2011/02/22

سالاد میگو و رایس ورمیچلی



رايس ورميچلي 100 گرم
هويج 1 عدد
كدو سبز رنده شده 3 ق غ
روغن كنجد 1 ق غ
ميگو 100 گرم
ترشي سير و فلفل
پيازچه
سس سويا
چاپستيك!






رايس ورميچلي رو 10 دقيقه توي آب جوش خيس ميديم. اينبار من 2 دقيقه هم توي مايكروفر گذاشتمش






من چون توي سالاد از ترشي سير و فلفل استفاده كردم ديگه ادويه يا فلفل بهش اضافه نكردم كه طعمها قاطي نشن





تا رايس ورميچلي داره خيس ميخوره، سبزيجات رو رنده و خورد ميكنيم.






ميگوها رو 1 دقيقه توي روغن كنجد تفت ميديم







سير و فلفل خورد شده رو اضافه ميكنيم. (خيلي دقت كنيد كه قراره اين سالاد رو كي بخوره... مثلا من خودم با اينهمه فلفل هيچ مشكلي ندارم)






يك دقيقه ديگه هم به تفت دادن ادامه ميديم.








كدو سبز رو اضافه كرده و 30 ثانيه تفت ميديم








رايس ورميچلي رو آبكش كرده و به مواد اضافه ميكنيم.








و بعد هويج...







بعد از 1 دقيقه از روي حرارت بر ميداريم (من ترجيح ميدم سبزيجات رو زياد نپزم و ترد باشن)


روش سس سويا ميريزيم ...






و مقداري پيازچه...







و با چاپستيك نوش جان ميكنيم



















كل صفاش به همين چاپستيكشه. هر مدلي شده ياد بگيريد كه چطوري چاپستيك رو توي دستتون نگهداريد!

من چون عاشق ميگو هستم عاشق اين مدل غذاهاي سريع و سبكم و با خوردنش خيلي حال ميكنم




19 comments:

سلام
دستتون درد نکنه حالا که این غذا را یاد دادید پس چه خوب که روش استفاده از چاپستیک راهم یاد بدید.
راستی بازم من اول شدم دعاکنید توی خوب درست کردن مثل شما اول بشم. میلاد هم مبارک

طیبه جون کارت فوق العاده هست. برات آرزوی سلامتی میکنم عزیزم..

توي فيلمها و سريالهاي ژاپني ديدم كه ميگن زياد مهم نيست چطوري توي دست نگهش داري همين كه بتوني باهاش بخوري كافيه
هر كسي يه مدلي ميگيردش. من خودم به چند روش دست ميگيرم يعني بستگي به غذايي داره كه دارم ميخورم

اين چند تا عكسه كه كمك ميكنه

http://1.bp.blogspot.com/_jc2ZAw5kem4/TDlvpMbxB4I/AAAAAAAAEgA/qlXU8-370_0/s1600/how+to+hold+chopsticks+1.jpg

http://restaurant-web-design.org/wp-content/uploads/2010/09/chopsticks.gif

http://www.ehow.com/how_3261_chopsticks.html

و يه فيلم

http://www.videojug.com/film/how-to-use-chopsticks-5

ولي در نهايت همون مدلي كه دستتون راحت تره رو باهاش كار كنيد. چون مهم اينه كه از غذايي كه ميخوريم لذت ببريم

واااااااااااای بالاخره تونستم کامنت بذارم...
بابا چرا اینجا فیلتر شده؟ :((

قبل از هر چیز با اجازه استاد اعظم طیبه جان، من با حفظ تمام شعائر انسانی و اینترنتی اون غذاهایی که از وبلاگتون درست می کنم رو دستورش رو کنار عکس غذاهام گذاشتم.
به خدا ایمیل زدم اما بی جواب مون، اینجا هم بعد از 3 هفته تونستم بالاخره کامنت بذارم...
اگه بگید برشون می دارم...

:) نمی دونید چقددددددددر خوشحالم تونستم کامنت هام رو بفرستم.
بخدا داشتم دق میکردم. مثل آدم های کرو لال شده بودم که فقط می تونستم پست ها رو بخونم. انقذه دلم می خواست جای اونایی می بودم که کامنت می ذارن :)
خدا خواست تا کامنت گذار من کار افتاد :)
ببخشید نتونستم خوشحالی رو نگه دارم وگرنه می ترکید :))

تا به اندازه این مدت کامنت نذارم دست برنمی دارم :D
اما من از تک و تا نیفتادم و یه کارایی کردم:)

رول بادمجون - اون 3 دفعه - با استقبال فراوان هم خودم هم مهمونام
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/30/
اینم دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_24.html


سمبوسه- یعنی فوق العاده ه ه ه ه ه ... یعنی خود خود جنوب :))
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/33/
و اینم دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html

شوگر کوکیز - واسه سپندارمزگان ;))
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/35/
اینم طرز تهیه ش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_307.html

