست خدایی) اماجای یه چند تا دستور با سیب اینجا خالیه آپساید یا کاپ کیک ما تا آخر زمستون منتظریم دستور زیاده اما با دستور طیبه جون یه چیز دیگه است.
مراقب خودت باش :x :-*

احسانه جان، شرمنده اما من خیلی وقتا فقط میتونم با موبایل آنلاین بشم و گوشیم توانایی تایپ فارسی نداره.

@ سارا:
جایگزین نداره
پیشنهاد میکنم از یه رسپی کیک میوه ای و یا کیک ماست استفاده کنید
رسپی کیک ماست رو گفتم
@ ستایش:
با فرض حذف عسل... یک لیوان شکر و نصف قوطی شیر عسلی
و یا سه چهارم لیوان شکر و یک قوطی شیر عسلی
نه کیفیتش رو خراب نمیکنه چون خیلی غلیظه
ولی خوشمزه ترش میکنه
اصلا این کیک فوق العاده ای نیست. فقط به خاطر داشتن شیر عسلی طعمش متفاوته
و اصلا توصیه نمیکنم کم شیرین درستش کنید
من به خاطر آقای شوهر کم شیرین درست میکنم. ایشون نظرشون این بود که شیرین باشه بهتره
من نمیدونم با چه سازیش برقصم
:p

@ بهاره:
نه کسی نگران من نباشه. من 365 روز سال رو مریضم. هر سال! پس کسی نگران من نباشه. عادت میکنید
:D
@ شادآفرین:
چی بگم خواهر
نه متاسفانه اگه انارش یاقوتی نباشه برشش خوب نمیشه
میبینی که انارهای من ای یه کمکی قرمز بود ولی بازم رنگ باختن

@ گیتا:
نظر لطفتونه

@ نارگل:
من تو ایران چیزکیک نخوردم ولی اونایی که من خوردم شوری پنیر رو دارن. یعنی دقیقا متوجه میشی داری پنیر میخوری
من خودم چند سال پیش پنیر رو خیس میدادم که شوریش بره
جواب میده
ولی الان دیگه حرفه ای شدم و مزه اش رو دوست دارم
راستی میشه شیرینی کیک رو بیشتر کرد که شوریش کمتر تو ذوقتون بزنه
در مورد رنگ طلایی چیزکیک... معمولا بعد از پخت اگه در فر بسته بمونه و یک ساعت هم توی فر خاموش بذاریمش حتما طلایی میشه. البته باید فرتون هم استاندارد باشه
و در مورد پفش... هم زدن اولیه روی پفش تاثیر میذاره. کیفیت فر مهمه. و اینکه آهسته حرارت کیک پایین بیاد که پفش نخوابه. پس بهتره بذارید توی خود فر سرد شه . بعد بره توی یخچال

البته این کیک رو من نمیتونم بهش بگم "عالی" ولی بافتش بافت کیکیه و خوب هم پف میکنه. البته بهتره توی لوف پن درستش نکنید که دردسر داره
رسپی خیلی مهمه. شاید اون رسپیش یه جاش مشکل داشته. شایدم باید اون مدلی از آب درمیومده. ولی این کیک خوب پف میکنه. طعمش هم معمولیه. البته من آدم سخت گیری هستم و به هر کیکی لقب "عالی" نمیدم. ولی آره طعم شیر عسلی توش مشخصه

پاوند کیک رو الان یک ساله میخوام درست کنم و قسمت نمیشه
به این خاطر بهش میگن پاوند کیک که همه چیزش به پاونده. یعنی آرد و کره و تخم مرغ و شکرش به پاونده
از همه چیز یک پاوند

راستی قبلا توضیح دادم که اگه خواستید اسمتون رو توی جی میل عوض کنید باید چیکار کنید

