2010/12/14

رویال آیسینگ با پودر مرنگ


خوردن سفیده تخم مرغ به صورت خام ممکنه باعث ایجاد بیماری سالمونلا بشه ( اگه در این مورد سوالی دارید با پزشکتون مشاوره کنید) پس واسه کودکان , سالمندان ، زنان باردار و کسانی که سابقه این بیماری رو دارن خطرناکه. راه حل؟ جایگزین کردنش با پودر مرنگ و یا پودر سفیده تخم مرغ. چون پاستوریزه است و دیگه خطر ابتلاء به سالمونلا رو به صفر میرسونه.


اینجا چون هیچی گیر نمیاد ، پس مسلما Meringue Powder هم گیر نمیاد. این قوطی پودر مرنگ ویلتون رو پریس جون واسم فرستاده. منو میگی؟ داشتم غش میکردم از خوشحالی! نه اینکه به سالمونلا و اینجور سوسول بازی ها اعتقادی داشته باشم ها...نه! خوشحالیم ، طبق معمول ، به خاطر تنبلیم بود. چون اینطوری هر وقت که دلت میخواد میتونی هر چقدر که دلت میخواد رویال آیسینگ درست کنی بدون اینکه نگران این باشی که : "پس با اینهمه زرده تخم مرغ چیکار کنم؟" . منو که میشناسید... این چیزا تو خونمه!

توضیح اضافی: واسه اینکه دیگه کسی نپرسه.... هر سفیده تخم مرغ مساویست با دو قاشق چایخوری پودر مرنگ به اضافه دو قاشق چایخوری آب گرم. و این تبدیل مقیاس هیچ ربطی به رسپی رویال آیسینگ نداره. فقط یه توضیح اضافی بود.


پودر مرنگ 4 ق غ
آب نصف لیوان
کرم تار تار يك هشتم ق چ
پودر قند 500 گرم
وانیل و یا اسانس

اینکه با این مقدار چندتا بیسکویت میتونید تزئین کنید دقیقا بستگی داره به اینکه چقدر طرحتون پیچیده یا ساده باشه. ولی با 4 قاشق میزان زیادی بدست میاد. من خودم معمولا برای یه رسپی شوگر کوکیز با نصفش کار میکنم مگه اینکه طرحم خیلی پیچیده و رنگ رنگی باشه.


پودر مرنگ و آب رو مخلوط میکنیم ( بعضی از رسپی ها میگن آبش باید گرم باشه. من با آب سرد هم کار کردم و خوب شده. فعلا نمیتونم نظر خاصی بدم) و کمی هم میزنیم تا کف کنه. بعد کرم تار تار رو اضافه میکنیم. اگه ندارید حذفش کنید. ولی حتما سعی کنید یکبار و برای همیشه یه اپسیلونش رو بخرید و تا آخر عمرتون کفایت میکنه.



پودر قند رو چند بار آسیاب کنید و هر بار الک کنید و در نهایت کم کم به مواد اضافه کنید و با سرعت کم همزن شروع به هم زدن کنید. 
وانیل رو هم اضافه کنید. 
هر اسانس بیرنگ دیگه ای هم جواب میده. مثلا اسانس بادام یا موز یا ...




سرعت همزن رو زیاد کرده و خوب هم بزنید. تقریبا 5 تا 10 دقیقه.




تا زمانی که به "ستیف پیک" برسید.




این هنوز stiff peack نیست.



این دیگه خودشه.




همینطور که میبینید... شما تیکه های نوک تیزی رو مشاهده میکنید که به مرور زمان هم فرمشون رو از دست نمیدن و همین شکل باقی میمونن. این یعنی ستیف پیک.

نکته بسیار بسیار مهم: به هیچ عنوان در هم زدن، زیاده روی نکنید چون بعد از تزئین و خشک شدن، باعث میشه که طرحتون کفی شکل بشه. پس دیگه بیشتر از ده دقیقه نزنیدش.

این کیفیتیه که باهاش دور گیری میکنیم و یا کیکها رو تزئین میکنیم. اگه میخواید وسط بیسکویت ها رو پر کنید یا اصطلاحا فلودینگ کنید... باید یه سیکل خسته کننده ای رو بگذرونید. یعنی هر بار نصف قاشق چای خوری بهش آب اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه رقیق شه. اینقدر این کار رو ادامه بدید تا زمانی که وقتی یه روبان روی آیسینگ میکشید، روبانتون بعد از 5 تا 10 ثانیه توی آیسینگ محو بشه. اونوقت دیگه آماده است. فقط باید حوصله کافی داشته باشید و کم کم بهش آب اضافه کنید.

