2010/12/19

پانا کتای انار


این تصویری که میبینید حاصل سه روز تلاش بی وقفه، روی پا ایستادن، پختن ، تزئین کردن ، بی خوابی .....

خیلی خب همه اش چند دقیقه هم وقت نمیگیره. اصلا یکی از ساده ترین دسرهاییه که میتونید درست کنید. ولی بگم... به همین اندازه که از بی دردسر بودنش لذت میبرید، از خوردنش لذت خواهید برد چون خیلی خوشمزه میشه. ظاهرشم که خودتون دارید میبینید. خوشگل خوشگل



خامه 200 گرم
شير نصف ليوان
پودر ژلاتين 1 ق غ
عسل 1 ق غ
چوب دارچین 1 عدد
ژله انار 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
انار 1 عدد
بالاخره بعد از دو ماه تلاش مذبوحانه (جدی میگنم) ما تونستیم یه انار قرمز درست و حسابی پیدا کنیم. آقای شوهر قسم میخورد که انارای فروشندهه همه شون یاقوتی بودن. منم قسم خوردم اگه یاقوتی نشن بکشمش و این چنین بود که آقای شوهر جون سالم به در برد.


من با ژله انار درستش کردم چون نمیخواستم ریسک کنم. ولی شما اگه اطمینان کامل دارید که آب انارتون کاملا قرمز خواهد بود، میتونید خودتون با پودر ژلاتین و آب انار ، ژله انار درست کنید. من اهل ریسک نیستم.



آب رو بهش اضافه کرده و یک دقیقه میذاریم توی مایکروفر تا حسابی حل شه. میبینید که هنگام کار با ژله های ایرونی همیشه یه کف سفید روی ژله تون رو میگیره. یه چند دقیقه ای وقت گذرونی کنید...یه آبی بخورید...یه تلفنی به دوستاتون بزنید... ببینید بچه تون سر جاشه...


بعد خود به خود کفش از بین میره.


حالا میرسیم به قسمت فوق حرفه ای! کار. البته شما اگه دنبال این سوسول بازی ها نیستید، برید مرحله بعد. کاری که کردم اینه که ژله رو اریب کار کردم برای این کار دو تا کاسه رو پر از شکر کردم ( یا نمک) و بعد نیم لیوانها رو گذاشتم توش.



اینطوری هنگام حملش به یخچال تکون نمیخوره.



توی نیم لیوانها رو تا جایی که دوست داریم با انار پر میکنیم.



و ژله که کمی سرد شده ، رو توی نیم لیوانها میریزیم.



و خوب چک میکنیم که زاویه مون 45 درجه باشه. و البته سر لیوان باید خالی باشه پس خط فرضی رو پایین تر میگیریم. و لیوان رو توی شکر جابجا میکنیم تا به زاویه دقیق برسیم. لبه لیوانمون رو اگه ژله ای شده ، با دستمال تمیز میکنیم. و میرن توی یخچال تا دو ساعت بعد.
در واقع فقط نصفش مصرف میشه. یعنی در کل شما نصف پاکت ژله لازم دارید. من بقیه اش رو توش انار ریختم و گذاشتم ببنده ... تا میون کار، دهنم بی کار نمونده باشه و یه فیضی ببرم! پس نصف پاکت ژله واسه این رسپی کفایت میکنه. و البته با این میزان آب، ژله شما سفت خواهد بود. من میخواستم خط بین ژله و پانا کتا تمیز در بیاد پس ریسک نکردم. ولی شما اگه از طعم ژله سفت خوشتون نمیاد "با مسئولیت خودتون" آبش رو بیشتر کنید.



واسه پانا کتا تا به حال دو مرتبه بالا منبر رفتم . مرتبه اول . مرتبه دوم . پس دیگه گوشتون (چشمتون) رو خسته نمیکنم.
ژلاتین رو روی شیر میپاشیم.



خامه رو روی بخار آب میپزیم. شکر یا عسل رو اضافه میکنیم. اگه شیرین دوست دارید میزانش رو زیاد کنید چون این کم شیرین میشه.


به این میگن cinnamon stick چوب دارچین. میتونید تو ادویه فروشی ها پیداش کنید. خیلی ارزونه


میندازیمش توی خامه و به کارمون ادامه میدیم. این خودش کم کم عطر خوبش رو به خامه میده بدون اینکه رنگش رو عوض کنه. لازمه بگم که نمیتونید از پودر دارچین استفاده کنید؟ لازم نیست؟ خوبه


قبل از اینکه بخواد به جوش بیاد ژلاتین مذاب رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.



و میذاریمش روی ظرف یخ و هم میزنیم تا خنک شه. بعد چوب دارچین رو لیس میزنیم و میندازیمش دور.


همینطور که میبینید ژله انار کاملا فرم گرفته و عمرا تکون بخوره یا حالت اریبش رو از دست بده. اگه بهش شکر چسبیده با دستمال پاکش میکنیم.


