2011/01/11

فتوچيني آلفردو


اگه احساس ميكنيد ذائقه تون به من نزديكه پس صد درصد عاشق سس آلفردو خواهيد بود. اگه امتحانش نكرديد بايد همين امروز دست به كار شيد.


فتوچيني 130 گرم
كره 2 ق غ
شير تبخير شده 80 گرم
آب ليمو 2 ق غ
رنده پوست ليمو 1 ق چ
پارمزان نصف ليوان
جوز هندي – نمك – فلفل




با رنده كردن پوست ليموها شروع ميكنيم. چون بعد آبش رو لازم داريم.




فتوچيني (يا هر پاستاي ديگه اي) رو توي آب جوش و نمك و روغن ميريزيم.




با توجه به دستور پاستا رو ميپزيم





مرتب تستش ميكنيم تا به مرحله اي برسه كه هنوز وسطش ترد باشه ولي دورش نرم شده باشه





آبكشش ميكنيم.






حالا براي سس آلفردو... من از اوپريتد ميلك (شير تبخير شده) استفاده ميكنم كه مثلا چربيش كمتر از خامه باشه (بعضي وقتها هم ميزنم به سيم آخر و مستقيم ميرم سراغ خامه) شما ميتونيد از نصف ليوان خامه استفاده كنيد






كره رو هم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم . همين كه كره ذوب شه كفايت ميكنه.بعد آبليمو رو اضافه ميكنيم.






فتوچيني رو به سس اضافه ميكنيم






و بعد پارمزان . اگه آدم جسوري هستيد پارمزانش رو بيشتر كنيد.





رنده پوست ليمو رو اضافه ميكنيم






حالا جوز هندي و نمك و فلفل (به نظر من نمك نميخواد چون پنير خودش شوره)






يك دقيقه همش ميزنيم. همين كه مطمئن شيم سس آلفردو غليظ شده كافيه.






و سرو كرده و داغ داغ ميخوريمش.


اين مقداري كه من گفتم واسه دو نفر كافيه. يا شايدم يك نفر؟ بستگي به نفرش داره!



برگرفته از Everyday Italian

38 comments:

طیبه جون.. ببخشید من یکم بیسوادم.. شیر تبخیرشده چیه؟؟؟؟ از کجا باید تهیه کنیم اونوقت؟؟ یا چجوری درستش کنیم؟؟ :D

واییییییی الفردو. من عاشقشم خیلییییی. از بشامل بیشتر. خیلی‌ هم جسورم چون نصف لیوان خامه استفاده می‌کنم و ۳/۴ لیوان یا بیشتر پارمزان! با ۵۰ گرم کره واسه دو نفرا

۱حبه سیر هم رنده می‌کنم با یه کمی‌ جعفری. این سٔس طعمش رویاییه به خدا. حالا دفعه بعد یه مقدار خامه با همین شیر جایگزین می‌کنم ببینم چی‌ میشه

@فرشته

پست فلن رو بخونید طیبه جان هم عکس گذاشتن هم در موردش توضیح دادن

مي بينم كه يه كاري ميكني نصفه شبا هم پاشم ببينم چيزي گذاشتي يه نه؟
دستت درد نكنه، راستس پسر من تازه يكساله شده ديشب بهش پاناكوتا دادم باورم نميشه همشو خورد! آخه كلاٌ با شيريني جات مشكل داره و چيزاي شورو بيشتر دوست داره.
بازم ممنون از لطفت.

واقعا ذائقه من با اين غذاها اصلا جور نيست والا خوب چيكار كنم....! شيريني عيد و شروع نميكنين خانم جان

پس آلفردو آلفردو می گن اینه؟
به زودی درست می کنم :)
ممنون طیبه جان

@ فرشته:
فقط بايد بخريدش نميشه درستش كرد

@ پريس:
اينا رو كه گفتي دهنم آب افتاد
توصيه ميكنم همون خامه رو بچسب. من خودم با خامه كه درستش ميكنم بيشتر ميچسبه چون چرب و چيلي تر ميشه
وقتي هم خيلي ميخوام كلاس زندگي سالم بذارم فقط با شير درستش ميكنم ولي خوب به جاش پنيرش رو زياد ميكنم
اصلا هرچي پارمزانش بيشتر باشه بهتره
من فقط (با تمام ارادتي كه نسبت به سير دارم!) سير رو اضافه نميكنم چون دوست ندارم طعم و عطر پارمزان رو تحت الشعاع قرار بده (ميدوني كه ارادتم نسبت به پارمزان بيشتره) . خلاصه ميدونستم كه تو و مرواريد جون با من توي اين مورد هم ذائقه هستيد