برای رنگ کردنش هم که از رنگ ژلی ویلتون و یا رنگ قطره ای آمری استفاده میکنیم. فقط به میزان کمی رنگ اضافه میکنیم چون رویال آیسینگ خیلی خوب رنگ میگیره. مگر دو رنگ قرمز و مشکی.

تمام مواردی رو که برای رویال آیسینگ گفته بودم اینجا هم صدق میکنه. سطح کار رو با سلفون یا پارچه مرطوب میپوشونیم چون اگه هوا ببینه خشک میشه.

من بی تعارف میگم... تا بارها تمرین نکنید توش استاد نمیشید. پس یکی دو بار کفایت نمیکنه.

53 comments:

اول
مثل همیشه عالی و آموزنده
موفق تر باشی

سلام خانمی میشه کمی در مورد کرم تاتار توضصح بدید یا اگه لینکی تو وبلاگتون در این مورد هست بدید تا برم بخونم اگر هم نیست لطف میکنید عکس این کرن رو هم بزارید

هورااااااااااااااااااا بالاخره تونستم براتون کامنت بزارم نمیدونستم این همه آسونه تا حالا حتی حاضر نشده بودم تست کنم شرمنده باید خیلی زودتر از این ها اعلام حضور میکردم و از دستورات خوبتون تشکر میکردم اعتراف میکنم که شما بهترین وبلاگی رو دارید که من تا حالا دیدم ممنون که این همه صادقانه تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار میدید امیدوارم بتونیم امانتداری کنیم

@ um

دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم برای استفاده بهتر از وبلاگ به پست دلقک کلاه بوقی که من لینکش رو براتون می ذارم مراجعه کنید و نوشته های من رو در قسمت کامنتها بخونید.

برای استفاده از گزینه جستجو در وبلاگ، در مورد شما کرم تارتار، من در شماره 5 توضیح دادم.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

اگر کلمه تارتار رو در وبلاگ جستجو کنید، براتون گزینه های زیادی باز می شه.

امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید.

سلام
سلام
ممنون مثله همیشه عالی
من به عشق آپدیت جدید اومدم که دیدم به هست
ممنون و خسته نباشید

طیبه عزیزم سلام
این پستای بیسکوییتی و خوشکل و یلدایی رو که میذارین فوقالعاده لذت میبرم و دلم میسوزه چون حسابی عقب میمونم آخه این روزا خیلی درگیرم امروز از صبح ساعت6 تا 10 شب بیرون بودم خیلی خسته بودم رفتم مستقیم تو تخت یهو یادم اومد امشب پست جدید داریم پا شدم اومدم یه سری اینجا بزنم بعد برم بخوابم، (حسودی آقای شوهر هم گل کرد نه بهتره بگم از تعجب چشماش گرد شده بود که تو که تا حالا داشتی غش میکردی ؟!! میگفت خوش به حال این طیبه خانم که به خاطرشون خستگی مستگی یادت میره ) البته منم یه لبخند زدم و گفتم ما اینیم دیگه
خیلی دوستت دارم و از شما واز همه دوستان میخوام در این روزها به ما هم دعا کنن
شب همگی خوش

طیبه جان راضی‌ بودی؟ مال خودم که باهاش کیک نارگیلی درست کردم دکتر اتکر بود(اون موقع که خریدم ویلتون تموم کرده بودن) یه بسته ش ۶تا بستهٔ دیگه توش داشت هر کدوم معادل ۲تا یعنی‌ ۱۲ تا سفیده. اینم گفته با آب گرم مخلوط کنین ولی‌ خیلی‌ سریعتر از سفیدهٔ معمولی‌ فرم گرفت

اگه می‌خوای در خدمتیم استاد جون. ایشالا یه ۱۰ سال دیگه به دستت میرسه(چشمک)

