2011/01/27

بلاسم كوكي



به اين شيريني ميگن بلاسِم كوكي blossom cookies و اينبار من مدل پينات باترش رو درست كردم. پس ميشه "پينات باتِر بلاسِم كوكيز" و بهتره ترجمه اش نكنيم. ولي صرفا واسه اينكه بدونيد داريد چي ميخوريد... كوكي يعني بيسكويت. بلاسم يعني شكوفه. پينات باتر يعني كره بادام زميني. پس ميشه "بيسكويت شكوفه اي با طعم كره بادام زميني". فقط يه تريلي ميخواد كه اسمش رو بار كنه. پس بهتره صداش بزنيم "بلاسم كوكي"!


كره نصف ليوان


كره بادام زميني نصف ليوان


شكر 1 ليوان


تخم مرغ 1 عدد


شير 2 ق غ


وانيل 1 ق چ


آرد يك و سه چهارم ليوان


جوش شيرين 1 ق چ


نمك نصف ق چ


چاكلت كيس تقريبا 50 تا 60 عدد






فر رو روي درجه 190 سانتيگراد 375 فارنهايت قرار ميديم.


به اين ميگن چاكلت كيس. بازم توصيه نميكنم كه ترجمه اش كنيد ولي ميشه بوسه شكلاتي. چاكلت كيسز با مارك هرشيز الان ديگه توي بازار زياده (ممكنه فردا نابود شه! كافيه تصميم بگيريم كه لازمش داريم درجا نابود ميشه) ايني كه من خريدم ميلك چاكلتشه. ولي ديدم تو بازار طعمهاي مختلفش هست. مثلا شكلات تلخ؛ بادام زميني؛ نعناعي؛ كاراملي...









اگه نميدونيد كره بادام زميني چيه... اينو بهش ميگن پينات باتر يا كره بادام زميني. خيلي خيلي خوشمزه است. ايرونيش هم موجوده. من سالها پيش آقاي شوهر رو با كره بادام زميني آشنا كردم و از اون روز به بعد ديگه روزي تو خونه ما شب نميشه مگر اينكه كره بادام زميني مصرف شه. كالريش زياده من جلو خودمو ميگيرم پس مشتريش آقاي شوهره و بس.


اون روز همين كه از سر كار برگشته تندي اومده ببينه من دارم چيكار ميكنم. اولين گاز رو كه به اين بيسكويته زده ؛ دادش رفته آسمون كه : " همه كره بادام زميني هاي منو مصرف كردي؟!" . فكر كنم الان ديگه ميزان علاقه آقاي شوهر به كره بادام زميني دستتون اومد!!! ولي حق داره واقعا خوشمزه است.

براي تهيه كره بادام زميني در خانه به اين پست مراجعه كنيد




كره و كره بادام زميني و شكر و وانيل رو خوب هم ميزنيم . ميبينيد كه كره من سرده ولي نرمه.






تا يه كرم يكنواخت بدست بياد. بعد تخم مرغ و شير رو اضافه كرده و باز هم ميزنيم.






تا اينجاي كار رو حتما با همزن بايد بزنيم








حالا آرد و نمك و جوش شيرين رو مخلوط كرده و بهش اضافه ميكنيم.









با قاشق همش ميزنيم تا خميري شه. خميرش سفت نيست و يه كمي (فقط يه كمي) به دست ميچسبه .









گلوله هاي (تقريبا) دو و نيم سانتي درست ميكنيم.







هر گلوله رو توي شكر ميغلتونيم.








توي سيني فر (چرب نشده!) با فاصله سه سانت قرارشون ميديم (اينا خيلي پف ميكنن ها)


و توي فر ميذاريمشون به مدت 10 تا 12 دقيقه (اگه شد 15 دقيقه بيسكويتهامون خيلي ترد و خوشمزه ميشن ولي ديگه پرس كردن شكلاتها سخت تر ميشه و تركها بيشتر ميشن. من يه سينيش رو ميذارم برشته شه و بدون شكلات ميخورمش)









تو اين فاصله كاور شكلاتها رو هم باز ميكنيم.









اينا 12 دقيقه توي فر بودن و تا حدي پف كردن و پهن شدن







بيسكويتها رو كه از فر درآورديم سريعا چاكلت كيسها رو وسط بيسكويتها فرو ميكنيم.








تا اينكه كاملا فرو بره و بيسكويت كمي ترك بخوره.