قاشق قاشق پانا کتا رو میریزیم توی لیوان ها. همین دو لیوان بیشتر نمیشه! یکی من، یکی آقای شوهر. و البته یک قاشق پانا کتا اضافه میاریم که برای بیکار نموندن دهنمون تا دو ساعت آینده کاربرد خوبی خواهد داشت.


میبینید که من لیوان ها رو دقیقا تا جایی که ژله تمام شده بوده ، پر کردم. حالا میره توی یخچال تا دو ساعت بعد.

و تمام! به همین سادگی به همین خوشمزگی. و البته به شیوه های مختلف میتونید درستش کنید. مثلا اول یه لایه نازک از ژله اناری بریزید و بعد با پانا کتا پرش کنید و در نهایت که از قالب خارجش میکنید، روی کار انار میبینید توی ظرف سرو رو هم با سس انار پر کنید یا چند قطره رب انار بریزید. و یا اینکه میتونید لایه ای درستش کنید. و یا توی لیوان به شکل زیگ زاگ. و یا کلا توی پانا کتا آب انار بریزید و قرمزش کنید. و بعد همین رو دو رنگ کار کنید. تنوع غوغا میکنه!



من ولی در نهایت روش رو با انار و نعناع تزئین کردم و درجا خوردمش.
خب... اگه یلدا رو جدی میگیرید (من نمیگیرم) دیگه باید شروع کنید چون چیزی نمونده. موفق باشید.



چند کلمه برای دوستان هم ذائقه: حتی اگه نمیخواید الان با انار این رو درستش کنید ،این پانا کتای دارچینی رو حتما حتما تیست کنید. مثل اون زعفرونیه نیست ولی این هم خیلی عطرش عالیه ... من سهم آقای شوهر رو هم ناخونکی کردم!

86 comments:

سلام شف جونم
این دیگه آخرشه ها!!!! بهترین چیزیه که میشه برای شب یلدا درست کرد و خیلی هم شیکه ! دستت درد نکنه مثل همیشه خوشگل و خوش رنگ و طعم
خسته نباشی و پیشاپیش یلدات مبارک
:-*

This comment has been removed by the author.

بابا چی کار کردی طیبه جون!!! واقعا حرف نداره! پیشاپیش
یلدات مبارک! شاد باشی

بهترین گزینه برای شب یلدا که هم انار داره هم یه دسره شیک و خوشمزه :)
یلداتون مبارک طیبه جون

سلام خيلي ناز من صبح كه مي يام سر كار ساعت5:45 ساعت 6:45 محل كارم هستم اول از همه كامپيوتر و كه روشن كردم به شما سر ميزنم بين خودمون باشه تا ساعت 3 كه برم خونه كارم شد از وبلاگ شما نكته برداري آخه رايگان هم هست اينترنت سر كار ديگه ... ما هم كه اصفهاني شما خيلي خيلي شب يلدايي هستيد بابا ديگه از اين بيشتر اي ول داره آفرين يسوال بي ربط با اينجا هم دارم ديشب كاپ كيك با چيپس شكلاتي درست كردم اول كه سفت شد بعد شكلات ها توش آب شدن من اينطوري نميخواستم آخه از بيرون كه مي خرم خيلي خيلي نرم اصلا خميري نيست اصلا سفت نيست نپخته نيست حالت اسفنج داره چيپس شكلاتي هم توشه اما اصلا آب نشده بود البته شكلات من شكل اشك نمي دونم حالا با چيپس فرق داره يا نه فروشنده كه ميگفت فرق نداره خلاصه كه آب شد و توكيك مثه كيك شكلاتي شد و كيك هم سفت چه كار كنم كه نرم بشه كيك كه از بيرون ميگيرم به كپسولش كه استوانه اي شكل هست يكمي چسبيده بدون قالب ميزارن اينا رو نميدونم بهشون چي ميگن چسبيده به كاغذ اينش موردي نداره ولي فوق العاده نرم دليل نرم شد كيك ها را برامون مينويسين پيشاپيش ازتون ممنونم

سلام طیبه عزیزم
وای فوقالعاده زیباست عزیزم دستت درد نکنه
ولی عجب اناریه خودمونیم دست شوهرتون طلا
خیییییییییلی دوست دارم

شف جونم سلام
چه شده این.........
الان زنگ بزنم خونه بگم برایم انار دون کنن!!!! چون عمراً این کارو نمی کنم!!!!!!!!!! تا من برسم و این دسر را براشون بسازم!!!!!!!!!!!!
دستت درد نکنه
بوس بوس

خیلی زیبا و شکیل !
عکسهاش که دهن آدم رو آب می اندازه، چه برشه به خودش
واقعا میگم شف جان عکسهات خیلی تمیز و خوشگلن
اگر یه روز آشپزی رو بگذاری کنار میتونی آتلیه بزنی
میگم فقط توی پاناکوتای زعفرانی شما چرا زعفران رو سائیدی و ریختی داخلش؟
از چنین شف با تجربه ای ...