طیبه جان من یه قوطی دکتر اکتر کرم تارتار خریدم که خیلی‌ زیاده و مورد استفادش کم. به نظرت اینا تاریخش می‌گذره؟ آخه گفتی‌ تا آخر عمر؟ ولی‌ مال من تاریخ داره. فکر میکنی‌ بذارم فریزر می‌تونم تا آخر عمر(چشمک) ازش استفاده کنم؟

@ um:
اگه به عکس چهارم دقت کنید میبینید که روی کفها ، یه کمی پودر ریخته شده...اون پودره همون "کرم تارتار" هستش. در واقع یه پودر سفید رنگه. کرم نیست
باعث فرم گرفتن سفیده تخم مرغ میشه
این هم اظلاعاتش
http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_bitartrate

@ بهاره:
اتفاقا منم در حال مرگ تشریف دارم ولی به عشق بچه ها ساعتها میشینم و مینویسم وادیت میکنم . مثلا برای پست بیسکویت هندونه دقیقا از صبح که از خواب پاشدم گرفتار تایپ و ادیت بودم تا ساعت هشت شب که پستش کردم. خیر سرم مثلا مرخصی گرفته بودم که تو خونه استراحت کنم
التماس دعا

@ پریس:
خدا خیرت بده پریس جون. کلی تو زندگی جلوم انداختی! فعلا که کم کم مصرف میکنم که زود تموم نشه. طعمش چطوره؟
این یه کم ته مزه ترشی هم داره. ولی فقط یه کم. مثل اینه که یه ذره آبلیمو توش ریخته باشی

من فله ای خریدم. توی پلاستیک پیچیدم و گذاشتم توی یه قوطی که درش کیپه و هوا نمیبینه. بعدشم توی قسمت بالای یخچالم که خیلی خنکه
مصرفش واقعا کمه و عمرا تموم نمیشه
من فکر نکنم اینا فاسد شن
الان که یک ساله دارمش و طوریش هم نیست و عالی جواب میده
بعید هم میبینم تا آخر عمرم تموم شه
به نظر من که بی خیال تاریخ مصرف شو
اینا تاریخاشون تجاریه
loool

دستت درد نکنه شف جان
میگم این پودر سفیده سخم مرغ توی مناطق آزاد مثل چابهار و کیش و اینا گیر میاد یا حتما" باید به فرنگ رفته ها سفارش بدیم
مارکش تو کیفیت واینا فرقی نداره ؟

This comment has been removed by the author.

مقش شب:

" طیبه جون"

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pr5pKnCH2jyRsgCLRN8hhm9NiK8Ui3erE_f_bU6ORrGuYaJtS_nIQcv9xn0x8uwP_mBtUWe9aUtzDYnUozKFGFnn1C3W4fWQY/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_10.html

سلام احوال بهتر. خيلي عالي بود. مثل هميشه. هندونه ها كه ديگه حرف نداشت

سلام طیبه عزیز من که معتاد شدم رفت موندم رو دست شوهرم از دیروز دارم آرشیوتون رو زیرو رو میکنم میگم کاش یه فهرست الفبایی هم داشتین عالی بود به نظرتون من از کدوم دستورتون باید کارم رو شروع کنم و برم جلو؟؟؟؟؟در ضمن اینم بگم که من دسر زیاد درست میکنم ولی متاسفانه مثل شما حرفه ای نیستم اینم آدرس وبلاگم هست www.ashpaz20.mihanblog.com
از مروارید عزیز هم ممنون به خاطر راهنمایی هاتون

سلام
من در یک اقدام انتحاری یکهو چاکلت لاوا کیک درست کردم، چون دو تا رمکین خیلی خوشگل گرفتم و دیگه طاقت نیووردم :D
ایندفعه خیلی بهتر شده بود و همه تعریف کردند و البته حتی صبر نکردند یکم خنکتر بشه ;)
دست شف عزیزم درد نکنه با این رسپی عالی :*
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%86%d8%a7%da%a9%d9%84%d8%aa%20%d9%84%d8%a7%d9%88%d8%a7%20%da%a9%db%8c%da%a93.jpg

@ مریم:
چرا ممکنه هر مارکی یه کیفیتی داشته باشه ولی مارکهای معروف قنادی مثل ویلتون خوبن دیگه
نمیدونم والا. اینجا که نیست. بندرعباس هم نیست. تهران هم اگه بود احسانه جون خبردار میشد. پس لابد تو ایران گیر نمیاد

