2011/01/09

پیتزا بیگ بایت




من يه دونه عكس از يكي از پيتزاهاي "پيتزا هات" ديدم و درجا عاشقش شدم. البته از اونجايي كه من همه چيز رو تو ورژن دو نفره درست ميكنم به جاي 12 تا چيكن و شريمپ بال از 7 تا شريمپ بال استفاده كردم. و چون رسپي نداشت خودم ورژن خودمو خلق كردم . ديگه پيتزا هم رسپي ميخواد آخه؟!









شما ميتونيد از هر مدل كوفته يا كتلت يا شامي كه دوست داريد استفاده كنيد. من چون عاشق ميگو هستم شريپ بال خودم رو درست كردم كه خيلي هم ساده است. كافيه با 150 گرم ميگو شروع كنيم. و البته تجربه ثابت كرده كه بهتره ميگوهامون زياد يخش باز نشده باشه. اينطوري ديگه بو نميده (نه اينكه اصلا من با بوي ميگو مشكلي داشته باشم... بيشتر واسه خاطر شما ميگم)











و يك عدد سيب زميني خيلي گنده ( يا دو تا متوسط) رو 9 دقيقه توي مايكروفر ميذاريم تا كبابي شه . اينطوري آبش كامل خشك ميشه و نيازي به اضافه كردن آرد سوخاري نداريم. ولي اگه آبپزش كنيد مجبور ميشيد آرد سوخاري هم توش بريزيد تا سفت شه. يه راه ديگه اش اينه كه سيب زميني رو با چنگال سوراخ سوراخ كرده و توي فويل بذاريم و روش كمي روغن زيتون بريزيم و فويل رو خوب بپيچيم و بذاريم توي فر به مدت شصت دقيقه . و اگه سيب زمينيمون بزرگه زمان پخت بالا ميره.









ميگوي ميكس شده و سيب زميني مش شده و يك عدد تخم مرغ و يك قاشق چاي خوري ادويه كاري و نمك و فلفل رو خميريش ميكنيم










براي اينكه همه يك سايز داشته باشن بهتره از آيس كريم اسكوپ استفاده كنيم







و توي دست گردش ميكنيم.









و توي آرد سوخاري ميغلتونيمش .






من دوست نداشتم كالريش رو زياد بالا ببرم. شما ميتونيد از سيستم برد استيشن استفاده كنيد. يعني آرد و تخم مرغ و آرد سوخاري... به همون شيوه تونا بالز. اصلا ميتونيد به جاي شريمپ بالز ؛ تونا بالز درست كنيد.









توي حمام روغن سرخشون ميكنيم. و روي دستمال كاغذي آشپزخونه ميذاريمشون تا روغنش گرفته شه.








از اين خمير پيتزا مقداري توي يخچال داشتم و از همون استفاده كردم. شما ميتونيد از اين رسپي استفاده كنيد. ميدونيد كه من كراست نازك دوست دارم. شما مجبور نيستيد اينقدر نازك بگيريدش.








توپها رو روي خمير ميچينيم.








بين توپها پنير قرار ميديم. هر پنيري. من گودا استفاده كردم







و خمير رو روي پنير برميگردونيم و فشارش ميديم كه به خمير زيرش بچسبه








به طوري كه خمير نيمه پاييني توپها رو بپوشونه







توي پيتزا رو هم با هرچي دوست داريد پر كنيد. من از گودا و چدار و متزارلا استفاده كردم و روش هم فلفل دلمه اي و زيتون







فر رو از نيم ساعت قبل روي بالاترين درجه قرار ميديم و پيتزا رو توي طبقه وسط فر ميذاريم.






براي اينكه روي خميرتون طلايي شه ميتونيد با برس روش زرده تخم مرغ بماليد








و بعد از ربع ساعت تا 20 دقيقه پيتزاي شما آماده است.







كراست من چون نازكه حسابي كرانچي شده







شيوه خوردنش هم كه مشخصه. هر اسلايش شامل يه دونه شريمپ بال ميشه! پيتزاش حسابي بيگ بايته!!!