@ فاطمه:
آخي نازي! بچه ذائقه اش ايتالياييه ماشالا

منم یه بار که چه عرش کنم چندین بار ولی با مواد لازانیا و سس سفید شما مگه میچسبید
البته این سس الفردو رو نمیدونستم حالا میشه همین مخلفات رو مواد لازانیا هم بهش اضافه کرد؟؟؟؟ آخه من با سس خالی حال نمیکنم
ولی خیلی خوشمزه است
. راستی طیبه جان ایمیلت رو چک کن
با بهترین ارزوها

اینم مشق شبم:)
طیبه جان این تونا بالزها که یاد دادید خوشمزه و خیلی راحت و سریع آماده می شه.
دستتون درد نکنه :)
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/16/


اینم دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html

سلام طیبه جون خسته نباشی دستت هم درد نکنه از غذاهای خوشمزه و اشتهاآور
خانم گل من یک سئوالی از خدمتتون داشتم ممکنه بفرمائید روغن نارگیل و کرم نارگیل را در چه مواردی می توانیم استفاده کنیم. باتشکر

سلام
قول آلفردو رو ماه ها پیش به بنده دادید که خدا قسمت ما کرد که شاهد رسپیش باشیم
دست گلت درد نکنه عزیزم
مخش شب
کیک خرما و جو
http://mohemnist.persiangig.com/page12.html
کلزونه میگو
http://mohemnist.persiangig.com/page13.html

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1py6kJe1ZQjCTWCDEznOGO2hvhnOSc6fEpu_w6vRJSRXe3i7w7Cm7T0xx-anr8lw2_V-qdkXPYBB5Hq68pE3KIx9e9HLu7jJtq/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%B3%D8%B3%20%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88.JPG?psid=1

فتوچینی در منزل موجود نبود،

همه چیز عالی و سریع، و البته خوشمزه.

من معمولا توی سس سفید سبزی های معطر خشک می ریزم، تا به حال یا آب لیمو امتحان نکرده بودم.
بسیار خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

سلام عزيزم
نهارونه امروز ما!
ماهي سالمون با سس گريپ فروت
البته بي هيچ تزئيني!
فقط صرف تشكر
عالييييييييييي بود!!
من هميشه با درست كردن ماهي سالمون مشكل داشتم!
خيليييي خوشمزه شد!
دستت طلا
http://www.farsiget.com/images/8k6jf4hveyvk9udjmfd.jpg

@ آرتا:
دقيقا ميشه باهاش همه چيز سرو كرد. سسش به خاطر پارمزانشه كه خيلي خوش طعم ميشه

@ منير:
آره خودمم خيلي دوستش دارم. آخه ميدونيد من با خوردن ماهي مشكل دارم

@ منيره:
كرم نارگيل غليظ تر از شير نارگيله و حالت خامه اي داره و در تهيه دسر ها و كرم هاي با طعم نارگيل ازش استفاده ميشه
مشهورترينش "پينا كولادا" هستش كه تركيب كرم نارگيل و آناناسه كه هوا گرمتر شد درستش ميكنم
در فيلينگ كيك ها هم استفاده ميشه
در ترافل نارگيلي هم به كار ميره
و روغن نارگيل در غذاهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد زيادي داره كه من از طعمشون زياد خوشم نمياد ولي اگه علاقه داريد ميتونيد توي سوپهاي مختلف ازش استفاده كنيد

@ مهربان:
شرمنده من يه قولي ميدم بعد چندسال بعدش بهش عمل ميكنم. دقيقا به همين دليله كه تصميم گرفتم ديگه اصلا قول ندم كه بد قول نشم

@ مرواريد:
واي مرواريد جون عكسهات يكي از يكي حرفه اي ترن آدم ذوق مرگ ميشه
آره منم با هر پاستايي كه تو خونه دارم درستش ميكنم
ولي........ منم "شِل" ميييييييييييييييييييييخوام
:p
من نميدونم چرا تو ايران از اين مدل پاستاي شل درست نميكنن

@ آرام:
آره آرام جون واقعا درست كردنش سريع و راحته و طعمش هم عالي ميشه و نيازي هم به روغن و سرخ كردن نداره كه خوشمزه اش كنه
و سالمون از اون ماهيهاييه كه من رو مريض نميكنه
كه البته اين پشت كوه ما سالمون هم پيدا نميشه و از تهران سفارش ميدم

شف عزیز،

من دفعه اولم بود که این مدل پاستا رو خریدم و درست کردم. دیدید روی بسته های پاستا می نویسن چند دقیقه باید بپزن؟ من هیچ وقت به این زمان اصلا نگاه هم نکرده ام، نگاه کردن نداره آخه!!