@ مروارید:
خیلی باحال بود. یاد بچه های دایی هام افتادم

@ um:
با توجه به وبلاگ زیباتون من فکر میکنم شما همه رسپی های اینجا رو میتونید به راحتی درست کنید چون کارتون خیلی خوبه و منم معمولا از انجام کارای سخت دوری میکنم و همه شون آسونن

مقش شب:

سالاد سیب زمینی و کلم بنفش و سرکه بالسامیک:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pvUU6VajPPFQTlGlq6fsdTsrRvHUzvZyQz77zzp2h83uwnhYUeTUBX5dTblkOzLiZZoK6seGDFyUDUTxS79nctKUwVFnhSQFa/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%88%20%DA%A9%D9%84%D9%85%20%D8%A8%D9%86%D9%81%D8%B4%20%D9%88%20%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_09.html

مقش شب:

پته قارچ

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pH1hnT7OMh836nicDyDoXRB0MGNcRJrrQK2kTqaiiVttdoO91Zqnc75Q1FuXYgKE2oJubGJpAozQHTT97kH4bw93vStgSjOQs/%D9%BE%D8%AA%D9%87%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_03.html

سلام سلام بر طیبه عزیز هنر مند و باسلیقه
اینم از upside آناناس
خیلی خیلی ممنون

http://i.picasion.com/pic34/06609d04db403581e646e461100180bd.gif

والا طیبه جان من چندشم میشه سفیده خام مزه کنم ولی‌ تو کیکم طعم ترشی احساس نکردم. میگم بعضیها( خودت هم یه چندبار به بچه‌ها گفتی‌) جای کرم تار تار آبلیمو استفاده می‌کنن که همون عمل انجام میده شاید اون پودره به خاطره اون طعمش خودش یه چیزی مثل کرم تار تار یا آبلیمو توش داره و دیگه نیازی به اونا نداره؟؟؟ اینجوریه؟

ولی‌ پریروز یه بسته پودر مرنگ با یه مارک دیگه دیدم روش نوشته بود مرنگ لیمویی

نمیدونم اون قوطی شما دقیقا معادل چند تا سفیده میشد. این یکی‌ ارونتر از اون بود(۱۲تا سفیده) ولی‌ فکر می‌کنم مال شما بیشتر توش داشت. منم اینو چند ماه پیش گرفته بودم اون موقع که رفتم ویلتون بگیرم تموم کرده بود الان باز هست ازش ولی‌ اینو داشتم امتحانش کردم به نظرم خوب بود

راستی‌ طیبه جان قالب مینی مافین می‌خوای قیمتشو یادم نیست باید چک کنم؟

سلام خسته نباشی گلم بازم ممنون از آموزشات

اینم آپ سایd دان موز
http://i.picasion.com/pic34/ab5d165d19f615cd52232ff42144f4bf.gif

و در انتها بنانا کریم پای وارده میشود
http://i.picasion.com/pic34/46392fa57c0785edae0399738daee4da.gif

ممنون نازنینم . فقط روی کیک امتحانش نکردم . روی شوگر کوکیز که طبق دستور خودت امتحانش کردم گلم .... شاد باشی...

در ضمن ی سوال در مورده رولت خرما :خرما رو چجوری له میکنی؟؟گفتم ی بار درست کردم با همین خرما بسته ای ها مضافتی و توی بلندر خیلی باد شکل و خمیری شل و چسبک ناک شد چه کار کنم؟؟میگم میشه لطفآ ی بار قلیه ماهی رو آموزش بدی من تازه دارم میفهمم که چقدر همه دوس داران و من نه تنها نخوردم نمیدونم چی هاست کی بهتر ازیک خانوم جنوبی که آدم ازش یاد بگیره مخصوصن که شف هم باشه

