2011/01/18

پاکت پیتزا



با اين خمير هرچيزي ميتونيد درست كنيد. فكر كنم اولين چيزي كه به ذهن يه ايروني ميرسه پيتزاست (يا حداقل همشهري هاي ما بدجور پيتزا خورشون خوبه!) و اتفاقا با اين خمير پيتزاهاي خوشمزه اي ميشه درست كرد. فقط يه موردي هست كه بايد حتما ذكر كنم.... اين كراستش ترد ميشه. پس به درد "اونهايي كه دوست دارن نون پيتزاشون نرم باشه" نميخوره.





با ديدن اين فلفلهاي گوگولي بود كه ايده اين پيتزا به سرم زد. حتما از فلفل های شیرین استفاده کنید. اين فلفلها ممكنه واسه شما تند باشن. پس فقط درصورتي كه با فلفل مشكلي نداريد ميتونيد از اين ايده استفاده كنيد. يعني مثل ما جنوبي باشيد... يا هندي... يا مكزيكي! يا اينكه از ساير سبزيجات مينياتوري استفاده كنيد. يا مثلا چيپس يا نوارهاي سوسيس يا....






پس خمير رو يك ساعت قبل از كار از يخچال بيرون مياريم. سطح كار رو آرد ميپاشيم....







خمير رو پهن ميكنيم (من طبق معمول خيلي خيلي نازك پهنش كردم چون كراست نازك رو دوست دارم )





متناسب با سايز تاپينگمون (همون سبزيجات مينياتوري) يه كاتر انتخاب كرده و خمير رو قالب ميزنيم.





توي سيني فر قرار داده و روش رو با فيلينگ مورد نظرمون پر ميكنيم. كه من از سس گوشت استفاده كردم. ( 300 گرم گوشت چرخ كرده . يك عدد گوجه. يك عدد پياز. يك ق چ ادويه. يك ق غ كچاپ. يك ق غ آبليمو. نمك)





و روش هم اگه دوست داشتيم يه عالمه پنير!








و لايه دوم خمير رو روش قرار ميديم.







يه چنگال رو توي آرد فرو ميبريم و دور تا دور خمير ها رو به هم ميچسبونيم. روي سيني رو با سلفون ميپوشونيم و اجازه ميديم يك ربع استراحت كنه.






فلفل ها رو روي خمير چيدم و فشار دادم كه بچسبن.






به خاطر اينكه خمير استراحت كرده و كمي پف كرده ممكنه حاشيه هاش باز شده باشه پس مجددا با چنگال خوب به هم ميچسبونيمشون.






روي خمير رو با روغن زيتون چرب ميكنيم. (اگه هم از سبزيجات روي خميرتون استفاده نكرديد ميتونيد اِگ واشش كنيد)






از نيم ساعت قبل فر رو روي آخرين درجه قرار ميديم تا حسابي داغ شه. سيني رو توي فر قرار ميديم به مدت 15 تا 20 دقيقه. ( اگه پيتزاي معمولي درست ميكنيد هم باز توي همين زمان ميپزه. و خيلي هم خوشمزه ميشه)






اينم برشش. همينطور كه گفتم من خميرش رو خيلي نازك گرفتم. شما ميتونيد ضخيم تر كار كنيد.







اين مدل خمير واسه پيتزا خوب جواب ميده و موقع خوردنش حسابي قرچ قرچ خواهيد شنيد.



40 comments:

سلام
خسته نباشي واييييييي اين فلفل ها چه باحالند اما
من وقتي از اين پيتزا ها درست ميكنم لبه اش چوبي و غير قابل خوردن ميشه چرا؟ چكار كنم

دستت درد نکنه چه جالب شدن و البته اون فلفل بنفشا خیلی‌ خوشکلن. آفرین به این همه خلاقیّت

سلام طیبه جونم
امروز خودمو کشتم زودتر از هر شب بیام خونه چون میدونسم قراره بگین با بقیه خمیر چه کردین،فوق العادست چه فلفلهای نازین
حتما میخوام درستش کنم
خیییییییییییییییییییلی دوستت دارم

سلام خانمی
دستت درد نکنه قیافه اش که خیلی خوردنی و خوشمزه است. طبق معمول زحمت دارم توی یکی از فایلها به اسم کیک ژنواز اسمی از ترامیسو برده بودید می توانید بگید که چه موادی داخلش هست ممنون می شم.