و البته ميتونيد واسه خوشگلتر شدنش روي كار رو هم با مايونز تزئين كنيد. روشش رو توي اكنمياكي گفته بودم


(و بالاخره غذاهايي كه توي ماه رمضون درست كرده بودم در اينجا به پايان ميرسه! مردم تا تونستم به مغزم فشار بيارم كه رسپيهاشون يادم نره! زندگي واسه ما پيرزنا روز به روز سخت تر و سخت تر ميشه!)


پيتزا خوري خوش بگذره

30 comments:

سلام خانمی . خیلی خوشگل و حتماّ خوشمزه هم هست . دستت درد نکنه . من یه سوال دارم . این بیسکوییت های پتی بور رو تو خونه هم میشه درست کرد یا نه ؟

عالیه. این آقای شوهر ما باز تا اسم میگو شنید لبو لوچشو کج کرد

چون می‌دونه به خوردش میدم(همیشه که نمی‌شه سوسیس خورد)
:D
عزیزم من اصل این پیتزارو خوردم مطمئنم دستور شما خوشمزه تره اون یکی‌ در میون کوفته قلقلی داره با فیلادلفیا چیز( نمیدونم چکارش می‌کنن که بیشتر طعم ماست چکیده میده تا پنیر) کراستش هم زیادی نازکه راستش پیتزا‌هات تو ساختن کراست نازک اصلا تبحّر نداره زیادی خشکش میکنه

طیبه جون اون روشی‌ که من واسه پخته سیب زمینی‌ بدون آب امتحان کردم و در موردش تو پست پتات چاپ توضیح دادم ۱ساعت زمان نمیخواد واسه سیبزمینی کوچیک همون ۱۰ تا ۲۰ دقیقه هم کفایت میکنه گاهی کمتر حتا

salam- etefaghan emshab pitza doros kardam az rooye respihaye shoma - kheili ham khoob dar amad - mamnoon o albate tabrik be in hame salighe o ebtekar
:-)
(-:

سلام سلام
من خوشحالم!
امشب کیک شکلاتی بلک فارست رو درست کردم البته بدون تزیینات و خیلی خوب شد. خوشمزه بود. به خودم الان امیدوارم!!!
می خوام هم فردا پیتزای امشبو درست کنم
من چه حالی می کنم با رسپی ها تون!!
مرسییییییی طیبه خانم جون

سلام طیبه عزیزم
وای من عاشقتم وقتی میگی یه چیز خوشکل میبینی و زود دست به کار میشی من عاشفتم به خدا اینقدر خوشم میاد از این همه هنر و استعداد به خدا خستگیم در میره خیلی خوشکله

@ مهتاب:
ميشه ولي يه قالب داره كه بايد تهيه كنيد و من نديدم اينجا باشه
@ پريس:
آره بچه ها هم كه از اين مدل توي خود پيتزا هات خورده بودن از طعمش راضي نبودن
بله روش شما كه حرف نداره. ولي اين روش هم من تست كردم 20 دقيقه اي هم جواب ميده فقط بستگي به سايز و جنس سيب زميني داره. من ترسيدم بنويسم 20 دقيقه بعد همه شاكي شن كه چرا نپخت! منم يه دفعه گفتم يك ساعت واسه يه دونه سيب زميني گنده
@ inSomiiinia:
بله من از اين خمير واقعا راضيم
@ M:
خوشحالم كه كيكتون خوب شده
@ بهاره:
اتفاقا بهاره جون برعكسه! وقتي يه چيزي رو ميبينم حداقل يك سال طول ميكشه تا درستش كنم. يعني اينقدر چيز ميز هست كه تو نوبتن كه خيلي هاشون رو ديگه فراموش ميكنم. ولي آره اين يكي خيلي خوشگل بود و از اون مهم تر اينكه با كوفته درست ميشه و منم كوفته ميگو خيلي دوست دارم

This comment has been removed by the author.

سلام
خیلی خوشکله.
من از این پیتزاها تو سنگاپور (پیتزا هات) خوردم. همینجوری خوشکله و خوشمزه بود ;)
حتماً حتماً و به زودی درستش می کنم.

