2011/03/15

ترتل پرتزل



واسه شكلات عيد اينا گزينه مناسبين. چون در زمان كمي ميتونيد يك عالمه اش رو آماده كنيد و طعم و ظاهرش هم جالبه. پارسال يه نمونه اش رو درست كردم. امسال با يه مدل ديگه اش كه خيلي هم معروفه آشنا ميشيد كه اسمش هست: ترتل پرتزلز turtle pretzelz (ترتل يعني لاك پشت. تلفظش هم توي ديكشنري هست پيداش كنيد)




اينا پرتزلهاي مينياتوري هستن كه ميتونيد توي بازار پيداش كنيد ولي اگر هم نبود زياد مهم نيست از بيسكويتهاي ساده سايز كوچيك استفاده كنيد.





اين همون چوب شوره ولي به فرم پرتزل ساخته شده







پرتزلها رو توي سيني روي كاغذ روغني قرار ميديم





من از شكلات با مغز كاراملي استفاده كردم. شما ميتونيد از هر نوع شكلات مغزداري كه دوست داريد استفاده كنيد





شكلاتها رو روي پرتزلها ميچينيم





توي فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 5 دقيقه قرار ميديم. فقط به اندازه ايه كه نرم شه. حواستون باشه اگه حرارت زياد باشه شكلات ميسوزه





حالا واسه لاكِ لاك پشت يه نيمه گردو روش ميذاريم و فشار ميديم تا به شكلات بچسبه





بايد سرعت عمل داشته باشيد چون شكلات زود سفت ميشه و ديگه نميشه باهاش كار كرد





ميتونيد هم از اسمارتيز و ترافل استفاده كنيد


















به همين سادگي لاك پشتهاي ما آماده هستن








ميتونيد از قبل يك عالمه اش رو درست كنيد و واسه ديد و بازديد عيد نگه داريد















البته من و آقاي شوهر چپ ميريم راست ميريم يه دونه اش رو ميندازيم بالا... با اين وضعيت بعيد ميبينم كه چيزيش به مهمونا برسه!

21 comments:

واییییییییییییییی چه شیرینی آسونیییییییییییییی

دستت درد نکنه طیبه جون مثل همیشه عالی و حرف نداشت

طیبه جون اولا خیلی وبلاگت بهاری شده به شما و دوستان و خصوصا مروارید جون و آقای شوهر سال نو را تبریک میگم

ثانیا من هنوز با ف یل شکن باز می کنم و اعصابم بهه هم ریخته چون نمی تونم کامنت بذارم و روانی شدم

ثالثا باید بگم که قند حبه ای دیگه اینجا وجود نداره ولی از مامی سایت و نجما جون مهربون قند قلب شکل یاد گرفتم که روش را با آیسینگ خرگوش درست کردم
رابعا من عاشق این کارای میکسی ام چون از پس اون بر میام

خامسا نمی دونم چرا شیرین هام خشک میشه علیرغم رعایت دما و زمان

و درنهایت دوستت دارم خیلی زیاد
می دونی چرا زیارد حرف زدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟(عصبانی)
چون معلوم نیست دفعۀ دیگه کی بتونم حرف بزنم

مقش شب:

ژله زاویه دار:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pe8Q594i9s60pqcib2jaoT5X1Ig6Gr-jdHnsMuGnhOL8Onmme3boeFpQ9A-LPCxCJmc7AsCG1E6yP_iJ15XNoEdVDfk4VsMN4/%DA%98%D9%84%D9%87%20%D8%B2%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html

:((
سلام اسسسسسسسسسسسسسسسسسستاد

متاسفانه واسه من فیل فیلی هستی
با مصیبت میام
اومدم به خوشگل کاریهات تبریک بگم
وبگم26باره که چاکلت لاواکیک شمارو پختم از بس که عاشقشم
ممنون بابت این دستور
من با90% واول میپزم
به جرات میتونم بگم تنها وبلاگی هست که تمام کارها تمیز و شیک کار میشن
وخسته نباشی
خودت میدونی من مدتهاست میام اینجا
و درضمن به تمام وبلاگ هایه آشپزی موجود هم سر زدم
موفق باشی

حالا که تونستم بعد مدتها کامنت بذارم
یه بار دیگه بابت کارهایه خوبت بهت تبریک میگم
وبا اجازه اسسسسسسسسسسسسسستاد
یه سوال میپرسم
شما از شکلات
feletti استفاده کردید
آیاراضی بودید؟

طیبه جون سلام
دستت درد نکنه خسته نباشی
پیشاپیش سال نو مبارک

سلامی چو بوی خوش بهار :)
وای که چقدر قالب وبلاگت شاد و نازـه :)
دست گلتون درد نکنه :*
من به خاطر خونه تکونی و یه سری رفت و آمد نتونستم مشقامو انجام بدم. دیگه می ره ایشالا بعد از عید.
البته تو عید از مهمونام با شیرینی خونگی خودم پذیرایی می کنم.
ایشالا سال 90 می بینمتون.
طیبه جون سال نوتون مبارک باشه. ایشالا سالی سرشار از شادی و سلامتی و خوشی کنار همسرتون و خانواده عزیزتون پیش رو داشته باشید.
همینطور برای همه دوستان دیگه مجازی ;)

