2010/12/12

بیسکویت هندونه



اگه یلدا رو جدی میگیرید و دنبال یه چیز شیک واسه یلداتون هستید، این خودشه. از همین الانم بگم... آسون نیست.

ما دو مدل بیسکویت هندونه ای داریم که باز هر دو مدلش رو میشه به چند روش درست کرد. این مدل آسونه شه. ایشالا سال دیگه اگه عمری بود مدل سخت ترش رو هم درست میکنم.

برای شروع مثل همیشه باید شوگر کوکیز درست کنیم. این یه رسپی . این هم یه رسپی اگه تبحر بیشتری دارید. دومیش خیلی ترد و خوشمزه میشه فقط دردسرش بیشتره و توی فر بیشتر تغییر شکل میده. ولی اگه تجربه کافی دارید، حتما با اون کار کنید چون تو هوا میبرنش.

من این بار چیکار کردم؟ توضیح میدم:




اینبار بیسکویتهام پس از اتمام بیسکویتهای "چویی" و خوشمزه ای بودن. حالا چطوری ترجمه اش کنم؟ یعنی اینکه وقتی گازش میزنی ترده ولی بعد هنگام جویدن مثل بیسکویتهای ترد توی دهنت پودر نمیشه. و با جویدن از خوردنش لذت میبری. در کل خوشمزه است. هرچند که خودم تردش رو بیشتر دوست دارم. حس کرانچ و این حرفا

من چون زیاد رو فرم نیستم و فقط من باب وظیفه دارم واستون چیزای اناری و هندونه ای درست میکنم... تو مقیاس کم کار کردم . اینم رسپیش:

کره 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شکر 4/3 لیوان

وانیل پودری 8/1 ق چ

نمک 8/1 ق چ

بیکینگ پودر 8/1 ق چ

آرد 8/1 1 لیوان

کره باید حتما به دمای اتاق برسه پس از قبل برنامه ریزی کنید. کره و شکر و وانیل رو خوب هم بزنید (یک دقیقه). من وانیل مایع استفاده نمیکنم چون عطر وانیل پودری توی بیسکویت رو بیشتر دوست دارم (فعلا!). ولی شما از هر اسانسی که دوست دارید استفاده کنید. (خیلی وقته میخوام در مورد انواع وانیلها یه پست بذارم و نمیشه. باید حتما این کار رو بکنم). بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه هم میزنیم. (و بعد همزنمون از بیخ میشکنه! طفلکی تو این چهار سال خدمات ارزنده ای ارائه داد. روحش شاد و یادش گرامی)

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو الک میکنیم. من مقدار بیکینگ پودرش رو خیلی کم کردم چون دوست ندارم بیسکویتها پف کنن و تغییر شکل بدن. توصیه میکنم یک لیوان از آرد رو به مخلوط اضافه کنید و بعد اگه دیدید چسبناکه بقیه آرد رو هم بریزید توش. چون جنس آردها فرق میکنه ممکنه حتی به آرد بیشتری نیاز داشته باشید ولی اصلا توصیه نمیکنم چون بعد بیسکویتتون سفت میشه.

دو نکته دیگه درمورد سفت شدن بیسکویت: اول اینکه اگه کره رو زیادی بزنیم در نهایت بیسکویتمون سفت میشه. پس بیشتر از مقداری که گفتم همش نزنید (منظورم همزن برقیه ها). دوم اینکه خمیر رو ورز ندید. هم زدن زیادی ( با استند میکسر ) و یا ورز دادن خمیر باعث میشه که بیسکویتتون سفت شه. از ما گفتن بود.




حالا خمیر رو نصف کرده و در دو کیسه به شکل دیسک (مطابق تصویر) در آورده و توی یخچال میذاریم به مدت یک ساعت.




بعد یکی از دیسکها رو از یخچال بیرون آورده و با وردنه روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم. اینی که میبینید ضخامت مناسب واسه این رسپیه. تقریبا چهار میل. البته من معتقدم برای این رسپی هر چقدر که بیسکویتمون نازک تر باشه تردتر و خوشمزه تر میشه ولی وقتی زیادی نازکه ممکنه نتونید خوب منتقلش کنید و بد فرم میشه. پس همین ضخامت خوبه. بعدها یه رسپی دیگه میگم که میشه با ضخامت های زیاد کار کرد. اون شیکتر میشه.




با قالب دایره ای قالب میزنیم. من از رینگ شش سانتیم استفاده کردم. شما مجبور نیستید. تازه حتی میتونید از لیوان یا قوطی کنسرو استفاده کنید. خوبی این هندونه ها به اینه که قر و فر نداره.




بعد هر دایره رو با کارد از وسط نصف میکنیم. و اضافی خمیر رو برمیداریم و دیسکش میکنیم و باز میذاریم توی یخچال.




نیم دایره ها رو به سینی منتقل میکنیم. من توی هر سینی 6 تا هندونه گذاشتم و هر سینی رو جداگانه گذاشتم توی یخچال چون یخچالم جای سینی بزرگ رو نداره. و تازه اینطوری اگه یه سینی توی فر خراب شه فقط شش هندونه قربانی میشن. پس بعد از قالب زدن ، بیسکویتها رو برای ده دقیقه توی یخچال قرار میدیم.

به همین ترتیب دیسک دوم رو از یخچال بیرون آورده و قالب میزنیم. خمیر رو دو بار نمیتونید پهن کنید و هر بار باید بذارید توی یخچال و اون یکی خمیر رو بیرون بیارید. چرا؟ چون به خاطر حرارت دستتون خمیر نرم میشه و چسبناکه و حاشیه هندونه هاتون صاف از آب در نمیاد و در نهایت بیسکویتهای تمیزی نخواهید داشت.

و البته توی جابجا کردن بیسکویت ها هم بیشتر دقت کنید و مثل من اینقدر بی حوصله نباشید. حیفه. توی نتیجه کار تاثیر زیادی داره.




فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم.

مدت زمان پخت 10 الی 12 دقیقه. فر باید حتما گرم باشه. کنارشون بایستید. بیسکویتها نباید تغییر رنگ بدن همین که حاشیه شون قهوه ای شد کفایت میکنه. اگه هم زود بیرونش بیارید خام میمونه و در نهایت بیسکویتتون سفت میشه (این جریان سفت شدن بیسکویت چیز مهمیه. اگه همه موارد رو رعایت نکنید و از دستتون در بره ... بیسکویتهاتون بدمزه میشن. کی یه همچین چیزی میخواد؟)

میدونم سخته... میدونم کل خونه تون رو بوی خوب وانیل و کره پر کرده... میدونم غیر ممکنه که جلوی خودتون رو بگیرید... ولی... تا بیسکویتها کاملا سرد نشدن ازش نخورید! در غیر این صورت میخوره تو ذوقتون. چون تا سرد نشن مزه شون خوب نیست!