راستی اینم مشق شبم:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/12/

اینم دستور تهیه ش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

طیبه جون این آپساید داون آناناس عالی شده بود. البته بماند که کلـــی موقع درست کردنش داستان پیش اومد ~x) . ولی ارزشش رو داشت چون خیلی خوشمزه بود. من با اینکه چیزهای خیلی شیرین دوست ندارم اما مزه ش عالی بود. مخصوصاً که من آلبالوهای ترش استفاده کرده بودم. حتماً طعم های دیگه ش رو درست می کنم.
بازم ممنون :*)

به به
چه می کند این شف طیبه عزیز
خیلی اشتها آور و خوشمزه و تمیز است.
نیست که اشتهای من هم کوره.........
ممنون شف طیبه جان

من یه سوال داشتم. رنگ آیسینگ کالر پیدا نکردم. واسه همین از همین مارکی که شما استفاده می کنی گرفتم. تو یکی از پست ها خونده بودم که رنگ ژله ای ویلتونه.
چیز خاصی لازم نیست در مورد استفاده ش رعایت کنم؟ چون راستش من اولین باری هست که رنگ خوراکی گرفتم و می خوام امشب باهاش کار کنم!

@ منير:
خوشم مياد كه اعتماد به نفست رو از دست نميدي! ولي خب كمك زيادي ميشه اگه آدم هميشه از روي دستور بخونه و عمل كنه و به حافظه اش اعتماد نكنه! يعني من كه اين شيوه رو به كار ميبرم
و اينكه درست كردن كارامل سخته. پس اينكه تونستي درستش كني خيلي مهمه
در مورد رنگ...هيچ نكته اي نداره

@ احسانه:
من ميدونم تو مييييييييييييييتوووووووووني

بله کاملا حق با شماست ما آدما همیشه راهی‌ واسه شکایت پیدا می‌کنیم شما بهترین کارو میکنی‌.

طیبه جون با توجه به اینکه واسه عمل اومدن درای ییست نیاز به شکر داریم اگه خواستیم درای ییستو با اینستنت جایگزین کنیم باز هم باید همون مقدار شکرو همراه با خمیر مایه با آرد ترکیب کنیم یا اصلا شکر نمیخواد یا اینکه می‌خواد و باید تو آب یا شیر حل کنیم بعد به آردو خمیر مایه اضافه کنیم(شد چند تا سوال؟

شرمنده

من پایه ام واسه این
به محض اینکه اخرین امتحانو دادم میدرستم

@ پريس:
معمولا اينطوريه كه آرد و شكر و نمك و اينستنت ييست رو ويسك ميكنن بعد روغن يا كره يا شير يا آب يا هر چي كه تو دستوره رو اضافه ميكنن
اين شيوه ايه كه واسه اينستنت ديدم
شكر يا عسل خوراك ييسته حتي توي نونها هم شكر ميريزن كه يه رنگ قهوه اي به نون بده
مقدارش اينقدر كمه كه طعم رو خراب نميكنه
ولي بعضي رسپي ها هم شكر ندارن
به نظر من كه شكر اضافه كن شيرينش كه نميكنه

@ آرتا:
ايشالا امتحانا خوب خوب شه

ممنونم

بابت توجه ت... بابت اینکه اهمیت می دی... بابت همه چی :)

salam,man avalin bare ke comment mizaramo commentam rabti be in pizzaye khoshmaze nadare
rastesh man az tarighe khanome fakhri moaleme french ba weblogetun ashna shodamo hala chandta soal daram azatun
rastesh man donbale marshmallow hastam
nadero gashtam ama chizi dastgiram nashod mishe adrese jaii ke azash kaharid mikonido begid?va inke rangatuno az koja migirid?kolan vasayele shirini pazio az koja tahiye mikonin tu bushehr?ye donya mamnun misham ke mano rahnemaii konid

سلام !
من اعتراض دارم !
آخه حیف اون میگو ها نیست که اینطور بی رحمانه برن تو حاشیه !؟
در ضمن وقتی گوله می کنی توی گوله هه خام نمی مونه؟میگوش نپخته نمی مونه؟
تازه !آخه حیف نیست ؟میگو رو با سیب زمینی مخلوط کنیم ؟این توهین به میگو محسوب میشه !!!!
با تشکر
انجمن حمایت از میگوهای جنوب!

