2011/01/20

مرنگ كيسز



اگه تا به حال دست به تزئين بيسكويت يا كيك با روبال آيسينگ زديد حتما اين سوال واستون مطرح شده كه "پس با اينهمه آيسينگي كه زياد اومده چيكار كنم؟". عقل سليم حكم ميكنه كه ما هميشه بيشتر از ميزان مورد نيازمون رويال آيسينگ درست كنيم كه بعدش يه وقت دستمون تو حنا نمونه. ولي وقتي كار تزئين تموم شد تازه جمله "حالا چيكارشون كنم؟" تو گوشمون وينگ وينگ ميكنه. خب هزارتا كار ميشه كرد ولي اين كاريه كه من هميشه انجام ميدم. يعني درست كردن مرنگ كيس

يه بار يه رسپي واسه مرنگ كاپ جداگانه گفتم. چون مرنگ كيسز از شيريني هاي معروف هستن ممكنه بعضي وقتها بخوايد صرفا مرنگتون رو به اين هدف تهيه كنيد. پس اين شد يه رسپي. و بعدش برميگرديم سر اون معضلي كه اول درموردش بحث كردم كه اون هم اينجا و اينجا ميتونيد پيداش كنيد.





پس فرض رو بر اين ميگيريم كه الان يه عالمه (يا حتي يه ذره) مرنگ خام جلو روتونه






مرحله دوم رنگ كردنشه. يه اپسيلون رنگ قرمز رو با خلال دندون برداشته و مرنگ رو رنگيش ميكنيم. ميشه هم سفيد كارش كرد.

 يا با پودر كاكائو يا قهوه؛ قهوه ايش كرد يا اينكه از اون بدتر... يه عالمه رويال آيسينگ رنگ رنگي رو دستمون باد كرده باشه ...كه ديگه اين مرحله رنگاميزيش حذف ميشه
 من هدفم اين بود كه بوسه هاي مرنگيم صورتي باشن از رنگ صورتي ويلتون استفاده نكردم چون 
تجربه نشون داده كه "قرمز كريسمس رد" مرنگ صورتي بهتري بهمون ميده. و البته قرمزش هم نكردم يعني از ميزان رنگ بسيار كمي استفاده كردم كه صورتي ملايم و خوشرنگي بهمون بده





شما ميتونيد از هر اسانسي براي مرنگهاتون استفاده كنيد ولي بهتره حتما يه اسانس توش بريزيد حتي اگه از قبل وانيل بيرنگ بهش اضافه كرده باشيد. آخه اگه قراره مرنگهاتون رو براي مدت طولاني نگهداري كنيد... اين احتمال وجود داره كه بعد از مدتي بوي سفيده تخم مرغ بگيره! من اين اسانسها رو كه ديدم از بس ناز بودن از هركدوم يه دونه خريدم. و خيلي خوشحالم كه اينكار رو كردم چون هفته بعدش كه رفتم ديدم همه اش رو فروختن! من نميدونم اين مردم شهر ما با اينهمه اسانس چيكار ميكنن!!!





براي اين يكي مرنگ...چون صورتيشون كرده بودم از اسانس رزبري استفاده كردم. يك قاشق چاي خوري. دليلش هم اين بود كه ميزان مرنگم زياد بودش. ولي شما اگه از اسانسهاي روغني يا ايروني استفاده ميكنيد بيشتر از چند قطره نريزيد كه تلخش ميكنه. خيلي تلخ!






پس به رويال آيسينگ سفيدمون رنگ و اسانس اضافه ميكنيم و خوب مخلوطش ميكنيم كه يكنواخت شه




حالا واسه كيسها... از استار تيپ استفاده ميكنيم.

 مهم نيست كه ماسوره تون چه شكلي باشه. 

هر مدل ستاره ايش كه باشه جواب ميده. ولي به نظر من ريز باشه خوشگلتر ميشه






من از قيف يكبار مصرف استفاده ميكنم كه ديگه دردسر شستن نداشته باشه. ترجيحا قيف رو پر ميكنيم خوب فشار ميديم كه هوايي كه توش حبس شده خارج شه و ته قيف رو ميپيچونيم كه از انتهاش مرنگ خارج نشه. حالا آماده كار هستيم





فرقي نميكنه چه مدلي شكوفه بزنيد ولي من يه مدل دوطبقه اش رو بهتون نشون ميدم.



