@ احسانه:
اووووووووووووووووووه .... بل کل یادم رفت توضیح بدم
آره دقیقا
این کیک فقط واسه اونایی خوبه که انار رو قورت میدن
اگه کسی با خوردن دونه انار مشکل داره ... نمیتونه این کیک رو بخوره. ولی میدونستی که چقدر برای روده عالیه. منم که بیماری شدید روده دارم و واسه همین مجبورم انار رو فله ای بخورم
عجب آدم بی حواسیم
قرار بود سر این جریان بالا منبر برم و توضیح بدم ها...یادم رفت
شما هم که مشتریهات ناز نازین. شرمنده که باز گیج بازی در آوردم

@ النا:
اتفاقا یه نفر همین سوال رو پرسیده بودن امروز توی همون پست جواب دادم
آره عزیزم نشاسته ذرت خارجی
حتما هم باید همین باشه
چون قبلا گفتم که کاسترد با میوه ها زیاد همخونی نداره. ولی پودینگها رو امتحان نکردم شاید با پودینگ وانیلی هم بشه و نبره
باور کن خیلی دوست دارم حداقل کرستاتای سیب درست کنم. یا اپل کرامبل. ولی فعلا وضع جسمیم یه کم بده. از پارسال تا الان کرستاتا درست نکردم دلم واسش تنگ شده. ایشالا حتما امسال درست میکنم.

سلام خانم گل لينك گردو روسي و مارسپان زعفراني را براتون ميزارم عكسش را ببينيد البته نوشته دستور پخت ولي باز نميشه الكيه اسم و مدل دوربين كه باهاش عكس ميگيريد را برام بزارين لطفا آخه خيلي عكسها حرف نداره عاليه مثله عكسهاي بورداهاي خارجي هر چند سليقته كه حرف نداره ولي خوب شايد حالا ماهم از اين دوربين ها استفاده كنيم عكسهامون خوب بشه شف جان ديروز تو مهمانيمون رسپي شيريني كنجدي را درست كردم براي مادر شوهرم بردم خيلي خوششون اومده بود تا اسم شف طيبه آوردم جاريم بهم گفتم واي حرف نداره كارهاش عاليه خلاصه كلي تعريفتون و داد البته تعريف نه واقعيت بود اميدوارم موفق و موفق تر باشي

لينك مارسپان زعفراني
http://ghasre-f.com/ProductDetails.aspx?PId=32
و لينك گردو روسي
http://ghasre-f.com/ProductDetails.aspx?PId=45

ممنون طيبه خانوم نازنينم از اينكه انقد باحوصله و كامل جواب دادي.
من تا حالا زير بار ساختن گوگل اكانت نرفته بودم چون همون ايميل ياهوم كارمو راه مي انداخت. اين اكانتو فقط براي وبلاگ شما ساختم!
;;)

سلام بلا دور باشه
عزیزم مرسی که جواب سوال هامون رو میدی
باز یه سوال فنی اونم این که دیگه چه میوه هایی میشه تو این کیک ریخت؟
چیز کیک سرد چه جوری میشه درست کرد؟!!
ممنون
بهتر باشی عزیز دل

دستت درد نکنه ماهی کوچولو!
حتما خیلی خوشمزه بوده
راستی من کیک آفتابگردونتو درست کردما! اما دو طبقه! توی نمایشگاه هم شرکت کردم ولی از بد شانسی نتونستم ازش عکس بگیرم! خیلییییییییی خوشگل شد
میخواستم ازت تشکرات ویژه بکنم عزیزکم
این کیکت رو هم دراولین فرصت تست میکنم خوشگله خانوم
بوس به همراه آپ

ورین چای و گریپ فروت

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pthD_7r6VxpD1A-kTtY8iS1f6Pn_rn8pGmHOZp587qmMmq1z0G7G3uwxS65a-MiSi2rS2EIWma1J8sWfO69nVZzz9y19MQnK1/%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%20verrine.jpg?psid=1

