2011/01/13

شوغ سوفله



يه سوفله داغ هميشه ميچسبه. مثل اين ميمونه كه داري يه ابر خوشمزه رو ميخوري!


كره براي چرب كردن قالب
آرد سوخاري 1 ق غ
كره 40 گرم
آرد ربع ليوان
شير 1 ليوان
پنير بز 70 گرم
تخم مرغ 2 عدد




فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم

اين رو بهش ميگن "شِوغ" و قبلا باهاش آشنا شديم.




كره رو روي حرارت ملايم ذوب ميكنيم






آرد رو اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم





بعد از يك دقيقه به شكلي كه ميبينيد شروع به ايجاد حباب ميكنه





شير داغ رو كم كم اضافه كرده و هم ميزنيم كه گلوله نشه






و خوب و مرتب هم ميزنيم تا غليظ شه






بعد از مدتي شروع ميكنه به جدا شدن از ظرف. از روي حرارت برش ميداريم







و پنير بز رو اضافه ميكنيم (من با فتا هم درستش كردم خوب ميشه. فقط چون فتا سفت تر و شور تره بايد از قبل خيسش بديم و آب روش رو چند بار عوض كنيم. در كل اگه پنير بز داشته باشيم خيلي خيلي بهتره)






و چون مخلوطمون گرمه، پنير سريع با مواد تركيب ميشه . حالا بايد يه ده دقيقه اي بمونه تا سرد شه







توي اين فاصله قالبها رو آماده ميكنيم. راحت ترين روشش اينه كه من تيكه هاي كوچيك كره رو كه از كاراي قبل باقي مونده رو با استفاده از همون كاورش تو دست ميگيرم و بدنه قالب رو چرب ميكنم. ولي شما ميتونيد يه تيكه كره كه از قبل از يخچال بيرون گذاشتيد رو روي يه تيكه كاغذ روغني بذاريد و با همون قالب رو چرب كنيد

ميتونيد از هر قالبي استفاده كنيد سراميكي يا پيركس يا....





بعد آرد سوخاري رو توي قالبهاي سراميكي (رمكين) ميريزيم و ميچرخونيم تا كل بدنه رمكين رو بپوشونه. آرد اضافي رو ميتكونيم.





زرده هاي تخم مرغ رو به مخلوط پنير اضافه كرده و خوب هم ميزنيم





تا كاملا يكنواخت شه ( و اين زردي سوفله هم به خاطر رنگ زرده هاي تخم مرغه. هرچي تخم مرغهاتون رنگي تر باشن سوفله تون رنگي تر ميشه)





سفيده ها رو هم جداگانه خوب ميزنيم تا حسابي پفكي بشه و بعد كمي از سفيده ها رو به مخلوط اضافه كرده و هم ميزنيم تا مخلوط شه





سفيده ها رو بايد در سه مرحله به مواد اضافه كنيم. و حتما حتما هم بايد به خوبي فولد بشه. پس مهمه كه هم نزنيم. فقط فولد ميكنيم. به آهستگي و با حوصله






در نهايت به يه همچين بافت پفكي و حجيمي ميرسيم





مواد رو توي رمكينها ميريزيم. با اين مقدار 4 رمكين پر خواهد شد.






رمكينها رو توي ظرفي قرار داده و توش آب جوش ميريزيم تا نصف رمكينها رو بپوشونه







و ظرف رو توي فر ميذاريم به مدت 25 دقيقه (يا تا زماني كه روشون طلايي شه)

از فر خارج كرده و بلا فاصله سرو ميكنيم.






ميبينيد كه بافتش كاملا نرم و پفكي و ابر ماننده


درسته كه سوفله محبوب خودم سوفله شكلاتيه... ولي اين سوفله پنير رو هم از بين همه سوفله هاي ترش و شوري كه درست ميكنم بيشتر از همه دوست دارم



برگرفته از taste

45 comments:

سلام بر شف عزیز
این پنیری که استفاده شد در ایران یافت میشود؟؟؟غیر از این رمکین ها این سوفله در قالب دیگری قابل درست شدن هست؟با تشکر از وقتی که می گذارید

طیبه عزیزم سلام
تازه رسیدم خونه امدم سراغ کارگاه دیدم پست جدیدداریم باید یه بار دیگه بخونمش ،به نظر خیلی تازه میاد
دوستت دارم،مرسی

