2010/12/23

سامر رول


قبلا در مورد رايس پيپر رول، اسپرينگ رول يا سامر رول توضيح دادم . اين رول رو ميتونم به راحتي بگم كه محبوب ترين رول واسه منه چون همه چيزش از سبزيجات تازه تشكيل شده و اينقدر تازه است كه آدم حتي موقع ساختنش هم احساس تازگي ميكنه چه برسه به خوردنش. و البته همه اش رو هم خودش تنهايي ميخوره!




رايس پيپر 3 عدد
رايس ورميچلي 100 گرم
ريحان يك مشت
خيار 2 عدد
هويج 2 عدد
فلفل دلمه اي زرد 1 عدد
فلفل دلمه اي نارنجي 1 عدد
سير 2 حبه
فلفل پيكانته 3 عدد
آبليمو 2 ق غ
سركه سيب 2 ق غ
نمك





رايس ورميچلي رو قبلا گفتم چطوري استفاده ميشه. توي آب جوش خيسش ميديم و ميريم دنبال كارمون (در نهايت اگه احساس ميكنيد واسه شما خامه (كه نيست) ميتونيد يك دقيقه توي مايكروفر بذاريدش.)





هويجها رو باریك و بلند اسلايس ميكنيم.





به همين شكل خيار ها...





و فلفل ها (مسلما همه فلفلها مصرف نميشه پس بقيه رو فريز ميكنيم واسه روز مبادا)





مطابق دستور رايس پيپر ها رو دونه دونه آماده ميكنيم.





براي شروع چند برگ ريحون وسطش ميچينيم.





رايس ورميچلي ها تا الان ديگه حسابي خيس خورده و آماده هستن. (تقريبا ده دقيقه)





يه مقدارش رو روي ريحونها ميذاريم





و هويج و فلفل ...





خيار و فلفل نارنجي...





سر و ته رايس پيپر رو برميگردونيم روي سبزيجات...





و محكم رولش ميكنيم.





واسه اينكه خوشگل شه به صورت اريب با كارد اره اي ميبريمش.





Et voila….





واسه سسش هر كاري دوست داشتيد ميتونيد انجام بديد. اين كاريه كه من كردم... يه كم فلفل و سير خورد ميكنيم . چون بايد يه تندي اي داشته باشه ديگه! البته فلفل پيكانته شيرينه و اونقدري تندي نداره پس با تندي سير و فلفل دلمه اي ها يه تندي ملايمي ايجاد ميكنه





آبليمو و سركه سيب و نمك. ميتونيد هم به جاي نمك سس سويا بريزيد و يا زنجبيل و عسل. يه سس تازه و ساده.





به همين ترتيب همه رولهامون رو آماده ميكنيم.





واسه خوردنش هم كه... يه رول رو توي دست گرفته و توي سس زده و نوش جان ميكنيم. من اولي رو كه تيست كردم... ديگه رفتم تا آخرش! آدم واقعا احساس تازگي ميكنه . مخصوصا با ديدن این همه رنگ!





يه سالاد شيك فِرِش كه حتي با خوردن سسش هم احساس فِرِشيَت (!) بهمون دست ميده. اين ممكنه واسه شما سالاد باشه ... ولي واسه من ناهاره!

46 comments:

این قدر ذوق مرگم که این سایتو پیدا کردم!!!
چقدر خوبه که ادم اینقدر هنرمند باشه. تبریک می گم بهتون
من یه سوال داشتم با فر برقی کوچیک هم میشه کیکای شما رو پخت؟
یه سوال دیگه: رایس پیپر رو از کجا باید بخریم؟ من تا حالا اسمشو نشنیدم.
ممنون ازتون که هنرتون رو در اختیار همه می ذارید. امیدوارم همیشه موفق باشید

@ M.

دوست عزیز،

در مورد رایس پیپر دوستان در قسمت کامنتها زیاد صحبت کردن. اگر به همون لینکهایی که شف در همین دستورشون گذاشتن مراجعه کنید، در قسمت کامنتهاش دوستان از تجربیاتشون صحبت کردن و خرید آن.