سلا طیبه جان میشه لطف کنید بگید عکساتون رو توی چه سایتی اپلود میکنید... ؟

سلام بر شف عزیز
این کیک خودش خییییییییییییلی خوشمزه بود، اصلا من تا حالا با هیچ کیکی اینقدر حال نکرده بودم
انار هم که داشت، دیگه عالیه عالی بود
اما یه چیزی، من جون بردمش مهمونی دیگه نتونستم از برش خورده اش عکس بگیرم و اینجا بذارم، اما شما رو همون عکس کلیه نظر بده :D

http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/IMG%5E_04622.jpg

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/cake%20anar.JPG
طیبه جون

خودم هم باورم نمیشه تونستم بالاخره کیک ماست درست کنم. نگو تا الان نمیدونستم باید کمی‌ از مقدار آرد کم کنم. خدا خیرت بده که رسپی کیک رنگین کمانو گذاشتی وگرنه همیشه حسرت به دل‌ میموندم

من از این کیک خیلی‌ خوشم اومد شیرینیش اندازه بود البته ۳ تا قاشق عسل ریختم. چون از ۲تا قوطی ۹۰ گرامی‌ شیر عسلی استفاده کرده بودم. فقط یه چیزی کیکم یه کمی‌ تلخ شده بود. اردم سلف ریزینگ بود. فکر می‌کنم یه قاشق چای خوری استاندارد وانیل براش زیاد بوده نه؟؟

من با یه کمی‌ عسل خوردمش که تلخیشو پوشوند.آقای شوهر خورد تعریف کرد که چه خوشمزست منم با تعجب بهش گفتم تلخ نبود؟؟؟ گفت نه اصلا!!

ولی‌ خودم تلخیشو کاملا احساس می‌کنم. قبل ز پخت مایهٔ ش خیلی‌ تلخ بود بعد از پخت تا حد زیادی تلخیش از بین رفته بود ولی‌ ته مزهٔ تلخی‌ داشت!

@ فرزانه:
دوربینم دوربین سونی معمولیه. دیگه تو بازار نیست چون مدل قدیمی ها رو زود جمع میکنن
ولی اینکه چطوری کیفیت عکسها رو بالا ببریم رو صد در صد توضیح خواهم داد. با تصویر و مرحله به مرحله به زبان ساده آموزش خواهم داد
فعلا یه کم سرم شلوغه
ایشالا به زودی
در مورد بقیه مواردی که مطرح کردید توی پست استیکی دیت کیک جواب دادم چون اول اونجا کامنت گذاشته بودید

@ سارا:
به نظر خودم آلبالو خوبه. یا اینکه بدون میوه
چیزکیک سرد رو توی مبحث چیزکیکها میتونید پیدا کنید

@ الهام:
آخی! کاش عکس گرفته بودی
والا اینترنتم داغون شده جیگرم خون میشه تا یه صفحه باز کنم
اوضاع بهتر شد حتما همه پستای عقب مونده رو میخونم
@ محمد:
Photos.live.com
@ ضحی:
اول اینکه تبریک میگم که اقبالت بلنده و انارت قرمز بوده
:p
بعدشم از رنگ روش پیداست که عین کیک خودم بوده چون حسابی طلایی شده
در آخر هم خیلی خوشحالم که از مزه اش راضی بودی
:D
پریس:
آآآآآآآآآآآآآآآآآی چه گربه ناااااااااااااازی
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که مشکل کیکهای ماستدار حل شد
تلخی میتونه از دو مورد باشه
یکی که وانیلش زیاد باشه
یکی اینکه بیکینگ پودرش زیاد باشه
اینکه خودش سلف ریزینگ بوده و دیگه بهش بیکینگ پودر اضافه نکردی. پس مورد دوم مردوده
در مورد اولیش نمیتونم نظر بدم
ولی البته بعضی از آردها هم کلا تلخن که من فکر میکنم مال موندگیش میتونه باشه
نمیدونم والا. نظری ندارم
ولی اینکه مجبور شدی با عسل بخوریش جالبه...اونم کی؟ پریس! پریس که از شیرینی زیاد خوشش نمیاد
ولی خدا رو شکر انارت خوب قرمز بوده

عسل بدنم یه کمی‌ تامین شد!. به زور میدم خورد آقای شوهر خودم نمیخورم. انارم خوشرنگ بود ولی‌ با اجازه مزهٔ هیچی‌ نمیداد نه ترش نه شیرین نه تلخ.... بعدشم بنفش شده بود
من خیلی‌ مانع خودم میشم که عروسک نخرم چون جا ندارم بذارم ولی‌ این یکی‌ دلمو برد. قابلی‌ هم نداره به خدا( فقط میبینی‌ که ناخنک میزنه)