بعد که سرد شد اجازه دارید نصف بیسکویتها رو بخورید. من معمولا دو تا سینیش رو میذارم حسابی برشته شه و میشینم پشتش و تا تموم نشده پا نمیشم! شدیدا اعتیاد آوره. آخه باید حق بدید ... خوردن بیسکویت تازه از تنور در اومده ، یه چیـــــــــــــــــــــــز دیگه است!

بیسکویتها رو بعد از اینکه کااااااااااااملا سرد شدن ، سریع بذارید توی کیسه که هوا نبینه. رطوبت خرابش میکنه.

با این رسپی یه چیزی تو مایه های 50 تا هندونه بدست میارید. که درجا 25 تاش خورده میشه! من هر وقت شوگر کوکیز درست میکنم یاد لاک پشت های دریایی میافتم.... بین صدها نی نی لاک پشت تازه از تخم بیرون اومده، فقط چندتاشون به دریا میرسن. بین صدها شوگر کوکیز هم فقط چندتاشون به تزئین میرسن! چیکار کنم ... دست خودم نیست. این بیچاره ها هم سرنوشتشون اینه.

اگه احیانا خدای نکرده وسوسه شدید و تصمیم گرفتید این بیسکویتهای هندونه ای رو درست کنید، همین امشب شروع کنید که تا یلدا تموم شن. جدی میگم. چرا میخندید؟ مگه تا حالا با هم شوخی هم داشتیم؟

من همیشه گفتم بازم میگم... اگه قرار یه اثر هنری خلق کنید، باید شاد و سرحال باشید. پس همیشه یه روز واسه بیسکویتها میذاریم و یه روز واسه تزئین. تازه... اگه تجربه کافی توی شوگر کوکیز ندارید ، احتمالا باید چند روز روی بیسکویتهاش وقت بذارید. بازم شوخی نمیکنم. شاید به نظر ساده بیاد. ولی تا تجربه نداشته باشید بیسکویتهاتون عالی نمیشن. اونایی که تمرین کردن میدونن چی میگم. الکی نیست که همون بار اول توش استاد شید.

یه چیز دیگه.... هیچ کس...و تاکید میکنم...هیچ کس نباید از شوگر کوکیز توقع کیک شکلاتی یا چه میدونم چیزکیک داشته باشه. اینا چون ظاهرشون خیلی خوشگله طرفدارشون زیاده. هرگز با شیرینی های فوق العاده خوشمزه مقایسه شون نکنید. ختم جلسه رو اعلام میکنم.






حالا فرداشه. ترجیحا فردا صبحش. چون زمان زیادی نیاز داریم. پس میریم سراغ مشکلترین قسمت کار یعنی رویال آیسینگ. مطابق دستور کار کنید و خوب توجه داشته باشید که "کیفیت" رویال آیسینگ توی تزئین حرف اول رو میزنه. من از بچگی تجربه اینکار رو دارم. خلاصه اینکه رسیدن به غلظت مناسب واسه تزئین بیسکویتها خیلی خیلی مهمه. پس اول بشینید هر چی پست تزئین بیسکویت داشتیم رو بخونید. ممکنه من چیزی رو الان جا بندازم.

اینبار من با پودر مرنگ کار کردم و واجبه که دیگه رسپیش رو سریعا پست کنم. پس جلسه بعد رویال آیسینگ با پودر مرنگ رو کامل توضیح میدم. فعلا میریم سر وقت تزئین هندونه.

من چون تعداد محدودی از شوگر کوکیهام به دریا رسیدن! فقط با یک قاشق غذاخوری پودر مرنگ کار کردم . ما به چهار رنگ نیاز داریم. با سبز شروع میکنیم. با نوک خلال دندون یه کم رنگ سبز به آیسینگ میزنیم. نوکش! این خوب رنگ میگیره پس زیاده روی نکنید.




بعد زرد. بازم فقط نوکش. وقتی زردمون آماده شد، یه کم از سبز بهش اضافه میکنیم که در نهایت دو تم سبز داشته باشیم.




هدفمون اینه که پوست هندونه هامون از اون راه راهی هاش باشن. پس یه سبز تیره میخوایم و یه سبز روشن. و میبینید که میزانش هم کمه. چون پوست هندونه از بغل دیده میشه و بیشتر قسمت قرمز هندونه است که تو دیده.




حالا قرمز. دو رنگ هست که جریانش متفاوته. قرمز و سیاه. برعکس سایر رنگها این دو رنگ ، متاسفانه با نوک خلال دندون جواب نمیگیرن. پس باید بیشتر رنگ بریزیم.




میبینید که من زیادی قرمزش نکردم. چون میخوام هندونه هام یه کمی صورتی-قرمز باشن. و همیشه هم این نکته یادتون نره که توی رویال آیسینگ...رنگها به مرور زمان تیره تر میشن. پس هنگام استفاده از تم های روشن خوب دقت کنید که زیادی رنگ نزنید.




و سیاه. دیگه متاسفانه باید زیاد رنگ اضافه کنید که مشکی مشکی شه. ولی خوبیش به اینه که مقدار خیلی خیلی کمی سیاه لازم داریم چون تخمه های هندونه ها تعدادشون زیاد نیست.




یه کاغذ روغنی بزرگ پهن میکنیم و همه بیسکویت خوشگلهامون رو جلومون میچینیم (زشتهاش قبلا خورده شدن البته!). و رنگها رو هم کنارمون میذاریم. و همینطور یه عالمه کاغذ روغنی مثلثی شده . واسه ساختن قیف کاغذی. و یا اگه تجربه کافی ندارید میتونید از قیف و ماسوره شماره یک و دو و چهار استفاده کنید. و بطری پلاستیکی برای فلودینگ. اینا رو قبلا گفتم دیگه تکرار نمیکنم.