وای که چقدر درست کردن کاپ کیک رنگین کمون کیف می ده:) بسی شاد شدم :D
این لینک مشق شبم:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/15/

این دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_9422.html

با سلام وتشكر فراوان از زحمات سركارممكنه بفرمائيد آرد سوخاريتون چه ماركيه؟

خدايش اون ان يكاد اون بالا واجبه
خدا خيرت بده آخه همه چيزايي كه بلدي ميزاري كه همه استفاده كنن، من عمرا اين كارو بكنم!
اون تيكه كه يجايي گفته بودي بدون بسم الله شروع نكنيدو منم بسيار بهش اعتقاد دارم.
بازم ممنون به خاطر خوبيات.
(شكسپير گفته بود هيچ وقت از يه زن جلو روش تعريف نكنيد . حتما زورش ميومده وگرنه اين چه حرفيه؟ امان ازين مردا)

سلام
من چند تا سوال دارم یعنی این یکی دوهفته حسابی خراب کاری کردم
اولش که سه بار کیک نارگیلی رو درست کردم بار اولش محشر شد خیلی خوشمزه و پوک اما دوبار دیگه یه کم خمیری بود و اون مزه عالی رو نداشت نمی دونم جرا

دیگه اینکه خواستم باتر کریم فرانسوی درست کنم اما وقتی شهد رو می ریختم روی تخم مرغ گلوله می شد یعنی حرارت شهد زیاد بوده ؟ و می خواستم بپرسم برای تکنیک فروزن باتر کریم می شه از یه مدل دیگه استفاده کرد که اینقدر سخت نباشه ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه
خرابکاری بعدیم هم کیک 1234 بود
نزنم شف عزیز خوب چی کار کنم ؟
من هر جی شکرو کره رو زدم سفید نشد که نشد یعنی چند دقیقه باید می زدم ؟ بعدش هم پف نکرد و اصلا خوشمزه نبود یعنی به خاطر این بود که خوب نزده بودمش ؟
خودم هم از این همه خرابکاریم خجالت کشیدم
در ضمن کاراتون خیلی قشنگه . من که روزای فرد کلی خوشحالم که می تونم یه کار جدید دیگه ببینم .

سلام حتما خیلی خوشمزه است ممنون که شادی هاتو با ما قسمت میکنی

@ نجمه:
مارشملو رو تقريبا همه فروشگاهاي توي شهر دارن. همه شون! فقط بايد كنار پاستيلها رو بگرديد
اما نادر ارزونتره
روبروي فروشگاه جلودار دو تا مغازه تقريبا بزرگ هستش كه سمت راستيه رو من ترجيح ميدم چون سمت چپيه گرون فروش شده
هر دو شون يك عالمه مارشملو دارن
اسمش رو هيچ فروشنده اي بلد نيست
وارد مغازه كه شديد وسط مغازه سمت چپ پايين ترين قفسه يك عالمه مارشملو گذاشته . بايد بگيد " از اينا ميخوام" چون اسمش رو بگيد ميگه ندارم

رنگ ويلتون رو از فروشگاه ابولفضل نزديك فلكه بهمني نرسيده به رفاه ميتونيد بخريد
يه دونه لوازم قنادي هم توي سنگيه روبروي بانك كشاورزي. ولي گرون فروشه
يك دونه مغازه كوچيكتر هم هست توي خيابون صفوي كه از همه ارزونتر ميده ولي وسايل زيادي نداره

@ radmaneshan :
يك بار سرخ ميشه يك بار هم توي فر ميپزه
خير خام نميمونه
البته من ميگو رو هيچوقت بيشتر از دو سه دقيقه نميپزم
پس روي من حساب باز نكنيد

@ geologist :
من تو خونه هم ايرانيش رو دارم هم امريكانا
ولي خارجيهاش معمولا درشت دانه هستن
اين يكي رو فكر كنم با آرد سوخاري زيست غذا درست كردم

@ منير:
منير جون هم كاپ كيكها عالي پف كردن هم بافتش لطيف و نرم شده
از تزئينش هم خيلي خوشم اومد مخصوصا عكس يكي مونده به آخر خيلي خوشگل شده