ما مشهدیا معتقدیم زعفران رو حتما باید 3-2 دقیقه با یک قاشق آب جوش جوش جوش دم بدید تا رنگ بده
حالا واسه هر چی که بخواد استفاده بشه

البته جسارت نباشه، اگر روش ما اشتباه اطلاع بدید بانو

همیشه با این چپه کردن ظرف ژله مشکل داشتمااا
کلی کارمو راحت کردی
قربون شف با حوصله
آهان راستی باقضیه یلدا موافقم حسش نیست
ولی خوب چاره ای نیست ایرونیمو و پایبند

بازم سلام يادم رفت در مورد كيكي كه ميخرم اين نكته را هم بگم كيك اسفنجي نيست ايني كه ميگم چون كيك اسفنجي چرب نيست اما اين كاملا چرب چون كپسولهاش چربي را به خودش گرفته و تغيير رنگ ميده مات ميشه ميسي

سلام طیبه خانم. من ریحانه هستم از تهران. حدودا یکماهی است که بطور تصادفی با وبلاگ شما آشنا شدم. دستورها و عکس های شما بهترین هایی است که تا کنون دیده ام. سلیقه و خوش اخلاقی شما نیز قابل تحسین است. از دستورهای شما تاکنون موسکا و ساندویچ لوف و تونا بالز را درست کردم که عالی بودند.موفق و موید باشید.

شف جون ممنون...خیلی ساده و شیک...و یه سوال:یادته یه بار ازت پرسیدم عکسهاتو با چه بک گراندی میگیری؟الان این عکس پشتش چیه که سفیده؟روی چی گذاشتی منظورمه لیوانها و دونه های انارو؟؟

شف جون یه سئوال داشتم من جمعه ظهر مهمون دارم میخوام کیک شربتی درست کنم آخه شوهرم عاشقش شده میشه از دوشنبه درست کنم فکر میکنی تا جمعه مشکلی براش پیش نیاد چون روزای دیگه وقت ندارم
مرسی عزیزم به خاطر همه دستورای خوشمزه ات من تقریبا اکثرش و درست مینکم

سلام عزیزم. عجب دسر چشم نواز و خیره کننده ای شده!!!!!!!!!!!

عکسا هم که اصلا با پست های اول کارگاه قابله مقایسه نیست.بهت تبریک میگم

اینم مخشای من:
قارچ شکم پر
http://mohemnist.persiangig.com/page8.html
میلک شیک موز
http://mohemnist.persiangig.com/page9.html

من میگم این خوشمزه تره
دارچین.انار چه شود(جالبه که ۳روزه یه پاکت خامه تو یخچال گذشتم هی‌ میگم زعفرونی درست کنم دوباره یا نه امشب جوابمو گرفتم)
خوش به حالتون من باید با ژله توت فرنگی‌ درست کنم

مقش روز:

پاناکتای انار:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pP8hQPdpbA_1gjCEIsFDbFAdbB6sfmKcSlKWHiUdLd2WT_FTwRscaCne_Iha3X4K-ESDCTdTIeFRQeFruvq1TbJ_w3MXq9eQi/%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.JPG?psid=1

درست کردن رسپی روز هم عالمی داره برای خودش ها!!

همه چیز خوب، همه چیز عالی.

دست شف درد نکنه.

مروارید جون آره واقعا چون مال منم تو یخچاله البته الان در مرحلهٔ بستن ژله می‌باشد
شما خیلی‌ زرنگی ماشالّا

خب من چند تا مقش شب دیگه هم دارم، یادم رفته بود بذارمشون:

هات چاکلت:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p5JR-3rU3qP3nFds7teFrb4W8j7JwjqrYPjCiRK23_ijYUuhk3rSP-1pKG1ivJdvaHxVK3KtS980sPXReKSdV1kuwrcyNTx2G/%D9%87%D8%A7%D8%AA%20%DA%86%D8%A7%DA%A9%D9%84%D8%AA.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_9433.html

دسر انار شب یلدا:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1prS-dzu6BYV5AmxJXeTXtrIJkiYph0pvOU8A8yVNWjtKqYQdJFb0i0YuxAxu_eOjRJncN6jPsn6KKPWl8wpt32m7kJgiZWpkX/%D8%AF%D8%B3%D8%B1%20%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%20%D8%B4%D8%A8%20%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_9022.html

سلام شف جون
این چقدر خوشگله.خود دسر یه طرف هنر عکاسی شما هم یه طرف.
دست همسرتون هم درد نکنه با این انار خوشگلی که خریدن

يلدا يعني يادمان باشد كه زندگي آنقدر كوتاه است كه يك دقيقه بيشتر با هم بودن را بايد جشن گرفت(؛؛ شف عزيز من حدوداً 2 هفته اي ميشه كه كشفت كردم، دوستان همه گفتنيارو گفتن، همه چيز عاليه، من اصلاً فضول نيستما!!!!!!!!!شما اهل بوشهري؟!!!!!!؟؟؟؟((=

سوال منیره جون در یه بخش دیگه:

برای این دسر اگه ژله انار نباشه از ژلاتین و آب انار با چه میزانی استفاده کنیم. ممنون

دوست عزیز،

شما می تونید به جای ژله انار از آب انار هم استفاده کنید، همونطور که خود شف هم در پست توضیح دادن.