لازم به توضیح نیست که باید غلظت رویال آیسینگتون رو با قانون ده ثانیه تنظیم کنید. یا لازمه؟ گفتم که اول همه پستها رو باید بخونید. سریع یه توضیح میدم. وقتی یه خط توی ظرف آیسینگ میکشیم این خط باید در عرض 5 تا 10 ثانیه محو شه. این میشه غلظت مناسب برای شروع کار. اگه سفت بود بهش آب اضافه میکنیم ( هر بار نصف قاشق چای خوری. بعد هم میزنیم و تست میکنیم. اگه سفت بود باز دوباره نصف قاشق چای خوری آب...تا به غلظت مناسب برسیم.) و اگه شل بود پودر قند اضافه میکنیم.

بعد توی قیف میریزیم و شروع میکنیم.




حاشیه بیرونی هندونه رو یه خط قوسی سبز میکشیم. کلفت نباشه. میبینید که رویال آیسینگم سفت نیست. پس ما بر خلاف سایر تزئینها، هدفمون دورگیری نیست.




همه رو به همین شکل انجام میدیم.




سریعا...قبل از اینکه ببنده... با رنگ سبز کمرنگمون، خطوط ریزی روی خط سبز پر رنگمون اضافه میکنیم. اینطوری پوست هندونه مون راه راه میشه. و چون هر دو رنگ خیس هستن... تقریبا با هم یکی میشن. مگه اینکه سبز پر رنگ سفت شده باشه که دیگه سبز کم رنگ روش قرار میگیره و توش فرو نمیره.




حالا قسمت سفید رنگ هندونه رو رسم میکنیم. غلظت خیلی مهمه. نه اونقدر سفته که به هم نچسبن و فاصله ایجاد شه...نه اونقدر شله که تو هم ترکیب شن.





همه رنگهای سفید رو هم تموم میکنیم.




حالا رنگ قرمز. چسبیده به رنگ سفید رنگش میکنیم. میبینید که رنگ قرمزم یه کم شلتره.




و حاشیه پایینی قاچ هندونه...





و حالا توش رو پر میکنیم. غلظت خیلی مهمه. ( بازم تاکید کنم؟)






همینطور که میبیند اینقدر شل هست که رنگ قرمز یکدستی بهمون بده. و اینقدر سفت هست که از بیسکویت سرازیر نشه.







بعد دیگه میریم تا چند ساعت بعدش! مهمه. باید رنگ قرمز کاملا خشک بشه. کاااااااااااااااااااااااااااملا. چرا؟ ما باز یه قانون دیگه توی رویال آیسینگ داریم. همه رنگها با هم دوستن...به جز قرمز و سیاه. در هنگام کار کردن با دو رنگ قرمز و سیاه باید مطمئن باشید که رنگهای دیگه کاملا خشک شده باشن. وگرنه این دو رنگ بعد از مدتی توی رنگهای دیگه نفوذ میکنن. یعنی الان اگه رنگ قرمزتون کااااااااااااااااملا خشک نباشه، بعد از اینکه تخمه هندونه ها رو کشیدید... سیاه توی قرمز نشت میکنه.







برای کشیدنش... دستمون رو ثابت نگه میداریم...قیف رو فشار میدیم و وقتی سایزش مناسب بود دستمون رو به سمت پایین میکشیم تا نوک تخمهه تیز بشه.






به همین ترتیب همه هندونه ها رو آماده میکنیم. و میریم میخوابیم تا فرداش یا بعضا پس فرداش....






این خشک شده شه. واسه من دو روز طول کشید تا خشک شه. چون تجربه بهم نشون داده که رویال آیسینگ با پودر مرنگ خیلی خیلی دیرتر از رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ خشک میشه. یه خوبی داره... که مجبور نیستید همه اش تند تند روی کاسه ها رو با دستمال مرطوب بپوشونید تا خشک نشه. و اینکه فرصت کافی واسه تزئین دارید. بدیشم اینه که بیشتر طول میکشه تا مراحلش رو تموم کنید و بسته بندی و روبان پیچش کنید. و راستی توی این دو روز کل خونه بوی خوب وانیل میگیره!!! عاااااااالیه

فقط اینکه بتونید خودتون رو کنترل کنید و همه اش رو نخورید یه کم سخته. فقط جلوی خودتون رو بگیرید چون تا کاملا خشک نشه ترد و خوشمزه نمیشه.






اینکه چرا رنگ مشکیش براقه رو نمیدونم فکر کنم به خاطر اینه که از رنگ ژلی استفاده کردم و مقدارشم زیاد بوده. و البته خشک شدنش هم دردسر بود. این بیسکویتها هدیه مناسبی واسه دوستانتون میتونه باشه. میتونید هر کدوم رو توی یه کیسه کوچولو بذارید و از ترکیب روبان سبز و قرمز. یا قرمز و مشکی. یا سبز تیره و روشن استفاده کنید. کادوی نازی میشه.

در خاتمه باید بگم که هر چقدرم که من توضیح بدم و شما با دقت بخونید (امیدوارم با دقت بخونید) بازم تا وارد عمل نشید و چندبار خرابش نکنید، استاد نمیشید. این کار فقط تجربه میخواد و بس. چون طرحش ساده است و زیاد لازم نیست استعداد نقاشی داشته باشید. و اصلا هم نترسید. حتی اگه با ظرافت هم کار نکنید، اینقدر رنگ رنگیه که در کل خوشگل میشه. بازم تکرار میکنم که از همین امشب شروع کنید که فردا دیره.

پی.اس. مواظب باشید بچه ها زیاد نخورن؛ بزرگترها اشکالی نداره.

76 comments:

وای شف جوووووووووون دمت گرم! من همین امروز صبح تصمیم گرفتم این شیرینی رو درست کنم و دنبال یه رسپی خوب میگشتم ! ممنون :)

دختر تو حرررررررررف نداری
من رو اگه تیکه تیکه کنن نمی تونم چنین کاری بکنم
یا شایدم بکنم اما می دونم که آشپزخانه ای را منفجررررررررررررر خواهم کرد
و البته عمرا هم به ظریف کاری های شما برسه
خیلیییییییییی خوشم می یاد از این همه انرژی و این همه عشق ... من درکت می کنم که آشپزی کردن ، اونم با این وسعت برای یک خانوم کارمند چقدر انرژی بره .. اما خوشحالم که از پسش برمی یای و اینجور عاشقانه و سخاوتمندانه کار می کنی
آفرین و مرسیییییییی
یک تشکر جانانه ی یلدایی برای تو که شاید کمی از خستگیت کاسته بشه
چشمکککککککک

