2011/03/01

فيلو كاپ


يكي ديگه از مواردي كه منجر به " آش با جاش" ميشه... همين فيلو كاپ هستش كه با خمير فيلو درست ميشه. فيلو كاپ ها واسه مهموني ها خيلي شيك و عالي هستن و درست كردنش هم كار زيادي نميبره. (البته بحث مهم اينه كه "فيلو دو" رو از كجا گير بياريم؟!) . اين كاسه ها معمولا با فيلينگ هاي ترش يا شيرين يا شور پر ميشن و دقيقا با هر چي عشقتون كشيد ميتونيد پرش كنيد.



براي شروع با دو تا لايه از خمير فيلو شروع ميكنيم. اگه خميرتون خيلي نازكه و دو تا شد سه تا هم زياد وسواس به خرج نديد.

خمير رو با روغن يا كره چرب ميكنيم. ولي توجه داشته باشيد كه اگه قراره كاپها رو براي شيرني آماده كنيد حتما بايد از كره استفاده كنيد نه روغن!!!





دو تا ورقه فيلو روش قرار ميديم و چرب ميكنيم . بازم تكرار ميكنم كه اگر هم بيشتر از دو تا شد زياد مهم نيست.






حالا با قيچي يا كارد به مربعهاي 10 در 10 تقسيمشون ميكنيم. (بزرگتر شد هم مهم نيست. سايزشون به قالبتون بستگي داره)





و توي قالب كاپ كيك قرارشون ميديم





اون چيني كه ميخوره باعث خوشگلتر شدنش ميشه





فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم و سيني رو توي فر ميذاريم.




زمان پخت 5 دقيقه است ولي مرتب چكش كنيد همين كه طلايي شد كفايت ميكنه





از فر بيرون مياريم و اجازه ميديم كاملا سرد شن

با دست و آهسته كاپها رو از قالب بيرون مياريم




و ديگه آماده سرو هستن. بهتره همون موقع سرو كنيد ولي ميتونيد هم توي ظروف دربسته براي يك هفته نگهش داريد . و يا تا دو ماه توي فريزر. ولي اصلا نبايد هوا ببينن. و موقع استفاده هم دو سه دقيقه اي توي فر قرارشون بديد تا گرم شن





اينكه با چي پرشون كنيم ديگه دست خودمونه. تا به حال چندين مدل فيلينگ گفتم ولي يه دونه ديگه رو هم جلسه بعد خواهيم ديد.


15 comments:

salam va hesabi khasti nabashid ... ye soal dashtam rastesh man az in filo cup kheili khosham omade..yekam ham taze varedam..va canada zendegi mikonam..mitunam azatun beporsam chetori in barge haye filo ro mishe tahie kard ba che nami..?mamnun misham
vaghan karetun marekast
behetun va bishtar az hame be hamsaretun tabrik migam ke chenin kadbanooo daree...
Amicale

سلام
طیبه جان با خمیر میلفوی هم می توانیم این را درست کنیم یانه
نمی دونم خمیر میلفوی را می شناسید یا نه این خمیر به شکل مربع کوچک هست فقط این خمیر شما ضخیم تر هست و وقتی داخل فر می گذاریم لایه لایه می شود ممنون

مقش شب:

چیکن پیکاتا:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pOYpOvf8cVkd10XgHKhJPQWpaIeaXcuSHMMP1a8cDsm_DCrNHrzbA7ZBws98M3t8Z_KfP3U1oNrhc_W2R7LWtCcjspD_ARv_k/%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

اینا خیلی‌ خوشمزه و خوشگلن. یه مدلشو خوردم. واسه اون خمیر فیلو(از اون مستطیلا) رو ۳قسمت کرده بودن و به شکل گلبرگ تو قالب کاپ کیک چیده بودن توش هم با یه مدل مرغ که خیلی‌ تند پر شده بود

یه مدلشو هم تو تلویزیون دیدم که باهاش سبد درست کرده بودن و توش پر از میوه بود

حالا دارم فکر می‌کنم طیبه جونی می‌خواد ۵شنبه چی‌ تو اینا بذاره؟؟؟(آیکون یه پریس متفکر که بعضی‌ وقتا
نمیتونه صبر کنه)
:D :P
@منیره

دوست عزیز طیبه خانم طرز تهیه خمیر میل فوی رو هم بلده. اگه منتظر بمونیم حتما آموزش میدن. میدونید که شرط همراه بودن با شف جون صبور بودنه(چشمک)

دستت درد نکنه طیبه جون دنیال این خمیر هستم تا باهاش یه کارایی بکنم.
یه سوال: با این خمیر شیرینی ناپلئونی درست می کنن؟

میشه لطفاً کسانی که تو تهران (ترجیحاً مرکز و غرب تهران) می دونن که کجا خمیر فیلو پیدا می شه اطلاع بدن. ممنون می شم:)

سلام خسته نباشین.پس از یک ماه جستجو در سایتهاووبلاگهای آشپزی به وبلاگ شما رسیدم وواقعا لذت بردم از این همه سلیقه.دیگه بیننده پروپا قرص شما هستم.موفق باشین.