هر مدلي كه شكوفه بزنيد در هر حال خوشگل ميشه ولي اگه واسه مهموني داريد كار ميكنيد. تمام تلاشتون رو به خرج بديد كه همه رو يك سايز و يك شكل فرم بديد. مخصوصا اگه واسه نوروزه (اينا واسه نوروز عالي جواب ميده چون با دوتا سفيده تخم مرغ يك عالمه مرنگ بدست مياريد و اگه زعفرونيش كنيد ديگه كاملا ايروني ميشه)





همه رو توي سيني فري كه كاغذ روغني گذاشتيد كار كنيد (چرب كردن نميخواد. بعدا نميچسبه) همه رو هم با هم درست كنيد. 

فاصله ها رو هم رعايت كنيد. زياد پف نميكنه ولي چون خيلي ظريفن بعد واسه برداشتن و چيدنشون توي ظرف ممكنه بشكنيدشون.

 فر رو از قبل روشن كرديم و تا الان گرم شده. درجه فر بايد 120 درجه سانتيگراد باشه يا كمتر. يعني هرچي كمتر بهتر. پس با كمترين درجه فرتون كار كنيد. گرماش ديگه در حد نا محسوسه. مهم هم هست اگه دماي فرتون زياد باشه مرنگهاتون صد درصد خراب ميشه. يعني ديگه اوني نميشه كه بايد باشه.






مدت زمان پختش يك ساعته. بعدشم در فر رو نيمه باز ميذاريم تا يك ساعت مرنگها به همين ترتيب به آرومي سرد شن. اين دوتا كار رو كه انجام بديد ديگه مرنگهاتون به كاغذ نخواهند چسبيد! هرگز. اين مرنگها كاملا پوك و پفكي و ترد و شيرين هستن. اگه قراره واسه نوروز كار كنيد ميتونيد دو مدل زعفروني و هلي درستش كنيد و قبل از پخت روش پودر پسته و بادام بريزيد كه طعمدار شن. ولي در حالت عادي همين مدلي ترد و ساده سرو ميشه. و يا به شكل كاسه اي كه قبلا ديديد با ميوه و پودينگ سروش ميكنيم. خوب حواستون جمع باشه كه هوا نبينه چون اگه رطوبت بهش برسه ديگه قابل خوردن نيست





 جالبه بدونيد كه همين مرنگ يكي از شيرينيهاي شب عشاق هستش. كاري كه ميكنيد اينه كه روي كاغذ روغني چند تا قلب به تعداد دلخواه و سايز دلخواه رسم ميكنيد و بعد كاغذ رو برگردونده و قلبها رو با مرنگ پر ميكنيم. رنگش هم دقيقا همين صورتي اي هستش كه نشونتون دادم. يعني قرمز كار نميشه. حالا شايد يه سالي خودم درستش كردم.

57 comments:

وای طیبه جون ! نمیدونی چه قده از این که این آیکون پرینت رو پایین صفحه گذاشتی خوشحالم
:))))
آخه به عنوان کسی که بیشتر دستور ها رو پرینت میگیره همیشه از این همه مصرف کاغذ شاکی بودم ! اما روم هم نمیشد بگم یه همچین امکانی رو بذاری تو وبلاگ! آخه با این همه مشغله که داری...!!!ه
به هر حال خیلیییییییییییییی ممنون

سلام طیبه عزیزم
بنده تو تخنخواب تشریف داشتم تازه خواب هم دیدم،ولی از خواب پریدم و جند بار این دست و ون دست شدم بعد به خودم گفتم
پاشو برو تو کارگاه عزیز دلم منو با این رسپی بردی به زمان نامزدیم حالا دیگه سرتو درد نمیارم و فقط میگم مرسیییییییییییییییی
دوستت دارم

سلام دوستان عزیز من خیلی خوشحالم که با این بلاگ آشنا شدم تازه سه روزه که پیداش کردم و دارم مرتب همه دستورهارو یاد میگیرم فقط یک چیزی خیلی ناراحتم کرده :اونم اینه که تو بخش تزئین روی قند هیچکدام از تصاویر مرحله به مرحله اجرائیش باز نمیشه تا قشنگ همه ی مراحل رو واضح ببینم واقعا اگه بتونید بهم کمک کنید خیلی ممنونتون میشم طیبه جان می تونم ایمیلمو اینجا بگذارم تا اگه کسی اون بخش رو داره برام بی زحمت ایمیل بزنه؟؟؟؟؟؟؟ یا اگه روش دیگه هست راهنمائیم کنید
با تشکر

اگر در فیسبوک هستید از اینجا هم دیدن کنید و عضو بشین .... ممنون.
http://www.facebook.com/pages/ashpzy-mdrn/179952332036691?v=wall#!/pages/ashpzy-mdrn/179952332036691?v=wall