چون الان هوا سرده بايد سريع عمل كنيد






و تمام. گرماي بيسكويت باعث ميشه كه شكلات از مركز ذوب شه ولي از بيرون فرم خودش رو حفظ كنه








اينم گاز زده اش. جلو خودمون رو نميگيرم و تا اونجايي كه جا داريم ميخوريم! كالريش خيلي بالاست. شيرينيش هم خيلي زياده.









من با ساير شكلاتهاي مغزدار ايروني هم تستش كردم طعمش خوب ميشه ولي شكلش به اين خوشگلي نميشه




برگرفته از rachaelray

53 comments:

میبینم که اول شدم,اول ممنون بابت حسن سلیقتون خیلی خوشگلن ، میشه بدون کره بادوم زمینی هم درستش کرد دیگه؟

سلام شف عزيز من برای ده روز ديگه يه مهمونی دارم ميخواستم از اين بلاسِم كوكي ها و بیسکويت شکری و شکلات قلبی درست کنم ميخواستم بدونم از چند روز قبل ميتونم اينها رو درست کنم و چه جوری بايد نگه دارم تا مزه اش تغيير نکنه
ممنون از لطفت

همینه دیگه درد من!!!!! چاکلت کیسز پیدا نمیکنم تو این پشت کوه که اسمش تهرانه!!!!! مروی رو زیر و رو کردم, همه مغازه ها همه جا!!!!!
انقدر نا امید شدم که چند وقت پیش خودم چاکلت کیسز درست کردم!!!!
اگه تو این پشت کوه ما جایی رو میشناسی که از این کیسز ها میفروشه خبرم کن!!!

یه راست رفت تو لیست .....

ای خدا.. کی بشه این پروژه‌ها تموم بشن و من برم سراغ لیست انتظارم....

درمورد پشت کوه و شانس و هرشیز و ... هم بگم که اینجا(یزد) از همه‌جا بدتره، هیچی پیدا نمیشه... فقط سس شکلات هرشیز رو خواهر من یبار خریده بود، بعد که من خواستم واسه کیک تولد پسرم بخرم، تموم شده بود، گفت معلوم نیست کی بیاد!!!

سلام جیگر طلا من تازه با این وبلاگ آشتاییدم دستت طلا نگاهی گذرا انداختم بهش حرف نداشت ممنون به خاطر همه چی و به اون دوستا که چاکلت کیس پیدا نکذدن بگم تبریز داره اگه فک و فامیلی دارید اینورا بگید واستون بفرستن :-)

سهلام شف جونی من بعد از چند روز اومدم
خوش به حالتتتتتتتتتت منم کوکی می خوام
ای خداااااااااااا کی قراره من کمی زرنگ تر شم
امضا: دخترک قبطه خور

سلام
کاش همه ی کیس ها همین جور چاکلتی بودن !!!
راستی میشه همیشه بنویسید که با این میزان مواد چند تا شیرینی درست کردید؟

This comment has been removed by the author.

مقش شب:

جلاتوی موز و نوتلا:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p_d6s0vkq0qisfhTMKEoJaccLU6hXmZjVXeFcmI6C97kvIfrhgtTOPQ4bao2yMmycOfqyjq0F_9e5JHRL2gHwxC7CTyFO2wrm/%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%85%D9%88%D8%B2%20%D9%88%20%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html

با تشکر از طیبه جون. دوستان و بر و بچز کارگاه اگه در تهران این چاکلت کیسز پیدا کردید لطفا آدرس بدید .

ای خدای بزرگ اینا واقعا خوشگلن و شکل شیرینی های توی ژورنال ها هستن. دستت واقعا درد نکنه رفتم که زیر سنگ هم شده شکلاتش رو پیدا کنم و درستش کنم .
راستی بعضی ها از طعم کره بادام زمینی خوششون نمیاد میشه چیز دیگه ای جایگزینش کرد ؟ ممنون از همه زحماتت :-*

راستی یه چیز دیگه ، این کره که باید جامدباشه رو چطوری اندازه بگیریم ؟؟ میشه وزنش رو بگید ؟لطفا

پرانیز

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pJ-V4igcEHzktSOqFtBQrKK4zZauiUgS3oQ25zZU-NfqhqI9lRzH3CsebfnFgUclXbburtby81F0jYl6UNN46RM6px5ckaC9Q/%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%B2.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html

من 5 شنبه 22 تا مهمون داشتم و چیزهایی که آماده کردم:

برای شروع با کریم بنانا پای از مهمونا پذیرایی کردیم.

