2011/03/03

ميني رتتويي




در لذيذ بودن غذاي دوست داشتني رتتويي هيچ شكي نيست. ولي اين يكي ديگه ورژن " آش با جاش" رتتوييه كه تو دل بروترش ميكنه!!!



بادمجان 1 عدد
كدو سبز 1 عدد
هويج 1 عدد
سير 2 عدد
پياز 1 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد
فلفل دلمه اي ( از رنگهاي مختلف و يا فقط از يك رنگ) 1 عدد
ليمو 1 عدد
ارگانو-آويشن-زعتر 4/1 ق چ
نمك و فلفل
پنير فتا
فيلو كاپ 18 عدد





بادمجون رو من پوست نميگيرم چون دوست دارم رنگ مشكي پوستش توي غذا ديده شه





من سيني رو با فويل پوشوندم چون اينطوري شستشو رو راحت ميكنه! روي بادمجونها نمك پاشيده و با نصف قاشق روغن زيتون يا كانولا آغشته كرده و ميذاريم توي فر 200 درجه سانتيگراد.







كدو و هويج رو خورد ميكنيم. سعي كنيد زياد ريز خوردشون نكنيد






كدو و هويج رو با يك قاشق روغن زيتون و كمي فلفل سياه و نمك تفت ميديم.






فلفلهاي خورد شده رو اضافه ميكنيم. من دوست ندارم سبزيجات زياد پخته شن واسه همين دو دقيقه تفت دادن كفايت ميكنه





سبزيجات رو از تابه خارج ميكنيم





توي همون روغني كه توي تابه مونده ؛ سير و پياز رو تفت ميديم. به اندازه اي كه كمي سبك شه






گوجه ها رو خورد كرده و اضافه ميكنيم. آبليمو و نمك و فلفل و ارگانو رو هم اضافه كرده و يك دقيقه تفت ميديم.





سبزيجات رو مجددا به تابه بر ميگردونيم






زمان پخت بادمجون نيم ساعته ولي شما ميتونيد زودتر يا ديرتر هم از فر خارجش كنيد. بستگي داره كه دوست داشته باشيد چقدر كبابي شه









بادمجونها رو هم به تابه اضافه كرده و سي ثانيه تفت داده و از روي حرارت بر ميداريم







قبلا طرز تهيه فيلو كاپ رو گفتم







كاپها رو با رتتويي پر ميكنيم






و روش كمي فتاي خورد شده ميريزيم. كم و زيادش هم دست خودتونه












و سرو ميكنيم.







كاپها كرانچي هستن و توي دهن قرچ قرچ ميكنن









مواد رتتويي به اندازه كافي پخته و نرم و خوشمزه است. ولي در عين حال سبزيجات فرمشون رو هم از دست ندادن






اين غذا رو ميتونيد به عنوان اردور و يا سايد ديش سرو كنيد






ما كه طبق معمول ناهارش كرديم!

33 comments:

وااااااااااااااااااااااااااااااای طیبه خوبم
فکر هر چیزی رو میکردم که تو این کاپهای خوشکل ریخته بشن به جز غذایی که عاشقشم
واییییییییییییی عاشقتم ومرسی
راستی برای دومین بار
اول

وایییییییییییی

سلام طیبه جون.. خیلی وقته نتونستم سر بزنم .. همیشه چک می کردم و مثل همیشه لذت می بردم اما کارام خیلییی زیاد بودددددد ...

اما سر عجب چیزی رسیدم هاااااا غذای گیاهییییییییییی عالیییییی که این داداش بدغذای ما هم بخورهههههه...

خیلی عالیهههه .. فردا می خوام کلی دستورها رو درست کنم برای عرض معذرت از غیبت طولانی خدمت استاد عزیزممممممم

وای چه هیجان انگیزه. من هیچ وقت با این فیلوها چیزی درست نکرده‌ام. اگه برای مهمونی درست کنیم و یه مدت طول بکشه تا خورده بشن خیسی مواد توش باعث نمی‌شه کاپ‌ها نم بکشن؟

مقش شب:

بلاسم کوکی:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pBdKZaPy9ouNunrDawpfC_tpwavQm1FTz0Rr2de7YRKJqxURHvXYPs2BRaN49mcZU7WbhDcSfV5rivjSHg-gDoe7lVMn-YE0T/%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%20%DA%A9%D9%88%DA%A9%DB%8C.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

@ بهاره:
آره عزيزم رتتويي حرف نداره
@ مهشيد:
گويا و خموش ما مخلص همه هستيم
@ رويا:
من همينا رو واسه ناهار كه درست كرده بودم واسه شام هم آخ نگفته بود! يعني به همون تردي بود. البته رتتويي رطوبت و آب خاصي نداره كه خرابش كنه. ولي بهتره موقع سرو مواد رو توي كاپها بريزيم كه روزه شك دار نگرفته باشيم