یک ابزار مفید هم برای جستجوی سریعتر در قمست راست کارگاه زیر ساعت قرار داره.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

سلام طیبه جونم
دلم براتون یه ریزه شده بود این چند روز اصلا جون نداشتم همش بدو بدوداشتم
این رسپی واقعا خوشرنگه منم واقعا حس تازگی بهم دست میده
خیلی دوستت دارم

اینم یکی دیگه از اون شاهکارای شیکه فقط باید بگردم یه چیزی جایگزین این رایس پپر کنم چون یافت می نشود!!!!!

چقدر خوشحالم چون همین دو روز پیش دیدم یه سوپرمارکت رایس پیپر آورده منم معطل نکردم خریدم
مشق امشب و دیشب
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/rotab%20cake%20[1280x768].JPG

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/pizza%20cheese%20bites/calzonee%20[1280x768].JPG

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_07.html

میگم شف جان درسته که رسپی درخواستی قبول نمیکنید
اما کریسمس نزدیکه !!
حالا و هوای کریسمس نمیدی بهمون ؟

سلام از اين رايس ورميچلي ها ميتوان براي فالوده شيرازي هم استفاده كرد تو فودسفري شبكه ميشف نشون داد فالوده را فكر كنم از اينا بود

طبق معمول تو كامنت اول يادم رفت بگم سمبوسه به روش شما را درست كردم عالي شد ممنونم ازتون لطفا در برنامه كاريتون براي عيد شيريني نان كشمشي كه نرم در بياد و شيريني بهشتي را آموزش بدين در حد يك پيشنهاد اگر دستور دادين كه خيلي ممنون اگر هم نه بازم ممنون زوركي كه نيست

@ M:
و اينكه با سعي و خطا ميشه توي آون برقي هم كيك درست كرد. فقط درجه و زمانش رو بايد با تجربه خودتون بدست بياريد
و مسلما كيكهاي حساس رو هم نميشه توي اين مدل آونها درست كرد

@ پوپولي:
تهران گير مياد كه
@ پريس:
مبارك باشه. پس منتظر كارهاي جدي باشيم ديگه
@ مريم:
اتفاقا همه چيزش رو هم تو خونه داشتم. ولي كسالت بهم اجازه كار كردن رو نميده
اينقدر تو اين ماه رسپيهاي كريسمسي سيو كردم كه آمارش از دستم در رفته. حيف كه نشد چيزي درست كنم
اگه عمري بود سال بعد ايشالا عقده هام رو خالي ميكنم
تازه نگران ولنتاين هم هستم
@ فرزانه:
بهشتي رو نميدونم چيه
ولي نون كشمشي خيلي دوست دارم و شغلم خوردنش بوده تا اينكه رفتم دبيرستان و بوسيدم گذاشتم كنار. الان سالهاست ميخوام دوباره درستش كنم و قسمت نميشه. ايشالا اگه عمري بود

http://www.kingarthurflour.com/recipe/ اينجا عكس كيكي كه گفتم هست با اون كاورا كه گفتم اسم اين كاوركه كيك توشه چيه كيكشم مثه همينا پف كرده و شكلات توش خوشگله مگه نه از سايت مارتا كه خودتون برام گذاشتين پيداش كردم چقدر قشنگه همه رسپي ها اون يكي و ترجمش كردم اما هنوز درست نكردم چند تا ديگه هم پيدا كردم البته چون زبان انگليسي زياد خوب نيست طول ميكشه اما واقعا تمرين شده برام خيلي چيزا يادم اومد براي همه چيز ميسي

البته ايني كه توي تصوير ميبينم چاكلت چيس نيست. چاكلت چانك هستش
كه كافيه يه چاكلت بار با كيفيت بخري مثل مارك لينتز و بعد خوردش كني

آره از اين كاور ها توي شهر ما نيست ولي بچه ها از تهران واسم فرستادن. ميدونم چطوريه. همون موقع كه گفتي متوجه شده بودم

