2011/01/30

نوتلا اِسکوِرز



شش روز ديگه روز جهاني نوتلاست. من از الان شروع كردم كه حق كلام رو ادا كرده باشم!


كره 100 گرم
شكر نصف ليوان
تخم مرغ 1 عدد
وانيل 1 ق چ
آرد 1 ليوان
نوتلا 5 ق غ




فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم


كره بايد سرد باشه ولي تا اين حدي كه ميبينيد نرم باشه. با شكر و وانيل هم ميزنيم.




تخم مرغ رو اضافه ميكنيم.






در نهايت آرد رو اضافه كرده و با قاشق هم ميزنيم تا مخلوط شه.





نبايد زيادي همش بزنيم چون نتيجه كار رو خراب ميكنه. همين كه مخلوط شه كافيه. ولي حتما بايد خوب مخلوط شه





توي سيني فر كاغذ روغني ميندازيم (چرب كردن نميخواد) و مواد رو توش نازك پهن ميكنيم.





ضخامتش دست خودتونه. فقط اين دو برابر پف ميكنه. پس من نازك گرفتمش






توي فر ميذاريمش . حالا اگه فرتون استاندارده ؛ قانونش اينجوري ميشه: 15 دقيقه براي پخت مناسب. 20 دقيقه براي اينكه ترد شه. 25 دقيقه براي اينكه قهوه اي شه. نيم ساعت براي اينكه بسوزه! ديگه تصميمش با خودتون!!! من 15 دقيقه ميذارمش چون ميخوام پوك باشه و بافتش بينابين بيسكويت و كيك باشه.





روش نوتلا ميريزيم. اينكه من چرا بازم دو تا شيشه نوتلا تو خونه دارم هميشه بي پاسخ ميمونه! حرص شايد؟!




و با قاشق صافش ميكنيم. كم و زيادش هم دست خودتون. هرچي بيشتر بهتر! از بس كه نوتلا طعمش خوبه. يعني خوب كه نيست ... عاليه.





و برش ميزنيم.





به شكل مربع. چون از اسم اين شیريني پيداست كه بايد مربعي باشه. (اسكور يعني مربع)





تمام. و البته اگه خواستيد ميتونيد روش مغز بريزيد. اولويت با مغز فندقه. بعد پسته بعد گردو بعد بادام بعد...

اينم مغزي كه من استفاده كردم! مغز شكر!






من نميتونم بهتون بگم اين ميزان براي چند نفر كفايت ميكنه چون من نصفش رو درست كردم (طبق معمول) و دو نفري سه سوته تمومش كرديم و جاش رو هم ليسيديم!





بافتش همونيه كه بهتون گفتم يعني بينابين كيك و بيسكويت








و اگه قراره اينو براي روز عشاق كار كنيد بهتره از رنگهاي مخصوصش استفاده كنيد. قرمز و صورتي

39 comments:

سلام طیبه جان و ممنون از رسپيهای عاليت
ميشه بگی رسپي جديدت، کوکی پست قبليت و بیسکويت ها رو از چند روز قبل ميشه آماده کرد

این یکی هم باید حتما درست کنم..

به نظر خیلی خوشمزه میاد، مخصوصا که نوتلا داره... آخجووووووووووونننننن

سلام شف جون بابا دستت درد نکنه قیافه اش که خیلی خوشمزه است. راستی طیبه جون شما گفتی که خودت مواد را نصف کردی یک سئوال برای تخم مرغ که یکعدد هست چه باید کرد کامل استفاده می کنی البته من سئوالم در مورد هر رسپی دیگه هم هست اگه تخم مرغی باشه برای نصف کردن مواد یکدانه را کامل می ریزیم یا بستگی به رسپی اش داره. مرسی عزیز