سلام
من تا حلا سوفله نخوردم.
طیبه جان امشب قراره برای سومین بار کوکو اسفناج درست کنم. این کوکو معرکه است ما عاشقشیم. دستت درد نکنه

یه دنیا ممنون از راهمنماییتون
تصمیم گرفتم شیرینی هایی که آموزش دادین رو آماده کنم
وبلاگتون فوق العاده س
کامل و واضح
بازم ممنونم

مرسی شف دوست داشتنی.به نظر خوشمزه میاد.حتما امتحان میکنم و گزارش میدم.پنیر فتا منظورت همون پنیرهای معمولی صبحانه است که با مارکهای مختلف تو بازار هستن الان یا پنیرهای محلی؟میشه توضیح بدی.

سلام طیبه جان
می خواستم بپرسم فرق گراتن و سوفله در چیه که جوابشو پیدا کردم .
اما سوال الان من اینه که می خواستم بدونم فرق مافین و کاپ کیک چیه . توی بعضی سایتها ، تفاوت رو در نوع آرد دونستن. بعضیا در اندازه شکر و یه عده دیگه در اندازه اشون. کلا نظر یکسانی نداشتن.
ممکنه راهنماییم کنی ؟

شرمنده ، یه سوال دیگه الان به ذهنم رسید.
اگه اینروزها تبلیغ جدید مجله فتافیت رو دیده باشی، می بینی که عکس یکی از دسرهاش فوستر الموز هست . یه شکلی داره تقریبا مثل کریم چیز فلن که درست کردی. اما سرچ من در اینترنت چیز دیگه ای رو نشون میده. دقیقا این دسر چیه؟ چه جوری درست میشه؟

سلام
اين كوكوي اسفناجي كه تارا جان گفتند تو وبلاگ شماست؟
من پيداش نكردم!!

يه سوال دبستاني!!!

سوفله ليمو در ليمو با ليمو ترش بود يا شيرين؟!!!

@ Aram

دوست عزیز،

جواب سوال اولتون:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_26.html

جواب سوال رو خیلی راحت می تونید از طریق گزینه جستجوی وبلاگ پیدا کنید.

سوال دومتون:

لیموی ترش، فکر کنم توی ایران بهش می گن لیمو ترش زرد!!

برای استفاده هر چه بهتر از این گزینه، بهتون توصیه می کنم شماره 5 توضیحات من در پست کلاه دلقک
بوقی رو مطالعه کنید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html
امیدورام نتونسته باشم بهتون کمک کنم.

مرسي عزيزم
من سرچ كردم ولي موفق نشدم
بازم ممنونم

تالیاتلی ال راگو

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1p86NjIJhkLafh9xALKd6GKZO8F_jZ3FPruZ6L6-ca4r8I7XEj3xfR8fifapK1mCj-VMgv1UycdjgOL7eWzOT35BQurGgSbWpu/%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C%20%D8%A7%D9%84%20%D8%B1%D8%A7%DA%AF%D9%88.jpg

سلام طیبه جون خسته نباشی دستت هم درد نکنه از غذاهای خوشمزه و اشتهاآور
خانم گل من یک سئوالی از خدمتتون داشتم ممکنه بفرمائید روغن نارگیل و کرم نارگیل را در چه مواردی می توانیم استفاده کنیم. باتشکر

شف جان میبخشی که وقتت رو میگیرم.ممنون میشم اگه جواب بدی خانوم.توی دستور دیزرتها میبینی نوشته تیکند کرم..این یعنی چه جور خامه ای؟فرقش با وایپ کرم چیه؟مثلا بعضی دستورها 200 گرم تیکند کرم داره..100 گرم اکسترا کرم و یا وایپ کرم؟فرقشون چیه؟
سوال دومم هم اینه:ایسینگ شوگر توی دستورهای دیزرت چیه؟همون ایسینگ معمولی؟یا چیز دیگه ای؟مرسی عزیزم.

salam

vaghean aaliye karetoun ...
kheili baa zogh o ba salighe hastid,
tabrik migam
man do ta az cupcake haa toun ro emtehan kardam o aali shodan ...
dastetoun dard nakone

behtarin arezouha:
-Mahdieh

بابا تو دیگه کی هستی........