اين عكس البته كيك نيستش. نونه. و نون ها مخصوصا به فرم لوف ... در آوردنش تجربه توي نون پختن ميخواد كه بافتش نرم و لطيف بشه
و البته اگه برد ماشين داشته باشي كيفيتش خيلي خيلي بهتر ميشه

كينگ آرثر از بهترين ماركها واسه آرد به حساب مياد. و خب توي شيريني پزي هم آرد بسيار اهميت داره

آره ترجمه اش خيلي راحته چون تعداد كلمات مربوط به آشپزي محدودن
فوقش با ده تاي اول ديگه راه ميافتي

اذيت نكن!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناهار؟؟؟؟چه جوري ميشه آخه؟دل غشه ميگيره آدم من كه سير نميشم

سلام شف جان خسته نباشيد
من يه سوال داشتم مربوط به ساير قسمتها اون هم اينكه وقتي براي كيك يا شيريني توي دستور مثلا 100 گرم كره هست منظور كره ذوب شده است يا كره به دماي محيط رسيده (من ام اند ام كوكيزها رو كه درست كردم اصلا نمي شد گلوله اشون كرد چون هم به دست مي چسبيد هم يه جوري بود يا مثلا كاپ كيك ماست رو كه درست كردم زيادي چرب بود (البته در اين مورد من كره رو ذوب كردم ) طعم هر دوتاشون خوب بود ولي نمي دونم كره بايد چه حالتي داشته باشه . ممنونم از زحمتت

سلام طیبه جون یه سوال دارم البته مربوط به این رسپی نمیشه اما میخوام بدونم خامه ای را که باید فرم بدیم از کجا میتونم بخرم (تو بوشهر)اگه محبت کنی بگی ممنون میشم چون چنجا گفتی خامه فرم گرفته رو میزنیم دوستت دارم و ممنون از رسپی های توپت

@ s_pahelvan :
نه هر موقع ميگم كره يعني كره جامد
مگه اينكه ذكر بشه كره مذاب. كه اونم خيلي كم پيش مياد

@ الي:
رسپي خامه فرم گرفته رو قبلا گفتم
خودم هيچوقت خامه فرم گرفته آماده نميخرم
ولي ظاهرا توي لوازم قنادي ها ميشه پيدا كرد

سلام شف طیبه
خوبی خانم؟
ممنون بابت تمام دستوراتت
من همچنان پیگیر کارگاه هستما
یه وقت خدای نکرده نشنوم کسی بگه مصبر نیستا!!!!!!!!!!
موفق باشی خانم

پِنِه آل‘اَرَبياتا

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pAGkW4Gk-cbyUQyzF1t-BGuo9CDbduB-KekjiMXETGNQYJnIw5ln5lJ0owde1UV-nrzjoECgJcx81yaW6YE3A99SJafJNrPij/Penne%20all%27Arrabbiata%20%D9%BE%D9%90%D9%86%D9%90%D9%87%20%D8%A2%D9%84%E2%80%98%D8%A7%D9%8E%D8%B1%D9%8E%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%AA%D8%A7.jpg

و

کلبه های زنجبیلی

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pbABQY9zZnAvuWbHpg-28T9uMHoirWXkOUnEzDoZiNFT4NWtUBthS9Y4Gg6gkqywgLXipg6lI2mwKQMygfTTRxn0TONMiXlkA/%DA%A9%D9%84%D8%A8%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%203.jpg

ey val nazanin joon
its so beautifuuuuuuuuullllllllllll

خانومي خوب بلدي آدم و ضايع كني ها من گفتم كيك ببخشيد استاد جان نون ما كه مثه شما با چشم همه چيز تشخيص نميديم حالا جواب اينكه اين رايس ورميچلي ها را براي فالوده شيرازي هم ميتوان استفاده كرد را هم بده لطفا