آدم حس می کنه وارد یه دشت پر از گل شده...
:X

سلام طیبه جان
مدتهاست با وبلاگت اشنا شدم و از رسپی هات استفاده می کنم.فر من مارکش لاجرمنیاست و آخرین شمارش 8 هست درجه 180 راروی کدام شماره قرار بدم چون همیشه بین 2 و 3 قرار میدم ممنون میشم راهنمایی ام کنید چون برای پخت شیرینی مشکل دارم.
با تشکر

@ زهرا:
آخی! جدی میگی؟! یعنی آخرش هم قند گیرت نیومد! عجب روزگاریه ها! ولی خوشحالم که با کمبود امکانات مبارزه کردی و نتیجه گرفتی
کدومشه که خشک میشه؟

راستی با گوگل ریدر میتونی بدون فیلتر وبلاگ رو ببینی. ولی خب کامنت نمیشه گذاشت
@ الی:
بزرگوارید الی جون. من اونقدرها هم که فرمودید حرفه ای نیستم ولی خوشحالم که کمکی میشه
به به ! لاوا کیک رو عشقه
نه عزیزم تا به حال باهاش کار نکردم. ولی قانونی که در مورد شکلاتها هست اینه که اول میچشیمش اگه طعمش رو دوست داشتیم ازش استفاده میکنیم. قیمت و مارک و اسمش هم مهم نیست. این چیزیه که اساتید میگن
@ منیر:
ایشالا شما هم سالی مملو از عشق و شیرینی داشته باشید
@ نازنین:
من تقریبا ده ماهی هست که میخواستم این بنر رو درست کنم
:p
کلا ویش لیست من همیشه اینقدر طولانیه
:D
@ sogol
این چارت متداوله دنیاست ولی پیشنهاد میکنم با سعی و خطا قلق فرتون دستتون بیاد و همیشه با همون تنظیمش کنید
Degrees Fahrenheit Degrees Celsius Gas Mark Description
225 110 1/4 Very slow
250 120/130 1/2 Very slow
275 140 1 Slow
300 150 2 Slow
325 160/170 3 Moderate
350 180 4 Moderate
375 190 5 Moderately hot
400 200 6 Moderately hot
425 220 7 Hot
450 230 8 Hot
475 240 9 Very hot

@ sogol:
همینطور که میبینید معمولا میشه عدد 4 ولی خب اگه شما با 3 یا 2 نتیجه میگیرید پس همون رو استفاده کنید
یعنی شما رسپی کیک ساده رو چک کنید معمولا با دمای 180 این مدل کیکها یک ساعته میپزن. ده دقیقه کمتر یا بیشتر بسته به جنس و سایز قالب

ممنون از توضیحات کاملی که دادی من کیک ها رو بین 3 و4 میپزم اگه4 بگذارم زیرش میسوزه و بوی بدی میگیره معمولا کیک هام در همان مدت زمان تعین شده پخته میشه راستی یک ماه پیش کاپ کیک رنگین کمان را پختم همسری میگفت ظاهرش زیباست اما بوی آرد خام میده اما بقیه خیلی استقبال کردند.اشکال کارم چی بوده؟کلا همسری طرفدار کیکهای شکلاتیه واسه همین از کیک های شکلاتی که آموزش دادی به شدت استقبال میکنه.

@ zahra

زهرا جان،

سال نوی شما هم مبارک. شرمنده جوابتون دیر شد. من هر دفعه یادم میرفت براتون بنویسم. شما به من خیلی لطف دارید. وبلاگ رو از گوگل ریدر دنبال کنید و ما می دونیم که شما هستید ولی متاسفانه نمی تونید کامنت بذارید. از ف ی ل شکن استفاده می کنید؟

باز هم سال نوتون مبارک.

@sogol:
پس 4 زياده. و بايد با شماره هاي كمتر تست كنيد
البته كيكهاي حساس رو بهتره تو مقياس كم درست كنيد و از درجه اش اطمينان حاصل كنيد
ايشالا قلقش دستتون مياد

همون آردي بوده كه هميشه استفاده ميكرديد؟
من خودم آرد فله نميخرم
حتي زيست غذا رو هم قبول ندارم
فقط آردهاي سه صفر واسه كيك خوبن
اون كيك هم كيك حساسيه پس بهتره مارك آرد رو عوض كنيد
البته اين چيزيه كه به ذهن من ميرسه
ايشالا مشكل حل شه

وای برم پرتزلمو پیدا کنم.
دیدم چند روز پیش مامان خانم این شکلات ها دستشونه. من هم کلی غر زدم اینا چیه خریدی! بنده خدا گفت برای خیرات گرفتم.
حالا برم بگم ماما اون شکلاتاتو بده(چشمک)

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pACDSZ29J8P_n2g-Yc6IeW_Ds6lWAtUQ3Z9n4RkIW_a2_YnEXDq_grIKNo33rBM20ISudpDlEsFSj8pgKq0oG2Ovsr7EOqOuh/%D8%AA%D8%B1%D8%AA%D9%84%20%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%B2%D9%84.JPG?psid=1

بسیار راحت و مزه بسیار جدید و خوشمزه.

ترکیب جالبی داشت، مخصوصا با گردوش.

دست شف درد نکنه.

ساده ولی شیک و هم کرانچ داره هم نات

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=2172bc176e9e469f#cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21812&sc=photos
ساده و راحت
شکلاتای من اتفاقی نعناعی در اومده بودن و خیلی خوشمزه بود
مرسی

خيلي بامزه شدن پريس جون
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...