مشق شب ما خانم معلم :D
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/17/


اینم لینک دستورش برای دوستانی که می خوان:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html

ته چین جدید خوشمزه و کم چربی بد :)
ممنون طیبه جان

@ قاسم:
دوستان واسه من از خارج آوردن ولي شايد اين هم مثل همه مواد ديگه توي تهران موجود باشه. يا اينكه محليش گير بياد
سفال- سراميك – پيركس. هر ظرفي كه تحمل دماي فر رو داشته باشه. توي فنجونهاي قهوه خوري هم درست كردم ميشه
@ نيمچه آشپز:
آره هميني كه بهش ميگن پنير سفيد اسمش فتاست
@ مهرسجاد:
مافن بيشتر بافتش به نان نزديكه تا كيك و معمولا به نرمي و پفكي و لطافت كاپ كيك نيست. تخم مرغ توشون به ميزان زيادي هم زده نميشه و معمولا از كاپ كيك ها شيريني شون كمتره
http://en.wikipedia.org/wiki/Muffin
متاسفانه ما دو سه سالي هست كه هيچ كانالي رو دريافت نميكنيم چون پارازيتها وحشتناك زيادن . حتي يك پيكسل هم نميشه ديد
@ آرام:
كاملا شيرينه. البته ميزان شيرينيش كه ديگه دست خودتونه ولي نه اون سوفله كاملا شيرين ميشه. فقط يه چيزي رو دقت داشته باش كه ليموهات از اون مدل بدذات هاش نباشه. بعضيهاشون پوستش خيلي كلفت و تلخه و ممكنه باعث شه كه سوفله ات تلخ شه. پس حتما از ليموي خوب استفاده كن
@ منيره:
در پست قبل پاسخ دادم . سوال شما بود؟ از بس كامنتها زياده يادم نيست كي و كجا بود ولي امروز كامل پاسخ دادم
@ نيمچه آشپز:
آيسينگ شوگر يا پاودرد شوگر همون شكر بسيار ريز دانه يا پودر شكره كه در تهيه آيسينگها و كرم ها به كار ميره
http://en.wikipedia.org/wiki/Powdered_sugar
خب... ثيكند كريم يكي از محصولات استرالياست كه خامه با چربي 35 تا 36.5 درصده و با ژلاتين و يا ساير غليظ كننده ها فراوري ميشه. ميتونه جايگزيني براي ويپينگ كريم باشه
ما دو نوع خامه ديگه هم داريد كه ايكسترا هوي و ايكسترا لايت هستش . ببينيد دقيقا كدومش رو خواسته. ايكسترا هوي 36 تا 40 درصده و ايكسترا لايت 12 تا 12.5 درصد
من خودم زياد سخت نميگيرم. ولي اين انواعشه اگه خواستيد
• Half and half (10.5–18% fat)
• Light, coffee, or table cream (18–30% fat)
• Medium cream (25% fat)
• Whipping or light Whipping cream (30–36% fat)
• Heavy Whipping cream (36% or more)
• Extra-heavy, double, or manufacturer's cream (38–40% or more)
Extra light (or 'lite'): 12–12.5% fat.
Light (or 'lite'): 18–20% fat.
Pure cream: 35–56% fat
Thickened cream: 35–36.5% fat
Single cream: 35% fat.
Double cream: 48–60% fat.

@ hooshy
@ hav va :
مرسي از لطفتون

@ منير:
قالبي و تميز در اومده منير جان
نوش جان

هورااااااااااااااا
میدونی چرا؟ چون من بعد از 2 ماه موفق شدم همه رسپی هارو بخونم ازشون یه فایل درست کنم و کلی از دستورها را درست کنم که گوش شیطون کر تا حالا خرابکاری به بار نیامده! چیز کیکها رو که هر کی خورده بعدش دست از سر ما بر نداشته
اینهمه حرف زدم که ازتون تشکر کنم و بگم خیلی
خوشحالم که با وبلاگتون وبا شما آشنا شدم
سالم و سرحال باشین الهی

مقش شب:

کریم چیز فلن:

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/self.aspx?path=%2f%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2f%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%20%D9%81%D9%84%D9%86%2f%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%20%D9%81%D9%84%D9%86-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%201.JPG

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/01/blog-post_06.html

شف جون..باقی دوستان عزیز کسی میدونه این شیر تبخیر شده رو کجا میشه پیداش کرد.توی تهران البته؟جایی داره اینجا؟
یه مدل فلن می شف اموزش داد.همین جوری بود مثل مال شف که اسمشو گذاشت فلن مکزیکی ولی جالب بود توی زودپز پختش.قالب رو گذاشت ته زودپز و درشو کیپ کرد و گذاشت روی گاز.من میخوام درست کنم ولی شیر تبخیر شده اینجا ندیدم.