شف جونم سلام
خسته نباشید بااین همه هنر نمایی خیلی خوشکلن
من چیپس میوه واسه شب یلدا + پاناکتای انار درست کردم خیلی خوب بود البته 2ساعت چیپسها تو فر بودن و یه کم تلخ شده بودن 1 راهنمایی خیلی مهم میخواستم 3 هفته دیگه تولد آقای شوهره و من میخوام واسش تولد سورپرایزی بگیرم با 15 مهمون که همه از دوستامون هستن ولی تو غذای اصلی واسه شام موندم بجز سالاد الویه دیگه چی خوبه؟ مرسییییییییییی
plz helppppppppp!!!!!!!!! Waiting!!!!!! kiss

@ فرزانه:
من سالي يك بار هم فالوده نميخورم ولي اشتباه نكنيد به نظرم چيز خوشمزه ايه
يكي از دوستان توي كامنتها فرموده بودن كه جايگزين كردن رايس ورميشلي به جاي فالوده كار درستي نيست و مزه اش اوني كه بايد نميشه
من با ايشون موافقم

من اگه ميدونستم ناراحت ميشيد چيزي نميگفتم. هدفم صرفا افزايش علم شما بود
ببخشيد

@ مري:
من خودم باشم تهچين درست ميكنم
سالاد ماكاروني
كوفته يا شامي از هر مدلي كه باشه
سالاد فصل
سوپ
با يكي دو مدل دسر
دسرها رو از روز قبل آماده ميكنم و كيك
تزئين كيك روز آخر
مواد تهچين و كوفته از شب قبل
سالاد ها لحظه آخر

ولي زياد روي نظر من حساب باز نكن
من كلا آدم عصبي اي هستم و خودكشي ميكنم از استرس
واسه همين مهموني نميدم
بچه هاي ديگه بهتر ميتونن كمك كنن

ماري عزيز در ادامه پيشنهادات طيبه، كشك بادمجون يا ميرزا قاسمي هم گزينه هاي مناسبي در كنار غذاي اصلي و سالادها هستند بستني رو هم فراموش نكن(بستني سوخاري چيز جالبيه)

شف عزیزم مرسی که زود جواب دادید تهچین عالیه سالاد فصل هم حتما میذارم فقط نمیدونم از روز قبل چطوری چیزا رو آماده کنم که شک نکنه ممنونمممم
geologist
عزیز از شما هم ممنونم کشک بادمجون رو هم حتما میذارم ولی بستنی سوخاری رو تا حالا امتحان نکردم قبلش حتما درست میکنم ممنون

من این پیرینگ رولها رو قبلا با رسپیهای قبلی درست کردم
از همونجا که احسانه جون گفت خریدم
بازار بهجت آباد
هم سرد هم سرخ شده
سردش بهتره
پیچیدنش هم خیلی سخته
شف جان یک سوال
وقتی توی یک رسپی میگی یک لیوان کره چطوری بفهمیم یک لیوان یعنی چی
آخه ننوشتی کره مذاب که بشه در لیوان اندازه زد
میشه توضیح بدی؟
یک سوال دیگه
من این پیز کیک چیپس شکلات رو خیلی دوست دارم هی میرم نگاش میکنم
اما مشکلم اینه که شکلات دوست ندارم
اما رسپیش خیلی عالیه
میشه اصلا چیپس شکلات نریزم؟ حذف کنم؟
یک به جاش خرده گردو بریزم؟
ببخشید از سوالاتم
مرسی و بوس

@ mary

دوست عزیز،

از اونجایی که بستنی سوخاری کمی قلق داره و در کنارش باید یک جورهایی بعد از سرخ شدن سریعتر خورده بشه، به نظر من گزینه مناسبی برای یک مهمانی با این تعداد مهمان نیست.

@ ghazale

دوست عزیز،

همونطوری که می دونید، منظور از یک لیوان همون کاپ هست.

سمت راست کارگاه جدول اندازه گیری رو شف گذاشتن و ذکر شده،

1 cup butter = 225 grams

سوال دیگرتون رو به قسمت خودش منتقل می کنم .