وااااااااای خدا وکیلی این همه کیک و دسر که درست کردم یا جایی خوردم یه طرف این ترایفل یه طرف... یعنی شیکه هااااا
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/36/
حتماً درست کنید:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html

خسته شدید!!! نهضت ادامه دارد :))

این ترتیا:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/37/
ایجوریه:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

اینم اِنچلادا:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/38/
دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html

تموم شد... البته فعلاً :)

همه چی آرومه
من چقد خوشحالم

این کامنت صرفاً جهت بروز شادی و خوشحالی درونی حقیر بود و بس... ;)

یه سوال:
به جای اينستنت ييست می شه از پودر خمیر مایه استفاده کرد؟
راستش من پیدا نکردم و برای درست کردن نوتلا رولز می خواستم ببینم جایگزین داره؟

از مواد لازم چاپ استیک در خانه موجود نبود ! ما با چنگال خوردیم
:D
ممنون. همیشه مدلیش که با نودله رو درست می‌کنم. دفعه بعد تو اونم کدو میریزم

بازم مرسی‌

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/salad%20meygoo.%20vermicheli.JPG

یعنی این بروسکتا فوق العاده س هــــا :)
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/39/

دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html

@ Monir

دوست عزیز،

سوالتون رو به پست مربوطه منتقل می کنم و همونجا هم جواب می دم.

@ منير:
احسنت به شما
رولهاي بادمجان خيلي خوب پيچيده شدن
و سمبوسه ها خيلي حرفه اي شدن. دقيقا همونيه كه بايد باشه
ترايفل هم رنگ رنگي و خوشگل شده
ترتيا ها چقدر حرفه اي شدن منير جون احسنت
انچلادا هم خوب در اومده و البته براي اون مورد خشكيش هم وقتي نونها خيلي خوب خيس بخورن و بعد هم باقي مونده سس رو روش بريزيم ديگه خشك نخواهد بود
و دقيقا با نظرت در مورد بروسكتا موافقم. خيلي هم خوشگل شدن
در مورد ييست توي همون پست پاسخ داده شده

@ پريس:
به به! چه رنگ رنگي و خوشمزه
باور كن من اينجور غذاها رو سه سوته ميخورم
جدي چاپستيك نداري؟ دقيقا برعكس من كه عقده چاپستيك خريدن دارم! هرچي ميبينم درجا ميخرم بازم كممه
اين يكي رو هم آرتا جون واسم فرستاده بود. با يه دونه ديگه كه اونم خوشگله

@مروارید
مروارید جان توی تمام پست هایی که اینستنت بیست داشت رو چک کردم جوابی که پست کرده باشید پیدا نکردم:(
می شه لینکش رو برام بذارید
ممنون :)

@ Monir

دوست عزیز،

من همیشه سعی ام بر اینه که دوستان بتونن مستقل عمل کنن. توضیحی که الآن می دم هم بر همین راستا هست. سوء تفاهم نشه خدای نکرده.

توی کامنتی که گذاشته بودید، نوشتید :

یه سوال:
به جای اينستنت ييست می شه از پودر خمیر مایه استفاده کرد؟
راستش من پیدا نکردم و برای درست کردن نوتلا رولز می خواستم ببینم جایگزین داره؟

من اینطور متوجه شدم که شما برای نوتلا رولز به این اطلاعات احتیاج دارید. پس جوابش رو هم توی پست نوتلا رولز گذاشتم که سوالها و جوابهای اون پست همه یک جا باشن که همه دوستان بتونن استفاده کنن.

پست نوتلا رولز:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1prK7SNcu_T9Xqha9NdVMbh6phpFnxVJ_0s1eBub-APCOAlogVG98ufAV-LHhwGcQYkaIQwGUVqKOl1KQjj4-8x_FsHd8C1uvN/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88%20%D9%88%20%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B3%20%D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%DA%86%D9%84%DB%8C.JPG?psid=1

خیلی سریع و راحت و تند برای یک عدد مروارید سیار بسیار گرسنه و البته خیلی هم خوشمزه، واقعا خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

کسی نپرسه پس میگوهاش چرا معلوم نیستن ها!!

خودم هم نمی بینمشون!!

:D

عجب عكسي! دم ظهري حسابي گرسنه ام كرد
چه قدر هم با سليقه
ميگوش كه مهم نيست مرواريد جون. من يكي كه اين بشقاب رو در چشم به هم زدني نابود ميكنم از بس فرشه
خوشم مياد كه هم ذائقه ايم

در یک شبی که ئحوصله نداشتم برای آقای شوهر شام درست کنم.پس نگین چرا این قدر برگهای سیرش درشته.من به جای پیازچه از برگ سیر استفاده کردم.

احسنت بر شما
مهماون لذتی که هنگام خوردنش به آدم دست میده

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...