عالی طیبه جون..... مرسی.... من انشالله 5شنبه شب که مهمون دارم درستش میکنم... خبرشو بهت میدم....

بازم مرسی...

سلام طیبه جون شف عزیز :بذار این جوری شروع به گفتن بکنم که آدمی هر چه بخواهد بدست می آورد کافی ست که از ته دل بخواهد چند وقت بود که خیلی دلم می خواست تا چیز های جدید(آشپزی ) یاد بگیرم چون واقعا علاقه وافر دارم به آشپزی :گرچه تا به حال قسمت نشده وقت درست حسابی بگذارم برای آشپزی (به علت درس ونی نی نا خواسته ی تازه به دنیا آمده که حسابی از همه چیز عقب افتاده ام حتی الان یک ساله که می خواهم پایان نامه کارشناسی ارشدمو،دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم ، دفاع کنم ولی نمی شود برایم سخت شده با بچه داری)تا اینکه پریروز همین جوری از روی علاقه دنبال مطالب آشپزی بودم که لینک بلاگ شمارا دیدم و به این نتیجه رسیدم که هر آرزویی ادم بکنه یه جوری برآورده میشه،باورتون نمیشه که الان دو روزه که من نشستم پای سیستمم و دارم مطالب آشپزی تونو می خونم و با تمام وجودم لذت می برم و الان دقیقا دو روزه که کارهای پایان نامه را گذاشتم کنار و به قول دوستان معتاد بلاگتون شدم شدیدا ، خانمی واقعا شاهکاری ، مرسی مرسی مرسی .
و من عاشق اشپزی، یک مشکل حسابی دارم اون هم با فر هست ،من فر گازی ندارم فر برقی مدل سامسونگ 4260 دارم واونجوری که فرمودین غذا ها و کیک هایتان در فر های برقی خوب در نمی اید درسته ؟؟؟؟؟ اکثر منو هاتون با فر هستش حلا من چیکار کنم که بتونم شاهکارهایتان را درست کنم آیا فر گازی بخرم ؟؟؟؟
بابت کامنت طولانی ام عذرخواهی میکنم .
اگه امکان داره خیلی خیلی برام مهمه جوابم را بدهید و راهنماییم کنید تا به آرزوی آشپز خوب شدن برسم

سلام شف جونم
خسته نباشی من رفتم همون اكتيو دراي ييست که شمااستفاده میکنید را خریدم و میخوام اون خمیر پیتزایی که باهاش آموزش دادید رو درست کنم سوالم اینه که میشه تو این خمیر بجای اينستنت ييست ازش استفاده کرد یا نه؟ ممنون خیلی ماهی
kissssssssssss

خیلی خوشگلن و صد البته خوشمزه.......
خدا رو شکر امتحانم تموم شد و یه نفس راحتی کشیدم ( آخییششششششششششششششششششش )
فقط مونده تحویل پروژه که اونم خوراک منه
طیبه جان جمعه تولد اقای شوهر هست و طبق معمول در تدارک. مطمئنم از اموزشهات استفاده اساسی میکنم
دلم برا فر و خامه کشی تنگ شده بود به خدا دچار افسردگی شده بودم در عوض از 5 شنبه دلی از عزا در میارم
با بهترین ارزوها

عزیزمی . طیبه جان گل کاشتی بازهم . ولی جان من ، من این فلفل ها رو تا به حال ندیدم تو شیراز ؟ بنفش ؟؟؟؟ چه چیزها ! دیدی قربونت برم به خدا ;)) شیراز ما پشت کوهه نه بوشهر شما
فکر کن نه مارشملو می تونم درست و حسابی پیدا کنم . همش رنگیند ، آخر مجبور شدم خودم تو خونه مارشملو درست کنم . نه پنیر چدار قوطی ای مثل مال تو پیدا نکردم . نه از این فلفل خوشگل ها تا حالا دیدم :( ...
جان خودم الان به شدت احساس پشت کوهی بودن بهم دست داد . به هرحال ، بعد از این همه غر زدن بگم . که دستت طلا ، باز هم گل کاشتی . برم کامنت های پست قبل رو بخونم ببینم سوالم رو دیدی گلم یا نه . شاد باشی.