برای شام هم:
استارتر: سوپ جو و قارچ، سالاد پیازچه و رول بادمجون
غذای اصلی: ته چین مرغ
دسر: ژله بروکن گلاس

همه چیز عــــــــــــالی و خوب شده بود.
طیبه جون واقعاً یه دنیا ممنون بابت تمام زحمتهایی که می کشی. اگه من با وبلاگت آشنا نمی شدم چی کار می کردم!!! :)
به به چه چه همه بلند شده بود و آقای همسر خیلی به من افتخار کرد :DD

سلام طیبه جون
ممنون بابت این کوکی. بسیار لذیذ و خوشمزه است. کره بادام زمینی هم که داره دیگه محشره!!!!!!!!!!!
اما امان از این کیس شکلات ها!!!!!!!!!! نیست که نیست! پارسال چند گروه شدیم و کل تهران را جستجو کردیم. دو بسته تو یکی از سوپرهای گیشا یافتیم. دیگه از اون موقع قید این شیرینی را زدیم.
حالا کسی از دوستان خبر نداره کجا داره؟
هایلند که نداشت!

ژله بروکن گلاس (خیلی عالیه)
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/29/


اینم لینکش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

طیبه جون نیستی عزیزم . امیدوارم که حالتون خوب باشه .می خواستم بدونم در مواردی که برای ته قالب باید از کاغذ روغنی استفاده کنیم ، اگه قالب تفلون هم باشه باید کاغذ روغنی بگذاریم.

@ geologist:
با كره جايگزين ميشه
@ S.V:
بله ميشه. فقط نبايد هوا بهشون برسه. ظرفش بايد حسابي درش كيپ باشه
@ پوپولي:
سه طعم از بلاسم كوكي هست كه خيلي معروفه اوليش همينه. دومي پرتقال. سومي كاكائويي. در دو مود آخر به جاي كره بادام زميني بايد كره ريخت. رسپيهاش رو ميتونيد با عنوان "بلاسم كوكي" پيدا كنيد
@ منير:
افتخار هم داره
خانم كدبانو اين روزا كم پيدا ميشه. تو شهر ما همه غذاي آماده ميخرن! حتي زناي خانه دار هم آشپزي نميكنن. واسه همين فروشگاههاي "غذاي بيرون بر" اينجا خيلي خيلي زياده
@ احسانه:
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما اگه پيدا نكني پس ديگه نيست! من هم از قبل انبار كرده بودم ولي بعد يك دفعه تو شهر يك عالمه موجود بود. الان ديگه نميدونم باشه يا نه. اگه ديدم حتما واست ميخرم. جالبه اين شهر ما ... چند وقت پيش همه فروشگاهها انواع پودر كاكائوي هرشيز رو داشتن. من نخريدم گفتم فعلا لازم ندارم (اين آخرين بار بود كه از اين اشتباه ها كردم!) بعد اين هفته كه رفتم خريد... همه شهر رو گشتم و بهم "سس هرشيز" رو نشون ميدادن! وقتي ميگفتم "نه پودر كاكائوش رو ميخوام" طوري نگاهم ميكردن انگار جن ديدن! اين شهر ما عمرا شهر نميشه. يه دهات بيشتر نيست
@ مريم:
كاغذ روغني فقط براي سادگي كاره
نه حتي اگه تفلون هم نبود بازم كاغذ لازم نيست. كافيه به صورت صحيح روغن و آردپاشي شه
و اگه كاملا به قالبتون اعتماد داريد ميتونيد اين كار رو هم نكنيد. راستش رو بخوايد من حتي يك اپسيلون هم به هيچ قالبي اعتماد نميكنم. هميشه بايد كامل آرد پاشي كنم
مرسي كه جوياي احوال شديد... آره ديگه من وقتي نيستم يعني مريضم! ولي خيلي عاديه همه بهم عادت كردن
@ منير:
بله واقعا دسر بچه پسنديه
البته آدم بزرگها هم بدجور مشترشن
:D

مقش شب: بلاسم کوکی
اول از همه مرسی از شف جونم با این همه رسپی خوشمزه
دوم اینکه من هرچی گشتم هرشیز کیس پیدا نکردم :(
بناچار بدون شکلات درست کردم، البته کمی هم ذوق در کردم از خودم و کنجدی هم درستیدم
ایناهاش:
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/IMG%5E_0503.JPG

سلام
طیبه جان من بلاسم کوکی درست کردم همه چیز را هم با اندازه های شما بدون هیچ تغییری فقط سایز چاکلت هام کوچک تر بود ولی وقتی روی آنها گذاشتم چاکلتها آب شد و فقط یکی از اونها سالم موند و دیگه اینکه خیلی ترک خورد. لطفا راهنماییم کنید. ممنون