معمولا روی پاکتهای ژله نوشته شده برای چه مقدار مایع در نظر گرفته شدن و شما با توجه به میزان مایعی ( یعنی مثلا در مورد شما آب انار) که می خواهید استفاده کنید، پودر ژله بردارید.

در سمت راست کارگاه هم جدول اندازه های پودر ژله با مقیاس قاشق هست.

اگر روی پاکت نوشته نشده، من فکر می کنم از اونجایی که شف در این دستور، برای 200 گرم خامه و 100 گرم شیر، یک قاشق غذاخوری پودر ژله در نظر گرفتن( و اون هم برای این که خط بین ژله و پاناکتا کاملا مشخص باشه) شما هم می تونید برای یک لیوان آب
مصرفی برای تهیه ژله با آب انار، یک قاشق غذاخوری
پودر ژله استفاده کنید.

من خدوم فکر می کنم حتی در صورت نداشتن ژله انار، می شه از همون چایی های میوه ای که شف در دستور ورین گذاشته بودن هم استفاده کرد و یا ...

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

این هم مشق شب و دستور روز

http://www.farsiget.com/images/oejep758whidd4olnc1w.jpg

ممنون شف جان

خوشا به حالت اي روستائي چه شاد و خرم چه با صفائي
من كه مثل هميشه شب يلدا تنهام.تنها يعني بي شوهر !!!!!! اميد وارم كه تو به عاقبت من دچار نشي .البته همچي هم بدك نيست ولي خووووب ......!

پانا کتای زعفرون رو که درست می‌کردم روزه بودم اینبار همه مراحل رو چک کردم فهمیدم کجای قضیه زده تو ذوقم مخلوط کردن خامه و عسل مرحلهٔ خوشمزه ش بود چون قبلاً خامه و عسل واسه صبحانه میخوردم ولی‌ ژلاتین که باهاش مخلوط شد طعمشو برگردوند یعنی‌ به نظر خودم من باید از شکراستفاده کنم نه عسل. یه کمي ازاینو زعفرونی کردم و کاملا متوجه شدم طعم ژلاتین با عسل و زعفرون واسه من ترکیب جالبی‌ نیست. ولی‌ این یکی‌ به دلیل لایه‌ی زیرین ژله و انار طعم ژلاتین و عسل رو پشونده بود و خوشمزه شده بود. البته خیلییییی سنگین بود.مرسی

ولی‌ انتخاب اولم همون پانا کتای اولیه(چشمک) اگه یادت باشه من اونو هم با انار خوردم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/anar%20pana%20kotta.JPG

پیشاپیش یلدا رو به همه بر و بچه های کارگاه تبریک میگم بخصوص طیبه عزیز
دلت شاد و لبت خندان بماند، برایت عمر جاویدان بماند، خدا را میدهم سوگند بر عشق هر آن خواهی برایت ان بماند، به پایت ثروتی افزون بریزد که چشم دشمنت حیران بماند، تنت سالم، سرایت سبز باشد، برایت زندگی اسان بماند، تمام فصل سالت عید باشد ، چراغ خانه ایت تابان بماد..... یلدایتان مبارک