البته با اجازه شف عزیز
@ yasna
عزیزم اون تصاويری که باز نمیشه مال قبل هست و فیلتر شدن. اگر فیلتر شکن داشته باشيد ميتونيد از این راه تمامی عکس ها رو باز کنيد و ببینید این تنها راهشه .
شف عزیزم حالا یه سوال این خوشگلایی رو که شما درست کردید رو توی ظرف شیشه ای اگر نگه داری کنیم تا ولنتاين مشکلی براش پيش نمیاد؟ از این نظر که توی کیسه شايد رطوبت بگیره .اصولا تا چه مدتی خوب میمونه ؟

آخه دختر تو نميگي حداقل يه نفر آدم نابلد مثل من پيدا ميشه كه ته مونده رويال آيسينگ اضافيش را دور ميريزه!!!!!!!!!!؟؟؟؟ آخه چرا از اول اينو نميگي؟خدا رحمتشون كنه !عجب آيسينگ هائي بودن

راستي قيف يك بار مصرف از كجا گرفتي؟من از قيفم يك بار استفاده كردم وشكلات توش گير كرد و ديگه... .

This comment has been removed by the author.

چیز کیک رطب
http://cid-83303102f2488668.photos.live.com/self.aspx/%d9%85%d8%b4%d9%82%20%d8%b4%d8%a8/%da%86%db%8c%d8%b2%20%da%a9%db%8c%da%a9%20%d8%b1%d8%b7%d8%a8.JPG

و اینم برش خورده اش
http://cid-83303102f2488668.photos.live.com/self.aspx/%d9%85%d8%b4%d9%82%20%d8%b4%d8%a8/%da%86%db%8c%d8%b2%20%da%a9%db%8c%da%a9%20%d8%b1%d8%b7%d8%a8%202.JPG

لینک دستور
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_09.html

شف جون بی نظیری.تکی.حرف نداری.دو تا سوال:اول زمان و نحوه نگهداری مرنگهای خوشگلت؟دوم:اگه نمیزنیم..مرنگهارو روی چی چیدی به شکل قلب؟منظورم بک گراند عکس اخرته؟روی میز مشکی که میذارم خطوط میز مشخص میشه و انقدر سیاه نمیشه.ممنونم ازت.

@ Yasna

دوست عزیز،

لطفا به پست دلقک کلاه بوقی مراجعه کنید و در قسمت کامنتها در نوشته های من شماره 18 رو بخونید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pSCKj0jRNceqPTYOp58TWO3NlFwdVBBredotYJ2FkX-8NaF64Xv_-NdyJDmSeYsk_ADDWDmmzFFWsaThSLYit35vPDOKRcvj0/%D8%B4%D9%88%D8%BA%20%D8%B3%D9%88%D9%81%D9%84%D9%87.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html

شام امشب ما:
ماسالا دال!
خيييييلي خوشمزه بود. همسري كه بسي پسنديد!
دست گلت درد نكنه عسيسم!
http://www.farsiget.com/images/4w0mmlxew93k78uq95w.jpg

سلام شف جونم!
اول از همه یه سوال : تهران تهران که میگن همین جاست
که من زندگی می کنم؟؟!!! پس چرا معروف تریت لوازم قنادیهاش که میری وقتی میگی :فوستر کلارک میگن پوستر چی چی؟!!!!! وقتی میگی وانیل همشون از دم وانیل پودری چینی جلوت میذارن.سرتونو درد نیارم.کفری ام حسابی. اینجا اسمشه پایتخته ولی خودتون میدونین فلان پنیر کاله رو فقط چند جای خاص میشه پیدا کرد و بس. حالا شاید رفتم مروی آخه می خوام از این اسانس ها بخرم.یعنی اگه مروی نداشته باشه معلوم میشه اینجا پشت کوهه نه بوشهر شما.تازشم ما اینقده بدبختیم که به جای مارشملوی خارجی من میرم پف پفی شیبا می خرم بعد زیر آب میگرم تا پودر نارگیلش بریزه !!! حالا شف جونم بگو چه اسانسی خوشمزه تره برم اونو بخرم.چنده دونه ای؟
برای روی کیک و لای کیک و تزیین و ...چه کرم آماده ای بخرم ؟! دعوام نکن دیگه..من تنبلم .خب؟!