شایدم اردم مونده بوده، تاریخ داشت خود آردو هم مزه کردم تلخ نبود. به هر حال به نظر من کاملا شیرینیش اندازه بود و نیازی به عسل نداشت من به خاطر یه چیز دیگه عسل خوردم باهاش(چشمک)

سلام ببخشيد شير عسلي همون قوطي ها هستش كه عكس گاو روشه و نوشته الفجر يا اون شير شكر اطلا فرق ميكنه ممنونم

@ فرزانه

لطفا به این پست مراجعه کنید:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_20.html

پایین عکس 4 مشخصه چه شیر عسلی استفاده می شه.

سلام طبيه جون .دستور كيك عالي بود.مزه اش فوق العاده بود.فقط يه سوال:X
من با اينكه خيلي گذاشتم تو فر بمونه اما مغز كيك خمير بود):.فكر كنم دونه هاي انار آب پس ميداد.ميتوني بهم بگي چيكار كنم كه مغز پخت در بياد.
.ممنون ميشم عزيزم سر آشپز بزرگ طيبه جون

متاسفانه توي شيريني پزي "فر" حرف اول رو ميزنه
اول بايد بدونم كه فرتون استاندارده يا نه
مثلا اينكه كيك اسفنجي توش چطوري در مياد؟ اگه كيك اسفنجيتون كاملا پفكي و نرم و لطيف و اسفنجي ميشه پس فرتون مشكلي نداره

بعد ممكنه از جنس قالب باشه. من تو زندگيم سه تا قالب دارم كه هميشه توي اين سه تا قالب كيكهام وسطشون خمير ميشه. پس ممكنه با تعويض قالب هم مشكل حل شه

بعيد ميبينم به خاطر انار باشه
چون ما كيك سيب يا گلابي يا موز رو هم كه درست ميكنيم اونها هم آبدار هستن ولي كيكمون خميري و خام در نمياد

بهتره يك بار كيك رو توي قالب پهن يا سيني درست كنيد. اگه بازم خوب نشد پس از فره. هرچقدر هم كه ما استاد باشيم تا فرمون عالي نباشه كيكهاي عالي اي نخواهيم داشت

موفق باشيد

tayebe joon ma nemitoonim bishtar oghat webetoon ro bebinim. nemishe ye web e dige ham link konid behesh.

shiliwily

وای چه کیک خوبی طیبه جان دستت درد نکنه اگر رسپی این کیک را با رسپی کیک اسفناج قاطی کنیم چی می شود کیک سبز رنگ بسیار زیبا با دانه های قرمز  البته کیک اسفناج به تنهایی بسیار خوشمزه وخوش رنگه و کاملا" گیاهی بجای کیک پسته به راحتی به خورد بچه ها وکسانیکه اسفناج دوست ندارن می دم 

اسفناج و كدو و آوكادو به خوبي با همه كيكها جور هستن


چه وحشتناک خدا به داده اونایی که دسته پخته شما را میخورند برسه

سلــــــــــــــــــــــــــــام شف 
من مدتهاس مشتری اینجام اما خوب تنبلم! من این کیک رو درست کردم خیلی هم دوس داشتم فقط یه سوال اینکه انارها بعد از یه روز ممکنه بترکن و کیک رو خیس .کنن؟؟ واسه من اینجوری شد!! و اینکه میشه توش روغن نریزیم آیا؟

خیر برام این ورد پیش نیومده
متاسفانه نمیتونید حذفش کنید چون خیلی خیلی خشک میشه
منتها با مسئولیت شخص خودتون میتونید کمش کنید

سلام سرآشپز طیبه عزیزم...سوالی داشتم.من اگر در سایتی مطالب شما رو با ذکر منبع شیر کنم شما مشکلی ندارید؟
ممنون میشم اگر جواب من را بدهید

در صورت ذكر منبع و قرار دادن لينك مستقيم به صفحه اون رسپي بلامانع ميباشد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...