سلام طیبه جان میشه لطف کنید بگید عکساتون رو توی چه سایتی اپلود میکنید... ؟

سلام شف جان
من از دیروز وارد وبلاگت شدم ودارم همین جوری فقط میخونم و میخونم و میخونم
واقعا بهت تبریک میگم با اییییییییییییین همه سلیقه و حوصله
کارت عالیه
بیست
تک
نامبر وان
یک بین ال که میگن شمایی
.
به جون خودم اینایی که گفتم هندونه نبودها... واقعیت بود !
از دیروز عصر تا همین الان اینقدر نشستم روی صندلی کامپیوتر و زل زدم به مانیتور و این وبلاگ رنگی رنگیت که چیزی نمونده کور بشم

فقط دنبال 2 چیز میگشتم که موفق نشدم، یعنی عکسهای بعضی از پستها نصفه نیمه میاد، ظاهرا بعضیاش فیلتره و بعضیاشم با سرعت پایین من لود نمیشه

میدونم زحمته اما پیچیدن قیف با کاغذ روغنی رو واسه مبتدیها دوباره با عکس توضیح بدی، اون پستی که گذاشتی عکسهاش دیده نمیشه

و دیگه اینکه من توی یک سایتی دیدم با مرنگ قو درست کرده بود، اگر میشه اونم یک زحمتی بکش و بگو با کدوم دستور مرنگ درستش کنیم، دستت طلا

در ضمن من مشهد هستم، اگر وسیله خاصی مد نظرت هست که توی شهرتون نمیتونی پیدا کنی بدون تعارف دستور بده 3 سوت خودم میخرم و میفرستم برات
واقعا کمترین کاریه که میشه در مقابل این همه مناعت طبع شما انجام داد

خیلی خیلی خوشکل شدن....مرسی:X

@ maryam

دوست عزیز،

برای دیدن همه عکسها لطفا اگر فیلترشکن ندارید، یکی نصب کنید و اگر دارید، یک فیلترشکن دیگر نصب کنید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

مقش شب:

رنگینک:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pE4cEDeqWDzfaLXOvnihoooxIlo5xu6FN-NB62NspgAtzB-AirC8Oz9YtLGuzVAcnu2h6DootMHjIFMk7ioOfssTYgM39u5WK/%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%DA%A9.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html

واقعا یلدای امسال یه چیزه دیگه میشه ها.....
فقط اینکه من و بعضی ها در درست کردن قیف با کاغذ مشکل داریم. در واقع مثل قیفهای تخمه ( در جریان هستین که ) میپیچم ولی دوره اخرش رو چه جوری میکس کنم و ثابت بمونه نمیتونم

وای طیبه جون چقدر اینها خوشگلند ... هی هی از سفت شدن بیسکوییت نگو که دلم خونه . دو هفته پیش یک پنج شنبه که سرکار نبودم از 9و نیم صبح تا 8 شب مشغول درست کردن شوگر کوکیز بودم و نقاشی صورت برای دخترک ... ای داد بیداد آخرش بیسکوییت هام سفت شدند ... راستی یک سوال رویال آیسینگ رو چقدر می شه تو یخچال نگه داشت . من هنوز یه عالمه دارم از دو هفته پیش اما حسابی بقچه پیچش !!! کردم هوا نگیره ... به نظرت هنوز به درد می خوره و می شه تا کی استفاده کرد ؟

سلام سلام
طیبه جون
الان چند روزه که عین معتادها دارم هنرنمایهاتو می خونم هر دفعه می خواستم پست بذارم نمی شد خیلی خیلی ممنون بابت این همه چیز خوب و خوشمزه ای که یاد دادی خیلی وقته که وبتو بوکمارککردماماچون عکساش نشون نمی داد زیاد نمیومدم و نمی دونستم با فیلتر شکن دیده می شن این بیسکوئیتها رو هم خوندم خیلی باحالن.راستی یه سوال برام پیش اومده این چند روز شما کجا ساکن هستید
من بنانا کریم پای رو درست کردم خیلی خوشمزه بودو پودینگ شکلاتی فوری که شکالاتشو یادم رفته بود بریزم که کلا فرق کرد ولی بازم طعم خوبی داشت بیشتر یاد گرفتم محیط اینجارو عکساشونو میذارم کلی دستورم برداشتم که درست کنم
بازم ممنون

طیبه جونم آیا پودر مرنگ اسم دیگگه ای هم داره من از جایی که همیشه لوازم می خرم و تقریبا همه چی داره(پاسارگادتو تهران) زنگ زدم بهش اصلا نمی دونست این چیه و کلی ازم اطلاعات گرفت که به چه دردی می خوره و اینا و اینکه اگه این پودر روپیدا نکنم بخوام از رویال آیسینگ باسفیده تخم مرغ درست کنم برای بچه ها خوردنش مشکلی نداره ضمن اینکه من یه بار یه رویال آیسینگ درست کردم که بعداز همزدن در حد چند ثانیه روی گاز گذاشتم البته خیلیزود سفت می شد آیا می تونم از همون مدل استفاده کنم چون می دونی که مشتری من این دو تا فسقلیهام هستن منم سعی می کنم تاجایی که بتونم چیزای مضر به خوردشون ندم.

ممنون که همیشه برامون وقت می ذاری و جواب می دی
یه سوال دیگه این پتیتو مشر رو اگه می شه تلفظش رو به انگلیسی (مشر) بگو میخوام بخرم هرجا می رم ندارن وقتی هم اسمشو می گم همه بر و بر نگام می کنن دوباره میگن چی؟؟؟!!!!! احسانه جون شما اگه تو تهران هستی و می دونی کجاداره ممنون می شم اگه راهنماییم کنی .

سلام طیبه جونم.

خیلی قشنگه دستت درد نکنه

..::یک سالگی وبلاگت هم مبارک خانوم خانوما::..

salam khanume tayebe
vaghean azatun mamnunam va tabrik migam baraye in vebloge ali.
cheghadr khube k hame ye marahele kar keifiat mahsulat va hata mark ro migid vaghean sepasgozaram .
kollliii chiz azatun yad gereftam .
fagaht ye soal dar morede lady finger daram .
mikhastam bedunam tarze tahiasho darid?

@ مامان مژگان

دوست عزیز،

اسم دیگه پودر مرنگ پودر سفیده تخم مرغ هست.

اگر یک جستجوی کوچولو در وبلاگ در مورد سفیده تخم مرغ انجام بدید، خیلی خوبه، چون در موردش تا به حال بارها صحبت شده.

سفیده تخم مرغ خام می تونه باعث بیماری سالمونلا بشه، چه در بزرگسالان، چه بچه ها، در مورد بچه ها خب باطبع خطرناکتره.