سلام .دست مریزاد.ممنون از این همه مهربونی.منم سوال قبلی رو دارم.گفتی نصف کردی ولی تخم مرغت کامله؟سوال بعدیم شف جان در مورد مرنگ کیسز هست.من دستور مرنگ رو با کاپ مرنگ با توت فرنگیت درست کردم.دو تا سفیده و کمتر از یه لیوان پودر قند و پودر تاتارم همونقدر که گفتی و...!مشکل این بود که اولا به اندازه ای که شما میگی یعنی پر کردن پیرکس با ابعاد 10 در 19 .و بعد اینکه من سفیده رو خوب زدم.مثل همیشه پف کرد و فرم گرفت.پودرقندم انقدر باهاش زدم تاب ین انگشتام حسش نکنم.ولی وقتی با قیف شکوفه میزدم.رد ماسوره نمیموند روی مرنگها و ساده میشد.یعنی اون راههای ماسوره محو بود و انگار با ماسوره ساده ریخته باشم.و مشکل بعد اینکه 50 دقیقه ای پخت منتها میخوام بدونم بعد از پخت و خنک شدن کرانچی و ترد میشه یا هنوز نرمه؟مال من اولش که داغ بود روش ترد و داخلش نرم بود ولی بعد خنک شدن کلا ترد شد.البته نه خیلی سفت ها ولی دیگه نرم هم نبود.ممنون میشم جواب بدی عزیزم.مرسی.

فدات بشم
مغز شکر!!!؛

This comment has been removed by the author.

داوود باشا

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pbZQ9SVgzcuN4I9dWywkWR5cuBjV-RsQhLKEzMabmaWgUFW9XYOHJ4n4sfRpxUAdgfUCqeFE10vc2VafQXgn826J2WEGstCRf/%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%AF%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%A7%20Dawood%20Basha.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/nutella%20squares.JPG
دوستان از درست کردنش پشیمون نمیشین خوشا به سعادت من که تو خونه نوتلا داشتم ما که حالشو بردیم

مرسی‌ شف جان. عالی‌ بود. فقط من موندم این که بکینگ پودر نداشت این همه پفو از کجا آورد!! من وقت چندانی هم واسه زدن تخم مرغش نذاشتم خیلی‌ سریع آماده شد

قالبت چند در چند بود برای نصف مواد؟

مال من ۸ اینچ بود واسه کل مواد و مناسب بود

سلام استاد
مرسسسسسیییییییییی فوقالعاده است دلم آب شد
استاد جونم من سعی میکنم تو هفته هر از چند گاهی یکی از مباحثو از اول مرور کنم تا نکته ای یادم نره راستش تو اکثر پستها که آرد دارن میگین آرد حتما باید الک شه تنبلیم نکنین میخواستم بدونم شما تنبلی کردین یا لازم نبوده یا چون میدونسین ما هممون شاگرد زرنگیم نکات تکراریرو دیگه ذکر نکردین؟
خیییییییییییییییییییییییلییییییییییییییی دوستت دارم
در ضمن طیبه جونم چرا دوتا
.
.
.
10
تا

paris@

چه سرعت عملی دارید پریس جون:دی

@nazanin
همیشه دلم میخواد وقتی‌ روزای فرد میشه هر چی‌ پست شد‌و سریع درست کنم ولی‌ همیشه یا حوصله ندارم يا یکی‌ از موادش در دسترسم نیست. بیشتر اوقات هم که تازه ساعت ۱۲ شب میام ببینم اینجا چه خبره!

امروز ولی‌ آقای شوهر به علت سرما خوردگی سر کار نرفته بود و البته از صبح تا شب خواب بود! منم از ظهر چسبیده بودم به اینجا!! حوصلهٔ هیچ کاری هم نداشتم تا اینکه پست جدید اومد و یه دفعه استارتم زده شد چون نوتلا داشتم. هم اینو درست کردم هم زبلیونه هم خمیر نان بدون ورز دادن هم سوپ. حالا داشته باشید این آقای شوهر ما تا ۸ شب خواب تشریف داشتن نگفت من با کی‌ حرف بزنم الان هی‌ میگه از وقتی‌ بیدار شدم یا تو آشپز خونه‌ای یا چسبیدی به اون کامپیوتر پس کی‌ با من حرف میزنی‌!!!!!!!!!!!

