2011/02/24

كاب سلد




كاب سَلِد cobb salad يا سالاد كاب يكي از سالادهاي معروف دنياست كه به عنوان "مِين ديش" سرو ميشه. تشكيل شده از : كاهو و گوجه فرنگي و سينه مرغ و تخم مرغ آبپز و راكفورت و ...


اين سالاد در دهه 1930 در رستوران Hollywood Brown Derby توسط آقاي Robert Howard Cobb اختراع شده و به اسم خود آقاي كاب هم معروف شد.


دقيقا مجبور نيستيد ميزان خاصي براي موادش در نظر بگيريد ولي خب من يه ميزان و اندازه اي بهتون ميدم:


نصف سينه مرغ
آوكادو 1 عدد
گوجه فرنگي متوسط 2 عدد
خيار 1 عدد
كاهو 3 برگ
تخم مرغ آبپز 2 عدد
بلوچيز 100 گرم
آبليمو 2 ق غ
روغن زيتون 2 ق غ
ووستِشير ساس 1 ق غ
نمك و فلفل




بهتره آوكادومون كمي نرم باشه كه خوشمزه تر باشه







با كارد دور تا دور هسته رو ميبريم. يه پيچش ميديم و نصف ميشه








با قاشق زير پوستش ميزنيم و به سادگي از پوست جداش ميكنيم.






خوردش ميكنيم و توي ظرف سرو ميچينيم. (اگه قراره سالاد رو سريعا سرو نكنيد حتما بايد روي آوكادوها آبليمو بريزيد وگرنه سياه ميشه)







گوجه ها رو خورد ميكنيم







و بعد خيار...







تخم مرغها رو آبپز كنيد (12 دقيقه)



تخم مرغها رو هم خورد كرده و توي ظرف ميچينيم. معمولا سالاد كاب به همين شكل لايه لايه سرو ميشه








واسه بلوچيزش ميتونيد از راكفورت يا گرگنزولا هم استفاده كنيد. كلا همه خوشمزگي اين سالاد به بلوچيزشه (منو كه ميشناسيد... اگه چيز ديگه اي ميگفتم تعجب داشت)







من روي مرغ نمك و فلفل سياه پاشيده و توي روغن زيتون تفتش دادم. شما ميتونيد آبپز يا كبابش كنيد.







مرغ رو هم خورد كرده و ميچينيم.







و بعد كاهو...


و اگه ظرفمون جا داره ساير مواد باقي مونده رو لايه لايه كار ميكنيم.







براي سسش ميتونيد از هر سسي استفاده كنيد ولي يه مدلي كه كار ميشه اينه:


آبليمو...







روغن زيتون...







ووستشير...







نمك و فلفل







روي سالاد ميريزيم و سرو ميكنيم.























اين سالاد به نظر من يه وعده غذايي كامله و واسه ما دو نفر كافي بود. ولي شما ممكنه يه نفري بتونيد تمومش كنيد و هنوزم گشنه باشيد. زياد رو من واسه اين چيزا حساب باز نكنيد.

24 comments:

من اول، چه خوشمزه. مثل همیشه

سلام طیبه عزیزم
از یک ساعت قبل تو کارگاه بودم یهو اینترنتم قطع شد حالا دیدم پست جدید داریم چقدرم خوشمزست
استاد خوبم دیشب کلی تو خوابم بودین خیلی خواب جالبی بود،خواب دیدم سر یه کلاس بودیم و من از روی دست خطتون شما رو شناخته بودم ولی شک داشتم و بعدش تو خواب به خودم میگفتم النگوهاشو نگاه کن تا مطمئن بشی (صبح که یادم افتاده بود کلی خندیدم از خودم)،خلاصه پریدم تو بغلتون و کلی خوشحال بودم،صبح که شوهرم صدام کرد تا چشممو باز کردم با لبخند گفتم بالا خره طیبمو دیدم
خلاصه امروز حسابی با خواب دیشب سرحال بودم
خیییییییییییییلی دوستتون دارم و ممنون

salaaaaaaam man yeki az khanandehaye jadidetun hastam .. vaghan matalebe khooboo khoshmazee darriid rastesh az in ke ye ghazaye jadid goozashtin kheili khoshhal shodam...alanam yeki az tarafdarhatunam
kheili dusetun daram

طیبه جون میشه یه کوچولو در مورد ووستِشير سس توضیح بدی که تقریبا چه طعمی داره و واسه چه غذاهایی استفاده میشه؟ همینطور سویا سس؟ راستی تریاکی هم اگه توضیح بدی ممنون میشم.