@tahmineh:
آپساید داون آناناس کیک دوست داشتنی ایه. احسنت
اوه! چه موزهاش خوب کارامل شدن. من عاشق موزشم. موزاش رو میخورم کیکش رو میدم آقای شوهر
پایت هم خیلی برشش تمیز در اومده . عالیه
نه من همیشه خرما رو چنگ میزنم. با بلندر کار نمیکنم. خیلی هم سریع له میشه. اینجا خرماهای ما همه شون نرمن
والا من خودم اصلا قلیه درست نمیکنم. همیشه میرم پیش مامانم. حالا شاید یه روز ازش خواستم واستون درست کنه. فقط مشکل اینجاست که باید به خاطرش یه روز کامل از اداره مرخصی بگیرم. که مرخصی نمیدن! کلا هماهنگیش سخته. ولی تو برنامه ام هست
@ پریس:
ترشیش خیلی خیلی کمه. خودم هم حدس تو رو زدم
فعلا که خیلیش مونده. منم اونقدری فعال نیستم دیگه
نمیدونم. قیمتش رو بپرس ببینم چی میشه
:p

خیلی ممنون به پای شما که هیچ نمیرسه به پای باقی بچه ها هم نمیرسه.. ی کم پیشرفت کردم..وه اگه انقد دردسر داره که هیچ.. حالا هر وقت که شد
طیبه جون من همزن ندارم و ی دستگاهه روندو تفال دارم که هم خورد کنه هم رنده هم یه تیغه برای همزن داره مسله غذا سازه برای سفیده زدن وزرده یا مواده کیک خیلی خوب جواب میده اما هیچوقت خامه نتونستم درست کنم با این پاکت صورتی ها ...خامه قنادی میخرم.آرزومه با این پاکت ها مثله خامه واقعی بتونم درست کنم.اگه همزن بخرم میشه؟؟مشکل از نبودنه همزانه؟؟

بله در مواردی مثل هم زدن سفیده تخم مرغ و یا خامه فرم گرفته، بسیار بسیار مهمه که هوای کافی بین مواد وارد شه و به اندازه کافی پف کنن
به نظر من کسی که دنبال اینه که مرتب کیک یا شیرینی درست کنه باید حتما یه ویسک یا همزن برقی بخره
این مورد خاص خامه فرم گرفته رو نمیشه با ویسک و با دست درستش کرد
ولی اگه زیاد کاربرد نداره نخر

یک سوال جانبی:

چرا مقش های من خط نمی خورن؟!!

یک عدد مروارید با کلی مقش خط نخورده

:D

مروارید جون اتفاقا سوال خوبیه
یه مدتیه (بیشتر از یک هفته) که کامنتهای شما رو من ندارم
نمیدونم چرا بهم ایمیل زده نمیشه
کامنتهای همه رو با ایمیل میبینم به جز شما
من معمولا روی ایمیلهام کامنتها رو جواب میدم نه از روی پستها
الان که این پست رو چک کردم دیدم توی اون ایمیلی که واسه این پست برام اومده بوده باز هم کامنتهای شما رو حذف کرده بوده
یعنی نه تنها کامنتهای اون پستها حذف شدن
بلکه کامنتهای این پست هم توی اون ایمیلم نبوده
اصلا نمیتونم مشکلش رو پیدا کنم
من که به هیچی دست نزده بودم پس چرا داره اینطوری میشه؟
اسپم باکس هم ندارم که
شاید جی میل اسپم باکس مجازی داره؟

آخ آخ آخ
نه فقط شما...کامنتهای نازنین جون هم رفته بود توی اسپم باکسش
چون جیمیل من اصلا اسپم باکس نداشت من مشکوک نشده بودم

الان یه عالمه ایمیل جواب نداده دارم پس
برم ببینم عمق فاجعه تا چه حده

خیلی جالبه! ایمیل پر رو! تازه کامنتهای این پست رو هم که حذفت کرده بود رو برگردونده! دقیقا وسط بقیه کامنتها ، کامنتهات رو جاسازی کرده!!!! واقعا که

حالا چرا فقط آلمانی ها حذف کرده جالبه! تو و نازنین

طیبه جون متوجه شدی؟ حتما شدی

پس یه تبریک ویژهٔ ویژه به دون کیک شکلاتی البته!!!
:(
مبارکه. کارگاه یک ساله شد. وای‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی میدونی‌ الان چند تا نی‌نی یک ساله داری؟؟؟ بعضی‌‌ها مثل من هنوز یکسالشون نشده(چشمک)

ولی‌ واقعا تبریک میگم هر رو بهتر از دیروز. خدا سلامتی‌ بده بهت انشا‌الله
:X
:-*

خوب لابد آلمانیها از ما بهترون هستن (چشمک)

dhsمینی مافن پرستیژ ۱۲تایی‌،۲۷ .
( حالا یا ۲۷/۲۵ به خدا جدیداً خیلی‌ گیجم. همین چند ساعت پیش قیمتشو دیدم الان خوردش یادم رفته)