@ منيره:
خب كاري كه من كردم اين بود كه دونه اول بيسكويتها رو با سايز شكلاتها تنظيم كردم كه زيادي بزرگ نشه. و البته ميزان پفش رو هم بايد در نظر بگيريم. اينطوري سايزش متناسب از آب در مياد

در مورد ذوب شدنشون.... يعني اينقدر داغ بود؟ الان كه زمستونه كه! خب پس بايد يه كم صبر كنيد كه كمي خنك شه كه شكلاتها رو درجا ذوب نكنه

در مورد ترك خوردن... زياد مهم نيست كه ترك بخوره. اصلا بايد ترك داشته باشه. ولي من واسه اينكه ميزان تركش كمتر شه ... خيلي آروم و با دقت شكلات ها رو فرو كردم زياد هم فشار وارد نكردم كه ميزان تركها كم شه
زياد بودن آرد هم روش تاثير ميذاره

@ ضحي:
خيلي اين كنجديها با مزه شدن. واسه من كه عاشق كنجدم خيلي خوبه
و به نظر من اين بيسكويتها بدون شكلات هم خيلي خيلي خوشمزه هستن
البته ضحي جون ميشه به فرم "ثامب پرينت كوكي" هم باهاشون برخورد كرد يعني كافيه قبل از اينكه تو فر بره با انگشت شست وسطش رو پرس كنيم و بعد از سرد شدن وسطشون مارمالاد بريزيم
اونوقت طعم "پينات باتر– جلي سندويچ" ميگيره

شف جونم ممنونم
بسیار هیجان داشت.
اگر آرتا جون این شکلات ها را برایم نمی آوردند من چی کار می کردم؟؟؟؟(آرتا خودش تهران بودچشمک!)
http://s29.aks98.com/files/68347816737188394596.jpg

به به چه زيبا و چه خوشگل هم بسته بندي شدن! آره تلفني از آرتا خبردار شدم كه واسه ات گير آورده. خيلي خوشحال شدم چون خودم هرچي گشتم واست پيدا نكرده بودم

مقش شب:

بلاسم کوکی با شکلات:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pBdKZaPy9ouNunrDawpfC_tpwavQm1FTz0Rr2de7YRKJqxURHvXYPs2BRaN49mcZU7WbhDcSfV5rivjSHg-gDoe7lVMn-YE0T/%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%20%DA%A9%D9%88%DA%A9%DB%8C.JPG?psid=1

بلاسم کوکی با مارمالاد:

http://public.blu.livefilestore.com/y1p1xlLcsrmvxPhyesjslsPrDgPV31IRpZTV7x4ytBVCIBKENnaHQIr39A1y4o26XCTirFwkmXE8XufpK6fpnoedg/%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%20%DA%A9%D9%88%DA%A9%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF.JPG?psid=1

این شیرینی خیلی زود و سریع و راحت درست شد.
من با نصف مواد 30 تا کوکی درست کردم.
شکر رو هم کمی کم کردم.
تجربه من اینه که بعد از فشار دادن چاکلت کیسز ها دیگه بهشون دست نزنیم. چون وقتی کیسزها توی کوکی ها می رن دیگه تهشون نرم می شه و اگر بعدش دوباره کمی فشارشون بدیم اون قسمت از شکلات آب شده می یاد بالا دور شکلات رو می گیره که به نظر من قشنگ نمی شه.
تجربه دیگه من این بود که موقع فشار دادن شکلاتها داخل کوکی ها، دور کوکی رو با انگشتهامون نگه داریم تا کوکی ها در قسمت خارجی اشون ترک بزرگی نخورن. البته باید مواظب باشیم دستمون اوف نشه، چون کوکی ها داغن.

اونهایی که با مارمالاد پر شدن رو من خیلی با دقت پر نکردم چون تلفن زنگ زد!! ولی اونها هم خوشمزه بودن.

خیلی خوشمزه و خیلی راحت.

دست شف درد نکنه.

هر دو خيلي ناز شدن مرواريد جون هم بلاسم ها هم ثامب نيلها
بله پيشنهادهاي بسيار جالبي بود. كه به زيبايي كار كمك ميكنه. البته ترك بخوره هم زياد مهم نيست پس دوستان نميخواد وسواس نشون بدن. ولي كوكي هاي شما خيلي عالي شدن مثل هميشه

ممنون شف عزیز.

آخه فقط ترک نمی خوردن که، بلکه پاره می شدن. اتفاقا همونطوری که خودتون گفتید، ترکهاش نازش می کنن. ولی دیگه اگه پاره بشه زشت می شه به نظر من.