طیبه جان ممنون از دستور زیبا.من با اکتیو درای پیتزا درست کردم عالی شد هم خوب پف کرد هم کراستش نرم شد. میشه همین دستور را با اکتیو درای درست کرد؟ یه خواهش دیگه هم داشتم از شما یا هر کسی تو کارگاه می تونه من رو راهنمایی کنه: طرز تهیه تیرامیسو چه طوری است؟

وای منم از این فلفل های کوچولو و رنگی ناز می خوام :(
منم تاحالا بفشش ندیده بودم!
حتی اگه فلفل رنگی کوچولو هم پیدا نکنم این مدل پیتزا رو درست می کنم.
5شنبه تو راهه و من دارم کلی برنامه می ریزم کدوما رو درست کنم! :>

خسته نباشی طیبه جان :)

راستی طیبه جان این امکانات جدید که اضافه کردی عالییییه... همین قضیه پرینت و ایمیل و پی دی اف و اینا.
واسه اینکه من خودم رسپی رو که می خواستم استفاده کنم یه نسخه ازش چاپ می کردم و برای اینکار کلی دنگ و فنگ داشتم که فقط قسمت رسپی رو از وبلاگ جدا کنم!

واقعاً این دست گلی که می گن درد نکنه دست شماست :*)

@ خرمالو:
از جنس خميرش ميتونه باشه
من فقط وقتي كه از اين خمير پيراشكيهاي آماده استفاده ميكنم اونطوري ميشه
خمير اگه خوب باشه چوب نميشه
و اينكه من هميشه خمير رو نازك ميگيرم و اين حاشيه اش رو هم كوچولو
ترد و خوب ميشه
@ منيره:
تيراميسو خيلي ساده است. از ليدي فينگر ( يا بعضي كيكها يا بيسكويتهاي ديگه) تشكيل شده كه توي اسپرسو (يا قهوه هاي ديگه ) زده شده و توي ظرف چيده ميشه. بعد روش يه لايه كرمي از تركيب پنير ماسكارپنه ميره و باز ليدي فينگر و باز كرم و در نهايت ميره توي يخچال
خوشمزه است و سريع و البته جديدا ليدي فينگر آماده هم تو بازار هست. ولي من خونگيش رو ترجيح ميدم
اگه من ماسكارپونه داشتم ميساختمش چون خيلي دوستش دارم. كاله كه ديگه ماسكارپونه نداره. يا داره و اينجا نيست
@ فرشته:
من جاي شما بودم بار اول چيزي رو واسه مهموني درست نميكردم ولي شما مختاريد. ايشالا كه عالي شه
@ yasna goli 89:
من معتقدم آدم بايد هميشه با سعي و خطا قلق فرش دستش بياد. من خودم با موفقيت روي بخاري و با ذغال هم كيك پختم! پس كار نشد نداره. تست كنيد و مرتب زمان و درجه فر رو كم و زياد كنيد ايشالا كه نتيجه مطلوب رو خواهيد گرفت
و انشالا كه پايان نامه با موفقيت به پايان برسه و به آرزوهاتون زودي دست پيدا كنيد
@ مري:
كافيه اكتيو دراي رو توي همون مقدار آب ( ولي گرم با شرايطي كه بلديد) ده دقيقه بذاريد ور بياد. بقيه ماجرا ديگه عين قبله
كوچكترين مشكلي هم پيش نمياد
دقت كنيد كه قوطي ييست هميشه كيپ و در بسته باشه و من البته ميذارمش توي فريزر
@ آرتا:
به به تولدشون مبارك. مطمئنا مهموني عالي خواهد شد. ما هم كه منتظر عكساشيم
@ آرام:
يعني من تقريبا ميشه گفت مطمئنم كه ميتوني لوازم خارجي گير بياري
ظاهرا اسم فروشگاه هاش "سروش" هستش
و صد البته كه از اين فلفل ها پشت كوه پيدا نميشه
اينا رو حميده جون از تهران واسم سوغاتي آورده! عمرا اينجا موجود باشه
@ مريم:
بله اكتيو داري همين كار رو انجام يده فقط ده دقيقه به فرايند كار افزوده ميشه. كه در بالا توضيح دادم. تيراميسو رو هم بالا توضيح دادم
@ منير:
خيلي دقت كن بعضي هاشون تندن ها. ولي اكثرا ترش و شيرين بودن. خيلي مواظب باش كسي رو نسوزوني