واسه اینکه حساب دستت بیاد که قیمتش چجوریه اون قالب loos base pan
که خودت ازش داری ۲۵ بود یا ۲۵/۹۵(باز خوردش یادم نیست)

البته دیشب رفته بودم یه مغازه حراج فصلی بود که همهٔ قالبای پرستیژ رو داشت غیر از این دو تا !!!!!!. اگه داشت خوب بود چون خوب پایین آورده بود قیمتاش رو

البته من خودم یه سری ۲۴ تایی‌ دارم که فکر کنم اگه پرستیژ مینیه مال من می‌شه نی‌نی

چون دقیقا نصفه مینی مافن پرستیژ ه. اندازه اون لاینر کوچیکا که حلوای شیرو توش گذشته بودم. اونو از بازار چینی‌ خریده بودم ۱۵ فکر کنم( یا ۲تا ۱۵!! به خدا یادم نیست چون یکی‌ هم واسه مامانم گرفته بودم حالا یادم نیست این قیمتو واسه یکی‌ دادم یا دوتا) اگه اون سایز می‌خوای دفعه بعد که رفتم اونجا دوباره قیمت میگیرم البته اگه باشه. من یکسالی هست گرفتم

این ای میل پر رو دیوار کوتاه تر از دیوار نازنین جون و من پیدا نکرده!!

من خودم هم چند روزی هست که با کنترل کامنتها مشکل دارم و همه کامنتها نشون داده نمی شن!!!

من باز هم مقش تکراری دارم.

http://8wymdq.blu.livefilestore.com/y1pPyUNX--Dh7qfwEKPcie-73C5qzwGFTyzQf_zAB6h8J56cWQ3QVKnVSINJZN7W26eXvPZcYrPgJ6DQi4k4B2QmoaCzrGcibTA/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%88%20%DA%A9%D9%84%D9%85%20%D8%A8%D9%86%D9%81%D8%B4%20%D9%88%20%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9%202.JPG?psid=1

لینک دستور رو هم اون بالا گذاشتم.

@ paris

پریس جون،

خوش به حالتون که مارکهای ویلتون و پرستیژ اونجا گیرتون می یاد. من باید منتظر مسافر بعدی از ایران باشم.

آیکون یک عدد مروارید در حال کوبیدن سرش به دیوار!!

This comment has been removed by the author.

@مروارید
ای بابا واقعا اونجا پرستیژ هم نیست؟؟؟ مروارید جون بدون تعارف میگم اگه واقعا راهی‌ هست که بتونم به دستتون برسونم واقعا در خدمتم من خیلی‌ به شما ارادت دارم نمیدونم چرا ولی‌ همیشه منو یاد دختر مهربون میندازین(کارتون ممول)
اینجا اکثر احتیاجاتم تو سوپرمارکت‌های بزرگ برطرف میشه البته محصولات ویلتون نه ولی‌ قالب و سایر مورد مثل محصولات دکتر اکتر رو از سوپرمارکت میخرم ولی‌ برام جالب بود اسپانیا که بودم کارفورش نه قالب کیک داشت نه لاینر نه حتا لوازم برقی نه لباس....

اینم آدرس‌ای میل من
paris.khezri@gmail.com
paris_khezri@yahoo.com

@ paris

پریس جون ممنون از محبتتون. من این دختر مهربون رو ندیدم، یعنی اصلا کارتون ممول رو ندیدم!

نه اینجا محصولات پرستیژ نیست.

ما اینجا کارفور نداریم، ولی تعجب می کنم چرا این چیزهایی کهش ما نام بردید توی اسپانیا نبوده. شاید یک شعبه کوچکش رو شما رفتید.

الآن آه از نهاد نازنین جون هم بلند می شه. ما اینجا توی خیلی از مضیقه ها هستیم. ولی خب مثل سنجاب هر دفعه موارد مورد احتیاجمون رو از یک جایی جمع می کنیم.

:D

با این حال ممنون پریس جون از پیشنهادتون. چشم اگر احتیاج شد، حتما مزاحمتون می شم.