@ فاطمه:
نظر لطفتونه. شما محبت داريد

@ الناز:
خب كيكها موجودات حساسي هستن . يه كم كم و زياد شه دچار مشكل ميشه. يا اينكه كم و زياد هم زده شه يا اينكه دماي فر به اندازه كافي گرم نشده باشه
خلاصه نا اميد نشيد همه چيز با تجربه درست ميشه

باتر كريم درست كردنش خيلي سخته
بله دقيقا مهمه كه ميزان دماي شيره چقدر باشه
و اينكه بايد خيلي كم و با فاصله شيره رو اضافه كنيم. و وسط ظرف هم نريزيمش بلكه شيره و روي ديواره ظرف بريزيم و هم بزنيم وگرنه يه گلوله شكري تحويل ميگيريم

خير به همين اندازه دردسر داره و بايد با حوصله كار بشه و دماي اتاق هم ممكنه كار رو خراب كنه

بله بايد كرم مانند شه يه كرم لطيف بدست مياد
دماي كره مهمه. اگه زياد سرد باشه اصلا نتيجه نميگيريد
نميتونم زمان دقيقش رو بگم ولي اگه كره نرم (ولي سرد) باشه و شكر ريز دانه باشه با همزن برقي معمولا دو دقيقه جواب ميده
بسيار بسيار مهمه كه اول كره و شكر پفكي بشن
زدن تخم مرغ تاثير زيادي داره و كم هم بزنيم خوب پف نميكنه
جنس بيكينگ پودر اهميت زيادي داره
بايد با آرد سه بار الكش كنيد
بعد از اضافه كردن آرد ديگه بيشتر از 30 ثانيه هم نزنيد
فرتون از قبل بايد خيلي خوب گرم شده باشه
بهتره از نيم ساعت قبل روشنش كنيد

و در نهايت از همه چيز مهمتر استاندارد بودن فره
در غير اين صورت همه زحماتتون به هدر خواهد رفت

موفق باشيد

این پیتزای من خیلی‌ بی‌ ریخته
:))
بی‌ هنریه دیگه. ولی‌ خوب در مقیاس دو نفره وقتی‌ مهمونی‌ نیست طعم مهمتر از قیافست(چشمک)

شریمپ بال‌ها هم خوشمزه بودن مثل همیشه کارت حرف نداره. مرسی‌

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/pizza%20cheese%20bites/pizza%20big%20bite.JPG

نه پريس جون راست ميگي هميشه كار كردن تو مقياس كوچيك سخته چون وقتي بزرگ باشه قيافه اش بهتر ميشه
منم خميرش رو زيادي نازك گرفته بودم كه تو ذوق نزنه
و البته من كراست نازك رو خيلي دوست دارم
فكر كنم يه صد باري اين جمله رو گفته باشم
:p
ولي خيلي خوب شده

به خوشگلي مال شما نشد ولي بسيار خوشمزه بود.
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%be%d9%8a%d8%aa%d8%b2%d8%a7%20%d8%a8%d9%8a%da%af%20%d8%a8%d8%a7%d9%8a%d8%aa.JPG

اتفاقا خيلي هم خوشگل شده
احسنت

 سلام شف عزیز
نمیدونم چی بهتون بگم با این دستور پیتزا
عالییییییییی عالیییییییی بود خمیرش محشر بود روی خیلی ها کم شد (جناب شوهر وقتی اولشو دید بهم خندید ) ولی موقعی که از فر اومد بیرون من لبخند پیروزی به لبم بود
ببخشید خیلی خوب نشد ولی فکر کنم برای بار اول بد نباشه مهرزاد که عاشق کوفته های دورش شده بود که با میگو درست کردم
مرسی همیشه کاراتون 21
البته من آخرش یادنگرفتم قیف کاغذی درست کنم

نه خيلي هم خوشگل شده و تازه از عكس مشخصه كه كراستش خيلي خوشمزه بوده
به نظرات اطرافيان توجه نكنيد مهم اينه كه آدم خودش از كاري كه ميكنه لذت كافي رو ببره
البته شايد يكي از دلايلي كه من هميشه در تنهايي آشپزي ميكنم همينه كه لذت بيشتري ميبرم
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...