(می‌بینید تو رو خدا)
:D

مقش شب:

کیش کوفته قلقلی

http://public.blu.livefilestore.com/y1pV3QP-f1W4U_7bIxmAMp_6Y6STWnOJVsMoSZ9GKMNY2HhXL_xn98k3agESrbqyzfwCwjDSZzupSyrHtePQ361iA/%DA%A9%DB%8C%D8%B4%20%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87%20%D9%82%D9%84%D9%82%D9%84%DB%8C%202.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

مقش شب:

باگت با خمیر نان بدون نیاز به ورز دادن:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p-N8yeLDScTSwuheY0MQKUdlTQew1KPaeXGDKLYESsTvlfZnD83vrTHFd16RnwucbCL_6LVsF-8nit677gevAOIi4DNQLfJAM/%D8%A8%D8%A7%DA%AF%D8%AA%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1%20%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86%20%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%20%D8%A8%D9%87%20%D9%88%D8%B1%D8%B2%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/01/blog-post_16.html

طیبه جان دستت درد نکنه رسپی عالی شده حتما درست می کنم. چند روزی هست که تو کارگاه نیستی یعنی جواب کامنتها رو ندادی نگران شدم خوب هستید که..... امید وارم همیشه سلامت باشید. سئوالی که در بلاسم کوکی طرح کردم را در اینجا تکرار می کنم اگه قالب تفلون باشه باز هم کاغذ روغنی می خواد ؟

@ S.V:
در پست قبل پاسخ دادم
@ منيره:
خوشبختانه اين روزا تخم مرغ با سايزهاي مختلف پيدا ميشه. باور كنيد تخم مرغهايي هستن كه دقيقا نصف يك تخم مرغ هستن. ولي اگه نبود ميتونيد سفيده اش رو حذف كنيد يا نصف كنيد
@ نيمچه آشپز:
كاري كه تخم مرغ توي بيسكوييتها انجام ميده اينه كه باعث "چووي" شدنش ميشه. يعني تردي بيسكويت رو ميگيره و بيشتر جويدنيش ميكنه. كه توي بعضي رسپي ها زياد مهم نيست. كافيه از تخم مرغ كوچيك استفاده كنيد
يه كمش رو متوجه نشدم... واسه بقيه اش... مسلما پودر قندش كم بوده... يعني اين هم از اون موارديه كه ممكنه كم و زياد شه چون ميزان پودر شدنش استاندارد نيست. پس نكته اش اينه كه اينقدر پودر قند اضافه ميكنيم كه پره همزن روش كاملا مشخص باشه و اينطوري ديگه مطمئن خواهيم بود كه شكوفه هاي خوشگلي بهمون ميده. پس در مورد مرنگ دست خودمونه كه چقدر پودر قند بهش اضافه كنيم
دماي فر زياد بوده
اين شيريني دقيقا پوك و كاملا ترده. مثل پاولوا نيست. مرنگهايي كه به نيت بيسكويت درست ميشن چون كوچولو هستن بافتشون دقيقا عين "ماكاروون" هستش و كاملا پوك و ترده و توي دهن پودر ميشه
@ پريس:
مثل همييييييشه "آپ تو ديتي" پريس جون
قالبم تقربا 20 در 25 هستش
و خب واسه شما خيلي ارتفاعش بيشتره
و دليل پفش هم زدن كره و شكره
موافقم كه چيز خوشمزه ايه
@ بهاره:
بله هميشه بايد الك شه
اگه من نميگم دليلش اينه كه يادم ميره و يا فكر ميكنم همه اصول رو رعايت ميكنن
و اين رو هم بگم... يك سري آردهاي ماركدار توي بازاره كه به حدي بافتش عاليه كه الك نميخواد. من واسه كيكهاي حساس از اون استفاده ميكنم
و البته الك هم ميكنم
@ مريم:
در پست قبل پاسخ دادم
@ پريس:
منم تو خونه باشم همه اش جام يا توي آشپزخونه است يا پاي كامپيوتر
اگه صداي كسي هم در اومد دعوا ميشه
:p