@ مري :
تنها راهش اينه كه ببري بذاري توي يخچال همسايه
وگرنه ميبينه

@ غزاله:
من اگه قرار باشه از كره مذاب استفاده كنم حتما مينويسم
پس كره ها هميشه جامد هستن
با گرم تنظيم كنيد
حتي به قاشق هم گفتم چقدر ميشه

اون سوال رو هم همونجا توضيح ميدم

طیبه جون پیپرات سایز بزرگن نه؟

آره قطرش تو مايه هاي بيسته

سالاد خیلی‌ جالبی‌ بود به نظرم اومد دفعه بعد دیگه از رایس نودلز استفاده نکنم فکر می‌کنم این که من خریدم فرق داشت چون رایس نودلز بود ولی‌ ورمیچلی نبود رشته هاش ضخیم بود من حتا جوشوندم ولی‌ بازم یه کمی‌ زیر دندون سفت بود. ولی‌ خود رایس پپرو پسندیدم. با سٔس کاکتل میگو سرو کردم عالی‌ بود مرسی‌

رایس پیپری که خریده بودم سایز کوچیک بود و چون حدس میزدم تو پیچیدن دچار مشکل میشم رفتم کارفور که سایز بزرگشو بخرم و چون دفعهٔ قبل اتفاقی‌ دیده بودم یادم نبود تو کدوم قفسه باید دنبالش بگردم خلاصه از یه نفر پرسیدم به دومی‌ گفت دومی‌ بعد از اینکه کلی‌ با تعجب قفسه برنجا! رو گشت منو فرستاد پیش مدیرشون گفت این که میگی‌ یعنی‌ چیه؟ برنج؟؟!!!! گفتم نه جانم ورقه. گفت سوشیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! یه دفعه خودم دیدم برش داشتم گفتم نگاش کن اینه

گفت حالا با این چی‌ درست می‌کنن؟!!!!!!!! تو دلم گفتم مرد حسابی‌ تو داری میفروشی از من می‌پرسی‌
loooooooool
و یادم اومد طیبه جان همیشه میگن نرین مغازه بگین فلان چیز می‌خوام فروشنده‌ها خودشون هم نمی‌دونن چی‌ میفروشن. نمیدونم چرا فکر می‌کردم فروشنده‌های اینجا که پشت لباسشون مینویسن
may i help u?

سرشون به تنشون می‌ارزه
:D
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/summer%20roll.JPG

@ Paris

پریس جون،

رایس نودلز هاتون خیلی کلفتن. اون باریکه که خود شف هم ازش استفاده کردن، خیلی خوش طعم تره.

من از اونها در اسپرینگ رولی که سرخ هم می شه استفاده می کنم و خیلی طعم جالبی می گیره.

شما مغازه چینی ندارید آیا؟

یک عدد مروارید بسیار متعجب

@مروارید

اینجا همه جور مغازه داریم(چشمک) ولی‌ اصلا لازم نیست واسه رایس نودلز برم مغازه چینی‌(دوباره اه نکشی من دلم میسوزه ) همه مغازه‌ها دارن حتا بقالی زیر خونمون
:P
. اشتباه از من بوده چون این پست مال ماه قبل بود. من هفته قبل اتفاقی‌ رایس پیپر پیدا کردم پس باید رایس نودلزمیخریدم فقط هم همین عبارت رایس نودلز یادم بود البته یادم بود که تو عکسای طیبه جان دیدم شبیه رشته فالوده میمونه ولی‌ ورمیچلیش یادم نبود گفتم لابد خودشه خریدم

دیشب که خواستم درست کنم و دوباره پستو خوندم دیدم رو بسته طیبه جان نوشته ورمیچلی و مال من اصلا مثل اون نیست

ولی‌ حق با شماست این یکی‌ اصلا خوشمزه نبود.اگه میگین اون یکی‌ خوشمزه تره من حتما امتحانش می‌کنم چون میدونم ذائقم خیلی‌ به شما نزدیکه

مرسی‌ دختر مهربون(مروارید مهربون

:-*

@ Paris

پریس جون از این جهت گفتم، به نظر من بهتره آدم این جور چیزها رو از مغازه های مثلا چینی تهیه کنه، چون خودشون می تونن موقع خرید در صورت نا مطمئن بودن، بهتون کمک کنن و بگن کدوم جنس به درد مثلا این سامر رول می خوره.