سلام بر شف عزیزم
حالا فیلو داری هر روز بیا به رخ بکش دیگه ما که نداریم چیکار کنیم؟
دیروز حلوای شیر خشک درست کردم و واقعا طعم و عطر فوق العاده مطبوعی داره عاشقشم
ممنون
kissssssss

@ mary

تا جایی که من یادمه شما در اسپانیا زندگی می کنید. امیدوارم درست یادم مونده باشه. مری جون، اونجا که پر از خمیر فیلو هست. مغازه های عربی و ترکها کلی خمیر فیلو دارن.

به دنبال خمیر فیلو می باشم.

فعلاً این شیرینی های آیس باکس کوکیز رو از ما قبول کنید :)
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/42/

دوستان اینم دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_2181.html

مقش شب:

http://public.blu.livefilestore.com/y1p3N8qj9oLyxUDJosxyZocNXo5GEPxO7eNRQ0cajukPfUoSEllLBuGIE9BPOMOhEkVHOw5pqWL-oFJ-uCHTZqsqQ/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%B1%D8%AA%D8%AA%D9%88%DB%8C%DB%8C.JPG?psid=1

خیلی خیلی خوشمزه بود.

من بادمجان ها رو توی تابه با حرارت کم تفت دادم، پاپریکا نداشتم نریختم، بقیه طبق دستور.

چند تاش هم برای شب موند، به قول شف آخ هم نگفتن، یعنی نرم نشده بودن.
پنیر هم گرگونزولا ریختم روش.

خیلی خیلی عالی و خوشمزه شده بود.

دست شف درد نکنه.

شف جونم من شیراز هستم نه اسپانیا

@ مري:
مري جون ميدونم شيراز هستين. والا از كامنتها متوجه شدم كه تهران فيلو گير مياد اگه مسافر داشتي سفارش بده. ولي يخ زده بيارن و زودي بهت برسونن كه خراب نشه
اگه از بلاد عرب مسافر داشتي هم سفارش بده من خودم لحظه آخر خريدم و از فريزر به هواپيما منتقل كردم و سريع رفتم خونه گذاشتم فريزر. خلاصه ايشالا گيرت مياد غصه نخور
@ منير:
آره منير جون مسلما بيسكويت شكلاتي يه چيز ديگه است و خب اين بندگان خدا به نسبت زحمتي كه واسش كشيده ميشه بدكش نيستن. ولي ماندگاريش خوبه و سريع هم انجام ميشه
از تركيب مارمالاد انجيري كه استفاده كردي خوشم اومد. ايده خوبيه
@ مرواريد:
خوشم مياد كه شديدا به روز عمل ميكني!
:D
چقدر هم كه ناز و تو دل برو شدن. بلوچيز هم كه صد درصد طعمش رو عالي كرده. شديدا حرفه ايه

@ mary

ببخشید اشتباه از من بود.

خوشمزه و سریع

ممنون شف جان

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/mini%20ratatoyi.JPG

سلام من امروز برای یک مهمونی داشتم دنبال غذا میگشتم چند تا از کامنت ها رو هم خوندم مروارید جون ورودی من اما است که از اول اسم سه تا پسرام گرفتم .ولی اسم خودم مریم نه ماری و فکر میکنم شما دوست عزیزمون رو با من اشتباه گرفتین .عزیزم من همچنان در اسپانیا و در چنگال دزدان دریایی گیر کردم .سال نو مجددا مبارک

راستی مرواریدجون یک سوال به غیر از کورت انگلس کجا خمیر فیلو داره رفتن به اونجا برای من کلی دردسر داره اگه جای دیگه رو سراغ داره لطفا من رو راهنمایی کن ممنون

@ ama

وا... تا جایی که من می دونم کلی عرب در اسپانیا زندگی می کنن و اونها هم مغازه های خاص خودشون رو دارن. خب شما باید چنین مغازه هایی رو پیدا کنید و اونها صد در صد این خمیر رو دارن.

ولی در سوپرمارکتها نمی دونم. یادم هم رفته آیا اسپانیا کارفور داره یا نه

مغازه های ترک هم این خمیر رو دارن.