بعد اون روزی که خواستم این غذا رو درست کنم، طبق معمول در حال هلاک شدن از گرسنگی، پاستاها رو ریختم توی آب جوش و خوشحال از این که تا چند دقیقه دیگه غذام حاضره!!

هه هه!!

همینطوری الکی روی بسته رو نگاه کردم دیدم زمان پخت 18 دقیقه!! یعنی می خواستم خودم رو دار بزنم. فکر کنم 20 دقیقه طول کشید تا اینها پختن!! خیلی هم سنگینن. نه این که سیر کنن ها، نه نوع خمیرشون سنگینه!!

برای تنوع بد نبود خلاصه. گفتم دلتون نسوزه، خیلی آش دهن سوزی هم نیستن.

@مروارید

مروارید جون اون موقع که عکسو گذاشتین صفحه برام باز نمی‌شد که ببینم امروز دیدمش خیلی‌ خوشکل شدن فقط من فکر می‌کنم اینا یه جور کانلونی باشن. اینجا نیست یه بار از قطر برام آوردن اگه همون سایزی که من میبینم باشه ما اینا رو یه جور دیگه درست می‌کنیم یعنی‌ اول میذاریم همون ۱۸ دقیقه بجوشه بعد شکمشو با هر چی‌ دوست داریم پر می‌کنیم مثلا مواد ماکارونی بعد روش سٔس سفید میریزم. البته خودم همیشه شیر میریزم با پارمزان بعدش تازه یه ۲۰
دقیقه دیگه تو فر‌ میذاریم. اینجوری زیاد خمیری نمی‌شه. اینجا فقط مدل استوانش هست این صدفیا خیلی‌ خوشکلتر میشن مواد هم از داخلشون نمیریزه یادمه اون بسته که برام آوردن ابی تیره بود پشتش هم دستور عمل به زبان انگلیسی‌ نداشت ۲تا زبان دیگه بود با عربی‌ که البته بر چسب زده بودن. نمیدونم شایدم آلمانی نوشته بوده

سلام
طیبه جان ممنون
لطف کردی جواب سئوالم را دادی و عذرخواهی می کنم که جواب را ندیده بودم و مجددا سئوال کردم. بازم مرسی

@ Paris

پریس جون،

ممنون برای توضیحاتتون.

مزه خمیر اینها با خمیر کانلونی از زمین تا آسمون فرق می کرد.

روی این بسته چیز خاصی ننوشته بود. من اون مدلی که شما گفتید که توش رو پر می کنن رو دیدم و می دونم چی هست. ولی خب اینجوری اش رو هم دیده بودم.
فکر می کنم اون بسته ای که برای شما آورده باشن مارک

Barilla

باشه، چون باریلا بسته هاش آبی تیره هستن. و خب اون مارک خیلی خوبی هست. ولی این اصلا خمیرش خوشمزه نبود. حتی اگر باز هم می ذاشتمش توی فر و هزار بلای دیگه هم سرش می آوردم، مطمئنم که مزه بد خمیرش فرقی نمی کرد.
حالا شاید مارم باریلا مزه خمیرش بهتر باشه. من که فکر نمی کنم به این زودی ها تستش کنم.

ههههههههمممممممم آره خب البته منم هيچوقت از روي دستور خودشون درستش نميكنم و مرتب تستش ميكنم كه كي بپزه ولي آره حتما جنس خاصي بوده كه آخرشم طعمش اينطوري شده
پس واسه من تجربه ميشه كه اين شلها خوب بد هم دارن

آره پريس جون منم دقيقا ميخواستم همون رو باهاش درست كنم. البته با همه چيز پرش ميكنن و روش از انواع سس ها استفاده ميشه
دليل علاقه من هم كه خودتون ميدونيد از تنبليمه! چون يه قاشق ميزني زيرش و ميخوريش و همه موادش هم توشه
loooooool

This comment has been removed by the author.