مقش شب:

پودینگ کاپ کیک رطب و نوتلا:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p7lAIdRUHip-m6tJ-KuAde0QgR5E-LTYnijA1UQengqJAL-OUZpVE8bueZsMWQOxESMYQDffUq-NA7_9oTvOeUeMIc2n-FHbu/%D9%BE%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%20%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%B1%D8%B7%D8%A8%20%D9%88%20%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

سلام چف عزیزم دلم حسابی برات تنگ شده بود یک وقت فکر نکنی فراموشت کردم من مرتب درساتو چک میکنم البته به غیر از زمانی که اینترنت نداشتیم که خیلی نامرتب شدم فقط نمی رسیدم چیزی بنویسم بهر حال امیدوارم فراموشم نکرده باشی خیلی دوست دارم راستی شاید وقتی کسی با این سایت اشنا میشه متوجه زحمت زیادی که برای ترجمه مطالب ازدوشش برداشته میشه نشه اما من که خیلی تنبل هستم و همونطور که میدونی استعداد زبانم درحد گاد است متوجه این زحمت که از نظر من حتی بیشتر ازدرست کردن خود غذااست هستم چند وقت پیش ها یکی از دوستانم چند کتاب اشپزی اسپانیایی بهم داد شاید باورت نشه من هم از فرصت استفاده کردم و در یک جلسه کاملا زنانه شرکت کردم که تشکیل شده بود از یک خانم 45ساله که از 12سالگی از کشور خارج شده وتا اخر تحصیلات دانشگاه در ین کشور بوده و بعد از این در اسپانیا کار کرده وزندگی کرده و خانم دیگه 52ساله بعد از دیپلم از کشور خارج شده ودر اسپانیا تحصیلات دانشگاهی خود راادامه داده و در اخر خانم 45ساله که بعد از دیپلم از کشور خارج شده و به خاطر بیزینسش که دکور کردن است تسلط کامل به زبان انگلیسی و اسپانیایی داره .دردسرت ندم من مثل دست رشته وسط این خانمهای محترم اینطرف و اونطرف میرفتم تاحداقل یکی از این غذاهاترجمه بشه چشمت روز بد نبیبنه این خانمها سر قاشق مربا خوری وچایخوری به توافق نمیرسیدند چه برسه به ادویه ها بهر حال من چندین برابر دیگران از دور دستت رو میبوسم دوست دارم میبوسمت مریم

راستی طیبه جان این اووکادو خرابه عزیزم اگر قرار حتی اووکادوهای نارس هم دریران خراب باشه بهتره نخری اما اگرنارسهاخراب نیست اون رو بخر و در روزنامه بپیج ودر یخچال بگذار و اگه اون رو در کنار کیوی نگهداری کنی خیلی خوب و یکدست میرسه دوست دارم میبوسمت مریم

سلام طیبه جون.خسته نباشی خانوم با این دستورای عالی و یک دنیا ممنون از این همه مهربونی و سخاوت.عزیزم من با تارتلت آجیلی یه مشکلی پیدا کردم که ممنون میشم کمک کنی.میخواستم بدونم کاراملی که با شکر درست میکنیم برای این شیرینی بعد چند روز هم نرم میمونه و روان یا سفت میشه و شکننده؟من کارامل رو خوب درست کردمطبق دستور شما.ظاهرش عالی بود.بعد چند دقیقه کمی سفت شد و رفته رفته سفت تر.و بعد که تارتلتها رو برای خوردن تست کردیم.کارامل توش کاملا سفت شده بود و وقتی تو دهن میجویدی هم میچسبید به دندون!!ایرادش چی بوده؟چه بکنم خانوم؟

الصبیعات
http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pfMhxXMKehPWaRgJzwTkbFGIVNZRjMArNnuzr5O0NuLAUfGi2Pw0ulv29ojWu-qhACd-S7NgFvynk1p8s_EmhHe3PLsoRYWb3/%D8%A7%D9%84%D8%B5%D8%A8%D9%8A%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20-%20%20Les%20doigts.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html