:D

خوشم میاد از سری کوکی‌ها و شیرینیهایی که از ابتدا تا انتها فقط نیم ساعت کار دارن!

امروز سوپر مارکت بودم که کیسسز اومد جلو چشمم منم یاد بلاسم افتادم

دیدم مروارید جون شکرشو کم کرده منم از خدا خواسته.... نصفشو هم شکر قهوه‌ای استفاده کردم کلا شد کمتر از نصف لیوان. شیرینیش واسه من کاملا اندازه بود.

خیلی‌ خوشمزه بود ممنون. من سینی اولو که گذشتم تو فر‌ یادم اومد تو شکر نغلطوندم. سری دوم تو شکر غلطوندم . به نظر خودم سینی اول خوشمزه تر بود. آقای شوهر هم عقیده منو داشت. ولی‌ سینی دوم خیلی‌ زیباتر بود. یعنی‌ اون شکر خیلی‌ خوش فرم ترش کرده بود

و اما مشکل من. تو عکس کاملا مشخص! شکلاتا آب میشدن؟؟؟؟ میتونه به نوع شکلات بستگی داشته باشه؟ مال من هرشیز کریمی میلک چاکلت با طعم فندق بود. من مجبور شدم بذارمش تو تراس که خنک بمونه ولی‌ همین که آوردمش عکس بگیرم ازش مثل آدم برفی شروع به آب شدن کرد!! مجبور شدم بذارمشون تو یخچال

یعنی‌ اینجا هوا انقد گرمه که کوکی هام به سرعت خنک نشدن؟!نه‌ هههه! باید میذاشتم ۵دقیقه خنک شن!


آخه من واسه اون مدل کیسز ‌ام اند ‌ام اینا رو گذاشتم تو فر‌؟!! تازه آب که نشد چون بیشتر از ۳ دقیقه گذاشته بودم کمی‌ خشک هم شده بود

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/semiferedo/blossom%20cookie.JPG

@ Paris

پریس جون، جمله شکرش رو کمتر ریختم رو مخصوص شما نوشتم.

:))

من در بست مخلص محبت‌های شما هستم دختر مهربون

مرسی‌

بوس
loooooooooooool :))
راستی‌ من طعم کره بادوم زمینی‌ خیلی‌ دوست دارم ولی‌ وقتی‌ میذارمش تو ظرف در بسته بوش اذیتم میکنه شما راهکاری ندارین؟

@ Paris

اختیار دارید پریس جون.

فکر می کنم منظورتون گذاشتن این کوکی ها در ظرف در بسته باشه، چون کره بادام زمینی که خودش توی شیشه است.

تنها چیزی که الآن به ذهنم می رسه و می تونه از نظر بو به این کوکی ها بخوره و یا در کل کوکی هایی که با کره بادام زمینی هستن، وانیل هست.

می تونید از این وانیل ها

http://en.wikipedia.org/wiki/Vanilla

برای پخت و پز که استفاده کردید، اون چوب بیرونی اش رو نگه دارید و خشکش کنید و در چنین مواقعی بذارید توی ظرف در بسته اتون کنار کوکی هاتون.
حالا سوال بعدی اینه که آیا با بوی خالص وانیل کنار می آیید؟
امتحان کنید.

پریس جون، من خودم حس بویایی بسیار بسیار حساسی دارم، متاسفانه. ولی توی سالهای گذشته سعی کردم حس بویایی ام رو تربیت کنم!!

سعی کردم بینی ام رو واقعا توی هر ظرفی فرو کنم و ازش لذت ببرم. تنها چیزی که هنوز باهاش دوست نشدم بوی مرغ و تخم مرغ هست. اون هم ظرفهایی که در اونها مرغ رو می شورم و یا می پزم، بعد هم سرو می کنم. حتی اون لیوانی رو که باهاش آب هم می خورم وقتی یک غذای مرغی داریم رو حتما باید توی ماشین ظرفشویی بشورم، با دست اون بوش نمی ره و من وقتی دارم فرداش مثلا یه غذای دیگه می خورم بوی اون مرغ یا تخم مرغ می خوره توی بینی ام و ...

با این حال حس بویایی قابل تربیت هست، من خودم این رو تجربه کردم.

:X

This comment has been removed by the author.