سلام خانمي
خسته نباشي، يه سوال:ميشه به جاي كره از روغن مايع استفاده كرد، يا روغن زيتون، ؟ آخه مامانم چربي خون داره ميترسم كره بريزم.
مرسي از لطفت

سلام عزیزم خوبی؟
اول از همه باید بگم یکی از بهترین وبلاگهایی آشپزی هست که تا حالا دیدم و در حد عالی یا چیزی بالاتر از اون
فقط چند تا سوال داشتنم
من اول فکر میکردم ایران زندگی نمیکنی ولی دیدم نوشتی محل کارتون عسلویه هست من حس میزدم همین اطراف ما هستین چون من بوشهرم تا از الهالم جون همینی که وبلاگ غذای متفاوت رو داره پرسیدم خیلی خوشحال شدم با یه همشهری خوبم آشنا شدم ذوست دارم بیشتر با هم آشنا بشیم عزیزم. اینجا خیلی چیزایی که میگی گیر میاد ولی خب این مورد سوشی که نوشتی جلبک دریایی یا این برنج مخصوصش دقیقا نمیدونم از کجا پیدا کنم!
یه توضیح بده خیلی ممنون میشم
راستی من این کریم چیز فلن رو درست کردم باید بگم همسری خان خیلی خوشش اومد خیلی چیزایی عالی یاد میدی عکس چیز فلن رو توی وبلاگم گذاشتم خوشحال میشم سر بزنی و نظرتو بگی راجبش فقط اگه میشه چند تا مدل سوشی دیگه هم یاد بده
ببخشید خیلی سوال کردم من نمیدونم چطوری واست کامنت خوصی بذارم تا آدیمو بدم چت کنیم با هم آخه خیلی مایلم باهات صحبت کنم

راستی این اسم جیمیلیم هست ولی خودم توی دنیای نت اسم خودمو گذاشتم دخملی با کامی جونم
این هم آدرس وبلاگم
www.kamfa89.blogfa.com
خیلی منتظر جوابتم همشهری عزیزم

@ amestrea

دوست عزیز،

اگر قسمت کامنتهای همون پست رو بخونید، جواب سوالتون در مورد سوشی رو پیدا می کنید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

طیبه جون مرسی از جوابت من امشب می خوام کیک نارگیلی درست کنم کدوم طبقه فر باید کیک را گذاشت ؟

@ maryam

دوست عزیز،

سوالتون رو به بخش خودش منتقل می کنم.

@ bahareh

بهاره جون،

من امروز داشتم کامنتها رو جا به جا می کردم، نمی دونم توی کدوم پست بود، دیدم نوشتید پدرتون ناخوش هستن.

خیلی متاسف شدم و ناراحت، چون من اصلا اون کامنتتون رو ندیده بودم.

امیدوارم که حالشون بهتر شده باشه.

سلام طیبه جون
...
یه سوال : میشه روی این بیسی که پختی به جای نوتلا مواد پیتزا بریزیم ؟! وای !! چرا دعوام می کنی ...خب بچه سوال داره .می خواد اکتشاف کنه !! آره میشه (آیکون بزن و در رو)ممنون.