پتات چاپ

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pQd95pllxoB4zg36Tpj1LZDp5yU2kTYSFtZ2wOrVB2PtmprygTm3uzr_cmzw2w7hmVtNg_vV5-BNoyRAnmcH5E70pywRUjbrv/%D9%BE%D8%AA%D8%A7%D8%AA%20%DA%86%D8%A7%D9%BE%20Petat-chop.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

سلام طیبه جان . من مدتی هست که از دستورهای آشپزیت استفاده می کنم و واقعا لذت می برم. خیلی خوب می نویسی دستورهای آشپزی رو و امروز برات نظر گذاشتم که ازت تشکر کنم . من امریکا هستم و خوشبختانه خیلی از این موادی که می گی اینجا پیدا میشه. مثلا من نمی دونستم بلوچیز برای چی استفاده می شه و پست امروز که دیدم به کم ذهنم باز شد:D.
تازه امروز هم یه رستورانی رفتم و مرغ پستو خوردم وقتی تو بلاگت سسش رو دیدم کلی خوشحال شدم واقعا . خیلی ممنون سرآشپز خوش سلیقه

@بهاره:
آخي ناااااااازي! چه خواب با مزه اي بوده منم كلي خنديدم
@ raha:
نظر لطفتونه
@ ناهيد:
من ووستشير رو با تركيبات و مواد تشكيل دهنده اش قبلا توي يكي از پستها توضيح دادم ولي يادم نيست كدومش بود. با سرچ راحت ميشه پيداش كرد
و طعم سركه اش از بقيه موادش غالب تره
اينم يه توضيحش
http://en.wikipedia.org/wiki/Worcestershire_sauce
سس سويا مدلهاي مختلف داره ايني كه من لان دارم لايت هستش يعني رقيقه و به نظرم مزه خاصي نداره بيشتر شور و نمكيه يه طعمش رو تحت الشعاع قرار ميده
http://en.wikipedia.org/wiki/Soy_sauce
ترياكي جايگزينيه براي ساكي و خب تركيباتش مختلفه اين يه مثالش:
http://www.food.com/recipe/teriyaki-sauce-55859
اينم توضيحش
http://en.wikipedia.org/wiki/Teriyaki
@ مريم:
صد درصد مطمئن باشيد كه فراموشتون نكردم
شما خيلي به من لطف داريد ولي من اونقدرها هم كه فرموديد وارد نيستم
والا من قرني يك بار هم آوكادو گيرم نمياد. اين رو هم واسم از تهران آورده بودن كه البته طعمش كوچكترين مشكلي نداشت و تازه اگه مشكل داشت هم باز من ازش دست نميكشيدم
:p
خب دور و بر من كه آوكادو گير نمياد ولي تا اونجايي كه ميدونم تهران هم آوكادوهاش به اون خوشگلي كه شما تو خارج داريد نيست
فعلا پريس جون واسم آوكادوي خوب فرستادن كه واسشون كلي نقشه كشيدم. مرسي از اطلاعاتتون
@ نيمچه آشپز:
من اون پارساليها رو حتي تا تابستون هم داشتمشون و كاراملش سفت نشده بود شكرك هم نزده بود و كاملا روان بود
متاسفانه درست كردن كارامل ساده نيست و تجربه زيادي ميخواد. ولي وقتي خامه و كره داشته باشه ديگه روانه و سفت نميشه احساس ميكنم زياد جوشيده بوده و واسه همين سفت شده. كاراملش نبايد دندون رو اذيت كنه. اصلا نگران نباشيد با تجربه حتما درست خواهد شد
يه راه ساده اش استفاده از عسل و گلابه كه مسلما به اون خوشمزگي و غلظت نيست ولي ساده است و يه براقيت و شيريني اي به تارتها ميده . فقط حواستون باشه كه موقع كارامل كردنش حرارت زياد نباشه كه نسوزه
@ S:
شما محبت داريد . خوشحالم كه تونستم كمكي بكنم

عجب چیزی این شیرینی نارگیلی های استاد :)
من که اهل شیرینی جات نیستم افتادم به جونشون:) توی عید حتماً حتماً درست می کنم.
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/40/

اینم دستورش که حتماً برای عید درست کنید.
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_03.html