مروارید جون سلام عزیزم من تمام مغازه های عربی اطراف خودمون رو بلدم اما بجز گوشت و مرغ و ادویه های عربی وقند و حبوبات چیزی ندیدم اما حالا که گفتی میرم میپرسم شاید اون پشت موشتا جایی گذاشتن مثل کنافه که من ندیدم اما یکی راهنماییم کرد و وقتی بهشون گفتم برام اوردن اما عجب گرون بوداا در ضمن عزیزم من اینجا نشنیدم مغازه ترک باشه شاید جاهای دیگه اسپانیا باشه راستش نمیدونم راستی ما کارفور داریم که اون هم به خاطر دوری راه رفتن بهش دردسر داره .بهر حال مدیون راهنماییهای تو دوست خوبم هستم همیشه در صحت و سلامت باشی.ممنون مریم

مروارید جون این کامنت بالا مال من اما هواسم نبوده و با ایمیل همسر گرامی وارد شدم میبخشی من ama هستم

@پريس:
خيلي تميز و شيك شدن پريس جون
فرم كاپها هم بامزه در اومده
احسنت

@ مريم:
يعني مغازه هاي خود اسپانياييها توش فيلو پيدا نميشه؟ جدي؟؟؟؟

شف عزیزم چطوری؟اره عزیزم سوپر مارکتهای اسپانیایی خمیر فیلو ندارند این رو دیگه راستکی مطمئنم چون باوجود زبان انگولایی من این رو هم گشتم.هم پرسیدم وفقط در کورت انگلس دیدم .البته بگم خمیر فیلو دارندولی پر شده با غذاهای به نظر من بد مزه خودشان که قابل خوردن نمیباشد دوست دارم میبوسمت مریم راستی دوباره عیدت مبارک

آهان متوجه شدم چی میگید
ایشالا به زودی یافت شود
سال نو شما هم مبارک مریم جون

خمیر فیلو اینجا هم در سوپرمارکتهای معمولی موجود نیست و فقط در مغازه های عربها یا ترکها یافت می شه.

مروارید جون من هر چی میگردم اینجا پاپریکا نمیبینم
میشه توضیح بدی
ممنون

@ salimeh

دوست عزیز،

اگر منظورتون در رسپی هست، شف زیر عکس شش توضیح دادن در مورد فلفل.

اگر منظورتون مقش شب من هست، در همون کامنت توضیح داده ام که پاپریکا نداشتم و نریختم توی فیلو کاپ ها.

امیدوارم که منظورتون رو درست متوجه شده باشم.

This comment has been removed by the author.

ممنون مروارید جون
من نمیدونسنم پاپریکا همون فلفل
ولی خوب حالا فهمیدم
متاسفم
بازم ممنون

@ salimeh

خواهش می کنم. برای چی متاسفید دوست عزیز، سوالتون کاملا به جا بود و من خوشحالم که تونستم کمکتون کنم.

ممنون مروارید جون من تا حالا به پاپریکا بر نخورده بودم و نمیدونستم فلفل قرمز هست بازم ممنون

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/IMG%5E_3086.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!190
اینم مینی رتتویی های من
بنظرمن که خیلی خوشمزه بود
من با ابن مواد 22 کاپ پر کردم
البته باقیش که موند برای شب نرم شده بود ودیگه کرانچی نبود
که فکر کنم به خاطر رطوبت بالای اینجابود
ممنون طیبه جون

@ salimeh

سلیمه جون،

شاید هم خودتون بدونید، با این حال می گم که لال از دنیا نرم!! پاپریکا رنگهای مختلفی داره. در حقیقت همون فلفل دلمه ای خودمون هست. زرد، قرمز، سبز و نارنجی رنگهایی هستن که معمولا موجودن. رتتویی هاتون هم خیلی خوشگل شدن. رطوبت بالا هم معضلی هست برای خودش و من پارسال به این نتیجه رسیدم که من با رطوبت و دمای بالا اصلا نمی تونم کنار بیام!!

ممنون ایشالا که 120 سال زنده باشید
من نمیدونستم و اینجا فقط قرمزشو دیدم
من به رطوبت بالا عادت کردم ولی به هر حال بعضی وقتها اعصاب خوردکن میشه
بازم بابت راهیمائیتون ممنون
همیشه پایدار باشید

سليمه جون اينها رو كه درست كردم مشكل رطوبت نداشتن چون رتتوييش آبدار نبود ولي دسر كه درست كردم (در آينده دور پست خواهد شد) تا فرداش ديگه كاملا نرم شده بود. البته بازم تا شب كاملا ترد بود ولي بعد از 24 ساعت ديگه نم كشيده بود
كلا بهتره كاپها رو جدا نگهداري كنيم

ممنون طیبه جون
اره برای من کمی ابدار بود پس برا همین بوده البته تا چند ساعت مشکل نداشت ولی در هر صورت خوشمزه بود
منم قصد دارم با فیلینگ های دیگه تست کنم
بازم ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...