آره مروارید جون منظورم همون کوکی‌ها بود. خودش چندان اذیتم نمیکنه ولی‌ کیکو شیرینی‌‌هایی‌ که کره بادوم زمینی‌ دارن بعد از موندن عطرشون! آدمو اذیت میکنه

تا به حال از این مدل وانیل نخریدم یه بار امتحان می‌کنم. ولی‌ به قول خودتون بعید میدونم با بوی خالص وانیل کنار بیام. چون مدتی‌ از وانیل مایع استفاده می‌کردم و بعد از مدتی‌ متوجه شدم یه چیزی تو کیکام داره میزمنه تو ذوقم. تا مدتها نمی‌فهمیدم

تا اینکه یه بار بیرون یه مدل نون خوردم که همون طعمی رو میداد که من خوشم نمیومد البته صد برابر قویتر

بعد از اون هر بار که کیک پختم اون طعم رو احساس کردم این بود که فهمیدم وانیل بوده الان دیگه از وانیل پودری استفاده می‌کنم مگه اینکه بخوام کیک شکلاتی درست کنم چون به خوبی‌ متوجه شدم تو هر مدل کیک شکلاتی بوی تخم مرغ غالبه و تنها وانیل مایع میتونه تا حدی اثرشو کم کنه.

منم متأسفانه به بوی مرغ و تخم مرغ حساسم. حتا موقع تمیز کردن مرغ چند بار حالت تهوع بهم دست میده. بیچاره مامانمو آقای شوهر اکثر اوقات جور منو میکشن. واسه شستن ظرفش یه بارمیشورم بعد دوباره مایع ظرفشویی میریزم توش و با دست بدون دستکش حسابی‌ همه جاشو آغشته می‌کنم و البته بیشتر اوقات این ظرفام مجددا روانه ظرفشویی میشن. من ماشین ندارم

راستی‌ ظرفای تخم مرغ رو من به توصیه خواهر شوهرم با آب سرد می‌شورم نه آب داغ. احساس می‌کنم بوی زخم رو خیلی‌ بهتر از بین میبره

ظاهرا من اساسی‌ نیاز به تربیت دارم. البته مامانم مثل من همه چیو بو میکنه آقای شوهرم هم دقیقا همین کارو میکنه اینه که حساس تر شدم

@ پريس:
آره پريس جون شكر داشته باشه خوشگلتر ميشه ولي واقعا شيرينش ميكنه يعني حتي واسه من كه عاشق شيريني ام هم شيرينه
من خودم كيس ها رو توي يخچال گذاشته بودم واسه همين مثل سنگ سفت بودن و هوا هم سرد بود تقريبا واسه همين بيسكويتها شكلات رو از پايين نرم كرد ولي ذوب نكرد
در مورد پرتزلها كه گفتي... شايد شما هم اونا رو مستقيم از يخچال بيرون آورده بودي كه توي فر دير ذوب شدن. البته ميدوني كه شكلات هرچي خالصتر باشه زودتر ذوب ميشه پس مدل شيريش بايد از همه ديرتر ذوب شه
والا در مورد بو من نميتونم كمكي كنم چون بوش رو دوست دارم و كلا با بوي چيزي مشكل ندارم
ولي با نظرت درمورد وانيل خالص موافقم. منم توي هر چيزي ازش استفاده نميكنم. يه طوريه اصلا

@ مرواريد:
متوجه شدم چي ميفرماييد بله دقيقا حق با شماشت
منم همينطورم يعني وحشتناك حس بوياييم قويه و از صد كيلومتري بوها رو تشخيص ميدم و بعضا به ضررم هم تموم ميشه چون حساس بودن خوب نيست
من وقتي مرغ درست ميكنم يه صدباري دستم رو ميشورم ولي باز تا يك هفته احساس ميكنم دستم بوي مرغ ميده و حالم رو خراب ميكنه
ولي خوشبختانه با ماهي و ميگو و تخم مرغ هيچ مشكلي ندارم و از بوي ساير مواد غذايي هم خوشم مياد. كاملا موافقم كه ميشه شامه و چشايي رو تربيت كرد
آخ اگه من ميتونستم اين مشكل آقاي شوهر با گريپ فروت رو حل كنم!!! مامانش همه بچه هاش رو بدمدل لوس بار آورده و تازه بهترينش آقاي شوهره ولي بازم اين مدليه. ديشب براي سومين بار تو عمرش يه اسلايس پالپ گريپ فروت خورده (يه ورين با آوكادو درست كرده بودم) كه كااااااااااملا هم شيرين بود. منو كشته از آخ و اوخ كردن. خدا رو صد هزار مرتبه شكر كه بوياييش حساس نيست وگرنه من خودمو دار ميزدم