آره دقیقا منم به همون دلیل دوست درم ولی‌ صدفیش انقدر خوشکل میشه . اون دفعه که به دستم رسیده بود یه ساعت داشتم نگاش می‌کردم تازه بعد از پخت درشتر هم شده بود آدم احساس میکرد از اون صدفاست که توش مروارید(نه مرواریده خودمون ها ) داره

@مروارید

باريلانبوداينجا باريلا هست البته نه صدفيش. کلا مکارونی‌های باريلا خیلی‌ گرونتره از بقیه

ولی‌ خوب حق با شماست صنعت ماکارونی پیچیدست نوع آرد سمولینایی که استفاده می‌شه خیلی‌ موثره

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/fetochini%20alferedo.JPG
انقدر گشنگی بهم فشار آورده بود که هر ۱۰ تا عکسی‌ که گرفته بودم افتضاح بود(نه که عکاس خیلی‌ ماهریم :دی) آلفردو این مدلیشم خیلی‌ عالی‌ بود البته من از ترکیب خامه و شیر تبخیری استفاده کردم

متأسفانه فتو چینی‌ که به تور من خورده بود مثل شلای مروارید جون خیلی‌ جنسشون بد بود من الدنته دوست ندارم همیشه پاستاهامو بیشتر میجوشونم ولی‌ این یکی‌ هر چی‌ جوشید بازم الدنته موند. خیلی‌ سفت بود طعم سسمو خراب کرد فتوچینیه نامرد

کمی‌ باید سٔس رو رقیق‌تر بر میداشتم البته

merci

@ Paris

پریس جون،

مردم از خنده. این سس طلسم شده.

تا سه نشه بازی نشه.

دفعه بعد انشاءا... درست می شه.

جدي؟ من فكر ميكردم خارجيهاش جنسشون بهتر باشه
ميخواي ايرونيش رو بفرستم واست؟
از تالياتلي استفاده كن. فرق ظاهري هم ندارن
ولي جالب بوده كه نپخته

البته يه چيزي هم بگم... اگه آلدنته نباشه بعدا سس كه بهش اضافه شد كاملا طعم خميري ميگيره و انگار داري يه چپه خمير ميخوري

آره ميشه رقيق تر گرفتش ولي كلا جنسش طوريه كه اگه سرد شد ميبنده

ميدونم چي ميگي... آدم كفرش در مياد وقتي حتي يكي از عكسهاش هم خوب نشده باشه. من اين سوفله شكلاتم رو يك عالمه عكس ازش دارم يكي از يكي تار تر افتاده به حدي تو ذوقم خورد كه اصلا نميخواستم پستش كنم

آره مروارید جون خودم به خودم می‌خندیدم. اینو اولین بار بود دیدم نوشته بود ساخت فرانسه گفتم خوب شاید بهتر باشه بستش هم ۲۵۰ گرامی‌ بود منم فکر کردم دوباره نمیخواد بپیچمم بذارم یه جایی‌ تو کابینت واسه یه بار کافیه ولی‌ گول خوردم(چشمک) همیشه مارک پانزانی میگرفتم اون خوبه

طیبه جان دارم فکر می‌کنم چکار کنم واسه عکسام یادمه یه جایی‌ گفته بودی چراغ مطالعه سایه میندازه لامپ سیار هم ندارم همه جای خونمون هم کیفیت عکسا خیلی‌ بد میشه.

مروارید جان شما از همون تکنیک لامپ سیار استفاده می‌کنین یا اینکه تمیزی عکساتون فقط مربوط به عکاس(شما یعنی‌) و کیفیت دوربینه؟

چراغ مطالعه خوبه
واسه اينكه سايه نندازه ميتوني دو تا استفاده كني
فقط نور لامپش زرد نباشه

بهترين شيوه نور طبيعيه
من كه فقط شبا آشپزي ميكنم
ظهر هم گشنمه حسش نيست برم تو بالكن

@ Paris

پریس جون،

البته من نمی خوام پا تو کفش عکاس خانوم کنم.

همونطور که شف هم بارها گفتن، نور در عکس خیلی خیلی مهمه. من بیشتر مواقع سعی می کنم از نور روز استفاده کنم. البته اگر به نوری که در روز اینجا هست بشه نور روز گفت، چون نورش جون نداره. با این حال نور روزه.
:D

از اونجایی که ما مشکل شف رو نداریم، یعنی ما نباید حین آشپزی یا شیرینی پزی عکس بیندازیم و بلکه فقط از نتیجه کار ( خدا رو هزار بار شکر)، بیشتر مواقع این امکان رو داریم که روز بعد از محصولمون!! عکس بیندازیم مثل شیرینی ها.

برای مواردی که دیگه چاره ای نیست و باید شب عکس انداخت، اگر وقتش باشه، تازگی ها از چراغ مطالعه استفاده می کنم با یک لامپ 130 واتی که البته از این کم مصرف هاست، ولی نکته مهمش همونی هست که شف گفتن. یعنی

Daylight

باشه. بعد نور رو که حل کردید، می مونه تنظیمات دوربین. به طور کلی باید سعی کنید بدون فلش عکس بیندازید.