پتیتو مشر

Potato masher



هم اینطوری نوشته میشه. تا احسانه جون بیان و جوابتون رو بدن، بگم شاید بتونید از نمایندگی

WMF

در تهران مثلا تهیه اش کنید.

http://www.google.de/images?hl=de&q=potato%20masher&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

vaaaaaaaaaaaaaaaay mahshare dastet dard nakone tayebe joon man linketoon kardam ba ejazee

@ محمد:
Photos.live.com
@ مریم:
مرسی از محبتتون
چشم چون واسه این یکی پست اون واجبه، سعی میکنم تا فردا حتما اون پست رو دوباره ادیت کنم
توی رسپی "کاپ مرنگ" میتونید از همون مواد استفاده کنید فقط باید بلد باشید که به شکل قو فرمش بدید

@ آرتا:
آرتا جون شما که اینهمه قیف یک بار مصرف تو خونه داری. با ماسوره شماره یک کار کن
و البته اون هم با تمرین درست میشه ها. مرتب تمرین کنی آخرش راه میافتی

@ آرام:
من خودم بیشتر از چند ساعت نگهش نمیدارم
ولی اگه دیدی هنوز خیسه و سفت نشده...اینا خراب نمیشن. میتونی ازش استفاده کنی
با پودر مرنگ اگه باشه که عمرش خیلی زیاده

@ مریم:
بوشهر

@ مامان مژگان:
با تشکر از مروارید جون... بله اسمش مرنگ پاودر هستش ولی یه نمونه مشابهش هم هست به نام اگ وایت پاودر که همون پودر مرنگ نیست ولی کار پودر مرنگ رو انجام میده. من فرقش رو نمیدونم چون روش مطالعه نداشتم. ولی آره به فروشنده بگید پودر سفیده تخم مرغ شاید نتیجه داد
نه من اون روش رو امتحان کردم با حرارت دادنش عمرش رو کوتاه میکنیم. ولی کاچی بعض هیچی! یعنی چون مجبورید اشکالی نداره
بچه ها اگه زیاد کوچیک نباشن مشکل سالمونلا بوجود نمیاد
ولی خب ریسکه
شما که نباید به فروشنده ها بگی چی میخوای که عزیز من!!!! اینا بیسوادن! باید عکسش رو ببینی و اگه شانسی جایی دیدیش بخریش
بهت حق میدم تو بازار نیست. منم خودم چند سال پیش از یه نمایندگی اجناس برزیلی ، خدا تومن خریدمش. دیگه هم هیچ جا ندیدم

@ mahia:
شما لطف دارید
رسپیش تقریبا همون کیک اسفنجیه فقط با قیف توی سینی پایپ میشه. خیلی ساده است
متاسفانه تا تابستون سال بعد برنامه درست کردنش رو ندارم
ولی رسپیش توی اینترنت زیاده

شف جان، طیبه سخاوتمند،دوست داشتنی و مهربان سلام
با انرژی که ازت سراغ دارم میدونم خسته نیستی پس بجای خسته نباشی، میگم بر قرار، سلامت و بیش از پیش موفق و در آرامش کامل، سلامت باشی
نزدیک به 6-7 ماهه که با وبلاگ زیبا، پرمحتوا وخوشمزه ات آشنا شدم ولی از اونجاکه در تایپ کردن خیلی تنبلم، (که البته این تنبلی منحصر به تایپ نیست، بماند ...) در صورتیکه بارها تحسینت کردم، آدرس وبلاگت ر به تمام اقوام، دوستان و همکارام دادم + در سایت شرکت برای معرفی سایتهای مرجع آدرست ر اضافه کردم. بارها خواستم از این لطف بی دریغ، آموزشهای دقیق و پستها و متنهای دوستانه و گرمت برات چیزی ننوشتم ولی امشب با دیدن این بیسکوئیتها دیگه طاقت نیاوردم.
خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگ و دوست داشتنی شدن.
آفرین به این همه دانش، تجربه، استعداد، حوصله و دقتی که دارید.
راستی در این مدت یه چیزهایی از خودت، زندگی و شخصیتت دست گیرم شده ولی کاش یکجایی تو سایت از خودت بنویسی خیلی دوست دارم از خودت بیشتر بدونم. جایی خوندم که نوشته بودی مهندسی خوندی من هم مهندسی کامپیوتر خوندم برام جالب شده.
فکرکنم تلافی اینکه هیچ پستی نذاشتم ر دراوردم
بهترینها ر برات آرزو میکنم.
موفقتر باشی
دوستت دارم

طيبه جون ميشه رسپي هاي مربوط به يلدا كه عكساشون باز نميشه را قبل يلدا عكساشو درست كني؟

مرسي واقعا

@ ghazale

دوست عزیز،

برای این که کارتون سریعتر راه بیفته( چون من فکر نمی کنم شف بتونن قبل از شب یلدا این کار رو انجام بدن) بهتره با فیلتر شکن وارد بشید و یا اگر فیلتر شکن دارید، یک فیلتر شکن دیگه انتخاب کنید.

@ narges_jb:
نظر لطفتونه نرگس جون. شما چون خودتون خوبید بقیه رو خوب میبینید. واقعا شرمنده کردید

@ غزاله :
یک روز رو فقط گذاشتم واسه همین کار
فردا همه رو از نو ادیت میکنم
هر چند که خودم دیگه همه رو بدون فیلتر دارم میبینم

طیبه جون سلام
یه سوال فنی ، من میخوام امروز که شنبه هست این بیسکویت ها رو درست کنم .
اول اینکه آیسینگش که البته باید با سفیده تخم مرغ درست کنم ، تا سه شنبه خشک میشه ؟
دوم اینکه این بیسکویت ها برای خشک شدن باید توی دمای اتاق باشن ، در این صورت کیفیت خودشون رو از دست نمیدن ؟ و سفت نمیشن ؟؟
ممنون

بله خشک میشه
بله باید توی اتاق بمونه و نه توی یخچال
باید هم حتما هوا بخوره تا خشک شه
توریش هم نمیشه
اینجا چون خیلی رطوبت بالاست ممکنه بیسکویتها نم بکشن
ولی بازم مزه شون خراب نمیشه

ولی چرا سفت بشه؟
در هر حال این روشیه که توی همه دنیا انجام میدن . راه دیگه ای هم نداره

This comment has been removed by the author.

http://www.sofrehkhune.com/pic/download.php?img=1830


http://www.sofrehkhune.com/pic/download.php?img=1831

درود بر طیبه عزیز میدونم هندوانه هایی که عکسشو دیدی اصلاً هندوانه نیست ولی خیلی تلاش کردم که خوب بشه دیگه به خوبی خودتون ببخشید

واااای باورم نمی شه . این بیسکوییتها فوق العاده هستن. خیلی خوشگلن. واقعاً دست گلت درد نکنه شف جون عزیزم.