طیبه جون من ۲تا رسپی شکلاتی واسه این امتحان کردم ولی‌ دستور شما یه جورایی بیسکوئیت مانند بود که من بیشتر دوست داشتم. هر دو رسپی واسه مدل شکلاتیش به من یه چیزی شبیه به کیک شکلاتی داد البته خیلی‌ خوشمزه بود ولی‌ من بافت بلوسم کوکی شما رو بیشتر دوست داشتم

شما رسپی خاصی‌ مدّ نظر نداری به من معرفی‌ کنی‌. البته اگه امکان داره
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/semiferedo/nutella%20lava%20cookie.JPG#resId/2172BC176E9E469F!692


http://hersheysdev.vmldev.com/kisses/recipes.aspx

این لینك یکیشه دومی‌ لینکش باز نمی‌شه فقط میدونم بکینگ سودا نداشت واسه همین رنگش روشنتر بودبشقاب زردرنگ)

اين لينكه باز نميشه من نديدم رسپيش چي بود

والا رسپي زياد دارم ولي خودم تو فايلهام گم ميشم
اين رو تست نكردم ولي فكر كنم جواب ميده

Chocolate Thumbprint Cookies
Servings: about 20 cookies
Ingredients
2/3 cup unsalted butter, softened
1/2 cup sugar
1/4 cup unsweetened dark cocoa powder
1/4 teaspoon baking soda
1/8 teaspoon salt
1 egg
1 teaspoon vanilla
1 and 1/4 cups all-purpose flour
3/4 cup chocolate or multicolor sprinkles (or both!!!)
20 (or however many cookies you end up with….) milk chocolate kisses, unwrapped
Instructions
1. Preheat oven to 375 degrees. Line two cookie sheets with parchment paper.
2. In a large mixing bowl, beat butter on medium-high speed for 30 seconds.
3. Add sugar, cocoa powder, baking soda, and salt. Beat until combined, scraping the sides of the bowl occasionally.
4. Beat in egg and vanilla until combined.
5. Beat in the flour.
6. Your dough should be at ball-rolling consistency at this point. If it’s not, let it chill in the refrigerator for a while to firm up a little.
7. Once easily handled, roll dough into 1-inch balls.
8. Roll balls in sprinkles to coat.
9. Place balls 2 inches apart on your lined cookie sheets, and, using your thumb, make an indentation in the center of each cookie. (hence, thumbprint cookies…..:) )
10. Bake for 7 to 8 minutes or until edges are firm. Immediately press a chocolate kiss into each cookie’s center. Transfer to a wire rack and let cool.

توي فايلهام بود. سايتش رو ندارم ولي فكر كنم سرچ كني پيدا شه
لابد به نظرم چيز خوبي بوده كه سيوش كردم
از اين كارا زياد انجام ميدم و بعد يادم ميره كه سيوش كردم يا كجا سيوش كردم يا اصلا اسمش چي بوده
:p

واسه خودم هم یکی‌ از لینکا از کار افتاده بود ولی‌ این یکی‌ وب سایت هرشیزه لینکشو خودت تو رسپی کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات داری

ولی‌ یه دنیا ممنون بابت این رسپی حتما درستش می‌کنم و نتیجه رو گزارش میدم (البته زمان میبره)
:)
بوس

این هم از بلاسم کوکیهای من بعد از یک ایرنگردی به دنبال این شکلاتها
تجربه من: مقدار شکر را نصف کردم تاثیری در بافت کوکی نداشت و کافی بود و بسیار خوشمزه مخصوصا وقتی داغ بود دست شف عزیز هم درد نکنه
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

وااااااااااااااااو
عاااااااااالی شدن
کولاکه
خیلی شیک و حرفه ای شدن
و دقیقا همینطور که فرمودید توی ظاهرش که تاثیر منفی نذاشته. اگه طعمش هم خوب بوده پس موفقیت آمیز بوده
من معمولا شکر رسپی های اصلی واسم مناسبه
ولی خب من کلا دز بالا مصرف میکنم و معتاد خراب شکرم

خیلی عالی مثل همیشه

شف جووووووونم؟
میشه کره بادام زمینی از همون کره ای که خودت لطفیدی و یاد دادی استفاده کرد؟
یااا نه؟باید حتما بازاری باسشه؟1چیز دیگه توی رسپی نوتلا لاوا کوکیز میشه از همون نوتلا خونگی که یادمون دادی استفاده کرد؟
مرسی معلم جووووون مهربووونممم
 

بله بله 
مخصوصا كه الان ديگه خيلي گرون شدن نميصرفه بازاريش رو بخريم
و تو مقياس كم هم سريع آماده ميشه و ميشه نرم نرم درش آورد