شیر تبخیر شده در تهران هست من چند باری خریدم ولی اونجایی که من ازش
میخریدم دیگه نداره که آدرس بدم ولی ... بطور کلی اقلام خاص خارجی را در تهران میتونین از فروشگاه هایلند در میدان آرژانتین بازار تجریش قبل از ورودی بازار اصلی یا همون تکیه مغازه ای هست که همه جور شکلات و سس و ... داره همینطور در بازار تهران کوچه مروی
سوپر ولنجک اینا جاهایی هستش که من بلدم حالا دیگه من نمیدونم شما کجای تهران ساکنین امیدوارم این آدرسا کمکتون کنه
با اجازه طیبه خانوم که فضولی کردم جواب دادم

مرسی دوست خوب.توی هایلند ندیدم تا حالا..کوچه مروی شاید باشه ولی چون دنبالش نبودم.احتمالا ندیدمشم.بازار تجریش رو بعید میدونم داشته باشه اونجا.خیلی خاص ندارن معمولا اونها..پس اولویت رو یمذارم با هایلند.سوپر جام جم.نهایتا یاس..اگه نداشتن میرم مروی!.خیلی ممنون از کمکت خانوم!لطف کردی!

همه چیز عالی‌ و خوشمزه فقط یه چیزی این وسط گیر داشت اونم بوی این پنیره بز بود که میرفت تو بینیم و نمیذاشت بخورمش. انگاری بین شوغا بودم
loooooooooooooo

خودم فکر می‌کردم بیشتر بو و طعم تخم مرغ احساس می‌کنم به این دلیل هیچوقت سوفله تست نکرده بودم اما انگاری زور پنیره خیلی‌ بیشتر بود. با این حال خیلی‌ دوسش داشتم . فکر کنم دفعهٔ بعد با فتا درست کنم بهتره( من جنبهٔ پروتین خوب و کلیه سالم ندارم)
:D

راستی‌ من موادو نصف کردم و فقط یه رمکین پر شد البته پر هم نشد ولی‌ فکر می‌کنم ارتفاع رمکینم بیشتر باشه

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/chevre%20sofle.JPG

@ پونه:
خيلي خوشحالم كه هم خودتون و هم دوستانتون رو شاد كرديد
و از همه مهمتر از چيزكيك خوشتون مياد كه من رو وسوسه ميكنه يه مدل ديگه اش رو هم درست كنم

و اينكه باز خوبه يك نفر يه بك آپ گرفت! چون من تنبليم ميشه بك آپ بگيرم

:p

@ نيمچه آشپز:
از اين شير زياد توي ايران وارد نميشه
جالبه كه اينها هم ديگه نيست. خدا رو شكر كه من چند قوطي انبار كردم! اين همشهري هاي من جدا معلوم نيست چطوري خريد ميكنن. آخه اين شير به چه دردشون ميخوره خدا ميدونه

@ پونه:
مرسي كه كمك ميكنيد

@ پريس:
جدي ميگي؟ ولي واسه من 4 تا رو راحت پر ميكرد
آره ارتفاعش كه خيلي بيشتره ولي قطرش كمتره كه

فهميدم مشكل كجاست!!! از سفيده بوده. ميدوني كه هرچي مقدار سفيده تخم مرغ كمتر باشه كمتر پف ميكنه! يعني وقتي سفيده ها بيشترن راحت تر و سريع تر پف ميكنه و حجمش هم بيشتر ميشه
دليلش اين بوده

پريس جون كلي خنديدم. با بوي پنير هم مشكل داري؟ حالا جالبه بدوني كه من خودم هم همينطوريم. بعضي از پنيرها رو نميخورم ميگم : "مزه گاو ميده" بعد مامانم ميگه : " مگه تو كي گاو خام خوردي كه مزه اش رو بلدي؟" جالبه كه هر شيري رو هم نميخورم. چون به نظرم بعضي از ماركها هستن كه شيرشون مزه گاو ميده
:p
ولي جالبه كه اصلا احساس نكردم كه پنير بز بوي بز بده! البته من آدميم كه با بوي ميگو هم مشكل نداره پس نميشه روي من حساب باز كرد

پريس جون انرژيت رو نگهدار واسه سوفله شكلات. درستش كردم عالي بود. بيشترش رو هم خودم زدم بالا