سلام شف عزیز و دوستان خوبی چون مروارید جون
برای این دسر اگه ژله انار نباشه از ژلاتین و آب انار با چه میزانی استفاده کنیم. ممنون
شب یلداتون خوش و زیبا

@ monire

دوست عزیز،

سوالتون رو در به بخش خودش منتقل می کنم و سعی می کنم تا آمدن شف جوابتون رو بدم.

@مروارید

شما یا نازنین جون در هر صورت خوشحال میشم اگه کمکی‌ از م بر بیاد

@ پريس:
اختيار داريد پريس جون شما سرور ما هستيد
پس قيمتش خيلي خوبه كه . ميخواااااااام
لوس بيس مستطيلي نداشت؟
آره من خودمم ني ني مافن دارم كه بيشتر بدرد شكلات ميخوره. من خريدم دو و پونصد. مفته ميدونم ولي از يه جاي خوبي خريدمش

ندیدم والا. تو اون مغازه ژاپنی هم ندیدم. سادش هم پرستیژ هم تفال هست ولی‌ این مدلیش به چشام نخورده حالا تو
tavola
چک می‌کنم. چون متوجه شدم هر چی‌ اونجا میاره سایر مارکا از روش شبیه‌سازی می‌کنن که عقب نیفتن

This comment has been removed by the author.

خدا رو شکر یکی با من هم عقیده هست اینجا!
ممنونم مروارید جون!
والا من به هر کی می گم اینجا هیچی گیر نمیاد باور نمی کنه!
شما خودتون که شاهدید.
والا اینجا اسمش اروپاست و الا کاملا پشت کوه هست!
دو تا شاهد هم همین جا حاضره!
یکی فیلتر شدن ِ کامنت میل های من و مروارید جون، یکی دیگش هم وجود نداشتن مارکهای خاص لوازم کیک و شیرینی پزی

در کل مرسی پریس جان از لطفتون

salam tayebeye azizam , chand hafteyi mishe ke ba webloget ashna shodam ama tu hamin modaate kutah asheghet shodam , faghat yek soal , va un ineke man in pudre marang , mareshmallo va kereme tar tar ro daghighan tu che maghazehayi mitunam peyda konam?? boooos

@ mojdeh

من متنتون رو به فارسی برگردوندم:

سلام طیبه‌ی عزیزم , چند هفته‌ای میشه که با وبلاگت آشنا شدم اما تو همین مدت کوتاه عاشقت شدم , فقط یک سوال , و اون اینکه من این پودر مرنگ , مارشملو و کرم تار تار رو دقیقا تو چه مغازه هایی میتونم پیدا کنم؟ ؟ بووس


جواب:

مارشملو رو معمولا سوپرمارکتها باید داشته باشن. اگر از گزینه جستجو که سمت راست و زیر ساعت قرار داره استفاده کنید، می تونید راهنمایی های دوستان رو در مورد مارشملو بخونید.

در مورد پودر مرنگ و کرم تار تار هم باید بگم که این محصولات رو در مغازه های لوازم قنادی می تونید تهیه کنید. کرم تار تار رو همونطور که خود شف هم در پست نوشتن می تونید کاملا حذف کنید.

سلام
دستور تهیه رویال آیسینگ بدون استفاده از تخم مرغ (هیچ نوعش یعنی نه پودر و نه مرنگ)  :

 ROYAL ICING - ORIGINAL & EGG LESS
8 oz pure icing [confectioner's] or powdered sugar [2lb]
1 egg white substitute* [4]
4 drops acetic acid [1/4 tsp.]
coloring
Sift
the sugar into a large bowl. Beat the egg white lightly. Make a well in
the sugar and add the acid and some of the egg substitute. Beat
thoroughly, adding more egg substitute as required to give a stiff
consistency.
ROYAL ICING - EGG LESS

* egg substitute:
Dissolve
1/4 oz. unflavored gelatin [depends upon strength of brand] in 1 1/4
cups hot water. Let sit until cold BUT not set. Four teaspoons of this
mixture is approximately equal to 1 egg white. It should be used in
exactly the same way as egg white in a royal icing recipe.- 1966
cookbook

شماره 2:
VEGAN ROYAL ICING

* 1 cup confectioners’ sugar
* 2 teaspoons milk substitute (like rice milk) or water
* 2 teaspoons light corn syrup
* 1/4 teaspoon almond extract, clear vanilla or clear butter
* favorite paste food coloring or powder food coloring


Directions
1. In a small bowl, stir together confectioners’ sugar and first liquid (water or rice milk) until smooth.
2. Add corn syrup and almond extract until icing is smooth and glossy. If icing is too thick, add more corn syrup.
3.
Divide into bowls, and add food colorings to each to desired intensity.
Remember, colors will lighten slightly when dry. Dip, pour or paint
with a brush onto the cookies. Set aside to dry.
4. Cover icing with damp cloth when not using to prevent crusting.