@ morvarid
عزیز من به اون پستی که اشاره کردین نگاه کردم
ممنون که راهنمایی کردین ولی متاسفانه من
ف ی ل ت ر ش ک ن ندارم میتونید بیشتر بهم کمک کنید یکیشو شما بهم معرفی کنید

خیلی ممنون

@ Yasa

دوست عزیز،

من درمورد این معضل بزرگ!! متاسفانه نمی تونم بهتون راهکاری پیشنهاد کنم، ولی عکاس خانوم و دیگر دوستان انواع مختلفی از این ف ی ل شکن رو در وبلاگ پیشنهاد کردن. از این جهت بهتون پیشنهاد می کنم در گزینه جستجوی وبلاگ کلمه ف ی ل ت ر ش ک ن رو وارد کنید، کلی گزینه براتون باز می شه، گزینه ها رو چک کنید ببینید از پیشنهادهای داده شده کدوم به دردتون می خوره.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

شف جون! تا حالا "ریچ چاکلت موس کیک" درست کردی؟
این دستور رو ببین
http://www.cacaoweb.net/chocolatemoussecake.html
...نظرت چیه ؟
این یکی رو هم من وقتی عکسشو می بینم غصه می خورم.آخه چرا یه هم چین چیزی رو جایی رو نمیفروشن؟چاکلت چیز کیک:!
http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/627135
لطفا نظرت رو درباره ی هردوشون بگو.می خوام بدونم رسپی های خوبی هستن؟مزشون برا یه عاشق شکلات خوبه؟!
مرسی گلم

راستي تو دستور ماسالا دال مقدار مواد رو ننوشتيد!
منم چشمي ريختم!!!!

خیلی نازن میگم اینا هم جزو منوهای عیده دیگه
به نظرت از کی شروع کنیم
تولد آقای شوهر هم همه چیز عالی بود . بماند از اینکه مجبور شدم 2 بار کیک بپزم ( ناواردی به قالبه دیگه )

@radmaneshan

از بزرگان و ریش سفیدهای وبلاگ پوزش می طلبم که دخالت می کنم :)
اما چون من هم مثل شما دوست عزیز در خرید بعضی وسایل آشپزی و شیرینی پزی مشکل داشتم خدمتتون راه کاری عرض می کنم.
از لینک زیر استفاده کنید:
http://ketabeavval.ir/Search/?q=%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85%20%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C&st=a&adv=0

حداقل آدرس یه سری از فروشگاه های لوازم قنادی و آشپزی رو براتون لیست می کنه. بسته به منطقه ای که زندگی می کنید فروشگاهی رو که نزدیک تر هست رو انتخاب کنید. هم می تونید تماس بگیرید و مطمئن شید که وسایلی رو که می خواهید رو دارند یا حضوری مطمئن بشید.

آه طیبه عزیزم . ولنتاین رو ولش کن مادر . شیرینی ها ی عید رو بچسب - من شوی شیرینی دارم خیرسرم دو هفته ی دیگه ... البته ما کجا و شما کجا . کاش بیشتر دستور شیرینی ازت داشتم . آهم به اونجا رسید آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;))

این کریم بنانا پای عجب دسر خوشمزه ایــــــــه...
بسی لذت بردیم :)

http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/21/

اینم لینک دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html

شف عزیزم ببخشید که جواب سوالتون در مورد زرورق شکلاتی رو اینجا می نویسم ولی من یه بار دیگه این سوال شما رو جواب دادم ولی نمی دونم چرا نیست و پریده

راستش این زرورق های ماه و خورشید رو برگی 2500 گرفتم که تو یکیش 12 تا و تو یکیش 16 تا بود
اگه هم خواستید بگید در خدمت هستم براتون می گیرم می فرستم هر برگش اندازه یه کاغذ آ 4 بود
شکلات هم بعداز سرد شدن به راحتی از توش دراومد و عکسش منتقل شد اصلا دردسر نداشت
راستش منظورتون رو از تمپر کردن متوجه نشدم من شکلات رو روان کردم روی بخار آب بعد ریختم توی این زرورقها گذاشتم 10 دقیقه تو یخچال و درآوردم بیرون بازم اگه سوالی بوددرخدمت هستم.

@ مژگان
اگر تهران هستید ميشه لطفا آدرس جایی رو که زرورق ها رو خریدید بنویسید. چون یکی دو جایی که من سر زدم نداشتن.
ممنون میشم

پوپولی: لوازم قنادی پاسارگاد خ اسکندری - خ آزادی

هوممممممممممممم عالین اینا....
شف جون، من تصمیم دارم اینو حتما درست کنم... البته بعد از اینکه پروژه‌های دانشگاهم تموم شد ولی انشالله واسه عید حتما درستشون می‌کنم

فقط یه سوال.. ما که مرنگ پودر مرنگ گیر نمیاریم اینجا، آیا باید از این رسپی برای تهیه مرنگ استفاده کنیم
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_06.html

بعد این رسپی دیگه کرم تارتار هم نمی‌خواد دیگه؟؟

ببخشید که من شاگرد تازه‌کار و نابلدی هستم!!