@ فرزانه:
رسپي خيلي مهمه. اگه ميخوايد كيكتون نرم و لطيف و سبك باشه بايد از رسپي كيك كره اي استفاده كنيد. ميبينيد كه ما اينهمه رسپي واسه كيكها داريد. يه چيزيش كم و زياد شه يه مدل كيك ديگه به دست مياد. اين نظر منه. يعني بايد از رسپي كيك كره اي استفاده كنيد
چيپ شكلاتي كه براي كيك و بيسكويت استفاده ميشه شكلات نسوزه. ايرونياش خوب نيستن. بتونيد ماركدارش رو پيدا كنيد خوبه. تو اصفهان مارك هرشيز يا نستله پيدا نميشه؟
چيپس شكلات ( فكر كنم مارك چيچك ) رو هم اگه توي آرد بغلتوني نبايد ديگه اينطوري شه
@ بهاره:
آره يه بار شانس آوردم
@ احسانه:
خوشم مياد كه مث خودم كسي رو لوس نميكني
@ مريم :
آره يكي از دوستاي صميميم مشهديه. واسم توضيح داده. ولي من اين مدليش رو بيشتر دوست دارم. شما ولي مجبور نيستيد. چون مخصوصا اين رسپي با يه كم آب اضافي طوريش نميشه
@ ستايش:
آره ميشه يه ظرف بزرگ رو پر از آرد يا شكر يا نمك كرد و همه ليوانها رو توش چيد. ولي من تكي كار ميكنم چون يخچالم جا نداره
@ ريحانه:
شما لطف داريد . نوش جان
@ نيمچه آشپز:
سوال خوبيه
:p
اول يه مقواي آ صفر انداختم رو ميز. بعد واسه اينكه مقوام لك نشه روش يه عالمه دستمال كاغذي انداختم. انارها رو خشك كردم و ريختم دور ليوانها. چون نور لامپ خيلي زياده مرز بين دستمال كاغذي و مقوا ديده نميشه
كمبود امكاناته ديگه. من كلي به مغزم فشار ميارم تا دو تا عكس بگيرم
ولي اگه روز بود و نور طبيعي داشتم باز هم وضوح عكس بيشتر و بهتر ميشد
@ راحله:
هيچي كيك تازه نميشه مسلما . ولي ميشه. البته شربتش خشك ميشه. ميتوني هم دو بار بهش شربت بدي
@ پريس:
خب با آب انار درست كن خيلي ساده است كه
@ مرواريد:
موافقم. منم وقتي يه چيزي رو كه درست ميكنم فرداش پستش ميكنم حس خيلي خوبي دارم. ولي وقتي ميمونن و انبار ميشن عذاب وجدان ميگيرم انگار تو گردنم سنگيني ميكنن
خيلي تميز در اومده مرواريد جون
دقيقا مرزش خط صاف و تميزيه. عااااااااالي
@ geologist:
شما محبت داريد. و بله
@ منيره:
اگه خارج از كشوريد كه پودر ژلاتين بسته باندي با مارك ناكس يا جلو موجوده و روش طرز استفاده اش هست. فقط به جاي آب از آب انار استفاده كنيد. اگه داخل ايرانيد كه ميشه يك ليوان آب انار و يك قاشق پودر ژلاتين. اگه هم دوست نداريد ژله تون سفت شه كه از نصف قاشق ژلاتين استفاده كنيد چون اونطوري مثل پاستيل ميشه و بعضيها دوست ندارن. براي شيرنيش هم شكر اضافه كنيد و بچشيد
@ مريم:
چقدر جالب شده مريم جون و اتفاقا جامها هم دقيقا مناسب اين كارن
@ صديقه:
من واست بيسكويت هندونه اي نگهداشتم امشب ديگه شب يلداست ها...چرا نمياي پس؟ در هر حال سهمت رو نگهداشتم. ولي سهم مهنوش رو شوهرش دادم رفت. اينجا مرد مجرد زياده يه وقت ديدي بيسكويتهاي تو هم نامزد كردن
@ پريس:
عالي شده پريس جون. آره مجبور نيستي با عسل كار كني. ولي من درك نميكنم كه فرقش چيه. البته اينكه من عاشق طعم عسل هم هستم. بگو تو عاشق چي نيستي! و البته كه سنگينه. حتي مني كه عاشق خامه ام فكر ميكنم خيلي سنگينه. ولي خوشمزه است ديگه. چاره اي جز خوردن نداريم

واي سر آشپز چقدر تو باحالي چقدر از آشپزي سرت ميشه و همه چيز را ميدوني خوش بحالت من چه فكرا در مورد خودم ميكردم تو آشپزي از وقتي با اينجا آشنا شدم وهر روز سر ميزنم ديگه ادعا كه ندارم هيچ فكر بد در مورد خودم به سرم مي ياد

ببخشيد حالا من از كدوم رسپي شما استفاده كنم بهتر به نظر شما البته ميدونم همش خوبه ها ولي راهنماييتون و احتياج دارم

فرزانه جون يكي ديگه از مزاياي اين وبلاگ علاوه بر آموزش دلنشين آشپزي اينه كه دوستان متوجه اعتماد به نفس كاذب خودشون بشن شوخي بودا ناراحت نشيد!!!!!!!

چیزی که من همیشه به بچه ها میگم اینه که هیچوقت به خودشون شک نکنن و بدونن که اشکال از اونا نیست. بلکه اگه چیزی خراب میشه ...اول اشکال از فره و دوم احتمالا از رسپی. مگه اینکه خلافش ثابت شه

من متاسفانه از پارسال تا الان رسپی کیک کره ای مورد علاقه خودم رو درست نکردم. من اون کیک رو چند سالی یک بار درستش میکنم از بس که کالریش بالاست

ولی شما میتونید از هر رسپی "باتر کیک" توی اینترنتت استفاده کنید که کارتون راه بیافته
رسپیهای مارثا معمولا خوب جواب میدن. اینو داشته باش تا ایشالا یه وقت قسمت شه کیک خودمو درست کنم

http://www.marthastewart.com/recipe/butter-cake

سلام شف عزیز و مروارید نازنین

من از محبت شماها ممنونم. راهنمایی تون کامل و عالی بود. موفق باشید.