مهم ولی اینه که سرعت دوربینتون رو بیارید پایین. من گاهی اوقات سرعت دوربینم روی 1 هست، یعنی شما مدت نوردهی به عکس رو بیشتر می کنید. برای این گزینه استفاده از سه پایه خیلی مهمه، چون دوربین نباید کوچکترین تکونی بخوره، اگرنه عکستون تار می شه. من خودم با سه پایه برای عکس های آشپزی مشکل دارم، چون هیچ وقت اون زاویه ای رو که من می خوام رو باهاش نمی تونم درست کنم. برای این کار من از هر چی که دم دستمه و ارتفاع مناسبی رو که من می خوام داره استفاده می کنم. این می تونه حتی یک شیشه مربا باشه!! در هر صورت باید ببینید دستتون ثابت باشه. من چون تمرین دارم تو این زمینه، دستم آرومه موقع عکس انداختن.
بعد هم سعی کنید از بالا از محصولاتتون عکس نیندازید تا اونجایی که امکان داره. اگر هم نمی خواهید مبل و تمام وسایل خونه اتون توی عکس مشخص بشه، برای خودتون سریع یک صحنه درست کنید. حتی می تونید سریع رومیزی اتون رو کمی بالا بکشید که مثل یک پرده پشت محصولتون قرار بگیره.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم پریس جون.

ممنون مروارید جان. میشه خواهش کنم این کامنتتونو تو یکی‌ از پستای عکاسی طیبه جون هم کپی کنید اگه اشکالی نداره. اونجا همه بچه‌ها می‌تونن ازش استفاده کنن و البته خوبیش اینه که با مطالب طیبه جان کنار هم قرار میگیرن

ممنون از وقتی‌ که میذارید. باز هم ممنون

@ Paris

پریس جون،

اجازه بدید چند تا چییز دیگه هم بهش اضافه کنم، بعد با اجازه شف به پست عکاسی منتقلش می کنم.

شما هم حتما قبل از عکس انداختن از محصولاتتون با اشیاء موجود دور و برتون تمرین عکاسی کنید تا دستتون راه بیفته.

سوالی هم بود در خدمتم.

مروارید جون شماره ۳ از راه رسید

اینم فتوچینی خوشمزه!

دست شف جون درد نکنه
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/fetochini%20alferedo.JPG


راستی‌ من هنوز هیچ کاری واسه عکسام انجام ندادم تازه امروز(یا امشب) فرصت کمی‌ پیدا کردم که عکسامو بذارم. شرمنده

آخي يادش بخير. اين خيلي خوشگل شده. پريس جون به نظر من عكسا خيلي خوبن

سلام شف جان
دیروز تالیالتی پیدا کردم مارک "انسی" واقعا" خوب بود و توی سسش هم علاوه بر مواد دستور شما قارچ تفت داده هم اضافه کردم.فوق العاده شده بود و همسرم خیلی دوست داشت اینقدر که فکر کنم در هفته حداقل یک وعده غذایی باید بهش اختصاص داده بشه .خیلی ممنونم عزیزم

منم از انسی راضی هستم. جالبه دیشب ورمیچلی انسی رو گرفته بودم مردم تا توی سوپ باز شد. نیم ساعت همش میزدم تا درست شد ولی تالیاتلیش خیلی خوب بود
آلفردو با اسپاگتی هم عالی میشه ها

چه خوب پس در مواقعی که بدلیل تنبلی قادر به رفتن به فروشگاه مورد نظر نیستم اسپاگتی یه جایگزین خوبه واسش. آخه طیبه جون مارک انسی تو همه سوپر مارکتها نیست

اینجا فعلا همه محصولاتشون هست
فعلا

نه من با انواع پاستاها و میزان چربی کم و زیاد درستش کردم در همه موارد خوشمزه میشه

سلام
دیشب شام پنه با سس آلفردو درست کردم و روش رو میگوی سرخ شده گذاشتم
ممنون شوهرم هم خیلی خوشش اومد...از اونجایی که ما پاستا زیاد می خوریم این سس هم رفت توی لیست غذا هامون..یه تشکر حسابی از طرف خودم و همسرم بابت همه زحمات بی دریغ شما

خيلي خوشحالم كه از طعمش خوشتون اومده و لذت كافي رو برديد
نوش جان

اینم پاستا خونگی با سس آلفردو 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...