@ مينا:
اوه نه اين چه حرفيه. اتفاقا كيف كردم
كاملا هندونه شده و آدم تا ميبيندش متوجه ميشه كه يه قاچ هندونه است. و اين رو هم بگم كه اصلا كار ساده اي نيست . پس واقعا خسته نباشيد

وای خیلی خوشحالم خوشت اومده طیبه جونم

سوال یکی از دوستان در یک بخش دیگه:

این هم مشق شب من ، بیسکوئیت هندوانه
http://www.farsiget.com/images/om84ahxfdr2hnm6njn.jpg

میدونم تمیز در نیومده اما اولین دفعه بود کوکی پختم و آیسینگ هم دفعه اول بود
یه کمی آیسینگم دون دون شده بود، نفهمیدم چرا؟
سفت بوده آیا ؟
آب هم بهش اضافه کردم اما از توی قیف بیرون میریخت
مثل مال شما براق نبود آیسینگم

خلاصه که کلی درگیر بودم با قیفهاش، یک جعبه هم دستمال کاغذی حروم کردم

اتفاقا خيلي خوشگل و خوب شده
رويال آيسينگ بعد از خشك شدن براقيتش از بين ميره و رنگها مات ميشن. پس مشكلي نداره
فقط اگه از اول رنگش رو پر رنگ و تيره بگيريم بعد از خشك شدن رنگها خراب نميشن

پودر قند بايد خيلي نرم و ريز دونه باشه
بايد چند بار آيساب شه و سه بار الك شه
اونوقت ديگه دونه دونه و سفت نميشه

رويال آيسينگ تجربه خيلي زيادي ميخواد تا عالي در بياد. ميزان هم زدن توش اهميت زيادي داره
مهمه كه چقدر هم بزنيم و كي دست نگه داريم

من كه گفتم بايد نصف قاشق چاي خوري آب اضاف كنيم. هر بار كه نصف قاشق باشه ديگه امكان نداره اون مشكلي كه گفتيد واستون پيش بياد و زيادي رقيق شه

ولي كلا كار پر درسريه و كثيف كاري زياد داره و خسته كننده است و آرامش زيادي مخواد چون يه كار هنريه

ولي بي تعارف ميگم... خيلي خيلي خوب شده
واقعا زيباست

اینم از بیسکویت های هندوانه من
واقعا کار سخت و زمان بری بود
http://up.iranblog.com/images/kixpb2vl5vfbtdue207.jpg
البته باز من از رو نرفتم و تا حالا چهار پنج بار درست کردم
ممنون از دستورات عالیتون

واقعا که فوق العاده است! اون هم اینهمه! خیلی خیلی حرفه ای کار کردید. چقدر هم الان با حال و هوای تابستون سازگاره! احسنت

سلام شف طیبه عزیز
میشه اسم رنگها رو هم بفرمایید؟
منظورم کد رنگشون هست که مثلا قرمز کریسمسه یا ...
و همینطور بقیه رنگها
ممنونم

من خودم کریسمس رد دارم
رد رد سفارش دادم ولی گیرم نیومد. از رد رد استفاده کنید که اگه زیاد هم میریزید طعم بهش نده

سبزش هم که معمولیه اما میشه از ترکیب زرد و آبی به سبزهای مختلف رسید پس چندان اهمیتی نداره که چه تم رنگی از سبز رو استفاده میکنید
مشکی هم یه تم بیشتر نداره
پس مهم همون قرمزه
من معمولا به کریسمس رد نارنجی هم اضافه میکنم که کاملا قرمز شه.ولی تو این مورد خاص فقط قرمز زدم که هندونه ای شه

سلام طیبه جون. من از این رسپی اسفاده کردم و کوکی های خوشمزه ای بهم داد. ولی آیسینگم بعد از 3 روز خشک
شد( وقتی که 10-12 تاش مونده بود، چشمک
من مشهدم. یک لوازم قنادی هست که آشنامونه و از ر نگ های ویلتون فقط نارنجی و قهوه ای رو می یاره. میگه باقی تو بازار قلابی یه. اگه مطمئن نبود حرفشو قبول نمی کردم. الان یک زردشو خریدم ولی شک دارم. به قول خودتون با ویلتون دیرتر سرطان بگیریم ولی نه با قلابیش. راهی داره که بتونم تشخیص بدم کدوم اصلی یه و کدوم قلابی؟
فکر می کنین براتون مقدور باشه بر ای من رنگ ویلتون بفرستین. اگه موافق بودین بگین که باز بیشتر با ایمیلتون یا تلفن هماهنگیاش رو بکنیم.
نمی خوام مایه در دسر باشم ولی واقعا نیاز دار م.
ببخشید زیاد حرف زدم
بازم ازتون ممنونم.

سلام دوباره طیبه جون. می خواستم بگم از فروشگاهی که می تونم بگم بیشتر محصولات ویلتون مثل پودر مر نگ و گام پیست و خیلی های دیگه ای که تو سایت ویلتون دیدم رو داره و من از اون ر نگ زرد رو خریدم.. می خواستم بگم مطمئن باشم از اون فر وشگاه؟

من یک چیز رو میتونم بهتون اطمینان بدم اونم اینه که ویلتون تقلبیش زیاده
اصلش وقتی که بازش میکنی روش یه کاور هلوگرامدار داره
من از اونجا میدونم اصله که یه بسته ویلتون از آمریکا واسم فرستادن که دقیقا همین فرمیه
پس اونی که روش هلوگرام داره اصله
من اون اصلیها رو از لوازم قنادی تمشک مشهد سفارش دادم
اینجا نیست عزیزم
اونهایی که اینجاست تقلبین و روش کاور پلاستیکی داره

پودر مرنگ ویلتون رو من واسم از دبی فرستادن و خوبه اگه خواستید بخرید

گام پیستش رو امتحان نکردم ولی میگن طعمش خیلی مصنوعی و بده
نمیدونم والا

در مورد خشک نشدن آیسینگ: اونجا که مثل اینجا رطوبتی نیست
عجیبه خشک نشده
با پودر مرنگ بوده حتما
چون با سفیده تخم مرغ درجا خشک میشه
اگه از رنگ کمی استفاده شه و کرن سیروپ نداشته باشه و غلظتش در حد شامپو یا عسل باشه قانونا توی هوای شهر شما که خشکه باید چند ساعته خشک میشد