مثلا من وقتی می خواستم از مغازه عربها شیره خرما بخرم، اگر فروشنده نبود و نمی گفت توی کشور اونها به التمر هندی شیره خرما میگن، من عمرا اون شیشه رو می خریدم. چون فکر می کردم اون تمر هندیه، در صورتی که اسم لاتین تمر هندی تاماریند هست.

در کنار این مسئله که برای من نقش مهمی رو بازی می کنه، اینجا اینطوره که مثلا اگر من رایس نودلز رو از مغازه چینی بخرم، قیمتش یک چهارم قیمت سوپرمارکت هست.

پریس جون کار من از آه کشیدن دیگه گذشته.
:D

ولی تصمیم گرفتم سر فرصت این کارتون دختر مهربون رو دانلود کنم ببینم این دخترک چطوری هست!!

:-*

قيافه اش كه خوشگله ولي حتما واسه خوردنش دچار مشكل شدي چون احتمالا پختش بايد زياد باشه
ولي اينا اصلا پخا ندارن
راستي پريس چون موقع خريد حواست باشه كه اينا دو مدلن ها يكي رايس ورميچيلي يكي چاينيز ورميچلي . پس دو مدله با دو طعم و جنس
من هر دو رو تو خونه دارم. هنوز فرصت نكردم با اون مدل ورميشل چيني چيزي درست كنم . فقط گفتم اشتباه نكني و روش رو خوب بخون

آره راست ميگي منم يه بار از اين آقايون " مي آي هلپ يو" پرسيدم كه عود هنودي ها تون كجاست. دقيقا نيم ساعت منو توي فروشگاه چرخوند و آخرشم هيچي. بعد خودم پيداش كردم تا اووووووووووووووه يه آيل فقط عود هندي داشتن با عطرهاي مختلف

البته رولهات خوشگل پيچيده شدن. حيف كه ورميشلت كلفت بوده

مرواريد جون اوني كه ممول رو بغل كرده دختر مهربونه

http://netsec.persiangig.com/Free/Pictures/Cartoon/Memol%2001.jpg

فكر كنم اگه توي يوتوب سرچ كني بتوني يه اپيزدش رو ببيني

نه این دفعه دیگه اسمو عکسو حفظ کردم که اشتباهی‌ نخرم(چشمک) بازم مرسی‌

طیبه جون پس شما هم با من موافقی که مروارید جون دختر مهربونه البته ایشالا مروارید همیشه سلامت باشه چون دختر مهربون همیشه مریض بود

@مروارید

آره مروارید جون حق با شماست خودشون بهتر میدونن اگر چه اینجا هندی‌ها نقش همه رو ایفا می‌کنن. و اینکه اینجا هم تفاوت قیمت هست ولی‌ نه مثلا تا اون حدی که بخوایم فرضا واسه یه بسته نودلز بریم یه مغازه چینی‌ پیدا کنیم. اینجا تفاوت بیشتر در اصل و غیر اصله مثل محصول ویلتون که فقط جاهای خاصی‌ پیدا میشه

شف عزیز،

مرسی که عکسش رو گذاشتید، پریس جون برام قبلا با ای میل فرستاده بودن.

نه باید ببینیم این دختر مهربون شخصیتش چی هست؟!!

ولی پریس جون،

اینطور که مشخصه، سلامتی دختر مهربون مثل سلامتی منه!!