و البته تو شكلات هم كه دوست نداري

ا‌؟ ا‌؟ کی‌ گفته من شکلات دوست ندارم؟ اتفاقاً من همهٔ دسرای شکلاتیو بیشتر از وانیلی دوست دارم فقط نمیتونم شکلات خالی‌ خالی‌ بخورم دندون درد میگیرم ولی‌ خیلی‌ ویفر شکلاتی دوست دارم. کلا ترجیح میدم دسر شکلاتی بخورم تا خود شکلات. دیدی که کیک تولد خودمو آقای شوهر یکی‌ شکلاتی بود یکی‌ هم کاور شکلات داشت. خلاصه که من اینجوری شکلات میخورم. پس در انتظار سوفله شکلاتی

وای طیبه منم اینجوریم میگم شیر مزه گاو میده یا مرغ! مزه مرغ میده مامانم هم دقیقا همون جواب مامان شما رو بهم میده همیشه. من کلا دختر بی‌ ادبیم واسه همه چی‌ بوی یه حیوونیو پیدا می‌کنم. تازه از زمانی‌ که دانشجو شدم درست شدم حالا فکر کن چی‌ بودم

ولی‌ این یکی‌ واقعا بوی شوغ میداد فقط بازم میگم خوشمزه بود این آقای شوهر ما که هر چی‌ یه ذره بوی نامربوط بده رو پس میزنه(درو تخته جوریم والا) هم ۳تا قاشق! ازش خورد داشتم شاخ در میاوردم

اِه! به به پس مشكل حل شد. منم دسرهاي شكلاتي رو از خود شكلات بيشتر ميپسندم مخصوصا اگه سوفله باشه

من جلو مامانم جرات ندارم لوس بازي در بيارم. واسه همين كلا جوري بار اومدم كه همه چي ميخورم ولي واقعا خيلي چيزا رو نميشه خورد

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pSCKj0jRNceqPTYOp58TWO3NlFwdVBBredotYJ2FkX-8NaF64Xv_-NdyJDmSeYsk_ADDWDmmzFFWsaThSLYit35vPDOKRcvj0/%D8%B4%D9%88%D8%BA%20%D8%B3%D9%88%D9%81%D9%84%D9%87.JPG?psid=1

همه چیز سریع و راحت.
دفعه دیگه من حتما بهش نمک اضافه می کنم، آخه من خیلی نمکی هستم، بر عکس شما شف عزیز!!

می دونم زودتر می میرم.

:D

فلفل بیشتر هم بد نیست به نظر من.

دست شف درد نکنه.

وای مروارید جون چه خوشگل شده چه ظرف نازی یه ساعت دارم نگاش می‌کنم من که اومدم موادو نصف کردم از این ترکای خوشگل که سوفله شما و طیبه داره نخورد وسوسه شدم باز درستش کنم با فتا‌ها
(چشمک

@ پریس

پریس جون لطف دارید. من هم ظرف رو خیلی دوست دارم. قابل نداره.

من فکر کنم کمی جوز هندی هم بد نباشه توی این سوفله.

شما امتحان کنید، خبرش رو به ما هم بدید.

:D

وااااااااااي من آخرش غش ميكنم با اين عكساي خوشگل
بذار يه بار ديگه نگاش كنم

خييييييييييلي نازه

آره من چون شوغ گيرم نمياد دلم نيومد فلفل بريزم كه طعمش رو تحت الشعاع قرار بده
:p
شما كه هر روز ايران نميايد من هميشه شوغ داشته باشم
:D

نه بابا! ايشالا عمر 120 ساله! من چون مامانم فشار خونيه سعي ميكنم رعايت كنم كه آخر عمري مثل مامانم از خوردن همه چي محروم نشم

آره پريس جون با فتا هم خوشمزه ميشه
راستي ديگه بايد شبانه روز بگردي از اين ظرفاي خوشگل واسمون گير بياري
looooooool

آیی گفتی‌. چشامو گرفته. هردفعه که نگاش می‌کنم ۱۰۰ تا ماشالا میگم میترسم آخرش بشکنه. جاهایی‌ رو سراغ دارم که بشه پیداش کرد ولی‌ خوب میدونم اندازه جیب من نمیشه ولی‌ در ناا امیدی بسی‌ امید است دیگه شاید یه جایی‌ به قیمت مناسب پیدا کردم.( مگه نه؟؟) حالا بازم جایی‌ چشم از این خوشکلا(ماشالا) دید حتما خبرت می‌کنم

راستی‌ اگه برات امکان داره لطفا یه نگاهی‌ به ایمیلت بنداز مرسی‌

ممنون شف عزیز.