@ عكاس خانوم:
مشكل اينجاست كه اين كدهايي كه توي اينترنت هستن ريسكش زياده
يا كار ميكنه... يا كل وبلاگ ميره رو هوا! منم واسه همين سعي ميكنم زياد دستكاريش نكنم
جالبه كه خود بلاگر هم عقلش نميرسه اين گزينه ها رو بگنجونه
:p
@ بهاره:
جالبه منم از قبل ميدم آقاي شوهر چند تا از پست ها رو اديت كنه كه بي پست نمونيم بعد يه دفعه نصفه شبي بيدار ميشم ازش ميپرسم امشب پست جديد داشتيم؟
:p
@ پوپولي:
من يك عالمه اش رو آوردم اداره بچه ها تا يك ماه با چاي ميخوردن و كسي هم نگفت كه بد شده يا مشكلي پيش اومده
ولي حتما مواظب بوي تخم مرغ باش
من با پودر مرنگ درستش كرده بودم پس بو نگرفت ولي با سفيده تخم مرغ بعد از يك مدت بو ميگيره كه البته من اون قندهايي كه با رويال آيسينگ تزئين ميكنم رو هميشه توي فريزر ميذارم تا ماهها هم بگذره بو نميگيره
كلا اگه اسانسش خوب باشه مشكل بو پيش نمياد
و بله اگه ظرفتون درش كيپ بشه تا ولنتاين خوب ميمونه
@ صديقه:
تو كه ميدوني دختر... من جون به عزرائيل نميدم بعد رويال آيسينگ دور بريزم! خب ميپرسيدي بچه! واسه قيف هم بيا خودم بهت قيف بدم. البته تا ما همديگه رو ببينيم صد سال طول ميكشه... از بس كه فاصله داريم
:p
@ نيمچه آشپز:
مدت نگهداريش رو بالا به پوپولي توضيح داد
والا ميز من خيلي صافه. خط نداره. رنگش هم مشكي مشكيه! رو ميز چيدم و چون نور از بالا و چپ ميتابيد ... رفتم بالاي صندلي كه از بالا عكس بگيرم و نور اضافي نداشته باشم. با دست چپم يه مقوا گرفتم سمت چپش كه نور چپ رو هم كم كنم. بعد كه عكس گرفتم بك گراوندش سياه سياه افتاد. و البته يه بيستايي عكس گرفتم تا يكيش اين شد كه ميبيني
اگه انعكاسها رو كم كني مشكل خطوط از بين ميره
@ آرام:
من خودم حتما سالي دو سه بار درستش ميكنم چون طعمش با "دال عدس بوشهري" فرق ميكنه. با وجود اينكه اون دال عدس خودمون خيلي طعمش عاليه و مامانم عاشقشه ولي بازم هميشه از اين واسش ميفرستم چون جالبه كه از اين هم خوشش مياد (مامانم مشكل پسنده) . خلاصه نوش جان
@radmaneshan:
من اسانس فله اي از قنادي ها ميخرم كه مارك نداره چون خودشون توي شيشه كوچيك ميريزنش و فقط هم موز و پرتقالش بدرد ميخوره. بقيه اش يه بوي مصنوعي داره
بقيه ماركهاي خارچي رو ازش راضي نيستم
اين مارك فاستر كلارك خوبه ولي
من خودم كرم آماده نميخرم. پس نميتونم كمكي بكنم. شايد بچه ها وارد باشن و تجربه كرده باشن بتونن كمك كنن

خب در مورد لينك اولي... خوب دقت داشته باشيد اين امكان وجود داره كه كيك خيلي سفت و خشك شه و خوب پف نكنه. معمولا كيكهايي كه سفيده خالي دارن خيلي حساسن. زمان پخت بايد كم باشه و حتما حتما حتما فر بايد كاملا استاندارد باشه
رسپي دوم خيلي خوبه اگه تجربه توي درست كردن چيزكيكها داريد هيچ مشكلي پيش نخواهد اومد
@ آرام:
جدي؟ يادم نيست . الان چك ميكنم
@ آرتا:
من خودم معمولا از يك هفته مونده به عيد شروع ميكردم. دليلش هم اين بود خيلي خيلي زياد شيريني درست ميكردم. الان كه پير شدم ديگه همون اول عيدي درستشون ميكنم. معمولا كسي تا هفته دوم عيد خونه ما نمياد چون ما بچه به حساب ميايم اول همه ميرن خونه بزرگترها
@ آرام:
فكر كنم امسال شرمنده همه بشم. كسي رو من حساب باز نكنه ها ما اسال دم عيدي باز دوباره اسباب كشي داريم و من آشپزخونه نخواهم داشت
@ منير:
خيلي خوب شده منير جون و برشش هم خوب در اومده. نوش جان
@ مامان مژگان:
مرسي جواب سوالم رو گرفتم. جالبه كه ميگيد بازم كامنتتون پست نشده. تعجب ميكنم
@ فرشته:
بله من هميشه با همين كار ميكنم
آره به جاي كرم تارتار از آبليمو يا سركه سفيد استفاده ميشه