:p

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/summer%20roll.JPG
طیبه جوننن یه چیزی بگم

ما به زبون محلی خودمون به ورمیچلی میگیم بلالیط که من الان فهمیدم این اسم ریشه آش برمیگرده احتمالا به اولین مارک ورمیچلی الان هم اینجا رو بعضی‌ از بسته‌های ورمیچلی نوشته بلالیط ما اصلا یه جور صبحانه با ورمیچلی(نه این‌ها همون ورمیچلیه معمول) درست می‌کنیم که توش شکر می‌ریزیم با زردچوبه و زعفرون که رنگشو زرد میکنه و با خاگینه(تخ مرغی که با چنگال می‌زنیم بعد سرخش می‌کنیم اسمش همینه نه؟) می‌خوریم یعنی‌ شورو شیرین! فکر می‌کنم این هم ریشه تو غذاهای عربی‌ داشته باشه چون اینجا هر کسی‌ به نحوی هنوز این صبحانه رو درست میکنه بیشتر هم به عنوان صبحانه روز عید فطر سرو میشه(ما قدیما عید فطر بلالیط میخوردیم عید قربان حلوای برنجی یادش به خیر الان که صبحانه عید در خواب ناز تشریف داریم(چشمک)) حالا اینو گفتم که بگم مامانم یه دسر با نشاسته و همین رایس ورمیچلی درست میکنه گاهی‌ البته تو کاسترد هم می‌ریزیم و از همون روزی که وارد خونه ما شد من به اسم بلالیط سفید میشناختمش و به دلایل تنفر از آشپزی که قبلا گفتم(خنده) هیچوقت سعی‌ نکردم رو بسته رو بخونم که ببینم اسم واقعیش چیه. اینجا که اومدم هم یه بسته از همون بلالیط سفیدو خریده بودم که همونجور بی‌ استفاده تو کابینت مونده بود و بعد از اینکه رایس نودلز خریدم و فهمیدم اشتباهی خریدم یه ۱۰ روزی در به در تو سوپر مارکت‌ها دنبال رایس ورمیچلی می‌گشتم و نبود تا چند روز قبل رفتم از کابینت کرم کارامل بردارم این بسته هه از بالا افتاد پایین منم هوس دسر نشاسته کردم از پلاستیکش آوردم بیرون ببینم تاریخ داره یا نه و بله ... دیدم این بلالیط سفیده بنده همون رایس ورمیچیلیه(حالا همه با هم به من بخندین چون حقمه!)

یعنی‌ حکایت یار تو خونه و گرد جهان گشتن همین حکایت من بیسواده....

~x(

آآآآآآآآآآآه ! خيلي ناز شدن

و عجب داستاني. كلي خنديدم. (نه به تو ها! من به كسي نميخندم چون ميترسم خدا عينش رو سرم بياره...ولي خيلي بامزه بود!) جالبه كه همچين دسرها و غذاهايي با ورميچلي درست ميكنيد. من توي برنامه هاي عربي ديدم با شعريه زياد كار ميكنن ولي با اون مدل قهوه ايش كه با گندمه نه اين مدل برنجيش

چند ماه پيش يه مدل غذاي ديگه هم بااين رايس ورميچلي درست كرده بودم كه احتمالا تا يك ماه ديگه پستش كنم

طیبه اون مدل قهوه‌ای شو من خیلی‌ دوست دارم یه قرچ قرچ باحالی‌ میکنه موقع خوردن اگه اون ورا گیر نمیاد بگو برات تهیه کنم

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p5G5jNoYfKeTDoN1cpCZBxoLOrtIbpoqp8PAwiJ4aFZmVJ7NZ6XJo5yID2ORFRYjOfBWVRqjT3LKLf2xUoo-ABs9QTGCVx19k/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B1%20%D8%B1%D9%88%D9%84.JPG?psid=1

همه چیز سریع و آسون. فقط تلفن من شونصد بار زنگ زد موقع درست کردن رول ها.

من سبزی نداشتم، کاهو گذاشتم.

دست شف درد نکنه.

@ پریس:
دو تا بسته بزرگش رو دارم ولی کسی نیست باهاش چیزی درست کنه
loooooooooool

@ مروارید:
بسیار زیبا و تمیز پیچیده شده و خوردنش رو راحت میکنه
ظرف سست هم خیلی بامزه است

اتفاقا با کاهو هم درست میکنن

سلام عزیز با سلیقه
رایس ورمیچلی و رایس پیپر تو بوشهر گیر میاد؟

اولي بله دومي خير
البته همون ورميشلش هم كمي قطوره

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...