راستی ! چیز کیک چیپس شکلاتی تو یخ چاله
اولین چیز کیک عمرم.
بوی محشری تو خونه پیچیده
به خاطر اون شیرعسلیشه لابد.
کیک نارگیلی هم پخته شد
فقط کاشکی از اون شیرینی کنجدی خوشمزه ها که برا خودت یه عالمه مدلاشو پختی برا ما هم مبذاشتی اینجا....آخه فقط همون یدونه رو تا حالا گذاشتی.الان این همه زرده رو من چی کار کنم؟!
البته با دوتاش کنجدی زدم تو رگ بقیه اش هم شدن لاوا کیک و تنهایی دخلشو آوردم

مرسی مروارید جون فکر می کنم شما خودتون کیک نارگیلی درست کردید اگه اشکالی نداره از شما می پرسم در کدام طبقه فر باید باشه؟من کمی عجله دارم چون همه مواد رو حاضر کردم و می خوام بدرستم فقط منتظر جواب این سئوال هستم.

طیبه جون ممنون از زحماتت می خواستم خواهش کنم دستوراتی که از فر استفاده می شود بفرمایید در کدام طبقه از فر گذاشته شود.

@ maryam

دوست عزیز،

جوابتون رو در همون بخش می دم.

@ radmanesh

دوست عزیز،

یکی از رسپی های شیرینی کنجدی رو که خودتون یافتید.

ولی یک دونه دیگه هم هست

:D

لینکش هم اینه:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html

@ radmanesh

با زرده های باقی مونده اتون می تونید این رو درست کنید:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/12/blog-post_26.html

یا این:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html

عزيزم سايز قاشقت براي نوتلا چه اندازه بوده!!؟؟؟مطمعني 5 قاشق نوتلا استفاده كردي!!؟؟؟بيشتر ريختي بگو ها ,ما از يه قماشيم خواهر!!

@ فاطی:
متاسفانه واسه بیسکویت نمیشه کره رو باچیزی جایگزین کرد
@amestrea:
بله فقط تهران میشه گیرش آورد
اگه عمری بود مدلهای دیگه اش رو هم آموزش میدم

متاسفانه من هیچوقت تا به حال فرصت چت رو توی زندگیم پیدا نکردم چون تقریبا هیچوقت خونه نیستم

وبلاگ خوبی دارید ایشالا موفق باشید

@ radmaneshan:
همینطور که فرمودید هدف اکتشافه پس مسئولیتش با خودتون من نمیتونم نظر بدم

کنجدی هم همون از همه اش ساده تره و من معتقدم سادگی به چیزای دیگه اولویت داره

@ مریم:
همیشه و همواره طبقه وسط مگه اینکه خلافش ذکر بشه

@ صدیقه:
من که میگم هرچی بیشتر بهتر!!!! اگه من و تو ایم که پیشنهادم به هردومون استفاده یک شیشه کامل نوتلاست
:p

@ faty:
راستی نوتلا هم واسه مادرتون ضرر داره ها

نوتلا اسکورز:

https://picasaweb.google.com/fereshteh/NutellaSquares#

چقدر خوب پف كردن اينا!!!! بيسكويتهاي شما از بيسكويتهاي من هم بافتشون كيكي تره
:D

مرسی طیبه جون... اینا بینهایت خوشمزه بودن...
همسر من که دوست نداره کاکائو و شکلات اینا رو خیلی خوب خورد و خوشش اومد..
تازه من مواد رو 2برابر کردم
:D
دیروز همسری گفت اون شیرینی‌ها تموم شد؟؟؟ :(

راستی میدونی رتبه وبلاگت توی انتخاب 100 وبلاگنویس برتر زن اون بالاهاست...
خیلی خوشحال شدم..
توصیه می‌کنم همه بچه‌های کارگاه برن رای بدن
اینم آدرسش::

http://www.persianweblog.ir/Topblogs/Zanan.aspx

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/P1010349.JPG

ممنون خیلی خوشمزه بود و البته سریع

بله دقيقا همينطور كه فرموديد شيريني بي دردسريه و طعمش هم خوب ميشه

سلام ممنون من 44 ساله را با اشپزی اشتی دادی ممنون خیلی ممنون

خيلي شادم كرديد
انشالا هميشه چيزاي خوشمزه درست كنيد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...