@آرام:
تعجب ميكنم چطور مواد اوليه اش رو ننوشتم. البته از آدم گيجي مثل من زياد نبايد توقع داشت! جالبه كه لينك رسپيش هم كار نميكرد . خب درستش كردم. البته كم و زياد كردن ادويه اش با خود آدمه زياد مهم نيست
ولي مزه اش به ادويه اشه

شف جونم سلام خسته نباشی
چند بار اومدم متنی که میخواستم بفرستم رو نوشتم ولی پرید حالا بازهم مینویسم اول بگم دیشب پیتزا درست کردم با دستور خمیر شما عالی شد ممنون چقدر ورز دادن به این روش راحت بود
برای تولد شوهرم کیک و خامه فرم گرفته درست کردم ولی خامه را به هیچ وجه نتونستم رو کیک فرم بدم اول درستش کردم گذاشتم فریز چند دقیقه بعدش که کیک رو برش زدم و خامه رو آوردم یه کم وسطش آبکی بود دوباره زدمش تو قیف که میریختمش خوب بود ولی وقتی رو کیک میریختمش آبکی میشد خیلی ناراحتم
اشکال کجا بوده ممنون میشم
kisssssssss

يعني از اول هم سفت سفت نشد؟ اين نكته اش توي اون ميزان تگري شدن اوليه اشه ها يعني مرتب بريد سر فريزر و همش بزنيد تا كاااااااااااااااملا تگري شه و هيچ جاش مايع نباشه. بعد اولش هم زدنش سخته ولي كم كم مايع ميشه بعد همينطور كه به هم زدن ادامه ميديم ديگه فرم ميگيره و سفت ميشه كه ميشه شكوفه زد

سوال یکی از دوستان در یک بخش دیگه:

من دستور مرنگ رو با کاپ مرنگ با توت فرنگیت درست کردم.دو تا سفیده و کمتر از یه لیوان پودر قند و پودر تاتارم همونقدر که گفتی و...!مشکل این بود که اولا به اندازه ای که شما میگی یعنی پر کردن پیرکس با ابعاد 10 در 19 .و بعد اینکه من سفیده رو خوب زدم.مثل همیشه پف کرد و فرم گرفت.پودرقندم انقدر باهاش زدم تاب ین انگشتام حسش نکنم.ولی وقتی با قیف شکوفه میزدم.رد ماسوره نمیموند روی مرنگها و ساده میشد.یعنی اون راههای ماسوره محو بود و انگار با ماسوره ساده ریخته باشم.و مشکل بعد اینکه 50 دقیقه ای پخت منتها میخوام بدونم بعد از پخت و خنک شدن کرانچی و ترد میشه یا هنوز نرمه؟مال من اولش که داغ بود روش ترد و داخلش نرم بود ولی بعد خنک شدن کلا ترد شد.البته نه خیلی سفت ها ولی دیگه نرم هم نبود.

جواب شف:

سلما پودر قندش كم بوده... يعني اين هم از اون موارديه كه ممكنه كم و زياد شه چون ميزان پودر شدنش استاندارد نيست. پس نكته اش اينه كه اينقدر پودر قند اضافه ميكنيم كه پره همزن روش كاملا مشخص باشه و اينطوري ديگه مطمئن خواهيم بود كه شكوفه هاي خوشگلي بهمون ميده. پس در مورد مرنگ دست خودمونه كه چقدر پودر قند بهش اضافه كنيم
دماي فر زياد بوده
اين شيريني دقيقا پوك و كاملا ترده. مثل پاولوا نيست. مرنگهايي كه به نيت بيسكويت درست ميشن چون كوچولو هستن بافتشون دقيقا عين "ماكاروون" هستش و كاملا پوك و ترده و توي دهن پودر ميشه

شف جونم سلام به روی ماهت
:Dامروز داشتم عکس های آثار هنریم رو نگاه می کردم
دیدم یک اثر هنری جا مونده که مال چند وقت پیشه اینم گذاشتم که بابت تک تک کلماتت و آموزش هات تشکر کنم
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/DSC02614.JPG#resId/C642EFAB4D581D9A!165