@raha:
اسم انگليسيش ميشه
Phyllo dough
و توي سوپر ماركتها توي سكشن مواد فريز شده بايد بتونيد پيداش كنيد. صد درصد پيداش ميكنيد

@ منيره:
ميلفوي يا پاف پيستري يا خمير هزارلا رو خيلي راحت تر از فيلو ميشه توي خونه درست كرد ولي خب اگه آماده اش در دسترسه كه چه بهتر
بله ميشه كاراي متنوعي باهاش انجام داد
من يه سرچ ساده كردم كه عكسهاش رو ببينيد
روشهاش خيلي تنوع داره
http://www.google.com/images?q=puff%20pastry%20cups&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1360&bih=600
@ پريس:
پريس جون يه چيز ساده درست كردم اونقدري هم تو فكر نرو
Loooooool
آره باهاش ميشه خيلي چيزاي شيكي درست كرد. من يه كاراي ديگه اي هم انجام دادم كه فكر كنم ديگه پست شدنشون ميره واسه اونور سال
راستي اون مدلي كه شرح دادي احتمالا با نوع ضخيمترش بوده كار كردن با اين نازكاش خيلي سخته

پريس جون منم اميدوارم كه زود ميل فوي رو درست كنم. ولي زياد اميدي به من نيست
:p

@ منير:
نه اون اسمش خمير هزار لاست كه موقع درست كردنش وسطش كره ميذارن و طي فرايندي لايه لايه تا ميشه و بعد موقع پخت كره باعث ميشه كه لايه لايه پف كنه و واسه همين فكر كرديد كه اين همونه

@ الهام:
نظر لطفتونه

طیبه جون من چون فقط به رسپی های شما اعتماد 100 درصد دارم می شه یه دستور مطمئن برای خمیر ميلفوي و خمیر هزار لا بهم معرفی کنی؟
البته اونی که من لازم دارم هزار لا ـس و دوست هم دارم خودم خمیرش رو درست کنم
ممنونت می شم :*)

طیبه جان
سلام.
من از وبلاگ شما خیلی چیزها یاد گرفتم که به غذاهایی که می خوردیم تنوع داده و واقعا ممنونم. مثلا همین امروز چندین بار وبلاگ را رفرش کردم حواسم نبود که وامروز روز زوج هست.
ولی خوب همچنان یک مشکل اساسی دارم و اون هم پخت غذاهای سنتی ایرانی هست. می دونم سرتون خیلی شلوغه و قرار بوده که درخواست نداشته باشیم اما می خواستم بگم اگر امکانش باشی ماهی حتی یک رسپی از غذاهای ایرانی بزاری مثل ته چین گوشت و قارچ عالی می شه آخه من همیشه استرس مهمونی دادن دارم و سعی می کنم بیرون شام دعوت کنم.
و البته خیلی تنهام و خانواده ام پیشم نیستند و این کارم را سخت تر می کنه.
مرسی

اینا کار من نیست. بسیار زیبا بودن.عکس گویای زیبایی‌ نیست. اینا رو از رو کیک‌های فوندانتی جدا کردم

این سبدا خوراکین!

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/ranginak/IMG%5E_1615%20[1280x768].JPG

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/ranginak/IMG%5E_1617%20[1280x768].JPG

@ منير:
براي درست كردن پاف پيستري به چند شيوه عمل ميشه
من چند تا رسپي دارم تو آرشيوم كه همه شون متنن واسه تازه كار بودن خوب نيست. اين يك مدلشه كه سرچ كردم و با تصويره كه دستتون مياد بايد چيكار كنيد
http://cooklikeyourgrandmother.com/2009/01/how-to-make-puff-pastry/
@ تارا:
تارا جون من واقعا غذاي ايروني درست نميكنم. باور كن! روزاي تعطيل ميريم آماده خونه مامان يا مادر شوهر ميخوريم كه اونم من فقط به خوردنش ميرسم كه به درد شما نميخوره. ولي تو برنامه ام هست ايشالا انجام ميشه


@ پريس:
آو! به به! مرسي كه عكسا گذاشتي. البته پريس جون شما از پسش بر مياي من ميدونم. كافيه بهشون نگاه كني دستت مياد چطوري پيچيده شدن و راحت ميتوني درستش كني

من یه سوال دارم

اینکه اگر فیلو کاپ های آماده یه ظهر تا شب رو توی هوای آزاد آشپزخونه بمونن خراب میشن یا مشکلی ایجاد میکنه؟

مرسی

@ sara

جایی که من زندگی می کنم هواش رطوبت داره. با این حال من هر وقت اینها رو برای مهمونی می خوام درست کنم، از شب قبل و حتی شده دو روز قبلش درست میکنم و بعد که خنک شده قایمشون می کنم، توی فر.

هیچی اشون نمی شه.

حالا اگر اون جایی که شما زندگی می کنید وسط دریا نباشه، مشکلی پیش نمی یاد به امید خدا.

طیبه جون من تازه سایت شما رو پیدا کردم
واقعا کارات حرف نداره عزیزم
انشالله همیشه موفق باشی
فقط یه سوال داشتم این خمیر فیلو رو از کجا میتونم تهیه بکنم؟
اگر جایی رو میشناسی که مطمئنی داره آدرسشو بهم بدی ممنونت میشم
بوووووووووووووووس
 

بوشهر - دلفین
آدرس شهرهای دیگه رو من ندارم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...