2011/04/17

اسپايدرمن برنجكي


يكي از شيريني هاي بسيار ساده و در عين حال خوشمزه همين رايس كريسپي هستش كه قابليت فرم دهي و قالب خوردن به تمامي اشكال رو داره. اين باعث ميشه كه واسه جشن تولدها يه گزينه عالي باشه.

من مدتها بود كه دوست داشتم اسپايدرمن درست كنم و بالاخره قسمت شد كه انجامش بدم. شما اگه پسر پچه دور و برتون داريد يه آستيني بالا بزنيد كه ثواب داره. آخه طفلكي پسر بچه ها گزينه هاي خوشگل كم واسشون پيدا ميشه (يا اينكه من گزينه هايي كه واسه پسر بچه ها وجود داره رو فوق العاده زشت تصور ميكنم!!! من عجيب غريبم)




براي شروع شما بايد قالب ها رو آماده كنيد. پس از خرازي چند تا دونه تخم مرغ پلاستيكي بخريد



بعد با كارد اره اي نصفشون كنيد. (خيلي خيلي مواظب دستتون باشيد)



توي هر كدوم از كفه تخم مرغها رو با يه تيكه سلفون بپوشونيد




خب حالا ديگه آماده هستيم كه خود شيريني رو درست كنيم
طبق معمول با اين رسپي جلو ميريم




مارشملو ها رو با كره ذوب كرده و برنجكها رو اضافه ميكنيم




توي قالب ميريزيم و حسابي فشار ميديم و اگه جا داشت بازم بهش اضافه ميكنيم. داغه و دستتون رو ميسوزونه ولي سرعت عمل داشته باشيد كه اگه سرد شه ديگه فرم نميگيره و مجبوريد دوباره گرمش كنيد.




هر كفه تخم مرغ رو كه پر ميكنيم يه فشار هم بهش ميديم و در نهايت وارونه اش ميكنيم و روي سطح كار هم فشارش ميديم كه پشت كار صاف و مسطح شه




يه كم كه سرد شد (خيلي سريع سرد ميشه) سلفون رو جدا ميكنيم و ديگه كار تمومه.

لازم نيست تعداد زيادي تخم مرغ بخريد ميتونيد از همون چندتايي كه داريد چند بار استفاده كنيد. فقط بايد سرعت عمل داشته باشيد و سريع دوباره با سلفون كاورش كنيد و توش رو پر كنيد




از دو راه ميتونيم اسپايدرمن ها رو رنگ كنيم. يكي اينكه از اول توي مارشملوها رنگ قرمز بريزيم... دوم اينكه روي صورت اسپايدرمن رو رنگ كنيم. من گزينه دوم رو انتخاب كردم چون از رنگ كمتري استفاده ميشه. كافيه يه ذره رنگ ژلي رو با آب رقيق كنيم و با قلم مو روي صورتشون رو رنگ كنيم.




وقتي كه رنگ خشك شد با رويال آيسينگ تزئينش ميكنيم



يعني فرم صورت اسپايدرمن رو با رويال آيسينگ مشكي نقاشي ميكنيم




البته ميتونيد هم از باتركريم يا كريم چيز فراستينگ استفاده كنيد. مثل اين يكي تزئين. ولي رويال آيسينگ زود خشك ميشه و نيازي به نگهداري توي يخچال هم نداره



بعد با رويال آيسينگ سفيد چشمهاش رو پر كردم.




رسپي رويال آيسينگ رو ميتونيد اينجا و اينجا پيدا كنيد



ميزان غلظت رويال آيسينگ رو من روان تر از غلظت پايپينگ گرفتم چون وقتي زيادي سفت باشه به راحتي حفره هاي بين برنجکها رو نميپوشونه. پس مرتب تست كنيد و كم كم آب اضافه كنيد تا به غلظت مناسب برسيد (وقتي ميگم كم كم يعني هر بار نصف قاشق چاي خوري)




اينجا از بس كه هوا مرطوبه اينا بعد از چند روز هم خشك نشدن و من خيس خيس واستون عكس گرفتم. ولي وقتي كه خشك ميشه رويال آيسينگ جمع تر ميشه و قرمزي صورت اسپايدرمن مشخص تره.
اگه با درست كردن آيسينگ مشكل داريد ميتونيد با شكلات ذوب شده هم كار كنيد. 
شكلات سفيد و شكلات تلخ با درصد بالا (كه رنگش تيره تر باشه) ولي در هر صورت بازم قهوه ايه و اين رنگ مشكي رو بهتون نميده. 
رويال آيسينگ اونقدرها هم سخت نيست تمرين كنيد ياد ميگيريد.


