2011/03/08

زيتون سوخاري



يكي از كاراي عجيبي كه ايتاليايي ها انجام ميدن همين سوخاري كردن زيتونه! به نظر من كه تنوع جالبيه


زيتون سايز بزرگ 20 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 ق غ
آرد سوخاري 3 ق غ
آب 1 ق غ






اين ميزاني كه بهتون دادم مقداريه كه دقيقا لازم داريد. ولي خب واسه راحتي كار من دو تا تخم مرغ و ميزان بيشتري آرد توي كاسه ها ريختم.







اينبار زيتون هاي من شكم پر بودن ولي اگه نبود حتما با بلوچيز يا كريم چيز پرش ميكردم.


زيتونها رو خوب خشك ميكنيم







خب طبق معمول با آرد شروع ميكنيم









و بعد تخم مرغ. ميزان آبي كه توي رسپي هست براي اضافه كردن به تخم مرغه يعني با چنگال خوب همش ميزنيم. اگر هم مثل من از دوتا تخم مرغ استفاده كرديد ديگه آب لازم نيست









بعد با چنگال زيتون رو از تخم مرغ در مياريم تا اضافيش بچكه و توي آرد سوخاري ميغلتونيمش









و مجددا توي تخم مرغ









و در آخر آرد سوخاري. اينطوري كاور كلفتي دور زيتونها تشكيل ميشه









همه رو به همين ترتيب درست ميكنيم









و در حمام روغن دونه دونه سرخشون ميكنيم.


و روي دستمال كاغذي آشپزخونه ميذاريمشون تا روغن اضافيش گرفته شه









بهتره روغن زياد گرم نباشه كه كاور زيتونها طلايي و كرانچي شه















اينم برش مقطعيش.







خب البته زيتون بدون قر و فر ذاتا چيز خوشمزه ايه ولي براي مهمونيها اينم واسه خودش تنوعيه


17 comments:

بینظیری :))) تو فیس بوکم هستین؟ من با گوگل ریدر اینجا رو میخونم و لذت میبرم و گاهی شیر میکنم پستهاتونو.ولی از اونجایی که دلم مینمیخواست مخاطب خاموش باشم گفتم بیام و حظورن تشکر کنم.

سلام طيبه جونم
خيلي خوشحالم از اينکه اولين نفري هستم که نظرم رو اعلام مي کنم شما هميشه ما رو سوپرايز مي کنيد با اين رسپي هاي بي نظيرتون
من هميشه وقتي وارد نت مي شم اولين صفحه اي که باز مي کنم وبلاگ شماست بازم ممنون

طعم اين زيتون سوخاري چطوريه قيافه اش که عاليه

من فکر کردم اولين نفرم گرييييييييييييهههههههههههههه

سلام عزيزم!
كوكوي اسفناج بسيور بسيور خوشمزه!
البته به پاي تزئين شما نميرسه!
http://www.farsiget.com/images/ocnfhf3roicms8umd91q.jpg

مقش شب:

کیک نارگیلی

برش نزده :

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pe8ped6qb1wPzysawXvUK3twCpfdi2RLHXKjpA7LNubrpg5ZRwi9AZL6K1ISxLyotubDhGQ10ZAt81FzZbqkzEL4kDUIKP0l6/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C.JPG?psid=1

برش زده :

http://9gytdq.blu.livefilestore.com/y1pI2P_ryqBcR-OZVOufBZYDpQmZMK7ynhmO4lSOZmvxzBnwrtJ53Vv4Ku3IOtw_32L289-FkZ7V_3He3YTMFtMEf51HTlKh2yR/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

@ ليلا:
نظر لطفتونه. بله با گوگل ريدر ميشه وبلاگ رو بدون فيلتر ديد
والا من به خاطر وبلاگ ديگه متاسفانه فرصت ايميل و فيس بوك رو ندارم. وبلاگ واقعا وقتم رو ميگيره
@ نيلوفر:
كاور سوخاريش مثل همه كاور هاي ديگه است. چون همون مواده پس طعمش هم همونه. زيتونش پخته نميشه و حتي نرم هم نميشه يعني تازه ميمونه و طعمش عوض نميشه. فقط به خاطر كاورش وقتي گازش ميزني قرچ صدا ميده
@ آرام:
آخي نازي!!! اين هويجه چه با مزه شده! قالب زديد يا با چاقو درستش كرديد؟! خيلي با مزه است

This comment has been removed by the author.