واي چقدر ماهي دستت درد نكنه البته ماه آسمون ميسي هر چند من عاشق خود ماهي هم هستم اما شما ماه آسمون مني كه تازگي پيدات كردم واي راستي استاد جونم بستني هندوانه را درست كردم ژله هاش توش تيكه تيكه بست بدمزه و زشت وبيريخت شد چون بستني را از فريزركه در آوردم ريختم تو ژله ها رنگشم بيرنگ فكر كنم بايد ميگذاشتم شل بشه بعد بريزم ديگه سيب زميني سرخ كرده درست كردم به روش شما عالي عالي عالي عالي به همه همكارام هم رسپي سيب زميني سرخ كرده را گفتم راستي من پالايشگاه اصفهان كار ميكنم، خلاصه به همه طرزتهيه راگفتم و خودمم كه درست كردم بي نهايت خوب شده بود فلافل راهم درست كردم محشر شده بود شوهرم و پسرم خيلي خوششون اومد بود فكر نكنين خيلي پيرم 28 سلام اما يه پسر 4 ساله دارم تمام بيوگرافيم و گفتم، آخه چه ربطي داره، خلاصه جونم برات بگه ژله بروكن گلاس راهم درست كردم عالي شد من خامه را دوست ندارم براي همين دنبال چيزهايي هستم كه خامه نداشته باشه آخه خيلي تنبل حال ورزش ندارم تردميل خريدم گذاشتم تو خونه و فقط ميخورم ببخشيد خيلي سرت درد آوردم قربونت برم باي

آره كار با ژله و بستني يه كم تجربه ميخواد. البته اولشم با مقدار كم بايد شروع كني و بعد همه رو قاطي كني. اصلا نگران نباش تجربه كم كم و طي ساليان بوجود مياد و آدم رو آب ديده ميكنه

و ورزش هم از واجباته
;)

This comment has been removed by the author.

این دسر بی نظیر بود... یعنی کلا من چون پاناکتا دوست دارم به هر روشی هم که آماده بشه مورد پسندم هست. البته فکر می کنم بهتر بود می گفتم:" چون من عاشق خامه هستم هر چیزی که با خامه آماده بشه می پسندم:دی"
اون عطر دارچین من رو به یاد شله زرد می نداخت نمی دونم چرا. در صورتی که طعم ابدا ربطی به شله زرد نداشت اما واقعا خوردنش به آدم نشاط می داد!
حالا دقیق نمی دونم این نشاط به عطر دارچین و طعم عسل ربط داشت یا خامه:دی
واقعیت اینه که این دسر قرار بود برای شب یلدا آماده بشه و چون قرار بود منزل مادر همسر محترم جمع بشیم، یه جورهایی عیال واری درست کردم:دی
که خوشبختانه!!! آماده نشد و خودم به تنهایی ترتیب همش رو دادم!!
(ایکون ِ یه عروس ِ بدجنس!!)
عالی بود مخصوصا اینکه با انار ایران درست شد;)


http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pxBcCXOyF-LqnYoCEicfMvE3yf6yMaMnpvvM39eSokiIDPZOaVFptDsfy0FUDxYxtCyZhYWbcGa0-tvSp2_fbQTADZ1UT-a9A/%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%AA%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg?psid=1

عکس متاسفانه اون چیزی که می خواستم نشد. نور خونه ما چیزی در حد ِ نور چراغ خواب هست. همه جای خونه هم عکس انداختم اما بهترینش این شد!
فکر می کنم باید به گفته شما از روش لامپ سیار استفاده کنم!
ممنون شف عزیز

اوه! خيلي خيلي خيلي خوشگل شده نازنين جون و كيفيت عكست هم عاليه. كاش من فرصت ميكردم اديت عكس رو زودتر توضيح بدم كه ديگه از عكست هم راضي ميشدي
ولي هم خودش هم عكسش عالي شده

دسر بسيار خوش مزه اي بود مثل هميشه عالي
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%a7%da%a9%d8%aa%d8%a7%d9%8a%20%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1.JPG

اِه چه جالب! پاناكتاش رو هم دورنگ كردي. خيلي جالب شده

نازنین جون گفت شله زرد یاد خوابی‌ افتادم که پریشب دیدم

حالا بشنوید حکایت خواب یک عدد پریس خیلی‌ پرروووو

اولا که من خیلی‌ شله زرد دوست دارم دوما یه چندوقتی بود بیخودی هوس شله زرد کرده بودم (دانشجو که بودم این مواقع حسابی‌ تو حیاط دانشگاه شله زرد میخوردم)

حالا خوابم

طیبه جون پریشب خواب دیدم یه دونه از اون ظرف پیرکس گنده‌ها برام شله زرد آوردی(خیلیی پر رو هستم نه:) ) منم نشستم دقیقا نصفشو خوردم باور میکنی‌ تو خواب خوش مزگیشو حس می‌کردم. نصفشو خوردم بعد گفتم دیگه بس چاق میشم!!!!!!!!!!