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pVXibLIYa5ujuXVnTZN-hRShWdOFQgh098cyxH9BulQg7fwCfv5eCpUDOXjmH2H-ntQqdeQU7rX2-2iPjxIIGkYWqQEeVLY31/%DA%A9%D8%A7%D8%A8%20%D8%B3%D9%84%D8%AF.JPG?psid=1

همه چیز سریع و راحت و البته خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

@ منير:
منير جون اينا واقعا واسه نوروز طرفدار دارن. هم اينا هم كنجدي
عاليه كه تونستي قلق فرت دستت بياد. هيچي از اين مهمتر نيست
راستي واسه عيد دقت كن هوا بهشون نرسه كه تازه و ترد بمون


@ مرواريد:
به اين ميگن سالاد! يعني همه چيزش تازه و رنگارنگه و با آدم حرف ميزنه. سالاد بايد اينجوري باشه كه اشتهاي آدم رو باز كنه
اينا چه سبزي هستن مرواريد جون؟ البته من يه حدس زدم ولي واسه اطمينان ميپرسم

لطف دارید شف عزیز.

اینها اسمشون به آلمانی هست

Feldsalat

مزه اشون رو خیلی دوست دارم، با سرکه بالزامیک و سیر فراوان و روغن زیتون، کمی هم تخم کدوی بو داده شده، یــــــــــــــــــــامی

توی ویکپدیا که نگاه کردم، دیدم دو نوع داره، اون نوعی که اینجا بیشتر دیده می شه اینه:

http://de.wikipedia.org/wiki/Gew%C3%B6hnlicher_Feldsalat

شف جون
ببشخید اگه خودمو قاطی بحثهای هنرمندان می کنم ولی این سبزی را که مروارید جون گذاشتند اگه از روی تصویر اشتباه نکرده باشم اینجا هم هست همون سبزی خرفه ایران می شه واینجا این سبزی را با ماست می خورند و فوق العاده مقوی و درصد آهن بالایی داره و بسیار خوشمزه است.

@ monire

دوست عزیز،

این خرفه نیست. تا جایی که من می دونم خرفه برگهای کلفت تر و پر آب تری نسبت به این سالاد داره و مزه اش هم کمی به ترشی می زنه.

این هم لینک ویکپدیاش:

انگلیسی

http://en.wikipedia.org/wiki/Portulaca_oleracea

فارسی:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B1%D9%81%D9%87

@ مرواريد:
جالب بود مرسي. نه اين اوني كه من فكر ميكردم نيست پس. من اصلا اسمش رو هم نشنيده بودم. اطلاعات جالبي بود مرسي عزيزم
@ منيره:
ما اينجا بهش نميگيرم خرفه ميگيم پرپين
آره اون خيلي گوشتي و آبداره و نميتونه ايني باشه كه مرواريد جون استفاده كردن
اينجا همه پرپين رو دوستش دارن. ولي من خوشم نمياد زيادي آبداره
:p

سالاد جالبی‌ بود البته به خاطر بعضی‌ ها! پنیر فتا استفاده کردم

ممنون


http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/cob%20salad.JPG

شيك شده. خب چه اشكالي داره پريس جون. هر كسي كه بلوچيز رو نميپسنده. فتا هم طعمش عاليه

سلام طیبه جان . خوبی؟من چند وقته میام اینجا و بعضی دستوراتو میخونم.فقط یه چیزی که من خیلی از اسمای موادی که استفاده می کنی رو حتی تا الان نشنیدم چه برسه دیده باشم.میشه در مورد هرکدومشون یه کوچولو کنارش توضیح بدی.
مثلا من اسم ووستشير یا سس بلوچیز رو تا الان نشنیدم و نمیدونم چیه.ممنون میشم اسم فارسیشونم بگی .

من چون قبلا توي پستهاي قبلي توضيحشون دادم به دليل كمبود وقت و فرض بر اينكه دوستان همه مطالب قبلي رو هم مطالعه كردن ديگه تكرار نميكنم

كافيه كلمه رو سرچ كنيد پيداميشه
چيزي نيست كه من اسم ببرم اما قبلش توضيح نداده باشم در موردش

ووستشير رو اينجا توضيح دادم
http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_22.html 

و سس بلوچيز رو اينجا
http://www.cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_21.html 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...