سلام طيبه جان معذرت ميخوام براي درست كردن پيتزاي معمولي لازم به پخت خمير در دو مرحله نيست ؟ يعني اينكه اول خمير رو توي ظرف پهن كنيم بذاريم توي فر كه نيم پز بشه بعد از اين مرحله مواد دلخواه رو روي خمير بريزيم و بعد دوباره بذاريم توي فر ؟ اگر نياز به پخت دو مرحله اي هست ميشه زمان پخت اوليه رو بهم بگي عزيزم ؟ ممنون ميشم اگر راهنمايي كني

توي پست "خمير پيتزا" شرايطش رو توضيح دادم. ولي ميدونيد كه مواد پيتزا از قبل پخته ميشن و نيازي به پخت مجدد نداره. هدف پختن خميرشه. و ذوب شدن پنير. وقتي با حرارت بسيار بالا و در طبقه پايين فر پيتزا رو ميپزيم در يك مرحله پخته ميشه. يا اينكه ميشه اول با حرارت زياد پيتزا و مواد رو پخت بعد به طبقه وسط منتقلش كرد و با حرارت كمتر پختش
البته هميشه ميتونيد پنير رو هم تو 5 دقيقه آخر اضافه كنيد. پيتزا سليقه ايه. هر چي عشقمون كشيد ميتونيم كار كنيم

من دیشب می خواستم تست کاپ میگو درست کنم اما نرسیدم نون تست بخرم برای همین با موادش این رو درست کردم . به جای نون تست ماکارونی رشته ای درست کردم ولی میگو و سس تارتار فوق العاده ش کرد.
باورتون نمی شه میگو با سس تارتار عالیییییییییه :)

http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/20/

اینم لینکش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_9863.html

سلام
مرسی عزیزم از توضیحات خوب و کاملت
فقط اگه این پنیر ماسکارینه را گیر نیاریم میشه از چیزی دیگه استفاده کرد و اینکه کرمش فقط پنیر هست.
قربانت

شف جونم سلام . پنیری که شما استفاده کردید از چه نوعیه که قالب زدید اونم به این ضخیمی !!!! اصولا پنیرهایی که ما استفاده می کنیم یا رنده شده هستن یا اینقدر سفت که قابل قالب زدن نیستن.

خوب البته حق با شماست طیبه جون، ولی من مهمونای فردام خودمونی هستن، مامان بابام و خواهرام با خانوادشون، که خواهرامم سرشون درد میکنه واسه درست کردن غذاهای جدید.... عین خودم.... واسه همین تصمیم گرفتم اینو واسه فرداشب درست کنم

البته اگر مامان‌شوشو اینا مهمونم بود واسه فرداشب، قطعا واسه دفعه اول اینو درست نمیکردم!!!

سلام طیبه جون... من خمیر رو درست کردم و باهاش پیتزا درست کردم، البته از نوع پاکتی نه! آخه از اون فلفل خوشگلای شما نداشتم و فکر کردم ممکنه کم بیاد واسه شام!! همه گفتن خمیرش خیلی خوشمزه شده و چون یه سری هم با خمیر آماده‌ها درست کردم، همه تصدیق کردم اون که خودت میرشو درست کردی خیلی بهتره... :D

به محض اینکه عکسا رو ریختم رو کامپیوترم، واست می‌ذارم عکسشو


اما یه سوال اینکه خمیر من به اندازه خمیر شما پف نکرد، حتی اون سه ساعت هم که بیرون گذاشتم ـقبل از اینکه بره تو یخچال- پفش خیلی کمتر از سه ساعت شما بود :( چرا آیا؟؟؟ :-/

سلام عزیزم

واقعا از آموزشهای قشنگت ممنونم، من که دیشب این پیتزا رو دیشب درست کردم، هر کی خورد بازم خواست، در کل عالی بووووووووووووووووووود

مرسیییییییییییییییییییییییییییییی
:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

سلام طیبه جان ! خوبید ؟ خسته نباشید می خواستم ازتون تشکر کنم برای دستورات بسیار بسیار تکنیکی و روان آشپزی .یه سوال ازتون داشتم : تخته کار (تخته ای که روش خمیر را باز می کنیم )از کجا میتونیم تهیه کنیم و آیا اسم خاصی دارد ؟