جالبه بیدار که شدم دیگه ویارم برطرف شده بود
loooooooooooooooooooool
دستت درد نکنه

آخي! نازي! اگه اينجا بودي ميگفتم مامانم درست كنه با هم بزنيم تو رگ
آخه خودم حوصله ندارم اينهمه پاي ديگ بايستم
:p

ولي جات خالي پريروز يكي از همكارا شله زرد سفره حضرت رقيه آورده بود واسمون ... خيلي جات خالي

سلام طیبه جون
اعتراف میکنم شاگرد تنبلی شدم ولی بخدا گرفتار درس و مدرسه دختر کوچولوم شدم و کار شرکت و خونه و... دیگه وقتی برام نگذاشته.
بااینحال بالاخره پاناکتا انار رو درست کردم .خیلی خوشمزه بود من تمام مواد رو 2 برابر کردم ولی دفعه دیگه ژله رو بیشتر از پاناکتا درست میکنم چون خیلی پاناکتا سنگینه بقول برادر شوهرم میگفت این خامه چکیده اس؟؟ :))))
ولی طبق معمول تمام رسپیهاتون عالی عالی بود عزیزم

خب عزیزم اگه احساس میکنید زیادی سنگینه میتونید از ترکیب خامه و شیر استفاده کنید
اگه هم زیادی سفته که ژلاتینش رو کم میکنید
با ذائقه تون تنظیمش کنید

من خامه چکیده دوست میدارم
:p

سلام خسته نباشین با این همه رسپی های عالی،
من این دسر رو درست کردم و قسمت بالای پانا کتا مزش عالی هستش ولی حالت دلمه داره چیزی شبیه کارامل، میخواستم بدونم نرمال هست این حالت یا من اشتباهی کردم؟
راستی روی اینا به صافی ژله نشده یکم دورش حباب هست

احتمال داره كه خامه بر اثر حرارت زياد بريده و كره اش تجزيه شده باشه
خيلي دقت كنيد كه خامه نبايد بجوشه
براي احتياط ميتونيد خامه رو روي بخار آب حرارت بديد كه نبره
اينطوري ديگه اون مشكلي كه فرموديد پيش نمياد و مثل يك پودينگ لطيف خواهد بود
و البته ديگه روش هم صاف و صيقلي خواهد بود
انشالا درست ميشه
موفق باشيد

محشری طیبه‌جون...
من قبلا زعفرونی‌ش رو خونه خواهرم واسه تولد پسرش درست کردیم و خوردم و عالی بود، باعث شد واسه مهمونی دیشبم پاناکتای انار رو درس کنم و یه نتیجه عالی... نه... معرکه ازش بگیرم

اینم لینک عکساش::

پاناکتای انار

نمیدونم لینک کامنت قبلی رو درست گذاشتم یا نه؟
لینک عکس پاناکتای انار من
https://picasaweb.google.com/115716973290036151646/AQgIwB?authkey=Gv1sRgCPbR0rPg9e2bqwE#slideshow/5799442384149143282

https://picasaweb.google.com/lh/photo/o9OuWIvYa9vXPx2bsvIw3YUtbVnCgsKJSlt2fQ-ZZDE?feat=directlink

هم لايه بنديش خيلي خوشگل شده هم خيلي خوشرنگه
احسنت و نوش جان

سلام طيبه جون 

من اين دسر رو درست كردم خيلي دوست داشتم

از شما ممنونم به خاطر دستورهاي   

عالي وامتحان شده  اي كه مي  نويسيد

سلام طیبه جان.یه سوال کوچیک داشتم.هر قاشق ژلاتین معادل چند ورق ژلاتینه؟

دوست عزیز،

پایین همین صفحه شف جدول تبدیل مقیاس رو نوشتن. ژلاتین جزء گزینه های آخره

1 tbsp Gelatin= 7 grams= 4 Gelatin Sheets

بــــه بـــــــــــــــــــــــه
فقط باید دقت کرد وقتی قاشقتو میزنی هم از ژله قرمز باشه هم اون طعم ِ شیرین ِ مامانی :دی

خیلی عالی و واضح و بامزه توضیح میدید من که عاشق ادبیات شما شد ه ام . به اشپزی عالاقه داشتم ولی از موقعیکه با شما اشتنا شده ام عاشق اشپزی  شده ام .

خیلی خیلی چیز جالبی بود!
فقط یه سوال پانا کتا خیلی طعم شیر و خامه داره؟ چون به هیچ عنوان نمی تونم طعم خامه را تحمل کنم! اما خیلی قیافه اش خوشگله!

بله دقيقا از اسمش مشخصه كه كاملا خامه ايه
شرمنده

سلام
خسته نباشید
ببخشید شما ژله رو با  1 لیوان آب ج.ش درست کردید؟پس آب سردش چی میشه؟

سلام پودر ژلاتیتن از کجا میتونم بخرم؟

 از مغازه های لوازم قنادی فروشی.