آقای شوهر و من امشب رفتیم زیتون درشت بخریم! معمولا زیتونای اسپانیایی خوشمزه ترن. امشب ولی‌ یه زیتون درشت مصری به ما چشمک زد. تست کردیم دیدیم خوشمزست! تو راه فکر می‌کردم خوب این که شکمش چیزی توش نبود خودم ماتزارلا میزارم! تو خونه دیدم‌ای بابا این که اصلا هسته داره! داشتم مراحل کاور کردن رو انجام میدادم آقای شوهر واسه اینکه بیکار نباشه کنار دستم واستاده بود داشت از کاور نشده هاش تست میکرد ۳-۴تایی‌ که خورد گفت یه دونه بخور گفتم اونجا خوردم خوبه دیگه. بذار سوخاریش کنم بعد می‌خوریم گفت نه بخور منم یه دونه خوردم........ تلخه تلخ.... دیدم آقای شوهر داره میخنده . هنوز هم هر دمون داریم فکر می‌کنیم چرا اونجا فکر کردیم این زیتونه خوشمزست

من که کاوراشو خالی‌ خالی‌ خوردم. خوشمزه بود، مرسی‌ شف جان ایده جالبیه البته اگه تست کننده بلد باشه زیتون بخره(چشمک)

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/zeytoon%20sookhari.JPG

آخي!!!!!!!!!!!! جدي ميگي پريس جون!؟ واي چه بد! اينجا فقط اين زيتون ريزه هاي توي رستورانها تلخن
البته من يه مدل از لبنان هم گرفتم سياهش عالي بود ولي سبزش ته مزه تلخي داشت. ولي اين زيتون اسپانياييها عالين. مخصوصا با فيلينگ بلوچيز

ولي كاورش خيلي تميز در اومده و عالي سوخاريش كردي. واقعا كه حيف شد

راستي هسته گير تو خونه نداري؟ هسته گير آلبالو هم جواب ميده ها

حرفم رو همينجا پس ميگيرم

من خودم عمرا حاضر نيستم وقت بذارم زيتون هسته كنم
تنبلي و اين حرفا

دقیقا به همین دلیل اصلا هسته گیر ندارم
looooooooooooooool

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1poJV-u5GsrbRqRED4JRpAajq97Yx297PhLb_jOiZf2RIf-FdJ4T7_UWDK_v6dUdwzcPuvzhsIMqOhUlaY9v30tiYRJX5enGZQ/%D8%A8%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%26%20%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86%20%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C.JPG?psid=1

من روی زیتون کمی حساسم. یعنی الآن سالیان ساله که به ندرت زیتون بدون هسته می گیرم و زیتونهایی هم که می گیرم بیشتر زیتونهای یونانی و ماموت زیتون هست. زیتون های بی هسته مزه خاصی دارن و به نظر من کمی مصنوعی هست مزه اشون.

مزه خیلی جالبی پیدا کرده بود و من فکر می کنم اگر مزه زیتونی که من استفاده کرده بودم خیلی خوب می بود که نبود، خیلی خوب می شد.

می تونید حدس بزنید که بر خلاف بامیه های سوخاری چند تایی اش رو با کمال سخاوت برای آقای همسر گذاشتم و جالبه که بعد از چند ساعت هم کاورشون نرم نشده بود.

همه چیز عالی و سریع.

دست شف درد نکنه.

بله واقعا! به نظر من هم طعم بعضي از ماركهاش يه طوريه. مخصوصا اگه ترد نباشه و نرم شده باشه كه اصلا نميشه خوردشون

ولي عجب رنگي دارن اين زيتون سوخاريهاتون! كاملا طلايي و خوشرنگ. پيداست كلي واسشون وقت گذاشتيد. احسنت

آرد سوخاری از چه مارکی استفاده می کنید؟ کلاً به نظرتون بهتر نیست از هر موادی که استفاده می کنین مارکای بهترشو هم بگین؟ من عاشق سایت شما هستم. و اینکه هیچی از آشپزی نمی دونم .دارم با شما یاد می گیرم.

@ farahnaz

دوست عزیز،

معمولا شف یا می گن از چه مارکی استفاده می کنن و یا عکسهاشون رو طوری می اندازن که مارک اجناسی که استفاده می کنن توی عکس ها مشخص باشه. اگر مشتری اینجا باشید، به مرور دستتون می یاد، مثلا توی همین پست، توی عکس هشت شما مارک آرد سوخاری رو می بینید، البته واضح نه

American Garden

ولی مثلا توی پستی که لینکش رو براتون می ذارم، توی عکس چهارم می تونید به وضوح مارک آرد سوخاری رو ببینید. در مورد چیزهای دیگه هم همینطوره.


http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم میشه ذرت های کنسروی بزرگ را خرید و بعد از باز کردن اضافی هاش رو فریز کرد؟

بله اما نبايد هوا ببينه وگرنه مثل سنگ سفت ميشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...