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

طیبه جون به خدا سوپر سروش ما همچین هم تاپ تاپ نیست ، مثلا من بلوچیز رو اونجا پیدا کردم ولی چدار رو نه .خیلی خیلی ناقصند فروشگاه های اینجا فکر کن من خیابون انوری رو که مثلا مرکز مواد غذایی خارجیه رو زیر و رو کردم نتونستم مارشملو ساده گیر بیارم برای فوندانت . خلاصه که بدجوری اینجا هیچی گیر نمی یاد...0

@ منير:
كاملا موافقم. تارتار با همه غذاهاي دريايي عالي ميشه
@ منيره:
تخم مرغ و شكر
اين يه رسپي
http://tiramisurecipes.net/classic-tiramisu-recipe
زرده با شكر و سفيده جدا زده ميشه و بعد با پنير مخلوط ميشه
ماسكارپونه چرب و خامه اي تر از پنير خامه ايه
نميدونم بايد اول ماسكارپونه رو بخوريد بعد دنبال ماركي از پنير خامه اي باشيد كه طعمش به ماسكارپونه نزديك باشه
يا اصلا دل به دريا بزنيد و با پنير خامه اي معمولي درستش كنيد
@ پوپولي:
اين يه نوع پنير ايتاليايي بود كه از خارج واسم آورده بودن. ولي پنير رنده شده خيلي خوب جواب ميده
@ فرشته:
تجربه به خودم ثابت كرده كه اينستنت ييست سريع تر از اكتيو دراي پف ميكنه
اين رو بگم... اينجا فضاي خونه ما گرم تر از خونه شماست پس كمك زيادي ميشه اگه ظرفتون رو جاي گرم تري قرار بديد. ولي حواستون باشه اگه زيادي گرم باشه بعد از يه مدت كه خمير توي يخچال موند بوي ترشي ميگيره. اين كه ميگم "يه مدت" يعني مثلا يك هفته
@ محبوبه:
خوشحالم كه موفقيت آميز بوده
@ زيبا:
شهر ما همه چيز خيلي خيلي گرونه. اين تخته هاي آشپزي رو از شهر هاي اطراف خريدم. يه فروشگاهه كه فقط از دبي جنس مياره اسمش همون "كاتينگ برد" هستش گرد و بزرگه و سه تا پايه داره كه من لازمش نداشتم. كوچيكش هم هست. ولي شما اگه نتونستيد هم گير بياريد به سادگي ميتونيد از سنگ اپن آشپزخونه استفاده كنيد ولي اول حسابي تميزش كنيد
@ آرام:
عجيبه! من كه خودم قرني يه بار شيراز نميرم ولي بچه ها خوب خريد ميكنن. ميگم آرام جون احتمالا خداي نكرده شانست عين خودمه
:p

خمیر منم مثل مال مروارید جان خیلیییی چسبنده بود واسه باگت کمی‌ سطحو آرد پاشیدم دستمو هم اردی کردم حل شد ولی‌ این یکی‌ آرد هم اضافش کردم هنوز میچسپید چون قرار بود پهنش کنم ولی‌ قالب که میزدم باز موقع بلند کردنش فرمشو از دست میداد تو فر‌ هم که رفت بیشتر پف کرد پس دیگه دایره نیست شده دیگر اشکال هندسی(خنده) ولی‌ طعمش که خوب بود(مطلب مهمه اینه دیگه نه!) ولی‌ جدی چطور مال شما بعد از پخت همون جور خوشکل دایره باقی‌ مونده؟
دلیلش اینه که پنیری که استفاده کردی جنسش طوری
بود که آب نمی‌شد؟ چون پنیر پیتزا آب میشه و نون از بالا دچار خلا میشه؟

ممنون

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/pizza%20cheese%20bites/pocket%20pizza.JPG

بله بله... فرمی که درست کردی دقیقا همونیه که باید باشه. یعنی بالاش گنبدی باشه
آره این ذوب نمیشد. یعنی نرم بود ولی فرمش رو حذف کرده بود
واسه شما همونیه که در اصل باید اتفاق بیافته
تزئینات روش هم خیلی بامزه شده

نمیدونم جریان چیه که اینقدر چسبناک بوده. البته زیادم عجیب نیست. این موارد زیاد پیش میاد

سلام شف جان
با این خمیر پیتزا چیز بایت را هم می شه درست کرد

بله با هر خميري ميشه هر مدل پيتزايي درست كرد. فقط بايد از طعم خميرش خوشمون بياد
پس يك بار تست كردنش واجب ميشه