11 comments:

شف جونم سلام من اول شدم خیلی خلاقانه و خوشکل مثل همیشه ممنون

سلام منم دوم:ِD
وای که چقدر خوشگلند اینا شف عزیزم واقعا دستت درد نکنه

اینا رو بهراد ببینه کلی ذوق میکنه. عشق اسپایدرمن و لاک پشتهای نینجا رو داره ... باید یزارم تو برنامه. راستی خانوم 5شنبه کیک باقلوای جدید رو درست کردم و بردیم خونه مامان با عمه خانوم و اهل و عیال خوردیم و فوق العاده خوشمزه بود. همچنین کیک کره ای هم شب قبلش پختم بردم خونه دوستم اونم خیلی خوشمزه شده بود. باز هم ممنون
با بهترین ارزوها

با سلام و خسته نباشید.
من با استفاده از دستور باتر کریم ایتالیایی کیک آقای پوه رو درست کردم.باتر کریمم تا قبل از اضافه کردن کره عالی بود و شربتشو هم طبق چیزی که تو شبکه فتافیت دیده بودم ریختم تو آب یخ و وقتی مثل یه توپ نرم و قابل انعطاف بود به مواد اضافه کردم و موادم کاملا پفکی و خوشکل شد. اما بعد از اضافه کردن کره مثل ماست شل شدو هر چی هم زدم حالت نگرفت. با اینکه طرحم 2.5 ساعت تو یخچال بود بلا فاصله بعد از در آوردن از یخچال شل می شد. و در نهایت بعد از 10 ساعت زحمت اونی که انتظار داشتم نشد. فکر می کنید اشکال کار چی بوده؟

خیلی ناز شدن
واقعا جالبه
فقط ایا جایگزینی برا این تخم مرغهای پلاستیکی هست؟
ممنون

@ salimeh

می تونید از قسمت پلاستیکی داخل تخم مرغ شانسی هم استفاده کنید، خودش دو تکه هست. البته این در صورتی هست که بخواهید حتما شکل صورت داشته باشید.

@ مهناز

دوست عزیز،

ازتون استدعا دارم، خواهشا، سوالهای مربوط به یک پست رو در همون پست مربوطه مطرح کنید. در این زمینه هم می تونید در لینکی که براتون می ذارم، در قسمت کامنتها، در نوشته های من شماره 5 رو مطالعه کنید:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

سوالتون رو هم به پست مربوطه منتقل می کنم.

ممنون مروارید جون

من باوارین کریم درست کردم:)
اینم عکسش:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/48/

لینک دستور استاد:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html

شف جونم خدا خیرت بده کلی جماعت پسرها به جونت دعا می کنند بیچاره ها هیچ گزینه ای ندارن
مصبر کارگاه
احسانه

@آرتا:
احسنت بر شما
@مهناز:
در همون پست پاسخ داده شد
@سليمه:
سازش لزومي نداره حتما سايز تخم مرغ باشه. هر قالبي كه شكل بيضي باشه هم جواب ميده. فقط وقتي بزرگ ميشه گاز زدنش واسه بچه ها (و من!) سخت ميشه
@ احسانه:
پس با نظر من موافقي. خدا رو شكر كه تنها آدم روي كره زمين با اين عقيده نيستم
:p
@ منير:
احسنت منير جون. نكاتت هم جالب بود. فقط در مورد اون قسمت آخري كه گفتي...من فكر ميكنم جنس ژلاتين هاي موجود در بازار يه كم مشكل داره. من ژلاتين خارجي استفاده كردم (البته ماركش رو نميدونم فله اي ميفروخت) الان ولي ديگه نيست و فقط ايروني داره. (الان = دو ماه پيش كه رفتم لوازم قنادي) خلاصه اينكه اگه يه اپسيلون ژلاتينش رو بيشتر كني به نظرم درست ميشه ولي ميدوني كه ژلاتين زياديش هم باعث لاستيكي شدن دسر ميشه. در كل به نظر خودم كه بافت دسرت عاليه و كوچكترين مشكلي هم نداره

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...