2011/01/02

فوتوماكي سوشي




فوتوماكي Futomaki مدلي از سوشيه كه با نُري كاور شده. فوتوماكي سوشي اغلب از سبزيجات درست ميشه اما از مواد ديگه هم توش استفاده ميشه.









نصف برگ نري رو روي ماكيسوي كاور شده با سلفون قرار ميديم.










برنج رو مطابق دستور درست ميكنيم. سرد كه شد با شوسي سو تركيب كرده و يه لايه نازكش رو روي نري پهن ميكنيم. و روي قسمت انتهايي نري رو برنج نميريزيم.








حالا وسط برنج فيلينگ مورد نظرمون رو قرار ميديم. من دوباره توضيح نميدم ولي از همون فيلينگ قبلي استفاده كردم. و البته زياده روي هم نميكنيم.









با كمك ماكيسو شروع به رول كردن سوشي ميكنيم.








حتما رو به پايين هم فشار ميديم كه رول خوشگلي بوجود بياد.








و رول ما آماده است. چسبندگي برنج باعث ميشه كه رول منسجمي بدست بياد.









با كارد بسيار تيز رول رو از وسط نصف ميكنيم.








دو قسمت رو كنار هم ميذاريم تا برشها يك اندازه در بياد









برشها تقريبا سه سانتي هستند .








و سريع سرو ميكنيم و صد البته هیچ راهی نداره جز اینکه با چاپستيك بخوريمش.







سوشي مدلهاي زيادي داره و خيلي متنوعه. من باز هم چند مدل ديگه اش رو بلدم كه با ذائقه ايروني جور درمياد و شايد در آينده درستشون كردم. (البته نه هر ايروني اي! فقط اونهايي كه ذائقه شون به من نزديكه!)

12 comments:

سلام شف جان
بالاخره یکبار هم من اول شدم
خسته نباشی عزیز واقعا قابل تحسین هست برای کسی که مثل ما کارمند هست و همسر و فرزند داره و به این خوبی وقتش را تنظیم می کنه و به همه کاری هم می رسه کنار آشپزی قشنگت یک کمی از این هنر اداره زندگی هم آموزش بده بخدا من یکی که خواهانم.در هرحال بازهم تبریک می گویم.راستی به جای این جلبک می شه لای چیز دیگه ای پیچید یا نه

سلام طیبه جان
مرسی عزیزم چقدر خوشکله
دوستت دارم

سلام !
پس من میرم که اون سیرعسلیه روبخورم ! اگه مردم خونم به گردن طیبه جون و رفقا !!!
..
راستی ! واقعا کسی تو این مملکت هست که
عاشق سوشی باشه ؟!من که از بوی اون لجن و جلبک دریایی اش بیزارم ! وای طیبه جون سر جدت اون ظرف رو بکش اون ورتر چه بویی داره اوف..
....
قربون همون بوی سیرابی !
..
مزاح کردم البته
گفتم جو تلطیف بشه

من دوست دارم سوشی درست کنم ولی هیچ کدوم از موادش رو ندارم :(
اما طیبه جان شما درست کنی انگار ما درست کردیم :)

اینم مشق شبم (البته من خیلی از شما عقبتر هستم :) )

http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/

خیلی خوشمزه بود و مطمطنم دفعه آخری نیست که اینو درست کردم.

طيبه جان تورو خدا ديگه بيخيال سوشي موشي ميدونم خيلي زحمت ميكشي واسش، اما قربونت برم حداقل با يه فاصله زماني چند روزه پستشون كن، دستت درد نكنه عزيزم، بالاخره من بعنوان طرفدار پر و پا قرصت بايد نظرمو ميگفتم، اميدوارم ناراحتت نكرده باشم. ممنون از اينكه هنر و تجربه تو در اختيار همه قرار ميدي

شف عزیزم سلام و خسته نباشی برخلاف دوستان کاملا از دیدن رسپی سوشی ذوق زده شدم به نظرم قرار نیست فقط چیزهایی رو اینجا ببینیم که خودمون دوست داریم سلیقه غذایی افراد خیلی باهم فرق می کنه پس فکر نمیکنم بتونیم بیایم اینجا و بگیم که مثلا این تو درسهاتون نباشه در ضمن بارها دیدم که طیبه جان گفتن چیزهایی رو اینجا میذارن که تو برنامه غذایی شون هست (ممکنه خیلی ها برخلاف دوست عزیزی که از سوشی متنفرن عاشق اون باشن )پس بذاریم همه سلیقه ها اینجا چیزهای مورد علاقه شون رو پیدا کنن .

طیبه جون مرسی از زحماتت و دستورات خوب و متنوع .
من آخر نفهمیدم مواد این سوشی( نوری - حصیر - برنج سوشی ) را از کجا بخرم .من تهران هستم .بچه اگه کسی تهیه کرده لطفا آدرس بدید.

سلام . می خواستم از این که این همه زحمت می کشی از شما تشکر کنم . من خیلی چیزا از شما یاد گرفتم .کارهای شما رو که می بینم یاد حوریه المطبخ و ولا بالاحلام می افتم .

من تالیاتلی ال راگو درست کردم.
لینکش اینه.
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/7/

لینک درستورشم اینه:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html

@ منيره:
من خودم بدون نري هم درست ميكردم. يعني اون مدل قبليش كه شما كاور برنجي داريد به جاي كاور نوري
فقط پيچيدنش يه كم دردسر داره
ولي غير ممكن نيست
@ منير:
واقعا اينكه آدم خودش خمير درست كنه حال و هوايي داره منير جون. منم مثل شما كلي ذوق ميكنم
@ مريم:
فكر كنم توي پست رايس پيپر رول بچه ها آدرس داده بودن. در هر حال من كه هيچ جاي تهران رو نميشناسم
@ منير:
آره منير جون فرق زيادي بين تالياتلي و فتوچيني نيست. و اينكه خوشم مياد كه جرات تجربه كردن رو داشتي . ولي من معمولا اسم غذاها رو به كسي نميگم. فقط ميگم بخورين و چيزي نگين
:p

من دیروز از سوپر جام جم وسایل سوشی گرفتم. اینم آدرسش: خ ولیعصر، روبروی جام جم، نبش خیابان طاهری
در ضمن من واقعا از شف جونم میخوام که به ذائقه ما کاری نداشته باشی و هر چی صلاح میدونی درس بده. به شخصه از هر چی تنوعه بشدت استقبال میکنم. برای هزارمین بار تشکر میکنم

مرسي كه آدرس داديد ضحي جون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...