ببخشید من این عکسشو می فرستم . ببینید همینه چون شما واردین.خودم هم تعجب کردم چرا خشک نشدن.در صورتی که با سفیده تخم مرغ بود. شاید رنگ زیاد زدم. چون حتی توی کلیپ رنگ کردن کوکی تو سایت ویلتون دیدم سریع خشیک شد یا کوکی های خودتون.
بازم ممنون جوابمو دادین.
http://i43.tinypic.com/mkqjb.jpg

متاسفانه اين همونه كه گفتم فكر ميكنم تقلبي باشه
چون هلوگرام نداره
و فقط كاور پلاستيكي روش داره
اينجا همه اش از همين دارن كه من چندتاش رو هم دارم ولي اصليش روي درش هلوگرام داره

بله ميزان رنگ واقعا روي زمان خشك شدنش تاثير ميذاره

سلام به استاد گرامی .امسال یلدامون با شما حسابی خوش رنگ و لعاب شده .اینم از بیسکویت هندونه من.البته بار اولم بود که با رویال آیسینگ کار میکردم .
:x
:x

http://www.myup.ir/images/30825186440502190650.jpg

http://www.myup.ir/images/57890137366332688904.jpg

به به! به به! چه ناز شدن. حتما همه تو خونه ذوق كرده بودن نه
واقعا واسه دست اول فوق العاده شده

والا چی بگم طیبه جان .آقای شوهر که از این کارها زیاد خوشش نمیاد ،یا اگر هم دوست داشته باشه میگه نه که من وقتم و صرف این کارها نکنم .خلاصه دردسری دارم باهاش .ولی حریف عشق من به این کار نمیشه .من عاشق آشپزی و شیرینی پزیم هر چند با یه دختر کوچولو یک سال و نیمه خیلی وقت ندارم .

با بچه كوچيك وااااااااااااااقعا سخته. خيلي خيلي خيلي
و راست ميگين مهمه آدم تو خونه مشوق داشته باشه. وحشتناك تاثير ميذاره
اميدوارم شرايط براي شما مطلوب بشه انشالا

سلام به شف طیبه عزیز
من یه مشکل اسااسی دارم با ساختن این قیف کاغذی ها مه یا سوراخش بزرگه و یا از کناره هاش میزنه بیرون
دوم رویال آیسینگم اولش سفت و خوبه - یعنی اولین کوکی ها که باهاش طرح میدم خوب و قلنبه میشه ولی کوکی های بعدی رویال آیسینگش شل میشه و وا میره، یعنی در اثر مرور زمان
چرا؟؟

قيف رو خويلي خوب بپيچيد تا باريك و بلند باشه نه گود
بعد درزش روبه خودتون باشه
پرش كه كرديد بالاش رو ببنديد ولي موقع كار بايد درزش رو به شما باشه
اينطوري باز نميشه
نگران نباشيد با تجربه درست ميشه

سوال اينجاست كه با سفيده است يا پودر مرنگ
اگر سفيده است كه نبايد اين مشكل پيش بياد

با پودر مرنگ اين موضوع اتفاق ميافته
تنها راهش هم اينه كه من ميام توي ظرف در دار ميريزم
هر بار يه قيف اندازه يه قاشق چاي خوري درست ميكنم و بعد مجددا از ظرف بر ميدارم

وقتي زيادتر بمونه باز آب ميندازه

در اين حالت اساتيد فن توصيه ميكنن كه جددا بايد با همزن هم زده بشه تا فرم بگيره

مرسییییییییییییییییییی دیدنش هم لذت بخشه چه برسه که درستش هم بکنی خسته نباشی خانومی

سلام طیبه جان
یه سوالی داشتم من دیروز یعنی 2 هفته مونده به شب یلدا این بیسکویت ها را درست کردم
می خواستم ببینم چه جوری نگه داریشون کنم که تا اون شب خوب بمونه

man do bar dorost kardam mesle sang shod.

رويال آيسينگ يا بيسكويت؟

رسپيهاي زيادي براي شوگر كوكي گذاشتم يكي ديگه اش رو امتحان كنيد
و اصلا هم ورز نديد

بسيار بسيار بسيار زيبا
اگر رويال آيسينگ كاملا خشكه كافيه توي كيسه بذاريد و با روبان ببنديد و همونجا بذاريد باشه هيچيش نميشه
ديگه رطوبت هم نميگيره

با آخرين رسپي اي كه گذاشتم كار كنيد
اوني كه با پودر قند درست ميشه
اصلا هم ورز نديد
انشالا درست ميشه

سلام 
وای شما چه قدر هنرمند خانومید خوش به سعادتتون
من امروز دست به یک عملیات انتحاری زدم این بیسکویت ها رو درست کردم 
گرچه نصفشون سوخت آخه با ماکروفر درست کردم درجشم کم بود اما بازم سر ده دقیقه جزغاله شد
فقط ببخشید من این رویال آیسیک رو درست کردم بقیش مونده سرشو سلفون کشیدم گذاشتم یخچال میخواستم بدونم خراب نمیشه یه وقت فاسد نمیشه ؟؟
با تخم مرغم درستش کردم 
خیلی ممنونم 
بوس بوس

نه سفيده تخم مرغ طوريش نميشه. فقط ممكنه خشك شه كه بازم فاسد نشده
يكي از راههاي مصرف كردن رويال آيسينگ باقي مونده هم توي پست "مرنگ كيسز" ميتونيد پيدا كنيد

خیلی ممنونم 
شرمنده یه سوال دیگه داشتم سفید تخم مرغ بهتره یا مرنگ؟؟

 دوست عزیز،


چون تازه وارد کار با رویال آسینگ شدید، بهتون توصیه می کنم مبحث رویال
آیسنگ و کامنت هاش رو قبل از شروع کار بخونید. جواب سوالتون مثلا توی همین
پست در قسمت کامنت ها هم هست.

مثلا شف در جواب یکی از دوستان نوشتن، سفیده تخم مرغ در جا خشک می شه.

از طرفی سفیده تخم مرغ مشکل ابتلا به بیماری سالمونلا رو داره که پودر مرنگ نداره.