پوپولی جون واقعا زیباست. من دیده بودمشون و کلی هم کیف کردم . شدیدا حرفه ای شده. تو فکر بودم واسه آلبومت کاور درست کنم و لینکش کنم ولی متاسفانه این روزا سرم خیلی شلوغه. خلاصه واجبه که اینکار رو انجام بدم
حظ کردم احسنت

سلام طیبه جون،
سال نو مبارک (با تأخیر البته :D )
اینم از مرنگ کیسز من:

https://picasaweb.google.com/fereshteh/NAVPSI?authkey=Gv1sRgCKzI6bq30KKrlAE&feat=directlink

البته نمیدونم این چیه که از کنارش زده بیرون؟؟ واسه سفیده‌ش هست یا شکرش؟؟
ولی خوب، من زعفرونیش رو درست کردم چون رنگ و اسانس نداشتم :D

خییییلی ممنون :*

به سه دليل اين اتفاق رخ ميده
كم هم زدن... يعني بايد بيشتر از اين حرفا همش ميزديد و اين باعث شده كه كريستالهاي شكر خوب حل نشن و موقع پخت شيره پس بدن
يك دفعه اضافه كردن شكر... بهتره شكر رو كم كم اضافه كنيد كه اين مشكل پيش نياد
كم بودن زمان پخت... دما كمتر و زمان پخت رو بيشتر كنيد

البته نظر خودم اينه كه هم زدنش مهم تره. پس كافيه بيشتر هم بزنيد . جواب ميده
اصلا نگران نباشيد با تجربه حل ميشه


و اتفاقا زعفرونيش يه چيز دييييييگه است

سلام طیبه جون، خسته نباشی خانومی
من این رو درست کرم ولی یه مشکلی دارم وقتی با قیف سعی کردم بریزم توی سینی از دیواره ی قیف آب زد بیرون و حس کردم ممکنه سفیده ها خراب شن دیگه این کارو نکردم و با قاشق ریختم توی سینی.

به نرت چرا؟
سفیده ها رو خیلی زدم و کاملا جای همزن روش می موند.
سفیده رو اگه خیلی خیلی بزنیم خراب میشه؟
ممنون میشم اگه تو ب خودم هم بهم جواب بدی، تا متوجه بشم جواب دادی

الان شیرینی هام توی فرن، با دمای 120، اما نمی سوزن بعد یه ساعت؟
دستور مرنگ رو بهم میگی؟( من 3 تا سفیده با 5 ق.غ پودر قند و زعفرون و 1/4 ق. چ آبلیمو و 1/4 ق.چ وانیل رو با یه مقداری گردوی پودر شده رو مخلوط کردم)
اندازه ها چطورن؟

www.manyekzanam.blogfa.com

@ sara

دوست عزیز،

دستور مرنگ در چند تا از رسپی ها داده شده. شما می تونید با کمک گزینه جستجو که زیر ساعت وبلاگ در سمت راست هست مرنگ رو جستجو کنید.

در مورد زمان هم در همان دستورها توضیح داده شده ولی اگر بخواهیم خیلی جامع بگیم نه، در یک ساعت با دمای کم دستور نمی سوزه.

سلام شرمنده که دیر جواب میدم. من تازه امشب اینترنتم وصل شد.

در مورد سوالتون باید بگم که اگه سفیده رو زیاد هم بزنیم از سافت پیک به استیف پیک میرسه و اگه باز هم بیشتر هم بزنیم خشک میشه و تقریبا بافت پودری پیدا میکنه. پس میزان هم زدن خیلی مهمه. ولی بعید میبینم شما اونقدر هم زده باشید. احتمال میدم که میزان پودر قندتون کم بوده باشه
و رسپی مرنگ رو میتونید توی پست "کاپ مرنگ" پیدا کنید
موفق باشید

This comment has been removed by the author.