اگر بخوام با نصف مواد درست كنم باتخم مرغش چكاربايد  كنم ؟

تخم مرغ رو توي يه كاسه بشكنيد
با چنگال هم بزنيد
مخلوط كه شد نصفش رو استفاده كنيد

 طیبه جونم من این کوکی درست کردم توی شکرغلتوندم و گرذاشتم توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده بودم و موقع پخت هم کنارش نشستم .اما بعد از 5 دقیقه شروع کرد به روغن پس دادن و بعد از 7 دقیقه شکراش تبدیل شدن به کارامل و حسابی سوخت که من سریع از فر درش اوردم و بعد از اینکه سرد شد مثل یک تیکه سنگ شد که اصلا نمیشد خوردش به هر بد بختی بود ته سوخته کوکی ها رو تراشیدم و به زور همشو به خورد شوهر طفلک دادم که اونم همش میگفت اینا خیلی سفته و منم با تشر میگفتم تو نمیدونی اینا مدلشون اینجوریه بخور و غر نزن اون بیچاره هم به ضرب و زور شیر میخوردشون
اما من مطمئنم که نباید اینجوری میشد اینم بگم که فرم ایتالیایی و کاملا استانداره خیلی باهاش کار میکنم و همیشه عالی جواب میده پس باید اشکال از یه جای دیگه باشه ممنون میشم راهنماییم کنی 

من ميگم چه شرايطي ميتونه اين مشكل رو براي بيسكويتها ايجاد كنه شما خودتون چكش كنيد ببينيد مشكل كدومشه
اول اينكه شكر درشت دانه بوده
سعي كنيد از شكر ريزدانه استفاده كنيد
يا اينكه توي آسياب بريزيد و چند پالس بزنيد تا ريزتر شه

شكر و كره خوب مخلوط شده بودن
كره رو از قبل بيرون بذاريد كه راحت تر با شكر مخلوط شه
تخم مرغ هم از قبل بيرون يخچال باشه كه سرد نباشه
مطمئن شيد يه كرم لطيف بدست اومده بعد بريد به مرحله بعد

ميزان آرد كم بوده
جنس آرد رو عوض كنيد
آرد رو الك كرده و بعد اندازه گيري كنيد

فر زيادي گرم بوده
دماي اوليه فر اگر خيلي بالا باشه اين مورد پيش مياد

بيسكويتها رو ده دقيقه فريز كرده و بعد توي فر بذاريد باز به اين موضوع كمك خواهد كرد

وقتي ميبينيد بيسكويتها تون خيلي سفت شده با يه تيكه نون تست ( يا يه تيكه سيب) توي يه زيپ لاك قرارش بديد. فرداش نرم ميشه

وقتي ميبينيد بيسكويت ها قابل خوردن نيستن توي آسياب بريزيد و پودرش كنيد
يا توي زيپلاك بريزيد و بكوبيد بعد لاي كيكها يا دسر ها به عنوان يه لايه كرانچي ازشون استفاده كنيد

يا حتي توي ميلك شيك يا بستني بريزيدشون

هيچوقت به زور نخوريدشون چون وقتي قراره آدم كالريش رو مصرف كنه بهتره حداقل يه چيز خوشمزه بخوره

 مرسی طیبه جان من تا اونجایی که یادمه همه رسپی رو مو به مو اجرا کردم حالا برای دفعه بعد چک میکنم همه این مواردی که گفتین

طيبه جون سلام بسيار ممنونم كه اين رسبى قشنگ كه هميشه درست كردنش را آرزو دارم يادداديد ممنونم

سلام
در مورد قالبها صحبت شده خیلی خوب عالی . ولی یه سوال در مورد قیف شیرینی پزی داشتم .من زیاد وارد نیستم باهاش کار کنم ایا اموزش تصویری در این مورد دارید؟
یه سوال دیگه من قیف برزنتی دارم که ازش استفاده میکنم خیلی اذیت میکنه روغن پس میده یا ازش میزنه بیرون
میشه بگین از چه نمونه ایی استفاده میکنید و راضی هستید

مرسیی

 آموزش تصویری که منحصرا با قیف باشه خیر.

چیزی که خیلی راحت و بی دردسره و دیگه زحمتی هم برای شستنش نداریم، استفاده از قیف های یک بار مصرفی هست که می تونید از لوازم قنادی فروشی ها که معمولا به تعداد زیاد در یک بسته هستن، تهیه کنید.

شف در پست های زیادی عکس از این قیف های یک بار مصرف گذاشتن که چطور باهاش کار می کنن.

مثل این پست:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/08/blog-post_18.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...