می بینید که مرنگ یه سری مزیت ها داره و سفیده تخم مرغ یک سری دیگه و این شما هستید که باید در اخر تصمیم رو بگیرید.

با این حال بهتون توصیه می کنم مبحث رو بخونید و یک سرچ کوچولو هم در این مورد در سایت انجام بدید.

سلام.ممنون از دستورای خوبتون و سایت قشنگتون که به آدم انگیزه میده.منم از این بیسکوییت ها درست کردم ولی رنگاش شفافیت رنگهای شمارو نداره.اولین کارام با رویال آیسینگه.گل های روی قند و بیسکوییت باب اسفنجی هم درست کردم ولی اصلا به ظرافت و قشنگی کار شما نشده. رنگهام همون رنگ ژله ای ویلتون بود.رویال آیسنگم از 2 سفیده و یه لیوان پودر شکر درست کردم ولی رنگای شما یه برق دیگه ای داره.

واقعا زيبا شدن
اينو جدي ميگم
واسه اشنكه ميدونم كار با رويال آيسينگ چقدر سخته

حالا در مورد اون مشكل
دليلش ميزان هم زدنه
الان من به دليل تجربه ام دقيقا از روي عكسها ميتونم بگم كه كم هم زديد
بعد از اينكه آيسينگ رو رقيق ميكنيد باز بايد خيلي خوب با قاشق هم بزنيد تا بعدها كه خشك شد اين شكل پيش نياد
دليل براق تر بودن بيسكويتهاي من هم فقط ميزان هم زدنه. راستش اون رو هم چشمي متوجه ميشم
اصلا نگران نباشيد اينا با تجربه درست ميشه

اینم هندونه های شب یلدای من که به خاطر نزدیکترشدنش به هندونه واقعی در این فصل این رنگی درآوردمش.
اصلا فکر دیگه ای نکنید!!!
خیلی بابت دستورهای خوبتون ممنونم. این طرح ساده بالاخره به من جرات داد کار با رویال آیسینگ رو شروع کنم و در طول کار تجربیات زیادی به دست آوردم. خوشحال میشم شما هم اشکالات کارم رو گوشزد کنید تا دفعات بعد بتونم کارهای بهتری انجام بدم.

به قول خودتون دقيقا مناسب با فصل شده رنگشون
:D
ولي خوشرنگ و خوشگله
مخصوصا تخمه هندونه ها رو خيلي خوشگل در آورديد كه دقيقا سخت ترين قسمت كاره
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه توضيح بدم اينه كه موقعي كه آيسينگ رو رقيق ميكنيد با قاشق به مدت طولاني ولي ملايم همش بزنيد كه بعد از خشك شدن سطح كار صاف در بياد
احسنت

ممنون ار توجه و تذکرتون. ان شاءلله من بعد رعایت میکنم.
 راستی اون "احسنت" که آخرش میگین هم خیلی به آدم حال میده.
:D

سلام طيبه جون،من از خوانندهاي هميشگي ولي خاموش هستم :(
سايت فوق العاده اي داري ،راستش من زياد بلد نيستم با کلمه ها بازي کنم فقط ميتونم بگم ممنون ، ممنون از اينکه انقدر صميمانه وراحت  برامون وقت ميزاري.اميدوارم هميشه سلامت و موفق باشي.
اينم شوگر کوکي من با رويال .راستي من رنگ مشکي نداشتم بجاش شکلات چيپسي درست کردم و مثل خود تخمه هاي هندوانه نامنظم استفاده کردم(البته با اجازه شما)ميشه ايرادامم بگيد؟ممنون ميشم
 

سلام طيبه جون،من از خوانندهاي هميشگي ولي خاموش هستم :(
سايت فوق العاده اي داري ،راستش من زياد بلد نيستم با کلمه ها بازي کنم فقط ميتونم بگم ممنون ، ممنون از اينکه انقدر صميمانه وراحت  برامون وقت ميزاري.اميدوارم هميشه سلامت و موفق باشي.
اينم شوگر کوکي من با رويال .راستي من رنگ مشکي نداشتم بجاش شکلات چيپسي درست کردم و مثل خود تخمه هاي هندوانه نامنظم استفاده کردم(البته با اجازه شما)ميشه ايرادامم بگيد؟ممنون ميشم
 

ممنون از جوابتون،همین که لطف میکنید و اینارو یاد میدید و مهمتر از همه اینکه رفع اشکال میکنید برای من یک دنیا ارزش داره، و ممنون از اینکه از کارام تعریف کردید. من فقط 2 الی 3 دقیقه سفیده با خاکه قند رو زدم، باید چقد هم بزنم؟ در ضمن من اصلا بلد نیستم از غلظتای مختلف درست کنم،کدوم لینکو بخونم؟د 

بسیار بسیار زیبا
ایراد که نداره عزیزم
اتفاقا رویال آیسینگتون هم خیلی یکدست و عالی در اومده
احسنت
فقط اگر بخوام نکته اضافی بگم: میتونید اون سبز کمرنگه رو یه کم با غلظت کمتر استفاده کنید که با رنگ سبز تیره یکی شه

نه عزیزم خیلی کم هم زدید
به مراتب باید بیشتر باشه
شما باید تا حدی بزنید که براق شه و جلا داشته باشه

توی مبحث بیسکویتهای تزئین شده
من تو هر تزئین یه شیوه رو توضیح دادم
اگر علاقمند هستید باید لطف کنید و همه رو مطالعه کنید و انشالا با تمرین عالی خواهد شد
موفق باشید

حتما همشو میخونم.بازم ممنون

طیبه جون این مقدار آرد  یک و یک هشتم پیمانه هست ؟
من حدود یک و نیم پیمانه باید بریزم تا جواب بده، بعدش هم یه ته مزه آرد توی کوکی ها هست
اگر همون یک هشتم کار کنم کوکی ها بخاطر زیادی کره باز میشن ضمنا با مصیبت قالب میخورن
من چه کنم ؟
 

 مارک آردتون رو عوض کنید.

و بله مقدار آرد هم یک و یک هشتم لیوان هست.

سلام طیبه جووون
ممنون از همه زحمتات
امشب من اینو درست کردم،اما.......بیسکوییتام حسابی سفت شد
اولین بارم بود خب!!!!!
سینی اولم بیسکوییتا زیرش سوخت اما سینی دوم بهتر شد
شیرینیش زیاد بود یکمم مزه روغنش
هنوز یه مقداری از خمیرش مونده بنظرت راهی برای نرم تر شدنش نیس؟؟؟؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...