منبع: فروم ویلتون

اینجا هم مقایسه سه نوع رویال آیسینگ بدون تخم مرغ از نظر شکل و رنگ و طعم و ماندگاری (البته هیتلر هست سایتش با فیل افکن وارد بشید):

http://hoppobumpo.blogspot.co.uk/2008/12/great-eggless-royal-icing-experiment.html

سوال در بخش دیگه:

 من رویال آیسینگ درست کردم باهاش لباس نوزاد درست کردم همه چی تغریبا نرمال
بود منتهی بعد از یک روز رویال سفیدم تغییر رنگ داد و از سفید به کرم
تبدیل شد دلیلش چی می تونه باشه؟
البته یک کم دقیقتر هم می شدم احساس می
کردم که کمی دون دون شده حالا حباب بود یا چیز دیگه ای نمی دونم . البته
پودر قندم به نظرم خیلی خوب بود
پارسال هم که قند تزیین کردم بعد از یه مدت نقاشی هام از حالت تازگی در میومد

 جواب شف:



سفیده
تخم مرغ بعد از مدتی تغییر رنگ میده
این نرماله
از رنگ سفید امری کالر توی رویال آیسینگ سفید استفاده کنید
برای دون دونه شدن و ترک هم دلیلش کم هم زدن آیسینگه
باید زیادتر همبزنید تا آبی که رقیق کننده است کاملا مخلوط شه
دیگه اون مشکل پیش نخواهد اومد


بله
كمي نكاتش فرق ميكنه ولي زياد تفاوت نداره

سلام طیبه جون
من از رسپی های شما خسلی استغاده کردم و لذت بردم. ولی در مورد رویال آیسینگ یه مشکل برام پیش اومده . اون اینه که اولا" شیرینی های من بعد از خشک شدن مثت شیرینی های شما براق نمی شن. دوم اینکه هرگز به غلضت پایپینگ نمی رسه و یه چیزی بین پایپینگ و فلودینگ میشه و سوم اینکه وقتی برای بار دوم آیسینگ رو درست کردم، با وجود اینکه این بار کاملا" پودر قند رو الک کردم ولی شیرینی ها بعد از خشک شدن متخلخل شدن. ممنون میشم اگه علت این ایرادها رو بهم بگین. به نظر شما سفیده به جای مرنگ مشکل منو حل میکنه؟

 دوست عزیز،

رویال آیسینگ براق براق نیست. شما وقتی رنگ رو با قند مخلوط میکنید اولش به خاطر خیسی کمی براق می زنه، ولی بعد از خشک شدن دیگه براق براق نیست.

ولی شف معمولا می گن که سفیده تخم مرغ کار رو کمی شفاف تر می کنه.

برای رسیدن به اون غلظت پایپینگ می تونید مقدار آبی که در ابتدا اضافه می کنید رو کمتر بریزید و باید هم زدنتون رو طولانی تر کنید تا به غلظت مناسب برسه. خوبی رویال آیسینگ اینه که اگر خیلی غلیظ بشه، آدم راحت می تونه بهش آب اضافه کنه،

در مورد متخلخل بودنش،

یا می تونه به خاطر غلظت نامناسب رویال آیسینگتون باشه، یعنی شله که باید مقدار آبی که اضافه می کنید رو کمتر کنید،

  یا این که توش حباب زیادی تشکیل شده.

 شف در پست های رویال آیسینگشون معمولا توصیه می کنن که رویال آیسینگ رو شب قبل آماده کنید تا استراحت کنه و توی این زمان حباب های ایجاد شده توش از بین برن و اگر هم حین کار حبابی دیدید با نوک خلال دندون بترکونیدشون.



Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...