این پیتزاها خیلی خوشگلن
پیتزا رو امروز درست کردم خمیرش عالی بود ولی مثل
مال پریس جون گنبدی شد که الان فهمیدم که باید همین طور باشه
ولی انقدر پف کرد که همه فلفلاش با صدا میپریدن بالاو اما حسابی سوختم
واما یه سوال
من با این خمیر یه نون دارچینی درست کردم اما روش وکفش نرم نشد اینجا این نونو من از پیتزا فروشی میخرم وخیلی خوشمزست
ولی من هر چی درست میکنم اونطوری نمیشه
اندفعه وایسادم و نگاه کردم همه مراحل عینا انجام دادم ولی نشد که نشد
ممنون

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/P1010325.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!173
اینم عکسش

This comment has been removed by the author.

@ مروارید
مروارید جون من نمیدونم منظور از سلیمه جان همون سینامون رول باشه یا نه

ولی‌ وقتی‌ طیبه جان پست نوتلا رول رو گذاشتن من ازشون سوال کردم با این خمیر سینامون رول درست کنم ایشون هم جواب دادن با این خمیر هر چیزی میشه درست کرد من همون موقع با نصف خمیر سینامون رول درست کردم که خیلی‌ هم عالی‌ شد عکس‌شو باز اینجا میزارم که ببینین شاید اگه منظور سلیمه جان همین باشه به دردشون بخوره برای کّل خمیر ۵ ق سوپخوری شکر قهوه ای(شکر معمولی هم میشه) با ۱ ق سوپخوری دارچین و ۵۰ گرم کره(البته مقادیرو من نصف کردم) واسه روش هم من از سٔس هرشیز و شیر عسلی استفاده کردم
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html


http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/ranginak/nutella%20rolls.JPG

@ paris

پریس جون،

حق با شماست. من یادم بود که شف چنین چیزی رو نوشتن، ولی سر ظهری هر چی گشتم پیداش نکردم. الآن ولی پیداش کردم، ظهر سرم خیلی شلوغ بود.

ممنون برای توضیحتون.

آره سليمه جون گنبدي ميشه. البته واسه اينكه پف كاذب نداشته باشه ميشه با چنگال سوراخش كرد كه هوا محبوس نشه
واسه اينكه فلفلها بچسبن من بيشتر فشارشون دادم. ولي آره فلفل حرارت كه ببينه سر و صداش در مياد
اينا خيلي خوشگل شدن
اين خمير سفت ميشه و بعد از پخت ديگه نرمي نداره
جوابهايي كه مرواريد جون و پريس جون دادن كاملا صحيحه

طیبه جون ممنون از اینکه جواب سوالهای بی پایان منو میدید

پریس جون ومروارید جون ممنون از زاهنمائیتون ولی
این سینامون رول نیست اسمش سیناستیک برد هست ومال دومینوز پیتزا انقدر نرمه که به قول طیبه جون میذاری تو دهن اب میشه
من اندفعه که داشت درست میکرد از پشت شیشه دیدم از تو سینی های خمیر در اورد ولی ظاهرا با خمیر پیتزاشون فرق داشت بعد به ضخامت 3 سانت تقریبا پهن کرد با کاتر برش زد روش فکر کنم کره ریخت رو کاغذ روغنی گذاشت بعد تو فر وقتی در اورد روشو با قلم چرب کرد و در نهایت مخلوط شکر و دارچین ریخت ولی من ناامید نمیشم وبا خمیر نوتلا رولز هم درست میکنم
بازم ممنونم

متوجه شدم
يه كتاب دارم كه اين چيزا توش زياده ولي اصلا هيچ كدوم رو تست نكردم
ولي بازم تضميني نيست كه كيفيتش همون در بياد
اگه احيانا يه روزي به رسپي خود دومينوز برخوردم واست پستش ميكنم

ممنون شف عزیز
به نظر شما با خمیر نوتلا رولز جواب میده
البته من تست خواهم کرد ولی میخوام نظر شمارم بدونم

خب ميدونيد كه هر رسپي يه مدل خمير ميده
اين نون نرمي ميده ولي اگه نازكتر پهن شه و زيادتر تو فر بمونه ميتونه تردتر شه
اميدوارم جواب خوبي بده

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...