یادمه اینو واسه خاطر خواهرم درست کردم خودم صرفاً چون میدونستم سفیده تخم مرغه هیچوقت رغبت نکرده بودم تست کنم ولی‌ خوب با اینکه خیلی‌ شیرین بود ولی‌ بدم نبود لااقل از قند که خواصش بیشتره می‌شه با چای خورد
:D
ممنون مثل همیشه
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/semiferedo/marang.JPG#resId/2172BC176E9E469F!753

خیلی عالی کار کردید پریس جون
واقعا زیباست

از مرنگ برای توی کیکهای لایه ای
توی ترایفلها
دسرهای میوه ای
و خیلی چیزای دیگه استفاده میشه

اگه شما تجربه کار باهاش رو داشته باشید یک قدم از بقیه جلوترید. پس فقط خوردن مهم نیست
با تجربه بودن مهمتره

مرنگ ساختن رو هم فتح کردی پریس جون
آماده ماکارون باش که از شیرینیهای سخت روزگاره

لینکای متن فیلتر شدن چرا؟
اصلا بندرت لینکای داخل متن باز میشن
BLOGSPOT باز نمیشه
چه باید کرد
هی با دردسر باید تاریخ ادرس رو تو ارشیو پیدا کنم
یه کاری کنید تروخدا

كافيه براي هر لينك كه باز نميشه 
.blogspot.com
رو با 
.ir
عوض كنيد همه لينكها كار ميكنن

سلام شف جان مرسی‌ از زحماتت،یه سوال دارم اگه بخوام این مرنگ رو زعفرونی کنم باز باید اسانس بزنم؟مثلا توت فرنگی‌ یا هرچیزی یا همون زعفرون و وانیل کافیه؟و همینطور در مورد هل عزیزم
مرسی

زعفرون و یا هل کفایت می کنن.

مرسی‌ مروارید جان

شف عزیز سلام.توی یه وبسایت دیگه یه رسپی برای مرنگ دیدم که برای روش پخت پیشنهاد داده بودند که مرنگ رو توی فری که داغ شده و بعد خاموش کردیم بذاریم و بپزیم.و دیگه اینکه زمان پپخت مرنگ حتما در فر باز باشد.می خواستم نظر شمارو در این زمینه بدونم؟

هدف اينه كه مرنگ در دماي كم بپزه
فر من دماي خيلي پايين هم داره
براي فرهايي كه خيلي گرمند اون شيوه هايي كه فرموديد پاسخگو هستش

خانم دست شما درد نکنه. مثل هميشه با تمام ريزه کاريها توضيح داده بودين.منم درست کردم
فقط چند تا سوال
من از دستور کاپ مرنگ استفاده کردم.اما خيلی شيرينه.اگر کم شيرين بخوايم تا چقدر جا داره شکرو کم کنيم؟
سوال دوم اينکه من اول که قيفو پر می کنم بهتر حالت رو نگه می دارن. روی آخرياش اثر شيار ماسوره محو می شه . می دونين دليلش چيه؟
نکته آخر اينکه برای خريد اسانس رفتم لوازم قنادی مدبر، که خيلی ام معتبره، اما اسانس بدون مارک داشت . خيلـــــــــی بدمزست.کلا شيرينيمو بدمزه کرد.کسی از دوستای تهرانی می دونه اسانس های شف طيبه خانم رو چه مغازه ای داره؟و چه با قيمتی؟

ميتونيد كمش كنيد ولي مشكل اينجاست كه بعد همينطور كه گفتيد خوب طرحش منتقل نميشه و وا ميره
اينه كه بهتره بعد با اسانس قهوه يا كاكائو طلخيش رو جبران كنيد
معمولا كوچولو درستش ميكنن كه زير دل هم نزنه

آها. پس همين کارو می کنم. بهش قهوه یا کاکائو می زنم. خيلی ممنون از راهنماییتون

سلام.
اینا رو باید چطوری نگه داشت تو ظرف دربست در یخچال؟
به خاطر اینکه گفتید رطوبت نبینه می پرسم.
ممنون.

می بخشید گیرایی من یک کوچولو ضعیفه الان این مرنگ ها با رویال آیسنینگ این صفحه درست شده؟
http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_06.html

یعنی اونو درست می کنیم و بعد این مراحل اینجا؟

 در یک ظرف در بسته، خارج از یخچال.

سلام و با تشکر خیلی خیلی زیاد از تمام زحمات و آموزش بسیارعالیتون
می خواستم بپرسم شما مکران رو آموزش دادید؟ من چندتا دستورو خوندم ولی خیلی دلم می خواست دستور شمارو بخونم، چون واقعا عالی و با تمام جزییات یاد میدید که منی که تو عمرم حتی آشپزی هم نکردم چه برسه به شیرینی پزی!، یه سری از شیرینی هایی که گفتیدو درست کردم و واقعا عالی شدن.بازهم ممنون. خیلی سرچ کردم ولی چیزی توی سایت شما پیدا نکردم منتهی اینجا دیدم گفتید منتظر آموزشش باشید. گفتم شاید تحت یه عنوانیه که من پیدا نمیکنم؟

خیر دوست عزیز. شف هنوز آموزشش رو ندادن.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...