@ paris

پریس جون،

این ظرفه اصلا قابل شما رو نداره.

اگر هم شکست فدای سرتون. مسافر سراغ ندارید از آلمان به اونجایی که شما هستید؟

@مروارید

ممنونم خیلی‌ لطف دارین.شاید خیلی‌ جاها باشه ولی‌ چون نمیدونستم چه کاربردی داره بهش توجه نکردم الان اگه ببینم دیگه سریع میشناسمش
:D
بازم ممنون فقط منظورم این بود که خیلی‌ ظرف نازیه. سایزش همون سایز رمکینه یا بزرگتره؟ چون طیبه جان گفته بودن خواستم اگه جایی‌ دیدم بدونم دنبال چه اندازه‌ای باشم

@ Paris

پریس جون،

ظرفه رو که اندازه گرفتم،

ده سانت قطرش هست و پنج سانت ارتفاعش.

رمکین اندازه های مختلف داره، بعضی هاشون کوچکن بعضی هاشون بزرگتر و پهن تر.

ولی اون مارکی رو که براتون ای میل کردم رو باید بتونید پیدا کنید. اگر نبود اطلاع بدید.

مروارید جان
این ظرفتون کلا انقدر ناز هست که من یکی آدرسش رو بخوام ازتون
:دی

پريس جون من شوخي كردم ميدوني منم زياد ظرف و ظروف دور خودم جمع نميكنم و فقط چيزايي رو ميخرم كه قيمتش خيلي مناسب باشه
فقط چون مطمئنم اينجا نيست به شوخي گفتم شما دنبالش باشي

من دفعه قبل دو تا از این سوفله ها رو دو روز بعد از درست کردنشون خوردم. به نظر من بیات شده و دوباره گرم شده، مزه اش خیلی بهتر شده بود. نه که اولش بد بوده باشه ها، نه. مثل قرمه سبزی شده بود که مونده اش خوشمزه تره. خلاصه حتما بیاتش رو هم امتحان کنید.

در ضمن من نون سنگک بیات هم خیلی دوست می دارم.

پيشنهاد جالبيه...فقط من باهاش يه مشكل كوچيك دارم.... توانايي مقاومت در برابر سوفله رو ندارم و بايد درجا بخورمش
:p

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pvTckMuOstpH6HrtY8Rh70a6OWsYZPgbDfiojCdvB01E-YnB0h91hY9-qD5DXOdmfohDLysRFhlZUgX2IJEkAA0ElDGI4Wjro/%D8%B4%D9%88%D8%BA%20%D8%B3%D9%88%D9%81%D9%84%D9%87.jpg

من دقیق نمی دونم چیزی که من درست کردم همین هست که شما درست کردید یا نه!(طبق معمول!!)
بلعکس پریس جون که با بوی پنیرش مشکل داشتن، من با بوی تخم مرغش مشکل داشتم. مدام این حس رو داشتم که دارم یه تیکه ابر می خورم که از تخم مرغ ِ با بوی تند هست!
جالبش اینکه من نتونستم تمومش کنم اما آقای همسر خورد و به به هم گفت! مثل اینکه موفق شدم ذائقه
بچه رو عوض کنم :دی
فکر می کنم باید یکبار دیگه با پنیر دیگه ای امتحانش کنم.
بافتش باید مرطوب ِ مرطوب باشه شف جان؟

@ نازنین

نازنین جون،

نمی دونم توی سوفله اتون جوز هندی ریختید یا نه؟ من برای تو ذوق نخوردن بوی تخم مرغ توی چنین غذاهایی معمولا جوز هندی اضافه می کنم.

بافتش كه همون به نظر ميرسه و ابري هم بوده
بله امكانش وجود داره كه بوي تخم مرغ احساس كنيد. همينطور كه گفتم من مشكلي با بوهاي مواد غذايي ندارم . ولي اكثر آدما اينطوري نيستن و بايد از ادويه ها استفاده كرد. همينطور كه مرواريد جون فرمودن معمولا جوز هندي به كار ميره ولي از هر نوع ادويه اي كه مايليد ميتونيد استفاده كنيد
سوفله ها معمولا يه همچين موردي واسشون پيش مياد

ممنون
پس اینبار به پیشنهاد مروارید جان از جوزهندی استفاده می کنم.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...