مطابق دستور عمل كنيد
آب سرد نميخواد
بهش فرصت بديد بذاريد خودش حرارتش كم شه

خیلی خوب شد مرسی از توضیحات خوبتون

سلام...1 سوال داشت مربوط به آموزش پانا کتای انار...حالا که پودر ژلاتین
ندارم و همینطور چوب دارچین باید چی کار کنم ؟ میشه از ورق ژلاتین استفاده
کنم ؟ اگه اره چقدر ؟ به جای چوب دارچین چی می تونم استفاده کنم یا اصلا
میشه استفاداه نکرد ؟ ممنون میشم جواب بدید....و در ضمن خواستم بپرسم که شیر رو جوشوندید یا نه ؟

ميزان و مقياس ژلاتين رو در پست اندازه گيري اون بالاي صفحه دادم بهتون ميتونيد هميشه بهش مراجعه بفرماييد
دارچين نبود هل
نبود وانيل
يا هر اسانس و ادويه اي كه دوست داريد
يا حتي ساده
خير شير بايد سرد باشه

سلام...منمنون از جوابتون...حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده..پودر ژلاتین رو که اضافه کردم روی شیر گوله گوله جمع شد و به هم چسبید...درسته یا مشکلی وجود داره که اینطور شده ؟

منم درست کردم.خیلی خوشمزه بود و نتونستم جلوی خودم رو بگیرم بنابراین عکسه ناقص شد. ژلشو میخواستم با اب انار درست کنم که نشد و بجاش توش یه ذره زعفرون ریختم:)

پودر ژلاتين رو بايد روي شير پاشيد و هم نزد
اينطوري خودش ميشكفه و آماده است كه گرم شه
اگر باز هم گلوله شد يعني اينكه ميزان شير واسه جنس ژلاتينتون كم بوده. در هر حال با صاف كردن درست ميشه

تجربه جالبی بود
خیلی سریع هم میشه درستش کرد،1دقیقه ژله تو مایکرو بعد15دقیقه تو فریزر،20ثانیه هم ژلاتین
تو مایکرو،1دقیقه هم خامه تو مایکرو
از دیشب دعا به جون کسی که مایکروو فریزر رو ساخت میکنم
کلآ20دقیقه از وقت آدم رو میگیره
ممنون که همه روشها رو توضیح میدید
مثل همیشه کاراتون عالیه
سپاس

واي چه انارهاي خوشرنگي هم داشتيد واقعا زيبا و خوشرنگ شده اين دسرتون
حرف نداره
احسنت

آره منم بي مايكروفر زنده نميمونم

پاناکتای خوشمزه ی انار
یه لیوان هم اضافه درست کردم برا خودم :دی
یه لایه هم ژله ی هم زده ی انار روش ریختم که پرملات تر باشه!!

سلام شف عزيز ، درستش کردم هم راحت بود و هم خيلي خوشگل دو تا عکس هم مي ذارم

 راستی سوال مهمم يادم رفت روش را سلفون کشیدم و گذاشتم تو يخچال تا چند روز مي تونم نگهش دارم؟

سلام طیبه جان. مممنون از این رسپی خوشمزه و اسون. عزیزم من هم این پاناکوتا رو برای شب یلدا درست کردم . خیلی راحت بود . اماااااااااااااااااااا....................
برای ریختن ژله در ظرف و کج نگهداشتن اونها مصیبتها کشیدم خواهر جان!!!!!!!!!!!!
چون ظرفهای من پایه بلند بود جایی پیدا نمی کردم که اونها رو شیبدار بزارم.کلی فکر و این ور و اونور کردن و یکی از ظرفهام هم شکست . آخر سر روی مبل روی کوسن گذاشتم. کلی هم به خودم خندیدم. شب وقتی آقای همسر اومد خونه ماجرا رو براش تعریف کردم . کلی خندید وگفت پس  پت و مت شده بودی.
خلاصه که روز پرمشغله ای داشتم ....!!!!!!!!
ولی در نهایت خوب از آب دراومد و خیلی خوشمزه بود.
مرسی از همه چیز
 

بسيار شيك و زيب شده احسنت

اگر آبش كشيده نشده ميشه نگهش داشت ولي من ترجيح ميدم دسرها تازه باشن مخصوصا با لبنيات

ولي در عوضش خيلي شيك شده
آخي عزيزم شما هم يخچالتون كوچيكه؟
آخه اگر يخچال جا داشته باشه ميشه با آرد يا شكر توي ظرفهاي بزرگ درستش كرد
ولي يخچال كوچيك بد درديه

عجب عكسي شده
دسرتون خيلي خوشگل شده
بسيار زيبا
احسنت

سلام
ممنون از دستوری که قرار دادید
واقعا دسر خوش مزه ای بود
منم برای شب یلدا درست کردم
فقط خیلی سنگین بود:دی
 

بسيار زيبا و خوشرنگ
و بله حق با شماست

 تجربه به من نشون داده که در کل پاناکتا رو در ظرف های کوچک درست کنم بهتره

و سنگینی پاناکتا خیلی محسوس نمی شه.

 چقدر خوب که از شف احستنت بگیری آقا یک هفته است دارم اين چند تا کلمه را مي نويسم و نمي شه بفرستم شاهد باشيد اگه پست شد

پس حالا که فرستاده شد بقيش را هم بنويسم چقدر مزه ميده از شف احسنت بگيري بخصوص وقتي سالهاي زيادي از مدرسه رفتنت گذشته باشه

خیلی شیک و خوش مزه 
ممنوووووووون

بسيار زيبا و با زاويه خوب
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...